aktivt värre

Puhh måste ta en paus i denna aktiva dag!.. har nu städat mitt rum det blev fnt :).. fixadeimage96 ett par byxor som jag nu kan använda men blir nog inte i kväll för antagligen blir det den rutiga klänningen och röda pumps, men vet inte än.. Ha även städat hela nedre våning, och ska nu dammsuga uppe oxå.. ja jag säger då det fullt upp

Kvällen verkar som om den blir mycket lyckad!!.. Alla klasskompisarna hänger med ner plus att några frischlatjejer oxå kommer!! :D.. totalt blir vi nog 11 eller tolv hehe kanske ska ringa till mormor och förvarna henne:P.. kommer iallafall bli hur lyckat som helst tror jag!!.. 

Nepp nu ska här fortsättas!  

Valborgsmässoafton

klockan är tio över nio och jag har redan ätit frukost och städat i köket mycket duktigt av mig:).. Ska bara samla på mig lite till motivation till att städa upp på mitt rum, har nog aldrig sett det så stökigt faktiskt:S.. Man kan seriöst inte se golvet, hur har det kunnat gå så långt:P..

Planerna inför kvällen är väl inte direkt planerade i minsta detalj än men det löser sig snart hoppas jag, jag vet iallfall säkert att jag å Susie ska festa loss!! :P.. Och så klart får jag väl hälsa lite på Jonas :)..

Har hittat en nygammal symaskin här hemma med så om jag hinner ska jag nog sy lite:P. vet inte riktigt vad men finns säkert nått att laga..

Städtime!!

   <-- så ska jag va klädd ikäll;)

We go together

wihoo nu har man ledigt från onsdag till söndag :). jobbet gick fint blev bara tre och en halv timme så det var la lugnt, lekte kommunist på samhällen idag var riktigt roligt faktiskt:P.. '

Längtar tills imorgon ska äntligen hinna att städa mitt rum och sedan blir det partaj!! :).. vet inte riktigt hur det blir med förferre och vilka som kommer eller om jag åker till Varberg istället.. men det löser la sig imorgon ganska tidigt hoppas jag:P..

Puss o kram :)
 - blir nog lyckat att ha den ;)

paus

måste ta mig en paus i religionsskrivandet, har bara en sida kvar att skriva nu:).. har tagit lite längre tid än vad jag tänkt mig men de går iallafall framåt:P.. Ringde till elin innan vi ska lösa projekten sen hoppas att det löser sig..

Dagens horoskop:

Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen passar bra om du vill få saker undanstökade. Att satsa på friskvård lönar sig också just nu.

Hej Svejs!!


fullt upp.

okej vaknade upp vid tio, såg hur fint väder det är ute men kom sedan på att jag måste sitta inne vid datorn tills religionen är klar, jag ska göra den så snabbt som möjligt sen får jag hjälpa mamma lite med tvätten för hon ger mig magsår med allt detta tjat!!!.. fast det är väl inte mer än rätt att jag ska hjälpa till:)..

Kom på en sak gällande vårt projektarbete! ååå.. fan jag kan inte tänka på allt hela tiden, men jag hoppas det löser sig:P..

Ha en bra dag!

stud->


prickigt värre

jaoo då var det kvällen, har varit på jobbet där var mycket lugnt idag så det var skönt! :).. Gick ju som sagt ner till solariet efter, somnade så det var riktigt gött idag, men har kommit på att jag är av den fräknigare sorten och ser ut som en prickikorv i fejan, men va fasen lite vårigt får la vi säga:P

Snackade med MLi en snutt på msn innan, det var roligt, kul att hon har det så bra! vill oxå vara i Grekland nu.. fick lite portugal feeling idag när jag och elin höll på med vårt evigt planerande snart är varje dag planerad i minsta detalj, men de e väl så det ska va ;)..

Nepp ska kanske kolla på en film börjar inte skolan förrän klockan 15 imorron.. känns lite onödigt att åka dit för en lektion och sen komma försent till jobbet, men har man politiskt rollspel och inlämning så har man! Allt för dig Bjarne* haha..

Sov GÖTT

blåsigt men inte vackert

måndag vecka 18, dagen började med nationellt prov i engelska, gjorde det ganska oseriöst som vanligt, men tror det gick hyffsat ett G iallafall:)..image65

Har haft rast sen klockan 10, satt ute i det fina vädret en stund, sen började det blåsa och det var inte så fint längre.. Vi bestämde oxå vilken låt vi ska ha när vi springer ut den 12:e juni:)..  Vet inte vad den heter riktigt men är iallafall från Grease, tror det blir riktigt keffat!!.. 

Har natur snart ska få veta vilket betyg man blivit tilldelad, alltid lite intressant sånt där:P.. Blir jobb ikväll och sen blir det att testa det nya solariet! :). För övrigt har jag den nya klänning på mig idag och jag trivs som fisken i vattnet! ;)

Hörs!

 

Söndag 27 april

oj har hållit upp att skriva sen i torsdags, har väl haft ovanligt mycket att göra helt enkelt.. Torsdagskväll var ja me å hjälpte till på den kretensiska aftonen det var roligt och kul att det blev lyckat för dom:).. Fredags åkte jag till Jonas, mm gillar den killen asså;).. vi spelade minigolf årets första runda gick väl så där men fick iallafall 5 spikar kanske personligt rekord men vet inte, tyvärr så förlorade jag såklart ändå.. Det var iallafall en trevlig vistelse i Varberg :)..

Kom väl hem runt tre igår, fyllde på bensin i Derome, åå varför ska det vara så svårt att tanka!! jag förstår inte. alltid händer det ngåot nytt:P.. men men kan ju va ganska roligt i efterhand.. Åkte iallafall till Tittebo senare på kvällen, å har sagt det innan men jag säger det igen, det är verkligen världens ände nästan!!.. Vet inte hur många gånger vi har konstaterat det nu, men trevligt folk finns det där iallfall :)..

