vardag..

Ja då är man verkligen tillbaka i vardagen igen, sitter nämligen på jobbet.. Går hyffsat bra faktiskt och de två timamrna jag har varit här nu har gått utan problem:).. Ska jobba fredag och söndag med, det är ju alltid bra med en extra inkomst..

Mycket trevligt igår måste jag säga, synd att vi inte kollade på filmen men der var bara trevligt att sitta och snacka med!!.. Längtar nu tills MLi kommer i helgen ska bli så himla kul och träffa henne igen.. Och så blir det partaj hos Jakob vilket man oxå ser fram emot.. 
Och så måste jag ju säga Grattis till Jonas om fick körkort igår:)

hårproblem!

Upp tidigt som attan eller ja iallafall runt halv nio för att ringa frissan. Dessvärre kunde hon inte göra något mer åt min orangeaktiga frisyr så det är bara till att ha tålamon och vänta en månad tills man kan göra slingor igen jobbigt.. men igår inhandlade jag vad som kommer bli min bästa kompis nu ett tag framöver nämligen en flaska silver schampo och jag litar skarpt på det att det sak göra mig blond igen:).. En jäkla process det här blev..

Annars har jag besökt solariet i dag med, kanske att håret bleks en aning där med:P.. man kan ju alltid ha sina önskemål iallafall.. Har oxå kommit halvvägs med min nya mössa men ser ut som jag köpt alldeles för lite garn.. Vilket betyder att jag måste åka dit igen!.

Nu kommer sara och vi ska ta en kopp fika :)


Virk virk.

Jag tar tillbaka det där om att jag sa att jag var halvblond, så är det inte riktigt längre, numera hör jag till de orangehårfärgade typerna, men jag har inhandlat silverschampo och så ska jag gå till frissan imorgon igen och fråga om hon kan göra något åt det eländiga.. iallafall i botten där det är som värst.. hmm jaa vi får se..

Har idag tillbringat förmiddagen i Kinna med mammi, trevligt, blev igna nya vinterstövlar jag kom fram till att jag hellre köper kläder för de pengarnna och går runt i mina förra årets stövlar istället.. köpte skokräm så att pappa får rusta upp dom en aning.. Köpte oxå en skjortklänning, mycket tjusig enligt mig och är nöjd över det köpet, sedan blev det en kycklingsallad på punkten gott..

Eftersom jag åt en aning för mycket under min vistelse i det kalla landet får jag nu kämpa för det nu och ska försöka motionera bort detta tills jag ska till Österrike för om man ska leka reisleiter så måste man vara fit!..Var även på Garn och tyg affären och köpte mer garn för att virka ännu en till mössa, ska nu försöka ge mig på en med öronlappar eftersom det kan vara gott när man ska åka skidor tänkte jag :).. måste bara hitta ett bra mönster som däremot inte fanns i Garn och tygaffären..  Sedan till kvällen kommer några flickor hit och vi ska titta på film, sed blir mysigt eftersom jag inte träffat dom på ett tag:)..

Ut och motionera i det mysiga höstvädret!

halvblond och kort det är så det är..

Happ då var man hemma igen, har nämligen suttit hos frissan i fem timmar!, men jo slutresultatet blev väl ganska blont liten sväng åt småorange och hyffsat kort:).. jag är nöjd efter många om och men, blir väl att man gör en omgång slingor till innan man drar iväg till Österrike och leker reisleiter! 

Ska till Bellisen en dag i veckan och hämta alla mina bilder hon har på sin dator.. Ska bli kul att träffa henne igen oxå, så får man snacka lite minnen sen resan :)..

Imorgon ser väl det så ut att jag först ska ringa försäkringsbolaget och kolla om man kan få tillbaka några pengar sen jag var sjuk på Island, sen åka till Visko för att hitta ett par skor, kanske två får se vad plånboken säger sedan till kvällen blir det filmtajm med Frischlatöserna! KUL!.. Var ju ett tag sen man träffa på dom:)..

