Sommarlov!!

Yes då va 4 terminer av 6 gjorda! Med andra ord helt galet. var tog de senaste två åren vägen? Men jag kan ju säga att jag verkligen har lärt mig ett o annat om både hur kroppen fungerar men också hur olika människor fungerar.. Att arbeta med människor och nya möten är väl en konst i sig. Mycket intressant!

Imorgon blir sista arbetet inlämnat sen ska det firas ordentligt i Gbg hos Elin på lördag:)

Jag och Soffan firade med sushi och en tripp till Nelly på Åhaga idag, herremingud va hysteriskt mkt folk de va där.. Nepp ingen shoppingro och jag slängde inte ut några pengar heller:)


Onsdag.

Just i detta nu hade jag behövt någon som lagade mat åt mig för min fantasi är borta.. Det skulle vara bra om den personen smörjde in min torra rygg med. Den kliar och jag når inte runt.. Kommer bli en jobbig natt, både hungrig och en massa klåda!


Tisdag..

Idag har jag kanske sett världens lyckligaste lilla tjej, skrattet vid girafferna är ju obetalbart alltså!

Har varit på djurparken med Therese & Tilde, var ju nästintill själva där så det var perfekt:) blir kul att snart åka dit igen..

Sen har jag varit ute o sprungit.. De va tungt kan jag lova.. Men kretsloppet kommer vara här snabbare än man tror så det är lika bra att ligga i..


tål att tänkas på..

Är tydligen väldigt lätt att skylla ifrån sig saker.. kanske borde börja med att vara oärlig och inte bry sig om hur man behandlar andra?.. nje jag jobbar inte så men jag känner tyvärr nån som gör...

Har iallafall haft en mycket trevlig kväll med klasskompisarna, grillat korv och gosat med lille Vincent!.. En sjukt söt liten pojke :)..

En bra låt..


Måndag

På fredag är det sommarlov på måndag börjar jag jobba och solen skiner.. Kan det bli bättre? Jaa om jag bara hade någon att hålla i handen en liten stund varje dag.. Men den som väntar på nått gott?

Ikväll blir det iallafall grill med mina klasskompisar, det gillar jag:)

Du är en sann goding!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_204398875.jpg" class="image">


Back to sunyard!

Kan ju vara bra med en natt där tankarna bara får gå åt till sällskapssjuka gamlingar.. Då slipper min hjärna gå till grubblingar iallafall!


Torsdag

En dag då man har klagat på den underbara värmen har det varit idag! Men det har även vart en riktigt go dag med elfsborgsmatch, va väl inte roligaste matchen men ändå kul att hitta på nått annat ibland:)

Imorgon blir det först bibblan sen ska jag tillbaka till solgård, trodde faktiskt jag jobbat mina sista timmar där men en storhelgsnatt kunde man ju inte tacka nej till;)

Här kommer vårens absolut goaste bild
<3


Onsdag!

Jaha då var det dags för sista dagen på HLAVA idag då och jag kan nu titulera mig som undersköterska! Wihoo! Trodde aldrig att tiden skulle gå så här fort! Blir tråkigt att sluta men ser fram emot en spännande sommar på E71, Sen kommer jag såklart hålla en liten lyckosam tumme att jag får komma tillbaka nästa sommar o jobba som ssk!

Igår baka jag muffins till avskedsfikat herregud, tar sin lilla tid när man har en ugn inte större än en micro! Men det gick:)

Nu sitter jag ute och käkar frukost, i bara shorts och linne! Jag trivs för sol och värme är det bästa jag vet:) så förutom att jag hade en hemsk dröm inatt så trivs jag rätt bra just nu!


Lördag då!

Blev en härlig början på denna dag! Först promenix och sedan sconesfrukost ute:)

Här kommer en bild på biffen själv och sedan härliga vårbilder från Rya åsar!!


18 maj.

Fredag och solen skiner.. får väl se vad den här helgen bjuder på för några äventyr!.. Jag hoppas det blir en go helg med mycket skratt och mycket sol, en helg som ger känslan av att det är underbart att leva!..


- Här va livet rätt gött kan jag lova!!


Onsdag!

Jag brukar tycka det är ganska behagligt att städa.. Men ikväll orkar jag bara inte, jag har huvudvärk som inte går bort!

Idag gjorde den lilla fröken en väldigt typiskt grej för att vara hon!
Att tappa bort nyckeln till sitt skåp är inte smart speciellt inte när man kommer på det fem minuter innan man börjar jobbet;) men med en jätteavbitartång och en jättevakt senare så var problemet fixat och jag har nu varit på Clas Ohlson och köpt ett nytt hänglås med kod, ett bra tips till alla som är lika förvirrade som mig;)


Trött.

Livet vore väl nästan helt perfekt om jag fick träffa dig varje dag!


På nya äventyr

Ja då satt man på tåget till Uppsala då ja har till och med en hel våning själv.. "lyxigare än 1:a klass" som konduktören sa..
Har gått väldigt smidigt alltihop, är så himla glad att jag betalade nån hundring extra så jag kunde flyga istället!!

Kommer bli en fin helg det här:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_202103652.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/381401/images/2012/pic_202103710.jpg" class="image">


Go lördag!

Först lunch och Gofika hemma hos mig.. Nu laddas inför förfeest hos steve! Kommer bli en go lördag;)


Fredag!


Sjukt gött med långhelg:) kan ju nästan vara värt att jag började jobba i söndags..

Började iallafall min lediga dag med en riktigt god promenix! Sen en fin frukost på det, kommer bli en nice helg det här känner jag!


RSS 2.0