Idag var den stora shoppingdagen planerad:).. Vi var i Knalleland redan 10.30 alltså en halvtimma innan det öppnade men det är ju alltid roligt att studera lite folk, citat från bilen:
Susanna: - hon i rosa mjukisbrallor har gått här länge
Malin: -jaa det har hon, oj nu kliar hon sig lite i rumpan
Susanna: haha jaaa åå usch i näsan oxå!!!
Asgarv*                                                                                      
Svårt att återberätta men det var roligt iallafall:).. Vi shoppade mycket saker men det var behövligt:) Tyvärr har man inte så mycket kvar av lönen som man önskat men det löser sig nog ändå:P.. Hittade tyvärr inga skor jag ska ha på balen men vi får väl leta vidare någon annanstans.. Men iallafall tack för en trevlig dag Susie!! :)..

Ska iväg och jobba nu, Jippie:)!!! NOT!

Hej Svejs!

Trögflytande

jaa då var det torsdag igen och helgen börjar närma sig:).. lyssnar på när Susanna, Malin och Sara över på sitt image90Kreta föredrag, Elin gör psykologiprov och jag sitter mest här och är tröggående.. Har varit ute och hämtat fika Två gånger!! busigt. men krischnas får skylla sig själva när det är gratis!!:).. Jag gillart iallafall...

Två lektioner med Bjarneparne idag sen är det slut :).. ska bara hit igen och hjälpa till på Kretakvällen hoppas på att det inte är allt för krävande av mig för sånt orkar jag inte med...

Gött med sånt här väder en dag till, verkar ju som om helgen inte blir lika bra, men vi får väl hoppas att det blir bättre till nästa vecka igen när det är partaj X3!!.. thihi

Dagens horoskop:

Jungfrun 24/8-23/9

Du oroar dig för någon, möjligen utan skäl. Det kan löna sig att prata ut om de saker som gnager dig.

hmmm...

jaoo jaoo ha en bra dag!!


nice nice ;)

jaoo då gick denna dag också, naturligtvis inte som planerat, åkte in till skolan vid elva då som sagt var hemma redan vid klockan ett. Satte mig ute på altanen och solade mmmm heerligt:).. Klockan fyra fick jag dra iväg och jobba å sen jaa då va klockan helt plötsligt nio och jag fick gå hem:).. Till och med fick jag gå hem lite tidigare så att jag hann hem till Greys, ja och det var ungefär lika bra som vanligt..

I pausen var jag även uppe hos Monika och testade en början till klänningen, det kändes bra och det kommer nog bli fint detta tror jag :)..

Med tanke på dagens horoskop, stämde det väl att det blev en ganska trevlig dag tillslut och jag ska träffa jonas på fredag :).. wihooo..


Nu ska ja sova!!..

Mittwoch!

idag vaknade jag 08.08 coolt;).. Tänkte att det är väl bäst att gå upp för det är ju onsdag!! :).. Igår gick jag och tänkte att det var onsdag hela tiden så helt enkelt måste det häimage52nda något bra idag :).. Det jag vet nu är iallafall att vädret är kanon och Grey´s Anatomy äntligen visas ikväll har väntat i tre veckor nu! Allt för hockeyn..

Drömde i natt att jag va i grekland och solade, synd att det inte var verklighet..

Dagens horoskop:

Jungfrun 24/8-23/9

Du tycker inte om när andra kommer i vägen för dina beslut. Ont om tålamod. I övrigt en trevlig dag.

Hmm jaa vad ska man tro om detta??

Ha en bra dag!! :)


sjung å va gla´!

oj nu känns det verkligen som om studenten närmar sig med stormsteg:P.. Imorsers satt jag hos frisören i fyra image89timmar och vi skulle testa hur balfrillen blir. jag blev mycket nöjd och jag tror det kommer bli lyckat:).. När jag sedan kom till skolan fick jag hämta ut min studentmössa!! wihiii, den passar perfekt på mitt lilla huvud och det klär mig:).. Räkna oxå ut att det är ca 30 dagar kvar tills vi får springa ut och sjunga å va glada!

Eftersom jag har haft fullt upp sedan jag gick upp i morsers klockan åtta har dagen gått väldigt fort och det är redan kväll, fint väder är det iallafall så jag tänkte ta mig en liten springtur som inte blev av igår, typiskt..  Kan också göra klart religionsuppgiften så att jag är lika duktig som peter och lämna in den i tid :).. fast verkar mycket jobbigt så jag vet inte om jag gör det idag, måste ladda lite först i några dagar.. Och Emelie Hallberger jag saknar alla din blogginlägg! Få tag i en dator människa!!

Ååå på söndag blir det äntligen av! Susi och jag ska åka till Knalleland och shoppa loss! wihoo:D.. JAg längtar!!..

Hare´ götta!

Passar bra i plånkan.

hmm varför tar man inte sina tillfällen att ge igen?? eller så vill man bara helt enkelt inte.. Jaa denna dag blev bra till slut iallafall, fick mycket sol, en del ärenden är avklarade och jag har läst uimage88t min religionsbok:) Nu blir Bjarne glad:P.. När jag kom hem ville jag oxå göra en sak som jag varit sugen på i ett par veckor nämligen tömma min spargris, tog fram konservöppnaren och började "sprätta" pappsen hjälpte mig att räkna och vi kom fram till att där låg 839.50 :).. Mycket bra alltså behövs inte ta några pengar av sparkontot fram till fredag när man får lön! :)..

