oh yeah!

Jag fortsätter med lyssningen inför imorgon!..



Dagens.

Imorgon smäller det!!..


30 november.

Det bästa med att plugga hemma och skippa föreläsningen är att det finns fri tillgång till alla pepparkakor!! =)


Dagens.

Idag får det bli den här låten... tycker att den passar väldigt bra en dag som denna! =)


Fint som snus.

Ja nått är jag ju tydligen bra på här i världen=) Jag fick alla rätt på läkemedelsräkningen och sånt där är ju som ljuv musik i mina öron!


Dagens.

på torsdag gäller det så här kommer dagens smakprov!
Hoppas att mina medmänniskor är lika taggade som jag är!!


Var är du min lilla hjärna?

När man försöker gå iväg med en jackhängare som om det vore ett droppställ, är det dags att gå hem då?

Har varit en extremt lång dag i skolan idag, och nu har jag tagit en slurk glögg och ätit alldeles för många pepparkakor :)


Första advent.

söndag kväll igen då.. har varit en riktigt bra helg :).. Det bästa var ju så klart att jag fick passa Tilde nästan hela dagen i lördags!!
Sen var det ju partaj på kvällen för att fira Lotta och det var riktigt nice;)..

Den första advent har vi firat hemma hos Sofie och Joel.. Sjukt goda små tryfflar hade dom gjort :) och glöggen med kaffesmak den var inte fel den heller!



Eftersom jag bär huvudet under armen vissa stunder så glömde jag ju såklart mobilen hemma hos mamma o pappa. Att man aldrig lär sig, men det är ju tur att min små päron är så snälla och åker in o lämnar den :).. Blev en tripp till Maxi för mig och Marie med, och vi fick köpt oss varsin julstjärna, och sen blev det pizza o hemagjord glögg.. ett bra slut på veckan och nu är jag laddad för ännu mer plugg nästa vecka, fast det bästa är väl att jag kan smutta glögg varenda kväll ;)


julfint!

Nu har jag fått lite mer julmys här hemma, måste bara komma iväg o köpa en fin julstjärna, så är det pricken över i:et kan man säga;).

Det här ska jag unna mig i helgen! Man är ju bara tvungen att testa iallafall!


Nu är det äntligen dags!

Mammas favvoskiva är på och nu ska hära göras riktigt fint så att allt är perfekt inför första advent på söndag! =)


once again.

Igår satte jag en PVK på Nicke, gick väldit bra faktiskt :)


Snygga brudar från i lördags.




Den här bilden snodde jag från Sofie för det var jag värd.


allt för veckans kaka på fredag..

Boxen tog nästan död på mig ikväll, skakar fortfarande i händerna! men det hindrar inte mig för att möta upp sofie utanför gymmet imorgon bitti! ;)

Måndagslyx

Har varit på Bodyshop och fått sminkning alldeles gratis, och det gillar vi ju ;) En fin måndagsaktivitet!.. Och sen när man har blivit sminkad så himla fint kan man ju inte bara gå hem och lägga sig under täcket?! Så vi gick till Viskan och unnade oss ett litet glas vitt, och det var vi värda tycker jag :) tack flickor för en mysig måndag <3

En suddig, men myckat tjusig bild:




i behov.

Bläää ge mig pengar!.. jag är fattig student som behöver köpa kurslitteratur för flera hundralappar som går över etttusensträcket!.. Men vad har man sparpengar till? Det är väl lika bra att man gör åt dom så att dom inte dammar igen :)

en passande måndagspresent kanske?




en bra söndag..

Fick ikväll uppleva något nytt, en tunn pizza med lax på, och det var ju något alldeles underbart gott!

och så var ju pappsen här och öppnade röret under diskbänken, bläääääää, men kan ju säga att det inte är konstigt att det har luktat så skumt som det har... tack och lov är det skinande rent där nu :)


söndagshäng.

