jag ar i en annan stat...

jahappp, vi har kommit fram till NYC, staden tar mig med storm inte tvartom!.. helt slut ar jag men jag ar glad  anda over att vara tillbaka =)..

blev en mycket tidig uppgang och sedan illfart mot flygplatsen saga hej da till familjen och sen hoppa in i taxin till Back Bay station i Boston... en och en halv timme var vi dar, jag trodde jag skulle trilla av pinnen for fy fasen vad kallt det var!.. mina sma tossor var borta for en stund!..

idag har vi varit uppe i the top of the rock.. fick denna gang se de i morker.. kanske var haftigare.. har inte riktigt bestamt mig an.. jaa imorgon blir det annat och vi ska fortsatta vara turister och sedan fira in det nya aret i central park..

Happy New Year!


Boston tea party..

Dagarna närmar sig och vi drar vidare mot NY, jag har ett ben som kan vridas i 90 grader uppåt!

Tog världens snabbaste (NOT) tunnelbana in till Boston idag, treevligt värre, vi hann nog med det mesta och ännu mer shopping, fick helt enkelt sluta att gå in i affärer det sista, måste ju börja spara inför NY nu asså!!
Två Starbucks besök på en dag, pumpabrödet var gott och jag har bara 77 cent kvar på mitt starbucks kort nu!.. fyll på!

imorgon blir det mest chill och ett besök till Target.. har varit runt och jagat tandblekning som små dårar idag, har varit inne i 4 CVS butiker och just där den sorten som vi vill ha är det alltid tomt på hyllan! förstår inte att det är så populärt, får helt enkelt storshoppa tandblekning imorgon!

jag är trött det är sent vi spelade massa Wii och jag fick nästan mitt huvud slagit ur led av en viss person som pratar en annan dialekt än vad jag själv gör..

bilder från dagen då det var måndag den 28 december 2009

                                   

Och sist men inte minst det omtalade benet!
 


har nog en ny kärlek till kanel....

Natten är inte längre ung... kusin carolina har fått uppleva sitt party in the USA!.. jag tror att hon gillade det:)..har shoppat järnet på Wrentham Outlet idag!.. Linn och Carolina köpte ett par Levis jeans var och sen var det förståss Converse i massor!!.. Jag köpte mig ett par stövlar så nu behöver inte jag gå runt och se dum ut i vinter det var väl skönt det;)

Imorgon blir det Natcik Mall, kommer nog bli en aning galet och jag tror att det är stort!.. dagens största fynd var nog ändå kavajen som Linn har kollat på ca 5 gånger som gick från priset av 96 dollar till 25 och vem slog till? jag är så glad att hon inte köpte den första gången vi stötte på den :)..

Nu ska vi sova och ladda för kanelbrödet imorgon..


freitag.

har inte varit ute och fått en endaste liten nypa luft idag, och det känns!.. är tröttare än en hel flock får.. vart ska jag ta vägen?.. klockan är nio och jag ger snart upp för dagen? Var det inte det här som är årets stora partajdag hemma i sverige! och jag ger upp klockan nio, ja kanske just därför..

skålen som var fylld med ca 1,5 kg godis är nu slut, jag förstår mig inte på mig kusin och mig! men gott var det=)..

imorgon blir det outlet och shopping! ..wihoo!..

gOD Natt


God Jul alla mina vänner och dom som jag känner..

eller är det så man säger??

jahapp julafton in the U.S. vad säger man? Var det något att ha? jaa tur att jag har min kusin Carolina här i allafall :).. jag fick klappar, jag öppnade alla på morgonen och jag blev glad :)..


Sedan blev det promenad och sällekande i snön, ja det var ju så jag kände mig iallafall!.. men bilden ble vfin och vi har ett minne för livet!.

blev sedan trisskrapande med da familia in schweden, tyvärr vann vi bara 75 kronor på 18 lotter!!.. vad är oddsen på det lixom? eller kanske bara en liten hint om att sluta med denna tradition ni kommer aldrig bli rika ändå.. lärdom lärdom..

jag är mätt så jag nästan pöser över.. kanske spricker jag itll imorgon och missar den amerikanske julen? hoppas inte för jag ska upp 7.30 och kolla på när barnen öppnar sina paket:)..

nu ska vi till Nisse och spela spel med de svenska vännerna. myyysigt!

GOD JUL allesammans!..

