here we come!!

Dålig huvudräkning och min väska vägde helt plötsligt 23 kilo! Vad händer lixom?!.. nepp plockade ur lite saker, tog fram miniräknaren och väskan vägde sen14.6 kg! Prefekt!..

Fått uppläxning av mamma och pappa av att sköta mig, och ja det lvoar jag att jag ska göra!.. snäll flicka som jag är ;)..

Nepp men hej då då!.. så hörs vi när jag är tillbaka, från turkan, brun  och fresch som aldrig förr!..

tjo tjo!!

Ja tankarna springer i väg! :)

Kvällen hos Susanna var underbar men kort!.. jag hade superkul!.. tyvärr blev det inte så mkt snack med självaste födelsebarnet.. eller MLi som kom från Stockholm!.. Men jag måste verkligen komma upp å hälsa på i huvudstaden!.. Verkligen dåligt av mig!.

Tack till Elin som körde mig hem, var underbart snällt!..tack tack!.. Imorgon drar vi till Turkiet.. jag har höga förväntningar, jag hoppas framförallt att vädret håller vad de lovat!.. Annars tror jag det kommer bli en kanonresa, vi får helt enkelt gör det till en!

Nu blir det sova och hoppas verkligen jag kan sova längre än till åtta!, vid ett kommer iallfall Sara och Kristoffer och hämtar mig.. götta!!..

God Natt!

ett glas vin..

väskan är ett par storlekar för stor men det gör inget!.. bara plats för mer shopping nere i turkan! :) Gött!.. Om 45 minuter kommer linda och ska köra mig till Kinna där Elin väntar och sedan blir det färd mot Örsås och vi ska fira Susanna!.. Roooligt:).. Jag är redan klar, kanske nytt rekord.. bra av mig!

Skönt att den mesta packning är färdig så är det bara lite småplock som ska läggas i imorgon:).. Heerligt!..  Annars har det varit en mkt lugn dag idag.. försökte kolla på en film men såg inte mkt av den för jag sov... gött var det!

Ha en trevlig kväll!


GRATTIS SUSANNA

Varför kan jag aldrig sova längre än till halv nio? Svara mig någon!.. Låg iallafall kvar i sängen och försökte en timma men sen orkade jag inte!.. och för den delen blir det bara jättejobbigt att ta tag i saker och ting när man varit i något halvkonstigt vaket tillstånd! usch då!.. Känner bara att jag är laddad med negativ enerig just nu!.. började dagen med att käka upp allt godis sen igår, för att jag inte orkade göra någon smörgås.. inte bra å känner nu bara hur tänderna typ klibbar ihop av allt socker!.. Men fick sedan dåligt samvete och åt två mackor istället för det vanliga en, för att det skulle vara något bra i magen också:P.. Puhh!..

Nepp slut på de dumma nerverna och kanske har jag bara resfeber? Varför måste jag packa, varför kan vi inte bara vara framme i Alanya NU?!..

Slut på negativa tankar och dåligheter. Jag får helt enkelt börja om nu och tänka positivt!.. Jag älskar att packa:).. Jag älskar att resa och jag älskar mina vänner jag åker med! Jag är glad=) Och ikväll blir det 20-årspartaj för Susanna!

nu ska jag gå ut och hämta tidningen, för jag älskar ju regnet!


Ha en bra dag!

UNo

Jag gillade kvällen skarpt! hoppas även att sällskapet gjorde det ;).. Nu blir det sova och sedan Susannas 20 årspartaj och packning imorgon!.. Gött!.

GOD NATT

21:a maj

Torsdag och kristihimmelfärdsdag (eller hur man nu säger det).. känns som en mycket onödig helgdag, men jag klagar inte för jag får bättre lön!.. Bara två timmar kvar sen när rasten är slut!.. gött!.. sen blir det hem och fixa och städa undan lite innan finbesöket ikväll..

Elfsborg spelar ju match i eftermiddag med,.. får väl försöka titta en snutt på den, bror kommer iallafall upp och tittar =).. Hyffsat lugnt på jobbet idag, har varit ute å gått med några farbröder, uppskattat från deras sida ialalfall!..

Bara idag och sen är det Fredag och på Lördag lyfter vi!.. börjar det kännas lite pirrigt i magen nu kanske? Svar JA!.. Höga förväntningar har man, kanske inte borde ha det egentligen men jag tror ändå på en toppenvecka med alla dessa goa tjejer!.. Kommer bli kanoners!

