Trick or Treet?!

Då var det dags för kostymen igen... den funkade ju bra igår så jag hoppas att den går att använda fler gånger:P..

Planerna för kvällen är väl egentligen lite oklara ännu men..vi börjar med en färd till situate för att möta upp Franzi och Linn.. Sedan blir det något disco, säga hejdå till Emma som lämnar oss på Onsdag, jag hoppas att det blir en lyckad kväll även fast det är något spontant ännu.. ja ja.. vi får se vi får se.. Hoppas att min förkylning försvinner under natten!..

Bye!


halloween!

Mycket dålig uppdatering det senaste, men kanske har jag fått en liten vardag och det mesta är som det brukar.
sitter på Linns säng.. iklädd en riktigt snygg (läs ful) halloweendräkt!... Men jag är ändå nöjd över valet, bara att jag kommer bli något kopiöst varm!.. hej ge mig vatten!..
Jag hoppas på en trevlig kväll och att jag får svänga på mig tagg!

jag lever mitt liv, här och nu....

Då har man sett this is it.. vad tyckte jag? hmm nej asså, ingen film jag rekomenderar, trodde den skulle vara mer om hans liv lite mer flashig, men detta var en två timmar lång dokumentär utan någon som prata. dom hade bara filmat hur konserten blev till och hur dom övade.. bra låtar ibland, kan tänka mig att detta är en film för ett stort fan, men det är ju faktiskt inget som talar mot att han var en jäkligt bra artist!!..

Andra tankar i livet just nu... hmm jag har min halloweendräkt, det är "partaj" på fredag, jag ser fram emot en ledig helg, och fira ett äkta amerikanskt halloween, ska bli riktigt skoj!.. Annars så har jag nog inte riktigt fattat att jag snart varit här i 1,5 månad och att det "bara" är 11,5 kvar!!.. hmm hur låter det va? deprimerande!.. Hade så gärna viljat prata med alla vänner där hemma mycket bra!!.. Skaffa skype! Snälla :) Saknar er!

Nu ska jag fortsätta med Carolina Gynnings självbiografi!..


... och jag gillar det!



onsdaag

det regnar denna höstmorgon, usch usch, men jag har min skööna tröja på mig som jag fått av min snälla värdmamma:).. jag har käkat min goa frukost, väntar på att alla ska vakna så att jag kan köra dom till skolan.. sen ska jag iväg till gymmet och köra lite step igen :).. Hoppas på att man är ganska bra idag då eller?..

sedan blir det Michael Jackson premiär ikväll... jag hoppas på att den är bra även fast man inte är något stort fan.. jag testade även på att ta ut pengar i "drive in bankomaten" igår, nej nej inget jag ska göra om, amerikaner är nog vanligast längre än 1,5 meter, så det var icke konstruerat för en liten tjej i en jättebil!.. haha måste sett riktigt dumt ut!...

nu ska jag gå ner och göra lunch lådor!

Ha en bra dag!


kväll.

jag är trött, klockan är mycket... men det ahr varit en bra dag, fick pratat en liten stund med mamma.. sen blev det födelsedagskalas för lillen, tårtan var gigantisk och såg ut som musse pigg... jag gillade den!

Blev sedan film med Linn ikväll.. ganska bra film!.. Nu ska jag börja läsa Ego Girl som jag fick låna av Linn, bra bra!..

God natt


.

Sitter här o väntar på min lilla mamma, hon ska nämligen komma in på skype!!.. Hoppas att hon kommer snart!!..

Grattis till Therese! Hon fyller år idag =)


måndag...

Å gudars vilken tråkig dag!.. har inte gjort mycket vettigt!.. Gick i och för sig en långpromenad i morse, hittade en fin sjö så det var ju en bra start på dagen.. men sen!..

Åkte till posten postade lite kort, skulle åka till starbucks så bygger dom om där så det var stängt!..sen har jag typ bara suttit här uppe på mitt rum o varit slö.. orkade inte ens åka till gymmet ikväll.. ska gå ut och gå med Lisen istället.. så att man kommer ut lite iallafall!..

Pratade med mamma på skype nästan en och en halv timma, det var trevligt :).. mer sånt tack!!..

Saknar er där hemma!


walk.

Måndaaag, det är fint väder jag ska gå på promenad!!..  Hoppas att familjen kommer in på skype idag så att vi kan prata=)


Uppdatering tusen.

vilken helg! jag kan inte beskriva den med ord!.. okej lördagsförmiddagen var inte bra! jag var hemma och deppade, på sätt o vis!.. kvällen ja den blev som den blev, jag säger bara att även vinflaskorna är vääldigt stora i detta land!.. Linn har den perfekta bilden, jag ska få tag i den;).. Kvällen blev underbar men kort!

Söndagens förmiddag var ju bara totalt kaos, började med att hunden både urinerat och gjort 2:an inomhus! blää!.. Simon kollar upp bussar ja så bra, vi kommer att komma i tid till Braintree där vi ska möta upp Lisen o Louise, och kom ihåg vi var inte fräsha!.. men iallafall Simon kör oss till Bussen, väntar ett tag, ringer Simon och det visar sig att det går ju inga bussar på söndag! ha men va roligt, får vänta på Simon ett tag till och han hämtar upp oss, ut på motorvägen och hej å hå, Det visar sig att Simon missar avfarten! herregud! paniken kommer och vi kommer aldrig hinna i tid, men vi komer till slut till Alewife, inte allt för sena hoppar på tunnelbanan som vi tror går till Braintree eftersom den delar på sig var vi inte riktigt säkra men vi var kanske för trötta för att fråga konduktören.. inte bra! Vi hamnar helt enkelt på fel tåg! hoppar går till andra sidan väntar på tunnelbanan tillbaka, hoppar av och sedan ännu en tunnelbana tills vi äntligen är framme! då hade vi rest i 2 timmar! en resa som kanske egentligen skulle ta 45 minuter max en timma!.. jag finner inga ord..

Louise och Lisen satt snällt och väntade i bilen, vi åkte vidare mot Salem, en stad som firar halloween, lite svårt att förklara men dom brände häxor där förr i tiden men spökhusen var riktigt kul och jag hade en rolig dag:)..

Kvällen tillbringades i biosalongen, kolla the stepfather! Bra film!  

God Natt


Happy Birthday Simon

tysken fyllde 20, vi hade roligt, vinet var gott, Linsan blev en aning för förfriskad :).. Men jag gillade kvällen, nu ska det bli skönt att sova, jag är trött!..

Imorgon blir det salem och ska klä ut sig till häxa, kan ju bli spännande.. hmmm.. jaoo jaoo

god natt god morgon god för middag!!

planer.

