att "baala"

chillar i "stugan" eller den lilla friggebod mina föräldrar lever i under sommaren, men soft är det.. idag har jag och da familia strosat i Varberg och där va inte lite folk idag heller... men det var trevligt och nästan lite mysigt, kändes konstigt att det bara var vi fyra för en gångs skull.. mat blev det på cheears and beeaars (eller hur det stavas).. hyffsat gott var det med, men ingen hejdundrande matupplevelse var det inte.. men mätt för heela eftermiddagen var jag.. nog om detta!..

har nu tagit en liten öl med bror och mormor.. och inväntar maten som ska grillas om en liten stund... å vad jag gillar sommaren!.. fast tyvärr är det ju som höst ute och det blåser inte lite!!.. men men.. ska iallafall sova min första natt i husbilen inatt.. ja man saknar nästan campinglivet.. eller nej förresten!..

känner bara att detta var onödigt skrivande men i brist på annat så!.. hoppas torsdagskvällen i Borran blir lyckad idag!. .

bestämt!

efter många om och men funderingar fram och tillbaka har jag nu beslutat att åka ner till stugan istället för att gå ut med flickorna ikväll, kan tänkas väldigt tråkigt JA!.. men jag kände helt enkelt att det kan vara skönt att inte gå här och dra i det blå huset och att jag kan umgås lite med min bror mamma och pappa... åka till akfrika huset och göra staden varberg.. kan tänkas ganska trevligt JA!..

har precis varit ute å sprungit, var oväntat varmt ute idag!.. jag svettas som en gris och det gick inte lika bra som det brukar, men jag kämpar på ändå.. nu blir det duschen och sedan en varm bilfärd ner till kusten... längtar tills imorgon för då vankas det träff med Mr S...

hoppas att alla får en heerlig torsdag

onsdagen

sitter på jobbet.. har 45 meningslösa minuter kvar tills jag får hoppa på den svarta biken och cykla hemåt... men sen är jag ledig i heeela två dagar!!.. och vad ska då hittas på?.. har en del alternativ, men just nu känner jag bara för att komma hemifrån och kanske åka ner till stugan och hoppas på bra väder istället.. vill ju träffa alla väninnorna men nej jag har ju som sagt ingen ekonomi som pallar en utekväll, tyvärr!.. men vi får se hur det blir imorgon..

vill bara hem kolla mobilen och hoppas på att jag fått något litet brev av en viss person som går i mina tankar, rätt så ofta om dagen om man säger så!!..

Hörs!

tempo!

har precis varit ute å sprungit med Linda.. idag sprang vi snabbt!!.. nästan ohälsosamt!.. men det gick ju över fort då iallafall :).och gött var det! . försökte få med mig brorsan innan men nepp han väljer ju att shoppa istället, vad är det för en karl va?!.. det går inte an!..

Eftersom jag är något, eller jätteröd, i ansiktet nu (ligger nog i släktdragen) måste jag ta mig en kalldusch så att jag kommer tillbaka till rätt färgskala..
sen kommer godingen nr 1 hit, vi ska laga tacos, det gillar jag, blir i och för sig tredje tacosen sen i lördags men det gör inget.. 
Inget nytt om USA, jag börjar tappa motivationen till allt och funderar nu mer på ett land inte så långt bort men ändå så får jag älra mig den engelska jag vill bli lärd och äventyret det får jag ju med!... så nu har jag då en del funderingar på england.. men vi får se vi får see....

möt dagen med ett leende och lev livet!!

natten kändes som en sekund så var man redan uppe igen!... jag kan ju tyvärr inte säga att det är strålande sol och 30 grader varmt ute idag heller.. det är så där grått, tist och kallt som vilken annan höstdag som helst.. i juli...

ska till jobbet nu, tar på mig höstjackan på cykelfärden dit, skandal!.. men jag hoppas iallafall på en bra dag!..


smarta idéer

efter en seriös eftertanke och funderingar kring min ekonomi har jag nu kommit fram till att jag får leva på ca 70 kronor per dag tills jag får nästa lönen.. kommer detta att gå?? Svar NEJ!!.. tack gode gud att jag inte köpte skorna jag hittade på Visko idag!..

