31 december!

Dagen började riktigt fint, vaknade helt utav mig själv, ingen bil och ingen som kastade glas i soptunnorna utanför! sånt gillar jag:)

Har precis druckit kanske min livs godaste kopp kaffe! Lyckades riktigt bra idag faktiskt, synd att jag fick avnjuta den själv bara!

Idag är det nyårsafton och det ska firas rejält kan jag tala om;)

Gott nytt år vänner!!!


30 december.

Matilda och jag har varit nere på Svensons o kört igenom första programet i fitnessfighten, kändes riktigt fint faktiskt :).. vi kommer ju bli såå snygga! Snart ska vi iväg till Marre o käka tacos, måste ju käkas en gång nu innan smalmånaden börjar!! sen blir det bara kvarg o keso så att det kommer spruta ur öronen på oss!! Hörs!

Lunch!!

Då var det dags för lite mat:) blev riktigt smarrigt kan jag säga;)


Fredag!

Näst sista dagen på året idag då, var väldigt nära att jag hade fått jobba hela nyårsaftons natt, synd hade varit riktigt Goa pengar plus att jag inte hade behövt ta något beslut av vad jag ska göra på nyår.. Man kan ju inte vara överallt, men ändå vill jag ju det! Aja vi får se hur det löser sig;)

Fick reda på att jag klarade sista tentan igår med:D grymt skönt! Termin 4 here come!!!!!


Pysseldag!

Är hemma hos Matilda och tar en kopp kaffe. Annie och matilda håller på med muffinsbak för fullt, riktigt fina små bakelser:)

Har bara gjort massa husmodersaker hemma idag, bland annat de små skorna:)


27 december.

Då var jag hemma i min lilla lägenhet igen, ganska skönt faktiskt :) Har varit en himla bra helg hemma i Fritsla, fast det bästa av allt var ju att jag fick träffa o mysa med Tidle varenda dag!!!!... och så klart att mina fina julklappar jag fick :).. knappt att jag får plats själv snart, men jag gillar ju prylar så varför inte fylla på med lite mera?:P.. Hela helgen har ju bara bestått av maaaaat! Tur att fitnessfighten börjar på måndag, jag är taggad!!.. Men får nog ner till gymmet o svänga på dököttet en sväng imorgon redan!.. Body Balance är ju faktiskt en aktivitet i min smak :)

Jobb!

Ja det var ju lite oväntat att det blev jobb för mig, men jag är väl bara glad för det:)


Förberedelser...

Juldagen och den traditionella kalkonmiddagen med familjen Gustavsson! Dukningen är färdig och kalkonen är rätt stekt;) mums! Ikväll händer det!


Kaos i det lilla blå huset...

Många meningar när familjen Gunnarsson/ Larsson/ Lundborg/ Lundin/ Andersson spelar spel. Alltid lika trevligt med jul:)


23 december.

Har tillbringat mycket tid med den här lille goingen idag, sånt gillar jag:) hon är inte still så mycket därför blir det bara suddiga kort;)


22 december.

Nu är jag hemma i det blå huset igen:) mamma och jag har klätt vår fina gran!


onsdag! o tomten kikade förbi..

Åååå vad jag blev trött o slöö nu!.. men måste städa o packa inför helgen hemma hos mami o papi!!.. men det finns en låt som jag alltid lyssnar på för att tagga till lite.. Det är egentligen inte så mkt fart i den men det är nått som den gör med en=)

 


Banana hotshots!

Det tycker vi om! =)

Zakhyntos 2010


Maaaat!

Då har man köpt färdigt alla julklappar! ändå ute i ganska god tid iår ;).. Men den bästa julklappen unnade jag ju mig såklart själv ;).. Får den antingen idag eller imorgon!!.. eftersom jag snart drar till IKEA blir det förmodligen imorgon!..
På IKEA ska vi käka julbord, ser jag fram emot för jag är extremt hungrig!!..


19 december.

Måndag igen då.. kan ju inte förstå att det är samma vecka som julafton, det känns inte.. men har iallafall slagit in lite julklappar idag :)
Har varit på föreläsning idag med, en mycket intressant sådan för en gångs skull! Handlade om etik runt transplantationer, och ja där finns helt klart ett o annat att tänka på!!

