Mobil = borta!

jobbet gick bra idag, och vi kom hem vid sextiden.. snon hade smellt bort ner vi gick hem fast den er fortfarande kvar pa berget.. Har tvettat nu med sa man kan ga i rena kleder igen.. Ner jag kom hem sa hittade jag inte min mobil alltsa er den borta!!.. Usch! Jag hoppas verkligen att den ligger i mitt skap pa jobbet annars blir det inte roligt :S.. Far helt enkelt leta imorgon..

Ska ga till doktorn igen imorgon eller pa torsdag eftersom jag nu har atit alla mina piller! :D.. herligt att det er over iallafall. bara jag er frisk med och att proverna blir negativa.. Men det far vi vel se da, kanske att man kan borja motionera lite oxa for det blir det ju inte sa mkt av deta annars men desto mer kakor pa eftermiddagsfikat, vilket inte er alls bra!.. usch for alla dessa kakor, har even kommit fram till att vi behover nog inte flyga hem vi kan nog bara flyta over havet eftersom vi blivit sa tjocka:P.. Hoppas verkligen inte att det er sa illa ner vi ska aka hem :P..

Nu blir det mat sedan sova! :)

SNÖ!

Sitter pa jobbet just nu och min daliga arbetsmoral har visat sig starkt idag!.. Forsta snon har kommit sa nu er det vitt ute!.. aa kallt att ga till jobbet pa morgonen :S.. men er ju ganska fint oxa:)..  Eftersom vi nu gor ca 2050 far om dagen blir det mycket arbetstimmar borjade vid 06.15 idag och slutar nog ungefer 17.30 far se till att bli lite piggare pa att jobba bara :P.. men efter den goda frukosten blir det sekert bettre:)..

Angande Linda som undrade ner man kan ringa mig sa gar det bra efter 18.30 alltsa vid halv niotiden i Sverige :).. Alltid roligt att fa hora lite uppdateringar hemifran;)..  Kom en Jhonny Cash lat i oronen innan  da tenkte jag pa min lilla pappa der hemma :)..

Back to work!

jaa shit!.

Mandag och ny vecka igen, tror att detta var den lettaste mandagen hittills borjade iofs inte sa bra ner vi glomde vara tvettpasar och far nu ga runt i samma kleder som vi jobbar i men det gar vel fint:P.. Fick tyvarr inte tvetta min vita jacka som har gront hestslem over hela sig!.. men ska ha forsta tjing pa tvettmaskinen imorgon sa att jag slipper ga runt och se ut som om jag snart ska forvandlas till hulken eller ngt..

Just nu har Patrik och Gus lite angest her,dom har nemligen kommit pa att vi inte tjenar sa mkt eftersom kursen har gatt ner och dom har fatt for sig att dom kommer ga 7000 kronor back men sa illa far man ju verkligen inte hoppas att det blir.. Vi har ju det roligt her iallafall :)


hestflock!

Oj vilken sondag det blev!!.. Skulle rida hast och vi gick dit, sen kommer en hel flock med losa hestar!!.. visade sig att vi skulle vara med och frakta dom till ett annat stelle! skitheftigt! Sa vi gav oss ut och helt plotsligt galopperade man med massa losa hestar jemte sig!.. och vilket utsikt! dom skulle till en hage precis vid havet och det var jettefint =)

Sedan blev det lite after hourse pa puben dock inga alkoholhaltiga drycker utan det blev ngra koppar kaffe och kakor.. mums! maste varit ngt konstigt i kaffet for sjukt flummiga blev vi och satt bara och fnittrade at ingenting, men kul var det.. sedan blev det promenad till affaren der vi inhandlade kvellsmaten som bestod av speghetti carbonara i pase, mkt gott faktiskt om man gemfor med nudlarna som vi annars lever pa.. sedan blev det kiwi och skyr till efterrett MMm...

exakt fyra veckor idag tills vi vender hemat igen, det kenns helt overkligt att vi redan ar inne pa andra halvan! Man far helt enkelt se till att njuta ennu mer av det goda!
 Idag blir det tidig sanggang eftersom det inte blev sa manga timmars somn i natt.. Att vi lever i ett Big Brother hus er nu bevisat till hogsta grad!.. Idag anlende det ett nytt par till huset och det ska komma ennu 10 stycken menniskor i veckan :)

God Natt!