Onsdag..

haha jaa du Elin! Kanske var telefonsamtalet från negern i Albufeira! jaa det blev iallafall dagens morgonskratt.. *internt*

Ska iväg å handla en aning snart, sedan blir det jobbet till kvart över nio!.. blää för att jag missar ju en kvart av Greys! inte bra... men ska ialalfall bli kul att jobba idag, det är vi 89:or som håller ställningarna för alla våra gamlingar hela dagen nästan.. resten av jobbskalan är nämligen ute på galej!.. Hoppas dom får kul och vi kommer nog ha garanterat kul!.. Bra det!

Japp helt enkelt en ganska körig dag!..

Hörs!

en liten incident..

Står där i godan ro och tittar på när Linda hälsar på hästarna, en häst kommer närmare mig och jag känner en otroligt icke luktvänlig odör uppenbarar sig i näsan! fyy tänkte jag "hur kan man tycka om sånna illaluktande djur?!"..
 MEN sen när jag lyfter foten och ska traska vidare känner jag hur den glider iväg lite lätt och sedan hur denna ohyggligt äckliga doften kommer tillbaka..! BLÄÄÄ!..  Jo men det var ju så då att hela sulan på vänsterfot är täckt av bajs! jeefla hundbajs!..

Dessa ägare som inte plockar upp bajset efter er! FY fy!.. en annan sak om bajset ligger i det höga gräset men om man låter högen ligga kvar mitt på trottoaren är det INTE OKEJ!..


En ärtväxt helt enkelt!

Jag har börjat packa lite smått nu, känns konstigt att börja packa redan nu, det brukar man ju göra i panik dagen innan?1 Och ja det kommer nog att bli så även denna gång!..

Väntar på att Linda ska höra av sig så att vi kan ut å springa en sväng, känner mig taggad, hoppas att det kommer gå bättre idag än va det gjorde i söndags, de va ju helt sjukt, inte likt mig att få håll i armhålan!.. Håll beror ju som ni alla vet på syrebrist, alltså gäller dagens prioritet under springning: andas!

En annan sak om har kommit upp under samtalsämnena de senaste är självaste jordnöten eller peanuten, en fråga var: vart kommer pea ifrån? och svaret är det att det är helt enkelt en ärtväxt och just därför peanut pea = ärta.. Andra frågan var: Hur växer dom? Jo det ska jag också berätta att de växer antingen själva eller två och två i en liten kappsel.. den växer på en växt som antingen står upp och blir ca 30 cm hög eller 30cm lång på marken, sedan böjer sig växten så att kapslarna åker ner i marken och mognar därav namnet jordnöt! Ja då vet man!

Hepp nu blir det promenad med Linda istället!

Tisdag.

Somnade hur gött som helst vid halvtiotiden igår.. sen vid kvart i tolv ringer telefonen! ja fattar ingenting men den slutar att ringa lika snabbt ungefär.. men det visar ju sig sedan att det var någon från Somalia som ringde mig! Jag skämtar inte jag har kollat upp det!.. men men strunt i det, och hoppas att dom inte ringer igen..

Jag har jobbat.. skulle egentligen sluta 12 men det blev 14, bra är väl det men nu är jag trött.. ska sova i soffan en stund tills det vankas påbörjan av packning och sedan en liten springtur!.. götta!..

Har käkat upp kladdkakan sen igår med.. fasen nu när jag skriver om de så ringer dom igen!.. jag fattar ingenting!.. tillbaka till kalddkakan, det var lika god idag och jag känner mig mätt som en kamel just nu, om det är någon som bryr sig! jaoo jaoo! ha en bra eftermiddag!

gathering party.

Då var det kvällen. en bra kväll blev det.. tjejerna blev hitbjudna jag bjöd på kladdkaka och Maria stod för glassen.. mycket gott!.. Snackade ihop oss en del inför resan bra!

Börjat med packlistan nu, alltid bra att ha den färdig när man ska börja!.. måste bara hitta mina högtalare till Ipoden, annars blir det ju inge bra musik till förferren ;).. Måste också få tag i en del bra musik men det ska nog lösa sig! Byllan är ju DJ som vi alla vet ;).

God kväll.

onödigt vetande..

Varför ska det alltid vara lika drygt att gå upp på måndagmorgon?!.. Vet inte hur lång tid det tog för min hjärna att fatta att den skulle vakna i morse! men här jobbas och står i iallafall.. har rast det är skönt de, ett stick i armen även kallad vaccination har jag också fått!.. gjorde en aning ont men kunde ändå inte låta bli att titta när hon stack sprutan rakt in i armen på mig!..

mmm vad händer mer en måndag som denna då tro?.. Blir en tripp till Kinna besök på apoteket för att införskaffa diverse olika läkemedel inför resan, man vet aldrig vad som kan hända eller hur dåligt man kommer må vissa dagar:P Resorb, vätskersättning och Ipren, huvudvärkstablett, är prioritet ett helt enkelt!