Jag har öpnnat min sista djungelvrålspåse! den började nästan bli lite gammal usch då, dom är inte lika mjuka o goa längre.. jag behöver en ny leverans ;)

Ikväll blir det färd till Lexington, Simon fyller år, blir väl ganska lugnt kan jag tänka, ryktades om att han hade jacuzzi utomhus, det gillar jag!

Ska försöka få till någon lunch nu med, vet verkligen inte vad jag ska laga..chicken pattie och spaghetti kanske..


regn.,

Lördag ligger i sängen, träningsvärken i magen är nog ännu värre idag, uscha!.. Ska ta en dusch och se om man vaknar till lite, nu har jag ju t o m en hårfön jag kan ordna håret med :)..

Jag har bokat vandrarhem till mig o kussen i NYC!!.. wihooo!.. endast 96 dollar per person för två nätter bara ett par kvarter från Times Square!.. vilket betyder att vi har gångavstånd till det mesta, bra bra!.. jag är glad, detta ska jag leva på hela helgen:)..

Vet fortfrande inte hur det blir med kvällen och morgondagen, vill åka till Simons plejs men vill inte göra det för komplicerat för Louise o Lisen som ska hämta oss.. ja vi får se..

ha en trevlig lördag!


Ups and downs

Jag sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar, det är fredag och vad gör jag,
 kollar abc?..  Har iallafall slagit in lillens födelsedagspresent... Är så glad över att få lite sovmorgon imorgon, inte behöva gå upp direkt utan bara ligga kvar åå va skönt! :)..

Kanske är en liten hemlängtan på sin ingång? men nej nej nej jag vill inte, jag gillar ju livet här! Men denna fredagskväll känns ändå lite halvtråkig, kanske behöver jag bara läsa min bok, krypa ner under mitt duntäcke och sedan vara glad över fodralet jag köpte till min iPod idag:).. Träningsvärken är inte borta än, om det inte regnar allt för mycket imorgon morgon ska jag ta en promenad, det gör en glad!

God natt på er där hemma jag saknar er alla!.. <3


fredagskvällen.

Varit o kollar på när öldstingen kollat fotboll, det blev lika och det var svinkallt!!.. Mina fötter är nästan is och imorgon ska det regna som vanligt på helgerna, tråkigt, morgondagen är inte riktigt klar än.. Hoppas iallafall på att träffa Lisen en liten sväng sen kanske det blev Lexington och Simons födelsedagspartaj.. men beror lite på när vi åker på söndag eftersom det är ganska långt härifrån och det tar ett tag att åka.. ja det är ett späckat schema denna helg, men det gillar ju jag så varför klaga.. om det inte blir Lexington imorgon vilket jag hoppas på ska jag hitta på något med Mariane tror jag :)..

Nu ska här ätas pizza ikväll! Sen hoppas jag att barnen vill kolla chicken little för den är så bra!..

Höres.


Draft: Okt. 23, 2009

Puh! äntligen lite egen tid vid datorn, jag har lovat att lägga upp bilder på Lars som blev helt misslyckad jag har lagt upp massa bilder på facebook, så där kan ni kolla och ni av den äldre generationen som inte har facebook, skaffa helst inte det;).. 

Igår gjorde jag alltså slingor i Linns hår, tiden man skulle ha i färgen på var 10 - 90 minuter, hmm lite svårt va? men slutresultatet blev riktigt bra iallafall!.. 

Idag har det varit lika fint väder igen, men tydligen efter denna lilla sommarhint kommer den riktigt kylan! usch detta ser jag inte fram emot alls!.. Testade på yogalates idag, någon sorts yoga blandat med pilates, herregud, om jag kan gå imorgon är det ett under! men kul att testa och jag tror det är riktigt bra muskelträning:)..

Snart kommer Linn o Marianne hit, det är ju Greys kväll!.. Skulle egentligen åkt till Linn men päronen i huset var tvungna att åka in till boston för att häma en plånbok, så jag får vara lite babysitter, inte såå ansträngande när dom sover:)..

Höres!


Pumpakvällen var riktigt rolig faktiskt! första bilden ser ni Manfred o Lars och så kan ni lägga märke till ett läskigt skelett i bakgrunden, kanske inte lika läskigt dom den döda gubbe Linns granne har i trädgården:P.. Det som gav mig största skratten under kvällen är nog det som är på andra bilden! Någon tog med sig en plstpumpa! riktigt smart ju, färdigskuren och färdig=).. Ni ser min fina mall jag hade gjort, men sen hände det något i hjärnan och jag failade totalt!.. VAd tycker ni om Lars the cat?


this?

jag hade skrivit ett långt inlägg, men datorn låste sig och det försvann nu är jag för trött för att skriva om allt igen!.. MEN jag har haft en bra dag dock med huvudvärk så att jag trodde jag skulle gå sönder!.. Fullt upp från morgon till kväll... har tränat, passat massa barn, lekt hårfrisörska, kock, målvakt, spöke, bokläserska..

uppdatering kommer imorgon, då jag förhoppningsvis har lite mer tid över :)..

God natters!


totalt misslyckande!

Frågan är: Vad hände med Lars??..Jag hade ansträngt  jag hade gjort en mall som jag skulle göra efter och allt skulle bli så himla bra! men någonstans under skärandets gång gick något snett och det enda som återstod var ett stort hål!!.. Hur ska jag kunna ta hem denna och impa på barnennu  tänkte jag?.. Nej vilket situation jag hamnade i va!?.. herregud.. men Lars blev till en liten katt till slut inte alls som jag hade tänkt mig.. men men jag hade en grymt trevlig kväll med mycket skratt!..

Imorgon blir det en tidig uppgång och massa jobb, så dags att sova!.. bilder på händelseförloppet kommer imorgon! jag lovar!!..

Natta


carve pumkin time!

Det har varit en underbar dag! om man tänker på vädret! klarblå himmel och man kunde gå i t-shirt!.. glad är jag för det, tyvärr hann jag inte vara ute så mycket eftersom jag mest har jobbat, skulle varit ute då den lille skule spela fotboll men han vägra så vi fick åka hem.. riktigt jobbigt att få han att stanna i sitt rum i en timma!!.. speciellt när han inte ens vet hur länge det är och gråter och gnäller hela tiden!.. men jag gav mig inte och han somnade nästan i trappan till slut helt slut av allt bråkande.. ja ja bättre dag imorgon får vi hoppas på:)..

Snart blir det av till Nancys och karva pumpor... ser fram emot detta, har till och med gjort en egen liten seriös mall!... Linn och jag köpte dom innan, min fick namnet Lars, hmm fråga mig inte varför men det var det första namnet som kom upp i mitt huvud!.. Linns pumpa heter Manfred å han är så söt!.. haha..

ska ta med mig kameran så att ni får se hur Lars blir ett spöke!..

 - Manfred  - Lars


carve pumkin time!

