to tense

min så kallade blogg har varit mycket inaktiv likaså alla kommentarer från alla som saknar den ;).. haha nej men seriöst... svaret är helt enkelt att jag har bytt bo och flyttat in på äldreboendet Solgård i Fritsla.. inte en sekund över till denna tråkiga blogg helt enkelt :)..

Jag o Matilda har börjar hitta varandra som ett litet par, hmm nej men de e vi som är homies nu för tiden helt enkelt.. mycket bra och Borås är vår nya tillflyktsort! Igår var det mastermuffinsätande på tattarholmen i Kinna... mastist värre och inte många amerikanska cupcakes tillverkare som slår det!.. Jenntisen o Johan - "the love couple" är helt enkelt Masters på att göra muffins!.. Grattis till förlovningen måste jag säga med :)..

Jag har tagit tag i min rygg och börjat kampen om ett smärtfritt liv! haha ja men de e så sant som det låter!.. Jag har lämnat blod, kiss och tårar för detta och inget fel ska det vara på lederna iallafall.. jag har även fotografereat skelettet, inget svar där än men förväntar mig ingen större succé... herr sjukgymnast säger helt enkelt att jag är för spänd och måste slappna av i mina muskler som förövrigt är hyperspända konstant hela tiden!..

Nu ska här alltså börjas en ny kurs, basal kroppsavslappning och akupunktur!.. bota mig säger jag!..

Idag väntas en maxad flötdag och jag är ledig!.. Mitt tekniska jag har även tagit reda på vad jag ska få tillbaka på skatten och det blir inget annat än att det dras lite i mungiporna!

 


I miss my second language I need an american friend..

Får ändå säga att onsdagen blev ganska lyckad ändå... jobb, familj o vänner de e det man vill ha :)..

Imorgon blir det skene för röntgen, sedan borran med mamsen och sen hem för att fira våffeldagen så det står härliga till!.. 

me like!


onsdag..

Den första vårsolen har attackerat mig!.. mina små runda kinder har blivit en aning röda.. jag ska inte klaga över detta utan ska bara njuta eftersom jag så länge längtat!!

En liten arbetsdag blev det. Närmare bestämt 3,5 timma.. men jag bara blir glad över det lilla helt enkelt!.. Blev en lunchtripp till Kinna med mor o co. trevligt och jag luktar vitlök som en hel människa från ett annat land i fjärran öster..

Nu promenad med Matilda.. förövrigt andra promenaden för dagen, får väl vara helt okej ändå?

longing for the weekend

Jag har för mig att jag hade lovat mig själv att det var i denna veckan det skulle ske, det var denna veckan jag skulle komma ut och röra på dököttet?... ja än så länge har det inte hänt så mycket..

Ge-Kås med Linda idag, mycket trevlig liten tur... jag hittade inte så mycket kanske bra det :).. men det var alldeles perfekt mycket folk, inte allt för många hysteriska tanter, men klart att det var tillräckligt!!.. Tog kort på goe Morgan med, jag fotograf och Linda fick stå jämte hjälten..han tog tom ut snusen för vår skull ;) haha.. go kille de där!..

köpte lite saker till mitt fotoalbum jag håller på med, så skulle jag fortsätta med det ikväll laddad till tusen, men så hittade jag inte min penna jag brukar ha och inte heller något lim!.. Jag blev trött och väldigt omotiverad till detta.. får helt enkelt köpa en ny penna och ett nytt lim imorgon.. morgondagens mission helt enkelt!..

Nu är det lörda´ igen!

Denna vecka då jag varit hemma själv har jag bara ätit allt man inte får äta när föräldrarna är hemma.. haha kanske när man är 10 år men iallafall inte mycket nyttigt som gått genom min mage inte!!.. får bli ändring på detta!.. Nästa vecka hade jag tänkt om all is snart kan försvinna på vägarna vilket det verkligen håller på att göra DÅ! ska jag ut o springa, hej va det ska gå!

