Here is the day

jaoo det blev ju en lite annorlunda Fredag. Jobbet gick förvånansvärt bra och vi kämpade på fint!..:) Fick för en gångs skull vara boss och säga vad alla skulle göra:D sånt gillar vi!

Sen blev det lite snackis med Jonas. Känns skönt att ha sagt vad jag tycker och tänker och att få höra att han är väl i ungefär samma sits:P.. Men vi har bestämt oss för att vara goda vänner och så ska det förbli!!:D.. Känns som ett mycket bra beslut och lycka till på SM imorron!!!..

Nu ska jag riva ut hela min garerob för jag hittar inte klänningen Pärlan hjälpte mig att välja inför morgondagen:S..

Sov så gott :)


a hard work work

jahapp äntligen fredag och helg! blir gött!.. Tyvärr får man väl tillbringa de första timmarna på helgen på jobbet, först ikväll 13.30 -21 sen imorron 7-12.. weii lucky me!..

Ikväll är det oxå match för Fritslapojkarna i innebandy lycka till till er! vore rolit om ni gick upp! ;).. 

Idag är det oxå skottdag vilket är en liten rolig sak som inte händer allt för ofta, eller ja egentligen händer det väl inte så mkt speicellt men men..

nu måste jad ta postacykeln och dra iväg!..

Ha en trevlig helg!


Hyffsat väder idag:)

Idag frös dörren på bilen och jag fick leka bildoktor:)

Nu är jag trött för jag har precis sovit å sen kommer pappa, fy vad jag inte gillar när han ska tjöta!!.. Ikväll är det iallafall träning igen:).. rooligt eller jag hoppas motivationen kommer snart för den är inte här än..

Hade prov idag, gillar Bjarne på ett vis för han ger lätta prov, hoppas det gäller samma i samhäll för jag tycker det är rövigt svårt och det går inte in i mitt lilla huvud hur mycket jag än försöker men provet är på Tisdag så man behöver väl inte oroa sig för det än, först är det ju helg!..

Tar med flickorna till Swinget igen:).. Hoppas det blir lyckat som vanligt och denna gången ska Hasse och Natha hänga på me:).. trevligt värre.

Ingen fantasi idag men hoppas ni har det gött!


7

jahapp då var det Tisdag och inte alls långt kvar till Onsdag.. Imorgon Onsdag drar lillbilen iväg till Ge-Kås för att shoppa lite bra att ha saker, men mest är det väl bara kul att åka iväg med vännerna på en liten road-trip:).. Kusk, Hasse och Carro är alla goaste!.. Och så får vi såklart fira Hasses 18-årsdag!:) Grattis i förskott!!!

Jag tycker som nästan alla här i vårt avlånga land att Björn Gustafsson är galet kul och samhällskunskap är fruktlöst tråkigt att plugga!!!..

Idag var det träning igen och det regnade igen, usch å fy för detta väder som alltid ska förfölja oss!.. När kommer solen och värmen tillbaka? Kommer den någonsin att göra det?

För övrigt är det bara 7 dagar kvar till Prag nu

Hepp! nu får ni ha de!


så är det bara

-Behöver ingen vid min sida när jag har vänner och familj som er-


Nu längtas det till 5 mars

Måndag = ny vecka och för en gångs skulle var jag inte lika trött som en varm myra i morsers anledningen var kanske att jag inte levt rövare i helgen utan uppfört mig som en duktig flicka kommer det någonsin hända igen??

Skolan gick lätt som en plätt idag och slutade med att jag å Elin snackade mycket om Portugal och lagade aminosyror på löpande band!.. :).. Eftersom jag för ovanlighetens skull sprudlade av energi denna dag fortsatte jag med samhällsfrågorna när jag kom hem och weii jag har bara tre kvar:):).. Får väl hoppas jag är bättre på samhäll än på Engelska för där är jag ingen höjdare på asså iallafall inte lucktext, och inte den lucktexten vi gjort 14 000 gånger innan! Hur är det möjligt??

