tråkigt väder idag..

Har varit på gymmet idag, men fick inte skrivas in på familjen eftersom jag inte kunde bevisa att jag bor där.. hmm okej... måste ta med mig post dit.. konstigt!!.. ja ja, men fick iallfall se lokalerna, ser mycket bra ut:).. finns både step, body pump, yoga, pilates, ja sånt som jag tycker om helt enkelt:)..

Körningen går bättre och bättre, fast hade varit bra om man hade en karta över allt ihop så att man fick ett hum på hur alla "städer" hänger ihop.. japp väntar på Rasmus på skype men verkar inte dyka upp för tillfället.. får väl vänta en liten stund till sen vet jag inte vad som händer, måste städa upp lite idag eftersom imorgon kommer städerskorna och ska göra grovjobbet!..

jag kämpar på här helt enkelt!!


kvällen.

Sitter i mitt rum, har precis satt upp en massa foton, så nu känns det lite hemtrevligare :).. förkylningen känns mkt bättre, kanske för att jag tagit alla dessa vitaminer, vad vet jag :P.. Har snackat massa med Rääs idag, ooh det gillar jag, jag älskar när skype vill göra precis som jag vill göra:).. har kört den stora Range rovern idag med, in och ut garaget och så klrade jag att backa hela vägen ner från garageuppfarten, vilket är mycket bra gjort!!

jepp, bli läggdags för de små barnen snart vilket betyder att jag måste lära mig några engelskabarnsånger supersnabbt, vet inte hur detta ska gå till men får väl iallafall försöka kunna blinka lilla stjärna :)..

kan knappt fatta hur fort tiden går hela tiden!!.. imorgon är det redan onsdag!


Tisdag..

idag gör jag premiär för min I love NY tröja!!.. oh den e så fin=)

fick ta en promenad istället för en springtur idag eftersom jag inte känner mig riktigt hundra i kroppen, men intaget av C-vitamin är nog 200% nu så jag hoppas på att bli frisk snart :).

nu ska jag göra i ordning mig sedan ta stora bilen bort till Scituate och hämta lillen!!..


en vecka

jag har köpt mitt försa amerikanska klädesplagg =).. wihoo!.. en go kofta/väst =).. kommmer att behövas nu när det snart blir kallt!.. Fixade även skivor så jag kan ordna datorn, och så fixade jag "klisterlappar" så jag kan dekorera min fina vägg med alla fotona jag släpat med mig!! Bra av mig!

Dagen har gått jättefort och jag är helt slut, jobbigt med allt nytt, men jag gillar barnen dom e så goa!

Fick äntligen pratat med Rasmus, åå vad jag gillar den mannen!.. Hoppas på mer prat imorgon, det vet du va ;)..  här kommer några bilder till :


Måndag

Måndag, jättefint väder här i hingham idag:).. har fått ett bankkonto här nu, min första lön och jag kan till och med köra bilen nu! bra av mig!.. bara en sak som fattas är att jag vill prata med Rääs!! hoppas verkligen det blir av ikväll men har en känsla av att det inte kommer bli så föratt jag ska jobba om typ en kvart och det är då han kommer hem från träningen! så jeeekla typiskt!! jag har inte gett upp hoppet ännu!..


Ikväll kanske det blir lite shopping, hoppas på det :). eftersom att jag inte har så mkt kläder som jag tänkt att jag har.. men det går väl lätt att ordna!.. jag vet att jag varit jättedålig på att visa bilder men kan lägga upp några nu :)



kommer mer sen när jag hinner =)


Söndag regn

Söndag, det regnar ute, har inte stigit upp ur sängen än, eftersom att jag vaknade klockan sju idag med!.. men jag hade ändå mina förhoppningar om att kanske Rääs kunde vara inne på skype men det var han icke, tyvärr!.. mamma o pappa är inne men svarar inte, hepp rolig början på denna dag? helt deprimerande ju!..

