såä´t

Söndag och jag är seg som satan!.. Har tillbringad nästan all min vakna tid i soffan idag!.. fy fy!

Hotellet igår.. hmm njaa det var väl sådär va?!-... Jag hade kul när jag fick andas, kan ju helt klart konstatera att markborna dom kan inte dansa.. dansen är något substitut till brottning, och man bara flög fram o tillbaka hela tiden!..
Men men det var väl kul o träffa lite folk =)..

Ska snart iväg o jobba.. känner jag mig laddad? Nepp inte för fem öre, men det brukar ju gå bra när man väl kommer dit och det är ju bara 4 timmar och sen är det över :)..


Lördag

Disko här i köket imorse.. spelningen av kvällens bidrag i melodifestivalen spelades på hög volym.. och där försvann min lördagssovning.. men men va väl lika bra att gå upp...

Hotellet ikväll då iallafall :).. Spontant är bra!.. 

Nu ska jo mamsen en sväng till Kinna o kolla runt lite, tummen upp! :)

Hej jag är fri kom och ta mig!

Nu har jag påbärjat detta inlägg fyra gånger tror jag.. orkar inte ha det hängande över mig hela tiden! Känns bara tvunget att skriva ett fredagsinlägg inte vet jag varför!!

Jobbveckan är slut,gott är väl det. jag är nu förhoppningsvis ledig i två dagar =).. Känns bra att vara tillbaka på jobbet, riktigt kul faktiskt :).. Fredag då som sagt, jag är torr i min hud och jag faller snart ihop som en hög smulor tror jag.. jag förstår inte detta!.. Men jag hatar verkligen att man måste hålla på att smörja in sig hela tiden!.. Dagens i-landsproblem eller vaddå?.. Men hur gött är det att behöva gå runt o klia sig på ryggen som en jefla doggie dygnet runt då?!?!..

Varit hos MLi ikväll och tittat på film:) Mkt trevligt att se den flickan igen! Var ett bra tag sen nu <3 Tyvärr kan jag ju inte komma på tjejkvällen imorgon, hade varit sååå roligt!! Men nu kan man ju tyvärr inte dela sig i två delar, som man hade önskat så många gånger!!

Snackat med Linnsan på skype gånger 2 t o m !.. Gillar den bruden asså!.. Man får sig alltid ett gott litet skratt när man snackar med henne =)

Nu ska jag sova och så hoppas vi på festligheter imorgon!!


Praktiska brytbönor

Och vem är lilla du?

Jag sitter på mitt jobb, här har jag suttit så många gånger tidigare.. rasten är snart slut och kanske är det bra så jag kan röra bort all den lunch som jag åt alldeles för mycket ut av! Förresten var den sur med så att hela munhålan smakar och kanske luktar citron vad vet jag.. Kan iallafall inte känna min egen andedräkt, så varför bry sig?

Klockan 16 i eftermiddag går jag ut härifrån, och jag ber till gud att det händer ngt denna eftermiddag!.. Igår var jag nämligen uttråkad till tusen! Så snälla den som är ledig ring till mig:).. Liten kort tjej, ganska söt försöker vara blond, vilket inte går så bra mer än två veckor i taget, och så såklart är jag väldigt snäll också :)..  Ni vet vart jag finns ;)

Matilda åker till Thailand idag.. jag tänker inte kommentera mer än att jag hade velat sitte jämte henne på flyget!

söndag.

Söndag och har precis käkat älg..

Älg är ett fruktansvärt fult och förvirrat djur som också är gott att stoppa i mun..

Fest för Natalie och Johannes igår, mycket trevligt och jättekul att träffa alla igen :) Blev en ganska tidig hemgång för mig, jag kände att denna kväll skulle slutas när man var på topp och jag tog chansen att få skjuts hem ;).. Var inte riktigt upplagd för en promenad hem i vinterlandet.. var lixom inte riktigt på humör för det!.. MEn absolut en kanonbra feeest!