Tyvärr missar jag årets stora partajdag där hemma imorgon, men jag hoppas ni har kul ändå;)


Jag är en säl

 


she´s here!

kusinen har anlänt o så roligt!

var en fruktansvärd trafik på vägen tillbaka har aldrig sett så mkt bilar!.. men vi kom fram till Hingham till slut iallafall :).. Vi har varit på Panera Bread såklart, tyvärr blev det inget bra första besök för Carolina, men får göra en repris en annan dag kanske..

Jag har massa julklappar under min lilla gran =) wihoo, sen när jag har slagit in familjens paket  kommer det bli jättefint.. oo så mysigt:)

sega ikväll så blir inte mycket liv från oss.. ska sova sedan blir det väl antagligen shopping imorgon!..VI har planerat de flesta dagarna, sedan blir det New York nästa vecka!


julkort

Det är fiint väder o det är snö!.. Vackert..

12 timmars sömn i natt gjorde susen o jag kände mig helt utvilad i morse när jag vakna kl 7, va väldigt längesen!!

svårt att köra på vägarna men det blir bättre o bättre, får inte frysa till i natt bara för då blir det isgata!.. nicht gut!
Va på gymmet en sväng, körde crosstrainern en halvtimme o mitt ansikte såg ut att snart sprängas, men det var skönt iallafall. tills jag gick raka vägen hem till kakfatet och tog mig några småkakor, haha ja ja.. det är ju snart jul!

börjar snart jobba. sen kommer kusinen imorgon!.. oo det gillar jag! =)


snöööö!

okej jag har lite hemglängtan idag... det börjar bli jul o det känns konstigt att inte vara hemma, det är långt kvar tills man kommer hem o ja det är mycket i tankarna.. men jag kämpar vidare och snart kommer kusinen och hälsar på mig! :).. ska bli jätteroligt!!..

har varit en fruktansvärt seg dag idag.. först kändes det bara mysigt och härligt, men jag börjar bli lite uttråkad.. kom på att jag faktiskt har en bok som verkar grymt bra som jag inte ens har tagit tag i!.. ta en dusch, och läs en bok! bra tips om man vill komma på bättre tankar!.

Var ju förresten lite snöstorm igår, eller ja kanske inte så lite, det har ju kommit ganska mycket snö.. iallafal upp mot en halvmeter, det är fint att titta på men inte så praktiskt eftersom våran garageuppfart är en enda stor backe upp!.. jag kommer väl ner, men kan jag stoppa bilen? kommer jag upp? knappast inte... låt det vita på vägarna gå bort resten kan va kvar:)

låt tisdag komma fort, men sen 10 dagar framåt kan gå jättesakta! :)


snow is in the air?

vaknade idag utav att det bara forsa blod ur båda mina näsborrar, jag vet ursäkta det är äckligt men vad ska jag göra åt det?.. men blää vad jag hatar det, blev helt enkelt att man flög upp och höll handen för näsan så man inte kunde andas, allt för att inte få blod på lakanen, för vem orkar tvätta?? haha nej men jag klarade mig iallafall:)

men jag kom upp i tid o jag ska åka till affären o handla sen tanka o sen ska vi dra vidare mot shoppingcentret!.. wihoo men jeeflar vilken storm det är idag du! NEJ!.. jag hoppas fasen att det blir så att man knappt kan se ikväll asså!.. för vi skulle ju nästan varit framme i NY vid den här tiden!..

jaoo


Freedag

"det är helt enkelt för kallt för att köpa julklappspapper"

SANT

jag vet inte längre om jag önskar snö, blir inget NY imorgon bara för att det ska bli snöstorm! HATA!.. men det kommer fler helger man kan åka till NY ett litet exempel är ju en helg i Maj då den andra SATC- filmen kommer ut! WIHOO!!.. helt enkelt bara till att leta biljetter till premiären nu då :).. jag ska dit och så är det!!..

som sagt jeefligt kallt idag, både ute och i mitt rum, har iallafall blivit 17.5 grad i rummet nu, tyvärr tror jag inte att det bli varmare men det duger för mig jag är ju så het ;).. nej skämt å sido jag har ju min julgran..

kollade på bio idag!.. Den var bra!.. hade egentligen inte sett så mkt mer än att Sara J Parker var med o då ville vi ju se den ;).. Men den va kul, romantisk o lite spännande, så som alla filmer ska va enligt mig.. kanske en liten konkurrant mot The Holiday t o m, inte för att den filmen innehåller så mkt spänning..
Did you here about the Morgans? Är iallafall en film som man borde se!..

