Gött fölk!

Igår var det partaj!!.. fään vilket gött folk det finns här asså :). känner på mig att det kommer bli två goa månader!!.. Ikväll spelar ett inhemskt band på puben så det blir la fest ikväll igen :).. Förferre på hotellet och sedan promenad till puben fem minuter ifrån, finns ju faktiskt fördelar med att det är så litet här :)..

Dagen har varit väldigt slapp, eftersom inte det finns ngn spis här på hotellet och det inte går att laga ngn mat så har jag levt på tre knäckebröd och ett äpple under dagen, ska snart göra lite nudlar och en toasts till kvällsmat mmm vilken härlig lördagsmiddag :)..

jaa idag åker MLi hem hade så gärna velat vara där nu när hon äntligen kommer hem!! men vi tar igen det sen när jag kommit hem igen!.. 

Här kommer lite kort :)


  

Fredag

Happ då har man näästan varit här en vecka och vi har endast jobbat en dag.. första dagen gick väl så där.. först fick vi bara sitta och vänta i 3,5 timma på att få en uppgift sen fick vi äntligen en uppgift och det var då att göra kassler:).. hehe jo det gick väl fint, men nu har jag fått en riktig grej att göra så nu slipper jag köttet och ska jobba som tvättare och städerska :) heeerligt att inte ta i allt det äckliga köttet!!..

Ja men nu blir det iallafall partaj ikväll och jag hoppas på en bra kväll!!

Hoppas alla har det bra där hemma :)..

schmirr schmirr

Happ da var man framme i det kalla landet Island, gar runt i vinterjackor och det ligger sno hogst upp pa topparna.. har i husavik ar det jattefint!!.. Har inte borjat jobba annu men vi har varit pa en rundvandring i slakteriet luktar inte karlek om man sager sa och varre blir det val nar faren anlander...

alla arbetare bor pa samma hotell och ar hur gott som helst nastan bara svenska ungdomar mellan 19-25.. igar var det partaj och det blev riktigt livat :).. Imorgon borjar slaktkarriaren. klockan 7 ska vi infissa oss och ta pa vara sjukt snygga arbetsklader.. dom hade inga mindre skor an 38 sa jag far helt enkelt ga runt i tre storlekar for stora skor men Hej jag klagar inte :)..

Ar lite smatt trott idag och blir nog mest chill tills middagen och sen ska vi upp pa kullen och hoppa i en tunna med varmt vatten!!..

all the best for now!!

25/8-08

Nu var det dags för mig att dra iväg till Islandet! Kommer sakna er alla!

Ha det bäst!
Puss & Kram Malin



lammschteeeek!

inget vidare va?! men förmodligen kommer nog bli ganska mycket av den varan framöver.. Väskan är så gott som färdigpackad. i nuläget väger den nästan exakt 20 kg! herremingud hur ska jag kunna släpa runt med så mycket packning?..

SÅ här ser reseplanerna ut: 02:30 lämnar i Fritsla för färd mot Landvetter 05:00 lyfter planet mot Reykjavik och vi anländer 05:50 lokal tid.. Efter landningen ska vi hitta en flightbus som tar oss in mot stan ca. 1h väg..
När vi väl är inne i stan ska vi få tag i en taxi och försöka hitta Gesthouse Andrea där vi får hålla till under dagen.. Vad vi gör på eftermiddagen är väl ännu lite oklart men vi är väl helt enkelt turister.. senast 20:15 ska vi befinna oss på Keflavik, flygplatsen inne i stan för att åka vidare mot Akureyri där en buss från nordlenska står och väntar och avgår 21:45 sedan blir det ännu en timmes resväg mot Husavik och hotellet där vi ska bo i två månader framöver.. puhh känns som om man kommer vara ganska trött när dagen äntligen tar slut, men spännande är det!!

Nu blir det till att sova lite middag, för man kommer väl förmodligen inte kunna sova i natt..

Kräfta Skål, Älg svälj!

Happ blev ju som sagt kräftskiva på Danska vägen 15 i går.. Det var något med stämningen som inte stämde eller så var det bara att vi alla var lite smått trötta och orkade inte vara lika vilda som vi brukar.. Men goda kräftor blev det, vitlöksbröd lagade vi ända tills brandvarnan satte igång men dom blev förträffligt goda och vi sex små tjejer fick i oss exakt 24 stycken! de ni!..