men jag ska försöka så gott det går.. jag börjat helt enkelt mitt äckligt snåla och fattiga liv just imorgon!.. kanske bara ska tacka jobbet att jag jobbar monster mycket i helgen!.. för då går det ju faktiskt inte åt så mkt pengar... å så kan jag ju spara ihop till bion på fredag.. haha jaa jag är sjuk i huvet! men är det någon nyhet? svar nej!

nu ska jag snart släcka min svaga nattbelysning och hoppas på en god natts sömn=)

God natt

ge mig!

fick sluta två timmat tidigare idag,, väärt!.. men vad ska man göra nu då?.. tänkte att jag går hem å ringer organisationen och får lite mer motivation, men nej dom kan inte göra så mycket mer än att rekomendera mig till att göra någon video om mig själv och sedan bara ha tålamod och hoppas att en familj snart hör av sig!

 jaha?! är jag en person som har bra tålamod kanske? det kanske nästan alla vet att nej det är inget jag är utrustad med... får väl bli soffan, sova igen några timmar som jag missade under natten och sedan får jag se vad denna gråa regniga och tråkiga måndag erbjuder!..

hörs!

funderingar kring skilsmässor och dyl..

det är måndag jag är hemma på rast.. får ju passa på när morsan är hemma å lagar mat:P.. slutar klockan 16 idag, tungt eftersom jag kanske på sin höjd sov en kvart i natt?.. varför blir det på detta viset ibland??..

när jag kommer hem senare idag ska jag iallafall ringa till Stockholm och huvudkontoret och säga att dom letar fram en ny familj till mig!!.. jag blir ju deprimerad av detta! VArför skulle den jefla familjen skilja sig mitt i alltihopa!!..

men på ett sätt är jag glad och lycklig iallafall.. och jag vet precis varför ;)..

tjo å tjimm!

lördagen

att jag å min kusin ens fungerar i det dagliga livet är ju ett under!.. telefonsamtalet vi nyss hade kan man ju bara le åt... blir ingen bio iallafall, vi e för sega orkar inte ta på oss kläder, blir mjuiksbrallor, tacos en hyrfilm å så liiite godis för våran del istället... tack för det!

har legat och sovit i princip hela dagen, är dags att göra något vettigt och vakna upp ur dvalan.. jag går ner i källaren viker all tvätt, röjer upp och gör det snyggt eftersom min underbara mor och far entrar scenen imorgon, och ja det ska väl bli trevligt, men det är faktiskt skönt att bo själv oxå!..

trevlig lördag och förlåt emil för att jag inte ställer upp på fest ikväll.....

lyckad tillställning

det är lördag och vi firade MLis 20-årsdag en aning sent men vi gjorde det igår!.. mycket trevligt måste jag säga ;).. haha fick reda på en del roligheter och en del saker som blev lite överraskad över:P.. men jag ska väl bara ta det som en komplimang kanske, vad vet jag ;)..

ikväll får det blir lugnt med min underbara kusin som jag tycker så mycket om!.. antagligen bio, men har inte riktigt koll på vilka det går nu.. får helt enkelt kolla upp detta!..

nu är jag hungrig och jag måste ha något i min mage NU!

heeelg!

känns fortfarande väldigt tråkigt att man inte har någon familj där borta i det stora landet, och man vet inte riktigt hur det blir nu.. deppigt!

men ska försöka glömma allt som har med amerikat att göra nu i helgen eftersom jag är ledig !! =).. ikväll blir det 20 års-partaj hos MLi, trevligt värre jag är taggad!!.. imorgon blir det biomys med kusinen, och på söndag ska jag å caroline för en gångs skull umgås:P.. låter som en bra helg tycker jag, som jag hoppas avslutas med en träff med en viss herre jag tycker om ;)..

eftersom jag är mycket stolt över mig själv över detta jag har utträttat idag måste jag berätta det.. jag har nämligen varit ute å sprungit upe i sportstugan, och det gick riktigt fint 6,2 km blev det, och det känns lagom jobbigt i benen nu,.. får bli soffan en halvtimma sedan göra iordning sig inför festen;).. !

Trevlig helg!

hepp..

blev inget new jersey heller.. känns tråkigt tungt, får verkligen hoppas att nästa familj känns bra!.. ååå, jag hade verkligen hoppats på dom!.. men nu är det väl bara till att tänka om igen..

sitter på jobbet, knappt en halvtimme kvar att jobba, snälla låt tiden gå lite fortare!!..

totalt seeeg.

