jag säger då det

Dagen i korthet:
Telefon ringer klockan 07,22 kan du jobba? Svar nej!
Väckarklockan ringer 9.30 upp å duscha
IKEA klockan 11 hemma klockan 17
18.00 iväg till kussen:)

Synd bara att jag inte kunde komma till Tittebo..

Ha en go kväll!..


sjukt mycket folk där idag!!



Fint


Jag blundar och ser dig
Du ler och jag blir glad
Du är lugn och jag kan slappna av
När jag tittar igen är du borta
Du finns i mina drömmar
Kommer du till min verklighet?



Det blir aldrig som man tänkt sig

ååå känner att jag egentligen inte borda sitta här nu, säger bara massa dumt ändå. Har lite irritation som behöver komma ut, men nej nej..

Idag har vi äntligen bokat resan till Portugal, jo så att det den 30 juni 11.25 lyfter planet!!.. wihooo ska bli så gött och så roligt :).. ja å scheelin vettu! Efter att Elin åkte la jag mig i soffan och sov i en och en halv timme, ja som sagt man måste ta vara på lovet:P.. Efter det blev det promenad till bussen och vi åkte in till Brås, och Anna P så trevligt att träffa henne igen och allihopa tyvärr stannade vi inte så länga jag vet varför men hade gärna stannat längre, men inte kul att åka själv hem sen:S.. jäjä vi får ta det en annan gång helt enkelt! :)..

Imorgon blir det IKEA hade nog hellre velat åka någon annan stans men bara jag som vet vart, usch och fy hahhaa.. Nää men nu ska det sluta flummas och jag ska sova :)

God Natt !!


rök, pök, lök

jahapp då var det eftermiddag och då har denna dag oxå snart gått, Korvgrillningen blev hur lyckad som helst, tyvärr är jag kanske inte den bästa på att grilla men kan ärligt säga att det gick bättre att grilla mina grillkorvar än Byllans kokkorvar hahha, a jag säger då det dagens ungdom..

Rökluktande som vi var åkte jag å Perran till Kinna, Lindex hade nämligen premiäsöppet, jag fick köpt lite smink och det var jättebra, när jag kom hem kom jag på att det var rabatt så jag hade kunnat ta lite till till samma pris! åå så irriterande! men men sånt är livet, gick sedan till Mitti och sara köpte en parfym, hade kommit någon ny sorts grej så att man kunde blanda till sina egna parfymer t.ex. kunde man blanda två den ena hette gin och tonic den andra cosmopolitan är det då meningen att man ska gå runt att lukta drink hela dagarna? jag säger då det, dagens uppfinningar!..

Såg nyss e n mycket fin film, If Only, hade tyvärr inget lyckligt slut men den var ändå kärleksfull och vacker kan man säga:)..

Nepp nu ska jag keka lite sen blir det iväg till träningen, och jippie det snöar inte ute det är skinande sol!! :)..





Korv!!

oj oj tiden går snabbt när man har roligt, om en halvtimme ska jag gå till Byllan och sen vidare mot Larsaskogen och lite korvgrillning med flickorna! :).. blir nog mysigt ska du se!.. har fortfarande jättemycket plugg kvar och jag fattar ingenting av Naturkunskapen och genetiken:S.. men det får vi ta tag  i med Karin på måndag :).. Imorron kommer Scheeelin hit och vi ska beställa resa till Portugal!!! Wihoo ska bli rooligt att åka dit igen och leva lite rövare..

Helgen blir fullspeckad verkar det som, först partaj hos Anna P på fredag sen IKEA hela lördagen, Match och jobb på söndag, och vart hitta vi nu plugg i dom planeringarna?.. inte någonstans om jag ser rätt men va fasen det löser sig det gör det alltid :)..