En sak som kommer bli rolig idag är ju aupair mötet!.. ska bli kul att träffa lite andra aupairer och kanske få lite kompisar:P.. rullskriskor blir det, ser fram emot detta :)..
Ja ja nu när jag ändå har gått upp så tidigt ska jag försöka titta på Greys Anatomy avsnitter jag missade i torsdags!


keep going

Idag har det varit fullt upp hela dagen, därför är jag också sjukt trött, klockan är bara tio men ändå orkar jag knappt hålla uppe ögonen!.. Jag gillar denna dag så som den var, och jag tror att jag kommer att trivas som aupair i denna familj, jag trivs redan bra lixom!..

och pojkarna är så snälla!

kommer tyvärr inga bilder nu, men jag har lagt in dom på datorn nu iallafall, ett steg närmare ;)
Hade så gärna velat ha en go kram av en viss person nu, men det kommer inte att hända på ett bra tag tyvärr!.. men jag kämpar på, som alltid!

Måste också säga att jag har gjort av min första springtur här i Hingham, det var fint jag höll på att dö eftersom jag inte sprungit på nästan en månad, men jag tror det kommer att bli bra!

God natt och puss och kram


Sitter med det bästa kortet i handen nu.

Nu sitter jag i min nya säng, den är stor jag är liten, har huuuur många kuddar som helst, men endast en duger den som är plattast och den som har ett blått fodral på sig, den som har följt mig ända från Sverige.. ohh vad jag gillar min kudde, gillar även min nya klädkammare... när jag går in i den luktar den som hemma så jag ska njuta av doften innan alla kläder är tvättade en gång...

okej hur är det nya familjen? verkar helt underbar! pojkarna är söta, väldigt uppspelta över att jag har kommit, men dom verkar snälla!.. Helt ofattbart, men jag tror jag kommer att stormtrivas här!.. Imorgon blir det upp och åka och titta på fotbollsmatch, ska bli mycket roligt, kanske till och med ska få ta min första billektion då.. hmm kan ju vara lite spännande:P.. det kommer gå så bra så!!..

Fick prata med mamma och pappa i telefon idag, råkade väcka mamma, vilket inte alls var meningen men jag tror ändå dom var glada över att jag ringde och berättade att jag kommit fram:).. Bussresan var otroligt jobbig, lång och tråkigt dessutom var man hur nervös som helst!!..

JA ja nu ska jag skriva dagbok och sedan sova gott.. persiennerna var lite för högteknologiska för mig här i huset så dom fick jag inte ner, men ska nog inte bli sol imorgon ändå så det är väl okej..

god natt god natt


the big apple..

Okej vart ska jag börja?.. Frihetsgudinnan är mycket mindre än vad man tror att den är.. alla skyskrapor är exakt så stora man tänker sig och world trade center går nog aldrig tänka sig hur högt det var, nu är det bara ett stort hål i de annars så täta byggnaderna..

Faschinerande, häftigt, fint, fult, mycket folk.. jag vet inte allt.. men jag vet att Manhattan är ett ställe man måste åka till!.. Kanske är storstad inget för mig egentligen, men jag är glad att jag varit här och att jag har sett det, för det var helt underbart!

Kommer bilder sen när jag har fått lite mer tider över:).. Imorgon (fredag) går färden mot Boston, värdmamman hämtar upp mig och vi åker vidare mot Hingham och resten av familjen.. är jag nervös? nej inte så farligt än, men kan tänka mig att det kommer, väskorna är nästan helt packade ska bara ta mig en ducsh i morgonbitti sen är jag helt redo för det jag har kommit hit för att göra, och jag kan bara inte vänta!!..

Snart går ni där hemma upp till jobbet, jag går och sover, konstigt!

God morgon god natt


hyllning..

en sak jag absolut kan konstatera är att tyskar gillar inte det godaste godiset: djungelvrål... synd för dom säger jag!!.. nej dom tog ett litet slick av saltet sen var hela ansiktet förvridet i någon konstig min som jag inte alls förstår... men jag knaprar väl såklart nöjt vidare på mina svarta små apor jag fick av mikael och therese innan avresan tack så mycket guld värt!..

har just käkat middag/kvällsamat, innehållande en cheeseburgare och pommes, mm va gott! nej! Sedan blev det en preimärtugg av dom goda kakorna oreos, ett hett tips helt enkelt!!..

nu ska vi snart gå och lyssna på någon policeofficer, dom säger att det är kul, jag hoppas på det =)..

