Wrentham outlet!!

GALET!!.. jag köpte ett par converse för 132 kronor o ett par levis jeans för 146kr!!.. tummen upp!!..

Tog en timma att åka men det var det värt det absolut!!.. kommer nog återvända ngn mer gång..  blev sedan derby st en sväng... eftersom Linn glömt sin plånbok idag, var jag the cashier!.. alltså är det inte bara jag som är virrig i denna värld;).. men det gjorde ju inget för jag fik ju 100 dollar extra denna veckan för att jag vann vadet.. mer sånt tack!.. haha..

testade även tacobell, Linn fick en mexikansk pizza, som hon inte ens betällt den va konstig.. mötte de andra tyskorna på panera bread, dom skulle på bio men all shopping sa nej och orken orkade inte med en bio!!..

Bra Helg!!


jag spricker snart!

jahapp.. da har man kekat bacon, egg o toast till frukost precis vad jag behovde!!.. tack o lov att vi aker hem imorgon:P.. haha.. men det har iallafall varit bra aven fast vi knappt varit utanfor deras hur :P..  blir nog inget Washington idag tyvarr.. far val helt enkelt komma tillbaka nasta ar..

thanksgiving!!

Thanksgiving ar over.. jag er mett!!.. herregud vad man har kekat idag!.. kalkon, potatismos o massa saker som jag inte kan ge namnet pa :P.. men dt mesta var gott, pumpa pajen var saklart det besta!!..
imorgon ar det black friday, the most crazy shopping day pa hela aret!!..spelade yatzy innan, kom pa mig sjalv att rekna pa engelska i huvudet.. jag tar det positivt..
ska kolla lite mer paradise hotel nu sen sova! sa himla konstigt att jag sitter har o tittar pa svensk tv.. svensk tv som jag absolut inte kollat pa i sverige!! eller forresten greys anatomy borjar ju om 15 minuter!!

det kanns som helg.

jahapp klockan ar kvart over nio och jag er jattetrott!!.. fyy!.. men har iallafall tillbringat en regnig dag i staten Maryland... har val egentligen inte utrattat sa mkt.. men iv va iallafall pa cheescake factory.. en kand restaurangkedja, kand for att ha stooora portioner! oja!.. jag kekade kyckling mmm jattegott!!..
imorgon ar det happy turkey day.. ska nog inte gora sa mkt mer an att hanga i huset, men det ar val bra det med..
god natt

laang bilresa!!

haller nu till i Maryland.. det regnar o det ar trakigt vader, vad ska man gora?? har lite olika planer men vi far se vad dagen erbjuder.. imorgon blir det iallafall kalkon o pa fredag ska vi antagligen aka igenom Washington! bra det!!..
hores!

thanksgivingfirande!!

jahapp.. då var det dags för avfärd imorgon, vi åker mot Washington DC ska väl ta ca 8 timmar.. hmm aldrig kul att åka bil så länge!!..
Är inte riktigt säkert att vi ska åka in till stan men jag hoppas hoppas, jag måste ju ändå se Vita huset!!.. annars får det väl bli till att käka kalkon för hela slanten!!..


om en månad!!

söndagkväll helgen är slut.. det var en bra helg.. nya bekantskaper som jag tror o hoppas vi kommer umgås med igen !

imorgon blir det jobb o förhoppningsvis lite simning på gymmet.. ska packa också.. på tisdag bär det av till Philadephia och sedan vidare mot Washinton DC.. jag ser fram emot det.. och hoppas jag kommer få en rolig vecka!.. thanksgiving ska bli kul att få uppleva, se hur det går till, jag vet lixom inget mer än att man äter kalkon!..

kollade new moon ikväll, jag gillar ju egentligen inte sånna filmer, men den va bra..

nu ska jag sova!


turtleas!

lördagskvällen blev mycket lyckad! iallafall senare delen av den... vi åkte till ännu en mike.. är nog det mest populära namnet häromkring iallafall.. men det var några ännu fler röda muggen med vit kan o beerpong... kul var det, kul att träffa amerikanare=)..

nu ska jag sova!

God natters <3


What´s that`??

Har kanske varit en av det tråkigaste lördagarna här i amerikat.. men jag kände mig helt enkelt inte behövd så var det... men nu kommer Linn snart o vi ska till Cohasset!!.. vet inte vad som händer där men jag hoppas på trevligheter!

Höres!


ashmont??

