punkt slut.

Tisdag och jobb om 45 minuter... går fortfarande runt i pyjamasen, men jag ska ta tag i det snart!!... idag har lönen kommit in på kontot! wihoo och turkiet går att betalas idag.. gött är det..

Jaoo mer än så här blir det nog inte idag

goodigood

Jag känner mig på oerhört bra humör just nu:).. allt känns bara så bra så man vill helst inte somna ifrån känslan... kanske har vardagen ordnat upp sig lite, kanske var man lite osäker där i början, man hade ingen skola att luta sig tillbaka på, inget riktigt jobb och en massa konstiga saker man ville hitta på.. självklart platser och saker och ting att upplevas och se finns såklart kvar i tankarna och mycket ska oxå ske!

men just nu känns det bra, man har ett jobb en inkomst (!).. och så saker och ting att se fram emot.. till exempel turkiet och så absolut så hoppas jag att vår resa till Tännäs faktiskt blir av, hade ju varit så himla skoj!! jag tror starkt på att vår gamla Bettan klarar detta! eventuellt blir det en tripp med sommarkläderna på eftersom fläkten inte alltid är med oss men va fäään! =)

29.50:-

Hon har gjort det igen! fyndat som en liten stolle, var en liten sväng inne på Lindex idag och hittade nämligen matchande trosor och bh för endast 29.50! Galet men oerhört bra!.. och imorgon kommer lönen vilket betyder att man inte är fattig som en lus längre:).. jag längtar!

ska inte bli så mycket jobb denna veckan bara tis-tors och så en liten tur på söndag, ganska skönt faktiskt.. men blir nog inte att man hinner med så mkt träning denna veckan synd, men men..

Nu ligger jag och tar igen mig i soffan slut på den här semestern och ett helt hus för sig själv, men ska bli gott att få lite liv och rörelse här igen!!.. klockan 18 bär det iväg mot Landvetter synd bara att det inte var den 23 maj istället..

puttiputt

Det är söndag kväll och det har varit en lååång helg, jag ska snart gå och sova otroligt skönt!.. har missat allt partaj som går att missa denna helg men det är ju tur att det kommer fler helger:)..

nu har jag skrivit helg 4 gånger på inte så många ord alltså får vi tack och hej till det och så kan vi genast konstatera att det är tur att jag aldrig har sysslat med dans och sådant seriöst för nej jag är inte den typen.. befann mig nämligen på aerobic nu i eftermiddags och det var ju 60 minuters förudmjukelse rakt igenom men hej! den bjuder vi på och jag fick ju mig ett gott skratt iallfall :).. men njaa är inte riktigt säker på om jag ska testa på det igen..

Har fått ett tråkigt besked idag, nämligen att inte Åke kommer ner till helgen, hade ju varit högst roligt men icke sa nicke så nu får det helt enkelt bli 2 gånger 20-års partaj på lördag då det är helg igen! =)

Samstag.

Ååå Gud hjälp mig! träningsvärk i armarna så jag kan inte ens torka av bänken med disktrasan!.. nu ångrar jag att jag gjorde de där sista 15, men jag hoppas på bättre muskler och mindre gäddhäng!.. Har varit en vända på jobbet redan de första 4 timmarna gick riktigt snabbt och nu ska jag bara vänta till klockan 16 då jag ska dra promenera dit igen.. jippie!.. tills dess ska jag fixa och dona lite här hemma, mor och far min kommer ju som bekant hem på montag ller rättare sagt jag och kussen ska ta en tripp till gbg och hämta upp dom så att dom kommer hem:P.. treeevligt..

Men här måste röjas! diskmaskinen är full av ren disk som ska plockas ur, soporna måste ut till tunnan och det är damm på golvet!, men hej hej jag gillar ju att städa det har jag väl alltid sagt ;)..

merhaba

Jag säger bara såhär: Turkiet 23 maj 2009 beställt! ja tack:).. 6 tjejer ute i vida världen kan ju bara sluta på ett sätt! Kalasbra!.. jag och jenntan i ett dubbelrum på Park alanya kommer bli kanoners kanoners!.. jag längtar redan och vi ska nu satsa stenhårt för beach -09-- ska bara hitta en snygg bikini ;). 



Fredaaaa

galet halt på vägarna i morse! men jag caroline och kristin kom iallafall fram till Friskis till slut oc hdå var vårt efterlängtade medelpass inställt!.. yoga stod på schemat istället men det var vu ju inte alls sugna på just då.. så det bev helt enkelt en vända i gymmet istället.. gott va det och jag känner redan att träningsvärken är på god väg..

