Tisdag

Hej där jag är en upptagen kvinna just nu.. Kan inte dygnet ha lite fler timmar och veckan några fler dagar? Iallafall till den 6:e maj? Snälla?!?!

Idag har jag gjort min 4:e dag på slutpraktiken det går verkligen hur fort som helst! Men ska nog gå bra detta! Bara man inte hade den jävla uppsatsen att skriva på med! Jag ber till någon som liknar Gud att hjälpa oss att bli färdiga i tid :)

En bild sen våran "bal".. Klänningen är på! 5-års jubileum i år.,


Fredag

Fredag och sen är det helg:) rätt gött! Igår va en händelserik dag! Jag hämtade Tildebus på dagis för första gången själv, hon blev så glad så det var inga problem att följa med faster!

Sen va Sebbe o Mikael o hämtade våran nya soffa:) nästan som man kände sig lite vilsen i den stora soffan om man jämför med våran andra! Men jag tror vi kommer trivas bra ihop alla tre!


Onsdag!

Att vakna upp med känslan av att man inte har kvar en enda tenta och att alla tentor är godkända är rätt så jävla underbart! Tänk vilket slit det har varit! Det som återstår är då vår C-uppsats och slutpraktiken på ortopeden..alltså bara roliga saker:)

Nu ska jag njuta av att det börjar bli vår och att det händer sjukt mycket roliga saker framöver!!

Här kommer bild på två glada prickar och en kaka jag bjöd på i påsk.


RSS 2.0