Sedan vore det ju kul om vi kunde träffas alla tjejer ikväll och planera inför resan!.. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Hörs!

pusta ut!

Då var springningen gjord tack gode gud för det!.. Jag har duschat det var gött och jag har fått på mig en del nya en del uråldriga och en del bra kläder... hittade nämligen en gammal goding i mammas garderob..en jeansskjorta det gillar jag!..

Men tillbaka till springningen det var ju bland det värsta jag jgort på länge, tror jag överskattade min energi, ett tag trodde jag att jag skulle vomitera vilken sekund som helst! men tack det gjrode jag icke hade istället håll ändra från början till mål!.. usch fy fään för denna onda kramp!.. Det värsta var ju att det till och med var i armhålan en stund!.. Men jag är stolt över mig själv! jag fick på mig dessa fula kläder och sedan sprang jag de kilometer som skulle springas! ont eller inte!.. Bra av mig!.. Vad händer resten av kvällen då? Vad har gjort mig till denna rastlösa flicka?..

give me some entertainment!..

Vilodag söndag?

har varit en jobbig och rastlös dag hittills, här måste göras något, vart kommer all denna energi från?, Men nu har jag iallafall fått med mig Linda!.. Så nu ska vi springa en sväng, gött e de!

Känns inte riktigt lika allergiskt att lyssna på den nu, Men nej han är inte ens söt!


bugg é ju faktiskt kul!

Puh! Dagens kraftansträning är gjord skönt det.. huset är nämligen städat likaså mitt rum så nu är jag riktigt nöjd med min prestation! :).. vädret är väl lite sådär ute idag hade nog hellre sett att det var strålande solsken, men man kan inte få allt här i världen!..

Japp Norge vann och Sverige kom på 21:a plats är vi nöjda med den instatsen, svar nej!.. Men eftersom Norges låt verkar vara så himla poppis är väl det bara till att gilla läget och börja tycka om sagan helt enkelt!..

Jag tackar Räzz  för en mycket trevlig kväll med god mat och imponerande gitarrunderhållning ;).. Finns ett önskemål om att få höra den riktiga guran oxå:)..

Nepp nu blir det film och sedan slöa fram till eftermiddag då jag hoppas på en del springning..

Lördaaaag

Medan jag var uppe hos Linda och hjälpte henne med håret böev det två mål!.. herregud alltså står det nu 4-0 till Elfsborg, hoppas att det blir vinst idag då ;)..

Shoppingen i Borran var väldigt trevlig och kul, blev många goa skratt med min lilla "look a like"! Nu blir det till att kolla färdigt på matchen och sedan göra sig redo för ännu en tripp till Borås för kvällen då! Spännande:P..




Ha de gott!

Gratis raggmunk!

Kycklingsalladen blev god, är det någon som blir förvånad när det är M&M&M som står för matlagandet?Nej skulle väl inte tro de .. okej får be om ursäkt till Simon om allt vårt klagande på lägenheten, men ja jag har sett fräschare och ja jag är avis på att du har en lägenhet mitt i stan!.. så är det bara!..

Nu blir det sova och sedan upp vid halv tio för att som ni alla vet shoppa! wihoo! har egentliegn inte råd men är man addict så är man..

God Natt!

chickensalat

Snart är det äntligen fredagkväll, känns som om man går in i en annan andning när man närmar sig helgen! nej det där var väl lite väl seriöst, men jag kan säga, leka med barn är mer krävande än man någonsin trott! Men baket blev i ett resultat av förträffligt goda men torra muffinsar.. Thilla och Edla gillade dom iallafall :).. Det var ju huvudsaken..

Vid 18 ska jag hämta upp Maria tre hus bort och sedan Kusk och så drar vi vidare mot stan och kycklingsallad time in tha annelundsparken. kanoners freitag abend ich denke!

Ser fram emot shoppingen med Susanna vi har ju inte setts sen i lördags! Treevligt kommer det bli!..  Nepp ska ta mig i kragen och faktiskt dammsuga huset eller städa på mitt rum, vet inte vad som är mest lockande eftersom man inte ens ser golvet på rummet, men det är välbehövligt, kläder köps ju inte för att dom ska ligga på golvet heller!! ..

Vill uppmana folket att det just nu är 26 grader varmt dit vi ska om en vecka!!.. Ahh!