Igår blev Sverige matchen ingen hit direkt, såg ganska bra ut med 0-0 länge, men sen gjorde vår lilla målvakt världens tavla och 18-åringen kunde göra mål, kul för han iallafall:)

Nepp nu får man väl packa ihop allt inför vå lilla utflykt!

om inte jag hade dom vännerna jag har skulle jag varit ledsen

Ha en bra dag i solskenen:)

 - MLi ville inte vara med på bild längre :)

Onsdag 08-03-26

oj det är lov och jag har ännu inte hunnit att slappna av, jag orkar inte med dagens samhälle med all denna stress! Idag blir det iallafall till att försöka bli klar med allt plugg och ta igen de sista veckornas skolk. Först på schemat blir det Barteknik sen Naturkunskap och till sist måste jag bli jättebra på engelska för om några veckor är det Natoionellt prov och jag måste få så höga poäng som möjligt lycka till, till mig..

Blev lite träning igår med, kanske är jag frisk igen? Hoppas hoppas. Vad hos frissan igår och pratade löshår, ganska intressant och blir nog att jag ska beställa till Balen:).. Räknade ut att det är cirkus 43 riktiga skoldagar kvar till studenten! Wihoo på den:).

Benet mitt ser ut som ett slagfält idag, antagligen efter min tarzaninspirerande rörelse i torsdags ;)..

Ikväll återkommer veckans höjdpunkt

"Here is the ghetto"

 

Påsken är nu över!

jahapp då är internet i bruk här hemma igen.. Tisdag och andra dagen på lovet det har redan gått alldeles för fort och innan man vet av det så sitter man väl i skolbänken på måndag igen men men..

Annandag påsk var det jobb till en början sen lite förferre hos Byllan eftersom jag var duktig och körde så var det väl inte allt för livat från min sida, vi drog till hotellet men kom inte in, sen blev det Lounge och det blev ju lite fjasko av det hela, träffade Susi, Emelie och Kirre där det var ju trevligt, men annars var det väl inte så mycket att hänga i granen. Vi drog helt enkelt till PG´s och sedan hem mot Fritsla någon gång under färden fick jag punka och det var ju kanske inte så lyckat. Nu kan jag alltså inte köra bilen förrän det blir fint väder och ingen snö eftersom vi inte har något vinter däck, vilket inte heller är så lyckat, usch och fy kan det itne bli grönt i vårt land snart!..

Igår åkte hela familjen Gunnarsson plus några till på bio, Angel var det som visades på duken, weei kanske ingen film för min åldersklass mamma å camilla tyckte den var bra men icke ja!..

Solen sken idag när jag gick till jobbet och det var perfekt för korvgrillning!

Ha de götta!


 -Dagens korvgrillning blev aldrig av!

Påskdagen

Oj då var vi nästan förbi årets mest överskattade helg, men jag glad är jag för vi har lov och det blir mycket fest:). Igår var det först då Påsklunch i Varberg jo då maten var ganska god, sockerkakan med och kaffet det funkade det oxå:).. Sen blev det bilfärd hem igen och sedan var det att dra iväg till Kusk och lite förfest, mycket trevligt blev det sedan promenerade vi till Linus där det typ bara var folk man kände igen men ändå det var trevligt:).. Folket trappade av och runt två tiden gick jag själv hem i 10 minusgrader inte roligt..

Ikväll blir det jobbet och sedan förferra hos Byhlin och så får vi väl se vad det blir av kvällen, tänkte ikväll vara duktig eftersom det är match imorron vara chaufför så om du behöver skjuts är det bara att säga till;)..

Nää va tråkigt detta blev! Glad Påsk på er alla
image8

Långfredag

jaa på långfredagen fick man förr i tiden inte ens gå ut, man fick knappt äta..
Idag har iallafall varit en hyffsat slapp dag, vaknade upp vid halv tolv, gick ner å städa lite sen kom MLi och vi käka lite frulle mm de va gott:).. Sen degade vi framför tv:n tills det var dags att åka till kinna och bussen till Svenljunga jag vände hem igen och åkte till jobbet, hmm var kanske inte så laddad men det gick väl bra till slut..