Har nyss kollat en film, jag grät allt en liten skvätt här i min ensamhet.. men den va klart sevärd.


du snygga man i rutig skjorta var är du?

mysig tjejkväll igår:).. Käkade först en massa kladdkaka o sen brieost o vindruvor o sen såklart grönsaker med dipp!.. Sedan blev det Wisers, vi hade väl inte riktigt åldern inne men vi är ju så lugna och fina så vi kom in ändå.. braa skit!..

Sedan satt vi på samma ställe hela kvällen o det va ju riktigt trevligt!. Söndag idag, jag strejkar och tänker inte plugga nått, jag orkar inte, vill inte! Det blir istället ännu mer kladdkaka, handla och så en snutt träning på det kanske!


lördag

köpte mig en silvrig liten T-shirt, för att belöna mig själv efter tentan idag. Det var jag värd enligt mig själv helt enkelt!

Vet inte riktigt om det blir den ikväll än, eller så kanske jag sparar den till nästa helg;). Men nu ska jag iallafall snygag till mig sen kommer mina älskade små flickor hit och vi ska diskutera världsliga saker och dricka vin =)

18 nov.

Freedag! brukar ha en skön helgkänsla en sådan här dag, men tyvärr inte ikväll :(.. Tenta imorgonbitti! Bara att hålla tummarna, men det känns ganska så bra just nu, det är väl alla magsjukdomar och urologin som man hade kunnat vara lite bättre på kanske!.. Får helt enkelt hoppas att Lillelennart gör ett prov med frågor som jag kan :)

Snart blir det en bussfärd med buss nummer 2!


mupp 1 & 2

Matilda och jag fick en riktigt fin träning på svenssons idag!.. Bollstyrkan va inställd, men vi tog saken i egna händer! hade dunderhuvudvärk och kände mig ganska så tjock när jag innanför dörren, men när jag gick ut va min huvudvärk som bortblåst och jag kände mig faktiskt en aning snyggare! oh yes! Träning och lite skratt de förlänger livet det!

Sen blev det en fin fin middag som vi lagade hos Fredrika, falukorv maxad med brieost! Det ni!


spännande spännande..

Kan ju säga att maten jag lagade innan blev för himla fin, även fast man får avnjuta en sådan middag ensam så känns det ändå bra att jag är en sån bra kock! Filmen jag nyss såg var ju tro det eller ej ännu bättre än min kycklinggryta det kan jag lova ;).. Nu ångrar man ju bara att man inte har läst böcker så att man vet vad som händer i nästa film!!


onsdag!

att sitta på bibbland och bara titta rakt ut o känna hur tankarna är på allt annat än sjukdomar ger inte mig någonting så jag tog det vettiga beslutet att gå hem!..

Ikväll blir det bio med Jessica, kul kul kul! Får hoppas att bion är för jekla bra nu bara!

Har käkat gulaschsoppa allt för många dagar så jag unnade mig lite sushi till lunch o det är ju bara för gött asså!..

Nu ska jag ge mig på att laga nån kycklinggryta, o jag ska inte laga så mycket att jag behöver äta samma i 7000 dagar!

 ser väl mumsigt ut ;)


Tisdag!

Älskade lilla söta o underbaraste Tilde ligger på sjukhus igen, stackars lilla tjejen. När hon är sjuk vill man ju bara att man själv ligger där! Men som tur är ju att hon är ganska pigg trots den höga febern. Krya på dig söta du!

Annars har det varit plugg som vanligt, snälla jag bara ber att mitt liv snart ska få ett nytt mönster än biblioteket, järnvägsgatan, gymmet, biblioteket, biblioteket och biblioteket igen! Jag önskar bara att jag hade klarat alla förbannade tentor denna terminen och jag var ute på praktik igen! Men jag klagar inte för någon gång i framtiden kommer det att ske =)

imorgon händer iallafall en ny sak! Bio med Jessica! thumbs up!


månda´

Har haft en riktig pissdag i skolan idag rent ut sagt!.. Fick panik o kände att jag inte kan någonting inför tentan på lördag o det är inte bra!.. men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och kommit på att jag kan ju faktiskt en del eftersom jag bara fick två poäng ifrån på förra tentan men jag ska vara bättre på nästa!!.. måste vara bättre!

