promenix

Är hemma från promenaden nu, tog lite längre tid än vad vi tänkt, dels hade vi väl inget jättebra tempo sen, stötte vi på massa människor som man ska snacka med å sånt.. men det var väl bara käckt!
Fick sluta tidigare imorron, altså betyder det att man kommer att komma till Liseberg ännu tidigare och att man får åka ännu mer :P.. bara det inte är allt för mkt folk!! men chansen är väl rättså hög att vi inte kommer vara ensamma där.. tyvärr..

Nu blir det duschen och sedan sova
..

30/7

Då blir det Liseberg imorron! :).. eftersom jag har längtat nu i snart två år ska det bli mycket roligt!!.. Tyvärr jobbar jag imorron till 14.00 men lite tid får vi iallafall, och lite är ju bättre än inget alls..  Kul att Pärlan hänger med oxå, var ju et braaa tag sen man träffade henne..

Just nu sitter jag på jobbet och har rast och jobbar sedan till klockan 20.00, och efter det blir det långpromenad med Linda, gött ska det bli för det var ett tag sen man rörde på sig.. Skulle ju vart ute å gått med Caroline egentligen men hon är istället med Mattias, hmm känns det bekant?..

23:48

sitter här, lyssnar på lite Broder Daniel fråga mig inte varför men en gång i tiden så har jag faktistk tyckt dom är ganska bra, och jaa ganska bra är dom väl men inte mer!..

Mamma och pappa har åkt ner till Espevik och sedan blir det Tylösand för dom imorgon, alltså betyder detta att jag är själv hemma igen.. börjar kunna det riktigt bra nu.. men jaa känns ju faktiskt lite ensamt ibland och det är tråkigt att man inte träffar sina kompisar lika mycket längre, jag saknar alla och jag är en individ som behöver mycket folk omkring mig och jag gillar det :).. På torsdag blir det kanske Liseberg vet inte beror när dom ville åka jag slutar ju trots allt klockan 14 men kanske är det inte försent hoppas inte.. Har nämligen inte varit på Liseberg på evigheter..

Nu är klockan snart 00:00 och en ny dag, en ny onsdag står för dörren.

God Natt!

Här är Broder Daniel tillsammans med Fucking Åmål.. sjukt längesen man såg den filmen.

29 juli.

Äntligen är det fint väder och jag fick två och en halv härliga dagar i Varberg! :).. I lördags var det utgång i som gällde, vi satte oss på klipporna, jag jenntan och maria.. Hur trevligt som helst var det och vi fick grillat vår korv och ätit våra kex :)..
 Satt och tittade på solnedgången och vandrade sedan in mot stan vid elva tiden och sedan var det oscars som gällde!.. kul var det där och klockan gick fort tills det stängde klockan två.. jag maria och jakob gick vidare mot campino där jag även träffade jonas, hmm ja blandade känskor men ändå bra tror jag och vi är vänner igen:)..

Sedan blev det lite efterfest i johans farmors husvagn och vi lekte lite lekar!. haha jaa det var roligt:P.. klockan halv sex var vi åter i stugan i espevik trötta och glada för en mycket lyckad lördagskväll med både solnedgång och soluppgång :)
Bilder kommer senare :)..

Men nu är det slut på det roliga för resten av veckan.. kommer helt enkelt tillbringa resten av min tid här på jobbet ända fram till söndag eftermiddag :S.. men vipps så är det endast tre veckor kvar till vi åker till Island och det börjar verkligen närma sig!!.. Blandade känslor finner mig igen..


första doppet

japp nu har jag tagit första doppet i Sverige för i år, det var gött! och nu ska ja sova!

God Natt!


25/7

okej det är fredag kanonväder ute, och jag jobbar som vanligt... fyy!.. ska det inte vara så att det ska vara kul att gå till jobbet? kanske inte när det är 49 grader på altanen och man vill inget hellre än att ligga i en brassestol vid havet!!..

En sak som är väldigt bra med denna dag är att vi fick lön, vilket betyder att det kommer att bli en lyckad utgång i varberg imorgon :).. Fyra flickor på förfest vid klipporna kan det bli bättre ;)..

Nu är jag äntligen hemma från jobbet med, rikard kommer snart så ska vi åka upp till furusjön och bada lite :).. gött ska det bli!!.. sedan blir det en mycket tidig sänggång ikväll för jag är såå trött kanske bara blir ett par sex and the city avsnitt sen deckar jag väl antagligen innan jag vet ordet av det!..

