Tjej 21 år söker flyttlådor!..

imorgon är det midsommar! alltså mitten på sommaren eller? Hur många soldagar har det varit? eh hmm typ 0? inte okej!..

jag har en finne på hakan som blöder och jag är just nu fritslas mest attraktiva tjej med flötigt hår och svettiga kläder?.. eh ja! tar mig en kopp kaffe, och smakade på glassen jag köpte igår, tydligen någon nyhet.. bärglass med mjölkchoklad i.. ganska smarrig om jag får säga det själv!

Nästan bara en vecka kvar tills jag flyttar till Boråååås!.. håller på att packa för fullt, men kan känna att det är lite klurigt att packa ner kläder och liknande när det är en vecka kvar! vet ju inte riktigt vad jag kommer använda och så där men men, sånt där löser sig :)..

På måndag blir det besiktning av lägenheten sedan en tur till IKEA!.. wihoo!.. känns väl helt okej just nu kan jag säga, och sen att jag är så jefla bra på att koka kaffe är ju ett plus i kanten!


Lördauuug

Vaknade vid nio, tog en promenad med matilda, käkade en jefla massa ägg till frukost o nu sittar jag här och luktar på mitt nyduschade hår, fy fään va fräsch jag är just nu o guud va gott jag luktar! :).. Har på mig ett av fynden igår, o trivs mkt bra faktiskt, sjukt va snygg jag är!..  (jag egoboostar mig själv)

Ska snart åka upp till Mikael och Therese, eftersom det endast finns ägg i vårat kylskåp fick jag ringa och bjuda in mig själv så att jag får lite mat i magen!..

höres!


Tro aldrig på något du vet inte är sant!

Fredag och veckan har helt plötsligt gått, jag har jobbat mina två första nätter av ett trettiotal, det gick fint, men blev väl lite halvt förvirrad på cupen. Man vet ju för fäsen inte om det är morgon eller kväll eller vad det är för någon dag, när man kommer hem och är helt slut! men men det ska väl bli ordning på det med kan jag tro..

har väl varit en händelserik vecka kan man säga, och livet har väl ändrats lite smått med både det ena och det andra!..

Stackars lilla Farfar fick hjärnblödning imorse, men hoppas att det inte var allt för allvarligt och att han repar sig fint <3


Annars har denna fredag varit en av de bästa på väldigt länge, först jobbade jag på förmiddagen och det var faktiskt riktigt kuligt, sen mötte jag upp Maria och Matilda i Borran och vi luncha på oliven, fy fääsen va gött de va!!.. Sen blev det lite shopping =).. eftersom jag knappt shoppat på ett helt år är jag värd det nu tycker jag:).. åkte till åhaga där Nelly har utförsäljning.. tyvärr så hitta jag inte så mkt, men det ska ju vara kvar hela sommaren så bättre lycka nästa gång!.. kvällen avslutades hemma hos maria, skulle grillat men eftersom det tydligen tar tre timmar för att bli bra glöd i marias grill så fick köttet åka i stekpannan och blev väl en riktig flopp egentligen, men mätta blev vi och såsen va mycket mycket good!! =)

nepp nu ska jag sova, satsar på sovmorgon imorgon o så sen operation storstädning någon gång i helgen;)

hej svejs!


kväll kväll

Nej nu säger jag att denna dagen får ta slut!!
Vill bara göra den förbannade tentan nu så att det är ur världen sen!..
trots att fåglarna fortfarande kvittrar och det nästan är ljust ute ska jag krypa ner under täcket, och försöka somna och som en tradition ska jag ha blocket jämte huvudet!! de gångerna jag inte haft det natten till tentan har det gått dåligt, så även fast det gör att man får intrycket av att jag är dum i huvudet så ska jag ha det! tror på magisk överföring!! jupp jupp!
God natt god natt!

2 juni

Idag fyller pappsen år så först börjar jag med att säga ett stort grattis till honom! Grattis Grattis!
Torsdag och röd dag.. kommer bli en lugn dag.. precis som det ska vara dagen innan tenta!..
Sofie och Marie kommer snart hit o vi ska baka kladdiskaka!.. mumma!

onsdagssnackar...

onsdag och säsongens sista Greys har gått!.. Jag vill se mera nu!.. men finns tyvärr inte mera avsnitt över huvudtaget, gillas inte!!..
Huvudet är fullprppat av en massa ny kunskap och jag orkar inte mera nu! låt tentan komma så att man kan spy upp lite och sedan glömma för all framtid framåt!.. allt är faktiskt inte viktigt som vi lär oss!.. t. ex. hur barnet lever igenom känslornas värld, eller de öppna landskapens värld, hallå eller? jag ska bli sjuksköterksa inte nån jefla flumpelle! nepp nu får det vara slut på flummet och ge mig lite vettig kunskap, jag vill spruta folk jag vill se bloood! =), ja jag är så hemsk..
Tacokväll hos Jessica ikväll, mycket trevligt och jag är så tacksam att jag har de vännerna jag har =).. imorgon hoppas vi på lika bra väder så att man kan få en liite brunare ton på den annars vita nyansen på huden.. brännan ska införskaffas på Almenäs.  JA ge mig sommar, jag är redo!
Är hos Matilda, men hon är inte här! hon är i Grekland, den lyckoosten! Men hoppas iallafall dom har huur gött väder som helst och dricker mycket gott vin och en massa goood grekisk mat!! en aning avis är man väl men den som väntar på något gott...
Turkiet -09 endast varma känslor när man tänker tillbaka =)

RSS 2.0