Fyy vilken dag va?!. jag har legat i soffan hela tiden och sovit, hur fasen lyckas man med det?.. jag är helseg nu, inte bra med tanke på att jobbet börjar om en halvtimma... icke bra att börja jobba såhär sent på eftermiddagen..

men det är iallafall bara i 5 timmar som brukar gå ganska fort, är väl bara lite segt fram till klockan fem nu när jag kommer sen så går tiden fort :).. det måste den göra för jag vill hem å kramas lite med Mr.S ..


torsdagens ändrade planer..

nej men va roligt med LITE regn idag!! =).. herregud!.. nästan att man flyter bort... hade mina planer på att springa i sportstugan idag, men icke, vill inte riskera att halka på någon våt stubbe eller nått, så nej det får bli imorgon istället!!..

har iallafall gjort mina ärenden i stan idag, och igår när jag packade väskan tänkte väl inte jag på att det skulle kunna regna idag, så jag fick gå där inne i stan i mina kort shorts!.. nej det var inte alls kallt eller blött!!.. blir nog till att ligga under filten hela dagen fram till jobbet.. och jag ska inte ha dåligt samvete för det:P..

samtalet med familjen igår tycker jag gick ganska bra, men dom har tydligen flera tjejer till samtidigt som dom intervjuar så jag får väl bara hålla tummarna att dom väljer mig.. hoppas hoppas..

rosorna jag fick i måndags av han som e så go, har redan vissnat tyvärr.. kanske att jag måste slänga dom redan idag... dom lever lixom inte alls!.. tråkigt..<3

intag soffläge!

happy face..

Samtalet är över, det var en psykisk pers asså!.. hehe eller nej jag tror att det gick bra, klart det var svårt i början, men sen i slutet kom jag in i engelskan mer och mer.. och ja det känns fortfarande som det är en bra familj :).. en del saker man kanske skulle velat att det var annorlunda, men jag tror att dom trivdes rätt bra med mig... imorgon skype helt enkelt!!..


nervous like hell!

vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, om ca 20 minuter ringer den nya familjen och jag är så nervös att jag skulle kunna spricka!... ahh Panik!. men jag måste försöka vara mig själv, intala mig att jag är bäst i världen på engelska så klarar jag det här!.. jag vet ju att jag klarar det, men hatar bara att vara såhär nervös!... usch usch usch...

Springningen idag gick bättre än på länge, skööönt!.. på torsdag gäller det igen!.. imorgon är jag heelt ledig, vilket är underbart!. Måste bara försöka komma iväg å handla.. Och hitta någon present till älskade MLi som har partaj på fredag =)!!..

Nepp återgå till peppning och jag hoppas att detta går bra!!..

Be för mig snälla..

wihi!

Mr. S kom med en bukett rosor, jag är glad och jag mår bra igen:).. Man ska helt enkelt släppa lös känslorna och inte tänka så mycket ;)..

Tisdag, jag börjar jobba om en kvart, alltså får jag hoppa på cykeln snart.. sedan blir det springtur, måste handla eftersom no food råder i mitt kylskåp!.. Halv åtta ringer familjen från Amerikat!.. Ahh panik!.. men jag får komma på en del frågor så löser det sig nog...

Ha en bra dag!

<3

vecka 30

Igår tog det en halv evighet till att somna! Men till slut så :).. Idag är det Måndag, ny vecka nya möjligheter som man brukar säga.. och ja jag tror det kan bli rätt bra detta till slut, eller jag hoppas det iallafall..  Ringde till CC verkar som jag kan ha kvar min visumträff den 21:a eftersom det är ett tag kvar och det är nog inga problem med att få en ny familj..Vilket är bra eftersom mina tågbiljetter inte går att boka om! Panik..

Den nya familjen från New Jersey skickade ett mail och dom verkar mycket trevliga och roliga så jag har höga förhoppningar om detta:).. får helt enkelt se vad morgondagens samtal visar!.. Nervöst!

Eftersom min endaste lilla semestervecka är slut så vankas det jobb idag, och ja jo jag är väl rätt så laddad för detta, ska inte vara på min vanliga avdelning men ändå på den gamla så jag tror det kommer gå fint :).. låt det bara gå fort till kvällen..

Ha en bra dag!

Ååå lakritsbåtar! Får man taa?

