Valborg

Dagen fick börja med en lång och härlig promenix i detta fantastiska väder:) man kan ju inte bli annat än glad när brillorna måste va på och fåglarna kvittrar likt en mus i fångad i en fälla..

Finns två val eller förresten tre till och med att göra innan jag ska hoppa på cykeln igen.. Det är att slappa framför TVn, städa eller plugga.. De första känns ju mest lockande och det sista absolut tråkigast.. Jag har ju faktiskt precis fått tag i en ny film så den måste ju ses;)


Hejpåre!

Då var det söndag, helgen är över, om en timma hoppar jag på gamla Bettan och cyklar alla tusen uppförsbackar till sjukan! Mina otroligt sexiga stödstrumpor är redan på.

Det luktar baconos i min lägenhet.. Trivs inte med lukten! Men trivdes igår gjorde jag! Va hos Julia och firade hennes 25-årsdag:) en väldigt mysig vin och spelkväll!!


Lördag

Kvällen igår var trevlig, men inte mer än så ;).. Go mat och fint sällskap! så kan man säga!!

Denna dag började iallafall med frukost ute på min lilla uteplats i det fina solskenet, uuunderbart :).. sen fortsatte vi till Viskan för en chookladboll och en kopp kaffe även där lite sol som sedan försvann och är nu ett minne blott.. men träskorna var på och det är ett tecken på vår iallafall :)..

Nu ska jag laga nån flådig lunch typ kasslersås och pasta, kan passa mig bra en lördag som denna ;).. Ikväll blir det viiin och mat hos Julia! Nice!

Några fjantar från igår, snygga sådanna!


Inte ett öga torrt....

har precis varit på föreläsning med Julia Mjörnstedt.. herregud, det var bra och man blev berörd.. det är okej att ha känslor och det är okej att känna.. det gillar jag för jag har lätt för att skratta men också för att gråta..




Grönt

Idag är det festligheter med Svenssons hälsocenter helt enkelt!... Först mingel och fördrink sedan en go middag på Harrys, tror det kommer bli kaanon!

En låt som man bara inte kan bli annat än glad av!


Fredag..

Va på H&M halv åtta imorse.. 20% och man måste vara uppe med tuppen!! Hittade lite vita saker tänkte att det kan ju vara trevligt att byta ut allt det svarta nu!

Sen till all orättvisa som finns runt omkring överallt som man bara blir så förbannad på...

"vi ses vi hörs!" det gör vi. En vacker dag!


onsdag

Det var ju ofantligt skönt att inte vakna upp som en dö fisk imorse!.. oh yes jag är med på banan igen ;).. Har varit riktigt duktig idag faktiskt trots att jag bara varit hemma och tagit det lugnt, det bästa va ju att jag fick pluggat lite, sen har jag tvättat och bjudit på en go lunch ;)

Nu ikväll fick det vara nog med soffhänget så jag va bara tvungen att få gå ut på en liten promenad i det icke så härliga vädret!.. blev 2 min planka och 40 armhävningar med, men inget flås här inte! det är inte bra med en förkyldning in das little body, men det fick vara bra, för jag hoppade ju faktiskt body balance, vilket va väldigt synd!  imorgon blir det praktik igen, sen elfsborgsmatch på kvällen, tror det kommer bli en fin torsdag helt enkelt!


Det här är jag i ett annat liv


Hatar att ligga i soffan!

Även fast man är helt utslagen så blir man ändå rastlös av att bara ligga i soffan!! Får bli en dag till hemma sen är det jag som går tillbaka till sjukan och praktiserar!!

Marie knackade på innan och gav mig en söt liten kladdkaka! Så snällt:)


!.!

Blää! Idag känns det ännu värre än det gjorde igår, och det värsta är ju att man vet hur mycket man måste jobba igen på praktiken när man missar dagar! Och den tiden finns ju lixom inte! Får hoppas att jag känner mig bättre imorgon så att jag kan gå, fast just nu känns det inte så troligt :(..

Usch, nej jag får sitta här i mitt lilla krypin och tycka synd om mig själv, och hålla tummarna på att det känns bättre ikväll!


It´s up to you to find beauty in the ugliest days

Blää!.. blir en dag i soffan till, igår trodde man ju att det var lördagens öls fel att man bara sov hela tiden, men nej det är något galet i min lilla kropp.. Blir helt enkelt en sovande dag till, en sån dag man bara ser fram emot när det är som stressigast, men nej det är ju visst inte så roligt!..

Come cheer me up!


Söndag!

Tack gode Gud för att jag inte börjar kvart i sju imorgon!

Idag har jag inte uträttat mycket vettigt! Bara käkat massa bacon och donken.. Herregud helgens intag av donkenmat täcker upp resten av årets tror jag!

Men en mycket fin helg har det varit:) mer sånt som man blir glad av!!


I väntan på kärleken...

Ska bara säga att Laleh va sjukt bra!!


Att jobba utan belöning..

Det är väl det praktik är? Nej nej.. Jag får ju så mycket kunskap!! Så sant, så sant! Och jag trivs ju så bra:) men att komma hem kvart i tio på kvällen och sen dra dit halv sju igen det är inte så väldigt kul! Det kan jag tala om;)

Ikväll blir det laleh!! Tummen upp, JA!


..

Jag saknar dig min goding!


Söndag!

Det är ju tur att jag kan konsten i att vakna tidigt, varför kan jag aldrig lyckas att sova så där äckligt länge??

Det va kuligt igår iallafall, en mycket spontan kväll som tog slut lagom tidigt! Då är frågan vad man ska göra idag, känner en viss rastlöshet, så får väl bli nått annat än att ligga i soffan som alla andra söndagar;)


Onsdag!!

Känner väl att jag börjar komma in i det mer och mer och är glad över att jag fått en sån underbar praktikplats! På fredag blir det ut och äta med det nya gänget:) fint!

Nu ska jag sova, känns väl som om man bara är hemma och vänder sen ska man dit snart igen!


Kan man byta regnet mot solen?

När vädret är som det är idag längtar jag bara ännu mer till slutet av sommaren när jag får dra iväg till greklandet med mina vänner!!


Tisdag!

Tänkte ta mig en promenad men fy fasen vad vädret inte ser lockande ut för det! Men hur är det nu finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.... Eller??


Måndag!!

Påskveckan har bjudit på sjuukt mycket godis! Därför var min träning på Svensons idag extra gött och fläskfilén hos fredrika satt extra fint i min magge denna kväll!! Nu är det slut på
ledigheten och imorgon är det "jobb" igen.. Fint fint!!


Påskfirande!!

Hade egentligen inga planer alls för påskafton men det blev faktiskt väldigt väldigt bra!:) härlig korvgrillning och sen fin utgång på kvällen!


Onsdag!!

Fick ett påskägg av mamma häromdagen! Vann faktiskt på båda lotterna!! Inte illa alls:)


RSS 2.0