7x3= 21 vad har jag gett mig in på?

måndag, jag har jobbat, kom hem och råkade visst somna i två timmar tills mamma kom hem från jobbet:S.. hmm jaha.. fick åka iväg till Osteopaten 22 minuter och 550 spänn fattigare!.. rena rånet! men jag hoppas att han lagar min kropp och att jag mår bra snart!.. han sa iallafall att bara en eller två gånger till..

Helgen gick snabbt, jobb och avslutades med mys med Rasmus :) Den mannen gefällst mir... det är det enda jag har att säga.. massa smågodis blev det med, det är gott men efter intaget inte alls lika gott.. åt för övrigt upp resterande rester klockan 06: 15 idag, bra start på dagen!

på dagen pcrik 3 veckor kvar tills resan börjar, är det lite panik jag känner i min mage? kommer jag att klara detta? kommer jag att trivas? jag vill ju veta nu!.. men jag har en bra magkänsla av att det kommer att bli ett fantastiskt år, men jag vill ta med mig alla jag tycker om så himla mycket i min resväska!.. jag vill det!.. men jag har en känsla av att det kommer nog inte att gå.. tyvärr..

Veckans projekt bli till att fixa inför festen! och snälla festdeltagare ge mig tips på musik, annars kommer inte detta att gå! oc hett tips till Jenntan om du har tid över gör en lista på spotify.. vore guld värt!


ohh vilken härlig lördag!

jag stiger upp riktigt tidigt, kanske för att jag redan sovit de timmar min kropp behövde för stunden.. Kvällen igår var mycket bra, susanna var här en stund, gick en promenad i sköna gröna fritsla, var det så mycket folk ute tro? nepp det kan jag tala om att här var nästan tomt! ovanligt? nej!

men idag ser det iallafall ut till att bli hyffsat väder, fick till och med se en fin regnbåge när jag satt och åt frukost, romantiskt... hmm.. jag ska ut och springa har jag bestämt mig för!.. fast inte än.. sen börjar jag jobbet klockan 12, där serveras någon god fisk idag och vaniljpudding med hallonsås till efterrätt, kan detta vara gott ? varför kunde det inte vara chokladpudding istället det som jag gillar så mycket!.. men nej nej.. jag jobbar iallafall sista helgen på mycket länge nu och det känns skönt, men också sorligt.. ja ja..

kvällen återstår fortfarande som ett frågetecken oc h det är väl så det får bli tills i kväll...

Puss & kram ha en bra dag!


mycket att stå i..

Man trodde ju att det skulle kunna vara huuuur mkt folk som helst på GeKås idag, men icke då! det gick riktigt bra faktiskt! fick en hyffsad parkeringsplats, behövde inte betala någon kundvagn och sen kunde vi strosa runt där inne hur lugnt som helst, precis som det ska va! :)

Fick köpt en massa saker, inget onödigt tror jag inte, och jag har köpt massa gott inför festen nästa vecka :).. ska börja planera nu och så hoppas jag på årets fest!.. kul ska det bli! det har jag bestämt ;).  tyvärr är det ju inte så många karlar som har anmält sig än men det kommer väl får vi hoppas:P..

ja ja nu väntar jag på Susie så ska vi ha en go och lugn fredagskväll =)

trevlig helg!

resklar

Idag laddar mamma & Jag för GeKås! Wihoo! 


onsdag mitt i veckan

och när började mina fötter bada i storlek 36?!.... Vad har hänt? Jag förstår inte hur mina fötter kan ha krympt så mycket på den sista tiden!!.. Är nämnligen på jakt efter ett par bra skor jag kan ha när jag lämnar landet den 21:a september! alla par är sååå slitna nu!.. och en sak som jag kommit på som är mycket tråkigt, är att jag nog inte kan ta med mig mina kängor jag köpte förra vintern=( dom väger alldeles för mkt!..tråkigt!

Förvirrad som jag är glömde jag mobilen hos Rasmus imorse!.. jag känner mig inte riktigt hel utan den!.. sorgligt men sant!.. tur att mamma lånade ut sin lite:P.. Snart ska jag gå upp till Linda och träffa henne, trevligt!.. blir ju inte så ofta nu för tiden! 

ja ja vi hörs! 

tisdagen..

Nu är springturen gjord, skönt det:).. har käkat lite kvällsmat med å sen är det bara duschen kvar sen kan jag slappa resten av kvällen!.. gött!