Det har varit en underbar dag! om man tänker på vädret! klarblå himmel och man kunde gå i t-shirt!.. glad är jag för det, tyvärr hann jag inte vara ute så mycket eftersom jag mest har jobbat, skulle varit ute då den lille skule spela fotboll men han vägra så vi fick åka hem.. riktigt jobbigt att få han att stanna i sitt rum i en timma!!.. speciellt när han inte ens vet hur länge det är och gråter och gnäller hela tiden!.. men jag gav mig inte och han somnade nästan i trappan till slut helt slut av allt bråkande.. ja ja bättre dag imorgon får vi hoppas på:)..

Snart blir det av till Nancys och karva pumpor... ser fram emot detta, har till och med gjort en egen liten seriös mall!... Linn och jag köpte dom innan, min fick namnet Lars, hmm fråga mig inte varför men det var det första namnet som kom upp i mitt huvud!.. Linns pumpa heter Manfred å han är så söt!.. haha..

ska ta med mig kameran så att ni får se hur Lars blir ett spöke!..

 - Manfred  - Lars


Tisdag.

Har precis käkat frukost, good havregrynsgröt med äpple och kanel i, med massa frukt på.. kommer bild t o m!..
 Klockan är 9 man är uppe så himla tidigt här, å det är så bra!.. Jättefint väder idag med!.. Vilket är bra för då får jag användnig av min nya väst, jag gillar den så!

Linn kommer snart hit, hämtar upp mig så ska vi åka till Marshalls, typ ett outlet tror jag det är! Linn måste hitta vinterjacka, och jag vad gör jag? Judt nu vill jag ha mer kläder att träna, alla börjar bli så sunkiga!.. Sedan blir det jakt på halloweendräkt! jag hoppas att dom har den där som jag vill ha!..

Ja ja vi får se!.. Kollar ellens talkshow nu, herregud.

 -frukost


risnudlar..

Har precis tagit en heerlig dusch i mitt fina badkar :).. Skulle ju blivit kickboxning ikväll men Linn var tvungen att jobba sent så blev en halvtimma på crosstrainern istället. ja jag blev röd i fejan och då tror jag att det gör något bra;)..

Hittade den perfektaste pumpan på Wall Mart idag men köpte den inte!.. Fråga mig inte varför, den var rund och fin och i den rätta storleken, men Linn och jag ska gå på pumpjakt imorgon. Ska ju nämligen på aupair möte på kvällen och då ska vi karva pumpor, ja va roligt! hmm jaa vi får väl se:P..

imorgon ska vi också försöka hinna med att kolla någon halloweendräkt, hoppas man hittar någon bra :)..

God natt God natt!


Naturen.

Eftersom jag nu är så himla hurtig med bilderna kan jag lika gärna fortsätta... Ladda in de sista bilderna jag hade i kameran och så nu är jag ikapp!.. har inte tagit så många bilder de senaste veckan, har ju varit så himla tråkigt väder och sen har det inte hänt så mycket heller:P..

men här kommer iallafall lite naturbilder.. å så roligt NOT!


BILDBOMB

Jag vet att jag varit askääs på att lägga upp bilder!.. men här kommer iallafall några:).. Saker och ting som hände för typ två veckor sen tror jag... jag ska bli bättre!.. kanske till och med försöka lägga upp någon ny bild varje dag.. eller nej ska inte lova för mycket :P.. men det är iallafall lite bilder från mitt rum, jag gillar mitt fönster, sen torkar jag tvätt i badkaret eftersom dom tumlar allt här i detta land, men det vill inte jag göra - inte med allt!.. sedan är det min stora sköna säng, en bild från den hysteriskt roliga uno-kvällen här är det Emma som försöker göra ett U tror jag:P.. Perrongen i Hingham som jag satt vid före färden till Boston och sedan lite bilder från Boston :).. Ja då har ni till och med fått en förklaring på bilderna ;)..


fruktsallad.

precis kollat ensam mamma söker!.. jag gillar serien, man blir glad av all kärlek :).. På den fronten händer väl inte så mycket här i det stora landet. Jag får kärleken av mina små pojkar här hemma, dom är så söta!.. Har fått schemat för veckan ca 42 timmar, ledig lördag söndag, det gillar jag :)..även fått lönen.. snackade med pappan här sedan, han tyckte det var kul att jag gillade shopping, för att det är det enda du kan lägga pengar på:P.. Frågade han om jag inte ska betala någon bensin eller telefon, men nej jag borde ha några räkningar sa han.. tack tack för att min värdfamilj är så himla bra!..

Bra dag, trots att snön hänger i luften och vem vet kanske är det vitt på marken när jag vaknar upp imorgon?..


mätt på sopppa, god soppa

Hemma igen.. det regnar och snön är på väg, jag vet det! jag hatar det! fast jag hatar nog detta regn ännu mer så ja det kanske är bra med lite snö.. Köpte en dunväst, den var för snygg och satt för bra för att jag skulle förkasta chansen..

Nu blir det gymmet, ska testa Lisens gym idag, bara för en gång för att det är gratis, men imorgon blir det Y:et igen och Linn och jag ska testa kickboxning det ser jag fram emot :)..


Braintree Mall

Söndag, vaknade upp klockan 10!!  heelt borta!. Svettig var jag med.. Pratade med mamma det första jag gjorde nästan, kommer knappt ihåg va vi prata om :S.
Nu känns det lite bättre har käkat frukost och ska iväg och shoppa denna regniga dag.. Får väl se om jag hittar något, vet inte riktigt om jag är ute efter något speciellt kanske ett par varma sköna skor :).. Har ju sett ett par på Macy´s men eftersom 37 är minsta storleken ligger jag lite illa till:S.. hej barnavdelningen!..

JAg ska köra idag, tänkte lika bra att passa på när man har bilen:P.. ute på motorvägen med dig bara!.. vi får se hur detta går i det hemska vädret, mamma bli inte orolig, de är inte så farligt som det låter ;)..


Boston

kallt som satan i Boston!.. gick till Newbury street, hört att det skulle vara bra där, JA kanske om man är en rik amerikanare med pengar!.. gucci, armani m.m. är väl kanske inget för mig, vi fick hålla oss till H&M jag käpte ännu en go och varm kofta..vi blev sedan trötta på allt vad dyra affärer heter och tog tunnelbanan hem igen. ännu ett inte så lyckat Bostonbesök, men jag hoppas på bättre gånger!..

Nu har jag käkat världens största portion med spaghetti och köttfärssås, va nämligen döhungrig!.. nu är jag istället mätt så jag knappt orkar röra mig. ska titta på Ondskan lite till innan jag börjar jobba halv fem..


fleece.

Vaknade upp vid, kvart i nio, wihoo riktigt sovmorgon för en gångs skull:P.. då hade familjen redan varit igång sedan halv sju. förstår inte hur dom orkar hela tiden!..
Det är kallt och det är ruskigt ute, lillkillen snart 4 år, är ute i bara shorts och t-shirt, han är galen!.. men han vägrar också att ta på sig något annat..