Ha en trevlig helg!

ångest!

oj oj då var det redan torsdag och vart tar veckorna vägen?? Har jobbat 12-21 idag, usch och fy för sånna dagar när det är sååå fint väder ute! Igår skulle ju vi vara så käcka och åka ner till kusten och sola hela dagen men när vi kommer till Berghem är det som ett lock och den klarblå himlen övergår till gråmoln och inte små moln heller utan tjockt tjockt över hela himlen!!

Nej serru solen kom inte till Espevik förrän klockan fyra på eftermiddagen!! fy fasen säger jag å så va det fint hela dagen hemma :S.. jaa hur man än gör så blir det fel :P..På kvällen blev det iallafall minigolf med päronen och morföräldrar och jag var i toppform och kammade hem segern med 47 poäng :D.. behöver inte nämnas att pappa hade 48. men vinst som vinst!

Kan säga att det var rena ångestkänslor idag att lämna havet för att tillbringa resten utav dagen på Solgård!.. Men jag får helt enkelt tänka på kulorna som rullar in på kontot som pappa skulle sagt och jag får ju faktiskt tre dagar nere vid kusten i helgen :)..

Imorgon blir det löning igen! fäään va gött!.. fick mer än vad jag hade tänkt mig med så det e fint:)..

skav

japp snart om exakt 12 minuter är det onsdag 23 juli, jag känner en som fyller år då, men vet inte om jag vågar gratulera honom ens:S..hur kunde det bli såhär?.. en tid har gått sedan sist, är det verkligen så att tiden läker alla sår? jag börjar tro på det, kanske inte de allra djupaste men absolut så läks det flesta sår med tiden iallafall enligt mig.. 

Denna dag gick den med, även fast det var svårt att tro ibörjan, men jag fick mig iallafall en liten liten springtur innan jobbet och sedan blev det en lika långa promenad efter jobbet. tyvärr har jag fått världens skoskav så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men som sagt det läker väl med tiden det också:P..
Kan nästan inte beskrivas med ord hur gött det känns att vara ledig imorgon och sedan få åka till varberg å ha det gött, ska spelas minigolf och sånt där, bara jag, min mamma och min pappa,  ja det kan ju vara mysigt:)..

Har iallafall fått med mig tjejerna ner till vbg i helgen, vore ju mysigt att åka in till stan och sedan grilla på klipporna :).. och sedan är jag sugen på partaj, men vi får väl se vad dom, andra tycker..

Nu ska jag sova.. God Natt

oflyt.

tisdag idag då, dagen har inte börjat så bra först och främst kommer pappa in två gånger på mitt rum vid sju för att hämta datorn, sedan ringde jag osteopaten för att jag har ont i ryggen men han hade ingen tid till mig för att han skulle på semester, sedan ringde jag till Linda men hon låg och sov för hon har tillbringat hela natten på akuten.. Helt enkelt inget flyt för mig idag:P.. men det löser sig säkert det med..

har lite planer på att åka ner till vbg i helgen och kanske festa lite eller bara ta det lugnt.. kan ju vara gött å komma iväg lite med, när man för en gångs skull är ledig.. Blir varberg imorgon med, med mamma bara för att sola men måste åka hem på torsdag igen när jobbet kallar..

A ja hoppas på en bättre fortsättning av dagen!


trött? Svar ja!

oj trodde aldrig jag skulle överleva denna dag, men det gick det oxå!.. Är dock väldigt väldigt trött nu, men imorgon börjar jag klockan fyra alltså kan man sova hur länge man vill!..gött e de.. Ska gå till det lilla gymmet på jobbet och träna lite med Linda innan jobbet imorgon oxå:P.. får väl se hur seriösa vi blir, men lite träning ska vi nog allt få i oss..

Ska lägga mig i sängen nu och börja titta på fjärde säsongen av sex and the city hoppas jag snart är klar med alla avsnitt så jag  få se den där bion!!..

God natt!

humöret kan svänga fort

oj vad jag blev på dåligt humör just nu, vet inte riktigt varför, kanske var det att jag jobbade först 7-13 och sedan ska iväg igen 16-20.30 visst det var jag som sa att det var okej, men sen ringde dom två gånger till och frågade om två tider till när jag försökte vila, visst bara bra att dom frågar mig om tiderna men nej tack inte när jag ligger och vilar middag för jag har fortfarande inte lärt mig metoden av att bara sova ngn kvart på eftermiddagen och sedan inte bli trött efter det.. men på med hårdhandskarna igen och sedan är det bara 9 timmar kvar till en ledig dag på onsdag! jippie!..