Blir nog att titta på lite damfotboll, får väl ändå stödja laget nu när det är vm eller är det em? jag har ingen aning.. sedan blir det färd till Borås och han med stort R <3 wihoo! det väntas något gott och bra, sedan hoppas jag på att vinna i kortspelet :P.. snälla snälla!..

det är som vi kan säga på riktigt Frischlaspråk: fy faan va de e kôvet ute!

.

känner mig fruktansvärt seg i hela kroppen och varm.. har sovit middag och inte riktigtr vaknat än.. trots att jag egentligen gjorde det för två timmar sen... var nere i stationskiosken och posten och hämtade mitt visum:).. alltså kommer jag nu in i landet och får stanna där i 13 månader.. gott gott..

Väntar på att Linda ska ringa så ska vi ut å springa lite.. blir nog den kortare varianten idag här hemma på gatan, men vi kommer iallafall ut och det är ju huvudsaken ;)..

nu blir det mellanmål !

onöd

allt var planerat i minsta detalj imorse, jag gick upp extra tidigt för att inte behöva stressa, eftersom jag nu har kommit in i en stressperiod och jag hatar att få ont i magen av all stress! alltså! hade jag en liten stund över i morse innan jobbet å satte mig vid datorn en stund, jag tänkte att det blir bra att ta cykeln ca 06.53.. men när jag skulle hämta cykelnyckeln ur skåpet så fanns den inte där! jag letade febrilt i ett par minuter men nej det slutade med att jag fick springa till jobbet och jag fick stressa iallafall!!... stress är det värsta jag vet för det är så onödigt!..

jag hann iallafall till jobbet och jag har jobbat hårt idag:).. fick till och med anställning till sista september vilket kan bli lite svårt, men någon vecka till kan jag ju jobba iallafall :).. vilket ger några extra kronor i kassa när jag väl har kommit fram till det stora landet billigt ! ! nu ska jag slänga mig på soffan och njuuuta en stund :)


löööve!

nu ligger jag äntligen i sängen.. stackars pappa först bli utslängd från tv-rummet och nu från mitt rum han fick ta diskmaskinen istället.. kul för honom..men det är väl så när hela huset är fullt av kompisar till mamma..
 imorgon har jag många punkter på min "att göra lista".. tur att jag inte jobbar så länge :)..

själv går man mest runt i en dimma och svarar på frågan "hur känns det?" JAG VET INTE!.. jag är jeeekligt blandad och helst av allt skulle jag vilja att man kan uppfinna en resväska där det går i människor!.. kan någon fixa det åt mig? hela min förmögenhet (vilket inte är så mkt men iofs) ger jag till den som kommer på något  bra! en lösning på detta problem! TACK! 

jag sover på saken, lever i nuet och försöker njuta av varje sekund som är kvar i landet lagom! 

20.25


Har nu ätit både kräftpaj och mina upptinade kräftor, gott, men med allt detta jobb å så blir man inte tillräckligt mätt! dåligt... mår lite lätt illa nu, man kan väl inte bli dålig av kräftor som varit frysta?.. hoppas inte:P..

annars så väntar jag väl bara på att klockan ska börja närma sig läggdags, jag är trött, jag vill att det ska bli tisdag, jag är trött på måndag nu..imorgon ska jag bege mig ut och springa igen, ska bli mkt skönt! eftersom det var ett tag sen nu!..

ha en bra kväll.

mm havskräfta!

körig dag som fäään!.. jobb, en snabb visit hos frissan och beställa tid, hämta bilen, banken, turistbyrån osteopat och till slut ett besök hos kusinen Johanna, mkt trevligt!.. kul att få se hur hon bodde å så:).. men nu är jag äntligen hemma och fick kasta mig på städredskapen och har nu skurat golven och toaletten... jag är trött!..

men har disken att ta först innan jag kan slappna av.. sen ska jag tina upp kräftorna som väntat på mig i någon vecka i frysen :).. gott ska det bli!...

tacos.

då var söndagen snart gjord, har varit och sagt Hej då till Caroline och jag önskar henne en riktigt bra resa!.. God tacos bjöds det på med!  