Snart blir det Boston, med mina nyfunna tyska väninnor, hoppas på en trevlig dag, sedan ska jag jobba ikväll.. så då har denna lördag också gått..

höres!


fredagskvällen.

Vi skulle mötas kvart över åtta, kvart i gav jag upp, då hade jag suttit där på Glasstället lyssnat på ABBA och tittat på mig själv i glasfönstret alldeles för länge! Köpte mig en glass, tänkte först köpa en pytteliten bägare men tog sedan den som kallas liten för att jag tyckte synd om mig själv att jag satt där alldeles själv för att nån guatemalare inte kunde passa tiden!.. (igen).. Nepp sånt klarar jag icke av!..
Men träffade sedan de två tyskor som jag skulle träffat, visade sig att den ena hade stått ute i kylan och väntat en halvtimme, jag är glad att jag hade modet av att sitta där inne iallafall :P.. haha ja ja, vi åkte hem till indian vägen och satte oss på min stora säng.. kollade på tv och pratade. trevliga flickor, och blir Boston imorgon! KUL!.. Synd att jag har löningsdag på söndagar men jag klarar mig nog ändå! shopping!

Nu ska jag sova..hoppas på fint väder imorgon snälla gode gud, gör så att solen skiner imorgon, kommer bli outhärdligt i Boston annars!.. Hittade förresten 5 dollar på golvet på glasstället, jag plockade upp den och så var min glass betald gick t o m lite plus ;).. Något positivt iallafall!..


Blää!

Idag maxar nog vädret sin högsta grad till att vara äckligt!.. Jag hatar när det är kallt, blåsigt, regnigt och grått på samma gång!!... Jag käkade havregrynsgröt till frukost! Vägrar att vara så jäkla kall som jag var igår asså!. Men nu behöver jag inte det längre! Minsa vantar är klara, dom blev kanoners, har massa garn kvar så det kan nog bli en mössa också, jag är redo att tampas med vintern!..

Väntar på att mamman ska komma hem, så att jag kan dra till gymmet en liten sväng, måste få ut in träningsvärk ur vaderna, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen asså!. Men men vi får väl se när hon kommer, har ingen aning om vart hon är nämligen..

ikväll blir det nog glass på Nonas med en tysk tjej och en från Guatemala, underbar fredagskväll!.. även fast det är kallt ute så måste man käka glass, för den är såå underbar där!!..

höres.


kallt!!

jahapp, då var det torsdag, den förra aupairen har lämnat huset, inte för gott såklart, men iallafall för nu.. tårar blev det, till och med jag föll en tår, hmmm jaa men tårar verkar ju inte vara så ovanligt för mig nu för tiden:P..

Har gått runt och frusit nästan preecis hela dagen, tack gode gud att mina vantar snart är klara, tyvärr är man ju alldeles för noga med saker och ting har nog repat upp den sista vanten typ fyra gånger bara för att den ska se ut exakt som den andra!!.. men är händerna exakt likadana? Kanske hade varit bättre att gått från ett mönster istället.. hmm ja ja vad vet jag, slutresutlatet blir kanoners iallafall!..

Har varit och fikat på Starbucks med Linn idag, ungefär då jag fick upp värmen lite eftersom jag drack en kopp varmt kaffe, åå jag saknar att dricka kaffe hemma på eftermiddagarna... testade på pumpabröd också, rikigt gott faktiskt! smakade ungefär som mjuk pepparkaka!.. nu börjar halloween verkligen komma här runt omkring, spöken i trädgården och pumpor preeecis överallt, vi har till och med en gigantisk spindel på verandan, skitläskig och hårig!! ää fy! Får ta lite bilder med!..

Greys Anatomy här ikväll klockan 21, tror jag ska titta med Linn och Marianne, men inget planerat ännu.. får väl se när dom slutar jobba för kvällen..

Ha´t bra!


Onsdagskväll.

sitter och balanserar med 1/4 av skinkan utanför sängen och resten på sängen.. och varför inte bara hoppa in ett par centimeter och sen sitta bekvämt? nej det är ingen sport i det!!.. ja så nu har ni förstått hur kul jag har det... nej så illa är det inte, har faktiskt suttit och virkat halva eftermiddagen, ja så nu lät det ännu roligare!.. Hmm men har iallafall fått ihop en och en halv vante, imorgon är jag väl antagligen helt redo för snön som ska falla inatt..

Har ikväll ätit hemmagjord glass på Nona´s, käkade någon vaniljglass med choklad bitar och så skulle det va brownie´s i lät ju helfestligt, men icke jag tog en liten bägare, jag fick en hel middag, jag käkade upp allt för att jag har hittat en helt ny kärlek till choklad i detta land, nu känner jag mig mest bara usch!.. men men, jag var värd det! tränade ju faktiskt imorse:)..

Ska nu skriva i min dagliga dagbok, och sedan sova gott.. har fårr sovmorgon imorgon, Anna-Sara ville göra pannkakor till barnen till frukost och sa inte nej till det!.. kanske borde gå en kurs hos henne så att jag lär mig vända dom, så att jag också kan göra sånna sen..  De french toast jag skulle göra till dom i morse, blev nog inte hellyckade men något barn åt dom, något inte, sen häll jag ju typ förgifta några barn i skolan eftersom lillkillen fick med sig jordnötssmör på smörgåsen, jag mitt lilla ägghuvud kunde väl kanske räkna ut att det itne var tillåtet i skolan?! Finns ju barn som kan dö av bara doften!.. men ingen större skada skedd, han fick vanligt smör på mackan istället och han blev nog inte olyckligare för det!..

1,2 skip a few 99 and 100


onsdaag.

Idag testade jag och Linn på step. Med tanke på att det är en avancerad form av träning så är det ganska svårt  och när man sedan ska följa med i en hel dans och på samma gång hinna översätta alla steg från engelska till svenska i samma sekund som man ska  utföra dom, blir det ännu mer avancerat!.. MEN det var awesome! Jag är riktigt impad av oss att vi hängde med så bra som vi gjorde, klart man kanske gjorde bort sig en och annan gång, men so?!.. jag hade roligt, och ska definitivt göra det igen!!..

åkte sedan vidare till Sears, köpte en vinterjacka :). okej det är kallt här, men kanske inte så pass kallt att jag kan använda den ännu, så måste fortfarande komma på något bra att ha på mig:P.. får satsa på skinnjackan helt enkelt!!..

Köpte också garn så nu har jag virkat en vante :)...nu börjar utmaningen till att virka en exakt likadan, men får nog bli morgondagens projekt :).. Nu blir det spaghetti och köttfärssås, sedan glass på Nona´s:)


Patriot Cinema.

