löjligheter.

Fattar egentligen inte varför jag sitter här nu i min rosa gosiga morgonrock, har egentligen en del stressigt.. måste duscha, och klä på mig och sedan ge mig en touch av färg inom en timme när Therese kommer,, och dom som känner mig rätt vet att jag har problem med det här som kallas kläder och lider av en enorm beslutsångest!... alltså måste jag ha bestämt mig till 100% innan jag börjar! och idag har jag inte det! ahh Panik!

hur låter der här va? men iallafall!. Trollhättan ikväll och jag gillar det!

ljust till 20

Jaa då var det kvällen, dagen har gått fort, tvättat en del så allt ska vara rent när jag ska packa på onsdag.. imorgon blir det Trollhättan! wihoo spännande.. kiboxen var idag mycket rolig, och man fick ett par goa skratt.. var t o m tvungen att bita mig i tungan för att inte skratta allt för mycket, i bland kan det vara svårt att lägga band på sig själv asså:P.. men sjukt jobbigt blev det till slut och vi fick oss ett bra täningspass..

nog om det.. imorgon kommer therese och hämtar mig vid kvart över tio så ska vi göra stan.. måste komma på något att köpa till Caroline men jag har ingen inspiration! ge mig!..

Hoppas telefonen ringer snart!

Börjar veckan med..

Har nyss sett en livs levande hackspett!.. helt sjukt tror aldrig jag har sett en innan, men så satt den där i vårat lilla träd så fin och så rödgrå:).. Mamma och jag tog ett par minuter fritt bara för att stå och titta på den en liten stund:).. haha

jaa herregud, skulle ju varit picknick idag, blev tyvärr inställt men vi tar det nästa vecka istället..

Ha en bra dag!

                                                                                                                       Mallan


helgen i korta små meningar..

Trots det sorgliga som hände under helgen, verkar alla ha tagit det ganska bra, och det är bara att kämpa på.. En mysig kväll hos brorsan och therese, blev good sallad och de andra åt pizza/rulle.. wipeout är fortfarande ett helt sinnesjukt roligt program och om man behöver lite glädje för stunden är det bara till att vänta tills nästa söndag igen :)

Är GLAD, och går med mungiporna åt rätt håll hela tiden.. jag gillart helt enkelt, hoppas hoppas bara det är som jag vill nu!.. i veckan ska jag också förhoppningsvis få ett samtal från varbergs turistbyrå och hoppas på en intervju, sedan blir det Idre på torsdag! wihoo ska bli så kul, kussen och jag!.. imorgon blir det till att hämta Thilla och Edla vid halv tio så ska vi gå iväg och äta picknick.. mysigt:) hoppas det blir fint väder bara!.. Sedan kommer Susanna en liten sväng hoppas jag så att vi kan skvallra lite, vi är ju ganska bra på de;)..


lördag..

Tur att man har vänner som vet allt vad man har garderoben så att dom kan ge tips! Idag tackar jag Susie för tipset av det rosa linnet!.. Det blir perfa! :)..

Måste blåsa håret nu och kämpa några minuter till att få de att se ut som om det är lite tjockt iallafall:P.. Man tycker ju att Gud skulle kunna vara lite mer ambitiös när det gällde givande av hår till mig, kanske att man kunde få ett eller några hårstrån av någon annan som har enormt tjockt hår!? men icke då!.. hepp hepp, men jag gillar mitt blonda fjösiga hår ändå, säger bara att det hade varit roligt med några fler!

Sedan blir det Borran då ja!

guten nacht.

Då var Fredagens kväll nästan slut, jätten Magnus vann Let´s Dance var väl kul för honom :).. Maria har varit här en sväng, vi har kollat bröllopsduellen, en ganska mysig film.. och god kladdkaka bjöds det med på!!

Nu längtar jag tills imorgon!.. hoppas på bra väder, men tyvärr tror jag det ska bli samma skrot och korn som det har varit idag :S.. gillar jag icke!..

