Helen and Marlyn

Oj vad denna packning går långsamt långsamt framåt, men det ska nog blir klart innan jag lämnar hemmet imorgon 8.45 och drar vidare mot Landvetter.. Satt precis och tittade igenom min ekonomi och det visade sig att man får studiebidrag denna månad också vilket jag inte alls hade räknat med men gött är det!.. Då kan man leva ännu lite lyxigare denna sommar 2008.. :)..

Har kekat lite nu med, blev så mycket som makaroner och biff oj vilken söndagsmiddag va?.. men det blir väl så när mamsen inte är hemma och lagar till något gott..

<-- imorgon är vi en av dom!

29 juni.

Imorgon drar jag å ÄÄlin iväg:).. fy fäään va gött det ska bli eller ja egentligen har jag nog inte fattat det än för jag har inte börjat packa eller nånting, känns en aning oplanerat men, bikini och solkräm räcker väl sen löser det sig av sig själv;).. ska iallafall bli skönt och komma iväg lite å sen så kommer vi ju få se ett antal flygplatser imorron åå jaa det kan ju vara trevligt...

Igår blev det då en massa dejtande och det var mycket trevligt måste jag säga. att sitta där ute på altanen å ha det gött med en öl och grillat framför sig:).. Blev en liten fika på Svenljunga turistbyrå idag med mkt trevligt måste jag säga :)..

Vad som sker denna dag är då att jag ska försöka få ihop en bra packning och inte glömma något viktigt, har ju skrivit en lapp men det är inte alltid det hjälper.. Sedan kommer Linda hit vid halv fem tiden och vi ska ta en springtur idag igen, hoppas att det känns bättre idag än vad det gjorde i fredags men det är väl knappast troligt så mycket som jag har ätit denna helg :S.. fattar inte ens att man har plats för så mycket strunt i den lilla magen..

Men men nu är det ju söndag och jag tycker att denna helg blev lyckad även fast den inte riktigt blev som planerat, och jag struntar nu i folk som struntar i mig!..



På väg till världens ände.

Blev inte så mycket till grillning på Danska vägen 15 ikväll, drar helt enkelt till Tittebo istället, jag å Susie får ha dejt med varandra som vanligt;).. Synd att de andra flickorna inte kunde komma, men kommer la fler dagar!!..

Grattis till Danne oxå som vann tävlingen idag han är helt enkelt grym! :)..

God kväll.

känslan är definitivt bra!

Jahapp, då satt man här hemma igen, undrande av vad det ska bli av lördagskvällen, hoppas att flickorna vill komma hit och grillar lite:)..

Igår vad det ju kusinträff i Skene, men först blev det springrunda med Linda sjuukt jobbigt var det men jag orkade ändå springa hela varvet å de va bra:).. Efter duschen åkte jag till Carolina sjukt hungrig, beställde en rulle och sedan åkte vi till Willys för att handla lite. och jaa ett bra tips åk inte till affären när ni är hungriga. Vi köpte massa kanelgifflar å godis å massa tjaffs usch å fy.. hämtade rullen på Napoli den var asgo:)..

sen blev det till att hugga in på godiset men man var väl inte direkt sugen men man käka lixom ändå å jaa sen va vi som två stora paddor där i soffan och orkade knappt röra oss och en känsla av att sista kanelgifflen snart är på väg upp igen.. Vi fick helt enkelt gömma undan godiset för en stund medan vi kollade på filmen.... Vi tittade på Stick it en ganska härlig film faktiskt:)..Sen va vi slappa å goa å chilla resten av kvällen gött.... '

Vi steg upp vid tio idag duktiga som vi är, sedan blev det färd till Kinnahult och trialtävling lillkussen cyklade nämligen idag, jag tycker han var duktig men jag försår mig inte riktigt på det där med poäng å sånt men de va ju kul å ha sett en tävling iallafall:P..

Nu ska jag börja packa! :).. Puss o kram


reisleiter..

Jahapp då var det Fredag, har varit och arbetat gick mycket bra idag, jobbade med Linda igen och då går saker och ting precis som det ska.. Hon kommer snart hit så ska vi vara lite hurtiga och springa en runda idag med.. Åt en j*kla massa chokladpudding innan den var mycket god men nu så ska den bort!!.. Sedan blir det kusinträff i Skene mycket trevligt ska det bli:).. 

Som sagt sökte jag ju lite jobb här i veckan och idag när jag kollade posten hade jag fått ett brev från alpresor, förväntade mig ett tack för din ansökan men inte då!.. Lilla Malin Gunnarsson ska åka till Österrike på Reseledarutbildning i november ser ni! Wihiiieee!!.. Nu blev jag genast mycket gladare och allt deppande i veckan är som bortblåst!!.. Hoppas bara på att Susie oxå får det så kan vi äga i Bad Gestein tillsammans:).. en mycket bra start på denna en lilla semester.. 

Nepp nu ska jag byta om och kolla så att det finns tillräckligt med batteri till MPtrutten..

Trevlig älg!..  

Torsdagskvällen

Då var dagens arbete också avklarat, gick fint måste jag säga även fast jag och linda var en aning virriga denna kväll. Allting gjordes i fel ordning men det klarade upp sig ändå och vi var klara i tid:).. När jag kom hem satt pappsen här själv med tv:n så jag tänkte att jag får väl göra honom sällskap..
 Vi har kollat på fotbollen nu semifinal mellan Spanien och Ryssland.. Spanien vann grattis till dom sedan blir det final mellan Spanien och Tyskland på Söndag spännande spännande.. På Söndag var det oxå planerat en liten bio kväll men Linda, vi tänkte kolla Sex and the city filmen :).. Alla säger ju att den ska vara så himla bra men sen har vi ju ett problem att varken jag eller Linda har sett ett enda avsnitt av serien men det kanske inte gör så mycket eller???.. 

Imorgon blir det kusinkväll med bästastekusinen Carolina :).. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog mysigt :)..  Först blir det jobb från 7.30 till 14 ganska go dag och sen ska det väl bli en springrunda med... 

Kollade runt lite på youtube innan, vilket är en av dagarnas stora sysselsättning. hittade ett fint klipp som jag vill tillängna alla mina vänner som ställer upp i vått och torrt. vad skulle ha gjort utan er??.. Tack för att ni finns! <3




Vill lägga upp en liten bild på pappsen med, han e snäll han :) 


Nu ska jag sova. God Natt allesammans!

dagens låt.

Jag vet, låten är ganska sönderspelad, men jag blir fortfarande glad av den och en del goa minnen kommer upp :)..

26 juni

Hela dagen igår trodde jag att det var Tisdag och idag ska jag då inte tro att det är onsdag för det är ju faktiskt torsdag, men jaa det blir så himla konstigt när man jobbar helgen och sen är ledig nån dag mitt i veckan. Men idag är det då iallafall torsdag och endast två arbetsdagar kvar till helgen, och efter helgen så drar vi! :).. Om folk inte har märkt det än så längtar jag som fään för jag är i behov av lite sol och mycket glädje och jag vet exakt vart jag kan finna det..

