Onsdag! :)

Mitt huvud är fullt av surrande tankar.. vill att posten ska komma och min plattång är med, vore som ett avslutat kapitel och att man kan vända blad, sedan ska jag posta min ansökan och även det blir att jag kan vända blad igen.. ja blad hit och dit, men jag vill bara att allt ska vara färdigt!.. så att man kan börja få kontakt med någon familj och sedan veta att man faktiskt ska iväg.. är ju inget som är säkert än...

Solen skiner precis som den ska idag, har gått runt i bikinin sen 8 i morse, bara längtar tills den kommer fram på altanen så jag kan vara ute resten av dagen och fortsätta med mitt just nu hatade brev!.. :)


6 dagar kvar...

japp så är det, 6 dagar kvar tills ansökan ska vara postad, har jag fått ihop något personligt brev? Svar nej, Har jag översatt alla referenser? Svar nej, Har jag fyllt i alla papper? Svar nej Har jag kopierat allt? Sver nej! Ligger jag bra till? Svar nej!..

Ja som ni förstår jag borde känna lite press nu eftersom att jag jobbar hela helgen och så är det partaj på torsdag!.. alltså har jag bara dagen och morgondagen kvar, men vart är min inspiration till bra och lockande skrivande? Inte i detta hus iallafall.. men snälla ge mig nu!.. låt denna vecka vara över snart och att allt är ordnat!..

jaoo jaoo.. men blir iallafall en tripp till skene och kinna idag, uträtta en del ärenden som det så fint kan heta;)..

Vi hörs!

moln, sol, mulet, moln, sol och mulet igen.

ja då var måndagen halvvägs gången.. har varit ute på promenix med Camilla och mamma gott var det.. sedan har jag hämtat cykeln hos matilda.. Har fått in alla mina tre referenser idag, känns bra så kan jag bara översätta allt och sedan få till ett bra personligt brev!.. Men ge mig inspiration och bra meningsföljder!.. helst på engelska oxå!..

Japp börjar jobba kvart över fyra så blev inte så mycket med träningen för kvällen, men får hoppas på bättre imorgon! :).. kände ett tag att jag hade kommit över allt och det har jag väl egentligen oxå, men så himla irriterande att det finns saker som man egentligen vill säga men aldrig kommer att få!.. åhhh!.. men livet går vidare, och jag gillar det! :)

svikande tankar!..

Dom hade lovat strålande solsken och varmt idag, men vad ser jag? Jo en jääkla massa moln bara!.. gillar jag inte!.. men ska käka frukost och sedan städa rummet och efter det får vi verkligen hoppas att vädret har kommit på andra tankar!..

Japp måndag och veckan innehåller en del olika saker.. träning såklart förhoppningsvis, jobb börjar på fredag, fest i varberg på torsdag, lek med kusinbarn, 20-årspartaj lördag och ja en del annat smått och gått, verkar som om det kan bli en bra vecka!..


kanin och delfin hit och dit.

oj herregud vilken dag!... har man mått bättre? Svar JA.. men iallafall en mycket lyckad kväll igår.. några beslut som togs fel bland annat att vi skulle gå till donken och äta skräpmat vilket var sjukt gott i och för sig.. sedan att vi skulle gå på efterfest  vilket gjorde att vi missade sista bussen hem!.. jaa oj oj.. och som ni alla vet är väl lokaltrafiken mellan Borås - Fritsla inte den bästa på söndagsmorgon.. jaa men efter många om och män, med samtal hit och dit fick vi reda på att första tåget går 09:00 på morgonen!. jippie på den!

Var väl bara till att sätta sig i soffan och vänta på att klockan ska gå, avslutades halvsovandes med Bertfilm klockan 6 på morgonen, tills Maria fick nog och vi tre gick ner mot Stationen något slitna! Fy fään!

Jaoo jaoo, men tack flickor, det var en bra kväll!

ändrade planer..

jahaa.. outfiten som jag hade bestämt mig för, stämde ju inte alls idag.. det var bara inte dags än.. sedan tänket jag om, och fick tag i en blommig klänning från gina tricot, men nej inte den heller, det kändes inte rätt bara... nepp nu blir det premiär för mina höga svarta shorts istället! dom har legat och skräpat i garderoben med lappen på nu, ända sen aa jag vet inte när typ november!.. uscha!..