Nu ska jag sova! underbart!..

God natt.

m som i malin

Fredag och har för en gång skull inte suttit vid datorn hela dagen! Bra av mig! Har varit ute en långprmenad med carrisen, lagade sen massa god mat med chokladpudding till efterrätt! mums!.. Sedan blev det en spelomgång i Geni, tyvärr var inte jag genit just denna gång, mån måste ju låta andra vinna någon gång också ;)..

Var sedan och hämtade Bettan hos bror min och bjöd in mig själv på kvällsmat!.. ibland måste man faktiskt smunka lite!.. Vann också 50 kronor på Triss Grattis till mig! Alltid lika roligt!.. Väntar febrilt på ett samtal som jag hoppas kommer inom de närmsta timmarna, helst sekunder men tålamod är min bästa vän det vet ju alla! eller inte....

Sedan blir det filmdax med Maria, har även ryktats i affären om att hon tänkt baka en liten kladdkaka!.. oj hej å hå jag kommer bli en sockerbomb innan kvällen tar slut!.. Bara vi hittar en bra film:)..

aaaarg

Just nu är jag bara såå jekla arg! Stör mig mer och mer på att dom kunde göra så mot oss, sälja en bil som egentligen inte är bra att köra med alls:S.. Förstår inte!.. Tur att Bettan finns, den går alltid att lite på!.. Känns nästan tråkigt att vi gav bort den. Var ett oerhört kärt återseende innan idag!..

Steppen gick fint trots att jag inte kunde koncentrera mig och tänkte bara på annat!.. Längtar tills det blir helg, har nämligen en del halvplaner som jag hoppas på att ska gå i lås, tur att Bettan står vid min sida iallafall:).. Nepp nu blir det duschen, hoppas jag vaknar på en bättre sida imorgon och att det är lika fint väder, när det blir promenad med Carrisen!..

Förbenad!!

Har jobbat idag, kändes för en gångs skulle bra att ställa klockan på 06:08 och det var 11 grader kallt ute och sedan gå den lilla promenad som krävs till jobbet.. känns att man har provat på att vara arbetslös nu, förstår inte riktigt hur ni pallar! men det är väl sådant man får gå igenom här i livet:P..

Som sagt var jag ju på intensiv och yoga alldeles själv igår och det skrämde inte mig utan nu får jag och gamla Bettan åka ner till Skene och hoppa upp och ner på brädan som jag gillar så skarpt ;).. 

Måste även få ut min aggretion (eller hur det stavas) eftersom dom vi köpte Steffe av, har inte riktigt varit ärliga i affären så nu kanske vi får hem en räkning på 10 - 15 tusen! Jippie på den!.. fy fäään va man bli arg på människor som e sånna! fattar inte ens hur man kan sälja en sak som inte fungerar korrekt! sist var det en liten FM-sändare för 50 spänn ,det gick väl an. Men en bil som dom inte ens fattar hur den har gått igenom besiktningen blir man rent ut sagt förbannad på!! åå jag blir så arg!

wok m. städ.

Här har det icke blivit några våfflor idag, och det blir det nog inte heller, men jag överlever för det!.. Kom precis hem från kussen och hennes små härliga barn.. trevlig liten stund hade vi..

Ska nu först laga en enormt god wok, och sedan ska jag sätta igång och städa på mitt rum som jag nu har skjutit upp flera dagar! inte bra av mig!.. men men sedan ska jag själv åka iväg på intensiv och sedan yoga.. ingen som är intresserad av att följa med? Blir lixom alltid roligare om man är fler ;)..



Våffla!

Våffeldagen idag, vet inte om jag får eller ska göra någon våffla, ligger inte i min planering än.. klockan 08:17 ringer telefonen i morse å då är det en gubbe som ringer och säger att han hämtar bilen klockan 18 ikväll!! Man behöver väl fasen inte ringa klockan 8 på morgonen för det eller? men jo tydligen!

