"Take away is the shit"

Då har man varit och besökt Prag, TJeckiens huvudstad, en mycket fin och härlig stad och många skratt och mycket snack har det blivit:)..
 
Resan började men att vi samlade hela Tu3 på centralstationen i Göteborg, alla hade sjukt mycket packning och vi började gå mot bussen. En stor gul buss kommer inrullande och hela Tu3 är stålligare än någonsin. Resan börjar gå och vi blir mer högljudda och har mycket roligt till en tjeckisk gubbe blir asdreven och ropar att han snart ringer polisen om vi inte håller käft, oj då.. Resan fortsätter ändå, många många timmar påen buss är inte så hippigt som det låter och det får dröja ett tag innan det kommer igen. Vi anländer iallafall till en sorts station med många uteliggare en timme för tidigt, vi har inget annat väl än att slå oss ner och leka taters ett tag:). Tania kom till slut och vi fick ta tunnelbanan till hotellet skönt!! Vi sov.
Ja det var väl ungefär första dagen och sedan har det hänt hur mycket som helst och det mesta roligt förutom att våra såkallade ledare på resan har varit allmänt negativa hela tiden men va fasen ingen kan stoppa oss när vi bara rullar fram. Efter allt öl vi druckit.

Men en sak vet vi iallafall att man vill "hellre ha en Jaroslav i näsan än en Bjarne i brallan" och att take away är ett bra ställe för att tömma kistan för 7 bakistjejer, och man luktar "förjävligt rent ut sagt" dagen efter.

Jag vill iallafall tacka min underbara klass för ni är goa! Och MLi, Scelin och Susie för att vi är ett bra boihopteam:) Nu ska jag sova eftersom man inte fått så mycket sömn dom sista dagarna:)

Ha det gött hej!!

Bilder från Praha:
-töntar-snart partaj-Tu3 i rulltrappa
-schnyggatjejor -MLi-Fotobromsare
-en liten nästitt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0