nått e på G

woop woop! Måndag och får väl säga att det har varit en hyffsat produktiv dag, mycket kvar att lära men jag ser ändå ljust på framtiden ;)..

Satt och plugga från 10-17, med en timmas rast ungefär, får jag väl säga är rätt bra!.. Trött som en gris när jag kom hem och somnade i soffan!..

Ska packa ner lite kläder i min resväska, för jag ska ju flytta till borås nu i ett par dagar!.. När jag gick till tåget idag och kånkade på alla mina skolsaker kom jag på att det var nog den absolut sista gången jag gjorde det!.. till hösten bor jag ju i Borran heela tiden och har bara 100 meter till skolan så slut på kånkandet, tummen upp! En underbar känsla alltså!... 

Snackade med Åke idag på facebook, saknar min gosebjörn!  


vilodag

Söndag ännu en helg har gått, hur fort går det inte? Nästa vecka flyttar jag till Borås en vecka:).. Matilda åker till Grekland och jag får låna hennes lägenhet! himla skönt!. Nästa vecka är även sista veckan för denna terminen, så nu vill det till att man tar till den sista motivationen innan sommarlovet!

helgen har iallafall varit himla bra!.. lördagen var hur slapp som helst, gick här hemma o lullade, sen åkte jag till Matilda, vi käka gött o skratta mycket! Det blev en spontan utgång på Harrys, va väl sådär va, hade inga partykläder på mig alls och kände mig bara allmänt malplacerad!.. usch usch! Söndagen har spenderats i soffan den med mysigt mysigt.. Ikväll avgörs vilka som kommer i final i big brother, inte för att jag följer det eller så men alltid lite spännande ;) ...

 


sat.

Franks igår var mycket bra!.. 45 kronor för buffe och ett glas vin, vad finns det att klaga på lixom?... Blev en till öl där sedan bedömde vi att vi ville gå någon annanstans och hamnade på bränneriet!.. mycket trevligt!
 
tog 22-tåget hem så det var ju en väldigt lugn kväll, kan behövas det med:).. Nu är bara frågan vad som händer idag?!.. Hoppas jag får komma o pussa lite på Tilde för det var så längesen nu! börjar saknar det lilla fröet!


Fredagsprat

Fredag och idag har jag unnat mig sovmorgon för det var jag värd!.. 9:14 vaknade jag och hyffsat utvilad!..

Det regnar ute, blir man förvånad? Eh Nej!.. Enligt norska vädret ska det bli fint nästa fredag, men vem fasen litar på det? inte jag iallafall..

just nu handlar livet inte om så mycket mer än skolan... även fast det gör det kan jag väl inte säga att livet suger för att jag gillar skolan även fast det går mycket tid åt det!..

Flytten till Borås närmar sig, vet inte om jag har längtat så här mycket till något tidigare i mitt liv å då har jag längtat till ganska mycket saker ;)

projekt bach 2011, ligger väl på is.. skulle väl egentligen ligga på strand! men får väl säga så här att projektet är färdigt tills isen kommer!

idag blir det plugg (ovanligt) sedan är det after work på Franks som gäller!.. Tror det blir en mycket bra fredagskväll! =)'


Mycket tjusigt - Zakynthos 2007


onsda.

gårdagen var mycket trevlig med flickorna!.. vi grilla o åt goo mat!.. och så spela vi en massa yatzy, jag borde väl ställa upp i någon tävling nån dag, så jefla bra som jag är på det!.. fast igår visade det sig att jag var alldeles föör bra och inget pris till mig inte.. synd.

onsdag idag, jag är trött, har flötigt hår och luktar vitlök i munnen, hej attraktiv tjej 21! får väl ta mig en liten tupplur innan jag åker ner till skolan, för det här va ju bland det värsta jag har varit med om!...

Tenta nästa vecka och paniken kommer smygandes, ska be till gud varenda kväll nu att jag blir så bra att jag slipper omtenta på den här skittentan!

jupp ha en braa dag!


Måndag

Måndag och ny vecka, har varit på föreläsning hela dagen, att man kan bli så slut i huvudet av det är ju ofattbart!.. orkar inte och finner ingen lust till att plugga mer när man kommer hem!.. men måste ju! Måste måste få godkänt på sista tentan! hej tjej 21 höga krav på sig själv!