Har precis käkat en oerhört inte så god smörgås, men äta bör man annars dör man!.. japp ska bara plocka ihop drycken för kvällen och sedan bär det iväg mot sexparty!.. roolit!

Ha en bra kväll!

l ö r d a g

Dagens goda gärning går ju tveklöst till kusinen Carolina, som är en underbar klippa!.. Hon är en sådan snäll häst, så vet inte riktigt vad jag ska göra av henne.. Tack!

För er andra som vill veta eller inte vad jag har gjort under dagen, kommer nu att få reda på något som inte är intressant och det är egentligen inte ens värt att skrivas upp.. men iallafall jag har då som sagt umgåts med kussen under ett par halvtimmar och sedan färdades jag mot affären där jag inhandlade en glass (idag igen).. och sedan dess har jag legat på altanen och upplevt en mycket god känsla:).. Ska ut igen har bara käkat lite mat, inte så god eller nyttig mat, men något måste man ju fylla magen med hehe..

Vila och sedan ladda inför kvällens bravader!..

brie o salami é gott!

Kinnahult förlorade med 0-3, tror jag vi orkade inte ens stanna hela matchen ut, blev så fruktansvärt kallt!... men var iallafall inte så överraskande att dom losade, tror jag inte iallafall.. är väl ingen direkt fan av det laget eller så va men.... åkte sedan till Kusk en sväng, mycket trevligt, och gött att skratta lite:)..

Kom nyss hem, ska diska upp det som står på diskbänken, så himla tråkigt att komma upp på morgonen så är det massa disk och skit som står å skräpar!.. alltså: kraftansträngning och sedan sänggång!.. häärligt, den har man längtat efter, men som ni alla vet, väntar man på något väntar man aldrig för länge;).. 

                                                                                                               // Malin

kakor och annat smått och gott.

Fredag och det blir tyvärr ingen tjejträff med turisterna ikväll, men blir nog fotbollstittande med "Frischlatösera"  istället:).. lika trevligt det!

Har idag åstadommit en rejäl arbetsdag som den normala svenssonen gör, med andra ord 7-16, helt okej faktiskt.. Nu ska jag vila en stund för jag är scleeeten, och vid kvart över sex blir det till att åka iväg igen.. Frågan är bara hur kallt blir det till kvällen, och vilka kläder ska man välja? Svårt det här när det har en tendens till att frysa till på natten.. man vill ju helst av allt, bara välja de nya sandalerna och den nya jeansjackan och sedan hoppas på att solen står uppe hela kvällen, men vi vet ju alla att så är inte fallet..

Är sjukt laddad inför morgondagen, och jag tror jag äntligen ska göra premiären med min rutiga klänning imorgon! Känner att det faktiskt är dags nu, i och för sig har ju jenntan haft den en gång i Borås, och då gav det resultat för mig, men kanske att jag kan ge resultat för någon annan denna gång;).. För jag ska då inte ha nått!.. haha jaa alla vet ju inte smeknamnet på klänningen, och jag tänker inte förtella det heller!

Step

Har blivit mycket snack om solen det senaste, jag vet jag vet.. men man blir ju på så himla mycket bättre humör när solen visar sig! :).. Här hemma är det 35 grader på altanen, har börjat på en ny bok, och ja den verkar ganska bra.. om en och en halvtimme ska jag och Maria iväg och svettas på brädan igen, ska ta med mig vatten idag så att det inte blir lika törrt som förra gången ;)..

Jaoo jaoo. längtar till lördag, har höga förväntningar och det ska bli kul att få umgås med vännerna en helkväll och sedan få gå ut och dansa! KUL :D..

Mamma gör nog det godaste kaffet

Håret står på ända, jag fryser, irriterar mig på radion och nej jag har verkligen inte vaknat på rätt sida idag!.. Dricker kaffe nu och jag hoppas denna icke så underbara dryck kan göra mig tillfreds igen och jag kan möta solen med ett leende idag.. men det är väl så, så fort skuggan är borta från altanen blir jag nöjd, det blåser ju nämligen ingenting ute idag! :D..