IDag återvänder Marre ner till Bryssel och jag o kusk blir ensamma kvar i byn :).. Eller ja hon åker ju till Thailand om några dagar den lille lyckosten!.. får väl bo i solariet några dagar så man inte känner sig allt för blek när hon kommer tillbaka o vi ska börja leva ett suntliv!.. haha.. men kan ju säga att jag hoppas på ännu mera badminton, för jag har inte haft så mycket träningsvärk på länge som jag haft denna veckan!.. Alltså måste det ju varit bra =)..

Är det jag som ska säga hej?

hej mitt vinterland.

Dagens stora samtalsämne är väl ändå hur alla hatar denna jävla snö och hur dåligt skottat det är överallt!.. Och ja, jag kan nog säga att jag instämmer på alla punkter.. Var ute innan och försökte hjälpa pappa med all skottning, kände att han kämpade så mycket och jag var tvungen att göra någon nytta.. tog väl tag i att försöka gräva fram bilarna som var täckta av den halvmetersnö som kom inatt.. även fast jag bara levt med detta i endast några dagar så är jag trött på det!..

Men som jag sa innan idag förhoppningsvis är det borta tills vi kommer hem från Grekland den 8 juni.. är det en realiastisk tanke?.. hmm

Blir 20-årsfest ikväll, om vi nu kommer upp till stugan i skogen.. det är en stor fråga.. men det tror jag nog =).. JAg är iallafall laddad för partaj igen.. Galet skoj var det iallafall i Torsdags och vem kan tro att det är sånt bra drag en torsdag i Borås??.. Jag ler från öra till öra att jag är hemma i mina trakter igen och ikväll blir det fest med fritslafölket kan ju inte  betyda något annat än röj..

Pratade med Lisen igår, känns så konstigt att dom fortfarande är kvar där och jag får inte längre ta del i det.. men jag tog ju mitt beslut och jag är såå glad över att jag gjorde det :).. känns fortfarande 100 procent rätt men jag saknar dom, det går inte att komma ifrån..

Jag har nu tryckt på play.

Bilresan in till Borås gick riktigt fint och inte några konstigheter :).. Mamsen o jag gick till Ticket och vi har nu beställt redan till Zakynthos! =).. Wihoo alltså lite värme att se fram emot plus att vi hade riktig flyt när vi fick de tre sista lägenheterna på hela hotellet, samma hotell som Mikael o Therese bokat på innan, alltså alldeles perfekt! =).. Kussen o jag ska leva loppan :).

Har varit iväg o spelat Badminton med Kusk o Marre + tre av de andra könet.. Riktigt trevligt faktiskt och jag vet ju en som kommer ha träningsvärk imorgon ;).. Blev också bestämt att det blir utgång i Borås imorgon!! Wihooo! Jag har längtat så, och jag tror det kommer bli kanoners :).,,


Förvirrade Malin är hemma igen!

Att jag sitter hemma i köket är väl helt ofattbart! Men jag känner fortfarande att jag tog rätt beslut och det är det som känns så bra!.. Saknar såklart alla mina grisar framförallt Linn som jag har haft vid min sida ända sedan jag entrade south shore.. Men hon har ju bara! ett halvår kvar sedan ses vi igen =)..

Flygresan gick bra, mycket svettningar och mycket packning i dessa stora flygplatser! Men jag hittade bra och jag frågade mig fram.. mina väskor var bland dom första och allt gick så himla smidigt!.. Mamsen o Kussen stod där med de tre röda rosorna och hoppade o skuttade, så lika jag... t o m någon trött glädjetår föll på min kind, och glad är jag..

Mamman snäll som hon är har tvättat och strukit alla mina kläder!.. rena lyxen, pappa sa även att vet var kul att hänga upp min tvätt igår, kan den tanken få finnas kvar för alltid tro?.. tror tyvärr inte det :P..