En sak som är riktigt säkert är att jag är riktigt käääs på Lazerdome!.. om någon vill veta hur man går minus är det bara till att fråga mig! ;).. Men det var kul iallafall och jag skapade ju en del glädje på banan, alla visste ju att dom fick poäng om dom träffade på mig!..

En mycket trevlig tillställning i Tittebo, för en gång skull var det lugnt och sansat hela kvällen igenom, ja å Gurra hittade tom ett gammalt nintendo i ett skåp, där fastnade vi, varför denna förtjusning till tv-spel för?.. vet icke men jag gillar det bara helt enkelt!.. somnade väl runt 04:30..vaknade upp runt tolv, tittade mumindalen, käka frulle och sen avslutades det med Sunes Sommar!.. helt klart en av de bästa filmer som har gjorts!.. en goood lördag / söndag helt enkelt..

ikväll vet jag inte vad som händer, kanske en promenad? kanske en sprintur?men helst av allt skulle man ju varit U-hamn och lyssnat in Magnus Carlsson! 

Lev Livet..

new jersey?

jag har gjort mig i ordning och jag är snart redo för en tripp till Borran... blir antagligen lazerdome eller gokart, vi får se.. jag tippar för det billiga alternativet!.. men vi får se...

är iallafall otroligt varmt i Fritsla idag om någon skulle vilja veta, är just nu 27 grader inne i vårat kök och jag är varm...

ha en bra kväll!

ändrade planer..

har fortfarande sömn i ögonen och är varm av värmen från duntäcket... jag vaknade nämligen för bara några minuter sen.. vad är det som är fel? antagligen rätt mycket.. blir inget manhattan längre iallafall, familjen ska skiljas, min vanliga otur? hmm jaaa kanske det... men har iallafall en ny familj på G från New Jersey får väl se när dom ringer :)... men deras brev kändes väldigt bra och positivt så jag deppar inte ihop för detta =)..

Gårdagen blev till slut riktigt bra, flickorna var här, körde ett varv med uppdatering, får man ju göra när man inte ses så ofta längre (tyvärr).. men trevligt var det och jag tog hem "vinsten" på Chicago!.. Och allt det andra tråkiga som hände verkar ju faktiskt lösa sig riktigt bra även fast det kanske inte är riktigt så man vill ha det.. men det blir bäst såhär.

Idag blir det förmodligen Susanna, treeevligt =)

att falla så lätt..

semestern och allt det glada är slut... Köpenhamn var helt underbart och en mycket fin stad.. vi var riktiga turister och försökte verkligen se på allt som vart värt, tror jag iallafall:P.. det blev lilla sjöjungrfrun, ströget, christiania, Tivoli och den mest galna åktur jag upplevt!, nån liten båttur i hamnen, en titt på Parken, plus en massa promenad! God mat och trevligheter!.. Vädret var ju bra det med =) Så ja, man kan sammanfatta allt med att vi har haft det gott helt enkelt!

här vill jag skriva något.


Vacation

jag har semester, jag har semester, jag har semester!. wihoo! jag är överlycklig! Härligt med en heel vecka utan jobb:P.. imorgon blir det köpenhamn, trevligt värre!.. ska hämta hem Mr. S snart sen åker vi med tåget här ifrån Fritsla runt 8 imorgon.. kommer bli kanoners! måste bara kolla upp vädret, och kära gode gud! låt regnet hamna någon annan stans i världen!..

ha de bra!

stress redan nu...

Eftersom att ta bilen till jobbet är emot mina principer och cykelnyckeln var som bortblåst denna morgon, fick jag helt enkelt ta löpet 06:43.. jag hann, jag blev svettig, jag flåsade, och jag tog rapporten först av alla!.. jag kom inte försent heller:P.. bra av mig!

Känner att detta kommer bli en underbar dag!

lördagen i ord.

Varför sitter jag här? borde egentligen sova... men måste ändå berätta om min mycket händelserika (not) dag!.. den började klockan 08:24 då Matilda ringde, å varför säger man alltid att man inte sover när man blir väckt av telefonen? jag fattar inte det!.. men iallafall det var bra att hon ringde för då kunde jag gå upp ta på mig löparkläderna och ge mig ut å springa en sväng =) BRA!..