Fick oxå en lååång promenad med Caroline idag, blir ju inte så mycket snack nu för tiden så det var mycket trevligt och skönt eftersom det inte regnade under just de ögonblicket vi var ute:D wihoo!..
Ringde även till min käcka moster idag och ordnade en resväska :).. Ännu en sak på listan avklarad och nu väntar jag bara ihärdigt på lönen så att vi kan dra iväg till Ge-Kås och spendera lite pengar!

nu hoppas vi på en lika bra morgondag!

Grå söndag

Vaknade nyss, tänkte på gårdagen som var mycket aktivt utnyttjad av Malin Gunnarsson :).. Först då som sagt jobbet, sen en träning som aldrig varit sig lik, trodde jag vara nära döden flera gånger, men ack nej jag klarade mig fint och går med en positiv känsla mot Viskafors bowlinghall som förövrigt bara är utrustad med fyra bowlingbanor men det var mysigt:).. Det visade sig sedan att bowlingarmen var i topptrim och jag slutade som trea sju poäng efter tvåan:).. Mitt lag vann oxå så det kändes mycket bra!!:).. Sen efter ett antal timmar utan mat var det äntligen dags för tacos!.. Jag käkade så jag nästan sprack och vi åkte hem..

Väl hemma vara Melodifestivalen på och Patrik Isaksson sjöng, jag tycker det var en ovanligt bra låt för att vara med i melodifestivalen men det visade ju sig sen att man hade fel. Satt hemma hos Hasse och lyssnade på Vilka som skulle gå till final! Ja å när man hörde att Frida skulle gå vidare ville man ju bara stänga av tv:n! Ska aldrig mer kolla på skiten!!..

Idag är det söndag, och jag ville göra något vettigt med mitt liv, jag vet att jag måste städa rummet och att jag måste plugga, men hittar inte riktigt motivationen till det, Ge mig några tips så jag kan bli bättre!..

Nu är det endast en och en halv vecka tills vi åker till Prag:).. Måste hitta en bra resväska..

Ha en bra dag!

Grattis Danne och Carro!

Sitter hos kusinen och tittar på film. Har varit lite kalajs här ikväll god mat och gött folk;).. På vägen hit gick fin fint med den stora bilen men såvardet det här med att parkera:S.. Fick väl typ 50 kärringsstopp innan jag väl fick in den klumbiga bilen i rutan! Wihoo, men till slut så stod den där fint och rakt:).. Kanske att det skulle gå lite fortare nästa gång:P..

Imorgon blir det jobbet igen, inte vad jag hade planerat men så blir det nu iallafall:P.. Sen blir det träning ochbowling med laget :).. Kuligt tror jag:P..

Nepp nu ska jag ta bilen och åka hem för att sova :):)

Hej svejs!



Knasigt folk finns det!

MLi! Jag skrev ett långt inlägg men raderades innan jag hann kopiera det! såå Jäklans irriterande!..

Idag har vi iallafall skrivit kontrakt jag MLi, Malle och Scheelin!. Wihooo vi får se hur det går men jag ser fram emot en förändring fast tur är väl det att det är ganska långt kvar till den 12:e och vi hinner vara i Prag först;);)..

Ett stort Grattis ska jag också tillägna Kirre för hon fick Körkort idag!!.. Tredje gången gilt eller vad är det man brukar säga ;).. Gött gött!

Träningen var väldigt bra idag flickor och jag ser starkt fram emot nästa träning på Lördag och vår bowlingmatch efter det! kommer nog att bli mysigt tror jag:).. wihoo alltså ser vi fram emot en ganska lugn helg och billig helg helt enkelt.. Softish!