Jaa som sagt var på besök hos Caroline idag, vi satt vid deras enormt sega dator, jaa att det faktiskt kan vara lite roligt ibland:P.. Vi gjorde oxå en mycket god grekisk sallad, tyvärr fanns inga oliver hemma men jag klarade mig ändå för det är inte det godaste på menyn:P.. Men iallafall den blev lyckad!!.. Sen när vi sitter i lugn och ro ringer mamma och säger att pappa har tagit bilen och är ute och letar efter mig nu!.. haha jaa jag säger då det, han trodde jag har kommit bort, okej jag hade lämnat huset i ja kanske en timme?.. hahaha kul att han bryr sig iallafall..

Nu ska jag sova och längta tills det blir helg! (tyvärr är det bara måndag)

ler ikapp med solens strålar

veckans enda mål var att inte skolka en enda lektion, men oj redan brutit det löftet:S.. Engelskan var inställd och jag hade rast från halv tio till halv två med värdlens mensvärk så jag åkte helt enkelt hem och la mig på altanen :) ååå va det är skönt med sol, vill ha det året om!
För övrigt är det väl inga nyheter jag har varit duktig idag lagat riktig mat, hjälpt mamma med tvätten och tagit diskmaskinen plus att religionsboken snart är färdigläst!! :).. Wihoo
En sak jag funderar på är att ta en restresa innan studenten vore så jäklans gött å bara komma iväg lite.. får tjata lite mer på susanna så att hon hänger med mig:)..

Tjipp o hoj!

crazy.


860 bitar á la 68 spänn!!

jahapp då har det gått en och en halv dag sen man  var här sist:P.. Jonas var på besök hos mig igår och det var trevligt, vi kollade på Sveriges kanske världens sämsta fotboll nämligen en träningsmatch med Fritsla IF ja jag säger då det:P.. Nu är jag hos kusinen har kekat en jäkla massa godis kollat på två filmer, vi upptäckte efteråt att vi inte ens har ätit hälften!!
Carro 1 blev nyfiken och letade upp kvittot och det visade sig att vi hade köpt godis för á la 68 spänn!! detta betyder då att det kostade mer än två filmer och en 7 Up, kvittot berättar oxå att det låg exakt 860 små eller stora godisbitar i påsen:P.. hmmm jaa vad får vi ut av detta?? Joo vi blir enormt tjocka!!!! man kanske får ta sig en springtur någon gång i framtiden hehe,,

snackade oxå med ett par fulla varbergare som satt på Nyfiket och groggade som dom fint kallade det.KUL!!
en annan sak om man tänker matematiskt är att rubriken inte stämmer men jag skriver så ändå!! Kan förövrigt oxå berätta att det var 35,2 grader varmt på altanen hemma i Frischla idag, mycket skönt och tyvärr förlorade jag i gräskriget men vann i Chicago två gånger!! :):)..Winner! Han förlorade också vadet vilket vi redan visste ;) höhö..


Kände att detta blev en aning flummig och galet men det e bara för att carro 1 är här!!!


Fridag

Hmmm jaa då har redan fått näsblod, agerat taxi och gjort kalrt en arbetsuppgift idag och klockan är 10,44, än så länge ganska bra av mig tycker jag :)..
Jaa kvällen får vi väl se vad vi ska hitta på, mamma har iallafall lagat mat till oss så det slipper man :).. Kanske kan ta en glass eftersom det är så himla fint väder idag...

Blir ingen bio i helgen kom jag nyss på eftersom MLi den lilla tönten åker till Kreta i två veckor!!.. åå jag vill oxå ha varmt väder och bli solbränd:P.

Jag återkommer!