Elfsborg vann med 2-1 preecis som jag hade "tippat" så nu har jag något bra att se fram emot.. hehe.. annars så kan jag tala om at Sverige går absolut mot mörkare och kallare tider, fick till och med ha på mig jackan!.. nej nej känns inte rätt, jag är inte redo för ett kallare liv!..

men nu blir det duntäcke och skriva ikvapp i dagboken och sedan sömn tills klockan ringer 05.45 imorgon! å jag är så lycklig!

GoD Natt

sönd.

Det är ju söndag, skulle blivit en träff med Susanna! å så dåligt att man aldrig hinner träffa alla man vill träffa!!.. men iallafall, sitter här hemma i soffan, försöker hitta ork och vilja att gå ner till källaren och ta tag i all tvätt!.. om fem minuter går jag ner å så är det bara!

Ska till Caroline och säga Hejdå.. hon åker till Frankrike och jag åker till USA vi kommer inte träffas på ett antal många månader!.. den tanken gillar jag inte men vi ska ut å få erfarenhet och se och lära oss det vi alltid velat göra! äventyr!..

visar upp två små bilder från djurparken igår, vi fann några trogna små vänner:)

uppdatering på hög nivå

oj vart tog alla de senaste dagarna vägen?.. onsdagen bjöd på grillhejdå kalas för Caoline som lämnar landet för Frankrie imorgon!.. en mycket trevlig tillställning tills att de flesta gick hem och Mintun kom fram.. ja hjälp mig, det är det enda jag har att säga... Mintu är en sak som aldrig kommer att sväljas förbi mina mandlar någon gång mer i mitt liv.. trots en ny hyllningssång, och andra oklarheter.. men nej nej nej no more!

halv fem steg jag upp i torsdag, var jag helt väck? ja! aldrig skämts så mycket för mig själv i hela mitt liv och jag vill aldrig uppleva 20:e augusti år 2009 igen!.. nej nej nej men jag det är historia nu och jag och mamma fick en trevlig stund Stockholm iallafall (till slut)... det blev god mat på Steak house och vi hade hotellet mitt emot Spy Bar, är jag cool? svar nej, men jag hade ändå velat få skymten av en liten gnutta kändis när jag ändå hade tagit mig ändå upp till da huvudstad men icke då! eller jo förresten, jag såg han som var med i Big Brother för ett X antal år  sedan som jag inte ens vet vad han heter, var det allt stockholm hade att erbjuda? svar nej!..

Efter promenaden med mamma och en missuppfattningar om vart vi var hittade vi äntligen amerikanska ambassaden och jag har nu ansökt om mitt visum! jag träffade massa trevliga människor och jag är nu taggad över att åka iväg!.. synd bara att allt är som det är med vänner och R som man helst inte vill lämna!!.. men nu är det så det är och jag ska verkligen få uppleva mitt livs bästa år -  fredagens största klyscha men jag vill ändå tro på varje ord av det! och det gör jag!!..

eftersom jag än så länge redan har skrivit så mycket kan jag lika gärna fortsätta!.. lördagen bjöd på ett besök på Borås Djurpark, aporna var söta, elefanterna var mer konstiga och barnens zoo var dagens största höjdpunkt!.. lördagen var lugn mysig och bara go, tyvärr förlorade jag i chicago x4 under denna helg men det är väl sånt man får ta:P..

nu blir det traditionell söndagslunch lagad av pappa behöver jag ens säga att det är potatismos och korv? nej jag tror inte det va?..

tisdag.

då var tandläkarbesöket gjort, skönt det!.. inte ett enda hål och inga andra fel, gott!.. hon uttryckte det så fint att jag har "goda förutsättningar för vuxenlivet".. okej och vad menas med detta? men ja jag tar till mig varenda ord och tittar positivt framåt i livet :)

ryggen känns en aning bättre idag faktiskt, skönt det!.. ska sedan en sväng till Skene och kusinen, ska hämta väskorna jag och mamsen ska ha när vi åker vår lilla trip till Stockholm!.. ska bli treevligt!.. 

Jobbet skall också få glädjas av mitt sällskap denna dag, fast endast ett par få timmar men gott är det för jag jobbar extra :) Sen blir det en tripp till Rääs, måste ju så klart se om det har blivit något fågelbo i vardagsrummet! ;)

utmattade ord.

Efter incidenten med toalettfönster och sotare (mer säger jag inte) i morse tog jag lilla bilen mot kinna och ett besök hos Osteopaten, bäckenet var vridet lederna uppsvullna och nacken överspänd upp till öronen, behöver jag säga mer?.. nej.. han tog knäcken på mig (bokstavligt talat) och jag blev helt slut för dagen!..

