en glad flicka.

ibland kan allt bara bli väldigt bra, tog mig en springtur i byn, jag dog inte o andningen hängde med hela tiden :).. sprang iofs bara 20 minuter men alltid bra o börja någonstans..

Fick ett mail nu i eftermiddags! gissa vem som ska på lägenhetsvisning imorgon ;)..  nu får vi bara hoppas att den känns väldigt bra sen blir det inflytt i sommar!..

O bäst av allt är att jag ska få vara gudmor åt Tilde <3

Även fast jag inte har pluggat nått idag och att Tilde bajsa på mitt ben så blev det en väldigt bra dag!

coffetime

halv tre på eftermiddagen denna mycket grå och trista dag!.. hata regn!.. men har sovit middag i soffan, hur ofta händer det nu för tiden så det var sjukt skönt :)..

Kaffet är färdigt så det ska avnjutas nu en stund sedan blir det plugg o jag ska försöka bli färdig med ännu en VFU-uppgift!.. duktig malin om det blir så!..

Sedan kommer Tilde!.. dagens höjdpunkt!.. Faster längtar nästan ihjäl sig så nu får hon komma o hälsa på alldeles själv :).. en liten stund iallafall, för man duger väl ingenting till när det väl gäller att ha mat..


hej

Då var det kväll igen då.. tänk vad fort en dag kan gå va?!.. men har fått en massa gjort, först ett besök hos kiropraktorn, sen satt jag faktiskt i skolan alldeles själv och gjorde färdig en uppgift:).. sen fick jag sitta alldeles själv o äta i matsalen, men det gick ju riktigt bra ;)..

Praktiken gick fort som vanligt, gick en sväng till bårhuset, det var väl det mest annorlunda som hände..

o nu när jag kom hem hamna jag såklart framför datorn o letar lägenhet. leta leta leta.. får hoppas min annons på onsdag ger något litet svar iallafall..

imorgon är det tisdag, ledig från praktiken - skönt... ska bara sitta här hemma o plugga, o så ska jag till kinna bibliotek och låna böcker. det är inte var dag man gör det inte!..

ja ja god natt

mååndag.

ja så var det vitt ute igen ja! Förbannat roligt!..

Måndag och nya tag, man får ta stressen lite en vecka i taget.. denna vecka handlar det om praktik och plugg.. och på torsdag ska vi till IKEA!.. :) åker väl mest med för att jag ska få umgås med lilla Tilde.. har inte träffat henne på en vecka nu och saknar det lilla fröet!

Imorgon är jag med i tidningen, har nämligen satt in en annons, så nu får vi hoppas att någon nappar!.. Även fast jag hade önskat så är det inte någon kontaktannons efter någon av det manliga könet utan mer en för att jag ska hitta en lägenhet!.. nu är det nämligen dags! jag ska bli boråsare och det är snart hoppas jag!.. 

idag blir det en sväng till kiropraktorn igen, hoppas att han knäcker ordentligt i ryggen så att jag aldrig behöver gå dit igen.. sedan blir det praktik hela långa dagen!. 

 hej svejs!


sool

tuttarna har växt och nu kommer jag inte i min balklänning längre!.. wtf!.. det har ju lixom varit mitt mått för att inte tjocka till mig för mycket!.. Imorse åt jag tre våfflor med massa sylt o grädde o nutella o glass! mums va gott det var!

men tänkte att här måste göras åt något av det förstorade tuttarna och den extremt dåliga kondis jag har!.. tog på mig löparkläderna och ja även den jackan spände lite extra mycket över barmen!.. sprang faktiskt en runda, kanske 3 kilometer på en kvart men nu är jag nästan död och sitter och hostar som en halvdö fisk.. men guud vilket underbart väder det är ute! =)

nu ska jag lägga mig i soffan och övertala mig själv om att jag kommer överleva och att jag ska komma i balklänningen igen om några veckor (månader)!..




det gillar jaag.