Nu ska jag soova :)

God Natt, jag saknar er där hemma! <3


ge mig värme!

var 10 grader när jag vaknade imorse! 10 grader! i mitt rum, jag var kall! har fortfarande inte tinat!!..
men nu har vi fixat så att det ska komma in lite värme iallafall. o det har stigit till hela 12,5 grader! ooh jag svettas!

jahapp.. o nu ska det bli snöstorm ikväll o imorgon kväll då.. och hur går det med våran NY-trip? inte så kul att bli fast i trafiken i tusen timmar när man är på väg hem!.. satan!..


kall om nosen..

fyy satan vad det är kallt i mitt rum alltså.. men plastgranen är ju fin att titta på iallafall :).. får ta tag i köld (stavas de så? )problemen imorgon.. har tittat på Bonde söker fru o paradise hotell idag när Greys Anatomy svek ännu en gång!..

en aning kaotiskt idag när huset var fullt av skrikande ungar och musen hittas död på golvet!.. alla bara skrek som galningar! Jag kanske ska erkänna att jag skrev till rätt så mycket när han kom springades med den i handen med, men som vuxen representant i huset fick man ta tuffa sidan till och ta hand om musen!.. det värsta är att jag nästan körde på en när jag skulle köra in bilen i garaget ikväll!!.. bläää! men dom kommer nog inte upp till mitt rum här är ju så kallt ändå..

skulle hängt med några amerikanare ikväll. men blev inget med det, fövånad? Nej, här tar man det lite som det kommer sen får vi väl se under morgondagen!

på löördag blir det New York!..


oseriöst babbel..

jaoo men då har dagen gått, jag blev lycklig av all kärlek som visades i Bonde söker fru.. imorgon är det slut vad ska jag glädjas av då? kom igen ge mig lite kärlek!

har varit en bra dag, föräldrarna var ute och åt på finaste restaurangen och dom tar med efterrätt till mig! Happy!.. asgod brownie men glass o chokladsås,.. orkade väl knappt hälften men jag är nöjd =)..
blir till att träna imorgon asså!

måste också säga att jag satt upp en helt för mycket avancerad plastgran i mitt rum, tog säkert en timma att bara få ihop alla pinnar! nej jag hatar plastgran! men den blev fin, fick lite hjälp av 4-åringen här hemma, man kan se vilka kulor han satte upp.. 8 stycken på två olika grenar.. snyggt!.. bilder kommer när jag känner för det..(bättre att säga så för då känner jag ingen inre press)
haha jaa jag har bekymmer med mig själv och mig själ! eller nej!.. kom ju faktiskt på en helt ny egentillverkad sång ikväll när jag sjöng för dom små.. sjön ut varenda ord jag kom på i mitt huvud, lät ju förjeevligt men det vet ju inte dom! dom kan ju inte svenska! ha!

-would poo be brown ice if you pooing in the snow?
- No
- What kind of ice would it be?
- a frozen poo

och där gick samtalsämnet för långt och jag kunde inte få ner mina mungipor.. lillen e söt.


ååå så onödigt!

O herregud, jag är en höna!

2 av 3 gånger har jag glömt att ringa den äldsta när det är dags att cykla till skolbussen!.. 2av 3!! skärpning!.. förstår inte hur man kan totalt glömma bort ngt på 8 minuter? jag är frustrerad på mig själv och att jag inte kunde komma ihåg det!.. speciellt när jag säger jag lovar att ringa dig du kan lita på det! fy fy!!..
men han kom iallafall till skolan, vet inte om han kom försent till bussen eller inte men det får jag väl reda på ganska fort sen när han är hemma!.. tro mig!

skulle åkt på step idag, men den vanliga lilla blonda stepperskan som håller i klassen var inte där.  det var den dumma fula kossan som bara hoppar omkring,, jag hälsade lite fint på henne satte mig i fem minuter sen gick jag lite diskret därifrån..
nepp hon drar bara ner humöret för hela dagen! så jag skippade det, åkte hemåt och tankade bilen, eller nej jag tankade inte bilen det fick killen på macken göra, jag satt bara å vinka med mitt kort i fönsterrutan och sa! fill up with 89 please!.. jaa om man vill vara slapp i detta land är det inte svårt :P


at the night.

oooo regniga söndag!!.. Lisen o jag har iallafall kollat in stooooora hus nere vid stranden, sen kollat in Hinghams shoppingutbud... eftersom jag till och med fått mamma där hemma att erkänna att jag inte har några kul kläder så kände jag att jag kunde öppna plånboken för några dollar.. o två linnen o en tröja:)..

ikväll har första stora språkmissuppfattningen kommit, men som tur var har jag mkt bra värdföräldrar så allt löste sig :) jag är så glad för det!