Onödigt värre

Hittade listan på Kussens blogg så jag var ju tvungen att göra den:P

Favoritcafé
: Hm Tant grön kanske
Favorittidning: Skvallertidning
Bästa saken som händer i sommar: Portugal!!:)
Favoritplagg i garderoben just nu: ee min rutiga skjorta
Längd: 1,50 exakt!!
Byter gärna garderob med: Vet ej
Vanligaste färgen på mina kläder: ja de e väl svart tror ja
I sommar kommer jag att gå klädd i: ee kjol och linne antagligen:P
Men absolut inte i: träskor!
Byxa eller kjol: kjol
Sminktips till allmänheten: rouge gör att man ser fresch ut
Mig själv med tre ord: Snäll, glad och tyken
Morgon- eller kvällsmänniska: Både och
Sparare eller slösare: tyvärr slösare
Bästa film: The Holiday
Bio eller promenad: Både :)
Vad vill du jobba som? Sjuksköterska eller barnmorska
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Vilken film såg du senast? ee de va nog Step up 2
Har du en besatthet? är besatt av mina vänner
När pussade du någon senast? I måndags:)
När kysste/hångla du med någon senast? Nej du;)
När hade du sex senast? hahah
Vad har du druckit idag? 3 glas vatten
Ätit då? hur mycket godis som helst, och spaghetti och köttfärssås
Är det nåt du vill veta?  Ja hur det går för bårt projekt
Vad har du på dig nu och vilken färg är det på det du har på dig? Svarta tights, vit klänning, svarta strumpor
Vem skulle du vilja ha nu? Jonas :P
Dricker du alkohol? Nej har aldrig gjort
Har du några hemligheter för dig själv eller med andra? jadå
Alltså finns det saker om dig som ingen vet? ja;)
Finns det någon som du vet att du kan lita på till 100%? Japp :)
Finns det nåt du behöver just nu? Engelskakunskaper
Men nåt du behöver jämt och ständigt? ja det finns det säkert
Finns det folk du saknar? oja!
Vad går dig på nerverna? När folk bara tänker på sig själva
Har du ett 'hatobjekt'? hehe jaa!
Hur gammal är du om 5år? 24 år
Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag? MLi och Elin
Vem ringde dig senast? Caroline
Vem smsade dig senast? jonas
Hur löd det senaste sms:et du fick? ja de e klart;)
Föredrar du att ringa eller sms:a? Beror på
Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
När såg du senast din mamma? Nu
Vilken ögonfärg har du? Grön
När vaknade du idag? 6.42
Vilken är din favoritsång? Hm finns många:P
Vilken är din favoritplats? Gillar albufeira bäst hittills
Vilken plats föredrar du minst? har nog inte varit där än
Var tror du att du befinner dig om tio år? I Sverige
Vad skrämde dig om natten som barn? skelett
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Vet inte MLi kanske
Hur stor är din säng? Lagom bra
Stationär eller bärbar dator? fast som attan
Antal kuddar i din säng? 2
Hur många landskap har du bott i? Ett
Vilka städer har du bott i? Fritsla om man ser det som en stad
Vilken är din favoritglass? choklad
Vilken är din favorit efterrätt? kladdkaka
Gillar du Kina-mat? Njaa hyffsat
Tycker du om kaffe? JA!
Vad dricker du till frukost? mjölk eller juice
Sover du på ngn särskild sida? helst höger tror ja
Kan du spela poker? klart ;)
Gillar du att mysa? MM:)
Andemänniska? va?
Känner du ngn med samma födelsedag som du? ja ett par stycken
Vill du ha barn? ja förhoppningsvis
Kan du några andra språk än svenska? Nja Engelska kan ja la å tyska lite sådär
Nånsin åkt ambulans? ja en gång
Föredrar du havet eller bassäng? inte svenska havet men annars så:)
Vad spenderar du helst pengar på? Fest eller kläder
favoritsmycke? Mina pilgrimsörhängen
Vilket är ditt favritprogram på tv:en? GREY'S ANATOMY!!
Kan du rulla med tungan? ja har för mig de ja
Vem är den roligaste människan du känner? känner bara roliga människor!
Sover du med gosedjur? ibland hunden börje
Vad har du för ringsingal? vet inte ngn konstig
Har du kvar kläder sen du var liten? ja något plagg
Vad har du närmast dig som är rött?en plastpåse
Flirtar du mycket? haha, ja ibland;)
Kan du byta olja på bilen? ja det kan ja nog
Har du fått fortkörningsböter ngn gång? nopp
Vilken var den senaste boken du läste? Stamtavlor
Läser du dagstidningar? jadå
Premenuerar du på ngn tidning? Nepp
Dansar du i bilen? ibland:P
Vilken radiostation lyssna du senast på? Rix FM för det mesta
Vad var det senaste du krafsa ner på ett papper? Karl Marx profitkalkyl
När var du i kyrkan senast? ee Gabriellas dop
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Cleas
Hur länge har du campat i tält som längst? en natt
Vem var den senaste som gjorde ngt speciellt för dig? vet inte faktiskt

Haha de va det va inga nödvändiga frågor det där;)

//Malin

Húsavik?

Idag har jag käkat hur mycekt som helst! Först fick jag ont i magen av för mycket frukost, sen åt vi massa godis på håltimman som var seeeg, sen var det skolans nästan favoriträtt nämligen spaghetti och köttfärssåsimage84, åt till och med två potioner så var man mätt en gång till  ja å sen har jag käkat en j*vla massa godis till:P Fast inte värra än en viss Varbergare som hade ätit nästan en liter glass på 15 min:P.. Men det är gött för en gång skull, Fick oxå reda på att jag kanske kan få VeGe av Bjarne de e bättre än ett Ge ! Den 24:e augusti verkar de som om det blir en liten tripp då till vårt nästan grannland:P.. Ahh nervöst men roligt på samma gång :)..

Har precis varit å handlat lite, träffade på torry å hans:P.. Haha ville helst ut ur affärn direkt!, Var oxå hos Jessica min balfrisör hon tror att detta kommer att bli väldigt bra och jag tror på henne :)..Måste ta tag i engelskan nu eftersom vi har redovisning imorgon, ååå jag vill inte!!.. Kanske får titta på en engelsk film så att man har det i sig haha. Imorgon kommer jonas hit med det ska bli rooligt:). Måste städa på mitt rum bara, för där vill man inte släppa in nån..  Kul för MLi med att det verkar som om det går bra för henne!!.. haha kanske har vi tjejer en lovande framtid trots allt??  På bilden visas Húsavik där slakteriet ligger om ni vill veta!!!
                                                                                                                                                                                              
Have it najs;)

Mmmmm

hittade videon på grannens blogg, det var det värsta!

Campain for real beauty:

vill, vågar och kan

Varför ska jag vara en sån nervöst formad skapelse? Blir ju Galen på det här!.. Får söka hjälp någonstans:P
Idag har vi äntligen gjort färdigt rapporten, känns som om den blev ganska bra men glömde lite saker, fast vi får ju tillbaka den igen och då kan vi ju ändra de... Har inte gjort så mycket hittills idag, väntar på att caroline ska ringa så att vi kan ta kontakt med Inga-Stina från Island men verkar inte som om det blir idag:S.. Jäjä det löser sig.. 

Ska ta tag i mitt liv nu.


Borta!

