vädret=skit!

jag är ingen leksak man bara kan plocka fram när man vill..

tack P!

Dagens Rydboholmslag som ställde upp I Dalsjöforscupen borde skämmas!.. Så här dåliga brode man inte få vara!!.. Synd för jag hade verkligen laddat för en heldag med fotboll men det tog slut fortare än vi anade och vi kom inte ens viadre! :S.. usch och Fy! töm och glöm som anna P skulle sagt!.. Synd att våra P:are slutar nu, kommer kännas så tomt utan dom och jag hoppas att ni kommer och hälsar på ibland :)..

Ja men som sagt blev lördagen inte som planerad och nyu sitter jag här hemma å tjurar:P.. Förlåt susie för att jag inte ringer till dig och säger att vi ska gå ut som reservplanen var, men jag är inte på det rätta humöret helt enkelt;).. Vi får helt enkelt köra nästa helg när min lilla kusin fyller18 och vi ska ha riktigt kalajs!! :):)..

Japp men nu när man ändå är hemma själv en lördagskväll kan man lika gärna göra den ännu värre och plugga inför provet på måndag:S

Nepp men jag hoppas att ni har roligt i Falkenberg iallfall, å kör hårt MLi!!;);)..

Ha de gött! HEJ


"har blivit lite av en hurtigbulle"

4:de veckan på året har nog varit den slappaste skolveckan hittills. Gött Gött, inte för att man klagar!..

Har blivit lite av en hurtigbulle oxå, tre motionsgrejer på fyra dagar och imorgon är det träningen igen:).. Känns riktgt bra att man kommit igång igen, och får väl ladda upp inför konditionsträningarna tre gånger i veckan i fyra veckor framåt :S.. usch låter inte roligt på en blöt och kall grusplan!..

Yäyä, idag var det ju då meningen att man skulle vara hemma å slappa för att vi för en gångs skull var lediga från skolan men nej! Klockan 07.00 ringde telefonen och jag fick väl glatt gå upp å svara å sedan 07.23 var man på jobbet.. Jippie! verkligen.. eller inte:s..

Helgen blir fullspäckad som vanligt :S, Cup hela lördagen, Söndag blir det en liten roadtrip med kussen till Espevik och Mormor och Morfar. Hoppas att dom bjuder på ngt gott att äta :P.. Å så hoppas man ju att man kan åka in till Stan å shoppa lite på eftermiddagen när man äntligen får lönen på Fredag och det är nu jag förstår att jag har överlevt årets fattigaste vecka.. å ändå så har jag tankat bilen en gång:).. wihiii!!..

You will never come to my heart

Ha de gött! HEJ!

Somebodys me.

Lördag och helg idag, försöker fortfarande hitta inspiration för att städa mitt rum, men har väl gått bättre kan man väl säga.  Sedan blir det träning!! wihoo:).. Har börjat gilla det här med träning mer och mer och känns som om man börjar komma tillbaka till sitt rätta jag! :).. Till kvällen blir det utgång, först lite förferre hos Eric sen bär det iväg till Kinna och Lounge :).. Får se hur det blir, men jag tror det kommer bli festligt som vanligt..:P..

You, Do you remember me? Like I remember you?

Ha de gött! HEJ!
Jag brukade tänka att jag hade svaren på allt, men nu vet jag att livet går inte alltid min väg.
Känns som om jag är fast mitt i mellan när jag inser att jag inte längre är en flicka men ännu inte riktigt vuxen.
Allt jag behöver är tid för detta ögonblicket .
Jag har sett så mycket mer än vad du vet nu så säg mig att blunda.
Jag är ingen flicka längre  men om du tittar på mig nära kommer du att se i mina ögon att den här tjejen alltid kommer att hitta hennes egen väg...

emotionell wednesday

Denna dag har varit konstig, är deppig på något annorlunda sätt när jag inte ens behöver vara det, allt verkar ju till att lösa sig. Till och med vårt projektarbete börjar se ut som något, vi har fått svar från island och det verkade positivt, jag har börjat träna igen och det går mycket bra, skolan tar jag inte på för stort allvar vilket är det bästa av alltihop:).. Så varför sitta å grubbla så mycket att man slår knut på sitt som man inte får upp?..  Berätta det om ni kan!!..

Men vad händer nu?.. Vem ska bestämma när var och hur??

Ha de fint! HEJ

wok

Nu sitter man här igen det är Tisdag och har väl inte riktigt vaknat till efter helgen ännu. Swing i Lördags var great, vi träffade lite skåningar och dom var ett käckt folk:).. Söndagen tillbringades i sängen ända fram till klockan 15 för att jag var rövigt bakfull, förstår inte vad som hände men antagligen var det Malleballes shot som rörde till det i den lilla hjärnan man är utrustad med.. Sen blev det iallafall att ta cykeln till jobbet och lossas som om man va pigg (vet inte om jag lyckades så värst bra med det).
 
Måndagen började med barteknik med en lärare som har en fastnad sill i halsen och aldrig slutar prata, alla låg nästan och sov och jag kommer inte ihåg ett ord av vad hon hade att säga:P.. Efter ännu en "rolig" måndag tog jag å MLi lillbilen hem till Fritsla och började laga oss lite mat sen blev det slappdag framför tv:n tills klockan var sju och vi skulle bege oss av mot Kinna och sedan vidare mot Tostared med alla Flickor och pizzorna :D mmm mums!..