Ja och vad ska man göra av denna dag då?.. Har redan gjort en del bra saker faktiskt, vaknade vid tio och sen tog jag på mig lite promenadkläder och gick faktiskt ut och gick en halvtimme. ganska gött var det innan frukost med bara mig själv och min MP3 i öronen :).. Tyvärr har jag ingen musik på datorn så jag har väl lyssnat på samma musik snart i ett år men jag överlever väl :).. Börjar sedan jobba klockan 16 idag ganska gött, jag hade ju hoppats på fint väder idag så att man kunde solat men icke sa nicke det blev inget med det och regnet vräker ner som vanligt:S.. Jag blir så trött på detta asså..
Blir väl att man får laga lite mat sen med men har verkligen inget fantasi, någon som har ett litet tips på en god maträtt som går snabbt och lätt att laga?..  Nepp nu ska jag hoppa in i duschen sen får la man tvätta lite som vanligt, jag fattar inte var all denna tvätt kommer ifrån?!?! Jag får väl börja använda engångskläder eller nått..

och ja förresten om man tänker på att det är den 26 juni nu så är det bara två månader kvar tills vi har första arbetsdagen på Island och bara exakt fyra månader kvar tills vi åker hem. men nu var det väl så att man skulle ta en dag i taget va?..

Ha en bra dag!


25 juni

.. ja om exakt två månader sitter jag nu på Island och är förväntansfull över hur mina närmaste två månader ska bli.. men nu sitter jag här hemma i det blå huset i soffan i vardagsrummet, vaknade helt på fel sida idag hmm undra vad det kan bero på?.. Kan ju säga att dagen igår blev ju absolut inte som jag tänkt mig och jaa en aning besviken klart men va fasen det är väl så här det brukar bli??..

Konstigt att alla mina sagor har annorlunda början men slutar ungefär på samma sätt varje gång, vad gör jag för fel?  Jag vet inte och jag tänker inte deppa ihop för det, men klart tråkigt är det ju alltid.

Eftersom gårdagen var som den var tänkte jag att jag måste ta tag i mitt liv och har nu fixat ett CV som jag lagt upp på arbetsförmedlingen och manpower:P.. haha jaa vi får väl se om någon blir intresserad av mig, sökte oxå till reseledare i Alperna skulle ju vara lite roligt tänkte jag :).. men men vi får väl se om någon hör av sig..

Just nu har jag ju iallafall mitt sommarvikariat på Solgård, så vi får väl helt enkelt ta tag i denna dag först, ska röja ur diskmaskinen innan jag går till jobbet. Börjar klockan 12 idag och slutar inte förrän klockan nio ååå hatar så långa pass är ju såå drygt. men usch vad jag låter negativ, man ska ju vara glad för det mesta!!.. Jag brukar också kunna det men glädjen har denna dag inte hittat mig i soffan, i vardagsrummet i det blå huset..

24 juni..

enda lediga vardagen idag :).. tänkte att här ska det inte slappas som alla andra lediga dagar så ställe klockan på nio, gjorde iordning mig och åkte till Kinna behövde köpas lite olika saker som solkkräm å sånt, hittade även en liten bikini på rea :).. mycket fin var den, hittade tyvärr ignen rouge som jag var ute efter, fastnade inte riktigt för ngn helt enkelt får räcka ett tag till då.. Här hemma har jag även skött om stället, tvättat, tagit disken, dammsugit, städat rummet å sånt.. Lagade oxå mat till mig själv blev wok och cous cous idag det var smaskens :)..

Nu ska jag vila lite så får vi väl se vad det blir till kvällen hoppas på att hitta på ngt med Simon men han hade tydligen mycket ett göra idag :S.. jaoo jaoo vi får la se helt enkelt!

Ha en bra dag!

ångest ?

ååå vad jag hatar när jag inte vet vad som ska hända och ske!.. Eller ja ibland kan det ju vara lite spännande och så men nu vill jag bara veta hur det blir så att jag kan sluta tänka och sedan bara hänga på, men undra om det går? antagligen inte.
Har nu kommit fram till att jag ska ta en dag i taget och se hur det blir jag tar ett steg tillbaka och sköter i framtiden endast mig själv och sedan får alla klara sig bäst dom vill för jag kan ju inte tänka på allt eller??..
Är en liten människa utan tålamod, har alldeles för mycket nyfikenhet och hatar denna ovisheten som livet medför.. Ja det var väl ungefär jag innefattat i en mening, finns förstås mycket mer men just nu är jag inne i en peroid där jag inte orkar gå runt och tänka och få ont i magen utan jag ska verkligen försöka ta det som det kommer och sedan rätta mig efter det!!.. och så ska det bli, blir väl spännande om jag nu ska klara detta utan att tänka en tanke om någon annan.. Är det någon som fattar vad jag försöker komma fram till? Antagligen inte men vaddå inte ens jag gör ju de sååå... 

Linda och jag var mycket hurtiga och orkade springa hela rundan alltså ca 6km vad har hänt?.. vi är helt enkelt bäst!!.  Jag är en stolt kvinna! :).. klockan är snart 20.00 det regnar fortfarande ute, det är sommar egentligen ska man väl ha någonting att hitta på en måndagkväll när man är ledig dagen efter men icke sa nicke, är väl dags att leka lite hemmafru igen och gå ner och bli kompis med tvätten helt enkelt. Vilket roligt liv en 19-åring kan ha, jobbar hon inte så viker hon tvätt!..
jaoo jaoo, får väl helt enkelt göra något vettigt imorgon ska försöka komma iväg till kinna så att man är hemma innan klockan ett när Therese ska ha bilen igen.. Ska nämligen inhandla lite saker till resan om exakt en vecka!.. wihoo fy fään vad det ska bli roligt! :D..

Säg mig Lycka till!



början på något nytt..

oj vilken dag, började klockan sju imorsers kan ju inte direkt säga att jag var pigg när jag kom dit men det gick helt okej, allt flöt på mycket bra och dagen gick väldigt fort tills klockan blev ungefär halv fyra åå sen gick klockan väääldigt segt:P.. vet inte hur många gånger jag tittade på den egentligen..
 Är väl en aning trött nu, men nu får det var slut på de här slöigheterna så om ca en timme kommer linda och vi ska ut och springa en liten runda:) gött för det var mycket länge sedan sist.. Bara man inte tappat allt för mkt kondis:P. men vi löser la de..

Jaoo sen vet jag inte så mkt mer vad som händer till kvällen, hoppas på att pappsen är och hämtar reservdelar till bettan nu så att hon snart blir frisk igen :) Har saknat skrutten länge måste jag säga:P..

Nepp ska ta mig en lite powernap så att man orkar springa sen:)..