Men ett lååångt besök på banken var jag tvungen till och lämna min goa plats på bänken för en gammal tant var jag också tvungen till eftersom ingen annan av de sittande lyfte på sina feta rumpor!.. nepp jag gick till barnhörnan och hittade en stol i miniformat men det gick lika bra det...till slut är nu också visumet betalt och sedan har jag tillbringat massa tid till att fylla i papprena och även ett storkok av korvstroganoff.. till slut hamnade jag i soffan :).. känner mig fortfarande helt mörbultad av allt knäckande och dragande i min lilla kropp..

blir nog en lugn kväll trots allt.


Söndag.

Sonntag, på något sätt gillar jag att det är söndag, jag har bara 4 timmar kvar att jobba denna veckan, imorgon är jag ledig vilket betyder ett besök hos Osteopaten, som förhoppningsvis ska få ordning på min sneda tillvaro.. måste även betala in Visumavgiften också så att det är färdigt inför mitt första stockholmsbesöket ever!.. kan ju vara kul för lilla mig att se landets huvudstad en gång oxå!.. blir nog mysigt med mamsen eftersom vi knappt har sett varandra på hela sommaren!..

nu blir det städning här hemma!.. da familia flyttar hem idag, och jag vill ju ändå att det ska se något sånär ut när dom kommer innanför dörren, och inte massa kläder som ligger och skräpar överallt!.. och eftersom jag nu har kommit på att jag sover alldeles för mycket, ska jag satsa på att försöka inte sova någonting under dagen!.. tror inte att det kommer gå, men jag håller tummarna:P..


lördagkväll.

happ då var jobbet färdigt för dagen.. känns skönt nu är det bara 9 timmar imorgon med, sen har jag gjort helgen på Solgård!.. gött!..

kvällen blir lugn funderar på att lägga mig så där äckligt tidigt som man annars aldrig gör.. så kanske blir det tillatt krypa ner under täcket med boken redan om en kvart kanske.. jag får se:P.

ja ja det ju redan 16 augusti imorgon, tiden går alldeles för fort! jag hinner inte med!.. jag vill så gärna åka men jag är inte riktigt klar med allt här hemma!.. jag har för mycket i mitt huvud som måste klaras upp... men det är ju trots allt lite mer än en månad kvar så jag har väl det inte så stressigt egentligen, men ändå..

God Natt!

jag har på mig de svarta bågarna för endast 9.90 å dom e bra!

Det här med att ansöka om visum till USA är ju en hemskt komplicerad procedur måste jag säga!.. Varför behöver dom veta att pappa heter Börje i andra namn och vilka länder jag har varit i de senaste 10 åren!.. Hur fään ska man kunna komm ihåg exakt vilket år å vilka månader det var?.. Får helt enkelt ta fram hjärnan i mig och börja koncentrera mig :)

Är hemma på "rast", solade lite solarie innan, gött var det!. vad som sker nu tills jag ska iväg och jobba igen är väl kanske inte riktigt klart, men ska iallafall fortsätta läsa boken som verkar så bra :)..

igår kollades det på A-lagsmatch här i Fritsla, riktigt skoj faktiskt! kanske inte att man var helt fokuserad på matchen utan det blev väl mer ett klagande på kylan och funderande på andra folks liv, varför ska man ha reda på allt om alla hela tiden? kan man inte bara koncentrera sig på sig själv istället?! Nepp tydligen inte, hur hade man överlevt om man bara hade fått prata om sig själv hela tiden och inte fått skvallra någt endaste ord om någon annan? Det hade varit mycket tråkigt!.. Det säger jag!..
Kräftskivan som jag så gärna hade velat fixa tills näösta helg verkar ju inte bli av, inte lätt när alla jobbar hit och dit eller har andra planer!.. men får hoppas att vi får ihop det till en annan dag!.. men alla vet ju iallafall att det är kalas den 5 september! och då säger jag de till dom jag bjuder eller dom som frågar om dom får komma ;)..

13.08

enda lediga dagen på veckan!.. gott!.. var i Kinna för att ta kortet till visumet men dom hade inte fått igång sina datorer så det gick inte :S.. hepp bara det ordnar sig tills på onsdag!.. annars e de kört!..

vad som mer sstår för programmet är att Susie kommer hit en stund, hoppas hon kommer snart,, sen ska jag ut å "springa" med pappsen ikväll igen!.. spännande!.. men nu har han ju iallafall köpt sig ett par riktiga springskor så idag kanske det går lite bättre:P..