Nu ska jag unna mig ett glas rött bara för att jag vill och för att jag kan! sen ska jag laga stans godaste gulaschsoppa bara för att jag vill men jag vet inte om jag kan än..

Grattis pappsen!

Fars dag idag så grattis till dig! Men det absolut bästa med dagen är att jag ska få träffa min älsklingstjej <3

.

Blev sittande och har läst några inlägg sen några år tillbaka här i min lilla blogg o detta som jag hade skrivit va ju bara klockrent: -Är en liten människa utan tålamod, har alldeles för mycket nyfikenhet och hatar denna ovisheten som livet medför..

Ganska så djupt i tankarna men ändå så passar det fortfarande in, typ 4 år senare... 

Det schtinker!

om man sticker ut näsan från min altandörr stinker det rök! Ett hus som har brunnit upp på andra sidan centrum, sorgligt men tur att ingen blev skadad iallafall :)..

Annars har jag druckit två glas vin och ätit en massa gött godis med ett ännu goare gäng :).. Så mycket bättre när vi är tillsammans helt enkelt =)

 inte samma gäng men kanske snäppet värre <3


Ett gäng goa tjejer plus...


kom kyla

Idag har jag varit i Knalleland med Sofie och Marie, mkt trevligt! :) Köpte mig en concealer för att täcka mörka ringar, finnar och annat shit som finns i ansiktet.. Hade 50 kronor rabatt på H&M så då kan man passa på ;)..

Sen var ju det stora målet med dagen att köpa en vinterjacka! och det gjorde jag, även den hade rabatt så jag slog till. o den e ju så mysig o go, kommer inte frysa här inte!!

Köpte en svart, sådan här:


12 november, alla krossade hjärtans dag.

eller det kanske bara något man firar i stora staden stockholmo?


ingenting enkelt är vackert.

torsdag idag då, den eviga frågan var tar veckorna vägen?.. Tenta imorgon igen, läkemdelsträkning, 100% som gäller annars omtenta. Önska mig gärna lycka till, I´ll need it!

om en timma börjar träningen, först bollstyrka och sen bodycombat. Har käkat alldeles för mycket kladdkaka de senaste dagarna så jag behöver det!


Tisdag


En bra dag har det varit, suttit i bibblan o pluggat i och för sig, men vi har köpt timbuktubiljetter! kul kommer det bli! 1 december spelar han på Folkan nämligen :)

Nu har jag städat o fejjat här hemma, o det doftar frääscht igen :) Har tänt mitt fina ljusträd för första gången denna höst, o alla vet ju varför de är så få ljus men det verkar ju ordna upp sig nån dag:P Men fint blir det iallafall :) För att minska på ensamhetskänslorna ska jag gå upp till grannen o titta på tv istället för att sitta själv här i soffan och det låter ju som en bra idé i mina öron!


.

Är färdig med halsduken jag hållit på o sticka nu i nån vecka, o den blev såå bra!. om jag hade haft en iphone hade jag kunnat ta kort på den o lägga upp direkt på bloggen, men nu har jag inte det alltså kommer ingen bild på den helller!!.. Tänk va mkt roligare min blogg hade varit om det kom fina bilder till hela tiden ;) så Mr.Tomte kom igen, du vet vad du ska hosta fram!

Träningskläderna är snart på o jag ska ta mig neråt Svenssons o leka hurtig igen..

måndag

bläää för tentatider! men nu är det väl konstant stress ända fram till nästa fredag då kanske man skulle kunna andas en vecka iallafall??..