Gårdagen kan man väl säga att den blev inte lyckad någonstans eller ja kanske på förfesten tills vinet började sätta sig i huvudena på oss vi kan sammanfatta kvällen såhär: spya, böter, borttappad mobil, 2 timmarstoalett besök, utslängning, nattliga telefonsamtal, upphittad mobil, weei vilken misslyckad kväll! Men vi fick iallafall komma ut och dansa lite och träffa lite nytt folk:)..
¨
Denna kväll tillbringas själv hemma framför tv:n och tidig sänggång, ska åka till Mormor och Morfar klockan 11 imorron där det serveras påsklunch 12.30:)..

Ha de gött!

image53 GLAD PÅSK

Skärtorsdag

åå ge mig kraft ge mig styrka att försvara mitt land! har tandvärk så jag tror att jag snart går av men det måste gå över nom de närmsta minuterna för ikväll är det Partaj igen! :) Vi skulle ju inte åka till Swing på ett tag men nu har det faktiskt gått tre veckor sen sist så det är väl dags nu ;)  Kontraktet får vi se hur det går med vi får bara hoppas på det bästa! :).. thihi.

IDag har mamsen och jag varit i Kinna å shoppat lite jag hittade ett linne, en väst och en rutig skjortgrej:).. mamma hittade oxå lite grejer alltid bra med rea! :).. Sen va vi hos Brorsan och therese, hon mådde bättre idag det var väl bra, drack lite capucino där det var gott..

Nepp nu ska jag ta tag i mitt liv, försöka bota tandvärken och duscha så att jag blir ren och fin igen:P.. hehe förresten är det synd att inte alla villefölja med idag men det kommer ävl fler gånger! :). 

Kan oxå erkänna att jag redan har börjat på påskgodiset, och nästan redan trött på det.


GLAD PÅSK!  


image9 Vi e på G igen! ;)


Skrämmande

ja shit vad det hade kunnat bli roligt i matsalen idag, eller inte var nämligen väldigt väldigt nära på att göra ett klassiskt litet snedsteg så att jag nästan hamnade på golvet med all mat och vatten i knät men bara nästan:).. Var väl värre på galleriet i Prag då när jag faktiskt råkade ligga där raklång bara sådär:P..

Onsdag idag och som ni alla vet är det Grey´s Anatomy klockan nio vilket är veckans TV-höjdpunkt! Var på Net on Net idag och lämnade in min kamera skulle väl ta 2 till 3 veckor innan den kommer tillbaka och då vet vi inte ens om den är lagad, jippe på den!.. bara jag får den innan balen och allt sånt shit!.. skolan idag var väl inte så rolig som jag förväntat mig  klart kul att träffa flickorna igen:).. men Bettans lektion var ju ingen höjdare kanske. Imorgon blir det utvecklingssamtal och vi får se hur jag har lyckats hittills detta året, hmm vill jag veta?.

Å så har vi ju allas vår Therese som skrämde oss lite idag, men vi hoppas att det inte är något allvarligt, synd att du inte kan följa med på shoppingturen imorron!.

Aja nu ska jag plugga lite tänkte jag!

Ha det fint!

 - mmmm!:)



18 - mars

Snön ligger förvånandevis? kvar och jag gillar den inte, skulle ju vara vår nu ju! fast verkar som om vi får en vintrig Påsk, ja ja spelar väl inte så stor roll..

Jobbade lite idag till klockan tolv gick mycket bra fast har kommit på att jag är ingen höjdare på att rulla hår, men det är väl något jag får lära mig:P.. När jag kom hem åt jag mat med mamsen sen stack jag iväg och handlade sen skulle jag naturligtvis  tanka, jag kan berätta för dig att jag är inte skapt för detta ändamål och alltid händer det något nytt, men jag vet ju hur man ska göra till nästa gång nu iallafall:) Tur att någon kan lära mig så att jag har ett favoritställe här hemma ett i Kinna och ett i Skene:P.. haha oj oj jag säger då detta..

Idag spelar laget match mot Pärlans lag Äspered, hade så gärna viljat var med, men nu är det ju något som sätter stopp för det, en sak är iallafall att jag börjar bli bättre och kan gå till skolan imorron, sedan blir det Kungsbacka och kungsmässan på torsdag om man bara hade lite bättre ekonomi:P.