Var även på MQ:s lagers utförsäljning idag, Fanns sjukt billiga kläder där hittade ett par byxor för 50 spänn som egentligen kostade 700:S.. konstigt att dom bara kan sälja det så billigt.. Men man vet iallafall att folk blir helt hysteriska av billiga priser och plockar på sig i stora plastsäckar!!.. Vad ska dom göra med det sen tro?.. Inte sälja vidare kanske? hmhm.. Knasigt folk finns det, men det är väl redan konstaterat!

Nu ska jag sova:)


"men så att det.."

Det har varit lov men är man utvilad för det? Svar NEJ!.. Skolan idag var förjävlig på ett sätt men ändå bra på ett annat sätt, Mycket trevligt att träffa tjejorna igen och får snacka (som vi är bäst på) lite strunt, men tyvärr var det väl ungefär två blinkningar kvar tills att jag somnade under sista lektionen då vi hade Naturkunskap och tittade på den intressanta filmen om DNA! not. Jag kom iallafall till slut hem och fick äntligen lägga mig i soffan och sluta mina ögon.. Tills pappa kom hem och började prata om vädret, jag blev lite irriterad men somnade sedan om:) Skönt!!..

Nu har jag studat till provet och jag känner mig riktigt nöjd över att jag för en gångsskull har fått gjort något och går ett steg närmare slutet av kursen i Naturkunskap B som sedan ska hjälpa mig att bli Sjuksköterska en gång i framtiden.. Wihoo..

Jag har också bestämt mig för att aldrig göra så att man känner av lördagens fest ända in på måndagkväll, alltså ska jag inte jobba på söndagseftermiddagar;).. Swinget var roligt i Lördags kändes dock lite ovant med endast fyra flickor runt bordet på Danska vägen 15. Men det gick väl fint det med och fick tillslut smaka på en Ragnar med blåbär. Eftersom det var blåbär istället för Currant får vi nog kalla den, kvällen till ära, Robert! De ni;)

5 mars drar vi till Prag och efter det ska det ske en enorm förändring!! Vi går mot Påsklov och sedan är det inte långt kvar av ett 13 år långt studentliv och man ska komma ut i vuxenvärlden som man ändå har känt lite på men inte levt fullt ut.

Ha de gött!!


Nötskalle

ååå blir så arg på mig själv när jag gör bort mig!..  hatar att jag är så jäklans klantig. och tyvärr får man väl säga så  ingår väl alla dessa misstag i min vardag:P.. Haha nää men shit happens!.. Nu kan jag iallfall inte tanka på hemmaplan på länge, bara dom som vet får veta och det ska inte läcka ut till någon annan det säger jag bara!!.. haha men nu kan vi släppa det och gå vidare. Tjohej det är Fredag:).. eller varför va så glad över det på måndag börjar skolan igen och lovet är redan slut:S.. fattar inte hur det gick till men har ändå haft ganska fullt upp så det är väl okej:)

Natten och gårdagen tillbringades i Tittebo, och seriöst Sussie du bor verkligen vid världens ände!.. Men där var det iallafall trevligt, vi singlar firade vå Alla Hjärtans dag på vårt eget lilla vis, det var mysigt och jag gillar våra heerligt glada kvällar tillsammans!.. Vi tittade på The Holiday, en mycket bra film för tillfället som jag har sett alldeles för många gånger:S.. Men va tusan man måste väl få drömma.

Till kvällen skulle det nog bli något sorts partaj hos Matilda "kusk" Samuelsson, blir nog najs men ska ta det lugnt eftersom jag för ovanlighetens skull ska jobba imorron. så om ni behöver skjuts ikväll så säg bara till!.. :)..
Eftersom det är så fint väder idag kanske jag ska ta mig en promenad och sedan plugga lite, det inte har blivit gjort än och resten av helgen kommer det väl inte heller bli av. imorgon hoppas vi på utgång, bara Malle och Måsen får tag i lite ekonomi så att vi kan parta loss så att SCheeelin kan träffa Micke <3 hahaha...

