Onsdag!

Soligt och varmt va det idag när jag stod och väntade på Sofie! Mer sånt här väder säger jag bara! Då blir jag glad:)


It's all about The shoe

Usch! Har legat och sovit precis hela dagen nästan! Blev ingen praktik för mig inte:( men sen fick jag ett litet sms om att dessa små sköningarna hade kommit på posten:)

Min belöning till mig själv för att jag finns till! (kan väl va en bra anledning att få köpa skor eller?)


Tisda´

Usch håller nog på att blir förkyld eller nått.. vaknade av att halsen var asasketatjock och ögonen helt igenklibbadde, jag har inte riktigt tid med det just nu, jag läser ju suicidologi! men jag vill bara lägga mig i soffan och sova egentligen.. kanske borde göra det så jag orkar med praktiken ikväll.. sömn är ju faktiskt den bästa medicinen;).

God kväll..

Sjuukt seg dag på praktiken! Hade ingen sköterska i mitt team ikväll så kan väl säga att jag var hyfsat självgående:) delade mediciner, spola pvker och gjorde lite som jag ville! Så det var ju kul! Nu blir det att sova, har tvättid kl7 imorgon:( blää!

God natt


Rycka upp sig..

Jag hade gärna legat här i soffan hela dagen..


Måndag!

Antar att man får ta att man är seg denna dag när man haft en sån go helg?

tror jag tar semester från plugget idag och kör hårt imorgon istället tenta och opponering närmar sig.. Får inte lägga till vid den slappa nu!!

Ha en bra dag och så håller jag tummarna att det går bra för min lille bror idag!

Här kommer bild från afterskin hos Annie i fredags:)


Söndag!

Sitter i solen och har det rätt gött!!

Har varit en riktigt fin helg:) kanske den bästa på länge, bara fått umgås med mina fina små vänner!!<3


23 feb 2012

Nu måste jag bara skryta lite att jag har varit väldigt duktig idag.. började med att jag gick kvart över sex till praktikenm, gjorde allt så gott jag kunde där, sen hem och vårstäda som tusan så nu är det så fräscht här hemma och sen var jag på bodycombat:).. Bodycombat är vädligt roligt men också väldigt svårt när man inte riktigt kan rörelserna:P.. Men jag och Soffan kämpade på bra ändå!


22 feb!

jo men 5km på 27 minuter får väl duga för mig i detta helfvetesvädret!!.. va ju motvind ute med, detta gillas inte, men jag är stolt över mig själv att jag tog mig ut.. endorfinerna flödar!

Har pluggat en del idag med, vi hade inlämning på arbetet idag med, det såg snyggt ut och innehållet var bra det med så nu får vi hoppas på det bästa :).. Tänk att det redan är torsdag imorgon!.. så gick den här veckan med., bara två seminarium och lite praktik kvar sen blir det helg.. jag tror det kommer bli en suverän helg!..



Snart blir det bodybalance


Tisdag!

oh det blev sushi till lunch! mumma! tur att han äntligen kom tillbaka från semestern :)

Igår var jag och hälsade på den här lilla fisen, hon är ju bara underbar <3


Måndag

Här sitter jag och pluggar, det är ju synd att det finns så mycket annat som är så mycket roligare;)


Söndag

Dagen började 05.20, det är inte mänskligt, borde inte vara lagligt på en söndag!.. Men nu har jag iallafall fått i mig massa pannkakor med sylt, oh nice!.. Kommer väl snart spruta pannkakor ur mina öron! För så här mycket pannkakor jag ätit denna veckan vet jag inte om jag ens har fått i mig i detta 22 och ett halv år långa liv?

Ett glas rött unnade jag mig också, bara för att jag kunde och det var ganska så gott även fast jag bara satt här alldeles själv med ett torrt digistive i den ena handen och glaset i den andra sittandes framför tvn...Blev En ganska bra söndag ändå, nu när jag tänker efter!

Imorgon ska jag till Tandis!.. kanske får borsta dom en extra gång ikväll då. God natt!

Fest i hela huset.

Ja just det, det var ju lördag och jag kokar ägg och laddar kaffebryggaren.. Allt för att kanske få sova några få minuter extra imorgon bitti.. Vilken tur att grannen över har fest(hoppas på förfest) så jag kan lyssna på musik när jag ska sova..

Är ju som sagt en hårt praktiserande kvinna!


Lördag!

Gårdagen hos Marie var ju en av dom goaste fredagarna på länge!.. ooh tack tjejer ni är bara för skööna..

Trots mina två glas vin igår va jag på gymmet idag klockan nio, fasen Matilda är bra på att dra dit mig asså!!.. Men gött var det!.. men nånting som va ännu godare var frukosten som Maria bjöd på idag!.. Mumma!!.. Hon kan göra pannkakor den kvinnan!


om det ändå kunde bli lite vår snart!