Det är bäst att vi börjar öva på den nu..


femtonde maj

Fredag morgon och vart tog veckan vägen?.. Jag är iallafall glad över helgen, jag är ju ledig! wihoo!.. Vad som händer är väl att jag nu ska gå bort till mina söta små kusinbarn och leka med dom, tänkte att vi ska baka muffins idag, kan ju alltid bli spännande:P..

Ikväll blir det Borran och Simon, han har ju fått hem wourld tour så måste sitta denna fredagen me å bara rocka! haha.. ja de va kul sist iallafall:).. Imorgon blir det knalleland med Susie för att titta på när hon köper upp sina 180 kronor på scorett.. eller nej jag hoppas väl att man kan hitta något jag me :).. Kvällen blir som ni alla vet käk + schlager ;)..

Jaooo då vet ni va! Ha en trevlig dag :)

16:16

Har rast efter två timmars arbete, dessa två timmarna har gått huur sagta som helst!.. Får hoppas resterande timmar av arbetsdagen går fort, vet fortfarande inte om jag jobbar till halv nio eller nio:P.. men det löser väl sig..
Är eurovision ikväll igen, men tror inte jag tittar på det, man vet ju redan att Sverige är vidare, fåt hoppas att man tittar på det på lördag istället då ;).. hehhe..

känner inte att jag har något viktigt att förtella, men vill ändå berätta att jag nu har fått min inloggning på nätet och att jag nu kan börja få en familj:).. wihoo!.. Nu vankas det hälsoundersökning, polisregisterutdrag och internationellt körkort! Ja det är väl ungefär det som måste fixas,, och såklart att hitta en bra försäkring som inte är alltför dyr, men såntdär brukar ju tyvärr vara DYRT!


Torsdag..

Torsdag, jag blir galen på allt vad teknik heter.. sms som inte kommer fram när dom ska och dator som bara samlar på sig massa virus!.. ååå jag blir galen.. första projektet för sommaren är att få tag i en ny mobil.. och sedan en dator till "the big journey"..

Tråkig dag idag med allt vad väder heter, jag vill bo i ett land där det är grönt hela tiden och dit renget inte hittar.. kan någon ge mig namnet på detta land tack?!..

Blir iallafall jobb ikväll, kubbturnering på kvällen så jag får jobba istället, hade varit kul att spela kubb med men jobbar man så gör man..

Ha de!

gött kött

thank you guys for the nice grilltime! Var ju oerhört mysigt, och köttet var ju gött det med :).. Och så fick jag se Grey´s med! Absolut viktigt på onsdag kväll..

Annars så gick väl jobbet fint, jag var med på mitt första APT.. kan ju inte säga att det var jättegivande, men bra för att komma med lite mer i gruppen :)..Verkar ju bli en liten träff på lördagkväll.. vore skog om vi kunde träffas alla turkiettjejer i helgen med, kanske på fredag, är nämligen FF på da danska vägen 15 ;).. Men vi får se!.. 

Jaoo nu blir det till att slänga sig i sängen och sedan hoppas på att det blir en god natts sömn med endast bra drömmar som man inte går och stör sig på resten av dagen!..

Good Night, sleep tight!  

10 dagar kvar!


Eftersom Malin Gunnarsson har en rastlöshetens dag idag, tjuvar hon en lista av MLi.

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Ingen aning

Gillar du nån nu? - Nej

Vad gjorde du inatt? - Sov

Och i förrgår natt? - Sov

Vad gör du innan du ska sova? - skriver dagbok

Kan du prata med din mamma om allt? -Ja nästan

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja

Har du varit gravid? - Nej

Choklad eller glass? - Chokladglass

Stövlar eller gymnastikskor? - Stövlar

Kjol/klänning eller jeans? - Klänning


Fakta:


1. Hemstad/ort? - Fritsla

2 Hårfärg? - blond med en halvbrun utväxt (såå snyggt)

3. Längd? - 150 

4. Msn? - Ja

5. Ögonfärg? - Grönbruna

6. Skostorlek? - 35

7. Humör? - Glad

8. Hatar? - Dumt folk

9. Vänster eller högerhänt? - Höger


Om ditt liv:


1. Har du någonsin varit kär? - Ja

2. Tror du på kärlek? - Ja

3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - ingen aning

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Vet inte

6. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? - Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Vet inte

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja


Vad:


1. Kärlek eller pengar? - Kärlek

2. Vin eller öl? - Öl

3. Dag eller natt? - Dag

4. One night stand eller förhållande? - Förhållande

 5. Tv eller internet? - Internet

6. Pepsi eller cola? - Cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror på

8. Färgfoto eller svart och vita? - Färg

9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face


Har du någonsin:


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nej, eller en gång när jag gick i sömnen

2. Har du någonsin velat ta livet av dig? - Nej

3. Har du någonsin gjort något du ångrar? - Ja

4. Har du hoppat bungy jump? - Nej

5. Har du någonsin gjort slut? - Ja

6. Har du någonsin ätit en hel tårta? - Nej tyvärr

7. Har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - Nej

8. Har du någonsin gått på bio ensam? - Nej

9. Har du någonsin gillat någon utan att den vetat något? - Ja

10. Har du någonsin tyckt att världen suger? - Ja, det har hänt


Du:


1. Saknar du någon/något just nu? - Ja

2. Är du glad? - Ja

3. Är du fundersam? - Värre analyserare får man nog leta efter.