Rekordet i vakenhet slogs igår blev till slut 31,5 timme och har nu sovit i 13.. bra att hålla räkningen serru! nej men sjukt skönt iallafall.. Snart ska jag o mamsen åka in till Borås, ja ska köra.. får se hur det går, sa till mamma att hon får ropa när jag ska trampa ner o sen växla.. så att inget går sönder nu när jag inte kör min stora Land Cruiser längre..

IDag ska jag försöka ringa till alla väninnorna som hörde av sig igår när jag var helt radiostyrd, såå roligt.. och förhoppningsvis kommer Matilda i Maria hit ikväll :D.. JAg är så glad!

Och förresten angående min förvirring glömde jag ju såklart min kamera i Lisens bil.. allt för solnedgången i Boston.

tut i rutan!

Vi är tillbaka i Linns källare, vi sitter på den smala sängen, hon spelar Winnerbäck och sjunger så fint där till. Och vad gör jag, den mest omusikaliska människan i världen? Jo jag sitter här och tänker på hur jävla mycket jag kommer sakna denna människan!!.. Men vi ses ju såklart i Knislinge när hon anländer till Sverige igen.. O jag, jag längtar redan :).
Har varit en fantastisk sista kväll i amerikat.. Underbar middag på Joes + efterrätt.. var nu ca 6 timmar sedan vi åt och jag är fortfarande proppmätt!! Kanske jag spricker i nästa sekund? Bio blev det också en sista gång.. Förmodligen den bästa filmen jag har sett här, Valentines day hette den.. det blev många skratt och faktiskt nästan en tår, vilket är konstigt för en som jag..
Blir en sista natt i Linns lillsäng, en dag kvar och sedan en natt på ett flygplan, två timmar i Amsterdam och sedan landar jag på Landvetters flygplats på tisdag förmiddag!.. Är jag glad? JA! Är jag ledsen? JA! Har absolut varit ett av det bästa men också värsta äventyret i mitt liv!.. JAg är så nöjd, så väldigt, väldigt nöjd (Tänk Anders Lundin och känsliga låtar)..
Bengt Alsterlind, är kanske en ny idol här i livet!.. Har haft så himla roligt efter igår då återupptäckten av sommarprogrammet Hajk ägde rum.. Men ska försöka sluta att härma honom i mitt huvud tills att jag anländer, annars tror väl ni där hemma att jag fått en knäpp och går runt och pratar om floooodhäster hela tiden, ja jag blir nästan galen på mig själv och även så gud..
Tjipp o hej!

ja, jag har iallafall alla ris i kinesen!

jahapp.. nu har Linn, Louise och jag suttit i Linns källare utan fönster i fem timmar. Blir min sista lördagskväll här i amerikat och jag kommer att sakna dom sååå! Men jag är glad att jag snart är hemma och kan börja att göra det som jag vill göra!..
Japp jag lämnar Amerikat, det fungerade inte med familjen och jag ska inte vara kvar här om jag inte trivs.. Blir mycket bättre att åka hem och slappna av igen.. jag är färdig med mitt långresande (förutom dom veckorna i Thailand jag fortfarande vill göra).. jag hem och leva maitt svenssonliv som min pappa så fint uttryckte det! ..
Har varit en fantastisk tid i USA och jag har hittat vänner för livet som jag bara älskar! Aldrig kommer jag att ångra att jag vågade åka och aldrig kommer jag ångra att jag tog beslutet att åka hem.. livet är för kort att slösa bort på något som man inte mår bra av!.. Men helt klart ska jag tillbaka och resa i mitt USA!
Nu är jag inneboende hos Linnsan ett par dagar, hon säger att jag ska få sova i garderoben, vad vet jag om det men det är ju varmt här iallafall :).. Frågan är fortfarande hur jag ska få med all min packning och hur ska jag få ner min stora väska från rullbandet?!.. men jag hoppas att det kommer att finnas någon vänlig själ som hjälper den lilla superblonda flickan som inte är mer än en och en halv meter lång och ser ut som en kubik nu efter att levt 5 månader i världens mest flötigaste land som!!.. Säger bara en mening till vännen Jenny som nu tydligen har blivit väldigt inne i det här med träning: jag kommer bli din träningskompanjon!!!!!
Här kommer en video som jag alltid kommer dela med vännen min och med min resa hit.
Ett bildspel..

