Tisdag..

Började dagen med en liten promenad.. Blev så otaggad så det finns inte när jag kom ut och vädret va ju som nått jag aldrig skulle släpat hem!! Hösten och jag, vi går inte riktigt ihop.. Så är det bara och så har det varit sedan jag var tillräckligt stor för att känna..

Jag längtar till våren och sommaren!! C-uppsats, villavagn och förhoppningsvis leg. Sjuksköterska! Men först ska jag försöka njuta av vintern. En positiv sak är ju att jag får gå runt i mina nya tofflor, som jag fick av Sebastian, när det är kallt;)


Måndag och Ullared!!

När man får lön som man inte räknat med får man faktiskt åka till Ullared med gott samvete;) det tycker iallafall jag!

Den här veckan har jag en inneboende! Hoppas att den stannar för alltid;)


Förtjänt av en tupplur..

Herregud vad jag har fejjat och donat idag!! Lagat moussaka, kvällens Tapasbidrag och så lite efterrätt.. Plus att tvätten är igång för fullt;) är helt enkelt förtjänt av en liten tupplur.


Fredag!

Äntligen Fredag och en ledig dag :).. enda lediga dagen och jag står vid spisen och lagar mat!.. tur att jag gillar att laga mat då ;).. det blir tapaskväll hos Jessica ikväll med mina klassisar!. ska bli himla trevligt faktiskt !!
 
Har cyklat runt i Borås stad som en annan dränkt snigel hela förmiddagen.. först blev det en tur till osteopaten som tryckte på min onda rygg och nacke.. han sa att det va väldigt spänt och att jag nog får ta att komma dit några gånger.. hejdå studiebidraget!.. men kan ju absolut vara värt för att slippa att ha ont och behöva ta massa värktabletter varenda dag!... 
 
 

Onsdag!

Att tiden kan gå så långsamt!!


Måndag

Då va helgen redan över då ja.. Fick gjort riktigt mycket i villavagnen som vi ska husera i så mycket vi bara kan till sommaren:) den kommer bli så himla fin när Therese och jag får slå våra små inredningshjärnor ihop;)

Har gjort en kväll på IVA denna dag.. Jag och handledaren gick upp till en avdelning för att sätta en nål för att dom inte kunde.. Först försökte min handledare, hon lyckades inte sen kom jag där med mina små flinka fingrar och satte den hur fint som helst:) då kan man ju säga att lilla jag blev ganska stolt att jag fick i den på första försöket!!


Onsdag

Igår va jag ju på zumba.. dom som käner mig vet att jag inte är någon graciös, dansant person. Så med andra ord var det väl en himla tur att ingen filmade det där passet!.. men det var faktiskt kul plus att jag har lite träningsvärk i magen!.. helt otroligt!.. får helt enkelt försöka gå på de fler gånger :)..
 
idag jobbar jag kväll så det var skönt med en liten sovmorgon.. den var välbehövlig!! Nu blir det matlagning och sedan ska jag packa så att jag snabbt kan åka till tåget efter jobbet.. måste ju uppvakta han som gör mig så glad på sin födelsedag!! <3
 
 

Grattis godingen!!


Tisdag

Två dagar är gjorda på IVA, jag är helt slut men så sjukt intressant det är!!

Känner för övrigt att jag mår så himla bra just nu! Sånna känslor ska man ta vara på:)


Onsdag

Skola hela dagen sen har jag faktiskt varit på gymmet för första gången på flera veckor!
Känns ju att det var ett tag sen kan man ju säga;) men det ska det bli ändring på!


Tisdag

Då var första dagen i skolan gjord då.. Ingen liten dans på rosor här inte! Lika bra att rivstarta direkt!

Ikväll bjuds det på marängswiss hemma hos mig;)

Denna fina hade soffan gjort till mig på min dag idag!


Måndag!!

Imorgon på min stora dag börjar skolan igen.. Sista året på högskolan, kan inte riktigt fatta hur fort det har gått hittills..så helt plötsligt är det väl sommaren 2013 och man är färdig ssk. Jag längtar:) trots tre veckor semester Känner jag mig inte helt redo att börja med skolan och all press det innebär... Men bara att bita ihop;)


Tisdag..

Från tisdag 28/8

Då var man hemma igen efter en fantastisk vecka på Kreta!! Så himla gott med sol och grekisk mat och ett härligt sällskap!

Har såklart saknat han den där som ger så mysiga kramar:) tur att jag har en vecka semester till så vi kan umgås mycket!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_5044ae3eddf2b312d600022a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_5044ae92ddf2b312d000024a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_5044aeaaddf2b338020001c9.jpg" class="image">


RSS 2.0