Blev bio med Linn ikväll! Bra att du tog mig ut på någonting, annars hade det bara blivit en tråkig tv-tittarkväll!.. Couples retreat kollade vi.. hmm nej har definitivt sett bättre filmer!!..inget att rekomendera faktiskt, men betalade endast 5$ så ska väl egentligen inte klaga så mycket.. köpte också biljetter till This is it!.. Filmen om Michael Jackson premiären... han är jag inte ett stort fan av, men filmen känns som om man måste se!.. Så jag och Linn (kanske några fler) ska se den!!.. 6.45pm onsdag 28:e då vet ni!!..

Imorgon blir det först jobb på morgonen få barnen till skolan sedan ska vi testa på step, jag längtar! det är ju såå roligt, hoppas att det är ungefär samma som i Sverige, men vem säger att det inte är det? .. Kanske tar en sväng i gymmet som uppvärming, eller inte kommer väl antaglien inte kunna gå på torsdag om jag gör det..
Eftersom jag nästan tryckte i mig en hel M&M påse idag till filmen, så ska jag försöka inte äta någon schokelad imorgon, men jag sa bara försöka ;).. '

God Natt alla mina vänner och dom som jag känner!


Tisdag.

hmm vad har jag gjort idag?? joo menst luffsat runt och letat efter godsaker, hatar att vara uttråkad!.. tankade i och för sig bilen i morse och satte in min check på kontot, men sen har jag varit hemma, vädret har nog bidragit att man känt sig tråkig!..

Nu har de äldre barnen kompisar här, och inte vill dom att man ska sitta där och titta på, nepp blir väl inte så mycket mer nu förrän barnen ska ha mat... Imorgon blir det iallafall gymmet, sen ska jag försöka hitta en vinterjacka!.. har iallafall hittat en i en katalog nu, hoppas bara att den finns på Sears också, annars får jag väl beställa den på postorder, som man gör med allt annat i detta land..






tråååk!

idag är det jättetråkigt väder ute, regn rusk och kallt, man vill bara gå och lägga sig under täcket igen så att dagen går... fick iväg pojkarna till skolan idag, hade huvudvärk innan vi ens kom till skolan för att dom var så gapiga och stojiga.. men nu känns det bättre, åt iallafall en god frukost :).

dagens övriga händelser är oklara..


helgens utlägg..

Ja helgen gick på ett ögonblick!. Det har varit en bra helg, har haft fullt upp, det gillar jag!..

Dagens Boston besök, hmm jaa blev kanske inte som man tänkt sig, blev mest ett väntande på olika människor, och inte så mycket shopping, men hann med H&M iallafall:). Är väl nästan lite patetiskt att åka in till en storstad för att shoppa och sen ändå komma hem med en påse från en svensk affär.. hur tråkig får man bli? men jag gillar H&M det är bra, det är billigt, dom har bra kläder!!

Åkte hem rätt tidigt dessutom, för att jobba lite.. eller ja hmm vi kollade Disney Channel, ibland kan det vara riktigt jobbigt att jobba:P.. fast om någon sparkar nån på munnen är det alltid bra att finnas till hands och torka tårar!.. det är väl så det brukar bli och sen slutar en uppe på sitt rum.. ja det är väl inte så konstigt med 3 killar trots allt..

Har nog kommit in i att vakna runt sju varje morgon, inte sova middag som jag alltid gjorde hemma och sen vara vaken lite längre, jag gillar att man tar tag i dagen på ett helt annat sätt här än hemma.. finns ju typ inget som heter sovmorgon till klockan 9 här!!


är detta ett N?

Ja ikväll har jag skrattat så jag nästan fått ont i magen.. sånt gillar jag!!.. Klart jag visste ju att UNO var ett bra spel men inte att det var SÅ roligt!!.. men vi fyra blondiner lyckades rätt bra!.. haha.. eftersom man inte är 21 så har man inte så mycket att göra här på helgerna.. det är bio eller kort som gäller har vi kommit på.. måste kolla upp bowlingen också.. man får ta och vara lite kreativa helt enkelt;)..  kommer bilder imorgon..

ja jag måste sova, ska jobba en liten stund imorgon, vilket inte kommer bli så ansträngande men man får väl ändå ställa klockan och sedan blir det tur till BOSTON! jag hoppas på SHOPPING!

Japp som ni märker är jag nu på mycket bättre humör! det gillar jag!


Saturday.

lördag eftermiddag, vad har jag nu gjort? Började dagen med att börja gråta ut hos mamma och nu känns allat mycket bättre, har blivit så himla blödig på den sista tiden!!.. Tog mig sedan en promenad, som jag för övrigt höll på att dö av!.. Vad nämligen en ful brun stor hund som sprang rakt ut i gatan mot mig!!.. Den kom fram och började morra, jag började skaka, vågade inte röra mig en centimeter... det kom några bilar, körde förbi sen sprang hunden hem igen!.. jefla hundägare ha koll på era hundar säger jag!!.. Jag överlevde, något skakig men jag fortsatte min promenad, sorgligt nog var det inga kossor ute idag, men såg en överkörd ekorre och några hästar.. på vägen hem stötte jag även på några kalkoner, fy fääään vilka fula djur!!!... Tråkigt att det blev sämre och sämre väder under min promenad, men kommer väl fler dagar som man kan ta fina kort :)..  

Har nu varit i Boston, åkte till bilaffären bytte in den gamla åkte hem med den splitterny... den är stor, ser knappt ut.. jag är glad att jag inte ska köra den:P.. Vad som händer ikväll är väl inte riktigt klart än.. ska nog hitta på något med Linn tror jag.. vi får se vi får se:).. '

 på promenad.  en häst.  inga kossor.  fina löv.  fula djur.  en kalkon.

10/09/09

Jahapp, då var det fredagskväll.. sitter här lyssnar på min surrande lampa, först var den mest bara otrevlig och jobbig att höra på men nu måste jag säga att den känns bra, ett ljud som alltid finns där, ett ljud som man kan lita på i alla väder:)..

Har varit hos Linn ikväll kollade P.S I Love you.. hmm jaa sorglig film och nästan deprimerande, vi satt och väntade på slutet hela tiden eftersom den var så seg så missade vi det ändå för att vi satt och pratade... jaja.. den är bra men onödigt lång..

körde Range Rovern för sista gången idag, den ryker imorgon.. ska in till Boston och hämta den splitternya audin istället.. vilken inte jag får köra än på ett tag, och nej tack det vill jag nog inte heller!!..

Käkade för övrigt på mexicans restaurang ikväll.. åt tacos med bruna bönor.. hmm kanske slår kombinationen den som Caroline åt i Reykjvik förra året.. tacos med chokladsås.. hmm nja kanske ungefär lika opassande!!


den nakna sanningen..

jag har det bra,och jag trivs alla är snälla JA!.. men NEJ det är ingen dans på rosor att åka halv jorden runt alldeles ensam och inte känna någon, lämna alla sina vänner, sin familj och sin pojkvän är ganska tufft!!.. kanske har gråtit några små tårar varje dag sen jag kom hit för två veckor sedan.. och idag kanske det känns lite extra tufft, men jag är glad att jag har hittat några vänner här i allafall.. vännerna finns där hemma men ja inte alls samma sak.. pojkvännen finns där men han är inte min längre så ja, mycket saker har förändrats, jag förändras!