4. Är du uttråkad? - Ja just nu

5. Är du tysk? - Nepp

7. Är du italienare? - Nej

8. Är du fransk? - Nej

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Japp


to be continued

Blev ju inget lysnade väder idag heller!.. fyy fään! Har tittat på någon helt oseriös film, run fatboy run!.. ska nu städa lite så att tiden går, är så konstigt rastlös idag!.. men har iallafall skickat iväg alla de saker som dom ville ha till ansökan nu:).. Hoppas att brevet med all info kommer snart så man kan börja logga in på hemsidan!.. spännande!..

Ja som sagt har inte mycket att säga denna dag!.. Har börjat inköpslistan inför Ge-kås nästa tisdag!.. götta ska det bli! tyvärr kommer jag bara på tre saker, men kanske bara är bra det = less money;)..

 

Hon gick vidare iallafall...

Ögonen är så där sega och klibbiga av att jag nyss vaknade, eller nej jag har varit vaken från och till hela natten!.. men nu gav jag upp och känner mig heelt seg.. men löser sig snart hoppas jag!..

Fint väder ute idag, hoppas på att man kan sola lite, måste få upp brännan lite innan turkan!.. så att man inte behöver gå igenom kräftstdiet, men det är väl knappast troligt att man skulle slippa det :).. Blev inget sms igår men hoppas på det idag:).. Ska iallfall till Kusk och grilla nått gött ikväll efter jobbet!.. wihoo alltid bra med lite avhopp mitt i veckan:P.. Ser mkt fram emot detta!..

Vi får se hur dagen blir helt enkelt!


Hur fanken placerar man en smörgås så fel?

Har jag kanske en date inplanerad i helgen?.. nej nej hur kan någon tro de ;).. Vi får se hur det blir... Började dagen på värlends sämsta tänkbara sätt!.. Gjorde nämligen en sååå god macka med skinka å gurka å grejer på.. sedan när jag tar första tuggan så smakar mackan mögel! Fy fäään!.. Har endast hänt mig en gång tidigare i livet, men smaken av mögelpåmacka den glömmer man inte i första taget! unket! Blää! spottade bokstavligt ut hela tuggan på köksbordet, hmm ursäkta mitt bordskick!..

Har gjort mitt dagensarbete.. gick bra idag, går fort när man jobbar till 12.. hade mina planer på att gå ut på altanen och sola, men nej tack det är inte det där sköna vädret som det ska vara!.. CC ringde idag igen, dom ville ha mitt fotoalbum i färg:).. Enligt mig bara bra, allt ser mycket bättre ut i färg!..

Ska slänga mig på soffan nu, och sedan ska ja å jenntan beställa från katalogen. fast vet inte riktigt än vad jag ska beställa men men:P..

Hej svejs!

måndagskvällen..

Det visade sig att jag skickade till rätt person! Det var ju tur.. hehe.. Så här på kvällen måste jag sammanfatta dagen som en grymt bra dag faktiskt!.. dels Au Pair incidenten, sedan också sprungit med Linda och promenad med Maria, Matilda och Hanna!.. Bra när man kan vara aktiv!..

Japp imorgon, blir det jobb 7-12 sedan hoppas jag på gött väder alltså sånt man kan ligga å sola på altanen!.. Sedan kommer jenntan och vi ska beställa från taxfree - katalogen! gott gott.. är ju bara 11 dagar kvar imorgon:)..

Hepp nu blir det sängen och sedan hoppas på en god natts sömn :)

Måbraämne!

haha tror jag gjorde misstaget att skicka ett sms till fel person!.. men va fään!.. Kollade även över bilderna från Harrys som varit den stora fasan de senaste dagarna!.. men jag kan lugna alla med nej det var inte så farligt, de va inga klema mot stång eller nakendans med!.. puhh!.

Var nyss en springtur med Linda gick sjukt bra idag faktiskt!, men är mer sugen på endorfiner just nu så det blir promenad med Matilda och Maria klockan 20 treeevligt!..

Hörs

Ett steg närmare det stora landet..