Ha de gott!
kram och puss till alla där hemma!

 

 

 


Tisdag..

Då har ännu en dag gått här i NY, vad har vi gjort??.. lekt, lyssnat, pysslat och försökt prata så mycket engelska som möjligt.. måste säga att det går bättre och bättre, imorgon hoppas jag på ännu mer framsteg...

nu är klockan 03 där hemma och här bara 21, konstigt känns det, men trött som en gnu är jag, kanske har man inte riktigt vant sig vid tidsskillnaden än.. Har inte så mycket att skriva om tror jag!.. blir nog mer när jag besökt the big city och kommit fram till da familia!..

hörs imorgon =)


oo ja gillart!

Då har man även ätit frukost och lunch i staterna...helt okej faktiskt!..

har lunchrast och måste snart iväg till nästa lektion... men uppdaterar mer till kvällen =)


new york snack..

Ja då var även välkomstmötet avklarat=) det gick fint och jag förstod det mesta av det som sades!.. Har även fått två pizza trekanter som inte var så goda men var ju tvungen att äte eftersom man va såå jeekla hungrig! har även duschat här på campusen.. hmm ja normalt att man har en två centimeter bred springa mitt i väggen?! nej jag gillar inte full insyn in på toaletten!!..

Men iallafall, ska försöka vara uppe en liten stund till klockan är ju trots allt bara 19.. eller egentligen 01.. hur går det ihop?...

God Natt!

puss o Kram till alla er där hemma!


In the US

Lilla jag är framme i stora staden New York =)... Men kan inte skriva så mycket, jag delar rum med en tyska och en franska... vi har inte så mkt gemensamt, men sitter iallafall just nu i ett äkta amerikanskt college "uppehållsrum". Ska på välkomstmöte nu!
Hej svejs


en ny fas..

Elaine ringde en gång, jag missade det, pratade precis med farfar, och det går ju inte direkt säga till honom måste ta mobilen jag ringer sen!.. nepp nepp, kaos blev det och nu missade jag samtalet som skulle kunna vara en av de viktigaste i mitt liv... hmm nej inte så allvarligt, jag skickade ett mail till henne och hon ringer nog snart igen får vi hoppas :)..

jag är nervös jag är nervös jag är nervös... jag går runt som en zombie vill göra massa saker men jag orkar inte, jag tar mig inte för att röra kroppen, jag vill nu egentligen bara sitta på det där jäkla planet så att jag känner att: nu kan jag inte göra någon skillnad, jag kan inte ge någon en puss till, jag kan inte vända om för att hämta något jag glömt, nej nu vill jag bara släppa allt och ge mig ut i det stora landet!.


tankar..

väskan är packad, förhoppningsvis är inget glömt, nytt uteseende på bloggen och jag är helt enkelt redo för att åka.. eller nej, jag har fortfarande en del adjö att säga, usch fy fan vad jag hatar det!!..

jag förstår fortfarande inte att jag inte kommer hem om en vecka, att jag inte kan träffa lille Rääs i veckan och inga andra vänner för den delen heller!.. Nej det kommer dröja flera månader dit! det är det som gör mest ont, att åka ifrån allt!.. men ett år är inte mycket av hela livet och jag hoppas verkligen alla finns här när jag kommer hem igen!!

i eftermiddag väntas det telefonsamtal från Elaine från landet over there, det okända landet som jag nu ska bo i ett helt år framöver, helt ofattbart! men imorgon 05:15 går färden mot Landvetter och mitt stora äventyr, innan man vet ordet av det har det väl gått ett helt år och man är hemma igen! låt det bli bra! låt det gå fort! låt mig trivas som fisken i vattnet!


lördag.

Fick ett par raggsockar av mormor i hejdå present :).. mycket sköna och fina, kan vara bra att ha när kylan sätter in där borta..

Annars en otroligt fin höstdag, detta ska firas med att vi ska ut och gå en runda vid sportstugan, trevligt, sedan blir det färd mot Borås och Rääs.. Blir middag på Babbel och sedan flickan som lekte med elden på 2001:).. heela familjen!.. Mysigt och bra!