Det är 7 minusgrader ute och min mamma är ute och går, jag blir riktigt stolt över henne :)..

Ha en bra dag! // Malin

dagens antal kärringstopp: 8st!

japp som ni alla vet (har också) nämt det innan kan jag konsten med att få kärringstopp!.. förstår inte riktigt varför just jag ska vara just så begåvad med detta, men det bjuder jag på:)

Sjukt trevlig sushikväll i stora byn kinna.. även det är ju en konst att käka med pinnar, någon dag kanske man lär sig!.

 += vanligt!

burr.

Det man ser när man tittar ut är hyffsat fint väder, med endast ett par moln, lite lätt vind i träden, men tror du att det skulle kunan vara så eller? NEJ!.. Det är svinkallt ute och ett tips är att håll dig inne istället! men det är inte alltid det går så ta på dig varma kläder :)..

Är en gnutta glad och har mungiporna uppåt.. :).. Det är bra, en annan sak som är mindre bra är att jag ringde till vbg idag och dom har inte ens börjat kolla på vem som får komma på intervju än! HALLÅ!.. jag behöver ett svar, men jag får tålmodigt vänta till nästa vecka!.. Snälla gode gud ge mig en intervju iallafall, är det så mycket begärt??..

hepp om man ska ta tag i sitt liv kanske?..

tisdag..

Aj min kropp! Träningsvärken idag är olidlig! kanske får tacka gårdagens kibox för de, tack tack! Här slingrar sig snöflingorna ner igen som två jack och cola, och jag hatar det! trodde ju verkligen snön hade gjrot sitt nu och att vi kunde se fram emot våren, men hepp!.. så var det inte nej!

Vad som händer idag är att jag ska försöka städa mitt rum, kommer väl antagligen inte ens kunna lyfta dammsugaren, men jag ska försöka :).. Grek till eftermiddagen!

hallå?

Sitter här och försöker äggmackan men handen darrar en aning.. det gör den.. 90 minuter kibox, var bland de jobbigaste träningsformerna jagh ar testat på faktiskt!.. men sjukt kul var det!.. Tyvärr blev äggen för lösa även denna gång! vet inte vad jag gör för fel! Men jag är glad ändå:)..

hatar när det ringer i telefonen och så står det okänt nummer!.. varför finns denna uppfinning?

Fään va nice.

Treeevlig helg med goda vänner, blev en mycket lyckad lördagskväll måste jag säga!. gårdagen var mordisk och har inte varit så sliten på länge, men jobba måste man ändå.. hej och hå..

Måndag då.. vaknade upp efter ca 12 h sömn ont i huvet, kanske har man sovit föör länge om det går.. blev en härligt promenad i det fina vädret, underbart med vår!.. älskart helt enkelt!

Sen blir det 90 minuters kibox, spännande.. har hört att det är jobbigt men vå fir väl se.. jao jao.. jag hoppas att Oskar snart fixar fram lite bilder sen i lördags!.. 

                                                                                                                                                                         
                                                                                                                       //Malin


solen är en omtyckt vän

Här får vi nu ta tag i en liten uppdatering tror jag... gårdagens kväll tillbringades i tittebo hos Susanna, kladdkakan eller chokladkakan om man ska märka ord.. blev mycket lyckad, däremot blev marsankrämen mindre lyckad men vi åt och drack och åt och drack och var glada ändå! :).. treevligt var det, men blev tidig sänggång vilket behövdes!!
 
vaknade upp runt tio, försökte febrilt att lösa melodikrysset men lade ganska snabbt ner efter ett antal bomningar som man också kan kalla det.. sedan var det till att säga adjö och lämna det soliga tittebo för att bege sig mot staden Borran, där gick det fint och jag blev ännu mer taggad till att detta är det jag verkligen vill!!.. så nu ska jag bara fylla i alla 7000 papper som måste bli ifyllda för att man ska få åka, beställa polisregisterutdrag, fixa visum, hälsoundersökning bla bla bla... men det är ju ett tag kvar så vi får ta det lite som det kommer..