Elin var är du?!?!, Har ringt till dig ett antal gånger nu, frågan är om vi ska ha möte på morronen eller ska vi ta det efter lunch?? Vi får väl lösa det du dyker väl upp någon gång kan jag tro;)..image3

Har varit på jobbet nu, slutade en timma tidigare idag, det var mycket skönt!! :) Ska inte dit på länge hoppas jag nu för jag börjar bli lite trött på stället. Ska väl dit på Söndag iofs.. jao jao..
Jag vill veta hur det blir i helgen, men kan jag med å fråga? fast frågar man inte får man ingenting veta ;)..  Sånt där löser sig, fick även veta en sak till i skolan som vi har samma vecka som guidningen, nationella prov och religionsredovisning usch å fy vad det är mycket nu jag pallar icke detta! Fast egentligen så går man bara runt och säger att man inte orkar längre men ta tag i saker och ting istället för att tjata om att de e så jobbigt hela tiden istället!!
MLi du blev snygg ihåret idag me!!  

Ha de!!


15 april 2008

ja ja då var det Tisdag 15 april nu då.. Vaknade vid halv tio efter 11 tmmars sömn ungefär kan berätta att detta image30var förträffligt skönt!:P.. Har redan gjort klart min Svenskaanalys, alltså har dagen börjat ganska bra, då har vi bara en svenska uppgift, skolan vid två och jobbet klockan 4 kvar idag då.. Skjuts stressigt och ja jag kanske jobb ar lite för mycket för att hinna med skolan men som sagt det är bara ca 4 veckor kvar av detta nu och sedan är jag fri från allt vad skolarbete heter!! :) Wihoo längtar till denna dag..

Eftersom jag har för vana att kommentera vädret måsta jag göra det även idag, och nu kan jag säga att det är växlande molninghet nästan vindstilla och vi väntar fortfarande på solen, har inte varit ute än så jag kan inte säga hur varmt det är.. Nepp back to work så att skiten blir gjord!!...

Have a nice day :)



Äggtrött

Okej, kan börja med vad som hände igår jo det var så här att jag åkte till Alvgatan 20 och hadimage82e jättetrevligt :).. Ja vi gick väl upp vid halv nio och en timme senare åkte jag mot Skolan, var framme i precis lagom tid inför mötet om Guidningen, han som vi snackade med kommer inte riktigt ihåg va han heter men iallafall var väldigt trevlig och det känns mycket positivt att göra detta inte bara som en jobbig sak. Sedan var det då dags för engelska men oj klockan blev visst väldigt mycket och vi råkade missa den bara:P synd verkligen NOT!! Men tack Jonas för att du hjälpte mig med den igår :)

Dagens goda gärning gjordes av min moster som ringde mycket lägligt klockan fem i fyra när jag låg och sov, inte så bra när man börjar jobbet klockan fyra:P.. Men snabb som jag är hann jag i tid, tur att man inte bor flera kilometer bort. Jobbet gick fint och ja nu sitter man här och vill inget annat än att sova för helgen blev inte så lugn som det från första början var tänkt, nästa helg måste iallafall bli lugnt det har vi planerat iallafall med lite bio där på lördagskvällen:P.. Bara det går ngn bra sååå.. Ja men då var ju Måndagen gjord och bara 35 skoldagar kvar !!

Nepp men ska väl kolla lite tv nu kanske å sen sova!!! :)

English is not my pasion

jahapp då var man på jobbet igen då:P.. kvart över sex ringde klockan och ja man kan väl inte säga att man va jättesugen på att gå upp men det var helt enkelt bara till att ta tjuren vid hornen och göra de:P.. Gårdagens kalas blev lite längre än vad jag tänkt mig men vi kom äntligen hem vid tolvtiden.. Jaa då var det fortfarande min engelska som jag tänkt skulle göra nu på rasten men nej det har inte blivit av, får se när jag kommer hem. Ska ju antagligen till Vbg ikväll oxå:P.. Engelska är inte min prioritet 1 kanske 100 men tveksamt..  Nu ska det serveras lunch för de gamla här så man får sätta igång att jobba igen!

Aja ha en bra dag!



12 april!

Nu har jag skött min uppgift och Elin är glad:) Har även fixat Saras hoppas hon blir lika glad.. Rummet är oxå städat gud vad jag är duktig måste jag bara säga. Det som behöver göras nu är då Engelskan vilket jag inte har någon lust med alls så jag skjuter på det en liten liten stund  typ till imorron kväll:)..
Hör Linda Bengtzings låt på Radion nu, har gjort en konstig remix av den:S det var väl onödigt? Nepp nu blir det duschen och så ska jag bestämma vad jag ska ta på mig till kvällen. Måste ta tag i mitt Fritidskort me! Ingen som har sett de? Snälla ge tillbaka det isåfall:) Är ju bara ynka två veckor gammalt :(..

Har också kommit på att det ligger grymt mycket kort på datorn som skulle behöva brännas ner på skiva så att dom inte försvinner om datorn någon gång skulle krascha! Det vill vi inte, då är det panik!

Var ju snö ute idag igen, jag blir så trött på detta. Nu är det 12 april och jag hoppas verkligen att vädret tar och skärper sig!!

Ha´t bra!

Galet men roligt!


Jag säger så här va att det blev en galen kväll:).. Först förferre på Danskavägen 15 i Fritsla, sedan tog i bussen till Assberg. Bussen blev en mer lyckad resa än föra gången och vi sjöng och var glada:P.. Vi kom till festen och det visade sig att vi inte kände så många men det gjorde väl inget så vi satte igång å dansa som vanligt, nu kan ni se en bild framför er att alla som vi inte känner sitter på bänkar runt väggarna och vi fem pers står mitt på golvet och diggar till musiken som man snyggt kan kalla det:P..  Ja Kvällen gick och vi fick det trevligare och trevligare, å ja till slutet så hade vi faktiskt lyckats att få några vänner:P..
Vid ett snåret var det dags att gå för då skulle bussen till Svenljunga gå och vackert som det är hade vi följe allihop till Gymnasiet där Malleballes mamma hämtade oss och jag fick skjuts till Skene och tur var väl de:P.. Tack tack! Till slut kom jag fram till nämndemansgatan (tror jag det heter)  Hos kussen i alla lägen:P.. Hon är en klippa hon! Vad hade jag gjort utan knäckebrödet och hönökakan, hade nog mått lite sämre idag..  Det som återstår av dagen får gå till städning av rum, plugg och sedan blir det kalas för lilla moster som fyller år idag! Grattis till dig Ullebulle!! :)
 Foton av förferren oxå, tur att jag har så jäkla snygga vänner asså, ni e dom bästa Tack för att ni finns:)

Ha en bra dag!!