Fick även en liten pik av mamman innan: "ska du försöka ta kontakt med någon annan aupair mer än Linn denna veckan?? " Ja, det är klart att man vill ha så många vänner som möjligt, men det har bara gått två veckor än!!

Det som inte dödar det härdar!! Jag klarar detta!!..


keep going!


work out

har lekt med lillen nu i några timmer hel frivilligt, jag är ju nämligen ledig idag:).. men vad kan man annars göra? det pissregnar ute, jag har redan tränat och jag måste ändå va hemma och vänta på tvätten så varför inte lika lite hide and seek;)..

det blev ju lite kaotiskt i morse, skulle varit på gymmet klockan tio, frågade värdmamman igår två gånger om det går bra att hon kör, och ja det skulle gå så bra så..men blev nog något lite missförstånd där ändå så här kom ingen mamma!.. hepp, ringe lite i panik till Linn, men hon hade inte åkt än så hon kom och hämtade mig=).. Dagens räddande ängel!.. kom till gymmet 20 minuter för sent! hmm pinsamt, men det jgorde inte så mkt, fick min rundtur bland alla maskiner, rätt avancerat, men man kommer nog att kunna göra en del iallafall:).. jag kommer satsa på magmusklerna och ryggmusklerna och armarna så klart, få bort allt gäddhäng! haha, det blir nog bra :)..

Vad som händer ikväll är fortfarande oklart, hoppas på nånting, kanske en liten film eller något, kanske ska ut och äta med familjen, kan ju alltid vara trevligt.. vi får se vi får se.. väntar fortfarande på ett mail, får se om det kommer snart, det hoppas jag!!..

trevlig helg!


Starbucks!

klockan är tjugo över elva, om jag väntar en stund till med att somna, är jag vaken när det andra vaknar och går upp till jobbet där hemma.. det känns wierd!!..  har idag hänt tråkiga saker och roligare saker.. jag hoppas de tråkigheter som uppstått löser sig i morgon jag har gjort allt för att det ska lösa sig tycker jag sååå.. aja vi får se!..

Besökte idag för första gången Starbucks, för er alla som inte vet vad det är, är det en mycket känd cafékedja i hela världen och jag testade banan/choklad smoothie mmm mumma!

kollade på bonde söker fru innan, jag älskar att man kan kolla tv:n på internet, nu kan jag hålla mig uppdaterad vad som händer där hemma! heerligt!.. Greys var ikväll också Linn och Marianne entrade min säng som står under ett snedtak.. jag hade väl kanske inte några problem med att sitta rak men de som är lite längre kan ha en lättare känsla av nackspärr imorgon ;).. finns ibland fördelar av att vara liten iallafall! HA!... Japp så nu har jag två serier jag tänkte att följa ganska hårt denna höst, med tanke på Linn som har 21 olika att titta på, har ju inte jag lika fullt upp:P Imorgon blir det genomgång på maskinerna i gymmet, undra vad det är för någon stor biff som ska sätta ihop ett bra träningsprogram för mig ;)..  den svarta range rovern ryker imorgon, blir ersatt av en annan svart STOR bil, vet inte vad för någon, min aupair bil blir en annan sort en vit jag gillar den:).. ja tydligen gillar jag ju vita bilar istället för svarta eftersom jag senast igår råkade måla den svarta en aning med husfärg;).. nog talat om denna incident!

jag älskar min familj (den där hemma) 


solsken och blåst!

Fint väder idag, skulle egentligen gått ut på en promenad men kom på att alla mina kläer är typ smutsiga! behöver tvätta men sen var hela tvättmaskinen full med massa kläder!.. inte bra!.. får ta tag i detta i eftermiddag när mamman kommer hem...

sitter här hemma äter på min choklad och framkallar massa finnar.. usch usch.. Snackade med kussen på skype, vilket inte villa funka så himla bra idag, men hon ska iallafall boka snart!.. wihooo!.. ska bli så roligt att få besök! ikväll är det Greys =)


krasch!

okej jag kanske råkade krascha range rovern in i garageporten!!.. eller nej nu förstorar jag upp det en aning!!.. jag touchade den lite och lite vit färg kom på den fina cowcathcern, som pappa så fint kallade det, men min snälla värdpappa bara ryckte på ögonbrynet och sa är det där en stor skada?? det där är ju ingenting!!.. puhhh! jag andades ut, vi gick och kollade på väggen och nej det syns ju ingenting:).. Han skyllde på lite leksaker och så var det inte mer med det!.. skönt!.. men varför kunde jag inte bara backat 30 cm och sen hade inte skadan skett?!.. Men det är väl lätt att vara efterklok:P..

Annars har dagen varit bra... jag och Linn tog en riktigt work out på crosstrainern.. bokade tid för att få rundtur i gymmet.. och sen tog vi en chilltur på någon cykelgrej med tv.. ja folk var ju ltie för lustiga när dom tränade.. den ena läste bok, den andra en tidning eller bara tittade på tv, medan de sprang, cyklade eller vad dom nu gjorde.. men jag gillar gymmet det är advanced!.. där ska vi nog kunna, göra några riktigt bra träningar;).. ska nog testa på någon gruppträning snart med, det ser jag fram emot!..

jaooo... nu ska jag nog snaska lite på min choklad så att den tar slut någon gång! itne bra att ha sådant hemma, man blir bara mer sugen av det!..

hoppas på fint väder imorgon så jag kan ta en promenad upp till kossorna och ta lite kort!


Onsdag

Skitstressig morgon.. kinkiga barn, bilar till service och försovningar... jaja nu sitter jag o väntar på Linn ska iväg till gymmet!.. strosa runt bland maskinerna och lossas att man kan något:P.. hmm jaa vi får se!!..

Vädret är fullständigt horibelt idag! det pissregnar!!.. och igår var det så himla fint!!.. ja ja idag är en ny dag=)..

Hörs!


soccerpractise

Okej dagen har bara flugit iväg!!.. lillen gick på sin första fotbollsträning idag, det var kul att sitta och titta på de små liven när dom sprang runt!!.. kanske inte var så mycket fotboll i sig, men dom fick ju springa av sig lite iallafall.. sedan var det bara till att stressa iväg.. kändes som man skulle vara på tre ställen samtidigt.. känns lite jobbigt, hmm nej vi måste hitta ett bra system för tisdagar!!..

