Inför nya äventyr!

Imorgon är första dagen på HLAVA! Jag är faktiskt inte jättenervös, mer förväntansfull över allt nytt jag kommer se o lära mig!! Nu måste jag sova, 6.45 imorgon ska jag infinna mig på avdelningen! Oooh..


En beskrivning till en bild..

Här ser vi då en faster och en liten tjej.. Tjejen gör en såkallad "poopface" och faster tycker det luktar hemskt illa helt plötsligt!!


Sommar eller?

Herreguud! Jag klagar inte på värmen men jag tror knappt att det är sant!! Har precis varit ute o sprungit en runda, efter halva vägen hade jag ju helst bara velat ta av mig alla mina kläder! Svinvarmt ute ju!:)

Niiice!!


Burgare!!

Blev miniburgare till kvällsmat.. Riktigt små o gulliga och minst lika goda som dom ser ut;)


oh lala

Ännu en dag i solen på min uteplats.. jag har blivit solbränd och het! ännu hetare kommer jag bli i sommar i mina nya shoes!..


Älska tradera!

Har blivit en riktig traderanörd asså!.. häromdagen sålde jag ju mina älskade boots som jag tyvärr inte kan ha men är så snygga, för mycket bra pengar så nu har jag köpt ett par snygga Levi´s shorts för ännu bättre pengar så att det tom blir över till ett par skor jag ska buda på imorgon.. ooh nice;)..

får nog börja rota runt här hemma och lägga ut mer saker att sälja, är ju så himla roligt :)..

Här är dom små luringarna jag budade hem ikväll


Söndagskväll

Har haft det helt sjukt gött ute idag.. Verkar ju som att det blir en lika go dag imorgon.. Sköönt!!

Har varit på body balance ikväll.. Det gick väl fint.. Nu är jag ashungrig bara för det men orkar inte riktigt laga någon mat.. Har ingen fantasi heller för den delen.. Så man hade väl inte tackat nej nu om en (helst sjukt snygg) karl stod utanför dörren med nått gött o ätbart! Men det är väl antagligen inte så troligt att det kommer att inträffa.. Får väl ställa mig o steka blodpudding, det är ju väldigt romantiskt;)


Söndag..

Här ligger jag och solar o har det fantastiskt gött.. Vädret är ju synd att klaga på iallafall;)

Jossans 20-årspartaj va himla lyckat igår med!!


soool!

en underbar dag på min uteplats har det varit!!... har suttit där sen halv elva imorse, och ja nu har jag faktiskt fått lite fräknar på näsan och brunton i pannan :).. sol och värme är något jag behöver för att överleva så är det bara!.. hoppas det fortsätter så här nu ett par dagar när jag är ledig :)..

nu ska jag vika tvätt efter det ska hoppa in i duschen sen blir det thaimat så det står heerliga till.. fint!


23 mars

Då var det fredag igen! Helg.. Denna veckan har gått extremt långsamt.. Kanske för att jag har haft det ganska så tråkigt mest hela tiden.. Konstigt det där, först klagar man över att man har för mycket att göra och nu har jag haft dödens vecka för att jag inte haft nästan nått för mig.. Eller så är det så att det blir alldeles för många timmar över till att tänka..

Men nu är det då helg igen och pengarna kommer in idag:) finns alltså inte så mycket att klaga över!! Ska gå ut o äta med mina fina flickor ikväll med, det behöver jag:)


Torsdag

Asgo tacos hos Matilda ikväll.. Satt riktigt fint efter dagens hårda bodycombat.. Är ju ett under om jag kan gå imorgon!!

Helvetets jävla skit..


Mumma!!

Student som man är va det bara till att börja rota i frysen såhär bara några dagar innan pengarna rullar in.. Hittade faktiskt en fläskfilé så ikväll blev det fläskfilegryta med champinjoner, oh fy fään va gött det blev:) så ja jag är faktiskt ett kap, laga god mat det kan jag!


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Blä vad jag är uttråkad känner jag! Varit två fruktansvärt tråkiga och icke givande dagar i skolan.. Hatar det! Plus att jag har typ inget att göra i min lilla lägenhet! Väntar ju bara på att få att gå till gymmet.. Nepp helt klart något som saknas i min vardag. Kanske är det en katt??
Tur att praktiken kommer snart så finns inte ordet fritid längre!


Onsdag!!

Då var det mitten på veckan igen! Hoppas verkligen på bättre kvalitet i skolan idag annars är inte jag sen att sätta mig här hemma o sola:)

Sen är det ny release på body balance ikväll! Som man har längtat va;)

Graciösa mig:


tisdag!

Det är när man får reda på vad man får tillbaka på skatten som man faktiskt är riktigt glad över att man jobbade röven av sig förra sommaren!.. det lönar sig helt enkelt :)..

sjuukt tråkig föreläsning idag i skolan, va 5 timmars rent lidande.. får faktiskt ta mig en funderare över om man ska gå imorgon eller inte.. nu får det bli en chill eftermiddag/ kväll i soffan.. ruggigt väder ute ju så har inget dåligt samvete över att man stannar inne ;).