Jag har inga bilder på min dator därför blir det tråkigt på den fronten ett tag framöver...

Grattis!



Idag fyller Therese år så Grattis till dig! :)

hårproblem

Eftersom min kära mamma inte var så värst förtjust i mitt nuvarande bruna men skiftande gröna hår ringde hon desperat till frisören som idag var ledig och bad att hon skulle fixa mig.. Så nu ska jag dit om en liten stund, vet inte om det går att fixa så att jag blir blond igen eller om hon färga det till något annat.. Eftersom jag inte riktigt vet själv vad jag tycker om mig själv som brunett gör det inte så mycket att dom så gärna vill ha tillbaka den blonda Malin..

Idag åker de sista hem från Island, jag själv känner att det är jsukt gött att jag har varit hemma i ett par dagar nu.. Det skönaste av att komma hem var att man fick vara alldeles själv utan en massa människor springade runt en hela tiden, Kommer väl förmodligen börja känns olidligt tomt snart och känslan av att jag vill tillbaka dit kommer väl smygande så småningom den också, men nu känns det bra iallafall :)..

Idag har det inte hänt mycket förutom att jag varit på promenad, tvättat upp all tvätt som snart ska vikas och sedan blir det kalas hos Therese som fyller år idag!.. Jag har precis käkat så diskbänken ser inte trevlig ut, dags att städa den!..


Danska vägen...

Ja då har man lämnat ett mycket snöigt Island och är hemma på danska vägen 15 i Fritsla igen. Blev ju minst sagt kaotiskt avslut av denna resa...  Ena stunden var vi oerhört lyckliga över att slaktat den sista geten, och ja get de sista 15 djuren var faktiskt getter.. men iallafall klockan var väl tjugo över fyra när chefen kommer in att vi ska lämna Husavik om en halvtimme!.. Ahh Panik!.. Blev ett mycket hastigt farväl, men jag hoppas innerligen att vi ses snart igen!

Vi hoppade iallafall in i bussen och började bege oss mot Akureyri och flygplatsen, snöstorm var det, berget avstängt så vi fick åka runt och turen som brukar ta lite mer än en timme tog nu nästan dubbelt så lång tid.. Vi kom iallafall fram till flyget och sedan lyfte vi mot Reykjavik och hotellet.. Mycket sorgligt att lämna tjejerna och de andra där och sedan inte veta när man ses igen..

Men jag måste säga att det varit en oförglömlig resa med många roliga minnen, och hysteriska skratt!.. Nu ska jag packa upp väskan och sedan falla ner på min fårpäls, i mina fårtofflor, islandströjan och bara njuta av att vara hemma:).. 

Hoppas alla mina nyfunna slaktarvänner har en underbar kväll i Reykjavik och jag saknar er redan.. <3


Flight: Cancelled!

Fick man lite panik igar ner vi fick reda pa att flyget hem pa Söndag er instellt eller?? Svar JA!!.. Hade precis kommit hem fran middag hos Gunnar hade börjat packa och sa gar vi ner för att kolla sa att det inte har blivit ngra endringar med varat flyg, och tacka gudarna för det!.. men nu har vi löst det tack vare var snella chef Inga-Stina.. sa nu kera venner landar vi pa landvetter klockan 15 pa Lördag:)..

Kenns helt ofattbart att man kommer hem i övermorgon och det er med blandade kenslor man aker herifran,,
 ikvell blir det sista partajet med genget, olyckligt.. men man far vel helt enkelt tenka tillbaka pa allt roligt vi fatt uppleva tillsammans och Det kommer inte att bli ngt hej da utan mer ett: Vi ses igen!!


2200

Mondag och bara 6 dagar kvar, det her med att vilja aka hem gar verkligen i vagor.. igar ville jag absolut inte aka för att det var en sa underbar dag.. men idag har det verkligen gatt nerat i kurvan för jag har haft lite feber och ont i kroppen :S.. men nu kenns det bettre igen och jag hoppas pa en bra sista tid:)..

gjorde 2200 far idag, har aldrig gjort sa manga ngn gang och trodde aldrig dagen skulle ta slut.. men det gjorde den och vi fick till och med skjuts hem fran jobbet:).. och dit med för en delen .. allt handlar om tajming ;)..

