Jag och Johnny Bull

Förresten så råkade jag beställa hem ett par som ska bli hösten och vinterns godingar!!


Fram med kaffet!

Ja ikväll kan man ju säga att man fick oväntat besök.. Va längesen jag blev så förvånad och chockad! Blä vad äckliga dom är egentligen!! Nu ska jag sova, imorgon blir en sån där dag jag ska få träffa hela min familj:) yeey!!


äntligen

Då var denna långa långhelg över! Jag får vara ledig en dag sen är det på´t igen! ..skönt att det bara är 20 dagar kvar till Kreta som sagt :).. men samtidigt kommer det ju såklart bli lite tråkigt att sluta på jobbet med, är väl alltid så kanske när man har kommit in i gänget...
 
på min lediga dag imorgon ska jag iallafall åka till Brorsan o träffa dom lite!.. alltid lika roligt och mysigt att leka med min lilla Tilde :) 
 

Måndag..

Då har snart hela sommaren gått, var är min fina solbränna som brukar infunnit sig vid den här tiden? Blir jobbet snart igen har harvat på hela långa helgen, bara idag kvar med sen blir det lite ledigt imorgon och då får jag förhoppningsvis träffa min lilla älsklingstjej! Va alldeles för längesen! 20 dagar kvar till KRETA idag!!


Onsdag

Va på bodybalance idag.. Va väldigt längesen jag va där! Man har nästan glömt av hur härligt det där passet är asså! Idag är en sån där dag allt bara känns så rätt, jag vet att jag klarar av en stressig dag på jobbet även om det händer akuta saker i olika situationer.. Kan faktiskt vara bra att veta hur man reagerar!


Söndag!

Har tillbringat helgen med den här godingen. Ingen är gladare än jag:)Dags igen..

Då var det dags att cykla till sjukhuset igen.. Har tre nätter framför mig nu.. Känns tungt! Men man vet ju att det går bra när man väl kommer dit:)


Back in business!

Äntligen fungerar lille bloggisen igen förstår inte vad som har hänt!! I vilket fall som helst har det hänt en väldig massa nu det sista.. Jag har träffat han med sort H!! Eller S kanske man skulle kunna säga;) jag är iallafall kär och galen!


RSS 2.0