Super bowl

Söndaaag, helgen är över och imorgon börjar allvaret igen!.. Har varit en ganska soft söndag.. pratade med Maria och en kortis med Caroline på skype alltid lika trevligt :)..

Vi åkte till IKEA hittade dit utan att köra fel en enda gång, bra gjort av oss och att det var inte någon som spydde denna gången! suveränt! men det gav mig kalla kårar när vi åkte förbi olycksplatsen (förra gången vi åkte till IKEA spydde nämligen tysken Simon i bilen, vilket jag aldrig kommer att glömma)...

imorgon blir det antagligen kickboxning på kvällen, spännande!.. På tv:n är det super bowl, förstår knappt inte reglerna alls men eftersom Linn har försökt förklara lite och även min värdpappa så kanske jag har ett hum om hur det går till...

Nu ska jag sova!


Hingham, that´s where I live!

Jahapp, dagen Lördag blev inte alls som jag tänkt mig.. jag vaknade klockan 10 oväntat länge och skööönt! Jag gjorde lite sysslor i huset och sedan gick jag ner till källaren och började spela tv-spel.. eller ja man kan faktiskt träna p ådet Wii fit plus! mkt bra mackapär!.. Upptäckte boxningen lika mycket som att jag fick klart för mig att det är inget för mig..

Runt 1 previous morning kom Linn hit till det blå huset, och vi åkte vidare mot donwtown Hingham för some lunch.. jag åt grilled chicken sandwich.. den var helt okej gjord och inte så god.. jag blev mätt och jag sparade chippsen till senare.. Vi åkte vidare mot Pro Sport och jag har äntligen köpt en Hingham tröja! En röd tröja som det står Hingham på, alla går runt i sådanna och kanske är jag nu påväg att bli en i gänget, ska bara bestämma mig för om den är för stor eller inte..

Vi drog vidare mot Chintatown a.k.a Quincy.. vi tog tunnelbanan in till Boston skulle möta upp Emil o Simon, men det var ju lättare sagt än gjort!.. 1 timma och 20 minuter senare kom dom!!.. Men Linn o jag hade nog kanske en av det mest berörande besöken på Starbucks i våra liv.. går inte att beskrivas måte upplivits! men finns såklart bildbevis ;)..

Till kvällen åkte Lisen o jag o köpte pizza på Upper Crust, BBQ pizza, gillar jag BBQ? Nej, gillar jag lök? Nej gillar jag mozzarellaost? JA!.. Det var de tre ingredienserna som var på pizzan! Och det var faktiskt en god pizza som håller mig mätt nu ända in på natten.. Lisen o jag hade myskväll framför tv:n tills Linn o Emil kom o jaa kanske förstörde stämningen med sitt hårda godis!.. Sen kom gitarren fram och det blev absolut en lyckad lördagskväll på Thyer St.. Livet är en fest (utan fest) ingen protest!


(i parentes)

JA HAPP!..  Linn o jag har varit på bio ikväll, vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mina känslor men kan börja med att konstatera att Amerikat har blivit invaderade av australienskiska UGGs (vinterskor).. av 10 amerikanska tjejer har 9 av dom UGGs och då skojar jag inte!!.. Den optimala outfiten på en date är, hör o häpna : North Face fleecejacka, tights (helst ljusgråa så att det ser ut som långkallsipper) och såklart ett par långa UGGs som du har vikt ner en bit så att allt päls hänger ut över kanten...Du vet nu hur du ska lyckas med kärleken i stora landet amerikat ;)..  Nog om det.