ändrade planer..

jahapp Lördagen blev ju kanske inte som man tänkt sig, men jag fick iallafall duscha o göra mig fin, men sen tog den kvällen slut:P.. Satt iofs i Lisens soffa en liten stund med :P some other time, some other time...

men fick iallafall idag prata med stor del av släkten där hemma, riktigt kul!.. Kusinen kunde jag också prata med o vi har så mkt att planera nu!.. Hon kommer om bara 10 dagar lite drygt! wihoo!

oooh ja.. känner att min hals inte är som den ska, jag håller på att få tänder det värker.. jag ska ta två oranga och sova och sen inte alls tänka att det är lördag..

God Natt


lördag

ja då kan man nig säga att hälften av julklapparna är klara eller nej kanske mer en tredejdel om man tänker efter.. men hur ska detta gå? det är redan koas ute på gator och torg!!..

Hur stor är chansen att i princip alla jag känner jobbar eller är i Montreal just denna lördagkväll då jag inte jobbar eller har någon familj att umgås med??.. men men det får väl bli jag och mig själv i detta stora hur framför den inte så lilla tv:n

Igår blev det lite tjejmiddag vi lagade tacos.. gott!


GRATTIS!



Idag fyller min fina mamma år:)

Saknar dig och hade gärna gett dig en grattiskram!!!


.

jag vill egentligen bara säga att jag ler inombords.


dröm

Blev inget kaffe idag, får se hur det blir under morgondagen.. The american way? måste ju testas iallafall!.. haha..

Har kört så otroligt mkt bil idag!.. tankade full tank igår o halva är borta idag, galet omiljövänligt!!..

Kvällen har bjudit på en ganska konstig film men ändå rätt bra med Linn, treeevligt!

Nu ska jag skriva dagboken o kolla på Bonde Söker fru!

Bra onsdagskväll.


Onsdag!

Tycks verka som att jag överlevde helgen o jag slängdes aldrig med i pjukevågen..

Mår idag mycket bättre och har varit på step, åt i och för sig nästan en hel påse julskum till lunch men vad spelar det för rulle det var ju gott? hehe..

Nu ska jag blåsa och platta mitt hår för det är ju så himla fint väder ute idag!!.. nej men det är ju såhär va att man måste platta det för annars ser man ut som nån jefla trollunge i håret!!.. jag behöver min frisör nu! Kom o rädda mig!!..

Jahapp familjen åker upp till Vermont i helgen, kanske måste ta min bil och jag måste köra deras splitter nya Audi!.. Ahh Panik!..

Nu ska jag börja med min Taxiverksamhet igen!.. Skola - hämta upp kompis-  lämna hos kompis - skola igen- hem- hämta upp hos kompis - fotboll- hem o jag ska dricka kaffe.


vomtering.

Något är efter oss!!.. Simon o Linn är redan drabbade jag har varit knasig hela dagen.. kanske kommer det till mig i natt. jag har känslan i magen!.. ooo skona mig!


måndagsklubben.

Mååååndag vi har bakat lussekatter!!.. mmm jaaa saffran går ju att diskutera, ska man bli ruinerad bara för att man vill ha lite måndagsnöje??

Bullarna blev goda, de brända bjöd vi bort och de fina var alldeles för populära i mitt hem.. tack för det, jag är mätt.

springturen idag på morgen bet tag i nosen o mina runda kinder riktigt ordenligt!.. men skönt var det hade till och med blivit lite is på lilla sjön nu:)..  Imorgon förmiddag tar jag semester från allt vad hurtig heter, jag behöver tvätta och så ska jag äta choklad och lyssna på dålig country musik på tv:n, och hoppas på en convers från andra sidan jorden, är det för mycket begärt, fick iallafall pratat en liten snabbis med min broder! Det var längesen nu så det var bra:).. tummen upp!

min näsa är torr och jag ber till gudarna att jag inte får samma sjukdom som Simon hade i helgen.. skulle inte förvåna mig, jag testade ju den brasilianska sötpotatisgodisen.. way to much for me!!..