Fick sedan en timma ledig, och jag tog tag i mitt liv och tog en springtur!.. wow!.. jag var trött, sprang förbi mina älskade små kossor, får nästan ta en promenad och ta lite kort!.. För här är så himla fint!! Alla löven är i de rätta färgerna och det är verkligen höst, fast att man kan gå ut i bara t-shirt fortfarande, en aning konstigt.. men jag gillart:)..

Nu blir det lite tv-tittande, sen sova:).. Sov för första gången en hel natt i natt! underbart, hoppas att det fortsätter så!!..


Tisdag - aktiv.

ja det var ju för jeekla roligt det där med Linns hund asså!... hade inte velat bo med den ;).. Blev en trevlig tvtittar kväll igår, och jag vet jag är kass på alla tv-serier!!.. inte min grej det där asså!!..

Kollade även ett avsnitt på hollywoodfruar, helt sjukt...sådan vill jag då inte bli!.. har kollat upp priser till Disney World, och nej det var inte så farligt dyrt faktiskt!!.. Börja spara!!..

Har idag, fått iväg barnen till skolan, varit och tagit kort på gymmet och nu är jag medlem :).. Tankat bilen, varit på banken löst in min check och köpt frimärken.. skulle ju såklart ha några kort att skicka också men det hade dom inte där!. får leta vidare helt enkelt!..

Har kommit på att om jag har adressen till dit jag ska så ordnar sig allt, för min GPS är ju bara såå bra!.. Körde för första gången på motorvägen här i de stora landet!... ja det är ju inte bara två filer som sagt ;)..

japp nu ska jag ha lite rast i en timma sedan vidare och hämta lillen!!..


måndagkväll

okej.. idag har varit en jobbig dag.. psykiskt!.. men nu är kvällen här jag har tagit mig upp ur den värsta hålan och jag tror jag fixar det här!.. gårdagens beslut gör att jag känner mig lite halv, men hej det har kommit djungelvrål på posten idag!.. VÄRT!!.. Tack mammi <3.. Får gärna komma fler av sådanna varelser;)..

Annars har dagen som sagt varit ganska seg, inte jobbat så mycket, blir desto mer imorgon från 7.30 am till 7.30 pm... fast är också ledig mellan 9-10 am.. ja då vet ni mina tider för morgondagen!.. jag ska uträtta lite ärenden försöka hitta till YMCA (gymmet) som jag så snällt får vara medlem i helt gratis!.. sen ska jag försöka hitta till postkontoret så att jag kan köpa frimärken.. sen ska jag även försöka hitta lite vykort i denna stad, hinner jag detta på två timmar?? hmm antar att GPS:en får vara min bästa vän imorgon!!

imorgon börjar även den lilles fotboll, alltså ska jag hitta även dit i tid, men jag tror faktiskt för en gångs skull att jag skulle hitta dit, utan GPS, eftersom det tar typ bara fem minuter med bilen (ungefär så långt mitt lokalsinne räcker)..

Har varit på Panera bread ikväll igen.. med barnen och mamman.. jag åt broccoli/cheddar soppa!.. mmm helt sjukt god! klart min favorit hittills!!.. nu tror jag att jag ska checka runt lite efter någon tripp till Disney World nästa år!.. Linn var väl rätt sugen på att hänga på hoppas jag!.. Vore ju sååå jäkla coolt att ha varit där! måste ju ta chansen nu när jag är i det stora landet!!..

Får nog sätta mig ner och göra en lista över saker och ting jag vill se och göra under mitt år här in tha USA!

Hi How are you?


Måndaaag,

Okej måndag, ny vecka, nya möjligheter det är väl så det brukar sägas?.. Hmm vad är det för planer denna veckan?.. har inte en aning faktiskt, jag vet att jag jobbar 36 timmar sen är resten fritt, jag vill shoppa, behöver en ny vinterjacka och en ny plånbok.. det är nog prio ett och så klart ett par varma och goa skor:)..

Snart ska LCC:n komma hit och fråga hur jag har det, ska fråga henne lite hur det funkar med läsningen och så.. funderar på att ta en kurs så att man kan åka till Washington DC och sen en till Niagarafallen från den canadensiska sidan.. det låter bra tycker jag!!... allt för 740$.. och så betalar familjen 500 så då blir det väl ganska bra!!..

jag hoppas på en bra dag


Saker och ting

Okej blev en kaotisk eftermiddag, jobbade runt 2 timmar, det gick alldeles utmärkt eftersom dom åt en halvtimme sen kolla dom tv resten av tiden så det gick ju fint:).. Sedan blev det lite skypetid som inte funkade så bra, inte alls så som jag ville... men men så kan det bli ibland!..

Snackade med Caroline idag med, det var roligt eftersom vi inte har snackat sen jag entrade landet!.. jag har fått en "ny" mobil, alltså kan jag nu prata ett helt samtal utan att behöva ladda igen.. bra det!..

Har fått ett schema inför nästa vecka, bra det=) och så såklart lönen för att det är ju söndag!!..

Aupair träff på Panera bread, klart jag var ju sen dit, men det gjorde inte så mycket förutom att Linn och Marianne fick vänta en halv evighet!.. ja ja jag testade iallafall någon kycklingsallad med cheddarost.. och nej det föll mig inte i smaken.. eller kankse inte hade någon stor matlust heller för den delen... aja

nu ska jag sova:) skönt det.. detta land gör mig trött!! Förresten hade jag näsblod en lite stund idag, kanske betyder detta att jag inte skulle sprungit imorse eftersom jag kommer bli dunder förkyld nu? Näsblod brukar nämligen va ett tecken på att det kommer.. hmmmm


rastlös

Okej söndag, tänkte att det skulle vara skönt att bara vara hemma kolla på tv och chilla.. jag har klarat det bra hittills klockan är 11 på förmiddagen... rastlösheten börjar krypa på mig så där som myror gör.. ja jag har myror i brallan... jag har problem.. haha.. vill bara att familjen där hemma kommer in och pratar med mig lite på skype och sen går tiden lite till. sen hoppas jag att Rääs visar sig någon gång under dagen,, sen hoppas jag att det blir aupair middag på panera bread ikväll... hoppas hoppas, jag måste få mn sociala dos.. eftersom jag inte sett till min andra familj så sitter jag här ensam i ett blått hus i Hingham, en aning större än det jag har där hemma i Fritsla, men bara en aning ;)..

Städade upp i köket innan så att jag skulle få tiden att gå. tror jag ska sätta på en film och sen sätta tänderna i en god chokladboll! mmm!!.. haha tur att jag har så mycket att göra hela tiden.. kanske borde ta bilen och försöka lokalisera mig i staden där jag bor så att jag inte behöver vara rädd för att gå vilse hela tiden!!..

Man kanske skulle åka till Boston idag iallafall.. bara för att få dagen att gå:P..


Söndag.