Nu ska jag snart byta om för att springa ner till gymmet o pumpa lite:P... Det rekomenderas att träna fyra timmar i veckan nu innan fitnessfighten kör igång så jag får väl sköta mig!.. och eftersom det troligtvis inte blir så mkt tränat i helgen får jag ligga i ;)...


den bjuder jag på!

Som en underbar avslutning på denna kväll kan jag ju berätta att prislappen har suttit kvar på min skjorta precis hela kvällen!.. ÄR de så typiskt denna lilla förvirrade människa eller?! Men jag fick mig ett gott skratt o kan ju hopaps att någon mer fick det, för ett gott skratt förlänger ju faktiskt livet =)

kväll.

Vilken härligt go lördagskväll!.. Jag har på mig den nya skjortan och trivs ypperligt! Äppleölen på Bishop var fin fin och bion va riktigt bra :) Jag är nöjd helt enkelt!

Jag har ätit hur mkt onödigt som helst idag så jag känner bara hur allt socker sipprar ur genom huden och kommer upp i härliga små röda rosor (eller inte).. men kan ju säga som en förvarning att den 1 januari är det slut på det, iallafall i 30 dagar framåt! För då börjar Fitnessfighten!!!

Nu ska jag nog titta lite mer tv o vänta tills sockerkicken går ur mig o sen ska jag sova gott i ett par timmar o sen ska jag vakna av mig själv, alltså ingen klockan som tjuter i mina öron! Det kallas jag nice!


Idag har jag även köpt en julklapp till den här lille muppen, men innehållet är hemligt :)


Lörda´

ett besök på knalleland lördag innan jul är inget att rekomendera!.. fy fäään va mkt folk! men nu är det mesta köpt iallafall :)

Ikväll blir det en liten öl på Bishops o sen bio med Marie och Maria!.. Nice lördagskväll ;)


tentadags

Håll tummen nu o jag säger lycka till, till mig själv.. Jag hoppas att Claes har varit snäll o tagit med frågor som passar mig o som jag kan!

Sen är det nästan jullov! Har bara tre dagar med föreläsningar nästa vecka sen är det över för iår!=)


Fredag.

Hittade tyvärr inte så jättemkt på H&M idag, men tur är väl det!

Skolan idag var ju värdelös, har inte pluggat nått, gav upp o gick hem o la mig i soffan.. fy fasen vad slö jag blev nu då!.. Ska försöka att ta sista rycket inför imorgon.. jag kan ju inte beskriva känslan av att det är faktiskt förhoppningsvis(!!!) är den absolut sista tentan nu innan spärren, det vore så skönt om den stressen gick över snart :)..

Men imorgon efter tentan hoppas jag att jag har känslan av att det gick skitbra och jag kan vara gladaste flickan i världen och göra mig redo för att det snart är jul =)


VIP at H&M

är uppe med tuppen idaag!.. ska till H&M o äta frukost o shoppa upp dom sista slantarna på kontot ;)


onsdag 14 dec.

Varit i skolan precis hela dagen.. inte för att vara allt självsäker så känns det som om jag har det mesta till tentan på lördag.. kan mycket väl vara att jag inte kan något imorgon, men idag känns det bra iallafall :)..

Snart blir det bodybalance! Idag skulle dom börja lite med det nya programmet! det gillar jag.. Här är en låt som är med i nästa program


Ge mig en paus!

Har nog haft en av dom sjukaste nätterna på riktigt länge.. sen att det åskar, haglar o spöregnar på samma gång i december är ju en annan sak.. men annars har bara en massa läkemedelsnamn virrat runt i huvudet och jag fattar ingenting!.. nej det är inte hälsosamt att gå i skolan o lära sig nya saker;)..  Sen kan jag ju tillägga att jag drömde att jag hade haft inbrott, o sen att pappa blev skjuten av en gammal kärring.. Jag behöver en paus, det är nog det enda vettiga jag kan komma på!

Nu blir det bibblan, för att få ordning på alla frågetecken! jag ska bara klara tentan på lördag! finns inget annat!


I´m crazy


Måndag!

Idag har jag varit på sjukt bra humör hela dagen, inte vet jag varför men det är väl skönt det med ibland:) Här kommer en låt som va mkt poppis hos mig för några år sedan ;)



Nu ska jag iväg till Svenssons, hoppas att dom spelar någon bra musik, går alltid lite lättare att springa då!