27/9

jahapp da var det lordag jag och caroline har nyss uppteckt ett café her i lilla Husavik kanske inte jettemysigt, men enda vi fick i oss en liten kopp kaffe iallafall :).. Vi hade tjejkvell igar pa vart lilla rum, mycket mysigt var det, sedan hade Tanja fest sa helsade vi pa lite der sen gick alla till krogen men vi orkade inte henga pa..
Eftersom Ake kom hem klockan sex i morsers gick vi in vid 11 och veckte honom, inte sa populert fran hans sida men kul var det.. 

Ikvall blir det formodligen puben:).. Ska bli roligt eftersom vi inte varit der pa hela veckan :)..


Her kommer lite fler bilder! :)




Trevlig helg :)

Grattis Kirre!!

Maste bara borja detta inlagg med att gratulera min kera ven Kristin, hoppas du far en underbar dag!


Nu fortsatter jag mitt trakiga liv som sjuk och icke sysselsatt, fick lana en dvd av tarzan igar, har redan kollat pa tva filmer, vet inte om jag orkar ngn mer eftersom hans hela perm med filmer bestar av action! Alltsa ett stort gapande hal der alla mina romantiska komedier ska sitta!

Tittade in hos MLi och hittade en lista jag kunde ta av henne for hon verkade ju ha lika trakigt som jag:)..

STEG 1

Skostorlek: 35-36
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2

Skor som du bar idag: Har inte haft skor an idag
Dina svagheter: blyg
Målsättning: gora det besta av situationen!

  

STEG 3

Första tanken då du:
Vaknar: vad er klockan
Somnar: vet inte om man har en tanke ner man sover

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: Donken
Adidas eller Nike: Nike
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: Choklad:)



STEG 5

Svär du? Hender vel ngra ganger per dag
Sjunger du? Forsoker att udvika detta
Gillar du skolan? Ja ibland
Tror du på dig själv? Ja de e klart


STEG 6

Har du under den senaste månaden:

Druckit alkohol? Ja
Shoppat? Japp
Ätit en hel ask müsli? Nej
Ätit sushi? Ja, vet inte om jag tyckte om det
Stått på scen? Ja
Bakat? JA!
Stulit något? Nej


STEG 7

Har du någonsin:

Däckat? Ja
Blivit kallad hora? Nej
Blivit nerslagen? Nej
Slagit ner någon? Nej


STEG 8

I framtiden:

Namn på barn? Filippa
Hur vill du dö? Hmm
Vad vill du bli när du blir äldre? En snell tant


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Ganska manga:)
Antal CD-skivor du äger: vet inte
Antal piercings: 2 i venster och 1 i hoger ora!
Antal tatueringar: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Några gånger
Antal saker jag ångrar: helst skulle man inte angra ngt..

Hur ser din lista ut?


wihoo..

Japp her forsatter man att vara sjuk mar i och for sig battre idag igen, men efter overvagande med mammsen der hemma har jag kommit fram till att jag blir hemma en dag till..

Som vanligt hender det ju inte sa mkt her sa jag har inte sa mkt att skriva om men jag har iallafall haft tid och ork idag att tjuva lite bilder fran vennerna pa facebook sa att jag kan visa lite vad vi haller pa med..  Ventar pa att borasflickorna ska legga upp mer bilder nu ner dom kommit hem :).. Bilderna er fran ner vi grillade uppe pa en kulle for att fira min fodelsedag, nar vi fick en spontan ide och besteg ett berg, var ute och red och till sist lite utsikt over en sjo pa berget kolla in bilarna sa ser ni hur hogt vi faktiskt klettrade;)
 

enjoy!

sick and tired.

Ja ens vardag kan verkligen andras pa tva sekunder det har jag merkt nu.. Hade ju lite sader ont i halsen igar, blev bara verre och verra fram pa eftermiddagen tills jag sen inte stod ut lengre och gick och snackade med chefen, han ringde till doktorn och sedan efter en kvart var jag der..
tog lite tester med mera och sedan var det klart att joo lilla Malin Gunnarsson har bade oroninflammation och halsfluss! Jipppie! Hoppade nestan till av lycka INTE!!.. Jo sa da blev det till att fixa lekarintyg och sjukskriven pa obestemd tid..Ska dit nesta vecka igen och kolla halsen sa att det verkligen har gatt over orka!..

Resten av kvellen igar blev till att forsoka samla pa sig saliv sa lange som mojligt och sedan ta sats till att svelja och bara onska att man kunde sova ifran denna hemska dag, och det gjorde jag somnade nog halv atta och vaknade vid elva idag:).. Sa idag er jag lite bettre har kommit pa att det er sjukt trakigt att ligga pa ett hotellrum som bara har en tv-kanal som endast spelar reklam och en del musikvideor.