Igår var det förferre hos Riche igen, lyckat som vanligt har en bula i huvet, någon slängde in mig i ett bord och nån annan lyfte upp mig i benen, vad har man att göra för motstånd? haha nej men så farligt var det INTE!.. Blev utgång på Träggan senare, var väl ungefär vårat crew + fem fjortisar till, vi ägde det två meter breda dansgolvet och jag tappade bort heela min plastficka med körkort o VISA-kort och garderobsbiljetten.. känns det vanligt? JA!.. Men detektiv som jag är hittade jag hela kittet =).. tyvärr var hundralappen borta men sånt kanske man får räkna med..

Ikväll firar vi Robin!

dancing in the rain!



Har nog faktiskt aldrig blivit så glad av att vakna av allt regn som faller mot rutan!.. betyder dettaatt kanske är snön borta inom kort? Jag är nämligen så jefla trött på detta nu!

Har bestämt mig för att jag ska göra en investering för framtiden och börja pensionsspara.. usch det lät väldigt vuxet.. men jag tror starkt på det alltså! vilket kommer att göra att jag är hyffsat rik tills jag går i pension.. eller inte ;).. eller bara helt enkelt lägger tanken på hyllan ett bra tag framöver...

Idag är det fredag den 19 mars rättelse från igår, tryckfelsnisse hade nog varit i farten och antagligen va det en invånare från ett stort land i Asien.. haha..

iallafall dagen bjuder antagligen på utgång i Borran, börjar kännas väldigt vanligt det där nu, och det känns braa!. Imorgon blir det 20-årspartaj för Robin, något förslag av vad man ska köpa då?.. ingen fantasi här inte..

 

 


konstaterande...

...jag MÅSTE bara gå på bio nån dag, snart! Någon som vill följa med mig =)


Kaffe är en dryck som är svart, inte så god men något som man bara måste ha!..

Jag är ett socialt djur som måste få umgänge det är då jag mår som bäst :) Har hela dagen gått runt som en zombie, men så tog jag mig utanför dörren, efter 200 meter hade jag redan hälsat på tre personer, sen kommer matilda och går o vi går lite i byn och folk vinkar överallt! oo ibland är det bara härligt att bo i en by där alla känner alla.. fast jag kommer väl antagligen ångra att jag sagt det om en liten stund.. men det är iallafall bra ibland om man säger så istället!


need some exercise

Torsdagen den 19 mars är väl kanske en av de segaste dagarna år 2010.. kanske är det bara mitt egna fel.. det är väl så att man bara blir tröttare o tröttare hela tiden när man inte gör något.. och denna dag har jag uppskattningsvis legat i soffan 5 timmar av de 7 jag har varit vaken.. wihoo! vågen för mig!

Ska väl snart gå ut o gå iallafall.. fast jag hade nog egentligen behövt en fet springrunda som får fart på mig och som också gör att jag får utsöndra endorfiner, det är just vad jag behöver i detta nu.. jag behöver absolut inga mer vaniljbullar eller kanelbullar heller för den delen ;)

torsdag

Jag vill att tiden bara ska hoppa till juli nu! eller klart den kan stanna upp en vecka i bröjan av juni med ;)..

Idag är en enormt trist, grå och tröttsam dag.. tyvärr.. jag längtar bara tills att matilda hör av sig så vi ska gå ut o gå i detta trista och gråa väder :).. Har hämtat ett paket från H&M idag. alltid lika spännande när man inte riktigt kommer ihåg vad man beställde, men det visade sig att det var ett par "jeans" eller treggings som det numera kallas och en vit topp av något slag och jag gillade det =).. wihoo. nu är det bara min bikini som ska komma med, sen är jag redo att möta sommaren! Så komsi komsi!

Gossip girl perioden är slut i mitt liv för tillfället iallafall.. alla avsnitt tog slut så fort!.. men på tisdag åker Linda och jag antagligen mot Ge-Kås, hade ju lovat mamma att åka med henne men varför inte åka två gånger då ;).. Skulle åkt till Kinna idag, men min kropp bestämde sig för att den ville vara hemma och städa istället.. men har väl inte blivit någon städning av huset än vad jag kan se..

bulle hit o dit..