Fredag!

igår var jag trött och rutten.. idag skiner solen och jag med den! Det gillar jag.. halv sju imorse satte jag på första maskinen tvätt.. alltid lika underbart när man får gå och lägga sig i sängen igen och vänta på att tvätten ska bli klar!

Idag blir det plugg, fika, träning, pizza och spelkväll!.. är ju en hårt praktiserande kvinna nu för tiden så de lediga dagarna måste vara effektiva;)

cheesecake brownie


Känner att ett nytt intresse börjar växa fram..


Torsdag..

Nästan uppe innan tuppen idag kändes det som.. Ska ha mittsamtal och bedömning idag, alltid lite nervöst.. Men ska nog gå bra!

Have a nice one!


tisdag

jaa facebook en sån här dag gör ju nästan att man vill kräkas!.. men jag har iallafall fått i mig lite hjärtformat godis idag ;).. men inte så mkt kärlek det har jag ju inte fått.. men jag känner mig ganska glad och nöjd ändå och bättre lycka nästa år kanske? ;) Vad vet jag..

Nu ska jag ställa mig o diska o tänka på hur äckligt mätta alla kära människor är för att dom har firat med så mycket goda bakelser och annan mäktig mat man annars bara äter på lördagar.. men jag är ju inte speciellt mätt och det är jag glad för!.. När man är mätt i magen somnar man inte lika gott så är det ju faktiskt.. och eftersom jag ska va på sjukan imorgon igen kvart i sju kan ju jag vara extra nöjd! Så det så!


fasters lilla tjej har gått två små steg idag med! Jag är så stolt <3


14 februari..



Började dagen med att titta vädret i telefonen.. plus 1 och inte någon snö, yes, tänkte jag tog på mig springkläderna och gick ut... sen glömde min lille iphone berätta den lilla detaljen att det hade kommit en jefla massa snö inatt och inte en enda trottoar va plogad!.. men jag kunde ju inte gå in igen när jag för en gångs skull hade fått på mig alla kläderna!.. nepp blev lite jobbigare än vad det skulle varit och det är väl bara bra det!

just det.. det var ju den där dagen man ska vara så himla kär på idag med.. ooh jag känner mig så kär! eh NOT!.. nepp det verkar inte vara någon som vill ha mitt lilla hjärta för tillfället.. men jag är väl inte bitter för det!.. eller? ;)





..


Då var måndagen slut, har väl varit en dag som lika gärna kunnat kvitta!.. men fick iallafall bakat ett underbart bröd med kanel och äpple i, delvis eget reecpt så lite bra på det där husliga måste jag vara ;).. Nu ska jag lägga mig o läsa vidare i twilightboken, har kommit tilll nummer tre nu, aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle blir så fast!!..

imorgon är det alla hjärtans dag, blää!


13 februari

då var disken gjord, tog väl typ tio minuter.. varför ska nått som tar så lite tid vara så himla ångestladdat?.. nu är det bara dammsugning och att skura av golven sen är lördagens förfest ett minne blott, tur att det blev en lyckad kväll då, för glada minnen är ju dom bästa!

 Sen blir det plugg för hela slanten idag! ge mig lite inspiration, det vore väldigt tacksamt!

en liten hyllning


Måndag.

Har sovit så himla gött inatt! Kanske för att det inte blev så mycket sömn i helgen..

Men nu ligger jag och göttar mig i värmen under mitt duntäcke, inte riktigt redo att möta dagen än;)

Om en ande hade kommit hit nu och gett mig tre önskningar hade jag nog önskat mig en diskmaskin på alla tre..annars kanske det finns någon vänlig själ som va här i lördags som vill komma och diska efter er?;)


...


11 februari!

då var frisyren ny, blev rätt mycket bortklippt men jag trivs i det :)

vaknade tidigt som fään imorse, hatar att göra det när man vet att man kan sova hur länge man vill!!.. imorgon ska jag allt unna mig en go sovmorgon iallafall!!

men fördelen med att vakna så tidigt var ju att jag hann baka scones och koka ägg till min lilla pappa :)

snart blir det kalas hos Carolina för att fira henne, Daniel och så mormor som fyllde häromdagen!


riktigt smarriga blev dom!


Helg!



Fredag o denna herliga fredag!.. har faktiskt pluggat en liten stund, jag kände att jag hade fått gjort ganska mycket på den lilla timman jag satt så det fick räcka för idag :).. tog mig en dusch och sedan smörjde jag in mig med provet jag fick från body shop härom dagen.. jag doftar nu choklad, och jag vet inte vad jag tycker om det.. blev bara mer hungrig antar jag!