Grattis Patte!

jaaa då var det Fredag igen, dagen hittills kan man väl bara sammanfatta med ett ord: Oseriöst!.. Eller ja jag å Elin var duktiga och skrev på vår rapport i ca en timme sen var det dags för lite tårtkalas för Patricia som fyller 19 idag! :) Grattis till dig! MEn så var det så här att vi inte hade någon tårtspade till denna stora och härligt snygga tårta. Vi gjorde helt enkelt så att alla fick en sked så högg vi in, tog väl ungefär 5 minuter så var inte tårtan lika stor och härlig längre utan den lixom såg mest ut som mos..
Mätt och glad som man var gick vi till Bettan och hade lite lektion, vi var inga snälla elever idag men e de fredag så e de ;).. till sist så blev det lite utvandrarna och nu sitter jag här i infoteket för alla mina vänner har övergivit mig:P.. Nej så farligt e de väl inte men får vätna på bussen ett litet tag..

Ikväll blir det prataj för Patte och det ska bli intressant:)... Ska hem och hitta min våffeltång nu me för de e affro som gäller till kvällen :D.. Ååå jahapp! Vid sex så kommer flickorna så blir det förferre på Danska vägen 15 igen:)

Ha det gött!

Samlaren

Jahapp då har man varit duktig att städa sitt rum eller ja jag röjde bara bort alla saker och sorterade lite, dammsugningen får ske till helgen när man har tid med sådant tjaffs men det behövs! Eftersom jag har kameran hemma idag tog jag förståss lite före och efterbilder om jag säger så här efterbilderna kan man med och visa upp men kanske inte förebilderna!:P..
 Före: Efter:
När jag tittade bakom dörren kom jag fram till att det hängde 27 skärp, 9 väskor och 17 tomma påsar:S.. Vad fasen i hela friden samlar man på så mycket skit?! Så det är nu jag förstår att jag är lite av en samlarsort och har väl kanske alltid varit, men tror inte jag ska ändra på det eftersom jag inte kunde slänga en enda påse kanske har man användning för den nån gång?:P..


Nu ska jag kolla på TV!  Ha de gött!!







Kom hit!!

Okeimage67j jag säger så här: tappar snart omdömet och slår sönder datorn. Den har blivit något enormt seg och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men nog om det. Har varit något allmänt trött idag sen jag kom hem från skolan kollade på en jättetråkig och konstig film fattar inte ens varför jag satt kvar och tittade på hela men man måste väl avsluta det man börjat på kan jag tänka mig.. Det enda alternativen på sysselsättning jag har att väl bland är att: Städa rummet, byta i sängen, göra engelskan eller bara slappa då. Men eftersom jag bara har slappat nu sen jag kom hem klockan halv tre så väljer jag bort det. Rummet ser ut som en bombnedslag så ja varför inte?.. Ni märkte nu att jag hellre tar tagi tummet än att studera engelska, som bara är att ta fram några artiklar men ja så är svaret!!

Av denna till synes tråkiga sag har jag även fått gjort några vettiga saker, jag har varit och klippigt mej testade även löshåret det blev jättebra men hon tyckte jag skulle ha lite till och då frågar jag mimage66ig är det värt det? Jag svarar då nej! Det får räcka som det är! I skolan gick vi oxå igenom utvärderingen av Prag det jag gillade mest var att någon hade skrivit att lärarna var negativa mest hela tiden och att diskot var som rena kött- och droghandlen! haha jaa jag säger då de:P.. Har även fått hämta hem min efterlängtade kamera idag, jag har testat den och den funkar än så länge vågar inte riktigt lita på det men jag hoppas:)..

Ja å så var det då det återkommande problemet med varbergaren, vill bara flytta dit helt enkelt:P..

Have a nice day ;)

April

image65Gillade bilden skarpt så jag var tvungen att sno den från MLi, jag har då som ni förstår varit å solat solarium det var gött, fick lite små fräknar på kinden men de e väl det värt. Ska försöka få lite färg till balen så att man inte ser ut som ett vandrande lakan, men som med allt annat det får va inom vissa gränser;)..

Börjar sakna en viss person redan och det är bara tre dagar sedan vi sågs sist:P.. hur ska detta gå undrar jag då men det ordnar sig säkert:)..  Allt löser sig bara man vill.. Nu vill jag kolla på en film men vet ingen bra så jag får väl ta och leta runt lite. Borde egentligen göra engelska men eftersom jag inte är ngt bra på det väntar jag in i det sista. Kan hända att jag gör det i helgen..


Vädret är på topp fortfarande och jag gillart! :)

Run bitch!

jahappp då har hälften av Tisdag gått oxå, Dagen började med att min kära Farfar ringde klockan 06.46 för att fråga om pappa kunde hjälpa han med en sak ikväll klockan 18.00. Hmm jaa pensionärer är ett slag för sig dom.