Marie och jag bara gav av ett asgarv när vi kommer ut från tentasalen.. oo vad vi tycker är skolan är roligt!.. nej så var det väl inte riktigt, tentan gick röfdåligt, men på nått sätt är jag inte så ledsen för det för jag har ju ändå två gånger till på mig att klara den och det kommer jag ju att göra!.. Tar för ovanlighetens skulle lite mer enkelt på detta och struntar att jag failade!

idag är det lördag, och ett underbart väder har vi ute!.. älskar det för jag har bara min blåa väst på mig, och det betyder ändå att våren är på G! Är hos maria nu, vi väntar på matilda så ska vi ha våffelfrukost! =) wihii!..

en bra lördag kommer det bli, som bjuder på grekisk mat och utgång!

ge mig en paus.

det är fredagskväll och jag kröp ner under täcket för en kvart sen.. femton minuter innan klockan blev nio gav jag upp för dagen, på ett sätt önskar jag att morgondagen inte blir av för jag är inte förberedd för att göra tentan och magen gör ont av oro!.. nej så illa kanske det inte är men godkänt är väl det mesta man bara kan önska och hoppas på... ja ja låt det gå fort så jag får det överstökat!.. Sedan blir det våffelfrukost med matilda och maria :).. det ser jag fram emot!!.. om det inte går bra på tentan får jag väl sitta och dagdrömma om våfflorna tills tillräckligt med tid har gått..

imorgon blir det också middag på grekiska tavernan med några goa brudar!.. ser jag fram emot!

hoppas också på att jag får se en liten skymt av lilla Tilde i helgen, hon ger mig energi (kanske för att hon själv hela tiden ligger och sover) men mest tror jag det är för att hon är så söt :)..

god natt!


tors.

torsdag, känns nästan som fredag, jag har nog redan ställt in mig på helg även fast jag har två heldagar kvar att jobba, det blir ju lite klurigt i hjärnan!..

gick upp tidigt idag för att jag skulle hinna med o plugga innan jobbet, men så fick jag storbesök o då fick plugget vänta, det var ju synd.. eller inte :)..

Mätt på kolhydrater är jag, och nu dricker jag kaffe.. om fem minuter ska jag sätta mig i bilen för att åka till borääs kommer inte hem förrän på söndag.. jag ska be en bön tyst för mig själv om att gud en gång gör så att jag blir rik och får en lägenhet så att jag slipper flänga så jävulusiskt hela tiden!..

hej svejs.

premiäär

jag har varit på friskis och skuttat lite!.. det behövde jag kände jag, har nämligen inte varit där nu på nån vecka, skämmes på mig!..

nu somnar jag gott sen ikväll ;).. ska kolla på GREYS ANATOMY! wihiii! äntligen börjar det igen!.. tyvärr har jag inte hunnit kolla upp om jag såg det sista avsnittet eller hur jag ligger till, kan nämligen inte komma på deT:P.. men jag ska borsta gaddarna o sen krypa ner så då får jag väl veta!..


solen skiner och himlen är blå..

sitter här framför datorn och tittar på min dubbelhaka som kommer fram så fint när solen speglar sig i skärmen.. tydligen inte bara bra saker som kommer fram när solen tittar förbi!.. men snart ska ju jag börja springa på riktigt som jag en gång har gjort, så då får det bli ändring på vad allt vad dubbelhaka heter också ;)..

onsdag idag, förvirrad som jag är trodde jag att det var tisdag imorgon o måndag idag.. demensen nästa?.. Sen råkade jag såklart, med lite hjälp av min handledare slänga en bricka full med mat och porslin på i golvet, tallriken gick i tusen bitar och det var väl tur att det redan var potatismos på.. ja ja så det kan bli ibland :)..

skulle ju pluggat idag då när jag kom hem så fint nästan en timma för tidigt, men har jag börjat än? NEJ!.. orkar inte, har inte lust.. så så är det med det.. men jag litar på mig själv och jag kommer att kunna det jag ska kunna tills på lördag nästa vecka, det kan jag ju iallafall intala mig!.

En dag som denna längtar man till sommaren, en sommar utan plugg, utan måsten och bara ha det gött med sol :).. sen att jag ska jobba hela sommaren behöver man ju inte lägga allt för mycket tankar på .. inte just nu iallafall!..

jao jao.. ha en bra kväll, det är väl tur att solen snart går ner bakom huset så jag slipper sitta här o titta på alla mina haakor!


14 april.