Helt klart fått i mig en överdos av bulldeg!.. den maxade bakdagen var mycket lyckad. Bullarna blev ursnygga och väääldigt goda, både som gräddade och i degform..

 hett tips från coachen: Stoppa inte i dig deg med massa jäst i som inte ens har jäst färdigt!! Jag har nu rapat kolsyrad magsaft hela eftermiddagen.. hjälp mig..

tre timmars jobb till kvällen. har väl varit med om mer ansträngande saker, så det gick fint!

 Har nu tittat på tre avsnitt av gossip girl.. snart är säsongen slut och vad ska jag ta mig till?.. Nu får mamsen komma hem så vi kan åka till ullared, jag behöver ett besök där känner jag:)

Baka, baka liten kaka...






tisdaaag.

Mycket omvälmande morgon, men den turned out fine anyway... du vet att jag finns här :)

Jobbat idag.. segt som satan eftersom min rygg kanske blev om möjligt ännu mer skadad efter badmintonen igår.. men jag måste väl få fortsätta leva även fast min rygg och nacke verkar strejka hela tiden??... ja ja badmintonen va roligt, kanske ännu roligare för Matilda eftersom hon vann med rätt så stora siffror varje gång:P men jag åkte iallafall inte ut först i rundbadmintonen en enda gång igår :).. happy face for that =)

Imorgon blir det stora bulldagen för mig o Jenntisen!.. wihoo bestämde ju detta förra veckan och jag tror det kommer bli kanoners =) gott om inte annat!

Nu ska jag försöka att inte spy eftersom jag mår väldigt illa av någon anledning :S sedan ska jag gå ner till källaren och sätta igång en tvätt... sen ska jag sova. skönt ska det bli!.  Man kan ju nästan tro att jag gått och blivit hypokondriker, men kanske bara till att inse att jag har ju faktiskt ondare än vad jag vill se att jag har och det gör mig inte gott..

Good night!

.a.

Har väl varit en ganska så seg dag egentligen.. fast promenaden i det fina vädret var ju helt klart njutning!.. Underbart att bara få gå på asfalten utan att slå halvt ihjäl sig!! Är våren här snart kanske?

Jobbet ringde och frågade om jag kunde börja klockan 15 idag.. det tar såå emot att säga nej men jag vill faktiskt ha ett litet liv utanför solgård.. för idag var det ju faktiskt ljusparty hos Anna-Lena och badminton i Borran inplanerat!.. jag blir ju så himla tokig utan socialt umgänge! och på solgård är det inte alltid så spännande man vill att det ska vara ;)..

Ringde en telefonförsäljare innan, som vanligt gjorde jag väl bort mig.. jaoo jaoo.. han fick sig ett gott skratt o lika så jag:)

Har idag kollat gossip girls så att det räcker och blir över! men herregud hur har jag kunnat missa denna serie?! Precis vad man vill ha ju!

Keep on going!

this is my life..

Börjar veckan med ett läkarbesök. hmm jaa det gick väl sådär.. fick ta massa prover remiss till räntgen och sjukgymnast.. hoppas att det händer något nu! Han kunde inte så mycket som var konstigt med ryggen förutom att ryggen var alldeles för rak! Jaha men fixa det då!

Måste bara nämna att lördagen var hur go som helst!.. Iallafall vår lilla förfest på 5 pers som bara va galen! Beer pong blev det en massa med.. tyvärr kanske det spåra ut lite i slutet när vi hade fått för många förluster mot oss ;)..

Ikväll blir det ljusparty hos Anna-Lena trevligt:).. Sedan vidare mot Borran och badminton! kan nog bli en bra kväll, men vad ska göras innan klockan 18 då? Jo får väl helt enkelt ta en promenad i det fin fina vädret:). . Höres!


glad!