Hoppas verkligen pa att jag snart blir battre och att jag kan komma tillbaka till jobbet, det trodde man aldrig att man skulle sakna att ga till det dar jobbet men det gor jag faktiskt!!.


Avsked

Hej hej! Sitter just nu pa jobbet orkar inte ta tag i mitt liv och ga och hjelpa Guss med pungkulorna men snart jag lovar.. Har idag mkt fruktansvert ont i halsen och jag hoppas verkligen inte att det ar en halsfluss som knackar pa dorren. hoppas hoppas bara det ar att jag sovit lite for lite det senaste..

Sa Hejda till Borasflickorna idag.. sorgligt var det och det kommer att bli tomt utan er <3 Men vi ses ju snart hemma igen!!.. Ner dom akte hem., borja man oxa tenka pa att dom kommer fa treffa alla vennorna bara inom ett par dar! Och det er jag avis pa! Hade varit sa rolgit att treffas allihopa, Varfor kan inte alla bara komma hit och ha jetteroligt med mig for en weekend eller sa?;).. tenk pa forslaget flickor!!..

Nepp nu ropar kulorna! Baahh

Utflykt.

Japp igar var det utflykt med jobbet som gallde, bussen gick vid 9 pa morgonen en del borjade redan oppna sin lilla ol da men jag avstod.. hehe,.. vi hann se mkt olika saker, bla tva vattenfall, ngt stalle dar det bubblade i jorden, och sa ngra mer fina utsiktsplatser och till sist badade vi i en varm kalla :).. riktigt herligt var det!..  Vi svenskar och ett antal finnar hade den lilla bussen och det var riktigt partaj hela dagen jatteroligt.. Var hemma runt 18, bytte om till lite finare klader och sedan var det bara till att ga ivag till pizzabuffén som vantade pa oss :).. Mmm vad gott det var men man at som vanligt alldeless for mkt och var som en klubbad sal ett par timmar framat av kvallen...

Sedan blev det lite forfest pa hotellet sen gick vi till Eidiss pa fest och till sist tillbaka till restaurangen som forvandlats till ett "disco" riktigt skoj faktiskt!.. IDag ar man val dock inte riktigt lika pa G, orkade val upp ur sangen for sisadar en timme sedan :S.. inte bra for da gar dagen sa fort och sedan ar det mandag och jobb imorron  usch!..
Ikvall blir det tacos till kvallsmat riktigt gott ska det bli!.. Var djungelman Tarzan har lagat till det at oss, mkt snellt och jag hoppas att det smakar bra!..

For ovrigt har vi kommit pa att pa torsdag har vi varit her halva tiden, kan knappt fatta det, helt plotsligt ar man val hemma pa danska vagen 15 igen och vet inte riktigt vad man ska gora med sitt liv, fast forstass kommer det ju vara roligt att traffa alla igen och jag lengtar tills dess!!..

Blasigt!!

Helt sjukt att det redan ar torsdag och snart helg igen! Hær blaser det nestan storm sa det var kempigt att ga till jobbet imorse, igar hade jag tur for da fick jag aka med en snell gubbe:)..

Maste saga tack till MLi for att hon gjorde min blogg sa fin:)..
Ikvall blir det antagligen krogen trevligt :).. forra torsdag var ju riktigt skoj sa jag hoppas pa det besta. imorgon ar vi bjudna pa middag hemma hos Gunnar och frugan, dom e sa snella dom, igar fick vi smorgasar och kokt egg oxa :).. helt lyxigt att fa fardiga smorgasar inte varje dag det inte..

Pa lordag ska vi pa utflykt till ngt vattenfall sedan till en varm kella och sa blir det pizza till kvallen med hela foretaget och antagligen puben efter det.. kul ska det bli:)..


Mandag igen..

Happ da var den goa helgen over och jobbet var tillbaka, sjukt vad en helg gar fort!.. Blev fest tors, fre, lor vilket gor att man var lite sliten  och tittade pa film hela dagen igar, tre rackte for mig men de andra tittade pa en till, helt klart var the Holiday den besta!..

Jobbet idag har gatt mkt fint och det ar inte sa manga far kvar nu sa vi kanske kommer hem i nagorlunda tid.. till kvallen blir det en springrunda upp till sjon som vanligt, tankte vara ambitiosa och springa runt sjon oxa nan dag men det far bli en annan gang..

Gillar att vara har men borjar sakna vannerna hemma, men jag vet ju att ni finns dar nar jag kommer hem :).. 