Sedan blev det sällskapspel för hela bunten, måste säga att det blev ju inget brakkalas men trevligt hade vi!! Folket började trappa av en efter en redan vid halv tolv.. men jag å jenntan höll väl oss vakna och  runt halv fyra kom vi i säng tror jag, treeeevligt snack över några öl och bragokex blev det!!

Det kommer förmodligen inte bli så svårt att få denna dag att gå, måste först städa sen se till att allt är tvättat, gå igenom det jag köpte på Ge-kås å sen ta fram allt som ska ner i väskan..  Och sen är det ju bara själva packningen kvar!.. men det blir väl imorgon..

Måste oxå få tag i en massa bra musik till MP3 men tyvärr så verkar det ganska mörkt på den fronten..

MAT!

Kräfthatten på!!

Happ uppstigning 07.15 imorse då puuhh för tidigt!.. men vi skulle ju till Ge-Kås och klockan nio var vi där.. inte alls mycket folk så vi fick en parkering ganska så nära.. Fick iallafall köpt nästan allt på listan vilket var mycket bra, plus lite till då såklart, men va fäään är ju alltid bra. Hittade en plattång för 249 spänn och jag hoppas på succé men vi får väl se:)..

Snart kommer tjejerna och vi ska börja förbereda inför partajet, först ska jag å carrisen hinna med att färga ögonfransarna med, fråga mig inte hur vi ska hinna det men allt går ju om man bara vill.. Blir ju som sista kvällen med gänget nu när man drar iväg snart, känns som om allt kretsar runt Islandsresan just nu, men ändå har man inte fattat att det bara är 2,5 dagar kvar.. När ska man egentligen fatta att man inte ska bo hemma på två månader utan i ett land där dom knappt kan egnelska!!.. Hur ska detta gå?!

Jaoo jaoo, nu blir det iallafall goa kräftor gött å dricka och ett gött fôlk! Precis så som det ska vara!!

Sååå bra!!

Nu har jag sett den! Sex & the city filmen! Och den var absolut så bra som jag tänkt mig! Synd bara att det tog 40 veckor innan jag fick sett den men nu var det absolut värt all väntan :).. Man blev både ledsen och glad, allt som en bra film ska innehålla!..

Efter filmen var det pizzadags, eftersom de andra var och tittade på Mamma Mia hade dom redan hunnit till pizzerian och tagit ett bord så det var bara till att slå sig ner och beställa:).. Efter allt biogodis var jag mätt som en flodhäst så det fick bli en delning med kussen.. Capriziosa och jag måste säga att det var en mycket god pizza!.. De andra drack öl men eftersom vi var chaffisar för kvällen fick vi nöja oss med ett glas vatten.. men det gick fint det med..

Imorgon blir det då dags att dra iväg till GeKås klockan åtta är det planerat att vi åker och hämtar upp Carrisen.. På vägen hem blir det svängen om MM för att hämta upp kräftisarna..

Nu blir det sängen, man måste ju vara utvilad när en hel dag av shopping står för dörren!

fixas och donas.

Jobbigt med alla dessa förberedelser!.. Vaknade vid nio idag, läste tidningen käkade lite frukost och sedan var det bara till att sätta igång.. Gick ner till tvättstugan och började vika och stryka tvätten, men känns aldrig som om det tar slut men någon gång så får vi väl hoppas att det gör de..

Har även fixat kräftorna till morgondagens partaj! 229 kronor / kilo!! Ja det svider kan jag säga, men jag hoppas att det är värt! Åkte sedan till affären för att panta och handla lite olika saker.. Fick med mig en hundralapp men glömde sedan plånboken och sedan när jag stod i kassan visade det sig att jag inte hade tillräckligt med pengar! Ååå så pinsamt, men det löste sig och jag får väl köpa resten en annan dag:)..

Resten av dagen går väl till att städa övervåningen, sy om byxorna jag köpte igår och sedan börja packa ner saker och ting i den nya väskan som jag så fint prydde med mitt namn igår, blir ju oxå biokväll, med mat och dryck efter det, mysigt tror jag!..

För ovanlighetens skull så regnar det denna dag! 

Regnet tar nog aldrig slut.

oj vilken dag det varit! Steg upp vid niotiden. åt frukost och sedan var det dags för mig och mammi att åka till Borran.. Vi kom väl dit och hittade en parkeringsplats:).. När vi väl steg ur bilen tror jag himlen öppnade sig och har inte varit med om så mycket regn på länge!! Vi fick helt enkelt gå med sura skor och blöta byxor hela dagen sen!! usch!!
Fick iallafall gjort en massa som att växla pengar, shoppa alldeles för mycket (igen) men hittade iallafall två par jeans, en tjockkofta, en annan kofta, en svart långärmad, en resedagbok och en ny resväska. En turkos med kodlås, jag tror att vi kommer att trivas bra ihop :)..
 
