Allt blir mycket bättre när vi är tillsammans..

Att man inte är bakis idag är ju ett under... a jag klagar inte!..

Satan vilken kul kväll det var igår... eller dagen va bara helt perfa igår!.. go chillördag helt enkelt :)

Träggårn, är ju då inte mitt  favorituteställe direkt... men går man dit med rätt pers så kan det bli jeekligt bra!..

Tänkte att jag skulle plugga idag, men har bestmämt mig för att ta semester en dag till, och kör järnet imorgon!.. På Fredag är det tenta och då ska allt sitta!!.. när jag tänker på det.. känns det som om jag får en klump i magen och jag vill inte riktigt begripa vad som är på väg att hända!.. Men om det inte sitter i huvvet klockan 10 på fredag morgon ligger jag risigt till asså!.. jag säger lycka till, till mig själv och hoppas på det bästa!...

Nu ska jag sätta på mig städarrocken.... sedan kan det nog hända att det blir jympa och till kvällen, ja vad händer då?...

min frilla i detta nu kan vara det snyggaste jag sett!!

Bion igår, var braaa =) Social network..
Har haft en sjukt go lördagsmorgon med tildisen :).. Käkat scones, vilket börjar bli lite av en tradition.. o så kolla vi på film, the last song... grät en skvätt gjort jag allt!!..
Nu ska vi boka flyget till bryssel!.. wihoo!..
Tonight is the night!

Plugheest

Fredag och veckodagarna går ju fortare än jag nånsin kommer att kunna gå själv!.. Idag blir det iallafall, mucho pluggo i skolan.. har bokat grupprum från 9-17.30!!.. Ja bara jag hinner till systämet så är jag nöjd :)...

Flyttar till Borran över helgen.. Tildisen o jag blir kombos.. alltid lika trevligt :).. Helgen bjuder på massa skoj.. Bio ikväll med marie o henrik, djurparken imorgon.. o sist men bäst!.. Marre kommer på en snabbvisit :)..   gilla!..

Nu ska jag dricka upp teet sen göra mig snygg!.. Kan ju inte ta så lång tid ;) hahha

onsdag.

Å sushi till lunch idag.. mm va gott det var!.. Henrik fick ju iofs ha en liten kurs i att äta med pinnar´. Det gick fint till slut o jag fick i mig mina åtta små bitar av rå fisk!. mumma!..

Har tränat idag med!... stolt stolt, eller vaad?.. MEdeljympa blev det.. höll nästan på att ramla ihop och ge upp.. men det gjorde jag inte som tuur var :).. nu ska man bara försöka fortsätta med att åka dit!.. Två gånger i veckan får bli mitt mål för framtiden!..

Imorgon seminarium, får vi se hur detta ska gå och sedan tillbringa några timmar i tvättstugan.. och sedan jobb!..

God natt!

Tisdag.

Då var tentaplugget igång.. satt från 11-18 idag, är jag ambitiös eller vaad? ;).. Fast i sällskap med Marie och henkepenke blir man kanske inte så effektiv!!.. Men en bra dag i skolan har det varit..
Thaibuffé på golden elephant idag.. gött!.. åt så att magen nästan sprack och toppade med ett kaffe som inte var helt okej, bränt och dant!..
Har blivit en låång tvkväll hos tildisen.. Bra tv på tisdagar speciellt när man får tacos till också :).. ÄR denna dagen helt enkelt fruktansvärt mätt och glad!.. Imorgon blir det plugg igen.. och jag ska verkligen försöka ta mig till Friskis & Svettis för att skaka av mig lite överbliven tacos..
Jupp natti natti!

examination.

Det blev pizza till frukost...mmm jag är så nyttig att jag snart kan rulla till skolan...

Ska klippa mig idag... wihoo.. ska bli kul men har väl ingen direkt bra idé heller... ifos..Kallt är det och kanske hade man önskat att man hade några fler hårtrsån än dom jag har blivit beviljad, för här hålls inte mkt värme inne!..

Ikväll blir det ialllafall step och det är jag glad över :)

sleepyhead!

Söndag.... har varit en väldigt lugn dag och en mysig dag... vaknade upp i borås på Norrmalm, mitt andra hem nu för tiden :).. Tåget hem som vanligt och sedan hem o sova i soffan!.. vilken helg va?

Spelade brainstorm med mamma o Therese i eftermiddag... mycket trevligt!.. med tanke på att vi kanske spelar spel högst två gånger om året var detta en sällsynt händelse här i det blå huset :)..

Gårdagen var braa!.. Mer behövs inte sägas;)..

Imorgon till frissan och sedan mot skolan och examination.. wish me good luck!

löördag..

Det är lördag... Matilda tänder ljus och vi är två fina flickor igen!.. jag har spets på ärmarna o Matilda en fläta i pannan.. kvällen blir kanon och kanske får y möta x:et?.. låt det bli så!!

rainy saturday

Lördag och en sån väldigt meningslös dag!.. jag är bakis och jag orkar inte ta tag i mitt liv.. Vaknade upp hos Matilda, tog mig neråt stan och sedan hoppade på tåget hem och sedan rakt ner i sängen!.. Kul kväll igår iallafall =).. Linköpingsborna är ett slag för sig och blir nästan alltid lyckat!..

Just nu funderar jag bara på hur jag ska orka med en sån kväll till? Men jo då!.. Efter en dusch och lite upp-piffning så är man nog på G snart igen ;)..

Nu blir det soffan ett tag till!!!!!!

give me some love!

Här kommer något som ärsällsynt nu för tiden.. ett blogginlägg från mig...

Jag lever ett liv, ett stressat sådant.. men jag gillar det!... det börjar dra ihop sig mot Tenta och jag är inte förberedd?!?! vad ska jag ta mig till... men jag ska klara det, det har jag bestämt mig för ;)..

Helgen ska bjuda på fest, det gillar jag!.. Speciellt när det är med Tildisen!.. För det händer inte så ofta det heller nu för tiden!.. första helgen i december blir det en lite tripp till Bryssel! wohoo! o vad händer där? jo världens bästa trio ska återförenas och göra bryssels gator mycket osäkra ;).. tre snygga brudar, det blir farligt helt enkelt ;)..

Även fast det är snö ute och jag får bo in mig i mina stora röda amerikanska dunjacka så ser jag fram emot en bra höst!.. inget depp här inte och kanske ska jag till och med försöka använda mitt årskort på Friskis? En bra tanke iallafall!..

Ska bli bättre på detta nu har jag tänkt! Så på återseende!!..RSS 2.0