Äntligen!!

Nu är det äntligen dags! Nu åker vi till solen:)


Torsdagskväll

Då var denna dagen till ända snart och jag ska få slumra in för natten skönt:) har varit en mycket lugn semesterdag faktiskt, eller jag har fått gjort mycket men i ett mycket långsamt tempo..

Fick äntligen rensat i min garderob vilket resulterade i tre fulla ge-kåspåsar med kläder som får gå vidare till den som vill ha det:) allt är inte fult och inte använt allt för många gånger heller men ibland så vet man bara inte varför man köper vissa plagg;)

God natt säger jag och hoppas klockan går fort till imorgon eftermiddag när jag får besök av någon som tar upp en stor del av mitt annars mycket kära hjärta!


Torsdag!!

Då var det dags för en riktig tvätt och städdag!! Är inte så taggad som jag borde vara men har ju hela dagen på mig så gör väl inget om det går lite segt;)

När jag skulle hämta min cykel på stationen imorse var det någon dumfan som hade snott min cykelkorg!! Varför kan folk inte veta vad som är mitt och ditt i denna värld??


Tisdag..

Nu är jag och Matilda på väg till Jönköping för lite shopping!!:) har aldrig varit på A6 så det ska bli spännande!!

Denna bild får tala för sig själv.. Man kan ju bli deprimerad för mindre:(


Måndag!!

Muffinsen va mycket uppskattade och det mättade många magar idag! Gänget var mycket nöjda med mig med så det var ju kul att höra:)

Rensade mitt skåp innan jag gick hem hade visst samlat på mig lite kläder:P


Söndag!

Nu ligger jag i sängen för att sova va ju ett tag sen man kom i säng så här tidigt.. Ikväll har jag bakat muffins för avskedsfikat imorgon! Imorgon är sista dagen på E71, jag har trivts enormt bra och man har ju verkligen lärt sig hur mycket som helst:) man kan ju alltid hoppas att jag får komma tillbaka till nästa sommar!

Imorgon kl 15.30 börjar alltså min 3 veckor långa semester! Wei!!

En glad men trött sommarvikare som är redo för ledighet!


Onsdag!

Har Varit en mycket fin dag! Blev en liten shoppingtur med Sofie också, hittade en jättefin jacka jag blev kär i:) och nu skapar vi lite känsla innan resan!! Härligt!


Tisdag!

Det regnade ju inte lite när jag skulle cykla till jobbet idag!.. kom fram som en dränkt katt kan man ju säga!.. 
 
här är en liten filur som gillar regnet iallafall :)
 

Måndag!!

Sommarjobbet börjar gå mot sitt slut och semestern kryper allt närmre! Kan ju säga att glädjen efter ledighet är inte långt borta nu! Fint! Ikväll har vi haft en liten sammankomst inför resan och beställt taxfree varor! Självklart en del vin vi ska ha på hotellrummet och så en parfym så att jag inte luktar svett;) om mindre än två veckor är vi där!! Längtar såååå!


Lördag

Då var man på väg mot Falkenberg och lite 30-årspartaj! Kuligt!!


Fredag!!

Då har jag käkat upp min frukost, ett antal timmar på jobbet sen är det helg och två dagar ledigt! Härligt, va ordet!! Tror det kommer bli en kanonhelg faktiskt:)


Kom o buda!

Dessa sköningar säljer jag på Tradera nu så passa på;) en spännande auktion kan man väl aldrig säga nej till?!


Satans småFötter!

Mina bulls anlände en dag efter beställning (sjukt bra) men dom passade ju såklart inte! Vilken besvikelse asså!! Men man är ju född med alldeles för små fötter så är det ju! Denna affär går alltså med förlust får lägga ut nått på tradera imorgon helt enkelt;)


RSS 2.0