Tro det eller ej så lägntar jag lite till skolan men skulle nog kunna tro att det är bara för att träffa tjejorna igen var ju ett tag sen nu:)..
Eftermiddagen blir väl till att fundera på om man ska gå ut och gå lite kanske, måste ju passa på när solen skiner..
Ha det fint!
 
                       - lite sol och vinter:)



-some people hang on when they should just let go

Tog ett tag innan man förstod.

Måndag förmiddag, vaknade klockan kvart över nio steg upp letade fram numret till Turismprogrammets sjukanmälan jahapp då vet alla om att jag är hemma idag och jag har en bra anledning. Åt lite frukost tog på mig mystights, t-shirt och tjockiströja sen ville datorn bli vid liv så jag tryckte på knappen började kolla på en film raise your voice mm va den är mysig men ändå sorglig den filmen I like it:)..

Och förresten shit jag fick en chock när jag tittade ut! Igår var det ju nästan vår och nu är det rena vintern ute! hur går dett till?.. Tog ett tag innan jag fattade att det faktiskt är helt vitt ute:P, jag som ändå hoppades på att det skulle bli varmare nu, men ack nej får väl vänta ett tag till verkar det som..

Är sugen på att baka något men vet inte riktigt vad och undra om vi har några ingredienser hemma?.. hmm, hoppas hoppas:)..

Hej!!


 - raise your voice


16-17 Mars

jahapp, då var det snart måndag och ny vecka och här sitter jag. Skippar skolan, orkar inte med å vara där när man e så förkyld så tack elin att du ska fixa allt imorron! :).. Hade precis gjort klart ett assnyggt huvud till bloggen men tror du inte att malin gunnarsson den klanten inte sprade det på rätt sätt å nu är det borta! Typiskt men kanske blir snyggare nästa gång jag gör det då:P..

Gjorde ett annat lite fort vad tycks om det??

Sov gott! God Natt!

Era stupendo!

Just ni sitter jag på jobbet, har lite rast. Är inte så värst jobbigt här idag men ändå gött å ta det lite varligt ibland:).. Tobbetränare ringde nyss och frågade om jag hade tänkt att vara frisk på tisdag när vi har match igen. Jag själv tycker väl att det vore bra om jag var frisk men jag vet inte om hostan och näsan vill att jag ska vara det :S.. hmm hur ska vi göra tro?..

Lyssnade även på lite bidrag till Eurovision innan, många konstiga låtar blir det men ändå en del lite bättre. Schweiz låt tycker jag låter mysig, men hoppas väl ändå även fast den inte är hundra bra att Perellis låt ska vinna:).

Nu serveras det snart kvällsmat här på boendet och man får sätta igång och arbeta igen, sen är det inte långt kvar till klockan är åtta och Malin Gunnarsson får ta postacykeln och cykla hem:)..

 -Schweiz bidrag

Ha det bra!!

en torsdag-lördag grej

Oj vilken produktiv lördag det blidde, eller ja de första timmarna blev det inte så mycket gjort, men sen klockan 12 kom Linda hit och vi startade med matten, det gick riktigt bra för henne idag och det begås stora framsteg, på Onsdag är nästa lektion och vi hoppas det går lika bra då. När hon ändå satt där och va så duktig på att plugga kände jag att jag kunde göra lite svenska jag me och nu har jag bara endast ett häfte kvar :D.. wihoo tummen upp för Malin:)..

Efter middagen la jag mig i soffan för att ta en liten tupplur men det blev ine så mycket med det för at jag fick lite sms med malleballe:).. Hon är rolig hon.. haha.. När jag ändå inte fick slummra lite tänkte jag att jag kunde börja att städa i min garderob och hej va det gick och vips så var hela garderoben fin igen och man ser till och med högarna:) ..

När jag precis var klar kom carrisen hit det var trevligt, var ju ett tag sen man såg henne:).. Sen gick även grannemaria med i sällskapet och vi kollade på melodifestivalen. Charlotte vann som vi redan hade listan ut och jag tycker att det var bra för hennes låt vara ganska bra. Jag gillar Linda Bengtzing oxå för hennes låter är så goa men kanske mer som en partyhit än en schlagerlåt:P..

kan bara säga att jag existerar faktiskt fler dagar än två dagar i veckan!!