Vaknade vid kvart i tio tog på mig springkläderna, och tog en liten runda:).. Mycket skönt i det fina vårvädret:).. När jag kom hem kollade jag posten och mitt löshår till balen hade kommit! :).. wihii, hoppas det blir bra bara, men det tror jag nog. Skolan gick väl fint idag me, först Utvandrarna på film sedan allt om Liberalism på Samhällskunskapen nu har jag även sett hur Johan Norberg ser ut på TV :P.. Ja jag säger då det, frisyren var nog modern på 1500-talet, men är det individualism så är det;)

Själv ska man till frissan imorron klockan 9 ska nog inte satsa på en sån frisyr som han hade ;)

Nu är det kaffedags;).. Det går framår och det går uppåt nu för tiden :)

Ha de!


To much

Jaaa då var man hemkommen från Ge kaaas, Köpte saker och ting för hela 650 kronor, det här lilla plocket blir dyrare än vad man tror men fick iallafall en till vårjacka, pappa kommer väl bli galen när han öppnar garderoben när han kommer hem. Men vad gör man inte när man gillar att ha mycket kläder och jackor blev tyvärr inga skot men some other time :)..

Imorgon hoppas vi itne på någon snö när jag kollar ut, har nämligen en liten springrunda planerad på förmiddagen eftersom jag börjar vid två kan man passa på att göra det på förmiddagen istället, vå får se hur det går med denna entusiasm imorgon men jag håller tummen!..

Va roligt i skolan idag för övrigt måste jag säga även fast det var mest ett enda väntande, Bartekniken va lixom så där go och flummig som den brukar vara:P.. Första man ser när man kommer in i skolan är nummerlapparna som räknar ner hur många dagar det är kvar, tror att vi är nere på 36 nu.. Jag får ångest, men ändå att det ska bli lite roligt oxå lixom:)..

Nu ska jag kolla om jag får igång Step up 2 filmen:)..

God natt <3
image64



Shopoholic

Jaaa färden till skolan blev en aning ryckig, Bussen gick nog sönder vid ett stopp:P.. men busschauffören vägrade att inse det så att man flög framåt varje gång han skulle köra iväg från en hållplats, ja jag säger då det..

Ska iväg med mina shopping vänner, mamma Therese och camlilla till Ge-Kås strax:). Har väl egentligen inget viktigt jag behöver men är alltid roligt ändå, kanske behöver köpa ett par skor, hade velat ha ett par converse men får se om ekonomin räcker till:P..

Hade bara två lektioner idag en klockan 8 och en halv två åååå! Tråkigt, satt i bibilioteket i två timmar å bara tjöta:).. Längtar tills Malin tar med sig den specilla boken ;)..

Var ju snö imorsers oxå, man blir så förbannad!!!¨
  vill ha!



Totalt IQ-befriad.

jahapp då var provet gjort, Det var sjukt svårt och jag hör helt enkelt inte hemma i dom kretsarna. Gämförde facit med mina uppgifter, säger bara så här: - de var fel på facit! Kommer aldrig att göra provet igen helt enkelt.

Åkte sedan till Varberg fint väder va de men ändå lite kallt, kollade på när lammen tystnar, väldigt äcklig  film men bra oxå:).. Sov i "stugan" i natt och det var askallt, två filtar, täcke, byxor och tjock tröja var klädsen inför natten:P..

Nu ska jag tillbringa resten av dagen till Plugg och Jobb!!

Ha det fint! ◊



Jobbet 4/4-08

Sitter på jobbet väntar på MLi som ska komma hit och så att vi kan gå hem sen :).. Varit en ganska lugn Fredagskväll måste jag säga, gött..

Ska hem och kolla på 27 dresses sen, den e nog bra får vi hoppas, ska väl ladda lite inför provet imorgon material man får ta med sig: blyertspenna, radergummi och rak linjal, ingen miniräknare ingen sned linjal m.m. Så seriöst detta måste jag säga! Aftonbladets rubrik: Imorgon ska 42 691 våndas! känns ju bra detta NOT!!..

Nu ska här ätas äpple!


Var är..

ååå börjar få en liten aning kameraabstinens nu, väntar på att killen från net on net ska ringa och säga hur det går med den, om han blir frisk eller inte:P..

Att vara ledig från skolan är mycket uppskattat:).. Vaknade vid halv tio, började genast städa på mitt rum eftersom jag får nattgäst då kan det ju itne se ut som ett slagfält;).. Har även tvättat och städat toaletten och gjrot klart allt i bartekniken:P.. Nu behöver jag bara lära mig Naturkunskapen eller ja bara och bara men vi får hoppas pådet bästa. Börjar jobbet om fyra timmar så jag har ju lite tid på mig:P..

Imorgon blir det högskoleprovet då, ja hur ska detta gå:P.. kommer antagligen framstå som en person med IQ badboll..

Idag var det inte lika fint väder, man blir så mycket gladare när solen tittar fram, som om man får lite extra energi vilket jag hade behövt idag:P.. MLi tjej kommer hit ikväll undra vad vi ska hitta på..

Have a nice day :)




Jävul

ååå kollektivtrafiken på denna landsbygd är inte gjord för ngt partyliv alls, Vi fick då en liten idé att vi skulle åka in till Borås å partaja lite ikväll men det  blir nog inte så mkt av det verkar det som. Får väl hitta på ngt helt annat istället kanske att man skulle ut å springa en runda istället å vara lite nyttig..

Jaja vi får väl se när vi har ringt halva västsverige och frågat om skjuts oxå:P.. Hade så gärna viljat veta vad som händer i framtiden eller kanske bara under de närmaste veckorna, hur kommer det att bli? Men den som lever får väl se och jag hoppas att det ser gott ut:)

Jävul att det inte blir ngt ikväll! Vi var ju på G nu ju!! Fick ett litet snackis i tellen idag me treevligt;).. Å imorron får jag reda på hur det har gått med min kamera! hoppas hoppas den gick att laga!