Ha de gött!!..

endast sju dagar kvar.

hittade en käck lista, tyvärr är det ingen bra dag att fylla i på eftersom jag har tillbringat nästan all min vakna tid på jobbet men ändå :)

Dagens bästa: att få göra någon glad på jobbet
Dagens sämsta: Regnet påväg hem från jobbet
Dagens låt: har nog inte hört ngn låt idag
Dagens behov: sömn
Dagens kläder: vita leggings, gröna shorts, vit t-shirt, rosa foppatofflor
Dagens dryck: kaffe
Dagens mat: massa godis och annat inte så nyttigt..
Dagens längtan: efter en viss person och till portugalresan :)


Nu ska jag sova :).. God natt

22 juni..

happ då var man hemma på timmar som det så fint låter, har jobbat sen sju och har nu rast till klockan 16.00, vilken meningslös dag, hade väl lika gärna kunnat gå där i sträck än att gå hem och sedan vänta på att man ska dit igen.. har legat i soffan sen klockan tolv idag, usch och fy vad seg man är:S.. 

Ny vecka imorgon jobbar 7-16 sedan ledig tisdag weei :).. man har väl lite planer inför veckan och sedan blir det väl att packat till helgen för på måndag drar vi till Albufeira :).. wihooo fasen va gött det ska bli!!.. Får väl snacka lite med Susie sen å se om det blev en tripp till Kungsbacka eller inte:P.. 

Nepp nu blir det duschen så att man vaknar till lite här!!..Ha det gött!! 

sleten som en gammal get

Puhh är hemma nu efter denna sjukt sega dag på jobbet, men bra med kulor blir det iallafall :).. Är sjukt trött med men vet inte om man kan lägga sig klockan 21.00 en lördag på midsommardagen eller går det kanske??.. Fast frågan är om jag kommer kunna somna antagligen inte för jag har så mkt tankar i mitt lilla huvud.. För att i sin vanliga ordning så tänker lilla malin alldeles för mkt och går tiden i förväg och sedan vaknar hon upp så har det inte gått så långt, har helt enkelt lite för svårt för att ta det som det kommer och sedan bara slappna av.. det är något som jag jobbar på, jag har väl blivit bättre på det men det kan garanterat bli mycket bättre :)..

Kollade igenom korten sen igår och jaa vad ska man säga det var inte mycket vettigt men kan ju visa en del iallafall :). Får väl se om det är något intressant på tv:n istället... hoppas inte det så att man kan gå och sova istället:P..

Ha´t bra!!


midsommardagen..

japp igår var det då midsommarafton och som ni alla vet var denna dag väldigt oplanerad:).. jagade folk hela dagen för att dom skulle följa med mig och susie ner till Varberg men icke sa nicke så vi drog helt enkelt ner till Espevik själva.. Synd att ingen mer ville eller kunde följa med men vi åkte väl runt fyra och mötte upp ett par smått berusade föräldrar fick oss några goa skratt gick sedan till Majja för att grilla.. Hennes skolkkompisar var där som vi inte kände sen var det lite annat folk oxå, helt enkelt så kände vi oss lite utanför, grillade och bestämde oss sedan för att åka mot Falkenberg! :) jippie jag fick som jag ville till slut iallafall :P..

Efter lite felkörning körde vi in på en camping och skulle fråga om vägen, mötte några goa snubbar. dom tracka ner lite på bilen men berättade vägen så dom var snälla ändå:).. Anlände i Falkenberg vid nio tiden , gick runt lite, jag träffade ingen jag känner men Susie stötte väl på några så det var bara roligt.. till slut hittade vi till Beach House mötte Simon och co. och där satt vi helt enkelt hela kvällen tills det stängde vid ett tiden.. mycket trevligt måste jag säga :)..

Sen var ju frågan om vi skulle åka hem eller om vi skulle åka till Espevik och sova men vi bestämde oss för att köra ända hem till Fritsla var väl lika bra när vi ändå var på G.. Tog en sväng om Varberg hämtade upp Henrik och vi var på väg hem.. körde förbi donken men det var stängt.. så vi täntke att nej det fick inte bli någon burgare den kvällen inte så vi drog helt enkelt vidare.. sen stötte vi på en statoilmack gick in där.. Henrik och Susie köpte en hamburgare men jag var inte direkt sugen på det så det fick bli en älskvärd pingvingstång, en cola och en kopp kaffe :). satt fint och man var helt plötsligt väldigt upp i varv och resan hem gick fort och vi hade hur trevligt som helst! :)..  Ja så så blev den midsommaraftnonen var hemma vid fyra tiden men det är det väl värt:P.. synd bara att man hade druckit kaffe för mina ögon ville inte stänga sig utan jag fick helt enkelt ligga vaken men somnade väl till slut som tur var :)

Klockan ringde 11.30 imorses och det var bara att stiga upp och gå till jobbet helt enkelt, Susie åkte hem får väl se vad hon hittar på ikväll ;).. Har rast nu, vågar inte riktigt lägga mig i soffan för då blir man väl helseg och orkar inte med resten utav dagen..

Eftersom jag ändå inte har något att göra kan jag upplysa er om att det var nästan storm i Falkenberg igår och det yrde sand överallt och man tuggade strand hela natten nästan :P.. men klart det blir ju lite mysigare då med ;)..

Sammanfattningsvis får jag tacka Susie för vår härligt goa roadtrip på denna midsommarafton 2008 :).. Man ska helt enkelt ta det som det kommer och det blir bäst då!..  Lägger upp bilder när jag kommer hem ;)..

Ha en fortsatt bra midsommar :)


Midsommarafton..

jaa denna daag känns bara som en problem, alla vill till olika ställen eller så jobbar den där eller aa det verkar bara inte som om detta går att läsa :S.. usch!!.. För mig spelar det egentligen ingen roll vart vi åker längre bara vi kommer härifrån, Varberg hade väl varit ganska käckt det har ju funkat alla andra år ju!!.. Varför inte år??..

Jag hoppas att det löser sig och jag tror det blir roligt vilket fall som helst:)..  man måste ju se det positivt.. 
Har inte fått gjort någonting denna dag har bara suttit vid telefonen och försöka lösa det hela men ja som sagt vi får se hur det blir.. tänkte städa mitt rum och röja upp lite så att man får annat att tänka på en liten stund så får man ta det lite som det kommer helt enkelt.. 

Glad Midsommar! :).. 

 

kvällen..

japp fick iallafall lämnat huset denna dag vilket man inte trodde innan, åkte till SVenljunga vid fyra tiden mötte upp MLi vid ICA köpte lite chips och dipp och lite jordgubbar som vi skulle äta sen :) mm gott var det!!.. Hyrde oxå en film kommer inte ihåg vad den hette och bra var den inte heller, man kom lixom aldrig in i den och hände inte så mycket heller så nej inget att rekomendera..

Ååå midsommar imorgon känns lite jobbigt alla vill till olika ställen, men blir iallafall lite grill i Espevik först sen får vi väl se om det blir Falkenberg som jag hoppas på :). men vi får se..