Snart kommer Jenntan och vi ska göra oss fina inför kvällen som jag så länge väntan på!.. är taggad och jag hoppas på toppresultat!.. Ska bli kul att träffa alla igen!..


Fast!

Kan någon säga mig VARFÖR jag har denna låt på hjärnan??


Vad gör du nu för tiden??

Det är alltid bra med förändringar, nu är jag så trött att ögonen snart somnar av sig självt, tvättade migo ch borstade tänderna för säkert två timmar sen, men så fastnar man här, ska bara titta facean en sista gång innan man kryper ner å så är det kört..

men jag är iallafall nöjd över resultatet idag men vi får se när jag sovit på saken!.. mycket att göra imorgon så GOD NATT!!


                                                                                                                  Malin

19th of Mars.

Ja idag får man känna av att man är av den feminima sorten.. blir ett fall för Ipren snart känner jag..
Solen fortsätter skina som den ska, det är bra och jag har en förhoppning om att den skulle kunna skina så resten av året också!.. kan man beställa det tro?..

Stora planer inför helgen, fredag treeevligt middag i Tittebo, med smålänningar och annat gott!..jag ska baka en kladdis, bara det betyder ju att det blir lyckat.. sedan blir det intervju på lördag, och så hoppas jag innerligt att Åke och Oscar kommer på kvällen annars blir jag besviken!.. så är det bara.. men kommer iallafall hur som helst bli partaj!.. söndagkväll betyder som vanligt, = risgrynsgröt!

Då vet man då!

Här kommer solen!

Bara det när man drog upp rullgardinen 06.00 imorse och möts av klarblå himmel och fågelkvitter gör ju att man blir på ett strålande humör! alltså är det en bra dag idag.. iallafall hittills..

Jobb till 16 sedan blir det styrka/medel klockan 18.30, hoppas bara på att Steffe har blivit klar idag så att han  kan skjutsa oss ner till skene, annars får det bli den härligt oranga pärlan istället..

Laddad!




Solhälsning, ja tack!

käääs upptadering från min sida, men det är väl så det kan vara i mitt icke händelserika liv!.. Idag är det ju som alla vet Måndag och jag har varit ledig!.. ja på riktigt till och med!.. Har bara vikt lite tvätt, annars har jag nog tillbringat resten av reseterande timmarna framför tv:n till klockan fyra!.. men det är skönt det med ibland..

lagade en sjukt god middag med wok, kyckling m.m. sedan blev det en kopp kaffe för att få upp värmen men det gick inte!.. men kom iallafall igång lite på aerobicen idag, men var ingen riktigt bra träningsdag för mig:P.. hittade aldrig den där riktiga koncentrationen man måste ha när man ska försöka låtsas som om man kan dansa när man egentligen inte kan det! bättre lycka nästa gång helt enkelt..

kom hem vid nio tiden och har nu käkat en jäkla massa mat!.. tyvärr blev ju ägget helt löst men det är väl sånt man får leva med här i världen..

break..

ja då satt man här på solgårdsvägen 4 igen.. var ju inte riktigt tänkt så men vad gör man inte för att nästa helg ska bli så lyckad som möjligt!!..

Har inte så mycket att dividera om idag, men har iallafall varit duktig och bokad morgondagens och onsdagens träning redan! det kallar jag ren och fin planering!.. Som vanlig så fattar jag inte riktigt vad som rör sig i mitt huvud om natten, för de drömmar jag får uppleva är ju helt insane!..

och ett tips: glöm inte att knappa på kanal 5 20.00 idag, wipeout! får helt enkelt inte missas!