Snackade en liten kortis med MLi hon fick mig att tänka på annat och jag SKA nu bli på bättre humör för annars blir det inte kul att jobba ikväll.. En annan sak som inte heller är så rolig är att jag ska jobba 7-12 16-20.30 på fredag med vilket betyder ingen utgång på torsdag :S.. tråååkigt, men vi får helt enkelt ta igen det på swing den9:e!!..

Ha en bra fortsatt dag!

irriterande till tusen

Fick en blixt in rakt i skallen av en stor förvirring! Förstår mig inte riktigt på människor ibland, varför säger man saker man inte menar eller varförsäger man saker när man inte kan stå för dom sen??.. Jag blir sååå trött på sånt! Säg vad du tycker och tänker annars kan man strunta i att öppna munnen överhuvudtaget!..

Nu ska jag sova, ny vecka, nytt liv imorgon!

God Natt

Söndag

Ja nu har mina små päron kommit hem, ja det var väl på tiden. och bror min och therese har dragit iväg till Dalarna för en liten visit hos "släkt och vänner"... Själv är man bara hemma som vanligt, nedräkningen inför Island har väl börjat lite smått mentalt men det är mycket som kan hända innan man åker ;).

Har precis käkat den sista biten av kladdkakan sen igår, nästan godare idag faktiskt!.. Har även varit ute och vandrat med Linda idag igen, känns bra att röra lite på dököttet!.. Jobbet gick fint idag, Helena och jag fick baka upp det sista av degen, det slutade med mycket lyckade hallongrottor och ett par enstaka goda "finska pinnar".. Gamlingarna tyckte dom var goda och det var ju det som var huvudsaken!..

Det som är kvar av kvällen blir väl att tillbringas vid tv:N och bara ta det lugnt, har ju fortfarande två dagar kvar till ledighet :S..

Ha en bra kväll!

Mysmiddag.

Måste bara säga tack för en underbarkväll alla mina små flickor, det var längesen vi träffades men fortfarande lika roligt har vi!.. TAck för det, synd att inte alla kunde komma.. Kul att MLi ringde från Grekland :).. Kändes ju som om du var med lite då iallafall..

Är nöjd med min pizza jag bakade och även kladdkakan till efterrätt, visst inget avancerat men jag tror mina matgäster vad ganska nöjda de med... Är hypertrött nu, har hållt igång hela dagen, jobbet gick väldigt bra idag, jag och Helena fick för oss att baka lite för våra gamla vänner.. Jag bakade en blåbärskaka och Helena tog tag i hallongrottorna, men allt eftersom tiden gick visade sig att jag hade alldeles för lite blåbär, fick helt enkelt vara lite kreativ och gick ut i trädgården och plockade lite svarta vinbär, visst itne alls lika gott men det såg ju iallafall ut som blåbär och märktes knappt! suveränt!..

Ska strax sova, men eftersom datorn min har fått sig en liten knäpp så vet man aldrig riktigt när den startar igen alltså måste jag påbörja projektet "spara bilder på skiva" just ikväll :S.. usch hoppas det inte tar allt för lång tid så att man hinner sova lite..

Men tack igen flickor! och god natt!

18 juli - Fredag

Fredag och enda lediga dag denna vecka. Innan frukost hade jag redan städat hela nedrvåningen och damsugit ja lika bra att göra det när man fortfarande är trött för det blir man ju sen ändå.. Efter Frukost blev det en färd till Skene, handlade allt inför morgondagens middag, jag, malin tänkte laga mat till alla min goda vänner.. Ska bli trevligt att dom kommer hit, en bra avslutning på denna vecka alldeles själv i huset.. Jag är nöjd över min prövan av att bo själv än så länge har jag bara ätit pasta en dag och smörgås till kvällsmat har det inte blivit allt för många gånger heller...Bra av mig!.

Om tjugo minuter kommer Linda och vi ska motionera oss lite igen, jaa vilken fredag, men kan ju va gött med lite lugnt ibland med.. Tycker oxå att det är väldigt synd att inte MLi kan komma imorgon, saknar henne väldigt mycket. men jag vet ju att vi får ses snart igen om typ så där fyra månader! låt de gå fort.. 

Trevlig Helg!