Ikväll blir det antagligen step up, sista för säsongen, får hoppas att det inte är några nybörjare med idag så att man kan köra gärnet hela passet igenom!..

Ha en bra dag!

sol.

En bra dag i Borås med Mamma, shoppade alldeles för mycket!.. men ibland känner man bara för det, och idag var en sådan dag! :).. Blev härlig träning till kvällen oxå.. intensiven är som vanligt sjukt jobbigt, och yogan är ju bara för go!..  En bra onsdag helt enkelt!..

Strålande solsken tors-lör! Det gillar jag, och hoppas på att man kan sola lite imorgon, man känner sig så mycket fräschare när man är lite solbränd, tyvärr får jag ju bara en massa fräknar, men det är väl något man får leva med!..

God Natt

Onsdag

Blir staden Borås idag då:).. Treevligt, ska åka om en halvtimme, sitter fortfarande i morgonrocken men det ska nog ordna sig :P.. Har bokat intensiv och yoga till kvällen också! Idag ska vi banne i mig komma iväg!..

Hörs!

Det borde vara så.

Har druckit ett glas vin och löst korsord med mamsen, inte alls vanligt men vi klarade nästan hela korsordet, tills jag tröttnade och vill nu egentligen bara sova.. Blir så irriterad att mina kinder blossar och jag känner mig dum.. Är väl kanske lika bra att det har blivit så här, kanske var det onödigt allt som hänt.. känner mig lurad, helt enkelt.. Det är så det är..  Jag menar alltid det jag säger, men nu vet jag att det gör inte alla.. Jag är besviken och sårad..

Imorgon ska jag äntligen få komma till stora staden Borås och shoppa! Jag vet att jag egentligen inte borde, men jag vill ha tiden med mamma för det tycker jag är så skönt ibland.. Elin och jag snackade idag om att man längtar tillbaka till skolan, och ja det gör man faktiskt ibland.. framför allt längtar jag tillbaka till sista veckan då det var bal och student, har nog aldrig mått bättre just då!.. Livet lekte verkligen den veckan! vill uppleva det igen! :)

Nu säger jag God Natt och hoppas att folk sover gott i natt!


Tröttigheter..

Nu har elin varit här en stund, treevligt var det, gick till Cafét, käkade lunch och sedan blev det en glass från ICA, tyvärr hade dom inte den goda, men det fick bli något annat som inte var lika bra.. men men.. eftersom jag det senaste har blivit besatt av onlinespel, är jag nu trött för det är det jag ägnar min tid på nätterna med.. jag vet jag är knäpp men kan inte hjälpa det!.. Kanske bara en fast jag går igenom i livet.. jag vill inte tänka på något annat än mina runda små håriga bollar i spelet!.. haha

Ska vila nu en timme och sedan blir det iväg till jobbet igen.. ska ta med mig min klädpåse till jobbet så att arbetskamraterna får ta vad dom vill ha, brukar vara ganska uppskattat!..

Bara det blir lika underbart som i mina tankar!..

Är idag 32 dagar kvar tills vi landar i Turkiet och just nu är det 27 grader varmt på resmålet! Blir man glad av känslan? SVAR JA!.. Jag längtar och jag har höga förväntningar, att bara få komma iväg å götta sig med alla sina goda vänner, kan det bli bättre eller? SVAR NEJ!..


lätt.

Jobbet idag var kul.. slutade klockan 21 sedan blev det två timmar i telefon.. först ett inte så roligt samtal och sedan ett bättre samtal med Susanna!.. Men som så många gånger innan sagt, jag kan inte vara mer än mig själv, sedan är det väl upp till var och en om man gillar det eller inte.. tycker bara en del saker är tråkigt..

Är väl lite typiskt mig att hamna i dessa situationer, men jag är jag och jag är nästan alltid glad så varför sluta med det?.. Imorgon kommer eventuellt Elin hit!.. Trevligt:).. alltid lika kul, och varför inte kunna snacka lite gamla minnen om vårt underbara Portugal!..

Ska sova nu, klockan är alldeles för mycket för en hårt arbetande kvinna, eller ja hårt och hårt, såg att jag endast hade fått ihop 6 dagar denna månaden hittills!.. kanske slutar med 10, usch! Gillar vi icke!..


ge mig ett svar!