Efter färden i Borran blev det cykeltur ner till jobbet, fick en härlig massage men nu känns det som om nacken snart går av:S.. har skitont hoppas bara det går över snart.. Sedan blev det ett farvältagande av min snart 99-åriga vän lite sorgligt blev det allt men hoppas att vi ses igen... Till kvällen blev det också ett besök hos Farfar och Rosa. Rosa hade precis bakat bullar så det blev en god kopp kaffe och en varm bulle :) Smaskens!!

Imorgon blir det då biokväll, och så ska jag försöka jaga rätt på några stackars små kräftor till kräftpartajet på Fredag!!

Mm så hett!

Just i detta ögonblick får man nog leta efter fulare människor än mig!! Håller påatt göra slingor så nu har jag en sån där ful plastmössa påtryckt på huvudet med en vit äcklig massa inlindat om håret... Men jag hoppas på ett bra resultat och att jag kan släppa känslan av att vara en halvblondin..

Var sista dagen på jobbet idag, och har nog aldrig känts så segt som idag, men de fyra timmar jag var där tog till slut slut och jag la mig i solariet en liten stund men hade ingen ro så dom 22 minutrarna kändes som en halv evighet.. är jag rastlös på något sätt kanske??

Imorgon blir det att komma upp ur sängen i en normal tid och sedan åka vidare på mot Borran, mammi och jag ska åka runt och köpa lite bra och ha saker växla pengar å sånt där.. Sedan tjugo i fyra ska jag få massage av Reinhold ska bli såå gött!.. Känner mig som en stel 75 åring och det är väl inte riktigt meningen när man inte ens är fyllda 19?!

Håret skall sköljas!!

långlistan

hittade en lååångt lista hos MLi som jag tänkte göra hoppas det är ok för dig ??

Sammanfattning av sommaren 2008

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Japp

- Dog någon som du kände?
Nej

- Vilka länder besökte du?
Sverige, Belgien, Portugal, Tyskland

- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Ett roligare jobb

- Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
1 juli

- Största misstaget?
Tro på något som inte alls var som man tänkt sig

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej.

- Bästa köpet?
Mina nya skor

- Vad spenderade du mest pengar på?
Fest i Portugal!!

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja :)

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Låtarna dom spelade på Rock Café i Albufeira

- Va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare

- Vad önskar du att du gjort mer?
Hittat på roliga saker med vännerna, och motionerat

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Klagat på mitt jobb

- Blev du kär i sommar?
Om jag inte redan va de....

- Favoritprogram på tv?
OS

- Bästa boken du läste i sommar?
Lyckans hjul

- Något du önskade och fick?
En bra sommar

- Något du önskade dig men inte fick?
Ännu en solsemester med vännerna

- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Sov och firade!

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Mer fritid och bättre väder

- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Go

- Vad fick dig att må bra?
Vännerna

- Vem saknade du?
MLi

- Sommarens sötaste?
Chris

- Sommarens hetaste?
Jonas

- Sommarens största kärlek?
Sex & the city

- Sommarens besvikelse?
lilla "romansen" i början av sommaren

- Sommarens bästa?
Portugalresan och utekvällen i varberg

- Sommarens snällaste?
jaa du


de va längesen!

Tisdag idag då, inte hunnit med så mycket på min lista idag.. Susanna kom vid halv tolv och sedan även Kristin:).. Mycket trevligt var det, satt mest och tjöta, men gamla minnen det kan man ju prata om hur länge som helst!!.. Bakade banankaka idag innan dom kom, mycket lyckad om man får säga det själv!. Blev Pizza till lunch idag, kebab.. Har tydligen varit polare med pizzabagern innan för han tyckte det var längesen jag var där:P.. hehe oookej, visste inte riktigt vad jag skulle säga men jag log,betalade och gick!..

Om 45 minuter ska jag infinna mig på jobbet, sista dagen.. känns väl lite sisådär men ändå vet jag ganska säkert att jag kommer att återvända dit för att tjäna ännu mer pengar..  Jahapp, och så har denna dagen gått och sedan är det endast fem dagar kvar... oj oj oj..  
  <--- Husavik

Alrighty!