Grattis Mami!

oh yeah! Söndagskväll :).. har varit en mycket skön och lugn helg, fler sånna åt folket :).. Lille mamsen fyller år idag så har varit hemma i det blå huset ända sen igår, mycket mysigt och mycket god mat har det blivit!..

Fick en trasmatta av snälla tant Rosa så nu har jag en matta under mitt köksbord :).. sen har jag fått en massa kantareller av Mormor & morfar! MUMS :) så nu ska jag schteeka i smör o bara unna mig ikväll!..

imorgon börjar helvetesveckan! sista rycket så att man inte blir spärrad!.. är faktiskt ganska taggad till det men det betyder inte att jag ska plugga ikväll ändå ;).. nepp ikväll ska jag njuuta av min svamp och min nya köksmatta!


Fredag 9 december.

Vem har gjort herren så arg?!.. han både pissar, snorar och gråter ju samtidigt!!.. nepp fy bövelen vilket väder!.. va på stan en sväng o nu när man kom hem va man ju som en dränkt hund o äckligt luktar man med!.. kan ju inte säga att julmusiken dom försökte spela på torget va så upplyftande, men nån gång ska väl regnet övergå till snö?

Jag är laddad för massa go glögg, Marie o Sofie kommer hit o vi ska kika på idolfinalen, skönt med en lugn och trivsam fredagskväll :).. vi får väl se vem som vinner, jag hoppas ju såklart att Amanda vinner för hon har jag gillat ända sen jag råkade se hennes audition!


blä.

Jag klagar inte men fy faasen vad det regnar ute, sånt tycker inte jag om när jag ska gå till skolan, jag kan ju bli blöt i håret!!.. hallå! haha nej men livet känns bara en aning lättare när det inte regnar så är det bara!..

slutspurt inför tentan nästa lördag.. o så ett seminarie kvar, sen hoppas jag att jag är färdig med mördarterminen!.. det vore så himla skönt!..

Nu ska jag ta min lilla chokladbit i kalendern sen ska jag bege mig ut i regnet! så vet ni ;)


-

Å vad jag saknar den här lilla godingen!


mums! eller?


Den här vann jag igår när jag var på Liseberg med Lisen! Weei vilken lycka!.. men just nu är jag nästan orolig över mig själv, jag har inte ens öppnat den än, och jag är inte sugen på choklad! Vad är problemet? Har 2 kg choklad liggandes i en kartong men jag är inte ens lite sugen på att öppna den.. något allvarligt fel måste det vara!..

Annars är nervositeten total konstant hela tiden inför den praktiska tentan på torsdag, blää spyr nästan bara jag tänker på det.. men som sagt med allt annat, bara att göra om, om man misslyckas!..
 Jag kan till och med gå med på att offra ALL min choklad för att få godkänt på det praktiska och sen den sista tentan i farmakologi! Ge mig ett grönt G, det är allt jag begär!


Myyys på ingång!

Snart drar jag med bussen till Göteborg!! Ska äntligen få träffa Lisen efter snart 2 år! Helt sinnes vad tiden går fort när man tänker efter ;).. Men vi ska iallafall gå på jul på Liseberg o bara umgås :)


2:a advent

Firar andra advent med att lyssna på julmusik & göra julkort, eller ja det blev bara ett sen orkade jag inte mer:P.. Men fler kommer det nog att bli för det är himla roligt att pyssla!
Här är mästerverket.. Vi får se vem som är snäll nog att få det ;)


nu är nog tyskarna avundsjuka..

Här sitter jag i min onepiece o mumsar på rökt älghjärta oooh så hemskt, men så mumsigt :).. vilken tur att jag inte föddes till vegetarian..

En till bild från igår, kan ju säga att en drink kostade bara 35 kronor!!!


Lille Jason!


Sjuuukt bra kväll igår!!


1 dec.

Fruuuktansvärt seg denna morgon!.. får väl skylla på den lilla goa träningsvärken jag har i min kropp.. Nu ska jag försöka vara hyperaktiv med mitt farmakologiplugg sen ska jag börja tagga inför ikväll!!... weei tror det kommer bli en grym kväll :)..

Men innan jag sätter igång ska jag faktiskt unna mig o ta en titt på den nya julkalendern, det är ju faktiskt premiär! och såklart har jag redan tagit min lilla chokladbit i julkalendern ;)..

RSS 2.0