A ja jag unnar mig iallafall lite glass och en kopp kaffe i pausen :).. men sen blir det läkemdelsräkning så det står härliga till.. eller inte! men jag ska va bra på det på fredag iallafall, måste bara skaffa mig en miniräknare...


jummie! :)

jahapp då satt man här i soffan igen, en timma senare... har varit iväg på body balance. de va väl ganska så duktigt men nu är jag vråålhungrig! så ikväll ska det lagas matlåda tills imorgon med, tomat och tonfisksås, med pasta!..


söndag.

Jahapp då var helgen över snart!.. det har gått snabbt som vanligt, men har faktiskt fått en del gjort! Igår va det mycket plugg, sen va ja o Matilda o köpte en ny ugn till mig, för den andra brann ju som sagt upp ;)

o idag har pappsen varit här o hjälpt mig att sätta in ett nytt glasskåp, så himla fint blev det!..

Om 25 minuter börjar bodybalancen, usch jag känner inte alls för det.. men antar att det är bra att gå på det så jag får väl göra det då, även fast alla mina småträningskompisar dissar mig idag!!..

en försmak av julen!



Det blev en mycket mysig glöggkväll hemma hos Ludde :) Jag gillar lugna fredagar!

Marie och jag tog svängen om hemmakväll när vi cyklade hem också, så nu sitter jag här alldeles ensam i min lilla soffa med en skål med endast mina favoritgodisar, för det är ju ingen risk att någon annan konkurrerar om godisskålen här inte!


Fredag

jag efterlyser en lång vän (helst en väldigt snygg karl) som kan byta batteriet i min brandvarnare, så att jag inte behöver ligga sömnlös om natten..

Tacobuffé på skolan idag, jag älskar tacos lika mycket som jag hatar känslan av att vara lika mätt som en stoppad fläskkorv.

Har varit på gymmet och gjort så att min fot gör ont igen, jag vet jag är så smaart, men jag är ju blond så vad ska man begära?

Nu blir det dusch, sen lite plugg, sen glögg (!) hos ludde, men sen vad händer då??

o herre min gud!

om jag kan gå imorgon är det ett under!.. bodycombat var väl en aning jobbigare än vad man hade trott meen hur kul som helst :).. Enormt svettig blev man! men nu sitter jag här i min onepiece, mätt, nydschat och doftar svagt av honung..

Dags att främja hälsa och motionera!

Idag kör Sofie och jag på stort! Två träningar irad ;).. Först bollstyrka o det vet vi ju hur det är men bodycombat har vi aldrig testar så det ska bli kul!! Har en känsla av att det kan vara lite halvjobbigt ;)


torsdag.

Har varit i skolan en stund, och lärt mig att sätta kateter, så den som är frivillig varsågod att ställa upp ;)

Idag ska jag plugga hemifrån, vi är ju inte så bra på det där med att sitta i grupprum, vi är väl för bra vänner o har för mycket att prata om helt enkelt <3 så nu blir det ensamplugg ett tag!!

åt nyss en apelsin o den va jätteäcklig!

smokin hot..




kul att min lägenhet blev heelt rökfyllt och brandvarnaren inte ens funkar.. men nu behöver jag ju inte kontrollera det iallafall, utan kanske ska ta mig till affären o köpa ett batteri istället:P..

Lilla jag gjorde nämligen paj, i min annars extremt bra och händiga ugn jag har fått av min moster! Men nu kan jag säga att den inte är så extremt bra och händig längre, utan hela den var lixom rök och asvarm både inne och utanpå på samma gång.. Nepp jag rykte ur sladden och insåg ganska snart att jag inte har någon ugn längre :( Kanske någon som har en liten bänkugn hemma o bara dammar? Isåfall vet jag vem som skulle vilja ha den...



onsdag.

Kom för en liten stund sen hem från bibblan, man måste ju hem o äta någon gång ibland eller hur ;)..

Ska plugga en stund till här hemma, sen blir det Body Balance på gymmet! mm det gillar jag och jag hoppas verkligen att det är Niklas som har det idag, för han blir man ju bara glad av :)..


RSS 2.0