Lörtdag

Slumdog millionaire var dagens film på bio..snaskar fortfarande på godiset.. Bra film, men tror inte det är en film jag vill se igen.. sååå bra var den helt enkelt inte.. Sedan blev det en liten drink på Tonic, jaa det är kul att titta på folk!.. det kan jag lova:P..

American History X började nu på TV:n, en helt absolut sevärd film men orkar man sitta här till halv tre när den är färdig? svar nej, men kan man somna nu då när föräldrarna har fest? svar kanske.. men jag kommer att ge det en chans iallafall..

ja ja.. känner mig oxå en aning tvungen att kommentera kvällens schlagerkväll och jag har hört ryktats om att operasångerskan vann.. och ja det kan ju vara bra kanske..

Nu har pappa tagit fram kameran, och det vet ju alla vad det innebär;)

bjällra kan man oxå smycka detta med..

Förstår inte riktigt varför jag sitter här i mörkret istället för att ligga under mitt sjukt sköna randiga, fluffiga och alldeles underbara täcke!.. men det är väl så när man inte riktigt får ner mungiporna och är bara glad för en bra dag:)..

Men det är väl så som ni alla vet att varje dag lär man sig något nytt.. och idag är saken jag lärt mig att våra funderingar var inte bara skämt utan det fula ordet vi kallad de lurviga stövlar förekommer ofta i ryssland på deras stora lurviga mössor!.. ha där ser man!.. *ordet är för groteskt för att bli publikt*

nej nu blir det till att gå upp för några trappor och sedan sova.. och invänta lördagen som innehåller lite ditt och datt, men mest roligheter!!..

GOD NATT


staaad i ljuuus..

sista vardagen på veckan, jag har köpt aftonbladet där Klick var bilagan för dagen och de 101 bästa schlagerlåtarna var skivan som hängde på.. största nyheten i klick vara att Big-brother Jessica nu är med barn igen.. och vem bryr sig om det? kanske någon stackars själ, men jag kan bara säga att då hon medverkade i programmet var det helt okej skoj att titta på, men hur många år sen var inte det då?!?!.. någon gång måste man komma ur arkivet C-kändis..

Är en del sugen på att gå på bio ikväll, slumdog millioniare går ikväll ,och jag har hört rykten om att den ska vara bra.. men vi får väl se.. har även räknat ut att jag inte har mkt pengar kvar på kontot och halva månaden har gått, nästa månads lön kommer att gå åt nästan mer än hälften till bilen som VAR så bra.. och sedan ska ju resan till Turkan betalas snart, men där lägger jag gärna mina pengar :)..

Men en positiv sak är att Åke och Oskar kommer imorron!. det är bra!

"Symfåånii"

tut ut!

jag tror att kärringstopp är lite av min grej.. känslan när man först gasar och sedan märker man att man gasade ju inte alls så mycket som var behövligt.. bilen studsar till en aning man kanske hör en liten tutning från bilen bakifrån och sedan vridar man tillbaka nyckeln för att sedan vrida den åt rätt håll igen och man gasar mer än aldrig förr och sedan är man iväg igen.. Tipsen jag kan ge till er som ibland kommer i samma situation är att: behåll lugnet, känn dig inte stressad och tänk att man är bäst i världen så löser det sig automatiskt!!..

jaa så kan det var när man lever på en pinne

                                                                                                                                                                    Malin                      

Torsdagen i planer

otroligt ambitiöst att sitta här innan 07:00 på jobbet, men vad gör man inte för att få skjuts i denna kylan!! Vad som händer idag är att jag börjar om 5 minuter och jobbar sedan vidare till kl.12 och sedan ska jag iväg till Kusinen.. blir väl trevligt...

Sedan såklart step ikväll:) det är det man längtar mest till!.. förutom att bilen förmodligen måste in på service! tråååkigt.

ghalet.