Japp då var det iallafall klart att jag får åka! wihoo! :).. Nästa steg är att få en inloggning och sedan börjar dom matcha mig med någon familj!.. Kul!

Jobbat till 16 idag, blev två timmar mer än va det skulle blivit, men det är bara bra.. Just nu är jag bara svullen och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. fosterställning, kanske den enda utvägen:P..

Gott är det att skratta!

ibland blir man bara så förbannat arg på saker och ting!.. men nej jag ska inte tänka på sånt och leva mitt egna liv istället! :).. För det är väl antagligen det man är bäst på!

Blev härlig promenad med Caroline som sedan ledde till en asasketago kladdkaka och spel:).. Hem och kolla en snutt på elfsborgs match, det blev oavgjort känns ju såå klassiskt.. hoppas på vinst nästa gång!.. Sedan hurtig som jag är denna extrema bakisdag blev det promenad igen med Maria Matilda och Simon.. Bra bra!

Snart blir det rulle!

Orginal gul är svart!

Jag är varm, svetten pärlar sig en aning på överläppen, kanske är jag bakis eller endast het som en

makaron! Håret står på ändan (minst sagt) och jag har ett leende så att tänderna visas, men de e bara bra:) om man inte har persilja mellan framtänderna då vill säga..

Som ni kanske redan har förstått så hade jag kul igår, jättekul!.. Alltid skönt när det kommer sånna kvällar :).. Harrys blev ju utsatt för vårt besök, jag tror dom gillade de, det togs mkt kort, jag är inte med så ingen idé att du tittar upp detta!. Men tack alla flickor och annat inblandat folk!

Snart kommer Maria hit, hon ska hämta sina tillbehörigheter, sedan blir det promenad med carrisen vid tretiden.. och efter det blir det till att löka så att man nästan går sönder.. ska ligga i soffan ända tills jag förflyttar mig till sängen för att sova och jag ska inte ha något dåligt samvete för de! Nej nej!.. Jaoo jaoo, förlåt för att jag skriver så osammanhängande men det är inte jag det är fingrarna mina.. Bjuder på en bild från förförferren! Sedan blir det bara värre och värre och värre och värre tills det blir bara helt kanonbra!


tack för att jag har de underbara!

Gårdagen blev ju absolut inte som planerat!.. men den blev totallyckad, guitar hero m. bandet blev en ingrediens för hela kvällen, och ja det är riktigt sköj asså!..

Nu peppar man inför kvällen, man kom ju hem lite föör sent igår kanske så en aning trött i ögat är man idag, men jag e på G så är det bara! Ikväll ska bli en toppenkanonerskväll med bästa vänninorna! Det är jag heelt säker på!. wihoo!

Nu blir det städning och annat röj!..

Keep in touch baby!

Japp då var det helg då :D

Dagens lunch som jag just nu håller på att laga medan arvingarnas skiva spelas i högtalarna är: fullkornssnabbmakaroner, hot dogs (vilket endast innehåller 33%kött) och så wokgrönsaker!.. Mm va gott, tror nog de flesta av sveriges befolkning blir avundsjuka på min uderbara lunch för dagen! :).. Ikväll får vi hoppas på godar mat innehållande lövbiff:)

En arg och dum tanke måste tillägnas busschauffören som körde kusinen och de tre små söta barnen till Borås för ett par veckor sedan!.. Att han inte orkar gå ut och hjälpa till att lyfta vagnen är ju bara för skamligt! Någon servicekänsla måste man väl ha?!




männen kommer och går men vänninorna består!

åå vad jag hatar att inte kunna somna!.. klockan är tio över ett och jag ska upp klockan sex, kul!.. usch!.. men har gjort allt för att jag ska bli trött och testat massa tråkiga onlinespel:P.. ge mig sömn nu tack!!.. ska gör ett försök till  iallafall..

GOD NATT

Happy face!

Jag äter popcorn, och ni som känner mig väl vet att jag är en master på att popa popcorn i micron;).. Tyvärr var det pappsen som gjorde dom idag, men han lär sig det lovar jag er!.. Fast man får väl ha lite överseende och hoppa över ungefär var fjärde pga brändhet, vilket jag hatar!.. Nog om dessa poppade majskorn!

Jobbet idag gick bra, fick en oerhörd överraskning att jag slutade åtta istället för halvnio! Ja kanske inte låter så mycket men i arbetssynpunkt är det oersätterligt! hmm jaa kanske en liten överdrift ;).. Blir till att läsa i boken som handlar om kärlek och skvaller och sedan sängen för ännu en kort arbetsdag imorgon! Sedan är det helg! UNDERBART!