Så jäklans stört hur kan man veta och komma ihåg allt? det har ju trots allt nästan gått 2½ år snart!

Ha det gött!





soligt

oj råkade visst ringa till MLi och väcka henne idag, men klockan var faktiskt kvar i tolv och då sover man inte mitt i veckan! sorry;). Redan torsdag är hemma en sväng från skolan var där klockan åtta hade natur åkte hem vid elva å ska dit igen vid tre tiden. Tur att Bjarne är så snäll och vi får slippa hans lektioner:P

Har bestämt mig att jag lägger av med fotbollen iallafall för ett tag, tar upp för mycket av min tid, bättre att jag tränar hemma istället:).. hur det nu ska gå men vi får se:P..
Ska var duktig att göra klart bartekniken nu tänkte jag så att jag inte behöver göra det i helgen iallafalll!:)...

Lördagen närmar sig med storsteg, hoppas hoppas.

"En ny dag med nya möjligheter"
 jag då vaaa



2 april

Vi hamnade visst på "mingelkväll" på Kinna bibliotek, hehe jaa så mycket folk jag föreställt mig var det väl inte kan man säga, det var bara jag, Elin och Greta plus ett litet litet antal till:P.. hehe men men är man fjäskis så är man;)

Sedan på kvällen åkte jag till Caroline och gav lite presenter, är inte längre lika ledsen att jag inte kan komma på lördag, bryr mig inte så mycket, synd det. Känner mig faktiskt lite arg och besviken trodde inte att det skulle bli så här men det visade sig att exakt så var fallet!.. Men vi får väl se hur det kommer att gå, hoppas fortfarande på en tripp till Varberg på lördag:), annars får det bli utekväll med alla mina flickor som jag hoppas jag kommer ha kvar hela livet!, å jag frågar igen vad hade det blivit av lilla Malin om inte ni fanns??..

Imorgon blir det tidig uppgång och jag satsar på att inte försova mig som ja nu har gjort två dagar irad:S.. Har oxå kommit på nu när det är 41 dagar kvar av skolan att det är skönare att ta tåget när man börjar vid åtta för då kan man gå upp en kvart senare:P.. Är det inte bra tajming va när man har gått i skolan i så många år så kommer man på det sista terminen?? Alltid är det så.

Nepp nu ska jag sova och hoppas att huvudvärken försvinner, och så är jag fit for fight imorron igen! ;)

God Natt!
  - fjäskisar   - dom allra bästa!



I skolan

Jahapp försov mig en liten aning idag men det var vväl itne så farligt, eftersom vi inte har vår uppgift innan kvart över två, nu har jag och Elin jobbat mycket hårt med arbetet tog hela fem minuter, oj oj jag säger då det..

Idag fyllar Caroline år Grattis till dig!.. Ska nog dit och överraska lite sen:)..Hoppas det bjuds på tårta!

Senare idag ska jag kolla efter pärlor till min balklänning, hoppas Mark bjuder påett stort utbud.. hmm

Nepp men nu ska vi vara duktiga och öve lite Naturkunskap..

Ha det gött!

1 april

ååååå! Hatar när saker och ting blir planerat samma dag!.. Fick då reda på Att Caroline och Sara tänkte ha lite maskerad på Lördag när jag förmodligen ska till Varberg:s Hur fasen ska man göra? Men eftersom jag hade bestämt mig för att satsa på detta denna gången väljer jag att åka till Varberg hade väl hellst kunnat dela på mig eller att han kunde följa med men nu är det ju som det är får, helt enkelt bli en annan gång :)..

Jahapp när jag kom till skolan idag var det ju flummigt värre och jag hängde väl på, på grund av det gick de två lektionerna väldigt fort och man va snart hemma igen:P.. Fick MVG på mitt samhällsprov som jag gjorde för ngra veckor sedan oxå det var bra och jag blev glad.

När jag kom hem hade jag fått en lapp att jag hade något att hämta på posten och undrade då vad det var, det visade sig att det var biljetterna till Portugal :) wihooo det känns bra och det ska bli så jäklans roligt!!

Vet inte hur man lägger upp bilder i detta nya annars hade det väl varit ngn fin på det fina vårvädret det har varit idag! Och så får jag säga grattis i förskott till Caroline för hon fyller 19 imorron!! :)


Ha de gött

jobb jobb å jobb

mmm, då sitter man på jobbet och har lite rast då:) tredje dagen i rad jag är här nu men allt för pengarna! Ska till skolan sen me, för att ha lite Svenska och Samhäll wihiie vilken dag..
Dagen började lite knasigt, gick upp klockan halv sju för att jag tänkte då hinnar jag duscha å äta å allt sånt innan klockan halv åtta när jag börjar men så var det så att jag började redan klockan 7, så det fick bli en snabb dusch och sen sjukt stressad springa till jobbet:P.. oj oj jag säger då det.

Helgen blev mycket lyckad iallafall Lördagen den gillade jag skarpt först IKEA handlade för hela 166 kr!.. Sen blev det kussen och vi fick ett litet ryck och drog till Bua och hälsade på Sanna sedan Jonas och Henke Mfl. :) Mycket bra gjort av oss och antagligen blir det Varberg på Lördag också:).. Jag gillart!

Fotbollen lägger jag på hyllan ett tag nu, har antagligen halsfluss oxå så det kommer väl lägligt, varför ska sjukdomarna ställa sig på kö för?.. Har gjort ett lyft i karriären idag jag får nämligen dela ut mediciner nu, en bra erfarenhet inför min kommande sjuksköterskekarriär :P.. Antagligen är jag av den gladare sorten:)

Ha en bra dag!!

RSS 2.0