samstag.

Det är lördag, jag steg upp 06:13 tungt!.. är hemma på "rast" och ska iväg klockan 16 igen och jobba till halv nio.. wihoo.. hade väl varit  lite trevligt att gå ut ikväll men icke då!.. jag börjar ju klockan kvart i sju imorgon igen såå roligt :D..
Nu bli det tupplur helt enkelt!..

Frustrerande!

Jaa så var man jätteglad och gick till postlådan för man hade sina aningar om att FM-sändaren jag köpt skulle komma idag!.. och jo det gjorde den väl också, men glad som jag var satte jag i den i iPoden och sen skulle trycka på den så fungerar den inte!.. är det störande eller vad!.. hur kan man med och lägga ut en sak på Tradera om den inte fungerar!..

alltså är jag just nu ganska antitraderafolk som lurar folk som mig! usch jag säger bara det!!

japp så nu har man blivit av med lite frustration och jag tar ett djupt andetag och andas in och ut, jag är glad igen för jag har fått hem min bikini som jag beställde på H&M och ja den fungerar mycket bra faktiskt!! :)

Jobbade ju i natt, det gick fint och jag skulle nog kunna tänka mig att jobba fler nätter om jag fick möjligheten.. nu kommer snart bror min och Therese för här bjuds på älg ikväll!

hmm hmm..

17.09 är den nu... klockan 17.15 ska jag befinna mig på Danska vägen 10 och hämta upp Maria sedan ska vi bege oss mot Friskis för det är ju Step idag!.. wihoo ska bli skoj! :) känner att jag är lite väl taggad till det hela men kanske är så när man har legat och sovit hela eftermiddagen :S.. ja ja jag säger då det!

Torsdag

oj det var tungt att gå upp i morse!.. men kände ändå att jag var tvungen så att jag kan vila senare i eftermiddag.. med andra ord måste jag vara så aktiv som möjligt idag.. vet inte riktigt vad jag ska göra.. är ju pissväder ute!... usch, men finns väl alltid lite tvätt att vika:P.. ska iallafall äta frukost nu och sedan ska jag stänga av datorn.. to much facebook från mina sida..

Hörs!

bloggande.

Onsdag kväll och ingen har nappat på mina skor än.. Det här med blogg är ju faktiskt en ganska bra upplevelse... läste nyss igenom alla mina inlägg sedan jag var på Island (jag har inte jättemycket att göra) men iallafall det var sjukt roligt och man tänkte tillbaka på alla roliga saker som hände:).. tyvärr har man ju inte träffat så många som man velat efterråt.. men några har det ju allt blivit:)..

Nu borde Åke komma hit snart med tycker jag.. en komiskt citat av mig om mitt jobb: "inte alla jobb man får sitta på en bänk i en halvtimme och bara lyssna på musik och leta kluvna hårtoppar".. okej jag var nog inte alltid så sysselsatt, men det var skoj iallafall...

Nu ska jag snart sova.. ladda inför morgondagen, då jag inte ska göra så mycket.

Mitt i veckan.

Har ju varit ute efter en FM-sändare nu ett tag så att jag kan lyssna på iPoden i bilen, men som kanske många vet så är ju inte ekonomin den bästa nu i slutet av månaden... Man kanske redan vet vart jag ska komma men jag kommer iallafall tala om det!.. Jag har nämligen köpt en FM-sändare på Tradera för endast 56 kornor inkl. frakt!.. De ni! Ja den kommer väl hem till brevlådan någon gång i dagarna får vi hoppas :).. Kanon ju!..

Just nu sitter jag på jobbet, har rast.. vilket som inte är så lockande är att det är magsjuka här på jobbet igen!.. USCH jag hatar det.. och jag hoppas verkligen inte jag ska få den skiten nu igen!.. nej nej nej tack! Där går min gräns asså..

Bara för att väcka en del goa minnen ska jag nu spela denna lilla snutt..antagligen är det bara jag och en till som fattar vad jag menar:P.. om inte mormor läser detta inlägget då förståss!..

om det ändå vore så..

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!





kungen och mamma..