Jag ee glaad!.. lyssnar på god musik och har det extra bra helt enkelt.. vaknade upp till

Björn gustavsson idag hade en sjukt go dröm, ja å kussen va på fest kan det bli bättre ;).. Sedan har det blivit förmodligen sista solningen utomhus tills jag drar vidare mot det kalla landet Island.. Har även hunnit med en promenad med Linda, det var så gött väder att man bara inte ville sluta gå..

Huvudet är som en förvirrad badboll och bara virrar omkring, vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i.. men har iallafall börjat plocka ut det viktigaste sakerna att göra som t.ex. betala försäkringen som gör att jag är säker när jag är i väg, sedan att försöka komma på vilket som är bäst, betala 250 kronor för att åka tåg i tre timmar eller betala 500 för flyg samma sträcka men på endast 45  minuter? hmm tål att tänkas på..

Har även en del att göra denna veckan som till exempel att: göra slingor i håret, träffa susanna, åka till Farfar, åka till Ullared, hålla i en kräftskiva, åka på bio, grilla lammkotlett, fira 19-årsdag, tvätta, städa, packa, jobba ja och en hel del massa annat som man inte ens vill komma på när man ändå sitter här och tänker.. alltså tror jag att denna sista vecka här hemma kommer att gå fortare än att jag stänger ena ögonlocket..


16/8 - 08

Sitter på jobbet nu, har endast 25 minuter kvar av min 9 timmar långa arbetsdag idag:). Gött ska det bli att komma hem, titta lite på tv:n och sen krypa ner under det goa täcket :).. imorgon börjar det klockan 07.30 och håller på till 16 och sedan har jag bara en dag kvar! :).. Nedräkningen började när det var 10 dagar kvar att arbeta, helt sjukt vad fort det har gått.. men bra är väl det, ju fortare kommer vi till Island! När vi väl har kommit till Island får väl tiden stanna upp en aning men något säger mig att det kommer den inte att göra...

Inget planerat utan bara lite oseriöst!

Here in your arms

Låten hörde jag på Radion innan idag, får mig alltid att tänka på när vi satt där på balkongen på Zakhyntos förra året:).. Ååå vad det var roligt!

Kom ihåg.

oj oj blev en stressig kväll på jobbet, men vi jobbade på fint och blev klara i tid Heeerligt, imorgon blir det två pass först 8-13 sen 17-21, usch jag orkar inte, och tycker inte det är speciellt roligt längre, men va fään det är ju bara tre dagar kvar nu!.. kämpa på helt enkelt..

Ska strax lägga mig under täcket och slumra ett par timmar, gött ska det bli!

Kommer hela tiden på nya saker som behöver köpas eller bra saker att packa ner, blir väl helt enkelt så att man får gå med penna och papper i fickan nu sista veckan!

GOD NATT!

15 augusti.

Vaknade upp klcokan tio i morse efter 12 timmars sömn, förstår inte hur jag kan sova så mycket, men kanske är det bra att vila upp sig.. Börjar jobba klockan 14 idag, sedan blir det väl att tillbringa resten av sin vakna tid på Solgård, kanske inte riktigt men det känns så iallafall..

Hade fått svar från Stockholm också, verkade inte helt kört iallafall, hon tyckte jag skulle höra av mig efter Österrike så får vi se hur det blir med allt där, och om inte jag blir reseledare kanske jag blir Barnflicka i Stockholm då.. hmm jaa hur låter det??.. Får väl se hur jag känner om sisådär 4 månader..

Matlagningsdags!


Dålig tajming på den?

Först och främst ska jag säga grattis till Malle för hon fick Körkort idag! Grattis Grattis :D..

Händelserik dag.. började lugnt och skönt, åkte vid tolvtiden till Kinna för att träffa alla tjejorna, alla var samlade utom MLi.. Trevligt hade vi, käkade lite mat och sedan en fika på de.. Sa hejdå till Elin, sorgligt, hade så gärna velat följa med, men man kan inte få allt här i världen..

Flyget till Reykjavik nästa söndag är ändrat så nu ska vi åka klockan 05:00 på Måndagen istället jippie på den säger ja, kommer va helt slut när vi äntligen kommer fram till Husavik mitt på natten.. Men hoppas det löser sig så vi får komma till hotellet ändå så vi kanske kan sova någon timme.. Vi började även skriva en lista idag, den blev väldigt lång vädligt fort så vi får se hur det går med mina planer att ta den lilla väskan.. 