Onsdag och planerna var egentligen en fika med Jenntan i Kinna men verkar som om den planen skiter sig.. tyvärr.. för jag fick jobba ikväll.. och eftersom det inte är så fett i plånkan måste man ju ta allt jobb man får..

Nu ska jag ner till källaren och tillbringa en del tid med den tvätt jag tvättade igår, det är ju så att kläder gör sig bättre om dom är vikta än om dom ligger i en hög huller om buller i en ful tvättkorg!

Här har mamma provat ett nytt recept med muffins igen, och ja helt okej goda men hade nog blivit ännu bättre med lite bär i enligt mig iallafall ;).. har en konstig period just nu, på nätterna drömmer jag att jag är instängd i ett rum och kan inte andas och på dagarna går jag runt och är nervös om vart annat.. det är något seriöst problem med mig, men det har vi väl egentligen alltid vetat:P..

Ha en bra dag!

                                                                                                                          Malin



längtan.

jag är nu trött på denna mörka tid och ge mig 23 maj!!


blää!

Att baka muffins med kusinen och sedan käka dom kan bli enormt farligt.. med tanke på min träningsvärk och detta enorma intag tror jag inte jag kommer att kunna röra mig på träningen idag!.. Men det gör väl bara gott, kan jag tänka..


tisdag..

När man öppnar källartrappan hemma hos oss är det första man ser massa handväskor, närmare bestämt 9 stycken, och jag äger 8 av dom... kanske att jag har köpt lite för många väskor i min dag.. men det är ignet problem för mig, jag gillar väskor :)..

Har nu ansökt om att få komma på intervju i gbg om att få åka som Au Pair alltså första steget på världens resa som jag hoppas innerligt blir av!.

Har bokat mig till jympa ikväll, och hoppas på att någon vill följa med mig, får helt enkelt skicka iväg ett litet sms till Maria..

20.36

Sitter på jobbet, ska strax gå och göra de sista sysslorna innan man rapporterar över till natten, men jag är slöö!.. måste bara hitta den lilla motivation som finn i min kropp, men den e långt inne det kan jag lova;)..

Blev iallafall en mysig liten stund i kinna ida, fick ju gratis kaffe med så det var ju ännu bättre ;).

jobba.

olala

Det är måndag och jag har börjat veckan med en härlig springtur, dom nya joggingkläderna funkade perfa!.. skulle egentligen tränat ikväll, men sedan fick jag jobba så då blev det ju inget med det..

Ska hoppa in i duschen nu och sedan vidare mot kinna och träffa elin och Susie:).. treevligt och så får vi hoppas att det har gått bra för Susie på intervjun idag:)..

jag länger bara just nu till en annan tid

slöööö

oj vilken dag jag säger bara det! sjukt segt och var riktigt drygt på jobbet idag, höll på att somna stående nästan.. inte bra.. men det är väl så det ska kännas efter en sjukt kul kväll :).. haha .. tack flickor för den!.. blev ju inga kort men kanske lika bra de..

vad som händer imorgon är att jag ska sova lääänge, hoppas jag på iallafall.. sedan måste jag städa lite och alla de vanliga sysslorna och sedan blir det förhoppningsvis träff hos greken:).. japp japp så ligger det till. och har nyss sett en av de roligaste tv-program jag sett, Wipeout, på kanal 5 rekomenderas starkt! haha.. jaa shit va längesen man skratta så hysteriskt!..

God Natt

6 mars.

Tacos x2 har det blivit idag, först i Borran och sedan i Svenljunga hos MLi, tur att det är så gott!.. men magen är mätt nu det kan jag lova!. har varit en mycket lugn och mysig hemmakväll med flickorna, kan vara skönt ibland.. men hoppas ¨på mer galej imorgon :)..

Nu blir det sova och imorgon blir det storstädning av bilen. den är ju icke så fräsch så att säga!.. tycker det är lite underligt att förra ägaren inte har städat den, brukar man inte städa saker innan man säljer? kanske inte alla som tänker så. men är ju ett bra tips iallafall.