Har ju sagt hejdå till MLi nu hoppas hon får det bra men jag kommer att sakna dig gumman!.. Träffas ju inte förrän i oktober nu :S känns så konstigt alltihop bara, men men det löser sig, går ju att kommunicera på så många olika sätt nu för tiden :P.
Är hemma själv över helgen gött!.. slippa hålla på att tänka utan bara vara själv och ta det som det kommer lixom:P.. 

God natt!


kommer sakna dig flickan! <3

min dator och jag.

oj vilken dag det har varit, slappt som in i attan.. vaknade ju som sagt vid halvtolv, tog med mig datorn ner till köksbordet, åt lite frukost sen gick klockan och den blev typ två lagade mat vilket var ganska ambitiöst, åt den vid köksbordet och bordskavaljeren var fortfarande datorn och ja nu sitter jag här fortfarande, alltså har jag denna dag endast suttit vid en stol mittemot datorn medan jag gått runt lite i köket och tagit en dusch på toaletten :S.. vad ska det bli av denna människa??..

Allt har iallafall löst sig med Portugal nu:).. lyfter från landvettet 11.15 och anländer sedan i Faro på kvällen vid 20.10 efter att vi har mellanlandat både i Bryssel och Lissabon alltså ska vi resa hit och dit i hela Europa för att sedan ligga glassa på stranden i Albufeira en vecka :) det är det värt! Har ju tydligen fått ett litet boende med havsutsikt med :).. braa att man har kontakter ;).. får väl se hur glamoröst det är men vi har väl iallafall tak över huvudet ;).. 
 
Jag behöver inte ens gå ner och hämta bilen utan mamma kommer upp med den kan det bli så mycket slappare än det här??!!?


torsdag i juni

vaknade 11.34 i dag, det var gött :).. men förstår inte att tiden kan kännas som en sekund när det egentligen har gått 8-9 timmar. nee känslan att sova är väldig speciell helt enkelt..

Idag har jag inte så mycket mer planer än att jag måste laga något med två korvar i kylskåpet, sedan ska jag åka till Svenljunga och träffa MLi, och det andra flickorna, vet inte riktigt vilka som kommer men man kan ju alltid hoppas på så många som möjligt:)..

just de, ambivalent var gårdagens stora fårgetecken och jag har nu tagit reda på att det betyder att man kan känna sig lite kluven, hmm jaa då vet man det ska genast fylla på mitt ordförråd..midsommar hmm, bler förmodligen falkenberg men vet inte riktigt ska ju jobba dagen efter så det blir väl att man är chaufför ändå men jag hoppas på att få roligt ändå;)..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra något åt mitt utseende:P.. och sedan ska jag gå och hämta bilen har nämligen fått lov att låna den lilla räcern hela helgen! :D.. weei sen hoppas jag på att lilla bettan snart är frisk så att jag kan åka med henne resten av sommaren..

Ha de!
//Mööt

patetiskt

usch och fy för Sveriges insats i kvällens fotboll, nu ska det analyseras hit och dit och vad det var som gick fel, men det är bara att inse, Sverige är helt enkelt inte lika bra på fotboll som dom va år -94 vilka en del verkar tro... Man måste våga byta ut det gamla mot något nytt, byt ut spelarna och kanske till och med förbundskaptenen..

Som sagt var man ju då på nån sorts kurs på lassarettet stod ut i ungefär två timmar sen var det fika och jag gav sedan upp, kände att det var lite bättre att åka och jobba och göra lite nytta än att sitta där på en stol och lyssna på någon som inte visste vad hon snackade om. Jobbade iallafall ett par timmar och ja det gick ganska bra faktiskt:).. bra det..

Imorgon blir det lite walk med kusk och hasse på förmiddagen sen blir det att åka till Svenljunga och träffa MLi och de andra flickorna, hon flyttar ju nämligen till Grekland nu i två månader den lyckosten!!..
Å sen har vi ju midsommar som ligger och gnager en aning, vad ska man hitta på? Vart ska man ta vägen? Jag vet ju vart jag vill men är det någon som vill hänga på är då frågan:P..

Nepp nu ska jag sova, god natt.. 

ambivalent frågetecken

Har käkat nu, gott va det och inga grönaprickar så långt ögat kunde nå!.. ligger i soffan och tar igen mig en aning, känner mig lite slö, kanske är vädret! hade antagligen varit lite piggare och gladare om det var skinande sol ute! men iche idag inte..

Dagens horoskop..
Jungfrun 24/8-23/9

Du känner dig lite ambivalent. Du känner starkt för någon men du vet inte om känslan är att lita på.

Kan någon säga mig vad ambivalent betyder, det ingår inte i mitt svenska ordförråd:P..

Ha de gött! :)


gröna prickar smakar iche gott..

oj blev ett långt kafferep i Överlida igår, eller ja kom väl hem typ nyss:P.. väldigt mysigt måste jag säga.. Simon Hade köpt hem kaffebröd å allt som sedan gavs bort till martin för annars skulle de väl mögla som allt annat i hans kylskåp haha jaa mer än hälften där inne var ju säkert flera veckor gammalt! :).. men men så får det la va, kanske är en grej där i Överlida att samla på grönprickig mat för faktiskt så var det nyinköpta brödet oxå mögligt i morses.. åå nej slutpratat om möglet hoppas bara jag inte får sätta tänderna i en sån macka igen..

Förutom möglet (nu kom det igen) så var allt mkt bra och vi tittade på en film, Chuck and Larry, jaa du en annorlunda film men ändå så att man fick sig några goa skratt.. Eftersom som sagt vissa snarkar nått olidligt har väl nattens sömn inte varit så jättebra men sen fick man sova en liten när snarkarn hade gått till jobbet, sköönt..

På dagens schema står lyftteknik på Skenelassarett sen direkt till jobbet igen och jobba där till åtta eller nio har inte riktigt kollat upp det än men det löser sig, och sen får la man titta på matchen ikväll med. Har inte kollat upp när den börjar heller men jag hoppas på ganska sent..
Det här med att tippa har ju absolut inte varit min grej alls men bara för att jag har gjort det alla andra gånger och det har blivit fel måste jag ju göra det idag igen.. Sverige - Ryssland, 2-1 alltså vinner Sverige och går vidare i turneringen målen görs av jag hoppas fortfarande på Anders Svensson men sedan gör nog Elmander ett oxå, ja vi får se hur detta går denna gång..
 

//Mööt

busigt

07.25 ringde klockan idag. 8.05 kom carrisen och hämtade mig.. möte med socialförvaltningen stod det på schemat, har du hört något så tråkigt nån gång?. Nej skulle inte tro de, blev ju inte bättre av att hon som prata drog ut på det sista ordet i varje mening så man trodde hon hade fastnaaat.. Skulle iallafall hållt på till 12 men nej vi orkade helt enkelt inte mer när vi hade suttit där i två timmar så vi smög ut lite käckt och fick sista timmen betald iallafall :).. de e braaaaa..

