Take the best moments into your memory.

Jahapp, då va de redan Torsdag, och helgen börjar närma sig, BRA!!.. Nu har man jobbat i ett par dag och det känns bra att vara ledig en helg :D.. Först blir det shopping med brudsen i GBG, vilket är mycket mycket bra för jag är sjuuukt shoppingsugen.. Roligt..

På lördag är det partaj som gäller:).. Först kommer Flickorna hit på förferre och jag har fixat det mesta inklusive allt ;).. Alltså är jag mycket positivt till denna kommande helg och det känns som om det mesta kan bli väldigt lyckat..

Idag hade vi en jättetråkig dag i skolan, vi kollade på en film om Martin Luther i typ asmånga timmar och det var dryygt!!, men men nästa vecka är det prov å då kanske vi slipper alla dessa konstiga filmerna för ett tag framöver, man kan iallafall hoppas!

Nu i desa mörka tider blir det lätt att man tänker tillbaka på sommaren och hur kul sommaren 2007 egentligen var, jag vill ha igen!! Fast nästa år är det ju redan planerat en tillbakaresa till Portugal:D..blir nog härligt och kanske får man uppleva en lika bra sommar igen. Men som sagt sommaren 2007 var den bästa sommaren någonsin och det är bra att jag har de ljusa stunderna att tänka tillbaka på i dessa mörka tider.

Nepp nu ska jag ta mig en bit att äta och sedan blir det träning!!!

Ha det gött Hej!! Lite bilder från Albufeira 2007:


Do not think of people from the past.

Jaahaa, nu är det Tisdag. Börjar skolan klockan 13.50, å vad ska man göra tills dess nu då?.. Planerna var väl att åka in till Borås å betala mina skulder på körskolan å sen shoppa upp lite av lönen man fick idag:).. men sen lät det väldigt tråkigt att åka till Borås alldeles själv och gå i affärer själv = ingen hit inte!..

Så nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra av dagen innan bussen går mot Skene och Kunskapens Hus, egentligen borde man väl gå ut och gå eftersom det är såå fint väder ute, men det är också kallt vilket kan vara väldigt burrigt att gå i, och för den delen är det inte roligt att gå ut och gå själv heller!!.. 

Yäyä ikväll blir det till att jobba och tjäna ännu lite mer pengar, kanske är jobbigt för stunden men underbart när lönen kommer!!.. :D..

Nää blir helt enkelt så att man går ner och kollar i tidningen om det går någon film på tv:n, så kanske man kan gå ut lite senare när temperaturen har gått upp några grader låter väl som en bra dag!! NOT!...

Ha de gött! Hej.Stop thinking!!

Snön kom och gick.

Jaa snön den kom igår och det blev mysigt kanske för en halvtimme eller så, kändes som om det var dags för julen, men det var en hel månad kvar!!.. Fast bra är väl det för några julklappar man tänkt ge bort har ja inte skaffat än..Men sånt där brukar lösa sig till slut iallafall..

Igår spelade jag fotboll också, i Viskafors tyvärr gick det inte bra för mitt lag men det va kul att spela ändå lixom :).. Huvudet slog jag i ganska rejält så att man nästan trodde att jag fick hjärnskakning, men sen efter en lugn kväll med flickorna gick det över :).. tur va väl det annars kunde jag inte jobbat idag!!.. usch å fy va trött jag blev, å nu ska man sätta igång å plugga, varför ska man ha så mycket i skolan hela tiden?, Kan dom inte bara ge oss lov!!.. Vill ha nu!!.. Men man tar väl en dag i taget, är inne i en period som man får göra det nu, fast sånt där brukar lösa sig det me:)..

Yäyä, då blir det till att plugga in lite barteknink nu då!!..

ha de gött hejKärlek kan vara hemsk och ful men utan kärlek blir det inget kul

I want you to disappear.

Jahapp, då va det kvällen igen. Dagen har gått som vanligt mycket fort, men bra är väl det för jag längtar ännu mer till sommaren idag än va jag gjorde igår!!.. Men som sagt när man väl kommer till skolan så går tiden ganska fort och man har roligt för det mesta jämt:D.. I alla fall med så underbara vänner som jag har! Ett stort tack till er att ni finns!!..

Efter skolan satte jag mig vid datorn, börjar bli mer som en reflex än att jag vill sitta där:P.. förstår inte varför det kan vara så :S.. Sen när mammsen kom hem stekte hon korv och det stod korv med bröd på menyn, mumms! :D.. Sedan bar det iväg till Viskafors och träning stod på schemat, en mycket soft träning och det va rooolit:) Lite laddning inför helgen, när det är cup HELA lördagen:) fast frågan är om det blir DM-cupen i Tranemo eller Knallecupen i Viskafors. Om man själv får rösta, röstar jag på DM-cupen.. men vi får väl se!..

Aja ska väl gå å lägga mig, kolla på tv å drömma att jag är i ett varmt land med sol:) är i ett stort behov av A-vitamin för tillfället ;).. yäyä men blir iaf gött att få soova och börja skolan sent imorron. Jippie!

Ha de gött Hej!

 

löven har nu fallit klart.

Ja nu har jag fixat mig en blogg igen!!.. Med ett mycekt bättre namn som jag trivs ganska bra med än så länge iallafall:D.. Ja de va väl ungefär vad jag hade tänkt att skriva för den här gången, men jag kan ju ändå berätta lite av vad jag har gjort för något idag!!

Jag vaknade klockan halv tio vilket var mycket skönt! :D.. sen var jag ute och övningskörde med mammsen ända till Skene järn, där jag fick köpt mig en liten julstjärna för att ha i mitt lilla fönster i mitt lilla lila rum.. Skolan var väl helt okej, hade en lektion sen möte med Schelin. Sen tänkte jag att jag skulle åka hem med bussen som gick halv två fast jag missade såklart den! vilken överraskning va?.. Aja så jag fick då sätta mig i bibblan och vara ambitiös å plugga lite tänkte jag men det blev väl inte så mkt med det, spanade mest på annat lammkött ;)..

Det bästa med den här dagen än så länge är att jag inte har fått någon träningsvärk sen träningen igår! Jippie :D..
Till kvällen blir det att kolla på tv, först bonde söker fru, sen Greys Anatomy och till sist fråga olle. Vilken tvkväll det verkar bli :D..

Sitter vid datorn och kollar ut, det är nästan helt svart ute och klockan är inte ens 16.00 än:S.. man kan väl helt enkelt säga att vi är inne i en mörk period och önskar bara att det vore lite ljusare och att det snart blir jul så att vi kan gå mot ljusare tider och  med ljusare tider kommer våren och med våren kommer studenten och med studenten kommer friheten och sommaren!.. Helt enkelt så längtar jag fram till allt det mysiga med jul så att vi kan börja vägen mot studenten, fast självklart kommer det saker som är roliga fram tills dess!!

Ha det gött hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0