Å vad det är irriterande när man inte kan somna på kvällen!.. Detta inträffade hemma i mitt rum igår, trååkigt, men till slut så somnade jag och så gick natten alldeles för fort fram till halv nio.. Har lekt med mina små kusinbarn idag igen.. trevligt värre :)..

Tar igen mig lite på soffan nu innan jag ska iväg och jobba.. slutar klockan 21 idag, drygt, alltså blev det inget med träningen som jag så gärna hade gått på idag, men men det kommer väl fler!.. Hejs!

 

nya shoes.

Ett par nya skor blev det!.. glad är jag för det så slipper mina fötter gå runt och lukta icke uppskattande iallafall för ett tag fram över:).. bra det!.. Solen har kommit fram riktigt ordenltigt, vinden har gett upp en aning med, promenaden med Maria var go och bra, oturligt frågade Linda om jag skulle med ut och springa direkt när jag kom hem.. benen orkade inte mer, så var det bara..

Ikväll är det wipeout, jag gillar programmet.. man får skratta och det är ju bland det bästa som finns!.. Har varit en bra dag, och jag gillar det, ska nu gå och läsa ute de sista sidorna i boken och sedan leta upp någon ny bra, men måste få lite tips, boktips!.. HEJS!

19 april

Söndag och idag, och en riktigt sådan där slö dag, har suttit å läst i stieg larsson nu i nån timme orkar inte längre, blir en tur till Visko med Maria istället. det är bra det gillarj ag!.. hoppas man hittar några bra och prisvärda skor!.. jaa men är iallafall synd att det blåser så ute annars hade man ju kunnat sola lite!.. 

I eftermiddag blir det oxå promenad, skönt det, att få röra på sig:)..

På återseende!

Nogger mint.

En lugn och sansad kväll blev det...Blev lite av ett drop in men det var kul att det var så många som kom iallafall:).. Grillet blev underbart likaså potatisgratängen, salladerna och kladdisen på slutet som Maria och Matilda hade fixat till! mycket käckt!:)..MLi saknades såklart!. men hon kommer väl förhoppningsvis hem om två veckor! Yey!..

Har även testat en sjukt god glass idag, kanske är den en asbirant till sommarens favorit, det gillar vi!.. imorgon har jag en del planer hoppas på kanonväder igen, så att jag kan ta igen dagens solning som jag missade, sedan vill jag åka ner till Visko och köpa nya skor, tror nämligen inte jag klarar denna månadens shoppingförbud tyvärr.. men vill så gärna ha nya skor!.. vi får se vi får se.. sedan hoppas jag på en springtur någon gång under morgondagen!.. Va så längesen nu!..

Tack för en trevlig kväll iallafall flickor!

Grilltajm!

39 grader varmt på altanen och det är underbart!.. har hunnit sitta ute i en timma iallafall, håller på med sista Stieg Larsson boken nu det är ca 100 sidor kvar och den är sjukt spännande.. :)..

Ska göra mig i ordning nu och duka å så, blir väl iallafall runt 7 tjejer ikväll :).. kul!..
Vet inte vart jag står i vissa handlingar, men jag vill bara att det ska vara som det har varit sen första stund! :)..

Grill ikväll..

Fiint väder

Lördag och jag vaknar 12.03 vad fasen har hänt?.. i och för sig somnade jag sent men inte likt mig att sova så länge!.. men men betyder att jag har mycket att göra denna dag!.. skulle ju hört av mig till Kristin om shoppingen men jag sov över helt enkelt..

Vad som händer denna dag är att jag måste städa en massa i huset, handla för kylskåpet ropar HJÄLP!.. och sedan kommer flickorna runt sex hoppas jag på!.. Susanna och jag ska laga potatisgratängen vi är så grymma på, och sedan blir det god sallad alltså bara till gästerna att ta med sig sitt kött;)..

Hepp måste sätta igång nu..Hade väl egentligen bara velat schteeka på altanen hela dagen men det går icke!


Småländska skogen är inget att leka med..