Tillbaka till da Movie... om jag hade kunnat koncentrera mig hade det nog varit en mycket bra film som jag hade blivit kär i, för jag grät t o m en tår (dom som känner mig vet att jag aldrig gråter på filmer), men det som hände var det att, en av flickorna i tights, North face jacka o UGGs, vomiterade så ljuvligt inne i salongen och det började påminna mig om en resa till IKEA för inte så länge sedan.. Första tanken i mitt huvud: Vart är hand sanitizern? Tomt i fickorna, bara mitt gröna Skohorn där ja... Odören höll i sig allt för länge men började sedan sina bort.. folket började koncentrera sig igen, då en man börjar hosta o harkla sig så att jag nästan hoppar ur stolen, jag tänker: Ska vi ha en hjärtattack här inne också? Paniken gick över och han överlevde..

Vi tittar lite till, kommer till perioden då det blir väldigt sorgligt och jag gråter en skvätt, inte bara jag utan hela salongen gråter i kapp men den som är värst sitter så klart rakt bakom mig och jag tror jag ännu en gång ska flyga ur salongen för här gråter vi inte lite!.. Lät som om livets stora sorg kommer ur näsan.. känner hur hela hennes ansikte är fullt med gråt och snor, jag kan nu inget annat än att förstöra stämningen i salongen och börja fnissa för det här var för mycket för mig!

En sak var iallafall positiv med filmen den slutade inte som boken - min önskan blev uppfylld trots allt =)

Nu ska jag sova!


ge mig sol ge mig värme!

Sovmorgon och jag har inte stigit upp ur sängen än, men vem fasen vill göra det när det är 16.5 grad utanför alla filtar o täcken som jag nu mera sover med?!...

Nepp jag ska ta världens längsta o varmaste dusch sen är jag nog upptinad och laddad för dagen... Fredagen den 5:e februari.. tänk att det redan är februari va?!.. Känns ju helt sjukt att det var 5 månader sen vi firade min 20 årsdag! Vi hade så roligt =).. Om inte min dator hade strejkat så hårt som den gör hade jag lagt upp en bild som ett minne, men den vill inte det!..

Hoppas att det är lika soligt och fint ute idag!


Dear John!

Imorgon kommer den!! Jag har längtat och jag har väntat så länge nu!!



Linnsan o Jag sitter bänkade imorgon on da premiere!


no skiing this weekend..

Pojkarna små har varit snälla idag :) herligt det!.. Min huvudvärk som nu har hållt i sig sedan i Måndags är fortfarande kvar och vad ska jag göra?.. Har till och med slutat att besöka gymmet denna veckan för att det ska gå bort men gör det, det då?! NEJ!

Valde att inte åka skidor i helgen, känner mig inte riktigt hundra i min kropp och sedan hoppas jag ju på fest med mina vänner!. Kommer fler helger som jag åka med upp :)..

Sitter just nu o väntar på att Linnsan ska ringa är nämligen nya avsnitt av Greys idag!.. wihooo!.. kanske blir det en gathering o vi kan titta ihop..


.

Helgen i NYC med Linn, Simon o Emil var helt underbar! det var så roligt =).. tyvärr har jag inte ens fått tummen ur o laddat över korten än men det var iallafall en kanonhelg!.. Bra med lite omväxling i vardagen och få komma iväg!..

Redan onsdag o då undrar man vart tar veckan vägen?.. Har en del saker att göra men orkar inte ta tag i det!.. vintern gör mig så trött, tur att det finns kaffe säger jag annars hade jag nog redan somnat och gått i ide för längesen.. Väck mig när våren kommer!

Var på step imorse, egentligen är man bara trött o vilja lämna lokalen efter 15 minuter, men något gör att man stannar och sen kan man inte ens titta i slutet för att man är så trött.. men gott är det :)..

Ikväll blir det idol igen och nästa vecka börjar det i Hollywood, äntligen!.. Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag håller på att bli en Idolnörd!


RSS 2.0