En desperat tysk ringer på telefonen o vad gör man inte? Åker till Boston såklart!.. Det var helt klart värt resan fram o tillbaka för vi hade en sjukt trevlig fredagskväll=).. Tyvärr kom vi inte in till Restaurangen högt upp eftersom vi va tvugna att minst spendera 25 dollar var för att kunna komma in.. ohh nej inte värt det!.. Vi drog till Starbucks o flummade lite treeevligt, sen blev det fototagning på gatan!..

hemresan kanske va bland det mest underhållande.. eller ja jag vet inte, men det var bra!.. haha!.. inte för att vi hittade den rätta vägen hem men hem kom vi iallafall ;)..

Känner mig för flummig, testade förresten säsongens smak peppermint mocha idag... hmm njaa kommer nog aldrig mer köpa den jag håller mig till pumkin brödet o ler...


fredag!

jag har fått datornacke.. tillbringar alldeles för mycket tid framför datorn.. usch usch, men ibland finns det helt enkelt inte så mkt annat o göra!.. Dagen började med ett äckligt ruskigt väder men eftermiddagen blev riktigt fin o jag va ute o sprang en liten runda!. behövdes endast t-shirt!.. det gillar jag i mitten av november!..

Happ då blir New York över nyår, det ser jag fram emot!.. ska bli väldans roligt o trevligt!.. längtar sååå tills kussen kommer!..

imorgon har jag varit här i två månader på datumet, helt sjukt att det går så fort!.. det har hänt mycket under denna korta tid som man egentligen inte ens tänker på.. jag lär mig nog mer än vad jag tror av att vara iväg sju tusen mil hemifrån.. eller nej jag vet väl inte hur långt det är men det är långt iallafall!!.. Har fått paket från Paris idag!.. alltid lika kul att få post:)..

nu väntar jag på att mina väninnor slutar jobba så att vi kan hitta på något!

Puss o kram


Greys ikväll!

torsdagen är över o jag har ätit min middag.. har absolut inte varit min dag idag!!.. känns bara som allt har gått snett.. inga barn som lyssnar o bilen vägrar svänga o jag glömmer ringa hem så den äldsta grabben håller på att missa skolbussen.. hoppas att resten av kvällen blir bättre..

måste prata med min kusin om NY!!.. kanske vore det lite coolt att vara där på nyårsafton iallafall??.. jaa vi får se vi får se.. första problemet är bara hur vi ska komma in till Boston om ingen kan köra oss till tunnelbanan??.. jag behöver någon som tänker åt mig idag, för tankeverksamheten fungerar inte riktigt som den ska!... jag ska titta på mammas pojkar o kanske blir jag smartare.. hmm tvivlar på detta..


kväll o ja!!

jag har åtehämtat mig från den psykiska pressen på stepen innan dag.. Har varit med barnen hela eftermiddagen o nu har jag ont i huvet. konsigt? svar nej!. tre små manliga liv kan vara ganska stojiga ibland!!!

jag ska lägga mig under täcket o kolla på Bonde söke frun sen ska jag sova, o hoppas på att natten blir riktigt lååång :).. imorgon blir det yogalates och jag hoppas att Linn joinar mig, alltid bra o prova lite nytt!! haha


buuuh!

När det var 25 minuter av steppen idag drogs mina mungipor neråt och jag tänkte att jag lämnar den jefla kärringen och går ut.. våran vanliga stepintruktör av borta oo vad jag saknade henne!.. nepp jag blev sur för hon körde bara sitt egna lilla race och hon sprang runt överallt och märkte inte att det inte var en enda som kunde hänga med??.. Tummen ner!!..

Nepp Linn o Jag drog till starbucks istället, testade en ny kaka, som var sådär god men jag åt upp den ändå:).. Kaffet är gott, vågade inte riktigt prova någon av säsongens smaker, det såg ju allt för smaskigt ut.. men nästa gång kanske, om jag känner mig riktigt fit!.. haha..

nu ska jag laga lite lunch!..


mitt i veckan dag

jahapp.. första frosten är nu kommen och det är endast 34 grader ute just nu.. kanske inte säger er så mycket och inte mig heller men det blir fros t vid 32 iallafall :)..

Har precis käkat frukost, och tagit min vitamin, viktigt.. Ska snart åka lite bil igen,och ta mig till gymmet, tar ca 15 - 20 minuter att åka beror lite på vilken väg man tar o vilket humör man e på ;).. step blir det, rooligt!.. har inte gått på det på tre veckor nu ju!..