Hej.

tisdag..

tisdag och springtur, fick till och med mig gubben till far ut idag, har gick/sprang och jag gav mig på 6,2:an igen! och jag är riktigt stolt att jag klarar springa hela tiden :). bra av mig!... magontet som jag har drabbats av sen ett par dagar sedan är fortfarande kvar:S konstigt nog.. får väl se om det går bort snart!..
 
har iallafall avverkart 2 av 6 jobbdagar denna veckan nu, alltså bara 4 kvar! jippie!!.. Kussen var här en snabbis å vi utbytte böcker, alltså ska jag nog ägna kvällen till att läsa om inte Mr. Rääs ringer å vill ha mig på Tullen istället!.. jag hoppas jag hoppas:P..

jaoo jaoo!.. ha en bra kväll iallfall så gott det går.....

swedishstrongbääär

Helgen blev mycket bra och va i hade rrroooligt!. Bartömningen på Oscars utnyttjades väl och lakritsshot är en bra uppfinning :).. swedishstrongbääär song är en goer låt som uppfanns i lördags av mig o jenntisen!.. fään va bra asså!..
sedan blev det skedning på högnivå för att sen vakna upp å uppleva en mycket seg söndag!.. men gott är det!

gårdagens kväll blev mycket seg men mysig:).. vi hade tänkt att kolla Masjävlar men det gick ju inte, somna efter bara en halvtimme runt halv tio:P.. inte okej... nu laddas det för ne 50 timmars lång arbetsvecka!.. jag vet inte om jag känner för detta rikigt, har så ont i magen!.. hoppas på förbättring inom en snar framtid!..

a ja ha en bra dag!!..

fredag!

äääntligen heelg!... åå va härligt!.. veckan har gått mycket fort och igår blev det elfsborgstittande mycket trevligt!..

om det inte hade varit fjösepasset 8-13 imorgon så hade jag varit heelt ledig men icke då!.. alltså vankas det grillapartaj och Fääny ikväll kommer bli mycket trevligt känner jag på mig, och att få träffa de små liven igen kommer ju att bli en höjdare!.. imorgon blir det ju då som sagt jobb, men sedan på kvällen drar vi små töser mot Götet och trosar runt och tror att vi kommer passa in.. vilket vi så klart gör oxå:).. jag är laddad för en kanonhelg helt enkelt!..  synd att det är så dyrt att åka kollektivt bara!..

så klart hoppas jag även på en träff med en viss herre någon gång under söndagen.. bara min önskan kan gå i uppfyllelse!.. vann för övrigt 50 spänn på Triss idag!.. nu blir det till att byta in mot två nya och vidare mot miljonvinsten!..

if I could use sombody

Nu ger jag upp för dagen... måste säga att kladdkakan blev otroooligt god :).. nu har jag att gnaga på imorron med, sen hoppas jag på att bror min kommer med transport med mammas bullar imorgon med!!..

dagens vinst är 25 kronor på Triss, ja plötsligt händer det.. kan ju varit en något högre vinst men alltid bättre än något =)... imorgon är det 8,5 timmars arbete som väntar, det är väl på tiden att man har något att göra :P... nepp men det blev iallafall en mycket bra kväll av denna annars tråkiga dag.. Maria och Matilda kom nämligen på en liten visit å de va mycket trevligt!.. borde göras oftare bara..

jaja GOD NATT

roolig dag!

oj herregud.. måste bara säga att detta har nog varit en av de tråkigaste dagarna i livet!.. eller nej bara en vanlig då lilla jag blir så oerhört rastlös.. fanns inget kvar att städa, inget kvar att tvätta och internet har kollats allt för många gånger och sova, det kan man ju inte göra en hel dag!..

nepp här togs tag i saken och tänkte att biblioteket kan man ju kanske ta en sväng till.. hmm.. bäcker från 1800-frost (eller nej kanske inte) men iallafall, jag hittade inte tilldragande, åkte vidare mot metropolen fritslas möteslpats nämligen ICA, parkerade nog en av det snedaste parkeringarna i livet, gick in och skulle sedan köra iväg så en käring kör på fel sida av vägen och jag ser hur det mimas fula ord mot mig inne i bilen.. men vad gör jag, en ful min och kör vidare!.. nu ringde klockan för att kladdisen är färdig, flickorna kommer nämligen hit å vi ska titta film!..