Fredagsmys

tjejkväll med alla mina goa töser!. helt underbart rolig kväll, var så längesen vi bara satt ner och pratade och hade det mysigt så här som vi hade ikväll:).. Jag är glad att det blev så en sista gång nu innan jag åker! Jag kommer sakna dom alla så att jag kanske går sönder, men det vill jag ju inte heller.. hmm.. men iallafall glad över kvällen och jag hoppas elin blev nöjd med alla sina presenter :)..

mitt ena öga rinner så att jag snart blir tokig, de svider i ögonsidan, vad kan jag göra??..


packproblem

pajen som jag gjorde igår, blev enligt mig själv mycket lyckad och jag tror herrn tyckte det med :).. Blev sedan en mycket mysig tvkväll..
Har precis varit och lunchat med Jenntisen trevligt:).. sorgligt att säga hejdå, men vi hörs ju!
Sedan är det färd till Hyssna som gäller, ska bli mycket trevligt att fira Elins 20-årsdag!!..
'
har annars börjat packa nu, tror jag har alldeles för mycket kläder, hela den stora väskan är överfylld (den går igen om jag sitter på den) men ändå så skulle jag kunna få i ca 5 kg till! åå jag ska kämpa för detta!

Trevlighelg!  


kvällen,..

Då har pckandet iallafall fått en början, hela hallen där uppe är fylld av saker och hur ska detta går ner i en enda fjuttig väska?? den matten går inte riktigt ihop i mitt huvud... Kusinen var här, vi åt bullar och drack ssaft, mm va gott det var..
Har iallafall lagat mat, ska åka till Tullen för en sista måltid, och jag hoppas att den blir alldeles underbar:). .
imorgon väntas det lunch med Jenntan, trevligt! Sedan blir det Kvarnen på fredag och fira Elin... låter bra låter bra!

har kommit på att det här med avsked är inte riktigt min grej, kanske bättre att göra som alltid och säga att vi ses snart igen! Snart är ju ett ord som inte riktigt går att svara på när är..


att plocka i saker..

Torsdag, bara helgen kvar sen sitter jag på Landvetter med några nyfunna vänner och dagdrömmer om mitt stora äventyr, idag är jag glad, idag är jag lättad, idag vill jag bara komma iväg..
Vi kommer att klara det, jag tror på oss och vi löser det här!
Nu ska här börja packas på allvar och jag vill få det mesta klart idag.. den nya tvättmaskinen kommer att gå varm.. tyvärr dog ju även torktumlaren imorse, varför denna otur just nu?

Denna helg kommer att bli den bästa på länge, först en massa kompistid på fredag och sen en hel drös med familytime på lördag, det gillar jag, jag ska njuta av var eviga sekund!


onsdag.

Inte var dag som man slår in ett paket till en 100-åring inte heller var dag man går på 100-årskalas:) Idag var det iallafall en sådan dag, hon blev glad för hårspännet jag gav henne och det passade mycket fint :)..

Blev ännu en sväng till Knalleland idag, köpte ju en adapter men jag förstod inte hur den fungerade så det var jag tvungen att få förklarat, så nu är det fixat, blev en trevlig kaffestund med mamsen också, sånt gillar jag.. nu går jag mest runt och är rastlös, har egentligen hur mycket att göra som helst men jag orkar inte ta tag i det... imorgon då ska jag nästan packa färdigt allt! det har jag bestämt mig för!..

Ikväll blir det Rääs en stund iallfall :)..

Puss o hej


I´m gonna walk all over you..

Jahapp, då har man varit i staden Borås och uträttat de mesta som skulle göras, tyvärr öppnade ju inte Biosalongen förrän klockan halv fem så några biljetter kunde inte hämtas ut! tyvärr!.. kanske får blir imorgon!

Nu ska jag ta tag i alla bilder som inte finns sparade någon annan stans än på datorn, sen ska jag fixa iPoden Buster så att han blir mätt också :).. bra det!

Blir sedan promenad med Kusk o kanske Marre?