Höres!


tisdag.

Allt lyftande av skrot under gårdagens kväll har gortt att jag känner en viss smärta i mina armar och att jag nästan sträckte hela övre revbenspartiet när jag nyste innan idag.. sånt gillar jag inte, men målet är att få bort gäddhänget så vad gör man inte lixom:P..

Har varit väldigt fiint väder idag, men också ganska kallt, jag o Dani tog småttingarna till lekplatsen dom fick springa runt medan vi satt i solen, så ska det va när man jobbar tycker jag.. tänk om det var sommar, men vi kom fram till att det är ca 4-5 månader kvar tills vi kan sitta i shorts, inte så konstigt för mig men för brasilianskan kan det vara lite svårt att vänja sig vid kylan när man redan är trött på att ta på sig strumpor o byxor varje dag...
Har idag haft en operation tvättar dag.. nu är min säng reeen o alla mina kläder är rena oo det gillar jag :).. nu är klockan snart sju, det är många timmar kvar av dagen men kanske ska jag bara ta en chilla vid tvn kväll?.. Kan ju vara ganska skönt:).. Imorgon blir det step igen o jag är laddad!!..

På tisdag drar vi vidare mot Washington DC ska vara där tills på söndag, det ser jag fram emot och jag ska vinka till Mr. President!.. "förlåt men jag är ju inte så bra på geografi - är det där Niagara fallet ligger?" Nej mamma, det är huvudstaden i USA!.. Ha ha ja jag gillar min mamma hon e go:)..

Nu ska här vikas tvätt!..


tisdag.

Allt lyftande av skrot under gårdagens kväll har gortt att jag känner en viss smärta i mina armar och att jag nästan sträckte hela övre revbenspartiet när jag nyste innan idag.. sånt gillar jag inte, men målet är att få bort gäddhänget så vad gör man inte lixom:P..

Har varit väldigt fiint väder idag, men också ganska kallt, jag o Dani tog småttingarna till lekplatsen dom fick springa runt medan vi satt i solen, så ska det va när man jobbar tycker jag.. tänk om det var sommar, men vi kom fram till att det är ca 4-5 månader kvar tills vi kan sitta i shorts, inte så konstigt för mig men för brasilianskan kan det vara lite svårt att vänja sig vid kylan när man redan är trött på att ta på sig strumpor o byxor varje dag...
Har idag haft en operation tvättar dag.. nu är min säng reeen o alla mina kläder är rena oo det gillar jag :).. nu är klockan snart sju, det är många timmar kvar av dagen men kanske ska jag bara ta en chilla vid tvn kväll?.. Kan ju vara ganska skönt:).. Imorgon blir det step igen o jag är laddad!!..

På tisdag drar vi vidare mot Washington DC ska vara där tills på söndag, det ser jag fram emot och jag ska vinka till Mr. President!.. "förlåt men jag är ju inte så bra på geografi - är det där Niagara fallet ligger?" Nej mamma, det är huvudstaden i USA!.. Ha ha ja jag gillar min mamma hon e go:)..

Nu ska här vikas tvätt!..


lättroad, ehh ja?

Ja idag har jag bokstavligt talat blivit duschat av havet på den nordamerikanske östkusten.. Om man inte har så mycket äventyr i vardagen får man helt enkelt skaffa sig.. Linn o jag åkte ner till havet och skulle gå på stranden.. men sen när vi kom dit visade sig att vattnet stod så högt att det inte var någon strand!!. jippie!.. Vi roade oss helt enkelt hela förmiddagen med skratta åt höga vågor.. är man knepig eller är det bara den amerikanska kulturen som smittar av sig?..

Åkte sedan till Hanover, jag köpte en till hårddisk eftersom jag nu inte kan laga datorn förrän jag kommer hem till Sverige igen:S.. mkt knepigt upplägg asså!.. men en positiv sak är att jag hade sparat bilderna från Halloweenpartyt på en skiva, så det var inte så många bilder som föll bort :).. ohh ja!.. jag blev glad :)..

skulle gått ut o tagit mig en springtur nu innan kvällsmat, men det blev ju kolsvart ute medan jag byttekläder i princip, så jag ställde in dom planerna..


Snart ny vecka

Det är kväll jag är trött.. vill egentligen bara säga god natt..

blev en bio till ikväll, Where the wild things are, vet egentligen inte om jag har en åsikt om filmen, vet inte om jag ska le, eller sura, vet inte om jag ska skratta eller gråta eller helt enkelt bara säga att den var wierd!!..

