lördag

Dagens horoskop enligt aftonbladet:

Jungfrun

24/8-23/9
Lördagen börjar inte så bra men kvällen blir magisk och kompenserar för alla tidigare irritationsmoment.

Mjauu.. det här var god läsning för miiig =).. eftersom natten bjöd på en massa irritationsmoment var jag ju ganska irriterad idag på morgonen när jag satt där trött o dan på tentan... Tentan är äntligen över! och jag ska bara glömma det nu, iallafall i tre veckor tills jag får veta resultaten och det är dags att börja plugga till nästa tenta!.. blää!.

Ikväll är det partaj på torgilsgatan i Borääs!.. jag är glad men håret mitt är inte så fräscht som jag hade kunnat hoppas så först blir det nog en dusch ;)..  Kvällens outfit är inte bestämt, något ska vara rött och det är ju i och för sig fixat, men vad ska jag ha för kläääder?!..

Black is king helt enkelt!..


tyrsdagen är sluut.

dagen är gjord, det är den 24:e fortfarande och inte den 25:e för det kommer imorgon ;).. kände att jag var tvungen att rätta mig själv, petig som man är va..

Afrodansen idag var känoners, ända tills att det kom något ur min näsa, det var inte vitt som vatten och inte gult som snor utan mer rött som blod, näsblod!.. aahh!!.. blää!.. hade det igår med så hej hej förkylning!.. Men vore katastrof om jag blev förkyld nu!.. ska ju på praktik snart o på avdelningen jag ska va får man ju knappast ha någon infektion!.. detta är alltså ett stort i-landsproblem här och just nu!..  Ska proppa i mig C-vitamin nu så att jag inte blir sjuk!..

Kom ingen bebbe idag, brorsan är väl så nervös att han studsar konstant.

god Natt!

-13,8

vaknade tio minuter innan klockan skulle ringa idag.. kanske för att jag drömde om älgar som jagade oss i skogen som sedan kastade dumle till oss... helt plötsligt hade alla älgarna förvandlats till ett utländskt fotbollslag och vi hoppar in i en buss på en bensinstation och det är cpvarmt!.. ja vad säger den här drömmen om mitt liv?..

idag är det iallafall varken någon vill eller inte, Torsdag!.. Torsdagen den 25 februari. Det betyder lönespecifikation, plugg och såklart afrodans!.. wihiee =).. Det jag ser fram emot mest är väl såklart afrodansen, för jag gillar att skaka på min rumpa och låtsats att jag är brunfärgad i en djungel i afrika..
Lönespecikationen denna månad kan ju nästan kvitta eftersom jag endast fick ihop fjuttiga 9,5 h förra månaden, katastrof!

Nu ska jag packa min matlåda som ska bestå av köttfärssås och skruvar!

Ha en nice....


up to date

Solen är framme och man börjar ju nästan tro att det går mot vår! men Ha! Där har man fel för om du tittar på termometern står det 10 f*cking minusgrader!!!..  Snälla vår kom till mig, jag är trött på att gå runt som en ispinne hela tiden!..

Idag sittar jag inne, pluggar pluggar o pluggar alltså det är vardag och inte helg!.. på lördag händer det, då ska jag ha tenta och jag vill klara allt som jag har pluggat på så att man kan lägga lite plugg på hyllan bara för ett litet tag iallafall =).. Sen lördag kväll bjuder på festens fest!.. the BEST Ms fyller 21 och jag ska såklart vara med o fira =).. wihii..

kampen mot beach 2011, har redan börjat och jag har varit på hoppis & skuttis en dag denna vecka och ska dit ikväll igen, jag var grym i måndags och jag kände mig som en proffs (önsketänkande) men ler gör jag ju så, så galen kan jag ju inte vara!..  eller jo.

En annan sak som jag iderligen går och väntar på är att bullen i ugnen snart är färdig så att jag kan kalla mig vid den gammelmodiga titeln faster Malin. Låt det ske snart!!..

ska också ta ett steg framåt i min ssk karriär, jag ska få praktisera på sjukhuus!.. det ska bli kul men också lite skrämmande, jag längtar!.. I sommar ska jag få jobba natt, tummen upp!

Nepp som sagt jag sitter ju egentligen o pluggar, o sist jag kollade så blir det inte mkt gjort om man sitter vid datorn samtidigt, har ju t o m svikit mina klassisar för att jag ska få mer gjort hemma.. vem lurar jag egentligen?

fred.
 
RSS 2.0