Hoppas ni känner den positiva andan jag har med mig medan jag skrev inlägget!, livet börjar nämligen räta upp sig på rätt sida efter många om och men igen :).. De e bra! Jag är glad!

låt det skina

yogaövningarna lockade ju rakt inte fram solen, även fast jag jgorde solhälsning hej!.. fään oxå!.. men men, nu sitter jag i party outfiten för lördag, de e bra att ha det planerat när man är sån velepotta till att välja kläder som jag, som ni alla vet kommer jag ju ändå inte trivas i dessa kläder på lördag eftermiddag när det är dags att klä om.. jag hatar den sidan av mig själv!..men annars finns det många bra sidor som väger upp, haha..

Nej får klä om till jobbetkläderna istället, måste städa lite här hemma och sedan laga mat, så blir det jobbet 14.00.. ja så då vet man!


Om det ändå vore jag..

blutsaft och andra extremt bra vitaminer är en del av min frukost numera, hatar att alltid vara så förvirrad och glömsk! Hoppas nu på en förändring, och det är snart! :).. Har vaknat extremt tidigt varje dag denna veckan, så fruktansvärt irriterande när man har chansen till att sova hur länge man vill!.. men men, det är väl sånt som händer..

Mamma åker eventuellt till GeKås idag, hade ju gärna hängt med men jag har ett arbete att sköta så det går icke!, men får hoppas att vi åker innan resan iallafall :)..  Blir antagligen Borran till helgen.. kul!.. Ska förmodligen testa Harrys för första gången, spännande, och kanske kan man få tag i lite äldre kött haha!.. För er som inte redan vet så är det bara 2,5 halv vecka tills det bär av mot Turkan! Wihoo!.. Ska bli gott med en semestervecka innan arbetet börjar på allvar ända till slutet av augusti..


Ska ringa till CC idag med för att höra lite hur det går till nu efter att ansökan har kommit in och man får reda på om man har blivit antagen eller inte.. JAG VILL SÅ GÄRNA!..

Hepp blir nog en liten yogaträning nu och sedan hoppas jag att solen skiner när jag kommer tillbaka till verkligheten igen!..

//Malin

ge mig mer jobb!

Har denna dag inte alls kommit på skönheten med att vara ledig!.. nej usch en dag räcker, eller så har jag bara just nu alldeles för lite att göra! rastlösheten gör mig galen!.Eller så är det väl så helt enkelt att man har saker att göra men tröttheten tar över och viljan till att göra något tråkigt är för stark för att upplevas... Men kom iallafall upp till cafét med Linda treevligt, ska nog gå en promenad lite senare med.. bra att man får komma ut och röra på sig istället för att sitta inne och ruttna över alla tänkbarheter!..

Imorgon blir det iallafall en snutt jobb och andra sysselsättningar.. BRA!..


femte maj tjugohundranio

Tisdag då ja... igår postade jag ansökan så nu är det gjort med! underbart!.. Vaknade tråkigt tidigt idag, men men det är väl sånt som händer ibland... har precis tittat på Bridget Jones Dagbok.. en skönt deprimerande men glad film! :).

Vädret utanför dörren går ju att diskuteras idag, förjeevligt!.. Vart tog den fina och härliga solen vägen undrar jag?. men hoppas att den kommer fram till helgen igen, där det finns en del lösa planer, men iallafall utgång!:).. 

En annan sak jag läste i tidningen idag är att älsklingsserien skärgårdsdoktorn blir långfilm! wihoo, bara älskade den serien när den gick på tv:n!.. kul kul!..

Håller påatt tvätta och ska sedan vika allt!.. tråååkigt!.. men men sen kanske linda kommer hit på en kopp fika, är ju alltid treevligt!

Ha en bra dag!  


informativt

Oj vilken trötthetskänsla som drog över mig.. har städat mitt rum eller ja iallafall plockat undan alla jeeekla kläder som har en förmåga att hamna på golvet och så har jag bytt i tvättmaskinen!.. bra av mig.. fikat hos greken som i och för sig inte var där idag, var mycket trevligt.. alltid kul att träffa flickorna!.. sedan blev det telefonsnack med Susie:)..

Ska nog vila en stund och sedan ner till jobbet och kopiera alla papper till ansökan och sedan vidare mot postlådan och sedan posta den! :).. wihoo, ska bli så sköönt att den äntligen kommer att komma iväg idag!.. och att man kan gå vidare till nästa steg!.. Ska även ut och springa med Linda idag, de e bra!..

håller tummarna att elfsborg vinner mot IFK ikväll!..

söndagskvällen går åt till att..