Efter ett hejdlöst kämpande, fram med stora kniven och ett hack i fingret är den nu öppnad! att det skulle vara så svårt det kunde jag inte tro! haha.. men nu är det tre aporna öppnade och jag är redo för kvällen! Dricker ett glas yoghurt (otippat) och väntar på Matilda som ska komma o hämta mig sen drar vi vidare mot Borran och Richards lägenhet och sen vet man aldrig vad som händer!! Wihooo!


Gotti gott gott!!



Bra skit!



Kan bara bli en bra lördagskväll helt enkelt!!

sååå tummen upp!

Har kommit på att det är ganska bra att vara uppe med tuppen=).. Man får så himla mycket gjort då!.. Har redan varit i kinna en sväng o gud så bra!

köpte ett par enligt mig assnygga skor! Ohh jag blir så lycklig av shopping så det är inte sant.. sen köpote jag också ett rött nagellack som kändes bättre i färgen än det jag hade här hemma :)..

Gick en sväng till Hemköp också, köpte wienerbröööööd! Ska upp till Mikael och Therese så ska vi ha lördagsfest här på förmiddagen :).. Mums... och jag är inte alls avis på att mamma o pappa snart landar och slås emot av en varm vägg utanför planet!! nej nej!!..


lörda´

Lördag, hur gick det med min sovmorgon? hmm inte så bra va?.. Vaknade klockan 7:50 och kunde inte somna om! "Det va la gevet"!

Ska åka till Kinna en sväng tänkte jag.. kolla lite på lindex o sen åka vidare mot Visko o se om man hittar några käcka skor.. vi får se vi får se... har iallafall outfiten för kvällen planerad och det kommer nog bli kanoners tror jag ;).. Trots att gårdagens kväll var bland de tråkigaste på länge blev det riktigt bra till slut iallafall, jag klarar mig helt enkelt!

Nu ska jag titta efter om jag har något rött nagellack nånstans, för det skulle vara fräscht till kvällen =)

hörs säkert sen!

fredaaaag!

Fredagskväll och idag verkar ju alla ha någon att ha gott fredagsmys med... känns ju sådär kul när jag får sitta hemma med mamma o pappa å titta på Let´s Dance, jag bara skuttar av glädje och har mungiporna så att dom nästan försvinner i öronen! Nej kanske inte direkt.. Jag behöver komma ut, jag behöver träffa nytt folk jag behöver träffa folk som är lika oupptagna som jag!

Annars ser jag mycket fram emot helgen.. jag är ju ledig kan ju inte bli bättre, men hade velat åka till knalleland, fast det är väl kanske inte så hajpat att åka dit själv heller.. kul att gå runt och shoppa ensam? Får väl hoppas på lite trevligheter med Matilda imorgon istället :).. Äntligen är hon hemma! ..

Va hos Linda en sväng innan idag o tjöta lite, alltid trevligt :)..

Nepp jag måste helt enkelt få tycka lite synd om mig själv ibland!!...

06.28

Äntligen fredag!! Blev en tidig morgon idag igen..  jag bara längtar till sovmorgonen imorgon =)...

Men ca 7 timmars jobb och sedan är det helg! Kan nog inte beskrivas hur välkommen denna helg är! Inte för att jag har några storartade planer för kvällen och morgondagen är också ganska oklar, men det brukar alltid lösa sig och jag älskar fredagskvällkänslan!

Hörs inte.

. . .

Just nu är väl livet inte så innehållsrikt i lilla byn.. men nu har ju i alla fall Matilda kommit hem och det ska bli ändringar på det! Hoppas på utgång på lördag och sedan en jefla massa powerwalkande från vår sida hela våren lååång! ..
Har blivit en del jobb denna veckan ändå, eller ja tis-fre och det klagar man inte på :).. Fick reda på att jag ska förmodligen jobba hela midsommarhelgen, kanske inte riktigt hoppade av glädje men man får väl helt enkelt tänka på vad man får för det.. hehe..
På lördag åker dom... jag har hjälp till med packningen och det är inte så roligt när man inte ens ska åka meed jag är så avis!!..
jaoo jaoo nu blir det sängen och lyxfällan.. ooo vilken lyckad torsdagskväll!.. Och imorgon ska det bli snö igen!.. Känner ni hur den positiva känslan bara flödar?!

torsdag 7-16

ska strax gå till jobbet med en skrynklig skjorta på mig.. orkar helt enkelt inte stryka! Den slätar väl till sig lagom tills jag ska gå hem kanske..