103.3 är min nya favvoradiokanal... fram till jul kommer jag kunna varenda julsång utantill ;)... var längesen jag längtade tills snön, men det gör allt så himla mycket mysigare.. idag var det säkert en 10-15 gradet ute, fast jag klagar inte över det heller, för jag kommer antagligen klaga på snön när den kommer, om jag känner mig själv rätt...


söndag

Min dator fortsätter att inte samarbeta med mig!.. jag hatar när den gör så här!.. men jag antar att jag kanske får ge upp mina förhoppningar om att alla bilder o musik ska komma tillbaka.. ge mig ett tecken!..

Linn blev sjuk igen, jag fick dra till gymmet ensam. ja det gick väl lika bra det. men inte alls lika kul när man inte har ngn att prata med:P... men jag gjorde min träning och kommer väl antagligen inte kunna gå imorgon.. men det är den känslan jag vill ha :).. haha..

Igår när jag körde i bilen med mina små kottar fick vi in en radiokanal som endast spelar julmusik, det gillar vi! det blev livat i bilen och jag hade nog inte velat höra hur det lät.. men det var mysigt fast kändes ändå lite underligt när det fortfarande är en månad kvar till julen... men jag passande ändå på att sjunga lite jingle bells på väg till gymmet idag iallafall.. jag kunde inte låta bli...

Inget ensam mamma söker ikväll.. trååkigt!!


fredagen den 13:e

Denna fredag den 13:e gick världen under, iallafall på bioduken i Hanover.. Vi kollade 2012 hmm njaa skrattretande vad overkligt det såg ut vissa stunder, men trots allt fick jag ett par goa skratt o lite kärlek med:).. De två och en halv timma som filmen höll på gick ganska fort, men jag kan ändå inte säga att det var en bra film, inte om man ska tro på allt.. så om två år går jorden under helt enkelt ;)..

annars har det väl känts att det var fredagen den 13:e en aning, vaknade kl sju idag, trååååkigt jag hade sovmorgon ju!!.. hoppas på att få sova imorgon iallafall:) då är det ju lördag. kvällen blev inte som vi tänkt, det var inplanerat att åka in till Boston och träffa Simon och göra något.. men vi blev trötta på all planering och fredagskänslan intog sig kanske lite för mycket i våra kroppar.. hej jag söker äventyr men jag sätter mig biosalongen o kollar på en trist film??..
jag gillar min fredag den 13:e iallafall, jag fick umgås med några blondiner, träffade en ny tysktalande, och jag fick se en snygg kille med bruna ögon i kostym, jag fick ha två konfrenssamtal på skype, jag fick känna känslan av att vara i samma land som en orkan, jag fick känna känslan av att nästan köra på en bil i farten, jag fick känna känslan av att ha stopp i toaletten (igen), jag fick känna en hemlängtan som inte är så stor att jag vill lämna landet för att jag gillar att uppleva fredagen den 13:e i Massashusetts, YouuÄssEyy.

I cant believe what I just did!!


torsdag

Snart slänger jag ut mig jeefla dator!.. gjorde några uppdateringar allt såg precis ut som vanligt, datorn startades om och wipps är alla mina bilder alla musik och allt innehåll helt borta!.. den är precis lik atom som när jag köpte den?!?!.. VAd ska jag göra?! hjälp mig någon!!

Greys ikväll, ska slå en pling till Linn kolla när hon slutar för dagen och kolla när jag ska anlända.. kallt som satan ute idag men vi trotsade vädret och var ute o kastade lite badboll.. normalt?..

jag ber till gud att min dator fixar sig själv SNART!!..


onsdag.

Vilken jeefligt bra start på dagen va?! NOOT!!.. ja ja saker och ting är väl inte alltid som man tror, det är iallfall fint väder ute så jag tog en liten promenad i min ensamhet och rensade mina små tankar.. kanske har jag en liten känsla av hemlängtan just nu, usch jag vet inte ens varför!...

men men idag är barnen lediga från skolan iallfall det är dagen då man hyllar alla som har varit med i krig.. jag ska jobba till 5 i kväll sen hoppas jag verkligen att någon är frisk som kan hitta på något med mig?!!!! annars blir jag galen om jag ska sova klockan 21 ikväll igen!.. men Bonde söker fru kommer ju iallafall ut idag.. det ser jag fram emot ;)..

hej svejs!


