hestflock!

Oj vilken sondag det blev!!.. Skulle rida hast och vi gick dit, sen kommer en hel flock med losa hestar!!.. visade sig att vi skulle vara med och frakta dom till ett annat stelle! skitheftigt! Sa vi gav oss ut och helt plotsligt galopperade man med massa losa hestar jemte sig!.. och vilket utsikt! dom skulle till en hage precis vid havet och det var jettefint =)

Sedan blev det lite after hourse pa puben dock inga alkoholhaltiga drycker utan det blev ngra koppar kaffe och kakor.. mums! maste varit ngt konstigt i kaffet for sjukt flummiga blev vi och satt bara och fnittrade at ingenting, men kul var det.. sedan blev det promenad till affaren der vi inhandlade kvellsmaten som bestod av speghetti carbonara i pase, mkt gott faktiskt om man gemfor med nudlarna som vi annars lever pa.. sedan blev det kiwi och skyr till efterrett MMm...

exakt fyra veckor idag tills vi vender hemat igen, det kenns helt overkligt att vi redan ar inne pa andra halvan! Man far helt enkelt se till att njuta ennu mer av det goda!
 Idag blir det tidig sanggang eftersom det inte blev sa manga timmars somn i natt.. Att vi lever i ett Big Brother hus er nu bevisat till hogsta grad!.. Idag anlende det ett nytt par till huset och det ska komma ennu 10 stycken menniskor i veckan :)

God Natt!


Kommentarer
Postat av: MLi

Näe Mutti nu får du ta o komma hem. Du ser ut att ha det alldeles för bra ;)

2008-09-29 @ 21:52:14
URL: http://emeliehallberger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0