Sen iallafall när jag väl kom hem och öppnade mailen hade jag fått ett mail från en kvinna i stockholm hon tyckte jag skulle komma och vara barnflicka hos dom. dålig tajming på den?? Svar JA!!.. Men tack MLi för att du tipsade om mig hade varit så jäklans roligt vi två uppe i Stockholm;).. Men vem vill ha någon som först är och slaktar får, och sedan kanske sticker och blir reseledare i Alperna? Inte jag iallafall.. Så vi får väl se hur det blir med den saken, kanske är dom lite flexibla och tar chanser:).. 

Synd att man inte kan äta kakan och sedan ha den kvar..  

Intensiv dag..

07:00 ringde klockan idag, var trött som ett ägg men som vanligt var det bara till att stiga upp och infinna sig på jobbet halv åtta.. Stressigt som attan var det fram till klockan 12:00 när jag ääntligen fick gå hem.. Hemma på altanen satt kusinen och väntade, vi hoppade in i finbilen och drog sedan vidare mot Borås, för att shoppa järnet!..

Carro hon hittade en massa bra saker, visst jag hittade en del saker jag med, men inte lika billigt:P.. men huvudsaken var ju att leta efter ett par skor, och som tur var hittade jag exakt dom jag ville ha!.. Jättenöjd är jag! Vi kände oss nöjd runt halv fem tiden och åkte hemåt Fritsla igen.. År lite smörgås och slötittade lite på OS.. tyvärr var det inte mkt bra, eller vad väljer man dressyr eller boxning? enligt mig: inget av det! .. Vid sex tiden var det iallafall dags att åka iväg igen..Var ju nämligen derby här i mark ikväll:p satt väl mest och slötittade men jag tror Skene vann till slut..

Ledig imorgon och det ska bli sååå underbart:D.. sova så länge man vill utan att känna hur mycket man har att göra innan jobbet börjar.. Ska träffa tjejerna imorgon med:).. Säga hejdå till Elin vilket är mycket sorgligt, men hon kommer att
få det så bra så:).. Är lita ledsen för att jag inte kunde följa me bara:).. men vi får ta det en annan gång;)


Hej svejs!



12:42

Gårdagen gick fortframåt och till slut kändes det ganska bra att jobba och man känner att man har det ganska bra här.. Fast kanske skulle man inte uppskatta det lika mycket om man visste att man blir kvar här hela livet, vilket jag vet att jag inte ska!..

Idag  blev det en visit hos tandläkaren, dom hittade inga direkt fel lite tandsten här och där och en konstig grop, det var inga bakterier i men försäkerhetsskull fyllde dom i lite plast.. bra där.. Nu behöver man förhoppningsvis inte komma dit förrän om ett år igen..

Imorgon blir det Borran med Carolina, hoppas på en trevlig kusindag:).. Nu blir det käk sedan soffan och till sist jobbet för ett par timmar framåt!.. Tjohoo! "glädjetjut"


Ge mig tid..

Arbetskläderna är på och jag ska snart dra iväg till jobbet.. har en helvetesvecka framför mig, orkar egentligen inte men jag får helt enkelt hålla ut, har ju faktiskt ledigt nästan hela nästa vecka:).. mindre än två veckor kvar tills vi befinner oss på Island nu.. oj oj hur ska detta gå, är det så att resfebern kommer krypande??..

Kusinen var här igår en liten sväng treeevligt.. kladdkaka stod på menyn som vanligt, och som vanligt blev den great! ;).. Resterna tog jag till frukost idag, mmmm:D.. Blev oxå en liten snabbtur till Kinna, är ju som sagt på skojakt och jag hittade inga där heller.. blir väl som vanligt att man hittar dom på visko:P.. får väl helt enkelt ta en tur dit på torsdag då:, om jag inte hittat några i Borås på Onsdag... Fullt upp helt enkelt.

Skojakt!

oj oj vilket regnande! att det aldrig kan ta slut?!.. Blev iallafall en färd neråt varberg i lördags, var väl framme runt sisådär halv tolv, gick till gina och inhandlade en del plagg, ett par leggings, en blå tjockkofta och ett linne(hade nämligen fått en fläck så jag var tvungen att köpa ett nytt).. sen kom iallafall jonas neråt stan och vi gick och spelade minigolf :).. Tyvärr förlorade jag som alltid men det var mycket trevligt ändå, sedan blev det glass och massa solsken nere vid hamnen:)..
Vi blev sedan lite varma och gick åt fästningen där vi sedan stannade för ett litet tag, trevligt värre måste jag säga:D..