Nepp jag väljer min ben som färdsätt ner till jobbet idag.. hoppas på att det inte är för halt och att jag kan leva utan nackont denna dag! ..

Hamstern har valt att titta på andra menyer vid det här laget...

Höres!

galet konstigt!

onsdag och det är riktigt kyligt ute asså! riktigt så att det slår in i själen!

Har idag varit hos Jenntan en sväng, mycket trevligt att träffa den tösa!.. tråkigt att det inte blir mer träffar men är väl så.. nästa onsdag ska vi iallafall ha en go bakdag, då vi ska baka kanelbullar, vaniljbullar och några andra göttiga vanlijbullar.. Mums!

Va på en kopp fika hos Camilla, lilla Hugo va där. vilken going va?!.. Han satt i mitt knä nästan hela tiden tills han till slut slocknade på golvet, sötis :)

Hamstern har kollat på menyn  och bara väntar på det gottiga att fylla kinderna med.. men kommer det något då?  nepp inget svar här inte och hamstern blir snart galen och struntar i gourmetmaten och letar efter annat gottigt.. så hoppas att kocken kommer igång snart och fattar vinken!

Nepp nu ska jag åka till jobbet!!! för att jag inte orkar att gå runt på isen och spänna mig och sedan resultera i nack och ryggont hela kvällen! så därför kommer jag nu smutsa ner rejält och ta bilen de 500 meter det handlar om!

tisdagsdag

Nepp nu vill jag bara att Matilda ska komma hem från Thailandet! Jag behöver en lika ledig vän som jag själv här vid min sida känner jag!!..

JAg vill ut i helgen vidga mina vyer och le sådär som man bara kan vid vissa tillfällen!.. Har idag haft min helvetesdag när det kallas värk i nacke och huvud.. men på måndag blir det utredning och jag måste få ett svar vad som är feel med min lilla kropp! Hoppas att farbror doktor kan komma med något bra svar.. jag har ett prositivt tänkande iallafall =)

Än så länge inget jobb imorgon, men man kan ju aldrig veta! jag hoppas på en liten promenad med jenntisen! <3

måndaag

jag hittade mitt fårskinn värt flera tusen kronor nerknycklat i nån jävla garderob här hemma, då  blir man så trött va?!.. och jag vet ju tyvärr som är boven till detta elände!

vädret är fint och jag har jätteont i ryggen vad ska jag göra med min 20-årigakropp som uppför sig som 90? ge mig ett hopp om att det snart blir bra!.. Har iallafall ledigt idag och det är skööönT! Kusin Carolina kommer hit och vi ska laga lunch gott gott, vet inte riktigt vad det blir men blir nog något smarrigt ;)..

Ikväll blir det förmodligen filmvisning av luftslottet som sprängdes här på danska vägen tummen upp.!

tack o lov!

Helgen är snart över och jag börjar ladda för mitt sista pass ikväll.. gårdagens jobb var ett rent helvete och det var längesen jag var så trött efter en dag.. imorse gick det mycket bättre =)..

Har försökt att inte fastna i soffan denna dag vilket det ofta blir när man jobbar två pass på en, men icke! jag har skött mig ganska bra tycker jag :).. Har gjort ett litet besök hos bror, skrapat bilen för att min retliga bror inte ville hjälpa mig utan valde att stå i fönstret o skratta istället.. tack tack:).. Nepp men det är väl helt enkelt jag som får lära mig! Bakat bananmuffins har jag också gjort, dom skulle visst vara nyttiga men jag vet inte.. Imorgon ska jag baka bröd har jag bestämt, inte för att jag har gjort det innan i mitt liv men det brukar ju vara så gott med hemmabakt bröd :). .så varför inte testa?

