Måndag!

Happ då var en kväll gjord på praktiken, gick väl fint:)

Missade dock bussen med typ 30s så fick gå hem, men det var väl skönt med en liten kvällspromenix.. Tror faktiskt att jag var hemma i ungefär samma tid som jag hade varit om jag hade tagit bussen iallafall! Börjar kvart i sju imorgon igen så det är väl dax att sova nu;)

Natti natti!


imorgon är det över!!

måndag och en ny vecka!.. sjukt fint och härligt väder ute :) Har idag gjort mitt sista träningspass i fitnessfighten!! heelt sjukt att man har varit på gymmet varenda dag i en hel månad nu!.. på torsdag ska jag väga och mäta mig så då får vi se resultaten!.. men jag är nöjd och kan ju säga att jag har blvit så sjukt mycket piggare av det här!.. visste ju att alla som varit med innan sa det, men nu tror jag faktiskt själv på det :)..
Så det är absolut något jag kan rekomendera till er mina vänner!

Nu blir det lunch och sedan ska jag faktiskt ta mig en promenad upp till sjukan, inte ofta man bjuds på såhär mycket sol i Borran inte! så man måste passa på :)

Nästa fitnessfight börjar den 1:a februari, vad väntar du på? ;)
http://se.worldofshape.se/


Söndag!

Tog en promenad upp till Matilda innan underbart härligt väder ute faktiskt, sol och inte allt för kallt:)

Nu har jag storstädat så det är så fräscht och fint här hemma hos mig nu!

En del av en tavla...


en bra dag!

då var lördagen snart över.. har varit en bra lördag!.. först en massa träning på gymmet, fick inviga mina nya träningskläder och dom passade perfekt! sprang som en riktig iller i dom ;).. solningen och det som har varit under kvällen var ju klart det absolut bästa med dagen! :).. Hoppas på en bra dag imorgon med, då blir det äntligen body balance igen! God natt!


Fredag!!

Ledig dag idag, kan man ju säga är hyffsat gött:)

Började dagen på gymmet med Sofie, vi är så duktiga så! När vi svettats några liter drog vi till knalleland och mötte upp Marie för lite shopping!! Hittade lite smått & gott faktiskt:) så nu är den lilla lön som man fick redan borta! Aja varför lägga pengar på hög när man kan spendera dom??


Torsdag!!

Är fortfarande lika glad idag, skulle lätt kunna vänja mig vid ett sånt här humör:) vet inte om det enbart är att jag fick jobbet igår eller om fitnessfighten nu äntligen har gett nått resultat? Man skulle ju bli piggare och gladare vilket förmodligen stämmer eftersom jag gått upp tjugo över fem nu två dagar irad men är fortfarande uppe ändå! Det gillar jag:) på tisdag är det äntligen över men tror ändå det har gett några små resultat här och där!

Här är en extremt snygg bild gjord i prankmirror, en sjukt kul app!


Glad tjej!!

Så här glad jag är idag för att jag fått jobb va längesen jag va:) detta firas med en riktigt god firrekvällsmat!


Onsdag!!

Då var första dagen på praktiken gjord! Jag känner mig helt såsig i hjärnan, men tror det kan bli riktigt bra!!

Det absolut bästa som hänt idag är att jag har fått sommarjobb!! Wihoo:) Nu behöver man ju inte oroa sig för det längre:)

Nu ska jag vila mig på soffan sen blir det träning!


Måndag!

Kan ju säga att jag trivs ganska så bra med mitt lilla liv just nu, annat än vad man kunde säga i höstas med all stress och annat strunt!!

Dagens introduktion på sjukhuset va givande och nu är jag bara sugen på att börja "jobba"! Men nu ska lilla jag och min man gosehunden/ lejon sova.

God natt!


Att göra en köttbulle!

Det är nått jag är för jekla bra på!!:) nu ska jag lägga mig å läsa i den braiga boken jag har lånat av Sofie! Imorgon är första dagen på psykpraktiken!!

Säger tack och hej för den här väldigt bra veckan och ser fram emot en ny förhoppningsvis lika bra vecka!!


Söndag

Då va det söndag då, skönt med en slapp dag:) har kollat greys anatomi och virkat färdigt ett par till skor;)

Snart blir det till att laga lite mat, ingen aning om vad jag ska laga men det löser väl sig;) sen blir det body balance ikväll!!:)


Nattinatti

Då har lördagen snart gått med.. Tänk hur fort en dag kan gå ibland! Har gjort en massor idag dels tränat, druckit en massa kaffe, degat i soffan kollat film och virkat så att det knakade i handleden!