Jonas skulle iväg på match och jag var tvungen att hitta ett par skor så vi skiljdes åt igen.. hmm undra när vi stöter på varann nästa gång:P.. Sedan stötte jag även på Julia som vi träffade i portugal:).. trevligt, dom höll på att kolla efter lägenhet i Norge nu och ska sedan flytta dit om ett tag, jag blev sugen på att komma upp dit så kanske om man inte får något i Österrike, blir det nog att man åker upp för ett litet tag:). Ja vi får se helt enkelt.. Ja men klockan blev iallafall mer än 15.00 och alla skoaffärer stängde:s.. tyvärr blev det inga skor för mig den lördagen å jag som hade hittat ett par sååå snygga!.. men kanske att dom kan finnas i borås med.. hoppas hoppas...

Är iallafall hemma nu igen efter lite 50-årspartaj igår och massa regn idag!.. usch och fy!
Snart kommer iallafall kusinen hit och vi ska hitta på något:).. Måste bara röja på mitt rum först för där ser ut som f**n som mamma skulle sagt:P..

Tjipp o hoj!

08-08-08

Nu är strax klockan förbi 00:00 och det kommer inte blir 08-08-08 på ett mycket bra tag:P.. kanske aldrig igen.. så hej hopp!! En mycket trevlig kväll hos elin ikväll iallafall! tack flickor för ni är så goa! ;).. Saknade en del dock, synd att ni inte va med..

God natt!

Helg!!!

ska strax kila iväg till affären, ta ut lite pengar å sedan åka och tanka för att sedan möta upp Susanna i Kinna:).. Hon skulle baka ngt och jag hoppas på ngt gott :).. Elinpelin bjuder på tacos ikväll.. mycket längesen jag åt det så det passar fint :)..

Jobbet gick mycket bra idag och extremt skönt att ha ledigt i två dagar nu :).. sedan är det bara sju arbetsdagar kvar till jag slutar där!!.. wihoooo!.. Fast kommer väl antagligen komma tillbaka dit men iallafall för stunden är det gött..  Datorn här hemma är fortfarande konstig så nu förlitar jag mig på en gamla och konstigt nog funkar den fint, kanske behövde den oxå bara lite semster..

Ha de!

jobbsökande flicka

nu har jag äntligen fått iväg ett brev till ett nytt jobb.. hoppas att det går för sig så att man kanske kan slappna av någon gång!!.. Är just nu på jobbet, har lite rast har snackat med Susie i telefon, börjar bli en vana nu när man sitter på rasten:P.. Planerat lite för ikväll har vi gjort, och det blir färd mot Hyssna och "kvarnenelin" ;) Mycket trevlgit ska det bli:)

Annars vad som gäller för helgen är väl att det blir färd mot varberg och lite minigolf med jonas står för schemat imorgon förmiddag, sedan blir det 50-årspartaj för Uffepuffe på kvällen.. treeevligt..Hoppas på att kussen kommer ner, men verkar lite mörkt på den fronten :(. Vill ju träffa alla så mycket som möjligt nu innan man åker.. iofs kanske man inte missar så mkt när man är borta men 2 månader är ändå 2 månader..

Trevlig helg!


ljudbok sökes!?

Enligt mig har jag kommit på en mycket bra idé, eftersom jag ska iväg och jobba på Island och ingen där kan snacka med varandra på jobbet utan bara lyssnar på MP3 har jag kommit på att man kan ju ändå lära sig något av det när man ändå är igång.. alltså tänkte jag att få tag i språkkurser på tyska som man kan ha i MP3:s istället:).. men nu är det så här att det är ju ganska dyrt och fanns inte på något bibliotek i hela kommunen  så nu efterlyser jag alltså ett paket till ett förmånligt pris.. så om ngn har det hemma är det bara till att säga till :)..

Eftersom jag är en jobbsökande person håller jag nu för fullt på att skriva massa ansökningsbrev, vilket inte är så roligt när man itne har ngn pålitlig dator!.. Igår hade jag fått ihop ett enligt mig ett mycket bra brev, men så innan jag hann spara så crasha datorn igen:S.. man blir så sur!..



 

Snart helg jipiiie!



 


6 augusti.