Ska nu snart gå in i en så egenkallade jobbkoma, börjar klockan två idag och jobbar sedan till 16 på söndag såklart inte hela tiden men i stort sett.. så det är väl vad min helg ska bestå av och jag längtar bara tills på tisdag!..

oj så tråkigt.


34.50 är nästan hälften av 70..

Ibland kan man ju bara hitta det där som man bara måste ha och idag hände en sådan sak!.. hittade nämligen en liten svart partyväska som jag har varit på jakt efter länge!.. superbra! och det bästa av allt var ju priset den kostade nämligen bara de ynka 34.50:-!!!! som hittat!..

Ska oxå säga Grattis Grattis till morfar idag för han fyller 70 år idag! vilket gjorde att dom fick strålande sol på Lanzarotttte! underbart, synd bara att man inte fick vara där och ta del av solen:P.. Men har iallafall haft en bra dag med träning och vänner, städning och annat röj..

Nu blir det filmvisning på Danska vägen 15 i Fritsla och så ska det bli...

onsdag eller torsdag??

För mig är det onsdag men enligt klockan är det ju torsdag? hmm... började iallafall onsdagen med ett träningspass på Friskis i Skene, var en perfekt start på dagen och det bästa med allt var ju att solen sken upp ett litet tag där i slutet och då kändes det verkligen att det här blir en bra dag:)

 och jo vars visst har det varit det..  jobbade till halv nio och begav mig genast hemåt och placerade mig i soffan framför datorn och tittade på en film.. A beutiful mind hette den, en mycket bra film som sedan visade sig vara verklighetsbaserad och då blev den ju bara ännu mer vrickad:P.. men fortfarande absolut värd att se...

Imorgon vankas det träff i kinna med en del klassisar vid ett tiden, lite hastigt bestämt, så dom som känner att de vill dyka upp: gör de!..
 
jaoo jaoo nu blir det väl till att somna in snart och jag känner att detta blev ju högst informativt men det är väl så när man endast går runt och väntar på att man ska ta tag i sitt liv och se när nästa steg kommer att ske!.. men det händer väl antagligen ingenting innan man gör något själv så, så är det med det..

Skulle egentligen haft en låt här men beslutsångesten blev för outhärdlig så jag kunde helt enkelt inte välja ut någon.. svårt.

Söndag..

Inaktivitet har det rådit den sista tiden. men ja jag kanske har annat för mig, (för de som kanske inte tror det).. men nu sitter jag iallafall på jobbet svårgissat jag vet men det är här jag håller till.. Laddar inför veckan där jag nu ska jobbar 6 av sju dagar och sedan få prova på vuxenlivet på hemmaplan skönt ska det bli...

Gårdagens partaj hos jenntan var ju klockrent och jag hoppas verkligen hon hade en bra 20-årsdag:).. Tack för pra party, utgång och en mycket minnesvärd bussresa hem:P..  budget för kvällen: 10 kr... jag köpte en cheesburgare på donken det var allt!.. synd bara att inte alla kvällar är sånna.. Tonic bjöd på en massa gamla goingar och det ju då jag trivs som bäst, som sagt: hehe.. fast såklart saknade jag en låt och jag tror att dom flesta vet vilket jag menar;).. men ska för en gång skull inte nämna hans namn för sådant får inte komma fram för ofta...

Fortsätter där hemma med mitt virkeri, och ja det går galant framåt tyvärr är man ju inte född med bästa tålamod så kanske är inte det här med handverk något för mig iallafall, men jag kämpar på och gång ska man väl lära sig att Rom bygdes ju faktiskt inte på en dag!..

en i laget.

Magsjuka, ja det är ungefär lika obehagligt som det låter!.. usch vad jag hatar det!..

blomma ?

Det enda jag gör nu är väl egentligen att längta efter min säng, har gjort det ett bra tag men jag fastnade i köket med min virknål lite garn och så virkboken som jag fått låna hem, jag ska försöka mig på att virka en blomma, ser inte alls komplicerat ut men det går bara inte! HJÄLP! någon!.. får väl gå upp till grannen och fråga om hon kan någon dag:P..

Mycket trevlig kväll, började med medel75 i Skene som sedan fortsatte med tjejkväll och kebab i Brättingstorp:).. Mycket trevligt flickor!.. måste göras om snart!.. tyvärr kan jag inte följa med ut imorgon för min ekonomi är inte den bästa för tillfället, så det blir helt enkelt partaj här hemma i byn imorgon istället, förhoppningsvis.. Kussen kommer imorron oxå! :D.. Ska bli kul att umgås lite med henne, vilket inte blir så ofta nu för tiden tyvärr:. men man får ta vara på de gulddagar man får, men så är det väl med allt roligt:)..