Ha en fortsatt bra dag allesammans:).. Jag jobbar fortfarande på att kommma över gårdagens miss.

Dienstag

Stora samtalsämnet i Rydboholms damlags omklädningsrum var idag, utgången i Lördags och hur full Byllanhyllan var:P.. Vilket var lite roligt:).. hehe alltid lika roligt att prata om  fyllor så länge det inte är ens egen:P.. hehe..

Jaa då va Päronen hemma i huset igen, tog en liten tripp till Landvetter igår och mötte dom, såklart va mamma typ brunast av hela flyglasten och där stod man blek som en liten fis. När man står där på flygplatsen får man både flashbacks och ännu mer att man vill åka!. .Längtar så till det är min tur nästa gång :).. Hoppas att det blir till hösten:P..

När man har lov är det väl egentligen meningen att man ska vara hemma och bara slappa och kanske plugga en liten snutt men inte jag nej!.. Nej Malin får tillbringa alla dagar utom två på sitt lilla jobb med alla gamla pansjissar:P.. Men bra är väl det för imorgon är det exakt tre veckor kvar tills vi sitter på bussen till Prag:) wihoo..

Längtar till helgen nu, först blir det lite partaj hos kusk på Freitag sen blir det swing it igen på Lördag!!.:)..

Ha de bra!

Juno

Jahapp och då var det Fredag och nästa vecka är det lov! wihooo och sen är det bara två och en halv vecka till Tu3 åker till Prag=) Längtar dit nu för jag är i desperat behov av en förändring!!.. Vill verkligen att saker och ting ska ske nu!.. Vardagen är precis som vanligt, antingen så pluggar, jobbar eller så tränar man och helgerna är alldeles för korta. åå hatar det!..

Och mamma och pappa ligger på Plajan och solar hela dagarna medan jag får gå här hemma i regnet:S.. Orättvist är vad det är!.. Men klart man får väl sitt sen någon gång i framtiden men jag vill ha det nu! Ge mig snälla!

tittade på innebandy ikväll och tjaa det var trevligt att träffa Caroline igen, det var ju ett tag sen men blev inte så värst länge, Fritsla förlorade såklart men hade antagligen inte brytt mig vilket resultat det än blev för innebandyn är nog mer av en "social grej" man går på.
Flickorna är i gbg och partajar idag! ååå ville så gärna följt med, men blev tyvärr inte så för jag måste jobba:S.. vi får helt enkelt ta det nästa helg:).  wihoo då får jag oxå vara med och leka!. Hoppas ni har roligt iallafall!..

Nu sitter man här och blev allmänt fundersam och funderar på varför alla andra kan lyckas och inte jag?  vad gör jag för fel?.. Kan du säga mig det?

Näpp nu säger nyduschade malin God Natt och sov GOTT! :)


"bara vänner"

jaa så heter det ju ibland! ;).. yeah right.. hahha


mmm blev det en liten färd till Varberg med hela turismprogrammet idag. Vi började på Varbergs kurortshotell, man hade väl önskat att man fick någon härlig massagebehandling men nej nej! Det fick man inte vi fick lite rundvisning och inget att äta eller dricka. Efter alldeles för lång tid där åkte vi vidare in mot stan och det stod lunch på programmet. Hemska som vi är gick vi till Campino och jag åt nästan en hel kebabrulle :S.. hehe jaa så kan det gå.. Efter lunchen köpte jag å min fikakompis malleballe en kaffelatte och dom andra varmchoklad och tur var väl det! För när vi kom till vårt nästa stopp i Grimeton på radiostationen upptäckte vi att det var fruktansvärt kallt och vi fick sitta där och huttra på våra hårda stolar:P.. Gösta var söt, och lite rolig ibland men  har väl varit med om roligare ting...