Vad som återstår av dagen är väl bara roligheter får vi hoppas, ska laga mar nämligen spgetti och köttfärsås och ja jag vet det är inte så avancerat men det smakar lixom olika nästan varje gång man gör det, vilket är lite spännande med den maträtten:P.. ja knasig jag vet.. Sen blir det väl en lite kopp kaffe i Överlida vad det tänkt på eftermiddagen, hår fått lånat bilen av Mikael och Therese haha jaa jag får se om jag kommer fram:P..

Ska väl tvätta lite med sen, konstigt nog blev det lite tvätt varje dag:S.. då är det bäst att tvätta lite varje dag så att man tar lite i taget :)..

Ha en go dag!!

//Mööt

exakt två veckor kvar :)

Har varit och jobbat nu och nej jobbet är inte så farligt om jag tänker efter, jo klart det är stressigt men endel gamlingar uppskattar faktiskt att man hjälper dom så man känner ju faktiskt att man gör något bra när man går där på hemmet:P.. så nej dessa 8 veckor kanske inte blir så farligt iallafall. man måste tänka positivt!!

Ska på möte imorgon me från 8.30 till 12 helt okej arbetsdag måste jag säga :).. Vad som mer händer imorgon vet jag inte men jag har mina förväntningar på en del saker;).. men vågar inte riktigt säga vad.. hihi.. Nu ät klockan kvällen har förbenat ont i nacken så jag kan inte riktigt lägga mig än, har väl helt enkelt suttit för mycket vid datorn det senaste inte bra inte bra..

Har oxå kommit på att jag saknar redan mina vänner och jag träffade dom senaste  i fredags hur ska detta gå:S.. blir väl helt enkelt att man får ta å ringa runt lite :P.. ska träffas på torsdag förhoppningsvis :).

Nu vet jag inte vad jag ska göra men förhoppningsvis lämnar jag datorn i fred..

Puss o kram å nyp i stjärten som susanna skulle sagt ;)

Måndag - 16 juni

Måndag den 16 juni, första dagen på sommarlovet, eller har man sommarlov om man inte ska börja skola i höst, eller hade jag mitt sista sommarlov  i livet förra sommaren kanske? trist isåfall..
en ny vecka är det iallfall. för mig började den med en underbar dusch sen åkte jag å mamma och handlade mat.. Jag är ju nämligen vuxen nu och ska laga min egna mat, fast vore väl bra om man gick en kurs först..En kurs som säger hur man ska bete sig och hur man ska känna när man är vuxen..

Jobbet börjar klockan 15 idag, och nej jag tycker inte det är roligt att jobba där längre:S.. usch varför känner jag så här när jag ska tillbringa nästan all min tid på det där stället i sommar :S.. men jag får helt enkelt tänka på pengarna och alla roliga saker jag kan göra för dom å sen får jag väl helt enkelt tänka ut något nytt jag kan syssla med.. undra vad det skulle kunna vara..

Det har väl regnat ungefär precis hela dagen och tyvärr jag är trött på det.. tänk om det skulle vara strålande solsken och jättevarmt! Hade man klagat då med kanske? JA antagligen.. Men så är det väl man saknar inte det som är bra förrän man har förlorat det.. Och så är det väl med allt och inte bara vädret..

-men men ha de gött!


rastlös och uttråkad

då har denna dag nästan oxå gått, har inte gjort något vettigt idag. typ bara legat vid tv:n och halvsovit usch å fy för sånna dagar. fest i ubbhult idag men nej, är inte laddad för fem öre och då blir det inget roligt tyvärr..
Ska kanske gå ut och gå lite, få lite luft kan ju alltid vara skönt.. just nu regnar det inte iallafall.. Så får det bli! För som ni märker är jag hyffsat uttråkad och vill egentligen bara att det ska bli natt så att man kan gå och lägga sig å sova igen..

Har hittat en ny film oxå,  the last kiss hette den någon som har sett?  ska nog titta på den sen:)..

// Mööt

Sonntag

Söndag förmiddag/morgon vaknade för ungefär en halvtimme vilket betyder att jag råkade sova i 12 timmar:S.. var jag trött kanske??..
Har käkat frukost och röjt upp så att det ser hyffsat ut när mami och papi kommer hem i eftermiddag, mitt rum är i ett stort behov av städning med, får väl helt enkelt ta tag i det innan man gör något annat idag :S.. tråååkigt varför ska det alltid bli så smutsigt så fort?..

Annars denna söndag den 15 juni har jag ingen aning om vad jag ska göra det regnar ju ute så man kanske ska titta på en film, men det är inte kul att titta på film själv:S..
Åå Susie är i Hamburg nu och har det roligt, hoppas att det inte regnar där allt blir mycket tråkigare då lixom..

a ja

1-2 ..

Sjuuukt vad jag är trött å sleten denna lördagskväll.. Var ju och tittade på matchen i parken innan, det var inget vidare kan jag tala om.. trevlig stämning va det till ungefär 93:e minuten när Spanien gör 1-2 fy fäään va surt!!.. Måste helt enkelt vinna mot Ryssland nu!!..

Sen blev det filmtittande med Maria och Sara mysigt :).. Heartbreak hotel kollade vi på, har aldrig riktigt tyckt om den filmen men idag var den mycket bra, iallafall i början i slutet blev det lite segt och jaa jag kan erkänna att jag råkade väl somna någon sekund här och där :P..

Imorgon är det söndag och jag ska utnyttja den som en vilodag, för på måndag börjar jag att arbeta!! :S Pang på bara!!.. Jobbar i två veckor nu, sen blir det Albufeira en vecka och sedan återstår det 6 veckor arbete till för att sedan vara ledig en vecka innan man drar och jobbar som fårslaktare på Island :P.. jaa då vet ni vad jag ska göra fram till slutet av oktober:P.. galet säger jag bara.. lilla Malin Gunnarsson som fårslaktare låter lite konsigt måste ja säga:P..

Nu ska jag sooova och kanske drömma lite ;).. thihi

God natt

// Möööt -- en glad  före detta student






Sverige - Spanien

Fy fan va vi e bra för vi har tagit studenten för vi har tagit studenten för vi har tagit studeeenteeen!!. jaa då var hela stuentfirandet över,, tyvärr kanske man ska säga för jag har aldrig haft så här roligt i hela mitt liv tror ja inte :P.. Igår flyttade hela mark ner till varberg och societen och fortsatte att fira där :).. Mkt bra stämning måste jag säga med bra förferre å allt :)..

Är väl kanske en aning sliten nu och hoppas på en relativt lugnt kväll med fotboll å gött folk:). .Ska upp till parken en sväng tänkte vi och kolla storbildstv:n kan ju va lite myysigt med alla Frischla bor :)..

ska kolla igenom alla korten nu me å lägga upp några :).. Imorgon är det oxå endast två veckor till Portugal!! :).. och det kommer bli såå jävla gött å roligt :D.. ja å scheelin back in buisness ;).. 
"bråket" igår kanske inte va det bästa men jag tycker fortfarande likadant och vi får la se om vi löser de, men men känns förtillfället som att jag gjorde allt jag kunde då och det går itne att förändra längre, för den delen vill jag inte det heller! För nu har mitt nya liv som ickestudent börjat och jag ska inte tänka så mycket på det som varit utan blicka framåt och komma ihåg det som varit allra roligast istället!! :)..