Har nyss tittat på offentliggörandet av förlovningen, och ja stelare tal får man ju leta efter:P... Mitt nya intresse är just nu är att lyssna på Stieg Larssons tredje och sista bok i iPoden och ska just nu snart gå ner i källaren och vara duktig att vika tvätt.. jaa nytta med nöje det är allt jag har att säga...

Vad som också är känt är att jag ska jobba heela helgen och slutar klockan 16 på söndag.. klockan 18 börjar bion på 2001 i Borran.. mamma pappa och jag.. ska nämligen bege oss dit och se på Män som hatar kvinnor... jag tror det blir kanon:)..

tjo.

Fettisdagen..

Semle dagen eller Fettisdagen som man också kan kalla det.. Det är också denna dag som kronprinsessan och Daniel har gått ut offentligt med förlovning och att dom gifter sig nästa år! jippie men va vad det dag att gå ut med då??.. jo vi väljer Fettisdagen! finaste dagen på året.. hmmm nej jag hade nog valt en annan dag...

Tisdag idag.. ska till jobbet och städa ur en lägenhet, skulle börjat tolv men har nog bestämt mig för att börja elva så är jag färdig mycket tidigare:).. bra där av mig,... måste bara keka lite frulle först:).. Sedan blir det medel/styrka ikväll.. wihoo.. kul ska det bli... måste bara hitta en bra och händig vattenflaska... kanske ska kolla på tradera..... nej nej Malin där går gränsen! usch och fy!..

Utkast: Jag är ...

Jag är bra på yoga och jag gillar det, Daniel hade passet idag istället och det va bra för han e beest... Aerobicen går bara bättre och bättre och jag blev riktigt svettig och go idag:)..

min karriär på Tradera går framåt, tyvärr har ingen budat på mina skor .. än... men det kommer det kommer (får vi hoppas på iallfall).. men har budat på en sak till som jag inte kommer att nämna här men jag hoppas på att vinna denna auktion.. haha jaa jag gillart helt enkelt!.. hoppas att min väska kommer hem snart :P..

choooklad!

Ny vecka nya möjligheter och jag är FRISK!.. gött är det vilket betyder- träning! och som jag har sagt väldigt många gånger jag är inte bra på det här med dans och aerobic men bara för det ska jag satsa på det ikväll iallafall!!.. yoga blir det med, inte lika avancerat det är mer bara att sitta och andas hit och dit vilket kan vara ganska skönt ibland faktiskt:)..

Var en liten sväng i Tittebo där det bjöds på god mat, gott fika och trevlig stämning.. I like ;).. Synd bara att det inte blir så ofta.. men nästa helg kanske det blir partäj igen då!.. Hoppas!

Måste ju även meddela att jag har gjort premiär på Tradera och råkade visst köpa hem en väska... spännande. har lagt upp ett par skor som jag inte tror någon vill ha men man kan ju alltid hoppas:)


I natt I natt

Sen när blev säsongens smak Päron? det kör dom iallfall stenhårt på på Max i Värnamo.. jo hyffsat god, hyffsat grön och hyffsat slickvänlig:).. Men vad gjorde vi då i Värnamo? det är klart som kattspad att vi hade bowlat;).. vad som inte är så självklart är att jag inte var så bra,  men jag vann ju iallfall mot Andre BRA!..

Vad som sen hände var att jag och Gurra är bäst på sällskapsspel vilket gjorde att vi vann ännu en gång;).. tyvärr var det ju inte toppform från min sida på det här med tv-spel igår, men don´t drink and drive! det är bara det jag har att säga... Blev en hellyckad kväll, innehållande militärbuss (som egentligen vore röd med hjärtan) massa sång, massa snö och massa sladd, vilket gjorde att vi nästan körde in i en skylt och upp på trottoaren men jag sa bara nästan. det var kul nästan jämt iallafall:).. slutade med en god discodans utfört av mig och Gurra ca 05:15 tidigare under denna dag:).. låten kommer senare;)..

Hellyckat helt enkelt!

fredagskvällen..

Det blev en dag, en bra dag som egentligen inte innehöll så mycket, utan det är så det ska vara och avslutades med en skön kväll med flickorna och många sorters spel!.. jag är bra på att prata (inte baklänges), suger på att sjunga men jag tycker det är roligt, sing star är ingenting för mig för jag blir bara bortgjrod ändå, kanske vinner jag min första match någon dag men idag var inte den dagen.. hmmm...