Sedan jobbet, gick hyffsat bra.. sedan hem å sätta på sig feestkläderna och vidare mot 20 årskalaset i mariebergsparken.. treevligt var det.. hoppas att det blir en lyckad kväll för alla födelsedagsbarnen =)!

Nu ska jag sova! har 8,5 timma kvar att jobba sen är det SEMESTER!!... fy fääään va gött, och jag ser mycket fram emot dagarna i Copenhagen med MR. S...

Tack å God natt

too much alcohol!

Herremingudskapare! Hjälp mig! Vad hände med den lugna och spontana torsdagskvällen?! slutade ju helt enkelt med att jag såg inte klart, var tvungen att gå runt å halvflörta mest hela tiden.. klänningen blev fläckig, byxorma gick sönder och natten slutade väl ja kanske inte så man hade tänkt sig :P Men kul hade jag, åt min första subwaymacka i livet, men fick jag någon god erfarenhet av det tro? Nej! Den var icke god!
Tack flickor för en mycket trevlig kväll!

Dagen genomlider jag här på jobbet, går hyffsat bra men ja man kanske har mått en aning bättre!.. men jag håller ut för attt på måndag är det semester!

<3

sleepyhead!

Torsdag, och enda dagen på veckan som är LEDIG!.. gött!.. Jag vaknade halv elva, vilket betyder att jag sov i drygt 11h.. Inte likt mig men bra av mig!.. men att sova länge gör också att dagen går extra fort!..

men har iallafall städat lite och sen har jag varit ute å prungit mina 5 km idag!.. =).. wihoo!..

nu längtas det bara till kvällen, runt 18 kommer flickorna och vi har en spontankväll, vet inte riktigt hur det kommer att sluta men vi åker in till Borås och sen hoppas jag att den sluter på Tullen, men vi får se ;).. Det har ju iallafall ryktats om att pissregnet snart ska hålla upp, och ja det vore väl väldigt bra!!!..

Känner ändå att det kommer bli en lyckad torsdag med goda vänner!

mitt i veckan.

Fritslatöserna åkte till stora staden Borås för att shoppa på Knalleland, ja herregud borde få mitt kort avklippt! Blev iallafall mkt köpt tyvärr hittade jag ingenting på rea? hur fään lyckas man med det när alla affärer har hur mkt rea som helst?!.. man blir ju nästan trött på sig själv!.. men jag gillar iallafall alla mina köp =)..

Känns som om jag har jobbat en heö evighet nu fast egentligen har jag ju bara jobbat 4 dagar i sträck?! hur går det till... men imorgon är jag iallafall LEDIG!.. Underbart!.. Blir först en springtur på förmiddagen, och sedan Borås med flickorna å så lite Melody Club får la vi försöka hinna med:P..

<3

hurt

Sitter på jobbet, har rast... var väl bara ren tur att jag kom hit i tid idag, råkade ju nästan försova mig :P.. hur ska man förklara det när man börjar klockan två??.. Men rääs blev räddaren i nöden helt enkelt!..

Blev antagligen helt slut efter händelserna på förmiddagen!.. var ju nämligen ute å sprang idag i värmen! tummen upp till mig och jag måste säga att jag är stolt över mig sjäkv nu när jag fått på mig löparskorna ännu en gång:P.. antagligen kommer jag vara ännu stoltare på torsdag då mitt andra pass är inplanerat!.. jag följer ju nu som ni alla vet ett väldigt strickt träningsprogram:P

jobbar till halv nio!.. seeegt men absolut mkt bättre än 21:15=).. hoppas på gäst ikväll och sedan blir det shopping i knalleland imorgon! Wihoo! har väl egentligen inte pengar till detta men jag vill! Man lever för dagen, tar en dag i taget helt enkelt!..

va snakker dänsk!

Det är måndag, ny vecka nya möjligheter, vaknade upp i Borås, där regnade det, otippat eller vad?!.. iallafall drog vi in till stan, började fantisera om stora staden Paris och Disneyland hur roligt det kunde varit, men det visade ju sig att det kostade en halv förmögenhet att åka dit nästa vecka...!

Nepp vi tänkte om, och kom fram till att Köpenhamn är nog rätt lockande ändå, spelar ju ingen roll vart man är egentligen vi får nog treeevligt ändå lixom:P.. Så Köpenhamn mån - tors helt enkelt!..

jobbet idag, var rätt rörigt men gick fint, blev en del utmaningar men jag tyckte att jag redde ut allt galant!.. imorgon är första dagen på mitt nya träningsliv! har helt enkelt skrivit ut ett träningsschema 6 veckor framåt och detta ska följas!.. iallafall så gott det går:P.. hehehe


Ska vi dra igång festen nu eller??