Min frukost har idag bestått av en grilladköttbit sen igår, och en glass så man kanske ska laga något vettigt inte för att jag tror att jag orkar men kanske en liten makaron hade suttit fint i maggen.. 

Eftersom min tippning på matchen förra gången inte gick så värst bra kanske jag ska skippa det idag men jag gör det iallafall. Jag tippar 1-0 till Sverige och jag hoppas fortfarande att Anders Svensson gör ett mål!!

Ha de gött!! 

// Mööt 

STUDENT - 08

jahapp då var dagen igår gjord och jaa det var den bäta dagen i mitt liv :).. hade hur roligt som helst!! :D:D.. går att göras om fler gånger lätt :).. samlades på champagnefrukost vid sex och sedan var det dags helt enkelt!!.. vi söp å drack å hade bara de allmänt trevligt :)..

Var sjuuukt nervös när dom ropade upp våran klass och det var dags för oss att springa ut!!! Sjuuuukt va roligt det var!! :D:D.. och Lounge var helt underbart på kvällen med!!.. Och tack så jättemycket för alla presenter..

Nu ska jag iväg till VBG och partaja ikväll med hoppas på en lika bra kväll igen :D.. men men mamma tjötar så jag får lägga upp bilder å sånt efter helgen helt enkelt ;)..

Ha de götta!

// Mööt

04.16

vaknade för en timme sedan, kan inte sova. Har en pirrande känsla i magen. En sån där känsla man har när man ska åka utomlands eller när någ got stort ska hända. Idag är det i och för sig något stort som ska hända. Idag är det ett av de största partajet i livet. Jag tar nämligen studenten :) wihii grattis till mig!!

Är något förbenat hungrig i magen med, fast orkar ändå inte riktigt gå upp för att äta ngt blir ju champagnefrukost om lite mindre än två timmar.,. hade varit så skönt att ha fått dom här två timmarna jag gått miste om nu, kommer väl antagligen inte känna dom idag men imorgon kväll, när vi sitter på förferren till societen men va fäään som sagt så tar man bara studenten en gång i livet ;) lite får man väl stå ut med..

Nu har fåglarna börjat kvittra ute med, kanske ett tecken på inget regn? hoppas hoppas för jag orkar verkligen inte med regn en dag som denna.. Får väl spela spel nu tills klockan ringer om en halvtimme och det är dags för att gå upp..

Ha en bra dag allesammans!

// Mööt

"Tu 3 på suparresa"

Studenten imorron:)..Min lilla hjärna har inte riktigt förstått att dagen man har gått och väntat på i snart 12 år kommer att komma imorgon.. låter ju till och med konstigt när jag säger det nu:).. Men jag tror att det kommer att bli galet roligt!!..Har varit i Björketorp nu hos MAria och fixat allt som ska hänga på flaket det blev mycket snyggt måste jag säga..

Och ja vad har man gjort innan på dagen?.. Har faktiskt varit och jobbat en liten snutt två timmar :P.. ganska soft var det.. Nu är klockan alldeles för mycket och klockan fem ringer den imorgon och det är dags och gå upp för att göra sig fin för att sedan infinna sig hos johanna klockan 06.00 för att äta frukost och dricka champagne.. kommer att bli en galen dag helt enkelt :)..

God natt säger jag på min sista dag innan det riktiga börjar..

2-0

Sverige vann :).. blev absolut inte som jag tippade men huvudsaken var ju att dom vann och Zlatan gjorde ett assnyggt mål!! Byhlin var här och kollade med mig det var mysigt, inte ofta man träffar henne längre.. 

Nervositet inför torsdag börjar krypa sig in på lite smått.. man har nog inte riktigt fattat att på torsdag tar man det sista stora steget mot vuxenvärlden och man ska faktiskt skaffa sig ett liv.. Men först blir det partaj på torsdag och resten av helgen sen börjar man jobba på måndag:P.. jag ser även fram emot sommaren som kommer, jag hoppas att den blir lika lyckad som förra..

Ska kolla på film nu och sedan sova:)..

God Natt

//Mööt

en spann flera spänner!

Tisdag och endast två dagar kvar... Har tillbringat förmiddagen i kinna med Mammsen. vi åkte först till Visko fick äntligen ett par nya gladiatorskor :).. sen blev det lindex köpte en ny rosa tröja som jag tappade på Lygnevi förra veckan det var braa.. å så skulle jag ju då få tag i en ny kamera eftersom min hade gått sönder... jag hittade en :).. weei ska snart testa den..  Fast tyvärr så funkar min gamla igen, jag förstår mig inte på den :S..  men den får la va partykameran i framtiden då eller nått:P..

Ikväll blir det väl att titta på fotbollen hoppas att Sverige vinner, jag tippar att det blir 2-1 till Sverige och anders svensson gör mål :).. men vi får la se.

För övrigt var jag på jättebra humör  innan idag och att morgondagen med klädning av lastbilen hade ordnat sig men nu när jag kom hem och det gamla kameran fungerade igen var det genast mycket tråkigare och humöret sjönk.. men men om man ska se det positivt så har jag ju en ny kamera när den andra pajjar igen :P..

Ja ja

...

Då var det bestämt jag å MLi drar ner till skolan en sväng och kollar till alla små liv som ska tälta där i natt:P.. Får ta med partypluntan med så att MLi får i sig lite saft. Hon fyllar ju trots allt 19 år idag och de e ju inte alltid man gör de. eller ja snarare typ en gång i livet. Ganska många saker man gör en gång i livet som t.ex. tar studenten vilket vi ska göra på torsdag och det måste firas! Hej å hå!!


Vad ska man göra??

har varit på jobbet en liten stund, inte så givande var det men man fick ju lön för en timme eller så:P.. men men är ju tältning vid skolan i dag vet inte om vi ska dra dit, låter lite lockande men vi får se. Har massa saker här hemma och fixa med..

En annan sak som är väldigt bra är att pappa har lagat Bettan lite psovisoriskt så jag får köra henne igen :).. lite försiktigt med inte så många i bilen men ändå :)..

Väntar på att mamma gör mat nu så att hungerkänslan försvinner ska bli gött :).. har även lite andra känslor i maggen för tillfället är ju lite nervöst nu för tiden hihi. ;)

// Mööt


Till MLi

Denna lilla sång är till MLi för hon fyller år idag :).. Grattis gumman!!


9 juni.