Nepp röja ur diskmaskinen och ta en promenad kanske? satsa på plugg en annan dag... nu blir det ju inget skövde i helgen och två dagar till kom till ;)...


hej omtenta nr. 3!

jahapp, lördag!.. Statistiktentan är gjord ännu en gång, hoppas verkligen inte jag behöver göra den skiten en gång till. men känns väl lite så i mag-gropen! Har även kommit fram till att jag är en mästare på yatzy, har nu vunnit över Matilda 4 av 6 gånger och fick yatzy 5 gånger på tre omgångar!.. jag vet töntigt, men ändå jul att man är bra på något ;)
Ikväll firar vi Richard på sin 25-års dag!.. treevligt!.. blir väldigt lugnt från min sida eftersom Tilde döps imorgon!.. men ska bli väldigt kul ändå!.. Först blir det grill gott gott!
Om någon vet vad en fet pingvin som jag ska ta på sig ikväll är det ju någon som kan hojta till ;)

en två tre fanta o rosé !

Söndag, inte så farligt bakis, med tanke på hur gårdagen var, men glad är jag för de;)
Det har varit vääldigt mycket tid med Tilde idag =).. sånna dagar gillar jag för hon är den goaste jag vet!

Festen igår var iallafall sjukt lyckad, uppdraget var att vi skulle tömma boxen med rosé, och det lyckades Matilda, Jonathan, Johan och jag med efter 1,5 timma så det var väl inte så svårt ;)..

En ny vecka börjar imorgon, det kommer bli extremt mycket plugg, men jag får väl se det så att det är positivt att jag har något att göra ;).. Hoppas att förkyldningen försvinner tills på onsdag så jag kan vara med på fotbollsträningen!... på lördag är det tenta, sen blir det party för richard på kvällen och dop på söndag för Tilde!.. En vecka med full fart tror jag ;).. och det är ju bra, för alla veckor som går blir det närmare flytten tll Borran!.. Årets och livets stora händelse!

jupp jupp nu blir det WM-finl i hockeyn. Hoppas hoppas Sverige vinner!

fre 13 maj

Fredag den trettonde, tror inte jag har blivit drabbad av något extra olyckligt! tur är väl det för huvudet har gjort ont och näsan har varit igentäppt! men tror mig känna mig lite bättre nu till kvällen :)

Pluggat har jag gjort och allt som var planerat för dagen är gjort! Fään va bra jag är säger jag bara! Imorgon blir det hårdplugg igen!.. nu ska jag nämligen förvandlas till byns värsta pluggis ;)

Nu är Matilda här och vi ska fixa värsta goa fredagsmaten, grillat med bulgursallad;).. mums! det kurrar lite i magen så snart sitter det fint där ;)

Imorgon blir det antagligen utgång på KK det kan ju bli spännande det med eftersom jag inte varit där än ;).. så japp en helg hemma i mark kan vara bra!

tyrsdag.

jag är ju inte människan som är sjuk ofta, och glad är jag över det! men fattar inte hur man kan glömma av från varje gång hur jekla jobbigt det är att vara förkyld? Känner bara för att gå o hugga av huvudet en stund, det är tjockt, kranen rinner och mina ögon är tunga som bly!.. Vad ska jag göra?

Idag är dagen då vi ska få reda på humanbiologin! Har man fått det än? Svar nej! och det är såå dåligt! han har fasen tre veckor på sig o rätta dom jekla tentorna o så sitter han där sista natten ändå så får man svar någon gång vid fyra i natt. jag vill veta nu! Om jag inte får godkänt tror jag att jag ska gå och dö bara för en liten stund. Men nej det finns folk som har det mycket värre än vad jag har det och jag ska försöka att inte bli för stressad av det här!
Idag har jag varit sjukt ambitiös och gjort ett schema med planering av plugg som jag ska följa ända fram till 3 juni! Vaddå framförhållning ;).. Nej men enligt mina beräkningar och om jag följer det slaviskt ska jag hinna med allt!.. Detta innebär då ett sundare liv på helgerna och jag ska för första gången introducera plugg på helgen!.. Det är på tiden kanske!