Tisdag.

nu har jag äntligen blivit nästan helt frisk.. och då slog det mig i huvudet att jag knappt hittat på något på en helg vecka! förutom helgen då men.. jag är rastlös!!.. men eftersom det är mina väninnors tur att bli sjuka nu så är det väl helt enkelt bara till att sitta här hemma i sängen.. och inga bra filmer går det på bio heller, inte för att jag har sett dom och inte för att jag skulle sätta mig där själv heller!..

Jag fick godis på posten igår:). jag har redan ätit för mycket, kanske lika bra att aldrig mer be om någon godisleverans och äntligen så är ju allt halloweengodis slängt :).. jag längtar till nästa vecka då jag förhoppningsvis kan börja träna igen!.. ohh jaa!!..

klockan är inte ens sju, ge mig något att slå ihjäl kvällen med!!..


ta bort min förkylning tack!

Snälla någon kom hit och hugg av mig mitt huvud!.. det sprängs snart, jag har huvudvärk, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. hoppas att det går över inom en snar famtid, för jag vill ju åka till Panera o träffa de andra flickorna!!. ett oranget piller och en dusch så kanske jag är redo igen..

Lite kort om gårdagen, det var riktigt skoj!


finns bara en som dig.

eftersom det redan är farsdag där hemma vill jag gratta min underbara pappa redan nu!!



JAG SAKNAR DIG!


jag vill veta.

då har fredagen nästan passerat, var rastlös en stund där på förkvällen men det ordnade ju sig fint.. Linn, Marianne, Reyhan, Victor och jag själv, drog till någon brasiliansk bar.. Victors kompis skulle ju jobba där och ge de som ville något smaskigt i glasen.. men den idén stöp ju rätt fort men jag hade en mycket trevlig kväll!.. kanske var det roligast på vägen hem, jag skratta så jag grät! det är sant!.. herregud, att en snytning kan ge så mycket glädje, är man lättroad då eller?..

förkylningen går åt rätt håll, hostan har kommit tillbaka mer och mer men jag intalar mig att den gör det för att jag håller på att friskna till igen, det lärde jag mig nämligen i skolan... bara två små gnutta grader kvar sen är det nollgradigt the snow is coming, jag ska till Boston imorgon, jag känner på mig att det kommer att komma is från himlen och kanske får jag äntligen använda min nya vinterjacka?..

kylan har gjort så att jag är tvungen att smeta på massa lypsyl på mina läppar och till och med på min nos!! jag använder en begagnad lypsyl.. bara en person vet vems den är, men inte vet jag vart personen är.


friday!

även fast jag hade sovmorgon idag gick jag upp halv åtta!.. jag hade väl antagligen sovit ut.. bra det.. kallt som satan ute idag. tempen ligger på 39 F när den är nere på 32 blir det snö!!.. bläää!..

jag börjar kl 15 idag. så jag ska iväg o möta Linn o Marianne på TJ maxx, har ju bara varit däe en snabbis innan så ska bli kul:).. Sedan blir det lunch någonstans, något säger mej att det blir panera! men kanske dags att testa något nytt??.. vad vet jag? jag vet att soppan är bara för förbannat god där!..

jag ska hoppa in i duschen så att jag är redo, allt halloweengodis är nog slängt, tack gode gud för, kanske hörde han min bön igår ändå..


Izzie´s coming back!

körde till Linn på 15 minuter idag.. det är ett internt rekord (tror jag).. men det ska vi inte tala högt om, men kan tala om att det är inte svårt att undvika när det bara är en enda stor raksträcka från Hingham - Scituate!.. ja ja nog talat om detta. vi kolla Grey´s, jag satt i soffan Linn i fotöljen, jag andades på något sätt underligt, men är det så konstigt när de två små hålen mitt i fejan är helt igen täppta?!.. när ska jag slippa detta, sen är man ju utrustad med en nos som inte pallar nässpray vilket gör det ännu mer komplicerat!!.. hjälp mig någon.

imorgon hade jag garanterat varit på gymmet, ja ni alla vet orsaken.. istället sittar jag här hemma i min stora säng och äter upp allt halloweengodis.. kanske bra att jag har en säng för två trots allt, ja i nästa ögonblick kanske den är för liten för bara mig??.. gode gud gör så att det inte blir så!!

skulle egentligen jobbat till 20 ikväll, men blev till frågad om jag kunde jobba till 20.40 istället (så att jag även hann till Greys)... inga problem för mig, men det bästa av allt är att jag slipper jobba kvällen imorgon, vilket betyder att jag jobbar från 15-18 imorgon.. slitsamt slitsamt!.. sovmorgon plus en ledig helg!.. tack tack!

imorgon ska vi kolla TJ-maxx, hoppas att man kan hitta något litet fynd..

jag behöver sova!


ja jag vet för jag är två avsnitt före er ;)


liftaren.