Slötittade på Let´s Dance idag med, vet inte vad jag tycker om det där programmet egentligen, kanske är det bara skit?..

Nu ska jag sova UNDERBART! Så blir det nog solarie, fotboll och trevlig kväll imorgon får vi hoppas :).. Undra om det någon gång finns en helg utan planer? tror inte det.. 

GOD NATT


torsdag...

Detta är nog rastlöshetens dag, det är torsdag men känns som måndag..  jag kunde sovit hur länge jag ville men vaknade vid åtta. hmmm typiskt!.. det snöar ute och jag är inte förtjust i idén.. längtar mer och mer till sommaren för varje dag, och jag hoppas på en mycket bra sommar detta året med klarblå himmel och värme hela sommaren igenom :)..

vad som händer vidare under dagen är ingen gåta eller jo i och för sig jag ska åka till jobbet där jag fortsätter min introduktion på avdelning 2, kändes bra igår och jag tror inte att detta är så tokigt iallafall :).. Nu ska jag försöka städa upp mitt rum för där ser man inte ens golvet längre:P..



Funderingar..

Är inte riktigt redo att ta tag i mitt liv 2009 än, men har iallfall försökt en bit, har tränat, spelat fotboll, jobbat och umgåts med kompisar, ungefär så det ska vara enligt min mening! men sedan finns det ju oxå saker man vill ändra på.. tex om man ska försöka fixa ett jobba utomlands till sommaren eller om man ska hitta ett annat jobb under sommarmånaderna och sedan återvända till Island till hösten, jag har så många viljor och så många förslag men jag orkar inte och kanske vill jag inte heller ta tag i det!

Det blir till att skriva en för och nackdelar lista med allt och sen ska jag försöka få en del beslut färdiga i mitt liv.. Imorgon börjar jag på en ny avdelning med nya gamlingar och nya arbetskamrater, kan bli mycket bra och mycket dåligt men jag har självklart positiva tankar :)..

Jag jobbar sön-fre, denna veckan och till helgen vill jag bara umgås med mina vänninor och jag hoppas att det blir så:).. har äntligen köpt färdigt mina julklappar med! weei 13 dagar efter jul;).. men bättre sent än aldrig:)

Idag är jag tråkig i mitt skrivande men kanske beror det på att huvudet är fullt av tankar som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera... Nu ska jag ringa till Åke för han e go :)


22.26

Nu är det kvällen, jag ligger i sängen har precis tittat färdigt på filmen och ska strax sova:) Blev en bra dag detta trots allt, var först en sväng i Kinna med Maria och Matilda, sen var det hem och käka den efterlängtade köttfärssåsen och efter det blev det iväg mot Skene och Friskis & Svettis.. skulle varit ett medelpass men ledaren råkade sätta i fel skiva i spelaren så vi hade helt eneklt ett intensivpass istället:P blir väl träningsvärk på den imorron! SVAR JA!

Imorgon blir det också fotbollscup, har inga förväntningar alls och jag hoppas verkligen att det inte blir allt för pinsamt:P..

GOD NATT!

Fredag

2 januari, jag är ledig, jag gör ingenting, jag funderar på att göra något, jag orkar inte, jag orkar inte just nu iallafall..

Vaknade mycket irriterad i morse eftersom jag hade en sådan irriterande dröm som man aldrig vill ska gå i uppfyllelse och för den delen vet man ju att det sker inte heller, även fast den var hyffsat realistisk..jag är trött idag, igår var planen att jag skulle ge mig ut och springa men det går ju inte! Det är ju för 17, 11 grader minus ute! Nej det får helt enkelt bli något annat, kanske Friskis om jag hittar ngn som vill följa med.. vi får väl se.. nu blir det nog en film iallafall mer är jag inte kapabel till att göra..

Jag ska försöka vakna en gång på nytt idag för det här började inte bra.. :)

2009

Får börja år 2009 med en ursäkt för min inaktivitet den sista tiden, sedan ska jag fortsätta med att tacka för gårdagen, den blev ju bara så knasig som den kan bli där Frischlaborna är igång ;). men jag hade sjukt kul.,.

inga nyårslöften här inte men man kan ju alltid lova sig dom där sakerna som ganska många andra gjort idag som att leva ett bättre och nyttigare liv.. Man får väl helt enkelt försöka.. Första dagen var inte sepciellt bra men en ständig konsumtion av godis och sen avslutande med pizza, men va fään, tar tag i saken imorgon:)..

Imorgon är jag nämligen ledig! wihoo fast har väl inget direkt inplanerat men gött och bara ta det lugnt oxå.. Nu ska jag sova för att jag snart somnar.. God Natt..



 


RSS 2.0