Denna dag blev inte alls som jag hade tänkt mig från början men den blev ändå sjukt bra:).. Började med en färd till Tittebo och sedan vidare mot Småland!.. kommer inte riktigt ihåg vad den lilla ort hette som vi till slut hittade, men iallafall det blev fotbollsmatch och korvätning!.. efter matchen satte vi kos mot Smålandstenar!.. trevlig kväll och helt kalrt att jag och Andrey är bäst på fyrmannakotte:P.. helt klart!

Körde sedan hem därifrån helt sjukt läskigt att köra i skogen när det är så mörkt!.. Mycket djur var det ute med. 7 rådjur, 3 harar, 1 kanin, 1 katt och sist men inte minst 1 älg såg jag längs vägkanten!.. helt sjukt!

Nepp nu ska jag sova, för jag är trött och klockan är mycket!

GOD NATT


Alla problem går att lösa..

Har precis kommit hem från jobbet, är något trött i mina ögon! nästan att jag somnar snart, men jag ska ta tag i mitt liv igen och åka till Tittebo:).. alltid kul att träffa susanna!.. Gårdagens bravader kan man ju lika gärna stryka ett streck över och fortsätta som vanligt.. ibland förstår man bara inte hur man reagerar, men jag är väl kanske i en känslig period i månaden som bara gör allt värre!.. haha jaa jag säger då detta kvinnoproblem!..

jao jao, ska försöka hitta några kläder och sedan sätta mig i gamla Bettan igen för hon är den enda man kan lita på alla väder..skulle egentligen varit spelkväll idag ju, men alla fick nya planer och det var tur att susanna ringde så att jag inte behöver sitta hemma eller i Espevik alltid mycket roligare att umgås med kompisar.:)..

Ha en bra kväll!..

Typiskt mig va?..

Skrev nyss att jag gillar dagen men just nu hatar jag kvällen!.. Håller på att röja i min garderob! Fattar inte varför man har samlat på sig en sån massa skitkläder! och sedan att man har sparat dom! Usch!

Markus ringde innan han kommer inte, jag blev ledsen. Ser nu fram emot en helg med tjejkompisarna:)..

Lägger garderobproblemet på hyllan och lämnar rummet som ett fullständigt kaos, men det är väl så det ska vara.. löftet om att jag alltid kommer att ha städat och fint där bröts ju ändå för en härrans massa års sen! ..

GOD NATT..

jag gillar dagen..

Heeelt underbart väder ute idag!.. schteeka på altanen, det är nog det jag är till för.. i och för sig blir jag väl en aning rastlös men jag älskar det ändå:).. Blev en go långpromenad med Caroline och Sara, har sagt hej då till henne nu kändes lite konstigt att säga hejdå vi ses om ett och ett halvt år.. jaa men det blir ju så om allt går vägen och det får vi ju verkligen hoppas!..

Har varit i Skene och hoppat upp och ner på en bräda nu, riktigt kul var det idag faktiskt förutom att jag upplevde känslan av öken i min mun och på läpparna, men så blir det väl när man glömmer vattenflaskan hemma.. orutinerat!..

Ikväll är det den japanska tv-showen på tv igen.. hmm vet inte om jag ska titta på det, men som sagt jag behöver städa i min garderob!.. och kanske är det roligare.. Japp men jag tackar för en bra dag iallfall och hoppas på lika bra väder imorgon, i och för sig ska jag ju jobba hela dagen, men blir ändå mkt roligare med fint väder :)..

// Malin

morgon

Jaoo då har man äntligen tagit tag i det här med vaccinationerna som jag å jenntan har snackat om i flera månader!.. alltid ute i sista sekunden, men det är väl så det ska va;).. Imorgon klockan 11.15 blir det iallafall en spruta in i armen på mig!.. hoppas det är i armen och ingen annanstans :P..

Idag är det sjuuukt bra väder och jag bara älskar det!.. att man kan var sån soldyrkare det visste jag inte:).. Ska iallafall städa min garderob nu och göra den redo för sommaren och slänga alla oanvändbara kläder..Sedan blir det förmodligen promenad med Caroline och step till kvällen :).. Bra det!..

Har idag en positivare inställning till livet än igår och det gillar jag!..