måste också berätta om en lite halvlustig sak som hände när jag var ute å sprang i skogen idag med..  jag säger det kort, jo jag tänkte vända om för att två skogshuggare var ute i skogen å höll på med massa farliga maskiner men sen tänkte e va fasen, jag kan väl springa jämte å ja det gick ju fint tills att en liten gubbe dyker upp i skogen någre 20 tal meter upp i backen och ställer sig preecis där jag ska springa och drar ner gylfen och urinerar!.. hmm jo en aning pinsamt från min sida, men jag sprang bara leende därifrån.. nöden har väl ingen lag..

.

eftersom jag fortfarande sitter och väntar på bättre tider kan jag bjuda på en ärtt bra låt.. kanske är en aning sönderspelad på radion men jag tycker om den:)


trööökigt!

magen känns jobbigt mätt justnu, har nämligen käkat upp alla kinapuffar som blev över sen igår!.. dom va goa men kanske inte att jag hade behövt att äta dom i det tempot och inte just nu:P.. har iallafall varit ute å joggat en runda.. mkt skönt var det med perfekt väder måste jag säga!..

klockan är mitt på dagen och jag tycker att denna dag går oerhört långsamt på något sätt.. men vet inte varför.. ska nog ta på mig lite kläder och gå ut å hämta posten.. kanske att det har kommit något roligt, men hur stor är chansen?.. inte så stor va?

tisdag - regn

jag har min andra dag av ledighet på rad och jag längtar nästan till jobbet hur kan det vara möjligt?.. är nog egentligen bara att jag inte har något annat att göra..
tanken av att jag ska bege mig mot Bston inom 50 dagar börjar mer och mer komma in i skallen och jag kommer på¨mig själv att dagdrömma om allt och inget där hela tiden!.. jag kommer att få det toppelitoppen!..

att lämna R och alla vänner kommer bli det svåraste!.. <3

Vad ska göras denna fortfarande regniga dag då tro?.. jo jag ska bege mig upp till Sportstugan jogga runt lite å bli röd i ansiktet, sen ska jag förhoppningsvis spela lite spel med Byllan o Kusk.. sen på kvällen har jag faktiskt inte en aning!.. ge mig något förslag!

glad och lycklig

Nu är allt bestämt och jag tror jag har fått en alldeles underbar familj att bo hos!! New York 21:a september och sedan vidare mot Boston och da family den 25:e!.. wihooo..

kan nog intre beskriva min glädje men inte heller de blandade känslor jag känner över att åka... men jag vet att det är rätt att åka och jag kommer få de sååå gött, i min egna aupair svit och poolen som utsikt=).. jag kommer att älska mina små pojkar och jag hoppas att allt blir så bra det bara kan bli!!..

Tror inte jag kommer kunna somna inatt, för jag är nog för glad... vilket i-landsproblem va? det tog nästan rekord kände jag..

happy

tummen är knuten.

arbetsdagen är över, skönt det.. jag är trött i ögat!.. men underbart med två dagars ledigt nu =)... väntar p åsamtal från amerikat nu igen.. åå jag hoppas verkligen att det går bra nu och att det kan bli något bestämt nu!.. jag vill jag vill jag vill orkar inte gå runt och inte veta längre!.. men klart så har man en del blandad känslor, jag vill ju egentligen inte lämna alla vänner och HAN här hemma! 

men jag hoppas på att allt finns kvar när jag kommer tillbaka...

Boston nästa??

gårdagens fredag var precis så en fredag ska vara.. mycket bra bio, god mat och det bästa sällskapet ;).. det gillar jag!..

denna lördag jobbas det för fullt, är hemma nu mellan timmarna, egentligen skulle jag ut å sprigna men känner jag för det idag? Svart nej!.. får nog bli imorgon istället.. har för övrigt fått en ny familj som verkar mycket lovande och trevliga!. blir telefonsamtal sent ikväll efter jobbet, å så får vi se sen!.. men jag håller tummen att detta ska gå vägen denna gång!.. för då kommer det bli hur gött som helst!.. säg lycka till, till mig=)..

Nu ska jag läsa en bok och känna att man gjort lite nytta iallafall:P..


RSS 2.0