Har även färgat min hårbotten svart, nej den är inte lika svart längre utan är nu mer åt det blonda hållet!.. jag har äntligen fått till en bra ringsingnal till min nya mobbe, ingen kan gissa vilken och kommer förmodligen aldrig berätta heller.. jag har fixat så jag kan läsa den tredje stieg larsson boken genom öronen. det är bra!

Imorgon är det lördag. Jag är trött och något flummig, hade väl egentligen bara velat vara i sängen och sova just nu men så är det ju inte, jag sitter ju här..

God Natt

fredagsmorgonen

Jag måste bara börja denna dag med att säga att jag är Ledig i tre till fem dagar nu!.. det är så underbart skönt när man vet att man har gjort sig förtjänt av det:)..

Vad som händer denna första lediga dag är väl inte riktigt planerat än, men ska iallafall laga middag till mamma och mig, och sedan fixa ett bildspel med deras kort från Lanzarote, kan ju alltid vara lite roligt, sedan till kvällen blir det såklart en go och skön spelkväll med flickorna från FRESCHLA! 

på återseende!

LEDIG!!..

Det var med lätta steg jag lämnade jobbet idag, 9 dagar irad är faktiskt ganska jobbigt och det är skönt att vara ledig nu en hel helg :D... så imorgon ska jag baaara ta det lugnt!..

Annars så är det inte så mkt som händer just nu förutom att jag är fortfarande är lite förkyld vilket jag verkligen inte vill vara längre!.. men hostan har ju iallafall gett sig någorlunda.. så nu hoppas jag verkligen att jag kan träna igen nästa vecka...

Måste väl också kommentera vädret, för det är ju hiskelit mycket snö ute!

Premiär.

jag hade helt totalt missat detta!.. men vet inte hur jag kunde i och för sig kollar jag ju nästan aldrig på tv nu för tiden, men ikväll är det garanterat att jag sitter där exakt klockan 21, och jag ska poppa mig popcorn till och med! Det är ju nämligen säsongspremiär på Grey´s Anatomy! Hur kunde jag missa detta??... ja ja tur att mamma sa det i morse iallfall:)...

jobbet 7-17 gick bra, hade bara en fruktansvärd huvudvärk nästan hela tiden, men den har gått bort nu som tur är.. har bara imorgon kvar sedan har nio arbetsdagar gått! :).. underbart och sedan är jag ledig HELA fyra dagar i rad :D.. underbart skönt!

Och så blir det tacos ikväll till kvällsmat underbart ju! ;)


tisdag..

Dagens projekt var att töja ut gårdagens inköp av skor, och ja nu sitter dom riktigt bra faktiskt och jag är mer och mer nöjd :)..
Just nu sitter jag på jobbet och har rast, såå fruktansvärt onödigt ha rast när man baraj obbar 6 timmar men det är väl så det är med dessa bestämmelser... nu är det även bestämt att jag ska försöka mig på att jobba en hel natt nästa vecka.. kommer bli spännande:P..

och imorgon är det endast två arbetsdagar av dessa nio irad. och förkylningen går absolut åt rätt håll!! jippie!.. kanske att man är frisk till helgen och i toppform inför lördagens bowling...



CAT

känns som om någon sitter på min näsa och trycker, jag orkar inte mer!.. jag hatar att vara förkyld! men hoppas på en förbättring inom en snar framtid..

vad som skett idag är då inte mkt.. jag har jobbat (ovanligt) men kämpade mer än vanligt idag, för det är inte lätt när man hostar nyser och sedan får näsblod lite då och då, jag vet jag är fräsch!!..