Blir tidigt senggang till kvellen sedan hoppas jag pa en mkt bettre dag imorgon..

Jobbelijobb

Sitter pa jobbet, har inget att göra för tillfellet, har nemligen inte sa bra jobbkensla idag och jag orkar inte ta tag i saken heller.. ventar pa Jenny sa vi snart kan ga och keka frulle :):). ska bli saa gott!!.. Nu er det bara nio dagar kvar tills ni far se mig der hemma!.. ska bli otroligt skönt.. nu er det fredag och imorgon blir det trip med jobbet till Akureyri:D.. kommer ju bli riktigt glassigt!

Puben igar och jag ville bara hem och virka.. det var bara 10 pers der typ, jag Caroline och en massa kneppa folk, engelsmen, islandare, tyskar, estlendare jaa hur later det pa en skala?,, Nicht Gut!

Ja men trevlig helg da alla venner och vi ses snart! Lovely!

Flummigt..

vilken dag.. har varit flummigt mest hela tiden.. pa grund av att Ake och Christian konstant har gatt runt och retat mig.. hade till och med fatt ett brev ner jag kom hem hmm undra vilka som hade skickat de:P.. haha jaa shit men kul har det varit iallafall :)..

Pa lördag blir det trip med företaget igen!.. ska bli hur kul som helst först Akureyri och bowling sedan buffe och partaj her i Husavik:).. Ser fram emot det skarpt och jag hoppas pa en lika lyckad dag som sist.. Mina blodadror pa underarmarna har börjat synas nu, sa blek er man!.. Solen har iallafall inte hitta hit manga ganger och man ser nu ut som ett vandrande lik, Blir ju inte bettre av att man gar i helvita arbetskleder hela dagarna..

12 dgr kvar nu och endast 8 arbetsdagar! GÖTT

13 dgr kvar..

Jahapp da var det ett tag sen man skrev..Det har varit helg och en del fest.. Fredag blev ganska lugnt till en början men till slut ganska vilt.. Lördag blev en lugn dag med en kaffe pa Gamli Baukur och sedan partaj pa kvellen igen :).. mkt treevligt..:)

Igar var det middag hos Gunnar som gellde mkt trevligt och mkt gott for den delen:).. Heerligt att fa riktig mat för en gang skull.. Ett tag igar var even toastmaskinerna borta vilket inte alls var sa bra eftersom det er typ det enda vi lever pa her:P.. Nu er det bara 13 dagar kvar tills vi kommer hem.. kan sega att just i denna stund er det mkt svart att hitta motivation till att jobba... kenns mkt tungt att ga upp pa morgonen vid halv sex och sedan komma hem vid halv sex och typ tjena 50-60 kronor i timmen!.. .Snart maste kursen venda sa att man iallafall gar plus av denna resa! Fast i och för sig har man vel redan gjort det eftersom man treffat sa manga goa menniskor :)..




TORSDAG!!

jahapp da var det redan torsdagkvell, jag fragar mig vart tar dagarna vegen!..

Caroline fick ga hem fran jobbet idag sa jag fick hoppa in i kylen en stund pa eftermiddagen och ja det var vel ganska roligt, först fick ajg setta gummiband runt halv och fötter sedan blev det stampling:).. ett tag kom det sjukt stora far det största vegde 46 kilo!!.. Och da  er det endast kött och ben kvar pa den... Drog lite pa ett skinn hos Ake idag med, han trodde inte att jag kunde men jo det gick vel, fast kanske borde bli lite starkare om jag ska fa det jobbet:P..

Ikvell blir det antagligen att ga ner till puben och tar en liten öl, kanske om vi orkar man börjar ju enda klockan sex imorgon vi far se helt enkelt... 

Allt i allo.