Vakna klockan halv åtta, hur irriterande är inte det? i och för sig hade jag redan sovit 9 timmar så det är väl inte så konstigt..
Eftersom förkylning var nästan obefintlig imorse så ska jag bege mig ut på en liten springtur nu på morgonen tror jag, hade varit skönt :).. har i och för sig inte kollat vädret men jag tror inte att det regnar iallafall:)..

Sen blir det till att frossa i min choklad, kolla på en film.. och bara ha en vanlig söndag:).. det gillar jag!!.. Hoppas även på att någon där hemifrån vill prata med mig i skype nu när jag är ledig hela dagen!!:. Hör av er ;)..


Whip it!

klockan är kvart i tio på en lördagkväll, jag är heelt slut!!.. men eftersom jag har varit på IKEA idag och även varit och tittat Whip it.. så är jag nöjd med dagen och jag kan sova.. jag kan lägga mig i min stora säng, kan även välja om jag vill ligga på längden eller på bredden, jag älskar min stora säng.. bara att den kan vara lite ensam ibland..

Whip it var en mycket fin och bra film som jag rekomenderar ;).. Eftersom jag fått min telefon nu så kan jag även sms:a till hemlandet och det är en sak jag älskar!!..

God Natt!


IKEA

Eftersom vädret inte vad det bästa, eller nej det var fruktansvärt helt enkelt så bestämde vi oss för att ställa in Bostontrippen.. vi bestämde oss föra tt åka till Ikea istället... och ja vi hittade faktiskt tid:).. tur att vi hade vägbesrkivning med oss. är ju inte bara två filer på motorvägen här om man säger så!!.

blev iallafall lite fynd, mest godis faktiskt, coolt att se all svensk mat i USA!!.. såklart blev det svenska köttbullar potatismos och lingon, sedan lyxade vi till det med efterrätt också, åt klockan ett jag är fortfarande proppmätt!!.. herregud!.. men ja lingonen smakade som vanligt, köttbullarna nästan som vanligt, och potatismoset var itne helt okej.. så då vet ni det :).. jag har iallafall testat swedish meatballs in the US!..

bilder från första veckan:


Lördag..

Äntligen fått ordning på internetbanken, fick sitta i telefon i nästan en timma med en inte så trevlig kille.. men han tyckte väl bara att jag var en dum svenska som inte förstod någonting.. men nu är det iallafall löst:)..bra det!

Blir inget Boston för mig och Linn idag, det regnar och är jättetråkigt väder!!.. det blir något shoppingcenter runt omkring här som vi ska försöka hitta till... får se hur detta går, men ska iallafall bli kul att komma ut lite :).. Köpa lite kläder förhoppningsvis wihoo.. och sen fortsätter mitt eviga letande efter ett par converse som jag vill ha men har kollat runt på hur många sidor som helt på internet men ingen har min storlek!!.. helt sjukt!!.. vi får väl se hur det går.. kanske får ge upp drömmen om ett par vita och köpa några färgade istället.. nej nej...

väntar bara på att Linn ringer och sen ska vi dra iväg!..


fredagsnack

Alla barnen ligger i sina sängar och förhoppningsvis sover dom med:).. tror att jag lyckades ganska bra med min första kväll själv hemma!.. bra av mig!

föräldrarna och den förra aupairen är ute på middag, jag kollar på AFV är nämligen maraton ikväll.. det gillar jag!. haha..

annars har dagen gått väldigt fort, långpromenad på morgonen, va på banken, det verkade som det fixat sig, men icke, det funkade på deras dator, men när jag kom hem funkade det inte igen.. jag blir tokig!!.. får helt enkelt ringa på måndag igen.. hmmmm!

imorgon blir det iallafall Boston med Linn, ska bli kul att se den stora staden. hoppas även på att hiaa något man kan shoppa!..

Har pratat ganska mycket med Rääs på skype idag,, mm det gillar jag!..


pancakes

Sovmorgon idag skönt:).. vaknade i och för sig halv åtta, men va skönt att inte ha någon tid att passa.. Är jättefint väder ute idag så ska nog gå en långpromenad:)..

Sedan måste ja hinna med att åka till banken så att jag får ordning på internetbanken.. sen börjar jag jobbet klockan 15... blir nog en lugn kväll sedan, ska försöka göra pannkakor till barnen om inte mamman hinner hem och gör dom.. får se hur detta går, eftersom jag aldrig varit någon hejare på det här med att göra pannkakor, och sen hur man gör amerikanske pannkakor är ju en annan femma.. vi får se..

Greys

Blev en liten träff med Linn ikväll iallafall.. jag tackar gudarn för GPS!!.. mobilen jag fått har inte bästa batteri men jag har iallafall en mobil nu:).. weeii!.. kanske att mitt sociala liv kan ta en början nu? jag hoppas det!!.. Vi skulle ju varit fyra idag, men dom andra fick för hinder en är till och med borta, men hoppas hon kommer till rätta snart!!.. jag ser fram emot helgen!!..
Boston på lördag, sen hoppas jag att alla ska ses på söndag igen:)..

Jag har snart klarat första veckan här, första veckan som ska vara den värsta!.. det går upp och ner men jag gillar det!!.. 

Jag är så törstig måste dricka lite vatten.


in charge

Dagen har gått hur fort som helst!.. har gjort det mesta själv.. till och med tankat bilen, gått in och betalat och sen tankat, har jag itne ens gjort i sverige så även fast det är en småsak är jag lite stolt över mig själv... alla som vet om mina tankningshistorier förstår;).

imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan 15 eftersom jag ska jobba till 22.. helt okej för mig, ska bli skönt med lite sovmorgon:)..

Nu sitter jag och väntar på att Linn ska ringa, så jag kan åka och möta dom köpa lite pizza och sen blir det att titta på Greys!.. låter som en mycket bra torsdagskväll tycker jag!!.

hoppas på Boston på lördag med Linn, skulle varit väldigt roligt faktiskt!!..

hörs!


upp och ner..

Okej, hade nog min första lilla svacka nu i eftermiddag.. allt kom över mig och blev rastlös till tusen, kom på att jag typ bara varit i och runt detta huset i snart en hel vecka!.. sånt klarar jag inte av... skulle blivit en träff med Linn och Marianne, men ändrade planer jag fick stanna hemma och prata lite med mamman om morgondagen. nu känns allt mycket bättre, jag vet exakt vad, hur och när jag ska göra saker.. sånt gillar jag!!

Så imorgon blir det jobb i princip hela dagen, sen träff med Linn och Marianne på kvällen och så ska vi kolla på Greys ihop! det ser jag fram emot=).. Jag gillar inte att rummet har blivit min bästa vän, sånt kommer jag inte klara av!!.. klockan är tjugo över nio och jag är för första gången inte helt slut!.. skönt det.. ska kolla på en film innan jag somnar tror jag

god natt god natt

R <3


RSS 2.0