Snabba veckor

Tjoflojt igen!. Sitter pa jobbet (igen) luktar for en gang skull ganska gott, inte av faren utan av maten som snart blir serverad :).. Segt som vanligt, inte alla jobb man far sitta pa en bank och lyssna pa musik och leta kluvna hartoppar i en halvtimme.. ar jag uttrakad? Svar JA!!.. men jag gillar det anda pa ngt satt..

Vennorna har ska aka hem en del av dom.. eller ja en ar iallafall saker sen far vi se med de andra tre.. trakigt tycker jag, men dom far gora som dom vill. aldrig att jag vill aka hem inte nu..

Igar var jag och caroline ute och sprang eller ja vi forsokte iallafall.. det blaste nastan halvstorm!!.. Men vi hade bestamt oss for att ta oss upp till sjon och till slut kom vi fram shit var nojd man var sen.. Sedan var det puben inplanerad men det blev inget av det.. men Ake och Oscar m.fl. kom dit dom hade haft ganska roligt, men ar valdigt trotta idag sa det ar nog allt lite kempigt for dom.. hehe.. jaoo jaoo snart kommer mina kompanjoner upp och ater emd mig.. fplotsligt kom jag pa att sen nar dom har akt hem har jag ju ingen att ata frukost med forran dom fran linan kommer.. traaakigt!.. men men det loser val sig:)..

Ikvall ska jag forsoka ta tag i alla kort a sant sa att det blir lite roligare hær!

Puss o kram fran lilla mig till dig

tisdag.. 48 dgr kvar.

Happ da sitter man pa jobbet igen,, gatt ganska bra idag forutom att jag knappt kan halla uppe ogonen,.. brandlarmet gick igar kvall nar jag nyss hade somnat sen blev hela nattens somn rubbad.. Borjade en timme tidigare idag med, och ska fortsatta med det.. eller ja det ar upp till mig men om jag borjar en timme tidigare varje dag far jag ju automatiskt en
timme extra :).. smart av mig!..

Vad som hander ikvall vet jag inte.. kanske far ga och handla lite.. vara 8 paket nudlar som vi hade med oss har namligen tagit slut.. nudel och varmakoppen ar ju verkligen en delikatess har, tragiskt och man langtar ibland hem till den riktigt maten!.. Mest av allt saknar jag lingon, det har dom tydligen itne kommit pa hur man tillverkar har...

sprattlande ben och rinnande innehall..

Sitter pa jobbet, vantar pa att tvatten kan komma sa att jag kan sortera upp den i hyllor, var en liten svang inne i slaktet, han fragade om jag ville kutta av halsen, men jag vagade inte nu andrar jag mig.. hade ju anda varit lite coolt att man skurit av halsen av ett far.. annu en sak pa listan som maste goras innan jag lamnar Island..

Dagen har annars gatt valdigt bra, suttit och sorterat gummiband  ch skurat en trappa for hand, jaa vad gor man inte for att fa tiden att ga:P.. helt sjukt ju..

Kanske ska oppna ngn verksamhet med guidning inne pa slaktet, hade ju varit ngt for mig..vi far val se. .
Ska lana Bellisens ljudbok sa kanske dagen gar lite fortare..

haha nu kom en estlandare och fragade om han fick lana torktumlaren, som om han behover fraga mig for det..

Toppad till tusen..


Söndag idag, riktigt röj igår.. Först blev det grillning uppe vid berget, jättemysigt och fint väder var det.. Fick presenter av Johanna, Bella, Elisa och Mia.. ett jättesöt hundlejon, en fin hatt som johanna tillverkat och en flaska skumpa.. Sedan blev det en snabb dusch och isländsk hemmafest, kul kul..

Sedan blev det krogen jag var toppad även så alla mina goa kamrater.. Kvällen slutade iallafall med en dans ute på balkongen klockan halv fem på morgonen utfärdad av mig och Bellisen, en åskådare hade vi, antagligen en polack med sjukt dålig musiksmak!, men käckt var det..

Dagens planer är att titta på penisar på penismuseet, måste bara vänta lite för att vissa av oss är en del bakis denna dag, jag hör för ovanlighetens skull inte till denna sort, jag är mer den toppade sorten som går runt och fnittrar konstant hela tiden.. men kul är det.. Efter museet blir det gudstjänst i den lilla kyrkan här i byn..

Imorgon är et jobb igen, men man försöker inte tänka på det allt för mkt, vi får helt enkelt se fram emot helgen då det är islandshästar inplanerade :)..