Ska snart bege mig till systemet, köpra något gott vin tills imorgon:).. Sen ska jag hem till byn och fixa frisyren och få go helgmat av mamsen! :)


Torsdag!

En dag i kanelens tecken.. Förstår inte hur denna lilla krydda från en trädstam kan vara så god? Jag gillar det iallafall:)

Nu ska jag sova sen blir det fredag och imorgon ska det pluggas och sen ska jag klippa mig på kvällen!! Tjoho!! Tror att kommande helg kommer att bli riktigt fin:)

Guten nacht!


8 februari

Bröden som jag bakade imorse blev så ofantligt bra och goda att jag nästan inte tror att det var jag som bakat!.. Ja pappsen, jag har frusit ner en påse så du får på lördag ;)

Det har varit en mycket produktiv dag, va på gymmet med Matilda redan klockan 8 imorse, sen käka vi frukost och koka en jefla massa ägg som inte blev alls bra.. sen har jag ju då bakat dessa extremt lyckade små frallorna, sen gjort jag en mycket fin lunch med laxen jag köpte igår :)..

Sedan har eftermiddagen spenderats på praktiken och det gick riktigt fint idag med! :) hemskt va bra allt var idag då, men sånna dagar måste utmärkas med!

de små godingarna


6 februari

gjrode pannkakor innan, dom blev skitgoda trodde inte ens jag kunde göra sånna! men nu är jag helt utslagen för att jag åt alldeles för många.. dagens jobbigaste i-landsproblem antar jag.

synd att klockan bara är tjugo över sju, annars hade jag nog kunnat gå o sova nu :P imorgon är det föreläsning sen i framtiden måste jag verkligen ta tag i mitt plugg igen, har varit ett par alldeles för slappa veckor nu! men det kan man väl få unna sig;)


Du är det finaste jag vet


Måndag!

Helgen är redan över, det gick sjukt snabbt men det har också varit en sjukt bra helg :).. I fredags va vi på Grekiska tavernan och badade i vitlök, rödvin och annat mycket smarrigt.. vi firade att fitnessfighten är över och hur snygga vi har blivit :) en mycket trevlig kväll faktiskt..
på lördagsmorgonen hade jag frukostbjudning, vädligt mysigt! skulle kanske bli en liten tradition? Sedan unnade vi oss en fika på bakgården! kanske dags att börja med ff igen efter den här helgen?! ;)


Det känns bra:)

Vinet är där det ska nu:) jummy my tummy!


busy day!

om man börjar tvätta halv sex på morgonen har man fått gjort ganska så mycket när klockan är elva!.. snart dags för lunch?

svinigt kallt var det ute iallafall när jag gick till affären innan!.. men sen blir det solning och det ska bli för himla gött! Ska nog ta en sväng med dammsugaren och sen stryka mina kläder som har legat på en stol ett antal veckor!.


Resultatet!



yes som ni alla vet så har jag ju  tränat varje dag som en liten iller här nu i 30 dagar.. detta har såklart givit resultat!.. fitnessfighten är bra skit helt enkelt! :)

vikt: -3,5
midjan: - 6,5cm
vilopuls: -8slag

det bästa av allt är att jag är sjukt mycket piggare och inte alls lika förvirrad som jag brukar vara :) Plus att jag kommer i min balklänning igen, vilket jag säkert inte gjort på 2 år =) happy happy!

 


Sleepless

Har legat här klarvaken under mitt täcke sen kvart över tre, kan inte sova.. Tråkig start på helgen eller?! Får väl ta mig en lur innan vi ska ut och äta ikväll helt enkelt;)

Tur att jag har tvättid nu på morgonen så jag har något att göra iallafall!!

God dag, god dag!

Hoppas det blir lika fint väder idag...


1 februari!

Onsdag och veckans praktik är över, satte min första pvk idag:) och det gick riktigt fint! Sen fick jag vara med på en ect-behandling.. Intressant, men ändå kul att det händer lite:)

Är hemma i mitt lilla blå hus nu:) ligger i soffan och slöar, väntar på att tvättmaskinen blir färdig.. Tvättar mina träningsskor, dom var inte allt för trevliga efter månadens träning om någon ville veta;)

Imorgon blir det vägning och mätning, spännande spännande:) men med tanke på hur mycket godis jag och Matilda tryckte i oss igår är väl allt förlorat nu;) men det var för himla gött iallafall!! Imorgon får jag träffa Tilde igen, just lovely!


Onsdag!

Hade bestämt mig för att gå till praktiken idag men ändrade mig ganska snabbt när jag såg detta!:P


RSS 2.0