onsdag..

Jag förtsätter att vara en frusen tjej.. usch.. kanske är det denna öroninflammationen som gör att jag har fruset konstant nu i en vecka?.. hoppas att lilla penicillinet snart hjälper och allt känns som vanligt bakom de små öronen igen :).. 
 
fick idag vaccinera en himla massa människor med influensavaccinet.. så nu känns det som om man får till det där med intramuskulära injektioner faktiskt!.. det bästa är när man får jobba lite praktiskt på praktiken ;).. 

En sväng till jouren..

Japp så fick det bli ikväll.. När vi satt o åt innan kände jag att mitt öra blev lite varmt och sedan när jag kände på det med handen så hade det svullnat upp som en ballong!! Va dubbelt så stort som det andra.. Har tydligen gått med en öroninflammation som har spridits sig till lynfkörteln under örat o så helt plötsligt svullnade örat upp.. Mycket knepigt! Så nu blir det penicillin ett par dagar.. Segt.


solen skiner ju iallafall!

Denna dag känns som en fredag.. synd att det inte är så!. Gick inte så många timmar idag på praktiken, jag klagar verkligen inte ;).. Fick ju tid över att gå till bibilioteket idag då, var sjukt överambitiös måste jag säga!.. Har lånat hem en massa böcker nu till hemtentan nästa vecka.. ibland är det ju faktiskt bra att ligga steget före. 
 
Ska läsa i min bok nu en liten stund till Mr kommer hem.. får väl diska med och kanske sätta igång tvättmaskinen så jag sköter mig nu när jag var hemma så tidigt :P..
 
Fick en köpare till dom lila skorna idag.. så dom blå finns fortfarande kvar om någon är intresserad?? :)
 
 
 

Tisdag

Fick sovmorgon till klockan tio idag.. Kan man ju säga att det var rätt gött:) men så skulle jag vara duktig att åka till biblioteket o låna böcker innan jag började.. Men så öppnade ju inte bibblan förrän kl tio här i Kinna.. Osis!!

Tror det blir en bra dag iallafall:)


Torsdag..

Hur snabbt kan en vecka gå? Tänk att det redan är torsdag.. A jag gillar det för då är det snart helg:)

Idag är det mittsamtal med läraren.. Hm ja vi får se hur detta går med tanke på allt flum runt omkring hela tiden!! Japp det återstår att se.. Hoppas på en lika fin höstdag idag med:)


Söndag

En söndag i seghetens tecken har det varit idag.. men fick mig iallafall en riktigt god sconesfrukost hemma hos matilda, sen älg till middag hos mamma och pappa och om man stannar kvar ännu lite till blir det nog krabba också.. Kan ju säga att vi lyckats ganska bra med maten denna dag:)
 
Nu har jag beställt hela höstens läsning iallafall... Sofie har gett mig höga förhoppningar :) Hoppas dom kommer snabbt bara!!
 
 

Torsdag

Jahapp då är man käck och trevlig på skene vårdcentral mest hela tiden i ett par veckor..

Går himla bra här och jag trivs än så länge iallafall.. Är ju Kinnabo lite tillfälligt också, gå ju himla bra det med!!
Men i helgen blir det Borran igen och lite partaj med mina små fritslaflickor som jag inte träffat på så länge:) ska bli kul!!


Torsdag

Hej jag är en hostande tjej som är rätt grym på att skriva tenta!! :D yes! Grön text betyder godkänd tenta!! Obeskrivligt skönt i dessa tider:) nu får man hålla tummarna att resten går lika bra med;)


Onsdag!

Då var det onsdag, vaknade klockan tio idag! Oh va härligt tänker ni, men nej! inte när man har varit vaken mellan 3 och halv 7 mitt på natten. Men sånt är väl livet när näsan är tätare än en falukorv?

Jaja en dusch och sen har jag tvättid klockan 11.. Kommer bli en ofantligt rolig dag känner jag:)

Mina tre första ord blev: beautiful, honest & hopeful
Era då? Mina tappra små läsare?:)


Tisdag..

Tisdagen känns som om man nästan bara kan hoppa över.. Måndagen är ändå go för då kan man tänka på vad man gjort i helgen.. Onsdagen då börjar man känna att nästan halva veckan är gjord och torsdag/fredag går ju av bara farten.. Japp så denna dag får man göra något bra av helt enkelt:) min lilla mamsing kommer hit och vi ska ha en härlig dag på stan! Väldigt kuligt tycker jag!


måndag

tentan gjordes i lördags, kändes bra tills jag kom hem o kolla upp svaren i boken:P tar väl två veckor sen kommer domen.. Igår blev jag förkyld, inte såå roligt men är väl iofs bra att det är nu mellan praktikplatserna!! Va i skolan en timma idag, sen gav jag upp.. tänker inte sitta där med öppen mun och kippa efter luft om jag inte behöver.. bara hoppas på att man inte missade något allt för intressant... 
 
Ikväll blir det matlagning sen soffan hela kvällen lång, bara smittkällan kommer snart och tar hand om sin lilla sjukling! 
i Lördags fick vi finbesök också! Sånt som förhöjer livet kan man ju säga :) 
 

T.G.I Friday

Då va det fredag då.. hade gärna haft den där goa fredagskänslan.. men nu har man väl mest ångest inför imorgon.. seminariet gick ju bra idag iallafall men kunskapen ska man ju spy ut på ett papper imorgon och sen får man bara hålla tummarna på att det är rätt frågor som kommer plus att man faktiskt kan svaret också.. annars finns det väl inget annat än: gör om, gör rätt! och det är väl inte hela världen heller i och för sig, det bara mer av min ickebefinnande energi.. Låt mig få fira fredag med min finaste och låt gudarna, om dom nu finns, vara med mig imorgon kl 9.30 i sal D409.. 
 

Torsdag

Mm där kunskapen går in där går vettet ut.. Men tentan är ju på lördag vare sig jag kan eller inte..


RSS 2.0