Folket pa Slakteriet forsatter att vara sjuka vilket betyder extra mycket jobb för mig, har blivit nagot av en allt i allo, men det er vel kul det att testa pa en massa olika saker:)..

Har idag tillbringat dagen med Einar och den konstiga Toomas i pungkulorummet, gick vel ganska bra och kunde till och med bera upp brickan med fett till högsta hyllan vilket betydde tva tummar upp av Einar.. det er inte ofta man far det inte:P.. haha.. Lite semre var det vel ner jag och Lina nestan rakade velta ut tva brickor samtidigt som tva lador med kulor ramlade ut över hela golvet:P.. haha jaa det var roligt men resulterade i de tva vanligaste orden av Einar: Ekki gott! Vilket ni kanske förstar betyder inte bra pa Islendska :P.

Imorgon er det redan torsdag och endast 18 dagar kvar tills man far se Sverige igen, kenns sjukt konstigt, men enda ganska skönt för nu börjar man kunna allt vad Husavik heter! Hoppas det blir en go sista helg i Reykjavik :)..

Sjuk!

Lördagkvell!.. Har varit en mycket bra dag det blev en tur till Akureyri, jag rakade shoppa alldeles för mycket som vanligt, men nu fick jag iallafall min islandskofta och ett par jettegoa tofflor :).. Jag er nöjd över mina inköp..
 Nu haller alla pa att göra iordning sig inför kvellens utgang men jag sitter her, har nemligen feber och nesan ar igen teppt av snor!! jag hatar det!.. Fick nasblod innan idag med pa restaurangen det var ju just snyggt va!.. usch usch!..

Skulle ju vara valar i hamnen, men jag sag inte en endaste liten skymt av det sa det var ju en liten besvikelse, men absolut roligt att se nagot annat en lilla Husavik:).. Blev en liten rallytur upp till sjön sen oxa det var galet men roligt :)..

Ha en treevligt kvell!!

Lön!

Japp idag var det lönefredag vilket betyder att jag nu har ca 200 000 islendska pengar, vilket inte alls betyder 200 000 svenska pengar (tyverr), vi har helt klart ett problem med den islendska valutan och det vore ju bra om den höjdes iallafall till det dubbla! men nej nej sa kommer det ju inte bli en pa ett tag iallafall.. synd, men vi har ju som sagt veldigt kul her:)...

Igar var det Gamli Baukur som gellde, var ngn Pub Quiz, veldigt svara fragor vad det!.. men jag och caroline kom faktiskt fyra 13 rett av 30:p hehe sa ja vi va ju inte sa bra men vi vann en shot iallafall :).. Jag gav bort min for jag var inte sa sugen pa det precis innan hemgang och sengdags men men det var ju kul iallafall.. Idag har var nordiska mestare i lassokastning akt hem, kenns tomt!.. Dom andra er i tunnan och badar, jag fick hoppa det idag eftersom jag blivit förkyld igen! Jag hatar att ha ont i halsen det stör mig ngt fruktansvert!

Imorgon blir det nog förmodligen tripp till Akureyri, om vedret tillater, er nemligen typ en decimeter snö ute! Gillar inte snö lengre for det er kallt och halt ute!.. Men det skulle tydligen vara valar inne i hamnen det och det hade ju varit coolt att fa se det :)

Idag er det 23 dagar kvar tills vi kommer hem.. skulle kolla pa flyg fran Köpenhamn till Göteborg, lyckades fa upp en resa för 4000 hoppas verkligen att preiset gar ner en aning!..  Nej nu blir det till att njuta av helgen!!..

Pa riktigt..

Nu kan jag sega att jag er en riktigt slaktare! Har nemligen dödat ett far idag!Ahh lite leskigt var det men enda kul att ha gjort, Skar halsen av oxa.. later kanske hemskt men man maste ju ha provat ner man jobbat pa ett slakteri!..
Ikvell blir det avskedsfest för Kristin som lamnsar oss tidigt pa morgonen imorgon. sorgligt er det for hon er en sa go tjej!


Hej Svejs!


RSS 2.0