Denna dag blev brutal redan innan jag hann att vakna, när klockan ringde märkte jag nämligen att näsan var som en kran av blod! :S.. hur fasen kan det ske när man sover? Jag fick helt enkelt springa ner till duschen det första jag gjorde orka vara så aktiv klockan halv åtta på morgonen!!..

Åkte iallafall till skolan vid niotiden, mötte upp flickorna och började städa skåpet såå jaa nu är det helt tomt:S.. känns mkt konstigt men ändå ganska skönt.. När det var städat och klart gick vi och tog oss en liten frukost och för att sedan vänta tills klockan blev tillräckligt mycket så att man kunde åkte till Borran :)..

Susie, MLi och jag tog tåget och var riktigt shoppingsugna trots denna värme:P.. ja å MLi hade oxå missbedömt vädret en aning så vi fick helt enkelt gå till H&M och köpa något svaligare.. Köpte ett linne och sedan blev det några till och till slut hade jag shoppat alldeles för mkt igen:S.. förstår inte hur detta kommer sig.

Min älskade kamera har gått sönder ännu en gång vilket är mycket tråkigt i dessa tider när man verkligen skulle vilja ha den. Eller så får man öppna plånkan och köpa en ny..vilket inte är så roligt..

Nu måste jag städa upp här lite innan mammi kommer hem och sedan blir det möte på jobbet och få träffa alla nya timvikarier..

Ha´t bra!!

// Mööt


car wash

jaoo, blev 20 årspartaj igår då. jaa mkt trevligt var det kom dit vid halv tio tiden och ja vi låg väl lite efter så vi satte igång, dansade lite och fick igång festen:).. Spelade lite fotboll och träffade nytt folk mycket trevligt :)..Drog in till stan någon gång på kvällen när jag redan hade tappat tidsuppfattningen, vi drog till tonic och där fick jag mig en Lennart mm beesta drinken... haha jaaa sen ville folket hem och jag hängde på.. MLi kom in till stan oxå det var roligt och nästan lite tur att hon kom och fick i mig lite mat, rullen satt fint där :P..

Söndag idag vaknade upp vid tiotiden, drack lite vatten käka en smörgås och gick ut i solen :).. mm vilket heerligt väder, men blev lite rastlös så jag tvättade bilarna även den röda, vilken jag har fått körförbud på enligt min pappi, stötdämparna är helt enkelt paj och ja jag kommer att sakna den, hoppas att det fixar sig snaart!.

Nu blir det köttfärssås och spaghetti mmmm gottigt!

// Mööt

Lörtag idag..



drog till Svenljunga efter jobbet igår när jag insett att det inte hände så mkt i Fritsla.. MLi mötte iallafall upp mig och sedan gick vi vidare mot Stefan där även massa andra människor som jag inte kände var. Vi satt iallafall ute en liten stund tills knotten kom och nästan bet sönder allt vad man är utrustad med..
Pajkarna kom iallafall fram till att det ville ut så vi drog till Lounge sju stycken var vi i en bil och MLi var chaufför, en mycket bra dessutom :).. Japp vi kom iallafall fram till Kinna där det var totalt dött, har nog aldrig sett så lite folk i kinna någon gång, Sveriges Nationaldag och allt men icke. Lounge hade inte direkt fullsatt om man säger så:P..

Dom blev lite hungriga och vi drog till Frölish.. jaoo där fick dom sin hamburgare och vi flickor köpte en liten frenchi mm smaskens;P.. jaja men eftersom inte Mark var så livat bestämde vi oss för att dra oss tillbaka mot Svenljunga igen. Och sen var den kvällen över.

Denna dag då, ja å MLi vaknade väl till liv någon gång vid tio, var duktiga gick upp och sen åt frulle. Körde bort bilen till Martin. Han kan man inte säga var lika pigg som vi så vi drog vidare mot torggrillen och köpte varsin twister :).. Ringde Simon dom hade iallafall gått upp så vi drog dit. Bakis som dom va men det var väl trevligt ändå, och till slut kom även Martin och vi bestämde oss för att åka och bada.

Jag fick köra eftersom dom redan hade börjat dricka igen, men det gick väl fint bara att jag inte hittar så bra där bortigenom men till slut kom vi iallafall fram till en liten sjö och det var väldigt fint där :).. Vi tog oss det första doppet för i år, kändes bra och det var inte lika kallt som jag hade föreställt mig :)..

men men måste iallafall att det har varit en mycket trevlig vistelse i Svenljunga även denna gång :)..

Ska hoppa in i duschen nu och sedan dras det iväg till Dalsjöfors och Pärlan som har partaj idag för att hon fyller år :).. Gratulerar!!

Ha en fortsatt bra helg! :)


//Mööt

hårt arbetande flicka

Ja gott folk klockan är nu 15.36 vilket betyder att jag börjar jobba om ca 24 minuter:S.. usch säger jag för den. men det är ju bara fyra timmar så jag hoppas att det går fort. Medan jag ändå väntar på att dessa 24 minuter ska gå så kan jag lika gärna lägga upp lite bilder från igår:)






Jaa vi e väl helt klart galna ibland va ;)

Heja Sverige 6 juni.

Fredag och Svenska flaggans dag.. Igår blev det nationalfiande på Lygnevi, myck trevligt måste jag säga.. eller ja iofs kostade 180 kronor att gå in, jag tappade min älskade rosa tröja och Björn Rosenström är nästan kass men jag hade kul ändå :).. måste ju se det positiva i det hela eller hur?;)..

Vaknade upp vid tio tiden idag, eller ja man halvsov ju hela natten för vissa har ju som sagt en förmåga till att snarka vääldigt högt, men det är okej för mig:P..  Förferren hos scheelin blev mycket lyckad och vi hade lite så där småtrevligt som det alltid är med mina bästa små vänninor, dock saknade vi vissa. Synd att Malleballe inte fick gå ut, men vi ringde ju henne å jag hoppas att hon inte hade allt för tråkigt hemma:S..

Men ooops höll nästan på att glömma en viktig sak att förtella om, jo det var nämligen så här att lilla malin gunnarsson fick sin andra punka i sitt liv på bilen igår. Mycket passande mitt ute i skogen på väg till förferren i Hyssna. Hon ringde pappsen han kunde inte göra så mycket för han var i varberg. sedan var det brorsan som stod på tur men även han hade druckit och kunde inte hjälpa till.
Hur gör nu tre små blonda flickor? joo dom ställer sig vid vägkanten flinar lite lätt och vinkar och vipps stannar det en bil :).. weei och där var några trevligt människor och där bland fanns Björn (tror han hette så) och han kunde byta däcket! weeiiii :D.. Kvällen är räddad han bytte däcket, de tre små blonda flickorna hoppar in i bilen igen åker vidare mot en bensinmack och hoppas få lite hjälp med pumpning av det nysatta däcket men icke. De blev helt förolämpade och turken där inne kunde inte hjälpa till.. Dåååligt tänkte de tre små blonda flickorna och struntade i att däcket faktiskt satt lite löst och åkte vidare, och wihoo de överlevde och hade en mycket trevlig kväll trots allt! :D..

ja så så var det med det. nu ska jag keka frulle och sedan hinna med att äta middag innan arbetet börjar klockan 16.. usch å fy för att jobba idag men man får tänka på ekonomin :)..