Varför faller jag för lätt varenda gång?


hmmm

När man själv är så förvirrad som är nu undrar man ju då vart man har fått det ifrån, och denna dag behövde jag inte tänka så länge för som ni alla kanske vet eller inte är ju mina föräldrar iväg och vandrar på kullarna upp i Norrland.. Och idag när dom kommit fram till en toppstugan och tänkt att grilla lite korv på engångsgrillen de tagit med upptäckte min kära lilla mamma att hon glömt korven :S.. De fick helt enkelt sitta där uppe och grilla några bröd istället.. Behöver jag fråga mig igen vart denna förvirring kommer ifrån??

Kärlek på hal is..

Förvirrande kan man säga att dagen har varit, tankarna kring att det är torsdag idag, fredag imorgon och sedan helg har nästan gjort mig tokig! tills jag nu äntligen snart halv elva på kvällen har förstått att det är onsdag mitt i veckan.. Denna onsdag har då gått åt till att jobba, efter jobbet blev det en visit i solariet och sedan iväg mot frisören Jessica.. Det blev en aning kort men jag är ändå mycket nöjd med min nya frisyr..

Cyklade hem glad och nästan helt nyskapad, började städa och jaa i sin vanliga ordnig såg mitt rum ut som jag vet inte vad, och det går ju inte när man ska få folk hem. röjde helt enkelt upp där sedan lite i köket och lite överallt tills Caroline kom.. Städning blir väl även ett projekt imorgon eftersom att alla golv behöver dammsugas , usch vad det är tråkigt men det behöver ändå göras...

Sen iallafall skrev vi brev till Inga Stina på Island och berättade när och hur vi kommer till ön med alla vulkaner väntar fortfarande svar från henne, men det känns ändå bra att man har skickat det nu.. Sedan anlände även Sara med filmen och vi satte hos för att titta, inga höga förväntningar hade jag och det kanske är bra ibland för helt plötsligt var det en av det bästa filmerna på länge, en glad överraskning helt enkelt! Mer av dom tack!!..

Tar nu en paus från mitt sex and the city tittande, när man börjar drömma att man lever med dom har det helt enkelt gått för långt!!

tonight.

jobbet blev helt enkelt dubbelt så många timmar än vad jag hade tänkt mig idag, men det funkar det me, jag får ju helt enkelt tänka på pengarna som kommer in på mitt konto nästa fredag.. Efter jobbet åkte jag och handla, tycker det är svårt att handla man vet aldrig vad man ska köpa. men jag tror jag fick med det viktigaste men planera för kommande dagar har jag väl inte riktigt lärt mig än men det kommer väl det oxå..

Vad blir det nu av kvällen?.. Ska försöka laga ihop något till att äta till kvällsmat och sedan förhoppningsvis att det blir över så att man kan ha det som lunch imorgon oxå, vore ju hiskeligt bra.. När jag var iväg och handlade köpte jag en del frukt för jag hade tänkt att göra lite go fruktsallad, inte ofta man gör det så idag var jag sugen på det :). Har nu hunnit med en och en halv säsong av s-a-t-c och jag fortsätter att titta vidare..

Ha en bra kväll!

15 juli.

man vaknar upp med ett ryck och tror att telefonen ringer, hoppas på att man hört fel men icke. Telefonen ringer som aldrig förr och man får rusa upp illvaken som en gammal bäver, svarar lite hest hallå??... Som man redan räknat ut var det ju jobbet, någon har blivit sjuk och man blir tillfrågad att komma och jobba. Man har väl egentligen inte hjärta till att säga nej när man inte ens har något speciellt inplanerat.. Så nu sitter jag här, ganska trött men ändå går det ganska bra bara två och en halv timma kvar sen får man gå hem :)..

Eftersom jag sköter hushållet själv så blir det antagligen att man får åka och handla idag, fattas nämligen en del saker i kylskåpet... Rummet mitt ser ut som ett liknande bombnedslag så det blir väl att man får ta tag i det oxå  men en sak i taget :).. Får även säga grattis till Colle idag, Han fyller nämligen 20 år och det är ju något väldigt speciellt :).. Grattis grattis..

Tjipp!

Dagens sommarklassiker..

.. enligt Rix fm, och ja klart det är väl en fin låt:)


 God Natt :)

inte så hipp.