Boston bowling

ja happ då har man bowlat denna söndagskväll.. en trevlig tillställning!.. Va ett bra gäng faktikst, det visade ju sig att amerikanarna var ju faktiskt inte så vana vid de där stora bowlingkloten, dom spelar bara med dom små fjösiga.. nej nej vi ville spela på riktigt!!.. den första gick ganska bra men sen tröttnade jag ganska fort:P..

Imorgon blir det lussebullebak!! :)


Nordic sweets

the weekend is almost over, and what am I doing???

det har varit en svenskhelg kan man säga.. först svensk julmarknad med köttebullar o pepparkakor på lördagen och så IKEA idag:).. Jag har köpt juleskum!.. mm men en stor besvikelse var ju såklart att julmusten var slut!!.. vad är detta??.. Helt sinnes ju!..

Bilresan dit kommer jag nog aldrig glömma, jag fick tårar... det var inte glädje tårar men det var heller inte sorgetårar, det var ett slag av andra tårar!.. haha

blir det bowling ikväll eller inte? Hade ju varit kul men jag är ändå på ett sätt lite sådär söndagskvälltrött..  men det amerikanska vännerna försöker få med oss ut så man får väl ställa upp va:)..

Salty Licorice Fish


fredag.

jahapp då var det fredagskväll, jobbar o tänker nog sova snart.. jag är trött och så blir det Boston tidigt imorgon :).. Är ju svensk julmarknad o det går icke att missa!!.. Sedan blir det lite annan shopping med:)

Var ju tänkt att det skulle bakas lussekatter idag men städerskorna i Linns hus invaderade huset o det kändes fel att ställa sig där o baka då.. Får bli på måndag då antagligen och då har vi inhandlat glöggen från IKEA med kommer ju bli mysigt:)..

Imorgon kommer Simon hit till trakterna och sällskapar oss, han har det lite tråkigt där borta i Lexington så han får komma hit och roa sig också, tur att jag har en stor säng t o m Linn kan ligga på bredden så det blir nog inga problem med tre pers i den.. haha..

Va julfirande nere i downtown idag, helt sjukt mkt folk! kunde knappt röra sig, men barnen fick ju iallafall sitta i barnens knä o önska sig vad dom ville ha:)..


torsdaag!

ja jag kan knappt fatta det!!.. Har tydligen inte varit så här varmt i december sedan 1932!!.. Galet!!
Har helt enkelt kunnat vara ute i t-shirt idag o det har blåst varma vindar!.. men ska tydligen snöa i helgen så värmen blir nog inte så långvarig:P..

Har idag jobbat ganska mkt o kört en massa bil som vanligt.. kanske runt 70 miles vilket är ca 12 mil.. bara för att ta dom fram o tillbaka till skolan!!.. helt makalös va omiljövänligt, med en stor jeep!.. men sen när började dom tänka på miljön i detta land??..


3 december eller vad??

Asså jag känner bara att jag måste kommentera vädret!!.. När jag vaknade hörde jag hur mycket det regna o stormade ute!.. Snackade med Linn på Skype o hon säger att det är varmt ute!.. Nej det tror inte jag på!!.. Men joho!!.. Nu är det solsken o 16 grader varmt!.. klart att det blåser ju fortfarande lite ute, men det blåser varma vindar!

December?? JAg blir knepp asså!


torsdag

Usch! jag hatar att vakna med huvudvärk för att det är för varmt i rummet!! blir så himla trött då!.. men det är väl egentligen bara mitt fel eftersom jag tog termostaten på nästan 80 grader!.. Vilket är runt 25 grader o det är lite jobbigt:P..

Vädret är en annan sak som är jobbigt idag!.. Nästan storm o massa regn ute idag! usch!!..

USch vad jag känner mig negativ idag.. Men blir nog bättre efter lite mat hoppas jag!..


Malin - can you please sing "ba ba vita lam"?

ohh han e väl för söt min lilla fyraåring ibland.. speciellt när han försöker sjunga sången alldeles själv:)..

ja olyckor kan ske fort, det fick jag reda på idag.. Lillen hade en vän här, vi var nere i källaren städade upp våra leksaker o kompisen hade en leksakshammare i handen av plast... plötsligt hör jag bara "MAAALIIINN"!!..
stackarn hade blod på fingrarna o jag trodde han skurit sig men sedan visade sig att han skulle låtsas att dra ut sin tand! oh han lyckades kan jag säga!!.. Hela tanden o roten o alltihop, va bara en liten grop där tanden suttit!..