Ha de!

//Mööt

Lygnevi till kvällen

jaoo då va allt löst inför kvällen. först förferre hos Kvarnelin i Hyssna och sedan vidare på Sätila och Lygnevi :).. kommer bli vilt känner ja g på mig och jag har lagt vinet på kylning :).. Ett stort ack till Matilda som gör dagens goda gärning och ställer upp och kör. utan dig hade inte detta gått och jag är evigt tacksam:)..

Vid sjutiden kör jag mot kinna måste ta ut lite kontanter ut atomaten för tydligen så skulle inträdet kosta 180 kronor ikväll puhh de va dyyrt, hoppas verkligen det blir roligt nu! och att jag få bensinpengar av mina vänner annars så blir det jobbigt.. Ska försöka göra något med min klänning som jag ska ha ikväll nu den är lite för stor och jag måste lösa det på något sätt...

Jaoo men ha en bra kväll då!  Det ska iallafall jag ha :)

// Mööt

Gratulerar.

Grattis till körkortet Matilda!.. fasen va gött:D..

Torsdag 5juni

jahapp då var det torsdag då och exakt en vecka kvar tills vi tar studenten! weii :) Vaknade nyss klockan e typ nio hmm lite tidigt enligt mig men va fasen lika bra å ta  tag i sitt liv och gå upp.

Ska nog till Skolan en sväng sen måste dagens problem lösas nämligen hur man kommer till och hem från Lygnevi hmm, om ngn känner för att köra är det bara att säga till :).. Jaoo vi får helt enkelt se hur det artar sig..

Ha de!

216

oj vad jag har varit seg denna dag, men ändå har den gått så fort, blivit många timmar i telle men man måste ju faktiskt ha lite eftersnack ;). Har lagt upp alla bilder ifrån festen igår, de va lite över 200 kort men ändå typ inga vettiga:S.. haha men mamma har med sig den andra kameran till varberg där alla dom fina korten ligger får vi hoppas :P.. men man ser iallafall på korten att vi hade hur kul som helt vilket är huvudsaken och då behöver dom ju inte va så snygga ;)..

Ha tvättat mitt löshår också jag hoppas på ett bra  resultat och sedan ska jag platta de och jag hoppas på att det är i samma skick som när jag köpte de:P.. mitt egna hår går ju att diskuteras idag hmmm:S..

jaoo endast en halvtimme kvar tills det är tv dags och sedan får jag äntlligen gå och lägga mig och sedan är det torsdag imorgon:).. Ska nog in till Skolan en sväng och lämna ett papper och sedan blir det lygnevi till kvällen!! ..wihoo komm er även att hålla tummarna för matilda imorgon en stor dag där nämligen ;).. 

men men ha en bra kväll så ska jag ladda upp lite bilder.

dom fina kommer efter helgen, så att ni bara vet ;)...


//Mööt



kommer fler någon annan dag - orkar inte lägga upp fler nu för det var jobbigt.


Endast en sak kvar nu.

Balen igår var så perfekt man kan tänka sig. eller ja det var väldigt väldigt varmt men det gjorde inte så mycket det var iallafall kul:).. Är ju inte varje dag man får känns sig så fin:).. Kommer bilder sen när jag har laddat kameran igen..

Kom väl i säng strax efter fem igår och tror jag somnade innan jag nuddade kudden, götta.. Vaknade runt tolvtiden i morses inte helt utvilad men tänkte att det var lika bra att gå upp, håret såg fortfarande fixat ut med pärlor och löshår. Vilket var vääldigt svårt att få ut idag och hade en liten stund tanken på att raka av allt hår, men de skulle ju vara lite tråkigt så jag besparade mig det besväret:P

Resten av dagen blir väl lugn hoppas jag och så är det såklart Grey´s Anatomy ikväll med;)...

ha de gött!

// mööt


vore tacksam.

Jag har tråååkigt!.. En ganska dålig egenskap jag har är väl  att jag blir hyperrastlös ibland. Usch hatar de!..
Ge mig en sysselsättning tack!

varmt å "gött"

Är helt slö tror det beror på värmen men jag ska icke klaga på detta underbara väder, vill bara att det ska bli Tisdag nu och vi håller på att åka till skolan för att vänta på bussarna till gbg :).. men mycket ska hända innan dess:P..

Måste iallafall säga Grattis till kussen hon har nämligen klarat uppskrivningen idag :D.. Grattis Grattis :).. 

Ska käka en smörgås och ta tag i mitt liv nu.

Sol i sinne brun inne.

Har då varit i skolan redan, hade betygsnack som sagt och jippie jag får VG i engelska B!!.. wihiii kanske betyder detta att jag slipper bokstaven G i mitt slutbetyg. Det är roligt men ändå spelar det inte så stor roll det är ju bara små bokstaver som betyder olika saker precis som allt annat:P..

Har massa att göra nu, städa rummet, tvätta, fixa skorna och väskan till i morgon och sedan lägga champagnen på kylning så klart ;).. det är ju en av livets stora fester  imorron ;)..
 
ha de galej!

//Mööt

Grattis Pappa!

Måndag 2 juni ny vecka, blev aldrig av att jag gjorde den där förbannade uppgiften. orkade helt enkelt, har lagt ner skolan nu är inte ens en gnutta roligt längre.. Ska iallafall dit idag och få reda på vad jag får för betyg i engelskan. Tror det blir G men hoppas som sagt på ett VG:

Måste säga grattis till pappsen idag med!! GRATTIS! :D.. han fick presenten redan igår och han blev glad tror jag iallafall :)..

Ska keka lite frukost nu, sen går bussen vid elva till skolan, hoppas inte jag behöver vara där alltför länge har ju en del att fixa med här hemma då va.. Nämligen Balen imorron ..wihii hoppas på ännu en toppenkväll ;)..

Ha en bra dag!!

//Mööt

1 juni - 08

Söndag idag och helgen är snart redan över, hur kan det gå så snabbt?.  Ska iallafall tala om att denna helg blev mycket lyckad och har nästan bara innehållit roligheter.. 

Av det som återstår av dagen ska jag ägna åt att titta på Sverigematchen och sedan måste jag plugga oxå :S.. usch, men ska Anna vara så jobbig så får la hon vara de å sen få in det jäklans arbetet då!.. men egentligen orkar jag inte.. 
När Linda har slutat jobbet idag ska vi oxå ta en liten springtur kan ju vara bra efter alla onyttigheter:P..

//Mööt

Dansafton

Nu är det natt inte så sent men ändå typ ett, bra partaj i hela Fritsla ikväll!.. Vill bara säga tack för ikväll töser mkt trevligt! :D.. måste göras om, en mycket bra helg hittills!!

Vi hörs, god natt

RSS 2.0