Måndag ny vecka, vaknade 9.22 näsan är väl ganska tilltäppt men måste absolut säga att jag är på bättringsvägen!.. gött.. Om två timmar börjar jobbet slutar klockan 21 idag såå drygt men man får väl helt enkelt tänka på pengarna ..  Mitt sex-and-the-city-tittande fortsätter hann med första säsongen igår och det är riktigt bra faktiskt!... Ja som man kanske kan förstå är det här ingen hipp dag direkt, mer att man går upp käkar gör iordning sig och sen iväg till jobbet och sen går och lägger sig när man kommer hem :S.. men imorron börjar jag klcokan 16 och då hoppas vi på sol :)..

Ha en bra dag!


orka ha feber nu.

å vilken dag detta blev då, hade väl inte direkt väntat mig denna trötthet och feber, jag hatar att ha feber man blir så attans seg.. I och för sig inte så hög feber men ändå är det ju ngt på gång, men jag får helt enkelt kämpa på..  Fint väder är det ju iallafall och det är ju något positivt :)..

Var och hämtade boxen nere hos maria innan. jag orkade titta på tre avsnitt sen somnade jag, men det verkar som en bra serie iallafall :)... Nu blir det till att äta lite sen fortsätta titta..

God Kväll

schteekt ska det va!

oj vad ska man säga, det blev helt enkelt gött partaj här igår :).. tyvärr var det ju som om att himlen hade öppnat sig och allt vatten i världen kom ner över Fritsla så vi kunde ju inte sitta ute då va och det blev inget kubb spelat.. men jag dukade upp lite fint inne i vardagsrummet och vi kunde stå i garaget och grilla, jaa man måste ju vara lite flexibel:)

Gott grillat blev det och lite stekt marschmallows blev det oxå, eftersom vi glömde att grilla dom fick vi helt enkelt ta fram stekpannan och steka, och jaa det funkade nästan lika bra som vanlig grillning:P..Sing star blev det oxå, har nog aldrig hört att ngt låter mer illa men roligt är det ju :)..

Ska snart gå ner till Maria och låna hela sex and the city boxen, det blir väl antagligen dagens sysselsättning.. Hade ju egentligen tänkt att springa idag och få tag i mitt motionerande igen, men har dragit på nån jäklans förkylning så jag får väl helt enkelt vänta några dagar till :S.. åå vad jag hatar att bli sjuk på sommaren går ju aldrig över då, men jag håller tummen och hoppas på att trenden vänder..

(bilden föreställer alla grillmeisters utom en, maria gick hem lite tidigare  förstår inte varför, hehe)

Sol, grill och partaj!

Låter som en optimal lördagskväll för mig det:).. Kom för en stunds sen hem från mormor och morfar i varberg där har det varit hyffsatt väder hela dagen så jag har pressat så mkt det gick :P.. Fick en stor påse med körsbär hem med! åå det är ju så gott :).. Eftersom mamma och pappa nu har åkt iväg för att uppleva det här med fjällvandring och annat tjaffs i vårt fina Norrland passar jag nu på att ha lite Grillferre här hemma:).. Kul att nästan alla flickorna kunde komma:). Slutade ju visst ganska vilt sist, och då var det inte ens så mkt alkohol inblandat hmmm men rooligt ska det bli iallafall..

Håller just nu på att koka potatis för jag ska nämligen försöka göra en egen potatissallad som jag ska ha till mitt kött låter väl så där vuxet avancerat men jag gillart och det blir en fräschare potatissallad för den delen!.. Har även köpt lite champissar som ska grillas tillsammans med köttet :).. kommer helt enkelt bli en toppenkväll enligt mig bara regnet håller sig borta!.. Känner att jag är väl kanske lite föör positivt inställd till denna kväll men jag ser framemot det och det är så här det ska vara på sommaren!.. Vänner, sol, partaj och bara ha det gött lixom ;)..

Måste se till potatisen, ciao!

Fredag och helg.

Sitter just nu på jobbet, är fruktansvärt segt här idag , hoppas att de fyra sista timmarna går fort men hur stor är chansen?.. Känns verkligen att det är fredag i luften och ja jag tror det blir en ganska bra helg trots allt :).. Ikväll blir det färd till Espevik, mamma å pappa åker bort nu så jag tänkte kan ju va gött å komma dit så lagar dom lite god mat :).. Sedan hoppas vi på bra väder vid kusten imorgon, bara för att jag åker dit kommer det säkert regna men jag hoppas ändå på en liten solglimt :)..

Trevlig helg! :)

saknad eller bara ett trevligt återseende??