Men han grät inte eller någonting!.. Måste ju gjort skitont!.. Tur att det bara var en babytooth:)

Stepen idag, var underbart bra!.. Den gamla instruktören var tillbaka o inga nya steg vilket gjorde att jag va bra idag:).. Bonde söker fru går inte längre tittas på på internet! det suger nu när det börjar bli spännande, hmm kanske en baktanke bakom detta?.. ja ja jag får väl hålla mig uppdaterad av dom där hemma istället!!..


onsdaaag!

sjuuukt jobbigt att stiga upp denna morgon!!.. använde mig till och emd av snoozeknappen och då är det illa!!..

nepp men onsdag idag då, för de som vill veta mina planer så kommer dom här:
göra frukost till barnen
kanske köra dom
åka till gymmet
bada bubbelpool!
äta lunch
köra runt på barn
jobba till 21.30.

Ja men då vet ni;)..


move!

jahapp då har vi varit och tittat på The Blind Side... det är ju tisdag vilket betyder halv priset på bio!! tummen upp!! men är det inte lite konstigt ändå??.. ja jag klagar inte..

okej about the movie... hmm njaa asså jag hade höga förväntningar och den va faktiskt lite seg, men det var ju en sann historia och det var en bra historia, vilket gör filmen ganska bra till slut iallafall :). men jag säger bara till er där hemma, ha inte för stora förväntningar!.. trailern utlovar mer än du får!..



ja jag vet inte vilken den konstiga svenska översättningen på titeln blir men så ser framsidan ut iallafall:).. såg att vi har boken i bilen så kanske borde läsa den med!!

I februari blir de busy movie month!. mååånga kärleksfilmer som kommer ut, o det är ju precis vad jag tycker om!.. alltså Hej Februari och alla hjärtans dag!.. jag hoppas jag tittar på bio då, för annars kan ju det bli änna deppigt, och ett plus i kanten hade ju varit om det var på en tisdag också ;).. men det är bara om jag e snäll o får be!..

När jag satt där i salongen så kom jag bort i mina tankar, eller nej jag blev helt förvirrad, det slog mig att jag är inte i Sverige jag är i USA!.. herregud, vart har jag befunnit mig de senaste 2,5 månaderna då??.. i något mellanting där jag egentligen inte vet vart jag hör hemma, men jag fick ett leende på läpparna o tänkte att jag har det ju ändå ganska bra här:).. även fast jag gett upp mkt där hemma så hoppas jag att alla mina underbara vänner finns där när jag kommer hem!!..

Åkte igenom down town nu när jag åkte hem.. åå vad det är mysigt asså! alla lyktstolpar är inklädda i små lampor en jättestor gran som lyser upp gatorn oo jag måste ta bilder så att ni får se.. jag var inte i något photo mood ikväll. jag antar att det kommer vara så ett tag till, eller jag hoppas det iallafal=)..


blää!

kollade förresten julkalendern innan!..asså dom kan ju inte det där längre! va så himla mkt bättre när man var mindre.. eller så är det kanske så att man inte har lika livlig fantasi längre?.. inte vet jag men jag gillade den iallafall inte!!..

o förresten hade jag ingen chokladkalender heller så det var inte alls så som det ska vara !




The blind side??

Hoooribel trafik på motorvägen innan idag!!.. tog nästan 40 minuter när det bara skulle ta 18.. jobbigt!!. men jag kom hem iallafall!!.. Fick även sluta tidigare, så nu hoppas jag bara på att Linn kan gå på bion idag!!.. hoppas hoppas!!

Bara 20 dagar kvar tills kusinen anländer!!.. wihii!!.. jag längtar jag längtar!!.. det ska bli sååå roligt!!..


Gammal bild!

Annars så ja det känns som om det närmar sig mot jul, här använder man sig inte av några adventljusstakar här har man ett ljus i varje fönster!.. väldigt mysigt faktiskt:).. Sen finns det ju vissa hus som spökar ut sig riktigt ordentligt, tyvärr åkte jag alldeles för snabbt första gången o idag har jag inte med mig kameran men på Grove st. finns det ett hus som inte överdriver lite utan mycket!!.. innan julen är över lovar jag att jag ska ha ett kort på huset! ja jag tycker inte det är snyggt men det är inte heller fult utan det är nog mera ovant och helt konstigt...

huset jag själv bor i har inte ansträngt så mkt än, vet inte om det kommer men vi har iallafall någon sorts trä - ren/bock i trädgården.. den är inte heller särskilt snygg! ska ta kort på den imorgon om de inte regnar;).. haha..




Fyndet från i helgen :)


RSS 2.0