Blev iallafall en god pastasallad på peperoni, jag blev mätt, alldeles för mätt, nästan så att man mådde dåligt :P.. usch usch!!..

ja ja har några punkter på packningslistan som måste skrivas upp innan detta glöms..


Wihoo.

Tisdag, och ledig... hela morgonen har gått åt att försöka få min dator frisk, och vi lyckades! :).. Wihoo! Fick en aning panik när den totalkraschade igår och jag bara såg alla mina bilder flyga iväg!.. men nu är den frisk igen!

Ska åka in till stan nu.. Träffa MLi käka lite lunch och sedan göra lite mer ärenden :)..

Ja ja ha en bra dag!


Sista dagen på jobbet.

Sitter på jobbet, har rast, måste att säga att psyket känns en aning bättre än vad det gjorde imorse:).. SKönt det!.. bjöd på avskedskladdis på jobbet idag, det var uppskattat, jag fick en present ännu mera uppskattat!.. Tack tack alla mina underbara kollegor här på Solgård, jag kommer att sakna alla!

Alltså sista dagen här på jobbet idag, känns en aning blandat och jag har ju inte haft med mig hjärnan alls, men kanske blir det så omedvetet att man stänger av? tror det:)

Ja ja ikväll kommer iallfall Rääs, å vad bra! Jag behöver en kram.


borde vara upp men det är ner..

Lördagen blev lyckad, och malleballe har en hur fin lägenhet som helst! blev nästan lite avis där ;). Söndagen var väl lite smått kaotisk, hittade nämligen inte mina nycklar man känner sig stressad så att man nästan spricker, men till slut så fick jag reda på att nycklarna satt i låset i Hyssna där jag lämnade bilen igår, och nej jag är inte virrig, och nej jag behöver inte äta mer vitaminer så att mitt minne kommer igång!! eller så kanske det är just så..

Gårdagen var bra, seg men annars mys, vi testade en glass som kändes lite så där halvspännande - chili choklad, ett tips köp inte den! man brändes nästan upp i halsen!! så den var icke god!!

annars på dagen är det en vecka kvar tills jag åker idag, och den första tår nerför min kind av panik och ångest har kommit, kommer nog bli lite så denna veckan, men det är väl bara att acceptera och sen tänka att jag klarar det här!..
Nu ska jag bara kladdis och bjuda på på jobbet, för det är ju min sista dag idag!


sky´s the limit. .

Kvällen igår blev hur bra som helst, eller ja bion skulle kunna vara lite bättre men maten och sällskapet var ju helt underbart!!.. =)


Nu laddar jag om för Inflyttningsfest hos Malleballe i Kungsbacka! Är inte så taggad än, känner mig mest svullen och skulle vilja krypa ner och gömma mig under ett täcke!.. men nej nej det är inte min stil! Jag ska ta bilen till Hyssna jag ska lyssna på riktigt hög musik så att jag kommer i stämning sen åker jag med Elin ner till Malle och  jag vet att vi kommer att få en helt underbart rolig kväll! Måste bara leta upp min sovsäck och ta med mig något att sova på..
Det är alltid lika kul att träffa flickorna, synd bara att inte alla kunde följa med!..

jag hoppas och tror på en lyckad lördagskväll i kungsbacka!. men snälla gud ge mig något bra att ta på mig när jag har en sån riktigt dåligt kläddag!!

Värdinnan för kvällen

 


14:20

var tioende sekund skakar jag till och ett fullt konstigt ljud kommer ur min mun - jag har drabbats av hicka!..  Käre gode gud gör så att det går över snart!

har fejat å hållt på nästan hela dagen, kan säga att promenad var mycket skön, det ju så ptroligt fint väder ut, mm det gillar jag!..

Nu blir det duschen och sedan Borås för en dejt med godaste Rääs :)


första timmen.

Då var man uppe, vaknade varm som bare den!.. trött i ögat är jag fortfarande men kände att det var dags att gå upp.. Kanske ska gå en liten promenad, vore en bra start på dagen känner jag..