En bra sak som hände idag var att jag köpte nya skor!! exakt sånna som jag velat ha och tittat avis på alla som haft hela hösten! och nu är jag en i gänget, måste bara gå in dom först, eftersom dom är liiiite trånga, men har nu hittat en del experttips på nätet och hoppas att det funkar... sedan kan man ju alltid lägga in dom i frysen har jag ju hört från en säker källa ;)..

jaooo jaoo.. har iallfall sovmorgon imorgon vilket är av det psoitiva slaget och jag får soooova hur länge jag vill och kan gå runt i mina nya skor och bara vänta längtansfullt tills jag ska gå till jobbet igen... okej det där sista kanske inte riktigt var sant men sovmorgon har jag ju iallafall :D...


slödag.

det är söndag idag, inte farligt bakis idag vilket alltså betyder no pizzas!!!  det är bra!.. igår blev det Borran igen, mycket trevligt, förferre med den äldra generationen men det var bara trevligt... sedan var det tänkt att vi skulle gå in till stan men vi vinka in bussen till kanten och vi fick åka gratis buss in till stan istället! perfekt!. med tanke på hur jäääkla kallt det var ute!..

X&Y var trevligt, träffade massa islandsfolk alltid lika roligt, sedan blev det massa dans och annat trevligt röj.. lärde mig en ny sång på nytt och det var roligt.. var hes som en kråka på bussen hem, men är bättre idag, tyvärr har ju näsan börjat rinna nu! uscha!! ser inte bra ut för nästa veckas träning :S.. jag gillar det inte.. men jag kämpar på med mina C-vitaminer och hoppas på att bli frisk så snart som möjligt!..

Ska nog sova lite till innan det blir jobbet...

Torsdag.

Intensiven igår var vrööööljobbig och sedan blev det yoga, och ja man kan ju iallafall låtsas att man i lite vig iallafall :).. Idag har jag inte käns mig helt ok. hostan är på väg det känner jag.. det gillar vi inte!..

Försökte mig på att laga någon exklusiv thailunch idag men det blev ju bara soppa av alltihop, men sedan fick jag till det ändå och jag blev mätt :)..

Nu strax eller om fem minuter blir det iväg till jobbet, slutar klockan 20 idag, ganska gött..

hej.

frutsallad!

Känns som en måndag idag, kanske för att detta var första arbetsdagen för veckan... gick bättre än vad jag skulle kunna tänka mig.. Men tungt att gå upp tidigt idag!.. fast det är det väl alltid!.. Snart väntar en tripp ner till Skene och Friskis, ska nämligenbli intensiv och yoga-pass idag:),.. har laddad för detta hela veckan och jag tror att det kommer bli sjukt jobbigt..

Hej hoppelihopp

spaghetti und köttfärssås

Nu har jag gått över till det andra laget - laget som gillar majs!... har nämligren lärt mig att äta dom där små gula pluttarna nu :).. känns bra!.. och ja jag tycker faktiskt det är ganska gott!..  Ett annat tips som jag alla tycker ska ta till sig är att lägg dig aldrig med blött hår!.. Då får du se ut som jag gör i huvudet idag.. och det vill man inte det lovar jag!!..

Tog en långpromenad med Caroline innan idag med. myclet skönt var det, synd bara att det var isgata ungefär överallt!.. men konstigt nog så ramlade jag bara en gång, ganska stolt över mig själv faktiskt!..


så det blev..

Det var en tripp till Göteborg inplanerat, men vi hamnade i Borran istället. köpte en del ganska bra saker.. mest som förberedelse inför sommaren.. just nu längtar jag bara till den 23 maj så att vi kan ligga där på stranden och götta istället för att gå runt och huttra här.. usch vad jag hatar detta väder!!.. vi har idag kommit fram till att det kan vara sol och varmt alla dagar utom en på hela året!... visst vore det bra!!

Nu blir det först promenad till Maria och sedan iväg mot Friskis och Aerobic och yoga :).. gott!

mondag..

Måndag.. jag mår mycket mycket bättre idag. skönt!.. väntar på att Natalie ska bli färdig hos frissan, och sedan bär det av mot den stora staden Göteborg!... shopping står på schemat, vet inte riktigt vad jag vill ha men man hittar väl säkert alltid nått.. ikväll blir det oxå yoga!.. kan ju vara bra efter en stressig dag i stan.. eller nått..

uppkastning..

oj vilken kväll... det är det enda jag har att säga.. och att dagen har gått åt att vara Bakis!! inte lite heller men nu lever jag igen :)

full i magen..

sitter vid köksbordet och tuggar på två djungelvrål, samtidigt!.. har avklarat veckans sista arbetspass och innan jag lämnade bygget gjorde jag nästan en halvtimma i solariet, wonderful!..

har nyss ätit alldeles för mycket potatisgratäng oxå, inte bra eftersom man måste komma in aftonens partykäder som ska visas upp på Oscars i Varberg, mycket kul hoppas jag på!.. vid fyra kommer sara och jenny, sedan blir det färd mot Skene där vi möter upp H-S som sedan kör mot kusten!.. Kommer bli kanon enligt mina tankar..  