Bilder från kvällen hade jag gärna lagt upp men det har vi inte orkat med än så det kommer vid ett annat tillfälle :)

helan gore

Happ da var det lordag igen da. har snart varit har i tva vecvkor har gatt sa sjukt fort!!... Jobb veckan var som ni alla vet valdigt segt men anda gillar jag det!.. Igar var det partaj forst forfest pa hotellet och sedan en svang pa krogen, blev inte sa lang stund jag behovde ga hem... eftersom vi firade min fodelsedag fick jag pa ngt satt alla klunkar hela tiden nar vi spelade olspelet.. men lite kul var det faktiskt..Ikvall blir det grill pa berget med den fina utsikten och sedan puben igen..

Forsokte lara James, en engelsman pa jobbet, snappsvisan helan gar pa svenska men det gick inta sa bra men efter sisadar 100 ganger sa kunde han iallafall forsta raden... Sedan forsokte jag a martin aven forklara for en annan kille vad en negerboll var men det gick inte heller sa bra.. men kul ar det att man far kompisar fran sa manga olika stallen har :)..

Idag har det varit bakisdag och vi har handlat mat, satt pa en bank och tittade pa havet och bergen i typ tva timmar.. var saa mysigt och det ar verkligen fint har nar det ar sa fint vader som det ar idag..

Eftersom mitt svenskamobilnummer inte funkar alls tanka jag att ni kan fa mitt islandska, sa kan vennorna ringa nar ni vill for jag saknar er!!.. Vill ju veta allt som hander hemma...  0035 48943575 det ar numret och det ar bara till att ringa nar ni vill men tank pa att jag jobbar till typ sex pa kvallen och tiden ar tva timmar efter har :)..

hejsvejs!

Födelsedag

19 ar idag, Grattis till mig:).. Fick en fin sang pa morgonen plus ett par goa yllevantar av caroline :) och en skagging puss pa kinden;).. Annars maste jag saga att dagen har varit den varsta hittills, glomde MP3:n sa jag hade ingen musik de forsta timmarna, men sedan fick jag lana Christians.. sneell hest ..

Men fint vader ar det iallafall ute och det var riktigt kyligt nar vi gick till jobbet idag, hade mina lila fingervantar pa mig..usch maste bara saga att jag ar pa daligt humor idag och hade garna varit hemma a firat mig med god tarta med familj och vanner, men icke! jag ar fast pa en liten skitÖ i havet!!.. Hoppas jag blir pa lite battre humor i eftermiddag! Nu ska jag forsoka ragga lite mer jobb sa att jag far mer overtid! finns ju inte sa mkt annat att gora an att jobba har sa ge mig jobb!!..

le!

41 graders bubbel

Sitter pa jobbet nu, som vanligt... bara 40 minuter tills alla slutar nu sa att jag o carro kan borja pa att stada upp och skolja av allas klader :).. Efter jobbet blir det bubbelpool  utomhus :).. gott ska det bli har langtat hela dagen!!.. Och imorgon ar det mina fodelsedag, hehe blir nog lite annorlunda kan jag tanka..

Blev erbjuden att byta jobb med en tjej, var valdigt nara pa att gora det men nu borjar jag uppskatta mitt jobb och det ar javligt soft!!.. och jag gillart! har ju rast hela tiden och far planera min dag for mig sjalv..

ha de gott!

sysslolÖs

Sitter pa jobbet igen, har gjort nastan alla mina sysslor och det har itne ens gatt en timma :S.. ar tjugo minuter kvar tills de forsta borjar sin rast, sen far jag sitta a keka frukost o dricka kaffe i ca en timme :).. gott sedan forskoa dagen att ga till nasta rast.. har hand om tvatten for alla tjejorna idag med, jag tog pa mig den uppgiften frivilligt!.. oj oj da har man inte mkt att gora.. men sneeel heest ar jag :D..

Forutom att jobbet nestan ær for slappt gillar jag livet pa Island, men aldrig skulle aldrig vilja vara en islanning!

Ska ga och leta blodfleckar nu!

kuttad.

Ar pa jobbet nu, som staderska har man inte sa mkt att gæra sa jag far tvatta golven typ hundra ganger for att ha ngt att gora, pa andra sidan vaggen har precis hanger det massa far pa en lina, luktar inte sa farligt faktiskt, var precis inne i rummet dar dom kuttar huvudet, later lite hemskt nar faret precis ska do och bahar, sedan rycker det lite och aker vidare pa linan dar den blir av med huvudet. mm later mysigt va! ;)..

Ar ganska ensamt att vara staderska man far hitta pa egna saker att gora hela tiden och bara vantar pa rasten, men jag hoppas att det blir battre snart nar man kanner sig lite mer hemma..

Ha de gott!

RSS 2.0