Annars kommer Fredagen vara ganska tråkig framåt dagen, men sen kommer den bli väldigt bra tror jag, Sommaren med Göran ska vi gå och titta på, har ju hört att den ska vara ganska bra iallafall, sedan blir det 7-rätters på någon restaurang, mm va gott!.. om jag nu hade fått i mig så mycket mat på en gång.


fredag blir en bra dag..

Då var torsdagen också nästan gjord, ska bara borsta tänderna sen kan man krypa ner i den nybäddade sängen :).. Sånt gillar jag, kanske ska ta en sup av den goda blutsaft som bjuds här i huset, kom på att den förvirring och trötthet som råder i min hjärna är nog järnbrist trots allt... det är ju något som ligger i släkten har jag hört, alltså bara till att kämpa med denna bruna härliga mmm så goda dryck!.. usch fy och blä!

Imorgon är dagen jag har sett fram emot sedan förra fredagen, har alltså redan varit 20 i en vecka, fick höra att jag såg äldre ut bara efter någon dag, det var ironiskt och det är jag glad över, jag ska inte se gammal ut än.. det ska inte ens komma på tal, inte än på ett antal tio år hoppas jag!..

Skönhetssömn ja tack!


orkeslös..

Har inte "hunnit" njuta så mycket av det fina vädret idag, nej jag har dels varit alldeles för slö och sen har jag vikit massa tvätt, tyvärr orkade jag inte vika all tvätt så resten får vänta tills imorgon, jag är ju faktiskt ledig så då hinner jag både tvätta och städa här hemma, hoppas bara jag är lite piggare...

Har vilat en halvtimma, det var välbehövligt och jag hoppas att jag snart blir mer alert, för jag gillar inte det här med att vara heelt trött i ögonen och inte orka någonting, kanske är det för att jag inte motionerat något på två veckor.. nepp nästa vecka ska jag ta tag i det igen!!.. och så är det bestämt!

Nu ska jag iallafall, ut och hjälpa pappa att tvätta bilarna, jag valde att stanna inne och städa eller vara ute och tvätta, och idag var de senare alternativet mycket bättre!


solig höstdag.

Släktkalas för hela slanten igår, trevlgit trevligt :)
Underbart väder idag!.. borde egentligen gå ut istället för att sitta här men jag måste städa på mitt rum och vika tvätt.. alltid alla dessa måsten! ååhh jag hatar det!..

Till kvällen hoppas jag att det blir att umgås med Maria och Matilda en stund :). .Ringde till Marre innan tänkte att vi kunde ta en liten promenix, men hon var inte hemma.. får väl se om en stund.. ja annars tycker jag livet flyter på ganska bra, har nästan städningt ont i magen, kanske är det nervositeten som börjar ättra sig fast för gott..

Jag har inte riktigt försåttt än hur jag ska kunna att inte må dåligt av saknad efter en viss person, men jag ska klara det!!.. Imorgon blir det mysig date, bio och middag ute. jag längtar och jag gillar födelsedagspresenten :)..

Puss på alla jag känner


Uppdatering.

Tanken att det är tosdag har redan slagit mig många gånger denna dag.. men det är ju bara onsdag!.. en och en halv vecka kvar!!
Dagen har iallafall börjat med kvalitetstid med mamsen, nämligen en promenad runt kling gött på morgonkvisten:P.. Blir sedan en tripp till Kinna för att köpa något fint av det jag fick i föedelsedagspresent:)..

Nervös är jag lite inför kvällen, blir nämligen släktkalas i Tämta, men det ska nog gå bra får vi hoppas =)..

Hörs!


Äppel päppel..

Tisdagen började med paketöppning, jag tror födelsedagsbarnet blev ganska nöjd med presenten han fick, hoppas det iallafall;)... Sega som få kom vi till slut upp och R drog vidare mot jobbet jag hem till sängen och det goda duntäcket, vaknade upp kanske ännu segare framåt kvart över nio, skönt att sova iallafall.. frukost blev det första eftersom jag måste hinna bli hungrig tills jag börjar jobbet kl. 12.. Lax var det på menyn och det var gott =)

Jobbet gick fint, bara två dagar kvar nu.. även där är blandade känslor inblandade, trivs verkligen bra där jag jobbar nu!! jaoo jaoo... men nu måste jag säga att nervositeten börjar intaga min mage på allvar!!.. jag fattar inte att det är en och en halv vecka kvar tills jag flyttar, åker, lämnar landet eller var man nu ska säga..