Nu har jag bara 9 dagar  kvar att jobba tills jag åker, gött e de.. Ikväll skulle det ju varit middag i Borås med flickorna men det blev ändrade planer och nu ska vi ha träff hemma hos Kristin på fredag istället :) TRevligt,, elin och jag skulle gått på bio idag med men det blir nog inget med det heller:s.. Hur kan man ha göra så att en film som är två och halv timme lång börjar halv tio på kvällen?!.. Orka sitta där mitt i natten :P. Få väl helt enkelt bli en annan gång..

Datorn är nu inlämnad på expert i kinna och jag hoppas att den kommer snart igen..
 
Får säga grattis till grannen Rikard som fyller 20 år idag! Grattis Grattis!


tjipp

En liten grej jag hittade hos MLi

Början:

Namn - Malin
Adress - Danska vägen 15
MSN-adress - [email protected]
Lunar - NEJ!
Ålder - 19 om en månad
Födelsedatum - 4 sept
Stjärntecken -  Jungfru

Kommer det till testet :

Tonåren:

Hur gammal är du? - 19 om en månad
Hur tycker du att du har det hemma? - Bra
Har du bra självförtroende? - För det mesta
Kan du lita på dig själv? - Ja
Hur tycker du att ditt liv är? - Bra
Har du ett bra liv tycker du? - Japp
Vill du ändra på något i ditt liv? - Ja
Är du nöjd över din kropp? - Ja för det mesta
Något du vill ändra över din kropp? - Ja
Kan du själv säga att du tycker att du är söt? - Ja då:)


Kärlek:

Har du någon kille? - Nej
Gillar du någon nu? -Inte direkt
Vill du leva tillsammans med någon, eller vill du ha ett singelliv? - Tillsammans med någon
Trivs du tillsammans med någon kille? - Jadå
Vem? - Många
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? - Långa
När en kille gör slut, blir du ledsen? - Ja det är klart

Vänner:

Har du bra vänner? - Underbara
Du tycker om att va med dina vänner? - Ja!
Har du många vänner? - Tillräckligt många för att dom ska få mig att må bra
Vad heter dina bästa vänner? - Dom vet vilka dom är :)
Vad heter dina allra bästa vänner? -
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra? - Få bra

Mogenhet:
Har många sagt att du är mogen för din ålder? - Ja
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - En del
Har du fått höfter? - Har man inte alltid haft det ?!
Tycker du om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och & leka? - Kompisar
Du älskar att shoppa? - Ja!


4:an är ett av mina turnummer

oj på något sätt hamnade jag på Borås Arena jämte någon konstig tant:S.. hur gick detta till?.. jo som ni förstår så spelade Elfsborg match mot Gais ikväll.. Carolines granne var på semester så fick helt enkelt hans säsongsbiljetter gratis, hej vad det gick så var vi helt plötsligt på väg in till borås.. Jag gillar sånna där spontana saker.. Elfsborg vann och det var bra, tyvärr ingen höjdarmatch men ändå trevligt att komma till Borås en sväng..

När vi körde runt där börja tänka på hur mycket man har hatad den där stan under sin övningskörningstid, men ändå på något sätt saknade jag att köra runt där och byta mellan filerna, är jag konstig?. Men hux flux så har det gått 7 månader sen jag fick mitt körkort i handen och det är fortfarande mitt, vilket jag är mycket glad över..

Och idag som ni vet är det den 4:e och jag fyller 19 år om exakt en månad.. undra hur det känns att inte fira sin födelsedag hemma i det blå huset utan finsång från mamma och pappa klockan sju på morgonen.. men jag tror nog att jag får lite sång på Island med kanske :)..

Har bara två och ett halvt avsnitt kvar nu, jag är helt sjuk i huvudet jag vet men ändå kan jag inte låta bli.. Jag vill se hur det går för alla där i sex and the city men ändå vill jag inte att mina härliga stunder framför dvd:n ska ta slut..

Imorgon blir det till att jobba 12-20 och så ska vi boka vandrarhemmet imorgon med, hoppas att det blir några ffler än mig och jenntan, klart vi har säkert roligt men alltid roligt ju fler man blir:)

GOD NATT!





addicted to sex and the city

som jag trodde igår blev jag väckt av telefonen idag, känner jag min familj väl?.. i och för sig var klockan kvart över tio men jag hade inte tänkt att gå upp ¨då!.. det var iallafall pappa som ringde och sa att han hade ringt till försäkringsbolaget angående min Islandsresa och det var inga alls problem att få en längre reseförsäkring :).. härligt..