Det är söndag, det var fest igår, jag är inte så farlligt bakis faktiskt, skönt det.. jobbet kallar klockan 12 låt det gå fort tills det är över, för då får jag träffa en person som gör mig glad =).. treevligt..

lite smått követ ute idag om man säger så... blir ju underbart att jobba i huset där ventilationen inte har hittat!.. men jag klagar inte på vädret för det regnar ju inte!..

gårdagens utvärdering, är helt klart positiv!.. mkt trevlig förferre här hemma på altanen, att det kan vara så mysigt att bara sitta några flickor å tjöta, sedan blev det promenad genom stora byn Fritsla, mot Jakobs hus där han fick en väldigt fin födelsedagssång.. och heelt traschade paket tyvärr... någon gång under promenaden så gick påsen sönder och de fina halsbandet m.m. gick i kras fullständigt!.. åå så typiskt, men jag tror att han uppskattade det ändå!..

Några bilder:

är det protein i en jordgubbe?

då var det lördag, vi har legat å schteeekt på stranden hela dagen, götta tyvärr får man ju aldrig ngn sol på halsen:P.. nackdel på brassestol!..

Nu har vi köpt en massa god mat och grillen är på G.. grill å chill på altanen på danska vägen 15 idag igen helt enkelt ;).. Sedan blir det 21-års partaj hos Jakob, han fyller ju nämligen år idag, så grattis till dig grabben, hoppas du blir glad för våran fina present vi har fixat:P.. jobbet imorgon är på en helt annan dag så får helt enkelt inte tänka på det idag.

Det är ju sommar, sol, partaj, god musik, goda vänner och fest i byn, vad mer kan man begära? jo jag vet en sak ;).. Aldrig är man nöjd va..

men jag är helt enkelt glad och lycklig flicka =)..

God Kväll..

i rusning..

Att leva i detta tajkon som råder på danska vägen 15 just nu ärä inte riktigt min grej asså!.. nepp här måste röjas upp.. får bli en turbostädning här hemma, matlagning och sedan iväg med tösera och sola å bada lite på en ort här inom kommunens gränser... sedan blir det grillkväll i Ubbhult med alla de små gamla klassisarna, eller ja jag hoppas så många som möjligt kan komma iallafall!.. träff med Susanna i kinna runt 18 blir det iallafall =)..


3 juli.

Klockan är tidigt för en fredag som denna, det är dimmigt ute och man ser inte det man brukar se.. vart tog solen vägen? jag saknar den redan, men får hoppas att den kommer lagom till 12 eller så:P..

Har ju tydligen varit äckligt varmt i natt, och ja de kan jag nog hålla med om, men saknaden efter stora fluffet duntäcket blev ändå för stor runt 4-tiden så då åkte det på!... Dopp i Furusjön blev det igår! Skönt faktsikt hade nog kunnat plaska runt som vilken badanka som helst tror jag, men sällskapet tyckte inte det samma..

Hepp nu blir det duschen och sen börjar arbetet om en timma!..

Ha en bra dag!

veckans inlägg..

fyy fäään, för att åka hem från Espevik i detta fina vädret för att  jobba!... usch å fy!..

Dålig uppdatering från min sida, men har helt enkelt varit en rätt så upptagen kvinna denna vecka.. blev picnic med Rääs i måndags, mkt treeevligt, sedan Espevik i tisdags!.. gött med årets första 21gradiga dopp i den blå sjön som kallas havet.. Schteeek hela onsdagen som avslutades med glass på tretoppar och en vinst i minigolf i societentsparken!.. gött å massa chill av hallonpaj!.. kussen och jag somnade helt enkelt som två små sorkar igår kväll men skönt det!..

Blev iallafall mormors goooda köttbullar till lunch =) Nu har jag en timma kvar att jobba (nej jag sitter inte vid datorn på arbetstid) sedan blir det dopp i Furusjön! wonderful!..

no news från Amerikat, vilket känns en smula oroande i magen.. men det är ju trots allt långt dit såå, tålamod =)

då var vi uppdaterade ja!

RSS 2.0