Snackade precis med Caroline på Skype hon har redan varit iväg i två veckor!.. jag tackar gudarna för skype och jag hoppas även det funkar i amerikat!!.. det måste det göra!..

ledig imorgon! GÖTT!!


GRATTIS!

Grattis på födelsedagen Goding =)


Montag

happ då var allt 20- årsfirandet över!.. jag är glad, att allt blev lyckat! riktigt tugnt att lämna sängen i morse, hade varit mycket mysigare att ligga kvar!
jobb 7-12 ska väl egentligen inte klaga, men har haft huvudvärk i princip heela dagen!.. jobbigt, hoppas att det går över snart!

nu blir det en stunds vila sen osteopat och massa knäck i mina kotor, alltid lika obehaligt, men hoppas det är slut på desa dyra besök efter idag!!.. Sedan blir det Borås och ett besök hos MLi, måste ju titta in hennes nya lägenhet:)..

see you! <3


söndag - segt

Har varit en mycket seg dag idag... känt mig lite halvkyfens, men sen stegrade pappsen in med en flöötig pizza, orkade inte ens en halva men nu känner jag mig som människa igen.. ska hopap in i duschen med så blir nog allt perfekt!!.. ska kolla på när Matilda får lite färg i håret sen, kan nog bli mycket vackert!!..

Sedan blir det Rääs, ohh det gillar jag!!


lyckat!

Jag hoppas och tror att det flesta hade det roligt på festen igår! =).. Jag tyckte det blev lyckat och jag är såå tacksam för att alla kom och tack för presenterna!.. kommer sakna alla mina underbara vänner så extreeeemt mycket!.. men som sagt, ett år går fort!!..

Första timmen av dagen gick åt städning här hemma, och nu är det rätt så fint igen.. resterande timmar blir nog lugnt är inte direkt bakis, men huvudet gör lite ont och ögonen är trötta, ska nog krypa ner i sängen och titta på en film.. tänk om HAN var här och kunde mysa..


födelsedag

hade ju bett mamma och pappa att dom inte behövde sjunga i morse.. jag hade även bestämt mig för att inte gå till systemet denna dag för det bara kommer bli massa uppståndelse, men icke då, mamma hade andra planer och vi behövde ju faktiskt lite mer vin till kalaset..
 jag säger vad jag ska ha och kassörskan säger grattis!..
puhh tänkte jag det här var ju inte så farligt tills jag hör en tjej bakom disken säga "hallå hallå! vi har en tjej här som fyller 20 idag!!" Jag blir rödare än vad jag någonsin blivit i hela mitt liv vill bara springa iväg sen börjar hurrandet.. jag räknar ner en, två, tre och så fyra.. äntligen färdigt.. men icke då!!.. då börjas det.. "ja må hon leva ja må hon...." fyyyy tar låten aldrig slut eller!!!!.. 
jag sträcker upp handen lite försynt tackar och rusar iväg..

kommer nog aldrig gå till systemet något mer.


då var den stora dagen här..

HIPP HIPP HURRA!!
för mig


19 år 11 mån 30 dagar

Sista dagen som tonåring!.. Borde jag ha åstakommit något speciellt? Har jag uppfyllt kraven till att gå vidare här i livet? inte vet jag, men jag kan nog säga att livet som tonåring har varit bra, jag är ju lycklig, kär och jag har mina underbara vänner!.. tror att jag är redo för steget, steget till att bli 20 år.. oj vilken grej va?!..

nej jag tycker det hela är överskattat!.. systemet? måste jag verkligen gå dit imorgon bara för att jag fyller 20? nej jag tänker inte göra det!! nej jag gör inte det!!.. men klart jag måste ju gå dit någon gång inom de närmsa två veckorna för sedan blir det ett år som inte kan bli vitare.. i det stora landet amerikat måste man vara 21 för att ens intaga en dryck som kallas alkohol.. men det är väl något man får ta bara..

har städat och dammat heela morgonen.. tydligen kris på jobbet och jag sade ett motvilligt ja till att jobba ikväll.. jag skulle ju inte ta något mer extra! jag ska ju njuta av den sista tiden med nära och kära!.. men troligtvis blir det bara fyra timmar och kanske att jag kan umgås lite med Maria ikväll iallafall.. så som det var tänkt..


jobbig morgon..

