Fredag

Idag firar jag att vår uppsats nu är offentligt godkänd och allt i min sjuksköterskeutbildnig är färdigt!! Firar även att jag överlevde första veckan på jobbet, kan ju säga att det är rätt tufft att jobba heltid när man inte riktigt är van vid det. Har tom träningsvärk i rumpan efter allt spring i trapporna! Det gillar vi:)

Go fredag helt enkelt!


Torsdag

Fy fasen vad nöjd man är när man har städat färdigt och det är fräscht igen! Fredag imorgon igen, tänk vad fort denna veckan har gått då! Gått bredvid hela veckan och det har varit väldigt kul:) nästa gång jag jobbar är jag för mig själv..Woop Woop!

Ska bli härligt med helg, ska ju bli såå himla fint väder med!

Min ögonsten;)


Måndag

Är det inte hjärtat så är det nacken eller ryggen. Vad tar det åt denna arma lilla kropp egentligen?

Efter att jag kom hem från jobbet idag trodde jag faktiskt att jag skulle gå av! Helt förstörd! Men sen kom Evelina dagens räddande ängel! Så nu känns det faktiskt lite bättre.. Ikväll blir det vetekudden och jag..


Torsdag

Sitter på tåget nu. Opponeringen är gjord fy fän va skönt! Examinatorn tyckte vi hade gjort en grundlig granskning och fick klart godkänt! Sen ska vi göra lite småjusteringar för att uppsatsen ska bli godkänd oxå! Skönt:)

Nu tar jag helg!


Onsdag

Idag gäller det att göra sig snygg! Ska nämligen ta kort till min legitimation i kommunen.. Får se till att kamma de små blonda rätt helt enkelt;)

Har även lovat att jag ska ta mig till JULA och köpa en gräsklippare a la 35kg.. Hm fråga mig inte hur detta kommer gå men det vet vi i eftermiddag! Önska mig lycka till..


Tisdag

Ja de va hemskt va det kan gå fort mellan vändorna! Men nu känns allt bra igen;)

Jag har fått en jättefin klocka och en skylt av mami o papi så nu är jag redo:) har gått några dagar bredvid, det är har bara varit roligt men roligast tycker jag det är i hemsjukvården när man får åka hem till patienterna! Blir lite mer personligt då:)

På torsdag är det opponering sen får man hålla tummarna att det inte är allt för mycket vi behöver komplettera med!


Måndag

Efter en förkylning på tre veckor har jag äntligen tagit på mig träningskläderna igen, fick bli en promenad i vitsippornas land! Väldigt fint ute nu:)

Har haft en riktigt go helg i Espevik. Lite sol fick vi faktiskt på nosen! Idag är dagen innan jag börjar gå bredvid som sjuksköterska.. Jag är väl smått nervös kan man säga! Men egentligen bara positivt pirr i magen:)


Onsdag!

Helo My friend!.. Det är jag Malin som har lämnat in C-uppsatsen för första gången, gjort min sista dag på praktiken och klarat alla tentor! Kan med andra ord säga att jag är hyfsat glad!:D

Redovisningen av uppsatsen är det enda som återstår sen är jag redo för arbetslivet:) nästa vecka börjar jag gå bredvid!!

Det som är mest sjukt att det har gått tre år och att dom har gått så jäkla fort! När jag började bodde jag hemma hos mamma o pappa, visste väl egentligen inte vad det skulle bli av mig, sen blev det en händelserik visit i Borås och allt löste sig till att bli hur bra som helst! Jag träffade Sebbe och han gör mig lyckligast på jorden! Och nu bor vi åter i Fritsla, det var ju något otippat men här har vi inget att klaga på;)

Men jag får iallafall säga att den 5 juni kommer jag vara sjukt stolt över mig själv att jag har klarat av tre riktigt jävliga år!!


RSS 2.0