God natt!

image45 - dagens vinnare!

fjortonde / 3

jahapp då var det Fredag kväll och jag sitter hemma och tar det lugnt anledningen är väl för att jag har jobbat och jag är tjock i huvudet. Jag vet inte riktigt varöfr jag gick till skolan idag, det hände inget roligt och nästan ingen annan var där, de va bara sara elin och jag som fick kämpa på under utvandrarna som förövrigt är en hyffsat kass film.. borde stannat hemma.. Fick iallafall dra iväg till jobbet och där var det inte lugtn kan jag säga, satt inte ner en minut det var jobbigt, jobbigt när saker som man inte riktigt är med på händer..

Jag och min bästa kompis på jobbet som är 99 år iår kom iallafall fram till att hon var 80 år när jag föddes och att det kändes lite konstigt, nu hoppas vi bara på att hon får se mig när jag ska på bal i min lila klänning :)..

När jag kom hem idag sken solen lite och jag fick se att knoppar hade börjat komma på vår lilla häck, då blev man glad och kanske kommer det blir grönt här igen:).. Bara det inte dröjer för länge, man orkar inte många veckor till i detta grå..

Helgen blir förhoppningsvis lugn med lite matte och schlager med flickorna imorron, ska bli roligt :)..Nu ska jag försöka bli av med min förkylning och sluta klaga på den!!..


Ha det fint!
 - en knopp


Stor tillverkning av kletiga jaroslavar.

Okej nu har det gått några timmar sen jag skrev sist, jag kan upplysa er om att mitt huvud känns som en stor ballong och det rinnande har nu bytt riktning från vänster borre till höger.. hmm att det kan bli så.. Jag har oxå agerat lite mattelärare och Linda hm jaa till en början gick det väl sådär men sen i slutet kom vi igång riktigt ordentligt:).. Nästa lektion är på Lördag klockan 12.00..

Nu när jag sitter här och har tråkigt har dom andra precis spelat klart matchen och jag undrar hur det gick, jag hoppas att dom vann men antagligen så fick vi inte ens ihop lag så det är ju lite tveksamt, tog oxå en lite cruisingtur med volvobilen innan, är lite roligare att köra nya bilen än den lillaröda:).. Fast hade ävl varit roligare att ha någon mer i bilen kanske haha.. yäyä.. får se om det blir skola imorron, om inte samlingen av kletiga jaroslavara slutar tillverkas snart så tror jag att jag stannar hemma tills jobbet kallar klockan 15.00, vi får se som tjocke karlsson brukar säga...

Ha de gött!!..
 
-jag med volvon

Welcome to the ghetto!

Torsdag 13 mars, får väl passa på att säga Grattis Anna P:).. Hoppas du haft en fin dag trots allt regn.. Jag kan oxå passa på att säga att jag har drabbats av något som gör att kranen rinner hela tiden och jag får avbryta mitt hårda arbete för att gå å snyta mig hela tiden! så irriterande! :S..

Idag har vi match oxå, skulle varit så roligt att får vara med, men tyvär är man sjuk så är man, och jag vill ju inte ha detta året som förra med 8 av 12 månader sjuk, så klok som jag är står jag över :).. Dagen blir istället slapp och tror att granntösen ska komma ner så att jag kan leka lite mattelärare och göra så att hon klarar av matten.. Skolan idag var helt dryg eller ja heldag med Bjarne kan det va något annat??.. Fick oxå tillbaka mitt Naturkunskapsprov VG- får väl vara helt okej för en tjej som inte pluggade tillräckligt..

Igår var det exakt 3 månader kvar tills att vi står på plattformen utanför Kunskapens hus och gormar om att vi har tagit studenten, känns det inte flummigt?.. SÅ nu antar jag att nedräkningen börjar så smått och vi längtar!..

Som sagt är det tur att jag har vännerna i skolan annars hade jag nog aldrig gått dit för det är allt annat än roligt där nu!!