Nu har sara varit här, mycket trevligt var det- längesen vi snackade:).. Kollade på Kopps helt sjuk film måste jag säga, att man ens kan tycka att något sånt är kul men det är väl den humor man är utrustad med helt enkelt..  Käkade popcorn och glass kändes som om man var barn igen.. sånt där gott man fick på lördagar, men nu när man är hemma själv då får man äta vad man vill när man vill ;) haha..  Oj vilket I-landsproblem va, får käka glass när man vill undra om de svältande barnen i afrika ens vet vad glass är? Fast så går det ju inte tänka heller.. inte enligt mig.. 

Nu blir det sängen och sedan jobb 7-16 imorron:S.. usch och fy, men jag klagar inte:).. Pratade en liten Snutt med MLi på msn idag med, wihiee varför varför blir det så jobbigt med all saknad hela tiden?, Men jag vet ju att då blir det bara roligare när vi äntligen träffas, samma sak blir det väl förmodligen med andra medlemmar i vårt kompisgäng och då kommer det absolut bli lika svårt!!! men jag får ju mitt med och man får se allt positivt vad vi kommer att få uppleva :)..

Oj vad jag tjatar.

.

feel good ?

vet inte riktigt vad jag ska skriva men på något sätt vill man ju alltid skriva en liten snutt.. kan ju säga att jag sov hos Caroline i natt, ja det var väl lite mysigt men somnade aldrig riktigt ordentligt utan det var som om kroppen sov men huvudet  fortfarande var vaket:S.. Om det ens kan vara så men ja något konstigt var det.. Så det var väl inte enklast i världen att gå till jobbet klockan 7 idag men det gick väl ändå till klockan 14 och jag fick gå hem:).. Mamsen vad hemma en liten stund för hon hade varit och klippit sig var väl trevligt men jag var inte direkt på toppenhumör:P.. Somnade i soffan i en timme och nu har jag käkat lite knäckebröd och känner mig en aning lite gladare :)

Sara ringde nyss, hon kommer hit på lite filmkväll vid sju :).. treeevligt, innan dess ska jag nog keka lite glass..Känner även att jag behöver ut och motionera lite mer, har inte blivit något sen veckan innan portugal :S.. Får ta tag i Linda för det är bara hon som får fart på mig nu för tiden:P..Men eftersom inte halsen ser ut som den ska får jag väl vänta ett par dagar helt enkelt :S..

Ha det gott!


9juli

Har känts som om det är måndag hela dagen förstår inte riktigt varför men en fördel är ju att det är onsdag och snart helg :).. På lördag kommer brudarna hit och det blir grillkväll, lite fördelar finns det ju med att ha FF :)..

Sov läänge idag det var gött, sen blev det till att vika all tvätt sen röja in det i garderoben och helt plötsligt var klockan ett och det var dags för middag och sedan iväg till jobbet.. Gick hyffsat bra att jobba idag men ändå är det drygt.. imorgon börjar jag 7.30 -14 ganska lagom dag.. ska iväg och sova hos Caroline nu, kan ju va lite mysigt när vi båda är hemma själva:)..  

Glad sommar!


08-07-08

Har nu varit hemma en hel dag, just nu hatar jag att vara hemma själv vet inte varför det är så just idag, brukar tycka att det är gött annars.. men kanske är det mina tankar som åker iväg en aning jag får väl helt enkelt börja förbereda mig nu att det kommer att bli tufft att åka bort hela hösten men jag försöker och bortse från de negativa och ser bara det positiva och jaa jag tycker faktiskt att det ska bli hur kul som helst!!:)

Ska kolla lite film nu.. lägger upp lite bilder från portugal oxå ..

God kväll!!!


"och det blev ju partaj!"

Jaa hur ska man då kunna sammanfatta en helt underbar vecka på bara ett litet fjuttigt inlägg? men jag kan sammanfatta det så här: Helt underbart att komma tillbaka till Albufeira och det kändes nästan som att tiden bara hade stannat upp i ett år och allt var precis lika bra som alltid, men såklart boendet var mycket bättre, en del folk saknade man men såklart man träffade ju nytt gött folk oxå ;)..

Många flygplatset hann vi med och mycket goa skratt blev det :).. Hälsade på Sandra och Julia oxå det var roligt,  vi fick prova på The Strip och oj vilket partaj det blev ;)..  Ja det går helt enkelt inte beskriva, men helt klart en av de bästa resorna i mitt liv!.. Kommer bilder senare!

Denna dag går åt till att packa upp och försöka kurera sig mot halsontet och sedan blir det jobb resten av veckan jippie....

Ha de gött!

RSS 2.0