Har fått mitt schema över praktiken också, ska ju spendera 9 veckor på HLAVA.. sjuukt kul och spännande ska det bli.. börjar med 5 dagar i sträck, kommer ju vara helt slut i huvudet efter det.. alltid jobbigt när det är så mycket nytt på en gång.. men börjar ju inte förrän på onsdag så jag har ju tid att ladda;)..

Sömnlöst!

Palla o vakna efter bara några timmar och tro att hela natten har gått?! Nepp men så är det just nu iallafall, ligger här i min lilla säng och ögonen svider, men ändå så kan jag inte somna om!! Usch!

John Blund kom men glömde mig på vägen helt enkelt, och det är ju inte lite drygt!


Söndag!!

Grymt kul förfest igår faktiskt, mkt trevligt folk och allmänt bra helt enkelt:) sen kunde ju Grand kvittat! Tur att Anna hade gratisbiljetter annars hade jag nog varit ganska bitter idag;)

Har tagit den vanliga söndagspromenixen på rya åsar med.. Så himla skönt med lite frisk luft:) blev fika med flickorna också!! Bra söndag helt enkelt även fast jag är helt sluut nu!!

Jag saknar dig!!


Lördag!

jahapp..  då borde man väl vara sådär gött partysugen idag, men det är jag inte.. trots att detta har varit bestämt ganska länge.. men neej.. ska ta mig till systemet så kanske känslan kommer fram lite mera:P.. jag vet inte.. orkar inte bry mig för den delen heller..

blev iallafall en mysig tjejkväll igår hos Sofie, det är ju konstigt att Tacos kan smaka så gott varenda gång!


Fredag!

Jahapp då var tentan gjord! Den bästa känslan är helgen mellan två kurser!.. man har veerkligen inget plugg över huvudtaget att tänka på, alltså ingen ångest nånstans :).. Dettta kommer alltså bli en fantastik helg!!

Ska iväg till Sofie alldelles strax, blir tacoskväll med flickorma.. det passar ju suveränt :)..

16 mars

Då var dagen d här!! Ligger i sängen och kikar igenom det sista iför tentan.. Men har kommit till det stadiet att man inte orkar läsa längre för man har hört det så många gånger.. Det brukar vara ett gott tecken;)

Tentan är ju inte förrän kl 14 (och vad är det för en jefla tid?) så ska göra mig i ordning sen blir det en sväng på stan med soffan!


I mitt andra hem..

Då var man tillbaka på bibblan igen.. Det är ju iallafall väldigt fint väder ute och det gör mig glad:)ska sitta här och kämpa i några timmar sen hoppas jag på eftermiddagskaffe i solen!!

Vi ska ha det så kul ihop idag:)


Helt slut..

Va ute o sprang innan och nu ligger jag här helt utslagen i soffan! Får man gå o lägga sig nu? Hm nej då är väl chansen att man vaknar alldeles för tidigt imorgon;)

Det var iallafall gryyymt skönt väder ute idag och det var alldeles underbart med en springtur! Hoppas på samma imorgon:)


Tisdag..

Sitter i skolan och pluggar, tenta på fredag! Blää! Men om jag klarar den här så har jag inte mer tenta på hela terminen!! Riktigt gött isåfall:)

Har varit och ätit sushi med Sofie och Jessica idag mumsigt mumsigt!


Du fina helg!


Helg!

Då va det helg! Dags att börja städa så det blir fint tills imorgon när flickorna kommer:)

Ska passa Tilde imorgon med!! Mysigt:)


05:14

Världens sämsta natt ever! Men men det är väl bara att gå upp o ställa sig i duschen och se glad ut!


Onsdag

Just i detta nu gillar jag min lägenhet ganska så mycket! Tar mig en kaffepaus i solen.. Det blåser som sjuttan men jag kan ändå sitta inne och få all sol på mig:) fiint! Jag älskar att det är vår!

Ullared senare idag! Oh va nice!


Vi skulle passa bra ihop!!

Dessa godingar kanske man kan få unna sig när praktiken & tentan är över? Måste ju få belöna sig själv när man har gjort nått bra;)


Söndag.

Det är väl typiskt att man ska vakna så himla tidigt när man får sova hur länge man vill!! Kul igår iallafall:) hamnade på Franks av alla ställen men men, så kan det vara ibland med:)

Hoppas det blir lika fint väder idag, så får det nog bli en långpromenad! Härligt!



Lördag!

Vinet är på kylning och jag tänker nu strunta i allt vad tentaångest heter! Jag tror det snart tar kol på mig det här asså! Men lördagskvällen går helt enkelt åt, åt glada miner:) oh yes!


Kalasdag!

Då har vi varit och firat den lilla fisen:) dom bästa presenterna var en dalahäst och ett kort med en katt på och att få äta tårta alldeles själv med händerna såklart:) Goa unge säger jag bara!!


Fredag!

Kvällen och morgonen spenderas i fritsla för att fira världens bästa tjej!
Nu sitter jag på bussen, glömde mina hörlurar så måste ju underhålla mig med nått;)


1-åringen!

Grattis fasters lilla älskling!!


Torsdag

Kom precis hem från praktiken, jag är helt slut! Jag behöver vila upp mig, jag behöver någon som pluggar och gör mina tentor åt mig för det gör mig så trött! Synd att inte helg är lika med ledighet när man är en stud som jag..


RSS 2.0