Ha de bra och ett tips bli inte förkyld, de e jobbigt..


 -vännerna- Anna som fyller år :)

"Take away is the shit"

Då har man varit och besökt Prag, TJeckiens huvudstad, en mycket fin och härlig stad och många skratt och mycket snack har det blivit:)..
 
Resan började men att vi samlade hela Tu3 på centralstationen i Göteborg, alla hade sjukt mycket packning och vi började gå mot bussen. En stor gul buss kommer inrullande och hela Tu3 är stålligare än någonsin. Resan börjar gå och vi blir mer högljudda och har mycket roligt till en tjeckisk gubbe blir asdreven och ropar att han snart ringer polisen om vi inte håller käft, oj då.. Resan fortsätter ändå, många många timmar påen buss är inte så hippigt som det låter och det får dröja ett tag innan det kommer igen. Vi anländer iallafall till en sorts station med många uteliggare en timme för tidigt, vi har inget annat väl än att slå oss ner och leka taters ett tag:). Tania kom till slut och vi fick ta tunnelbanan till hotellet skönt!! Vi sov.
Ja det var väl ungefär första dagen och sedan har det hänt hur mycket som helst och det mesta roligt förutom att våra såkallade ledare på resan har varit allmänt negativa hela tiden men va fasen ingen kan stoppa oss när vi bara rullar fram. Efter allt öl vi druckit.

Men en sak vet vi iallafall att man vill "hellre ha en Jaroslav i näsan än en Bjarne i brallan" och att take away är ett bra ställe för att tömma kistan för 7 bakistjejer, och man luktar "förjävligt rent ut sagt" dagen efter.

Jag vill iallafall tacka min underbara klass för ni är goa! Och MLi, Scelin och Susie för att vi är ett bra boihopteam:) Nu ska jag sova eftersom man inte fått så mycket sömn dom sista dagarna:)

Ha det gött hej!!

Bilder från Praha:
-töntar-snart partaj-Tu3 i rulltrappa
-schnyggatjejor -MLi-Fotobromsare
-en liten nästitt

Praha

Tisdag kväll 4 mars har för övrigt haft mitt körkort i exakt två månader idag:) Körde lite extra försiktigt idag bara för det.. Kvällen har gått åt till att Packa resväskan full med saker som man behöver när man åker utomlands, planerna med den lilla blå väskan gick i stöpet redan innan jag började packa oxh jag såg på listan hur mycket jag skulle ha med mig.. Det blev istället den vanliga röda vilket känns bekvämt:)..

Känns skönt att komma bort för en tid nu glömma skolan och bara ha roligt med klasskompisarna och när vi kommer tillbaka kommer det att gå superfort tills att projektarbetet ska vara inlämnat och klart och till att vi äntligen är färdiga med skolan:)...  Men alla stress ska vi inte tänka på nu när vi bara ska ha det gött å dricka i öl i Praha:)..

Yäyä! Nu ska jag sova. god natt!!

 fint

Perfekt väder för ett bröllop!

Jahapp  vaknade klockan kvart över sju och skulle vara så ambitiös för att plugga samhäll!! :).. tänkte shit vad jag är bra, Började läsa i boken när jag fortfarande låg i sängen och helst plötsligt hade jag somnat och klockan var halv nio fasen!!..

Jag gick upp och tog på mig sedan kom dagens brud nämligen Marie:).. Hon hoppade in i duschen jag åt frukost sedan kom mamma och Pia och det var fullt hus en efter en ramlade in och ville se hur bruden blev vackrare och vackrare. Och man kan ju inte säga att det var någon speciell bra miljö för att plugga i så det var väl bara till att lägga ner och nu sitter jag här. Två dagar har gått till att bara oroa sig för hur det går på rovet och ajg har inte gjort ett strunt för att fixa det!!.. Men det är väl så det ska vara nu sista året :)

Jag tog lite kort när vi ändå var i farten, har tagit efter grannen och tog kort på dagens outfit:).. 
Ska iväg till Kinna nu och ta ut dom tjeckiska pengarna och köpa lite godis inför bussresan imorron :) wihoo äntligen drar vi nästan exakt ett dygn kvar tills bussen avgår från GBG :D ska bli sketa sköj!!