Tilde kommer ju på plats nummer ett på absolut gosigaste tjejen, även fast hon börjar luka lite surt nu så är det bästa som finns att gosa med henne ändå ;)...

mitt huvud bankar och gör ont, har gjort det ungefär hela dagen, kanske är det för att Doris blev så glad innan och knuffade in mig i dörrhandtaget när jag skulle ta på henne kopplet.. där får man för att man försöker va snäll och se till att hon gör sina behov och får komma ut o få lite luft!.. ja ja så kan det vara.. ska iallafall lägga mig i sängen o krypa under mitt goa täcke, o försöka hålla mig vaken tills världens mest meningslösa program börjar, men något gör ändå att man vill se det :P..

God natt!

vi leker igenom livet som vi lever

Längesedan jag längtade hem som så mycket jag gjorde igår när jag hade slutat praktiken, faktiskt en hel timma för tidigt!.. nepp förra veckan var jag luffare the # 1 !.. tror nog jag ska försöka luffa runt lite mindre denna veckan :)..men jobbigt att åka hem emellan när man slutar halv tio och börjar kvart i sju dagen efter!.
 
Ja ja det är måndag, ny vecka och nya möjligheter som det heter, jag sitter här vid datorn, med kolsyrat vatten från euroshopper smaksatt med citron.. helt ok.. Har varit ute o gått en sväng med gulisen doris, hon blev jätteglad när jag kom, men såg väääldigt sorgsen ut när jag lämnade henne igen.. stackarn.. men ut och göra sina behov fick hon iallafall :)..

det börjar dra ihop sig mot tentatider igen känns det som. först en den 26:e sen är nästa den 15:e, men försöker inte att stressa upp mig för mycket utan chillar och stöter problemen framför mig istället, känns som det bästa alternativet just denna dag iallafall, det är ju en ledig måndag!..

ja ja!. nu ska jag käka lite lunch o sen blir det kinna med mor..

 
ikväll ska jag iallafall få åka o träffa den här lilla sötproppen igen <3


fredag

åå fy satan va trött jag var när jag hörde pipandet från väckarklockan idag!.. blää!.. blundade en aning, försökte förneka att klockan var 6.45 och jag måste gå upp.. det är fredag, det är okej att vara trött och att ha flötigt hår! (det där sista är iofs inte sant för det är aldrig okej!)

Men så gick det upp ett ljus!.. Vad händer idag tro?.. Jo jag ska äntligen få träffa det lilla hjärtebarnet :).. jag ska bara titta liite och mysa jättemycket och så ska jag lukta på henne o hoppas på att hon fortfarande luktar sådär mysigt ny!

snälla låt tiden gå snabbt till ikväll!..

Tilde.

igår var livets lyckligaste dag!.. Hur kan man älska någon så mycket utan att ens ha träffat eller sett personen? Lilla fröt kom till världen eller ja lilla o lilla men hon var efterlängtad :) 02 03 11 känns som ett bra datum! 

Grattis Brorsan och Therese! Ni kommer bli dom bästa föräldrarna <3
(fast inte så bra att ni inte behöver ha hjälp av Faster Malin nån gång ibland ;)..)

glad flicka.

Igår va en himla braa dag!.. Dels att jag var ledig från skolan och kunde slappa huur mycket jag ville!.. Sedan blev det en sån god kvällsmiddag att det bara vattnas i munnen på mig när jag tänker tillbaka på det.. Pizzabullar med oliver, fetaost och skinka med vitlökssmör som fyllning, good pizzasallad till detta, och såklart ett glas rött!.. Kan det bli bättre? JA!.. Matilda och Malin fick nämligen till ett par så goa bananer att man kan knappt tro det!.. Banan i ugnen fyllda med choklad och så glass som topping på det!.. mums!

Kvällen var inte slut där, vi tog buss nr 7 ner till city och tog oss en liten öl på Bishop, vet inte riktigt vad ölen hette eller var den kom ifrån men månadens öl var det och god va den också!.. Spontant är bra det är det jag säger!.. Tackar Marie o Uffe för att dom drog ut oss!

En annan sak värd att nämnas är att jag dissade den röda dunjackan igår och tog ett lättare steg mot min svarta filltjacka!.. LYCKA!.. jag frös ändå inte så mycket, hoppas bara nu att jag slipper hänga på mig den där nått mer!

Hämtade ut mikrobiologitentan idag, hade endast två fel på hela skiten så ganska bra är jag ju ändå!. Tyvärr var jag inte lika bra på immunologi så inget VG i resultatet där inte!.. men nöjd är jag =)

Nu är det nära, nu är det nära.. Kanske blir vi fler idag <3


RSS 2.0