God Middag!

lev livet.

Tyvärr måste man ju säga farväl till vissa saker, och idag tar vi farväl till alla våras Bettan, hon var bra och mycket omtyckt!.. men nu är det annat som står här hemma på "gårn".. nämligen en fin liten golf istället.. preecis den bilen jag alltid velat ha!.. så lycklig är jag!!Vad som händer till kvällen är att jag ska om cirka 45 minuter hoppa in i den nya lilla bilen som jag här och nu döper  till Staffan eller Lille Steffe som man också kan säga..
 
en bild på lille steffe får vi ta en annan dag, men han är iallfall bra!..

Här tillägger jag en låt som får alla att le =)

personal shopper..

en skata flög förbi, var är alla våra fina fåglar?,, nej klart att ingen vill visa sig i det här grå och trista vädret...
 Vad har hänt sedan sist? inte mkt.. Vi har fixat så vi blir en till på resan:).. Byllan blir oxå vårt sällskap BRA!.. jag har mest jobbat och tränat en del.. en bra vecka måste jag säga och ser fram emot helgen..som innehåller lite av varje, varbergsresa på lördag, aplared ikväll och så såklart Skene på Söndag och fira de som kallas mina kusiner=) treeevligt...

Har ju även bestämts att det blir av! en skidresa alltså jo då, 2 april drar vi iväg för en långhelg, jag, kussen moster och så smurfen såklart.. :).. kommer bli kanonerskanoners!!...
nu ska jag inte dilla längre utan mer rakt på sak!.. det är fredag jag ska snart byta i min säng och klä täcket i mitt  snuskigt nya och snygga påslakan!.. mamsen och jag har varit med Farfar på Dressman och ja det var ju såklart en upplevelse att få han till att shoppa men absolut treevligt.. Sedan blev det lunch på klockaregårdens café i FRITSLA!!.. Therese följde med dit med och det var mycket gott och jag är fortfarande mätt:)..

Idag är en sån dag man är kall inombords och det är ju absolut inte trevligt alls!!.. Melodifestivalen börjar imorgon, årets flopp är ju såklart att inte vår allas kära Magnus inte deltar.. sorligt vilket gör att jag kommer nog förmodligen inte följa årets upplaga!..


laban eller jag mena lajban

oj så det kan bli ibland.. det börjar med en högst flummig tripp till smålandsstenar som tills slut slutar klockan 4 i Tittebo.. sjukt roligt tv-spelskväll och jag är ju grymmare än vad man någonsin trott på det där:P.. Susanna hon är bra hon oxå!!...

Sjukt seg igår, blev det fläsk till middag och sedan till att flöta ut sig i solariet mycket skönt!.. vi åkte vidare inklusive ett varv i svenljungas rondell och tankade.. som ni alla redan kanske vet så tål Bettan endast en 100-lapp bensin om gången så man börjar ju bli proffs på det här med att tanka.. nog om det vi åkte vidare genom skogarna till Fritsla och hamnade på Danska vägen där vi tog det lugnt eller chillade som man oxå kan kalla det tills vi började göra oss inte så slitna längre och till slut fick toppresultat!.. sedan var det bara till att börja blanda och det blev en del smått och gott kvällens bartender: Malin, jo hon kan det mesta hon!..

Sedan blev det bilfärd bortåt Folkets hus där det mesta är ett minne blott som uppspelar sig i små och goa flachbacks.. men jag hade absolut trevligt..! Och idag när vi granskade korten kändes det inte som om det var vi som hade tagit dom eftersom det går knappt att visas publikt!.. kort och gott från lilla jag som är nöjd över sin helg och ångrar högst att hon ska jobba om två timmar och tolv minuter :S...


RSS 2.0