Linn har precis lämnat huset, vi kolla skitläskig film! The hitcher!.. vågar jag verkligen släcka lampan??.. antagligen måste jag eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen.. åå jag längtar till helgen, det är då man får sovmorgon, sånt gillar jag!.. hoppas även att det blir IKEA till helgen, det hade varit kanoners!.. jag behöver nämligen ett nytt duschdraperi, jag vill piffa upp min söta lilla toalett med något klatschigt ;).. Sedan vet jag ju att dom har lakrits där med, och det är nog det jag är ute efter mest!

Sedan är jag även på jakt efter ett fotoalbum med svarta sidor som jag inte kan hitta någonstans!!... landet som har allt borde väl ha det när gekås i ullared har det?!?! eller what?..

har kollat på bonde söker fru idag, ha herregud.. orangehåriga killen på ca 40 bast bor fortfarande hemma hos mor o far! det är ju ett skämt!.. men jag gillar programmet!... imorgon är det mammas pojkar och så såklart greys anatomy!!.. det sistnämnda längtar jag nog mest till.. då blir det även färd till Scituate!.. ja ja.. nu ska jag försöka sova bort min förkylning, den borde jag väl kunna bli av med nu när jag har fixat mitt hyperteknologiska datorvirus alldeles själv! ibland är jag bara för bra asså!


God Natters!


frukt

helt underbart fint väder ute idag, kanske lite kallt.. men jag lägger latsidan till och ska inte gå på promenad, innan jag går ut och hurtar mig ska jag banne i mig vara frisk!!.. Hatar att vara förkyld man vet aldrig när det försvinner.. Men har idag ätit världens nyttigaste frukost, med C-vitamin ++ så jag håller tummarna!

annars är det onsdag, kommer nog bli en rätt körig dag med fotboll hit och dit, men då går ju dagen fort iallafall tills jag slutar klockan sju.. kanske ska man försöka komma ut lite ikväll??.. får se vad mina väninnor runt om i trakten tycker om detta..

höres!


tisdag.

Det verkar ändå som att förkylningen på något sätt håller på att ge sig, som barnen sa här hemma nu kan jag ju skrika på dom igen, å då håller malin på att bli frisk.. haha ska det vara ett gott tecken??

Annars har det var jättefint väder ute idag.. lillen spelade till och med fotboll i shorts och t-shirt ute idag.. jag stod och tittade på en stund tills skuggan kom mot mig och det blev för kallt..

Kvällen är lugn precis som gårdagens. sitter här i sängen diskuterar med Linn på facebook hur intressanta liv vi har: ligger inne i varsin säng och tittar på extramaterial från ensam mamma söker.. oohh what a life! varför sitter vi inte i biosalngen det är ju till och med halva priset idag?! haha.. herregud vart har man hamnat? jag säger det med ett leende på läpparna och är glad över att jag sitter här och surar över att alla extramaterial är slut!

eftersom jag icke litar på datorn alls så kommer det inte några bilder tills allt är fixat för orkar inte hålla på att ladda upp massa saker och sedan blir allt bara blockat!

jag uppmanar mina vänner där hemma en gång till att skffa skype! jag saknar er!


bota oss!!

Min dator har fått svininfluensan och jag är i stor knipa!.. jag kan ju inget om datorer!.. men jag försöker så gott jag kan och hoppas att det blir bra snart!..


Min egna kropp den mår inte hundra den heller.. hostar och kraxar som bara den!.. fy, man kan knappt höra vad jag säger, kanske lika bra att hålla tyst.


bota oss!!

Min dator har fått svininfluensan och jag är i stor knipa!.. jag kan ju inget om datorer!.. men jag försöker så gott jag kan och hoppas att det blir bra snart!..


Min egna kropp den mår inte hundra den heller.. hostar och kraxar som bara den!.. fy, man kan knappt höra vad jag säger, kanske lika bra att hålla tyst.


RSS 2.0