Väl hemma från Varberg bestämmdes det att jag skulle åka till kussen i Skene, vi var helt enkelt trötta på att bo själva så vi slog ihop oss. När jag väl kom hit fick jag se i hennes hals och "halsflussexpert" som jag är såg jag genast att detta var halsfluss:P.. Det ringdes till Skene lassarett och vi fick komma direkt. Det tog ungefär 20 minuter i väntrummet och sedan 20 sekunder hos doktorn och sedan hade vi ett recept i handen:P.. Hoppas att allt blir bra nu:)..

Nu är det onsdag och snart torsdag och sedan blir det helg! wihiii, jag hoppas den kommande helgen blir mer klarseende än den förra men aa vi får väl se:P..

Ha det gött!!

FF=föräldrafritt

Jahapp då var det Montag och Päronen har dragit iväg till Lanzarote utan mig! :S.. haha men gött är väl det på ett sätt för då har man allt för sig själv här hemma:P.. Man får väl ligga lite i solariet istället så känner man sig inte allt för utanför när dom kommer hem bruna å fina, och kanske lite tjocka..
Jäjä skoldagen gick bättre än förväntat blev mycket eftersnack och fnitter men är det så konstigt ha! Lördagen blev ett enda stort partaj vi firade kussen och drog till med en jäklans förfest! Ja alla fick rejält runda fötter med hjälp av shottar, vin, öl, grogg å allt var det var  vi drog iallfall iväg till tåget mot Borås.
Först var det Tonic där man beställde den efterlängtade Lennart, en mycket god drink som jag kan tipsa om! ;);).. Kanska lite dyr men kussen fyller ju bara 18 en gång i livet:P Hoppas du fick en minnesvärd 18 årsdag!!.. haha.. Sen blev det iallafall Swing där det hände mycket roliga och konstiga saker. saker som inte får nämnas här! :)..
Flickorna jag umgås med är dom bästa som finns och jag vet verkligen seriöst inte hur jag ska överleva när vi tar studenten å inte kommer att kunna träffas så ofta längre :S.. Ahh jag kommer dö!..Men nej nej det får vi inte hoppas..

Idag var jag å sussi på skroten en sväng och skulle kolla baltyg! men usch å fy där var det inte något stort utbud kan jag lova och jag blev riktigt besviken. vart ska jag nu få tag i mitt glittertyp som jag vill ha?:P.. Säg mig det så blir jag GLAD..:D.. Imorgon börjar jag tio i två och det blir riktigt skönt med sovmorgon!.. Dagen till ära har jag haft mitt körkort i exakt en månad och det känns för j*kla bra!..  Nu håller jag tummarna för mina vänner som har uppkörning nästa vecka! Hoppas att ni klarar det! :):)..

Ha de gött!!


Lite bilder från i lördags:

Freitag

Då var det Fredag igen eller ja om fyra minuter är det lördag, och tiden går som vanligt mycket för fort. Kvällen till ära blev det lite poker med flickorna här från byn och vi hade det trevligt, tyvärr förlorade jag mina tio kronor jag hade satsat och gick ut på en tredjeplats av fyra.. hm kanske kunde nått ett bättre resultat men men..

Denna veckan har det varit pissigt dåligt väder och jag hatar Sverige klimat.. I torsdags fick vi träna i en och en halv timme ute i snöstorm och imorron blir det väl hur mycket blåst som helst! Usch! .. Kvällen hoppas jag blir lyckat, min lillle kusse fyller 18 år! GRATTIS til dig :).. Har tyvärr inte köpt ngn present än:S.. har lite dåligt samvete för det men du får ju den när ni har kalas ;)..  Blir mycket folk imorron iallfall och MLi skulle ta meg sig sing star så att vi kan glädja alla med våra dåliga sångröster:P.. Det är alltid lika roligt..:)

Jag vill vara glad i resten av mitt liv och jag har kommit på att Rix Fm är den kassaste radiokanalen..


Ha de gÖTT


RSS 2.0