Men det bästa som hände idag va att jag solade solarium! Oh vad skönt! Man är ju så blek att ådrorna syns genom huden så det gör nog bara gott med några små solningar! Tänk om det hade varit sommar nu istället för den dumma snön som kom idag!

Nu ska jag sova... Nattinatti


20 januari!

Fredag och trevlig helg på er mina vänner!! =)


19 januari!

Torsdag.. Har haft föreläsning om olika psykoterapier hela dagen.. Kan ju säga att psykiatri är sjukt intressant men jag är fortfarande lite nervös hur det kommer att vara att praktisera på psyk.. Det kommer jag helt enkelt få svar på nästa vecka för då börjas det:)

Matilda har varit här ikväll och vi har lagat mat och bara degat framför TVn, konstigt att Antikrundan kunde vara så underhållande;)

Det märks att det är torsdag för det är fest i mitt studenthus...

Puss och god natt!


17 januari!

Första dagen på termin fyra idag då, introduktion till psykkursen! Fick schemat till praktiken med och det såg mycket bra ut:)

Har varit och tränat med Sofie och Marie nu.. Är inne på dag 16 idag, helst sjukt att man har tränat varje dag i två veckor nu!! Och det är "bara" 14 dagar kvar.. Yes bara att kämpa på!!


16 januari!

Idag är en sån dag som man inte har så ofta.. En ledig dag utan plugg;) det firar jag med att inte göra nått och bara ligga i soffan:) nice!!


Lördag!!

Skönt med lite ledigt:)


Halvtid!!

Yes då var ordbajsarnas tenta över, ingen är gladare än jag:) jag har ju faktiskt gjort halva min utbildning nu! Nice;)

Tentan innehöll bland annat en fråga att man skulle beskriva kroppsligt stigma utifrån ett vårdvetenskapligt perspektiv.. Ett mått på hur omotiverande det här var? Nu är det helg och jag är en glad tjej helt enkelt:)



Fredag 13e januari!

Det var ju himla tur att det var årets otursdag just denna dag!! Jag har ju bara en tenta som jag helst hade velat köra upp nånstans på någon som jag inte ens vill kalla vid namn!

Nej nu blir det gymmet och sen ska jag göra ett sista litet försök att få in något vettigt i skallen! Sedan är det kalas hos linda hon är ju faktiskt färdig idag! Skönt för henne och grattis till dig vännen:)

Men i eftermiddag har jag faktiskt kommit halvvägs och det är ju nått att fira med lite keso:)


12 januari!

Hade längtat hela dagen efter den Goa glassen vi skulle göra med Matildas nya glassmaskin, men eftersom vi inte får äta nått socker, och hade i alldeles för mycket fil blev det inte så lyckat;)


Krya på dig min lilla tjej!!


Blä!

Oh vad arg jag kommer vara på mig själv när jag sitter där på tentan på fredag!

Men vet inte vad jag ska göra för att få lite pluggmotivation? Hjälp någon?! Jag är desperat.


Lunch!

Malin Gunnarsson lyckades ofantligt bra med sin lunch idag! Kyckling gjord i ugnen fylld med paprika, purjolök och lite vitlök. Med wokisar sallad och pasta med kesella och örter!

Det va fina grejer det som min lilla mage just nu njuter av:)


Ett av alla mellanmål

Sitter och pluggar, går väl saltare framåt än vad en snigel kryper, men jag sitter ändå här och läser med musik från min fina iPhonedocka, den uppskattar jag väldigt mycket just nu:)

Har precis käkat mellanmål, clementin, kesella och så lite kanel på toppen! Fina grejer det där.. Om man blundar och använder fantasin ofantligt mycket kan man nästan få för sig att man käkar bulldeg. Det ni!!


11 januari!

Jag har väl aldrig varit nån riktig snoozare men det har ändrats kan jag lova mina vänner!! Nu förtiden ställer jag klockan för att ligga och dra mig!! Vad har hänt? Något är fel? Jag har börjat med något som jag alltid hatat?! Men det är väl tur att man är flexibel och gillar förändringar;)

Nu är tydligen smekmånaden över i ff! Mellan dag 10-20 ska vi bränna fett!! Oh lala;)

Nej nu får jag ta tag i min dag, plugga plugga, och sen är det ju såklart träning men oxå body balance!! Blir en bra dag detta=)


10 januari!