Långt

Har idag haft picknick med min underbara små kusinbarn!.. Mycket trevligt men det bllev ett alldeles för stort intag av gifflar för dom!.. Ibland får man faktiskt vara lite snäll, gungbräda, kurragömma och pussel var en del av sysselsättningen.. jag gillar barn, kul att få leka och ha roligt ibland, bara glömma bort alla dessa "vuxen" bekymmer och tankar som fyller mitt huvud...

Som min kära mor säger så analyserar jag alltid allting en gång för mycket och sluta tänk Malin!.. Jag försöker men det går ju tyvärr inte så bra.. MEn det är väl vi tjejer som har det problemet antar jag..

Längtar till helgen då det blir grillpartaj på Danska vägen, hoppas alla min flickkompisar vill komma! Och såklart hoppas jag att kålisen kommer oxå ;)..Sedan har man fått in en kul inbjudan till nästa helg och det blir sexparty med resesällskapet:).. Underbart kul ju!

Sitter på jobbet, är kul att jobba idag, jag gillar när jag får vara på två avd. för då blir det omväxling i vardagen lixom;).. Känner att jag inte har något att skriva nu men jag vill det ändå och gör det till ett fruktansvärt långt och tråkigt inlägg!.. En sak har jag kommit på är att det är tråkigt att inte MLi är hemma i helgen, hade velat träffa hennes lilla hund och såklart henne med!..

Jaoo jaoo.. Ha en bra onsdag och glöm inte Grey´s klockan 21! ;)


.

Hux flux så var fem heerliga dagar förbi, golf har jag testat och gokart har jag testat, okej golf är inte min sport det kände jag med en gång men i en gokart hade jag nog kunnat sätta mig i en gång till :P.. I och för sig så blev jag varvad och hamnade 8 sekunder efter killarna, men vaddå jag hade roligt iallfall :D

Ja då var man som sagt hemma i (stora staden) Frischla igen, sol har det varit och sol hat jag fått så att jag deckade i soffan hmm..men jag gillar att våren har kommit med alla dess godheter ;).. Nu blir det städning och sedan träning, underbart!..

På något sätt ville inte datorn samarbeta med mig inte konstigt men iallafall så skickar jag med en låt.

http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw

Söndag..

Söndag och egentligen den stora påskdagen.. här firades påskafton i Trollhättan, hade jättekul, men alltid vill man väl kunna dela på sig och kanske vara på tre ställen samtidigt, men det går ju icke! tyvärr!.. Men Trollhättaborna är ett trevligt folk iallafall :).. Något gult hade jag ju fått på mig med!



Hönan är mellanstor och vit.

Tuppen är störst och har rött skägg!!

Det påskpyntat och hemtrevligt ivårt lilla blå hus på Danska vägen 15.. t o m det gräsliga riset med fjädrarna är på plats nedanför trappan! vem kom på denna idé, det är ju såå fult!... men är det påsk så ska de va!..

Har redan börjat intagandet av påskgodis, ucsh och fy för mig, man känner sig bara rundare och rundare ju mer tiden går, men hej! det är ju bara påsk en gång om året ;)..  Nu ska jag bara vänta ännu två timmar och sedan ska jag åka iväg till Borås och hämta mitt lilla kålhuvud!.. Va rooligt!..

Kycklingen är liten och gul.

Skärtorsdag!

Nu är påsken här, det godaste ägget anländer på Borås station ikväll:).. wihoo, måste pynta här hemma med så att det blir påskigt och fint :)..

Solen skiner fast det är gråa moln överallt, konstigt.. men har hört att det ska bli kanon väder hela påsken iallafall! :).. Det gillar jag..

Ska till Kinna snart och möta upp Jenntan, ska få en del ärenden gjorda, men nej jag ska inte shoppa!.. för då klarar jag mig inte månaden ut.. sjukt jobbigt att inte kunna ta hand om sina pengar på rätt sätt:S.. Men denna månaden har jag ju iallafall inte gjort åt allt på fest!.. bra gjort av mig ;)..

GLAD PÅSK!

hur gick det med planerna?

ja är ju onsdag idag och som jag nämde innan var det ju favoritträningm, hur gick det med det? jo jobb! och edan var det ju favoritprogram på tv, hur gick det med det? Jo inställt!.. Va fasen har man gjort för fel va? haha jaja får väl iallfall tänka på att jag får in mer pengar på nästa lön ;)


cleaning

Onsdag!.. På något sätt gillar jag onsdagar, för jag vet att det är favoritträningen på Friskis och sedan favortiprogrammet på tv, och såklart är det ju torsdag imorgon, vilket är extra kul denna veckan!..