När jag ändå var vaken tänkte jag att det är lika bra att gå upp. jag städade mitt rum och käkade frukost.. och sedan har jag även cyklat en liten bit på vår spinningscykel... tyvärr hade jag alldeles för dålig kondis idag så jag orkade bara 5 km, men 5 km är ju bättre än ingenting :)

Vad som återstår av dagen är väl sedan oklart.. eftersom det är som om att himlen öppnat sig stannar jag förmodligen inne och tittar klart på de sista avsnitten, kanske ska man fixa hem filmen nu så jag har den redo när jag är färdig med serien...

Hörs!

64 dagar

klockan är nu lite över 23.00.. och jag h r inte några direkta planer på att sova än. och det känns oerhört skönt att ha sovmorgon imorgon!.. en efterlängtad sådan kan man säga... eller så visar det sig säkert att telefonen ringer tidigt bara för att det är min vanliga tur när jag ska sova extra länge..

Imorgon ska jag försöka att komma ut och gå en sväng på morgonen är  bara såå tråkigt att gå ut å gå själv, efter det har jag väl lite annat att ta tag i som till exempel mitt rum som är i en evig oreda, sedan ska jag försöka lösa lördagen då vi hade tänkt att ta in på vandrarhem för att sedan gå ut och partaja i vbg :).. haha jaa å så har man stuga 20 min ifrån men de e väl så, man måste ju få ha lite roligt.. Sen kanske det blir filmtittande till kvällen med caroline vi får se, vi får se...

man vill ju inte planera allt för mkt heller om det nu skulle kunna bli fint väder så att man kunde åka ner till Varberg och schteeka lite, men något säger mig att det icke kommer att bli så..

Nu blir det sex and the city för hela bunten!



Det känns skönt att du är tillbaka, och på helt andra villkor


Mama Mia

Ååå bästa filmen på länge! :)... Jag är verkligen glad att jag åkte till Skene för att titta, och det var absolut inte bara Rikard och jag som kände för lite bio utan det var väl "ett par" stycken till faktiskt så många att en del fick sitta på trästolar... men vi fick iallafall en bra plats i mitten kanske lite för långt fram men vi såg perfekt!..  första låten gjorde att håret på kroppen reste sig.. helt enkelt en sevärd film!


tre veckor på pricken

Eftersom min dator har fullkomligt kraschat hemma, så det blir att man får ta tillfällena under rasten på jobbet.. Men imorgon ska pappa åka till Expert för att lämna in datorn, jag hoppas på att den inte behöver vara på lagning allt för länge, men något säger mig att den är riktigt sjuk..

Det är redan söndag och helgen är nästan förbi.. igår blev det först promenad med jenntan mkt trevligt, hon hade cyklat ändå från örby hurtig som hon är för att vi skulle ta en promenix:).. Sedan till kvällen blev det filmtittande med matilda och maria.. Staying alive tittade vi på.. vi kände väl helt enkelt att vi skulle vara lite kultiverarde och jaa den va inte så tokig:)..

Ikväll blir det bio med Rikard, Mamma Mia ska vi titta på, har ju hört att den är ganska bra så det ska bli roligt :)..

regnet bara faller ner..

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Efter en ganska ljummen dag väntar en riktigt spännande afton. Egna planer ger det bästa resultatet.



Synd att du e så söt.

Sitter på jobbet och har rast, kollar runt på youtube och hittade låten jag hörde på radion häromdagen.. på något sätt gillar jag låten för den e lite gött god helt enkelt :)..




1 aug.

Snodde denna av MLi för den va väldigt mysig och ganska passande för dagen


badet.

hej hopp i lopp... Fredag och hela veckan har redan sprungit iväg. och vad har man gjort??.. joo badat lite i havet, lite i furusjön, jobbat alldeles för mycket och solat desto mindre tyvärr.. nästa vecka ska det väl antagligen inte bli så bra väder..

Ett par stenar som har legat och gjort ont i mitt hjärta har nu börjat lyfta och det känns bra, och jag hoppas att allt löser sig.. lättare att åka till Island när man vet vart man har varandra :).. bara lite mer än tre veckor alltså 23 dagar kvar tills vi åker. helt ofattbart kommer antagligen inte fatta det förrän vi står där på slakteriet och sorterar kött.. haha jaa usch.. men va fään en upplevelse som man sent kommer glömma, och det är väl dom man lever längst på;)..

Nu blir det maat!

RSS 2.0