Sitter i skolan och lider, jag önskar så att jag kunde fira med nått riktigt gött på fredag när tentahelvetet är över!! Men icke! Jag lever ju så sunt nu för tiden;)


8 januari!

Då var det söndag kväll igen då.. hur snabbt kan en vecka gå?.. En vecka i kissandets tecken! fattar inte hur man kan kissa så jävligt hela tiden, men det är väl säkert det här påhittet med fitnessfighten som gör det :).. jag har iallafall varit extremt duktig alla dagar utom idag (förståss) nej idag gick det bara inte att få ihop det med träningen men kosten har jag hållit! men jag är inte sur för det, imorgon kör vi hårt igen.. kanske extra hårt eftersom det är tentavecka och jag ska stänga ute världen totalt! Jag ska kunna allt om kliniskomvårdnad på torsdag kväll och så är det bara!!!! eller allra helst fredag morgon såklart;)

kan bara säga att det har varit en himla bra vecka!.. Tilde har varit här två gånger, bara det säger ju allt, hon craschade alla mina avokados idag, ioch för sig var dom ju gamla och skulle längas men dom va tydligen goda att bita på och roliga att slänga i golvet så att dom sprack ;). Bra tips om man är uttråkad kanske?..

oh happy days!

fick reda på idag att vi fått godkänt på artikelgranskingen jag gjorde förra veckan i all hast!.. oh det går bra nu!.. plus att jag har suttit hela förmiddagen idag och pluggat!.. bra bra bra!! Det är fredag och jag ska dra till gymmet =)


Fiiint!

Det blev så fint i min garderob till slut:) imorgon har jag verkligen inte något att skylla på för att inte plugga! Men ska ju möta Vickan halv tio imorgon så då blir det nya bullar!


5 januari!

Ingen risk att man går hungrig under ff iallafall;) här är dagens frukost och middag!!


Operation garderobstädning!!

Eftersom jag gör allt annat än att plugga som jag borde göra ska jag nu istället göra fint i min lilla garderob! Vilket verkligen behövs!!!!


Vänskap, Vin & Väskor

Att jag och Sofie var så smarta och bra på att skriva arbeten kan man ju knappt tro.. Men ingen komplettering och vårt lilla skådespel blev godkänt det med!.. Sånt blir man ju bara glad av =)


I städartagen..

Kul att all kesella och keso är slut på ICA i Knalleland.. hm undra vad det beror på? ;).. Vi har varit och gjort dagens träning, gick riktigt fint, kanske tom bättre än igår :).. Nu ska jag försöka städa bort julen! Skönt som satan ska det bli och jag hoppas att inte en enda jullåt kommer på spotify medan jag städar, jag är trött på det och jag vill ha sommar nu!!.. Kanske är liite tidigt att börja längta redan! men vår kan jag väl vilja ha iallafall :).. TVn har gett upp och 87 minuters kötid till Telia, nepp jag orkar inte så jag får väl vara tvlös ett tag då!!.. Jag väntar fortfarande på min pluggvilja, men jag tror allt att den är påväg att komma,, kanske imorgon eftermiddag?

3 januari!

Tenta om mindre än två veckor, vet inte riktigt hur detta ska gå:( motivationen är i botten verkligen!!!

Snälla gode Gud hjälp mig att komma igång tack:)


2 januari!

Har snart överlevt första dagen i fitnessfighten, och jag är fortfarande väldigt positiv:)

Synd bara att min pluggmotivation försvann nånstans på väg in i det nya året..


1 januari.

Har precis kollat på en film.. limitless, riktigt bra faktiskt! :).. Men nu blev jag himla rastlös!. men ändå för trött för att göra något.. har iofs röjt upp i lägenheten och packat upp min väska som legat där sen jag kom hem efter julhelgen.. kanske lika gärna kan dammsuga och ta hela stortstädningen, vad ska jag annars göra?.. regnar ju ute med så en promenad blir det väl inte heller.. nepp bara det kan bli måndag snart så blir jag glad :D

Ny dag, nytt år, nytt liv:)

Gårdagens firande tog slut 04:37 imorse! Blev riktigt lyckat faktiskt:) idag blir det väldigt lugnt sen börjar det nya livet imorgon!!! Det ser jag fram emot:)


Börjar dagen med en rejäl sovmorgon och hjärtformade ägg;)


RSS 2.0