Ja det är ju så här va att jag är stolt över min och kusinens insats för kvällen. var nämligen ute och sprang!.. hurra för oss!.. och planerar ev. en runda på onsdag oxå!:).. bra bra..

Imorgon skulle det varit barnpassning men othilia ska hälsa på i skolan, så får bli på onsdag istället.. Ska nog fika med flickorna i kinna imorgon!.. treeevligt, var längesen man sågs nu ju!.. hatar att det ska vara så mycket hela tiden såa tt man inte ens hinner träffa sin vänner, de man håller kärast!..

jaoo jaoo.. hade egentligen just nu velat skriva att ansökan är postad men nej det är den ju tyvärr inte!.. ååå hatar att det liger i luften hela tiden och bränner som en het bomb!.. men ska skriva till de sista meningarna i brevet idag och sedan återstår det bara att kopiera hela bunten!.. så mycket är inte kvar nu!.. jippie

Hoppas ni haft en lyckad helg!!

Just in the moment.. (djupt)

borde egentligen sova nu, men tackar folket för en bra 20-årsfest.. jag var nykter hela kvällen och jag hade absolut trevligt!.. Tackar pojkarna för alla dessa pengar jag inkasserade för en körning till Borran!.. tack tack!.. kanske att man kan gå ut nästa helg nu bara för det!.. haha jaaa

Jakob och jag hade en del diskussioner idag.. vi kom fram till en sak iallafall.. och det var att vi ska börja leva i nuet! (med nuet räknar vi 24 h fram eller bak).. jag vill absolut försöka!.. men är väldigt svårt att bara glömma och gå vidare, speciellt när man stör sig på vissa saker, och att man känner att det var så mycket mer man ville säga!.. men men.. inget att gå in på nu.. jag lever ju i nuet! :)..

Just nu ska jag sova.. för att klockan ringer igen halv sju!.. bara jag inte försover mig!.. Ahhh jobbigt!.. men men.. laddar redan inför springturen jag har planerat imorgon eftermiddag.. hoppas linda eller maria vill följa med mig!:)..

GOD NATT

typiskt..

Hade kunnat sova ända till elva idag om jag ville så, men när vaknar jag? jo 08:18 trööökigt!.. men men inte så mycekt att göra åt det.. Läser väl i min bok istället och sedan väntar på att klockan blir 12 och arbetet startar.. jobbar till 20 sedan blir det 20-års partaj hos Carrisen!.. Treeevligt!.. Tyvärr börjar jag jobba 06.45 imorgon så blir väl ingen hejdundrande partyfeeling från mig, men kul å träffa folket iallafall! :)..

Vi hörs!

1:a denna månaden : Maj

Varför ska internetet bråka så med mig!!!? ena stunden är det inte en enda sida uppe så trycker man, väntar och trycker igen.. och kanske igen och igen och sen helt plötsligt har man hur många internetsidor som helst uppe! ååå!.. ja ja men det är väl så det är kanske..

Första maj idag, partaj igår.. var en mycket god dag, gött grill och go förferre i Varberg!.. Societen som gällde sen!.. Helt okej kul, men nej det sega ur på slutet så jag å kussen bestämde oss för att åka hem en timma tidigare än planerat.. gött på ett sätt tråkigt på ett annat men va fään kommer fler partajtillfällen ,det är jag 100 på!.. Jobbat idag, var totalsegt, men de stackars 5 timmarna gill väl till slut dom med..

Den gamla veliga Malin kom för en stund fram idag.. helst plötsligt var ju mitt körkort helt bort åt skogarna, och jag kunde inte hitta det nånstans!.. Ringde till polisen och skulle anmäla det, gjorde det, kom sedan på att man kanske ska ringa societen å kolla om det är där, och jo mycket riktigt var det ju där!.. Fään tvungen att ringa till polisen igen, och nu måste jag infinna mig mellan 9-15 på måndag och visa upp att jag verkligen har hittat det!... va ju verkligen inte vad jag ville göra på måndag, men är man virrig så är man va?.. Sedan kom jag ju även på att jag lovat morfar så innerligt att ta in posten, vilket jag glömde sen glömde jag ta med mig filmen som jag så länge längtat efter hem.. det är tur att man har en kusin som plockar upp och ordnar till efter mig:)..

In to the wild började nyss på tv:n sjukt bra film men vet inte om jag orkar titta på den, den är ju så lång!.. men men blir iallafall jobb och sedan 20-årspartaj imorgon!.. götta!.. Jag är trött och har magen full med onyttigheter, jag orkar inte mer och skippar nog i allt vad planer heter och sover tills imorgon istället!.. GOD NATT..

RSS 2.0