Nepp nu är det Anna Skipper på tv:n

kvällen.

jahapp då var det äntligen kväll och den här meningslösa dagen över!.. Jag har mått allmänt dåligt hela dagen och vill bara sova!.. nu ska jag gå o lägga mig för natten och så hoppas jag att jag mår mkt bättre imorgon!!..

Imorgon ska vi göra arbete till seminariet på torsdag, rollspel och grejer, får väl se hur det går ;)...

god natt bönen ägnar jag till min hälsa och jag hoppas att den är bättre imorgon!

en sjuk hals

Min hals är tjock och jag tror jag håller på att bli sjuk!.. det hade ju varit bra tajming på den asså! inte nu, jag hinner verkligen inte det nu! men efter tolv timmars sömn och ingen solning idag så kanske det går tillbaka! idag blir det att öva på statistiken istället! Bara jag inte får halsfluss eller nått skit nu, det känns verkligen så i halsen:( jag pallar inte det!  nepp mer glass åt folket och jag ska nog snart va frisk!


what a lovely day!

Så typiskt mig och jag blir så trött!.. preoblemet och den kniviga situationen för dagen är att jag tittade på tentan jag kuggade på!.. Blää säger jag bara! ena delen hade jag alla rätt på (alltid något) men sen kommer det spännande!.. för på den andra delen har jag ett fel! ett fel!.. som dessutom har blivit ändrat för först har lilla börje skrivit att jag fick 14 poäng och godkänd, sen tyckte han att det var lite roligt att ta bort två poäng o så vips blev det underkänt!.. Hur fasen har man hjärta till nått sånt? Och så är det väl klart att det händer mig! så jäkla typiskt! underkänt kan jag ta, men fasen inte när han har skrivit godkänt först och sen bara ändrat sig?!?!? får man göra så?

nepp på onsdag är det jag som tar ett snack med lilla Börje!

Fick inbjudan till Bröllop idag med, Joakim kusins bröllop!.. Ska bli himla roligt faktiskt =)

giv mig styrka!

en hård helg kräver mycket sömn, antagligen fick jag inte det för jag har påsar under ögonen! INTE OKEJ! jag börjar bli gammal och borde lära mig att inte vara ute så sent på nätterna ;)..
men lördagens bravader var kanoners iallafall och Adam Alsing på Harrys kanske inte var någon hit men jag hade sjukt kul iallafall :)

Schteeekväder i helgen och min lilla nos har blivit brunfärgad, det gillar jag:)

Eftersom jag kuggade på tentan, får jag nu lägga i en extra växel de här sista fyra veckorna!...

jaoo jaoo ha en bra dag :)

Måndag.

Eftersom big brother är ett så hejdundrande program var jag ju tvungen att titta färdigt på det igår innan jag somnade, Sonia åkte ut och jag har ingen åsikt om det!

Måndag och himlen är blå, nästan minus ute, vart tog sommaren vägen? ja ja, jag ska iallafall använda mina nya solglasögon från Netto som jag inhandlade häromdagen, jag gillar dom för dom är somriga!

Ha en bra dag :)

söndagsprat.

Valborgshelgen är över, jag är trött som en nyvaken apa.. kanske beror det på att vi grilla asnice kött på Norrmalm, kanske beror det på att jag dansa som satan på hyllan på XoY eller så kanske det beror på att vi firade Julias 24-årsdag igår... Allt var iallafall kanonkul och i sällskap av mycket bra vänner :) En väldigt bra helg kan man säga!

Nu ska jag lägga mig o sova, ska bli så himla skönt faktiskt, o jag ska strunta i att klockan inte ens är halv nio men jag har ju iallafall lagat mat till lunchlådan imorgon!.. bra gjort av mig!

Imorgon är dagen då mitt nya liv börjar också, jag ska köpa nya löparskoooor! och jag ska börja motionera som aldrig förr, nu får det vara skärpning på att vara slö asså!

På onsdag, ska jag börja lira lite fotboll igen med, ska bli grymt skoj faktiskt, sedan blir det djurparken på onsdag med klasskompisarna.. och på torsdag flyr jag o mamsen ner till Espevik, ska bli himla mysigt faktiskt :)

Ser fram emot veckan, kan man ju lugnt säga :)

RSS 2.0