Mamma har börjat packa för deras SOLsemester nästa vecka, jag blir bara jätteavis! JAg vill ju också ha sol och varmt!! men det var allt en liten fågel som kvittrade mig välkommet ut i kylan i morse så kanske är våren på väg?


da week.

Att jag skulle överleva dagen igår var lite oklart på morgonen, men det ordnade ju upp sig och här sitter jag nu idag..

"Utgång" med Susie och alla hennes studentvänner i onsdag, sjukt roligt faktiskt och mycket gott folk :).. var musik quiz på cheers & beers.. tyvärr fick vi nog inte ens våran lapp rättad och där med kunde vi vinka hejdå till flygresan ner till Barcelona, men glad är jag ändå :)..

Igår kan man väl säga att jag gjorde en såndär toppen av alla mina pinsamma saker haha.. ska väl inte gå in på det för mycket men själv kunde jag inte ens hålla mig för skratt och var tvungen att skratta åt allt som blev så dumt o klantigt! haha..

Blev sedan en tur till mormor & morfar god mat och sedan en tupplur på det, härligt :) Sedan började gresasprutan påminna sig ordentligt och det blev inte mycket mer gjort på den dagen!.. 

H&M kläderna kom igår med som jag beställde i måndags eller nått så det gick riktigt fort :) Dessutom så passade allt bra fast vet inte om jag ska behålla allt.. vi får väl se, vi får väl se..

Idag är det lunch inplanerat med Kirre o Elin ska bli kuligt :).. Sedan är min "helg" över och det blir jobb och go mat lagat av mamsen :)

nöff

Onsdaaag! Det är dagen då det är dags för svinsprutan!.. usch usch, hoppas att den inte gör ont.. Det är också dagen då det är dags för en liten tripp till Varberg :).. Ska äntligen få träffa Susanna, vilket var ett antal månader sen!..  Musik quiz hörde jag ngt om också ;)..

Har nu käkat en mycket spännande (NOT) frukost och ska traska mig ner till jobbet, börjar 6.45 idag.. konstigt nog vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde.. ovanligt men jag är väl helt enkelt bara glad att det är onsdag och sen två dagars ledighet =) Happy face!

.

Underbaaart väder ute idag, jag blir så glad =).. fast har jag varit ute o rört på dököttet tro? hmm NEJ!.. jag blir så besviken på mig själv.. men jag tog sovmorgon sen har jag kollat på filmen Everybody´s fine.. en ganska seg film men också lite sorglig :)

Väntar nu på att håret mitt ska tårka sedan ska jag traska ner till Solgård igen, my new home, trevligt trevligt... slutar ju faktiskt klockan åtta ikväll vilket alltid är lika gött :)

Beställde massa kläder ur hm-katalogen igår! wihoo!.. dom kommer nog nästa vecka förhoppningsvis!.. Får väl bara hoppas att kanske hälften passar, brukar alltid vara så tycker jag :P..

ja ja vi höres! ha en bra dag!

 - soligt


lust

Sitter och rastar mig på jobbet, bara tio minuter kvar sen börjas det arbetas igen!.. Har fått tider hela resten av veckan, kommer nästan upp i heltid perfekto!!

Men mycket jobb betyder en rätt så förstörd helg..inte så roligt men har iallafall både fre o lör kväll ledig, tummen upp!.. Ja söndagen kan man ju bara glömma..tur att jag tycker om mina åldriga vänner så mycket :).. "ja du va ju inte så snygg i håret, men du kanske håller på att bli".. dom är så snälla så..

På onsdag ska jag ta svinsprutan.. trodde jag skulle komma undan men så bra blev det inte.. tur att jag är ledig två dagar efter om jag får ont av den!.. Snön fortsätter och falla och jag drömmer mig bara mer o mer bort till den 1 juni! Snälla låt det gå fort!!..

- Vad är det för en dag?
- Det är måndag 1:a mars år 2010
- Ja men det var ju mycket att lära sig bara de!

RSS 2.0