måndag..

Helgen i skååne var mkt bra!!.. kul att få träffa lilla linnsan igen =)...

Idag har det varit seminarium och vi va jättebraaa, så nu är det bara till att sätta igång med tentaplugget!.. och vad gör jag?.. jo drar på mig nån jefla förkylningsgrej och kan knappt hålla uppe ögonen!.. ge mig lite sömn och sedan ska jag vara redo för att läsa in allt vad virus, influenza och bakterier är! jag ska bli så smaart!..

P-sittning på fredag och jag har ingen aning om vad jag ska vara?!.. måste ta till min kreativa sida och sy en dräkt eller nått?..

Ja ja!.. ge mig lite sömn, så blir allt bra!

train.

väldigt väldigt väääldigt sällan det kommer ett inlägg här nu för tiden!..

men i htailand har jag varit.. oo så skönt det var med värmeeeeee!... solen va braa för den gjorde mig röd som en kreefta sen kom man tillbaka till kalla kalla sverige och ja färgen bleknade väl innan jag hann komma ut genom dörrarna på landvetter?.. men två sköna veckor i thai blev det iallafall:)

Nu sitter jag på tåget till skåneland och hässleholm!.. jag ska få träffa linnsan =).. Något som inte hänt på nästan ett år!.. sist vi sågs va när vi stod o grät på Bostons flygplats, jag gillar helgen nu innan den ens har varit :)..

Nu ska man helt enkelt få se hur knislinge ser ut och vad kristianstad har att bjuda på!..

gött gött!.. sen blir det inte mkt resande för mig inte!. jag måste ta tag i mitt pluggande och i mitt liv!.. seriööst tänkande!.. men jag gillar det för jag trivs med mitt pluggande men också mitt liv så det är väl bra!.. Vad ska jag klaga på?.. Antagligen ingenting och det är väl skööönt!.. inte ofta man får säga så!..

Ha´t bra!

RSS 2.0