Sov Gott

h

Har varit i Borran idag, shoppat med Caroline mycket trevligt, men köpte såklart alldeles för mycket som vanligt!.. men men det är väl så det är antar jag.. köpte iallfall ett par hajpade klackskor som jag gillar skarpt och kommer nog att bära dom imorgon när vi förhoppningsvis går ut..

Klockan 18 ska jag befinna mig i Svenljunga hos MLi sjukttroligt! var ju ett litet tag sen vi sågs kan man ju säga:P.. tror att det var juldagen sist faktiskt.. jao jao, ska bli kul iallafall.. Trevlig elg!

müde

Jag är bara lite irriterad nu, vet inte riktigt varför men känner bara så.. kanske är jag för trött har ju ändå blivit tio dagar i rad nu.. ska bli gott att sova snart och sedan blev det en trevlig liten shoppingtripp till Knalleland imorgon.. ska svänga in till Net on Net med hade jag tänkt.. vill verkligen ha en sån där FM-sändare så att jag kan ha lite go musik i bilen nu när jag inte har ngn cd-spelare bara kasett!.. Och hur ofta har man kasett nu för tiden va?!

Nicht gut! hepp nu ska jag sova. och vakna på en bättre sida imorgon :).. God natt

jag...

... ligger i soffan, jag är trött.. känns att man har jobbat ett tag nu.. men är bara imorgon 12-21.15 sedan är jag ledig i två dagar!.. gött eller vad?!.. sedan klagar jag väl nästa vecka över att jag inte har så mycket jobb, men vi får väl se hur det blir med det..

Vad som händer idag är att jag nog ska ligga kvar här i soffan till ungefär halv sex och sedan ska jag iväg till Friskis och köra ut mig totalt på intensiven och sedan andas lite på yogan:).. kommer bli suveränt tror jag:)...

Annars är det ju lite oroväckande det här med sommarjobb, antingen väljer man den lätta vägen och är på solgård hela sommaren, eller så vågar man och försöker verkligen få ett annat jobb, men det är verkligen jobbigt att inte veta om man har jobb till sommaren eller inte:S.. det löser väl sig hoppas vi på..


Jenntan ringde, mobilen är i köket jag rusar upp springer försöker springa men går lite fort i kurvan och jag snubblar på mattan och får ett skrapsår på knät.. är jag klantig?


Dienstag.

Tisdag. vaknade med en känsla som inte är riktigt glad, men kanske bara för att jag inte har fått i mig någon mat än.. Vad som hä'nder idag är att jag ska åka itll Kinna och hämta min väska!.. Wihoo ska bli kul att se hur den ser ut och jag hoppas på ett bra resultat, sedan ska jag ordna ngt att äta tills man kommer till jobbet som börjar klockan två.. Blev en del jobb denna veckan med, börjar alltid med bara en eller två dagar som sedan slutar runt fem sex dagar istället, men de e bra, jag är ju ledig fre- lör kväll det är ju huvudsaken! :P..

Måste åka och köpa ngn sorts vårdande grej till håret med är lixom inte riktigt som det ska om man säger så, men det ska nog lösa sig får vi hoppas..

Ha en trevlig dag!

jag tror på människan.

Söndag.. och det är väl då det är tillåtet att vara trött vA? har för mig att det är så iallfall så vi säger det!.. Lugn kväll igår hemma med tha family kollade melodifestivalen.. jaa hur har det kunnat sjunka så lågt?..

Har rast nu och ska snart serveras middag här på jobbet, sedan blir det persikor och hallongrädde till eftterrätt!.. gott men hade nog hellre föredragit marängswiss (eller hur det stavas) ja ja... ikväll blir det bio med föräldrarna mina.. treeevligt. inte så ofta man är ute och roar sig med bara dom så kul kul.. Annars har jag inte så mkt mer att förtella er för stunden!


RSS 2.0