Myckat snack blev det och jag tycker skarpt om er flickor! vet nog inte hur jag skulle överleva med skoltid utan er <3
Vi somnade iallafall till slut sedan ringde klockan på Herr. Johanssons väckarklocka klockan 7 -jättejobbigt för vi hade inte tänkt gå upp då, men jag fick iallafall offra mig å lämna det varma täcket och gå å stänga av den..  Sen blev klockan 11 och vi skulle bege oss mot skolan igen.. usch å fy vilken tråkig dag!!..

Efter skolan lagade jag mat och somnade i soffan tills kirre ringde:P.. Nu är jag ännu en gång väldigt trött för att min lilla kropp somnade alldeles för hårt och det tar  ungefär två timmar innan den vaknar igen.. Nepp men nu ska vi sluta deppa och sticka iväg till Viskafors å ha det lite roligt i brottarhallen;).. 

Frågan är nu om vi någonsin kommer att träffas igen och vill jag det isåfall?


Ha de fin fint!! HEJ

Big plans for a little girl

Stockholm den nionde februari då kanske?.. Vill så gärna träffa portugalgänget igen:).. Dels har jag ju aldrig varit i vår stora? Huvudstad någon gång så det vore ju trevligt att åka dit, å varför inte kunna slå ihop det med en lite återträff då! :D.. Hoppas nu vi får ihop pengar!!..Är ju en del att betala på nu.. men de e väl därför man jobbar, för att kunna göra lite roligare saker på fritiden??..

Jaoo å Snart kommer ScHeeelin hit och vi ska kolla på resor till Portugal och även till Stockholm då:D.. rooligt, sen kommer resten av tjejgänget hit å vi ska laga lite mat, sedan blir det partaj igen och det är ingen som kan gissa vart vi ska..

I förrgår skickade vi iväg ett mail till Island och Fårslakteriet nu hoppas vi på svar och att vi får komma å jobba där :D.. vi håller tummarna helt enkelt!!..

Men men ha en go Lördag!! HEJ svejs!


<---- Portugal!!

from empty to halvfull

oj oj idag var första dagen i skolan efter ett långt och härligt lov som inte innehållit mer än jobba, kompisar och fest såklart. så som det ska va...Som man kanske kan förstå tog jag då tillfället i akt att ta bilen till skolan när man nu kan det:D..

När jag satte mig i bilen och hade kört ungefär hälften såg jag på bensinmätaren att det snart behövdes tankas, men tyvärr vet jag ju inte hur lång tid det tar innan det blir helt tomt och jag ringde en säker källa för att ta reda på detta.. jag kunde nu pusta ut lite och visste att det skulle räcka ända hem igen. Men eftersom jag nu hade tagit bilen för första gången till skolan första dagen på vårterminen kunde jag nu passa på att tanka för första gången i mitt liv:).. Tankningen gick suveränt!..haha

nää men nu va de ju så här att vi hade allt planerat inför helgen men som vanligt brukar det ju inte bli som planerat har jag kommit på så vi har nu fått ändra planerna lite och det blir förfest hemma hos mig istället innan bussen mot Borås går på lördag kväll.. wiee turismflickorna är åter samlade och vi ska åka till swing!.. haha "ovanligt" Det blir nog festligt och vi ska röja lika mycket som vanligt..

Nu är det onsdag och endast två dagar kvar till helgen tyvärr har jag läxa till båda dagarna så jag får väl nu ta tag i det hela och börja läsa lite urk*

Ha de gött! HEJ 

Mjölkört inte mjöl kört

jahapp nu har jag levt ett par dagar med mitt körkort och det har börjat sjunka in i mitt lilla huvud att jag faktiskt har samlat på mig några till vuxen poäng och det känns väldigt bra.. Nu är det väl bara så att man ska gå ur skolan och skaffa sig ett liv som gör att man blir vuxen..Om man ens kan bli riktigt vuxen nån gång:S..

Nu har man gått hemma på lov och tänkt väldigt mycket, jag har kommit fram till att jag nu ska ta tag i skolan lite mer och verkligen engagera mig i den förhoppningsvis sista skolterminen i mitt liv. Men som allt annat kommer det väl inte bli som planerat men om man bara tar en sak i taget brukar det lösa sig. Detta året skapade jag mig inga Nyårslöften - tänkte att det är överklassat och om man verkligen vill göra någt eller förändra på något kan man göra det ändå utan ett litet fjuttigt löfte som man gett sig själv. Klart de e väl ganska lätt att säga att man ska börja träna mer äta mindre onyttigt men att verkligen uppleva är det svåra. Ja eller så kan man säga att mitt nyårslöfte till mig blir väl att jag ska göra som jag känner för helt enkelt nom vissa gränser då kanske.

Just nu tänker jag bara på livet efter skolan och hur roligt det ska bli och jag längtar verkligen men ja kanske ska fundera på att leva lite mer i nuet och verkligen göra det som behöver göras just nu eller inom ett par dagar och inte om 10 månader. Alltså det som behöver göras just nu är: Skriva en jobbansökan till Island. Boka flygbiljetter till Portugal och sedan försöka få till ett bra projektarbete.. En sak i taget så löser det sig

Ville bara organisera upp min vardag en aning..

Ha de gött! Hej!

4 januari 2008

Idag är en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv :D.. för jag har fått körkort!!.. whiihii!!


2008

Ville bara säga Tack för igår allesammans! Det var en mycket lyckad kväll ;)

RSS 2.0