Som min lilla mamma hade sagt till mig "äh du är ju sanslös Malin!!" och ja jag tror faktiskt att jag skulle kunna hålla med henne just denna dag inte alltid då kommentaren kommer men idag då kan jag inte göra annat än att hålla med!! nej idag känner jag att jag var lite ute på hal is..

Rasmus lämnade mig vid halv sju och jag tänkte att det blir väl skönt att sova någon timme till!.. JA någon timme kanske två!.. men vad händer när jag slår upp ögonen efter ett antal konstiga drömmar, eller ja rättare sagt jag var helt borta eftersom jag trodde att Rasmus satt kvar i fotöljen mitt emot sängen men det visade sig att det var ju bara överkastet!.. som alltid ligger på samma ställe!.. Ja iallafall nog om det jag tittar på klockan: 10:44!!.. Jag fattar ingenting jag är helt borta i huvudet helt nyvaken och funderar över dagens planer.. hmm AAAHH SHIIIT! det är det enda som gå i mina tankar, det var ju nämligen så att jag hade klipptid klockan 11 i Fritsla!!. Panik!!

Ringer till Frissan och vet inte riktigt vad jag ska säga men jag får ur mig att jag sitter fast i Borås men jag kanske kommer tio minuter för sent.. jag är ju dum i huvet men nu också fin i huvet!!..


promenad.

Mycket trevlig liten stund med Elin i det otroligt sköna vädret!.. har nästan lite dåligt samvete att man inte har varit ute å gått!.. men men kanske ska ta en lite sväng nu iallafall??.. får nog bli så=)

annars är tisdagen ganska tråkig händer inte så mkt, kanske att jag är för rastlös nu igen?.. 
 
klippning imorgon!.. ska bli otroligt skönt att få till håret å göra något av det igen !!..


give me some music!

Jag hade planerat en promenad i det hyggligt fina vädret!.. men sen kom jag på att datorn jag har i knät inte har en enda låt i sig!.. hur ska detta gå? alltså var jag TVUNGEN att sitta inne och fixa detta, det börjar likna något med är nog inte ens till hälften färdig!.. jag behöver någon som gillar musik och kommer på vad alla de bra låtarna heter!.. eftersom jag är kääs på sånna saker!..

Tack och lov att Jenntan har lovat att hjälpa mig tills på lördag =)
 


13:02

kom hem för en stund sen.. var hamnade jag? jo framför datorn!. .vart borde jag hamnat? jo i köket , är hungrig som en gris!.. eller ja om grisar ofta är hungriga det vet ju inte jag men magen låter iallafall som en gris så kan man väl säga istället då!!..

Jobbet gick väldigt fort idag, sånna dagar gillar vi :).. mycket fint väder ute idag! borde utnyttjas med en promenad tycker jag!.. får se om det blir en sen när jag har käkat lite!.. blir kinna klockan 16 för då ska jag och Scheeelin äntligen göra ett besök hos greken jag laddar för gott fika! trevligt trevligt.. nepp nu blir det lunch!

jag hoppas på en puss


tisdagmorgon..

hur kan en natt gå så fort?.. mig icke förstå!..
jag är trött, kanske har håret aldrig varit så trssligt som det är just denna morgon? konstigt nog så tror jag faktiskt inte det.. vill inte krypa ur min underbara rosa fluffiga morgonrock, min bästa vän varje morgon, men har väl egentligen inget val..

Blir iallafall en hyffsat kort arbetsdag, skönt det!.. kanske ska hoppa i solariet, jag vet att det är fel mot huden, men jag är trött på att vara blekfis!.. Sedan ska jag träffa Elin! jaa va roligt, kan man ju inte säga att det var igår..

måste ta tag i mitt liv!


RSS 2.0