Klockan 15.00 är provet håll tummarna!..

Ha de gött!

- Bruden - Jag idag

Allmänt uttråkad

MLi min buss-sittarkompis vet inte hur många gånger jag har tittat din blogg  idag kan du inte srkiva något trevligt snart!!..
Eftersom jag gör allt annat än att plugga idag - alltså inte enligt planerna känner jag mig besviken. Jag stannade ju hemma från skolan för att jag skulle få in alla grundlagar och dyl. i min lilla hjärna vilken är aldeles för full med saker som inte behöver vara där!!..
Hjärnan behöver rensas från saker som tar upp min tid med funderingar, man glömmer saker och ting och det känns som om det är dags att gå vidare! Men sen efter en liten tid är man tillbaka på ruta ett igen! Hur kan detta ske?.. Kan man inte bara lämna det bakom sig och leva vidare? Tydligen inte..

Nu somnade vänstra benet vilket är ett tecken på att jag har suttit här för länge får återgå till kunskapsintagandet och glömma tankeverksamheten en liten stund!

Förlåt men jag har verkligen inget annat att göra!!


Vårväder

Måndag 3 mars endast cirka två dagar kvar till den enormt efterlängtade resan till Tjeckien och Prag, Har ännu inte planerat någonting vad jag ska ha med mig, men hinns väl med det oxå. Vaknade runt halv nio idag, använde morgonrösten för att ringa till skolan och sjukanmäla mig fy mig!!.. Men måste verkligen plugga på samhällen, skulle läsa igenom kapitlet men var nära på att somna ett antal gånger, hur kan det vara så enormt tråkigt?..
Nu ska jag iallafall förska hitta lite motivation så att man lär sig sakerna!!.. Är ju antagligen det sista provet vi har i trean vilket är mkt skönt!

Vill att det ska vara 12 juni nu!!..
image26- min dag

Skulle nog hellre vara ute i det fina vädret:)

Meningen med det här?

Åååå vilken meningslös dag!!.. Känner med jävulskt seg! inte bra att sova för lite. Fick iallafall åkt till Visko en liten stund, när jag väl kom dit ville jag bara hem för det va jobbigt att anstränga sig köpte väl två par skor iallafall ett par vita tjusiga skor till studentdagen och ett par svarta coolingar som jag ska använda inom de närmsta dagarna! :)..

När jag äntligen kom hem tog jag på mig myskläderna kröp under täcket och ssomnade gott i ett par timmar:). mm jaa egentligen skulle man väl tagit ett litet tag i boken men jag orkar verkligen inte!!.. Får bli morgondagens syssla istället.
Måste skriva en liten packningslista oxå så att man inte glömmer något viktigt:P.. 

Ää nu ska jag göra slut på den meningslösa dagen och sova tills det blir måndag.


Slapp söndag

Stressig dag igår, med jobb träning och partaj:).. Träningen gick skit och jag blev på dåligt humör, men det ordnade väl upp sig när man kom hem fick lite mat i magen och en varm och härlig dusch. Sen kom flickorna och allt blev bra igen:).. 
Förferre hos hasse igår mycket trevligt med alla tjejorna, gött gäng!. Sen blev det tåget till Borås tyvärr kunde man inte tjuvåka för gubben va jättesur!.. Men men det fick väl gå.. Tonic blev det först sen Swing. Swing var inte jättekul igår faktiskt tror man börjar bli lite mätt på stället!.. Gött att det snart är Prag och lite nya miljöer:).. Och det är bara 3 dagar kvar snart tills vi sitter på vägen till Göteborg och vidare mot Prag:D gött kommer det bli...

Dagen till ära ska jag försöka plugga lite eftersom jag inte vaknade med hjärtklappnigng och darrande händer för en gång skull, jag borde vara stolt:P.. Ska även köpa nya skor idag var det tänkt:)..
Musiken igår var inte så bra för övrigt, å då blir det inte det samma...



Näpp men tråk!



RSS 2.0