Under dagen ska jag städa hela huset påskfint:).. Mamma får sköta pyntningen men jag kan ju iallafall göra fint..  Ha en bra dag i det icke så fina vädret!


En brännande stund..

Jag vill fråga gud, varför han har gett mig ett sådan godisbehov?.. varför skulle det vara bra?.. Har iallafall gjort ett litet försök tll det så kallada bech -09 idag.. jag och Maria var nämligen på Friskis och körde styrka/medel.. gött var det, kändes lite konstigt i behinnorna men får hoppas att det bara är för att man har åkt mycket skidor det sista.. hmmm.. blir iallfall intensiv och sedan yoga imorgon! jippie..

Snackade precis med Markus, kanske att han inte kommer förrän vid 22-tiden på Torsdag! jefla skit oxå.. ville ju att han skulle komma tidigt!. men går väl inte göra något åt den saken, den största huvudsaken är ju att han kommer iallafall!! :D..

Jaoo, är nyduschad, och ska försöka stanna uppe så att man inte behöver lägga sig med blött hår, för det är ju bland det obehagligaste.

Tisdag..

Har redan gjort dagens arbete, ganska skönt att börja tidigt så är man hemma sen!.. hoppas på träning idag.. medel/styrka.. får slå en pling till Maria sen..

Nu blir det att laga mat, korvstroganoff och ris står på menyn, men jag är verkligen såå mätt!.. käka tårta på jobbet idag, borde nästan vara förbjudet, sånna där bakverk asså!..

Japp men längtar till påsken så enormt, eller ja kanske inte är påsken som är själva grejen men.. ;)..

schteek på altan

ja efter dessa dagarnas sol vet man ju att man är född med anlaget fräknar, men vad kan jag göra åt det?

Har varit ett par helt underbara dagar upp i landet, närmare bestämt Idre, en sak som är säker är ju att det är jäkligt långt dit och det tar lång tid att åka buss, men vad gör man inte för lite kusintid och go skidåkning va?!.. har blivit mycket chill av hallonpaj och goa skratt.. kusin och kusin vi har roligt på ett annat vis...:D..

Idag har det varit en riktigt go dag, vaknade väl en aning tidigt där vid niosnåret och kunde inte somna om.. sedan blev det att sätta igång med tvätten... Telefonen ringde och det var bestämt att Caroline och Molle kommer upp för en go promenad, i det härliga vädret! :).. Vid ettiden kommer MLi och Zuzi treeevligt värre, ett besök på cafét och sedan en massa solintagande på altanen här hemma... ja det blev en hel del goa skratt? Så vilken kändis är mest störande??

Tack för en god dag/helg med underbara människor!

20.12

Nu borde jag egentligen istället, för att sitta här, gå upp till garderoben ta fram min röda resväska och sedan börja packa ner de saker som behövs för en weekend i Idre, men så är det inte.. jag fastnade här efter jobbet, i slutet var jag så trött att jag nästan somnade.. förstår inte riktigt varför.. men kanske är det våren som gör en trött ;)

Puss & Kram

Mitt i veckan.

Ibland vill man att dygnet har hur många timmar som helst, och ibland vill man inget hellre än att dagen ska ta slut!.. Väldigt mycket tåg har det blivit det sista, men det var absolut värt de!.. de få timmar det blev  var väldigt bra timmar!.. Trollhättan är en fin stad, med bra mäniskor helt enkelt..

Har gjort ungefär halva arbetsdagen nu.. ca 4 timmar kvar, sedan blir det hem och packa!.. för imorgon bär det ju av till Idre! wihoo.. har köpt gifflar vi ska äta på vägen oxå;). För det vet jag att kussen tycker om:D..
Eftersom det blev jobb idag, blir det ingen intensiv idag, tråååkigt för jag börjar tycka om dom passen mer och mer, men det kommer väl onsdagar fler gånger.. så då längtar vi!

RSS 2.0