klubbad?

oj känns som om jag har blivit klubbad av ngt, har sovit i ett par timmar jag vet att jag har pratat i telefonen men minns inte riktigt vad som har blivit sagt.  jobbigt sånt där:P..
Hoppas jag vaknar till snart efter duschen och jag kan börja städa lite smått här och föberede innan tösera kommer :).. å sen får la man ta sig ett snackis med MLi ;)..

God Kväll

röj

jaoo då var de så att Kullaberg var ju igår då va:P.. åkte till Svenljunga vid halv fem tiden, sedan åkte vi till Överlida vid sextiden och satte oss nere vid sjön mittemot affären. Vi hade lite picknick de va mysigt och allt kändes braa, sen till slut kom Simone med allt som alla ville ha och vi gick upp till Martin för lite förferre. Partyhattarna var såklart med och dom gjorde ännu en gång succé! :). .

Flyt som ibland faktiskt har var jag den sista som fick betala halva priset vilket gjorde att kvällen blev hyffsat billig och ändå fick man gott om dricka mer sådanna kvällar JA tack!!.. Skummet var helt okej men inte lika mycket som förra året men det kanske var bra de:P.. Kom  väl hem till MLi vid tretiden då vi skulle sova, jag intog bäddsoffan och det innebar då att vi var fyra stycken som sov i den och så fem på golvet:S.. jaa jag säger då det måste nog varit en av de längsta nätterna i mitt liv, men kanske runt åtta somnade jag till slut och vi vaknade till vid halv elva.. oj jag är lite trött känner jag,

Susie och MLi satsade på hamburgare och pommesfrites jag var inte så sugen så jag nöjde mig med en liten glass:P..

Nu ska ja keka sen blir det vila och till kvällen blir det grill med frischlatöserna och sedan dansafton i parken :).

Haoo de!


toppenhumör!

termomentern visar "error", hmmm alltså mer än 50 grader ute på altanen:S är detta sommaren som vi får detta år tro? alldeles för tidigt enligt mig,

Har nog aldrig varit så här laddad inför ett kullaberg innan, känns nästa som sista partajet med tjejorna även fast jag vet att det inte blir det men ändå kulla är ju ändå kulla :P..

Klockan är nu 15:07 och tåget går 16:17 mot Kinna och sedan Svenljunga så jag måste helt enkelt sätta igång och göra mig fest fin nu :)..


See ya!!

08.28

God morgon God morgon, sitter och lyssnar på Britneys nya låt, och nej den är inte bra, jag gillar inte henne.. Till kvällen blir det då skumpartaj till tusen.. jag är laddad och det ska bli kul att återvända till krogen i skogen och röja lite, var ju ett tag sen man var där om man säger så :P..

Hatar den sista tiden för jag vaknar alldeles för tidigt, orka gå upp klockan åtta när man kan sova hur länge man vill!.. Väntar iallafall nu på Linda vi ska gå ut och gå en sväng sen blir det valsträning och betygsnack i skolan, idag får jag nog alltså reda på om jag får VG i engelska, vilket jag kanske inte ska hoppas på alls men om jag kämpar fört kanske de går:P..

Igår var det alltså torsdag och i borås betyder det utgång och för mig betyder det fyllesms, blir jag förvånad??. nej inte längre faktiskt, du säger en massa saker men det är ändå jag som har rätt till slut, så allt du vill kan du just nu bara glömma.

Ha en bra dag vänner!



Lista

Hittade en liten lista på MLis blogg kände att jag ville göra den

Antal
Antal killar du kysst: oj, vet inte
Antal tjejer du kysst: inte så många
Antal syskon: En bror
Antal piercings: 1 i höger och 2 i vänster öra!
Antal tatueringar: zero

Framtiden
Namn på barn:
Svante, Elsa
Drömjobbet: just nu e de väl reseledare eller sjuksköterska/barnmorska

Har du någonsin

Varit kär:
Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Ja har väl hänt
Skolkat: Ja, det med
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Japp
Spytt i skolan: japp
Velat bli modell: Nej
Knarkat droger/använt alkohol: Alkohol har jag avnvänt mig av nån gång
This or that
Cider eller öl:
Öl
Pepsi/cola: Coca Cola
Mc donalds/burger king: Donken
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt

Vem var den senaste personen
Du nuddade:
Mamma
Du pussade: Jonas
Du pratade i telefon med: Pappa
Du msnade med: Joakim
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Nån pensionär på jobbet

Har du någonsin
Blivit kallad hora:
Ja
Ljugit om din ålder: Japp
Bråkat utan anledning: Ja, tyvärr

Har du under senaste månaden
Druckit alkohol:
Ja
Rökt: Nej
Shoppat: Ja
Skejtat: Japp
Bakat: Nej
Motionerat: Japp
Solat: Ajemen;)




11.00

puhh hett ute idag.. har precis varit ute å sprungit med min motionskamrat linda, gick inte lika bra som vanligt idag men vi sprang väl iallfall 4 km duktiga som vi är:P.. Ska ner till tvättstugan och vika massa tvätt så mammsen blir glad :)..

Igår jobbade jag med det gick bra, hade en ny där som ska jobba i sommar å ja han verkar sköta sig bra :).. Å så har Therese kommit hem igen det känns bra, och jag hoppas alla tråkigheter snart blir bättre..
Provade balklänningen oxå:).. Det e så fin och jag är mycket nöjd!!

Känner att jag inte hade så mkt vettigt att förtella idag så det får  bli bra så här!


over n´ out!


 

28 maj

Som sagt kollade vi på 21 igår, och tjaa den va ganska bra, inte en såndär hundrapoängare kanske men helt okej sevärd.. vaknade upp av klockans hemska tjut 06.30 idag usch å för att gå upp så tidigt.. blev att vi käka lite frulle drog till bussen vid halv åtta och vid åtta var vi där.. Samlades i gatan som vanligt för att gå mot lektionen, vi skulle få reda på betygen i konf & rec och sen APU- kursen och jag fick "full pott" som Bettan så fint kallade de. Hon sa även att jag hade ett fint ansikte för att hålla på med människor.. ookej förklaring tack?

Vid kvart över nio var det avklarat och jag tog bussen hem. götta att bara ha en timmas skoladag så borde det alltid vara :P.. Nu när skuggan på altanen har gått bort ska jag lägga mig där å steka till klockan blir 2-3 sen blir det jobbet klockan 16, blää inte laddad för de men de går väl säkert bra när man väl kommer dit. Ikväll ska jag prova klänningen med den är nästan helt helt klart nu :D.. wii ska bli spännande.. får även reda på idag vem jag ska sitta med på balen, går ju lite rykten hit och dit men vi får se om det stämmer, vore väl hyffsat soft isåfall :P.. 


 


Mallan


  


.21.

jaoo, då var borås avklarat.. shoppade två linnen ett par shorts och lite annat småtjaffs:),, MLi hittade väl inte så mkt men blev ett linne till slut iallafall.. nu ska vi kolla 21 hoppas att den funkar och är bra :)

God natt!


.#.

underbart väder ute! har bara varit ute en liten gnutta men jag gillart ändå:P.. MLi ringde nu och hon åker snart från skolan alltså blir det borran snart, jippie :P.. har kommit på massa saker jag ska köpa så det får väl bli att man skriver en liten lapp kanske:P.. Kollade även igenom mina gamla plånbok och weeii jag hittade 550 spänn!! :).. sånt borde man göra oftare.


..  




i väntande tider

27 maj och bara lite mer än en månad kvar tills jag å sheeelin återvänder till portugal :).. weeii ska bli så roligt!!..  idag om en vecka sitter jag hos frisören och gör iordning mitt hår inför balen oxå en grej som man ser fram emot skarpt!! och på Fredag blir det då valsträning :P..

Jahapp vaknade vid åtta idag tråkigt men hade en del att göra så tänkte att de e väl lika bra att stiga upp, gick ner till jobbet och solade, kändes lite dumt att lägga sig i ett solarium nu när de e så fint väder ute men man måste ju komma i form tills på Tisdag:P..
Tur att MLi kommer hit ikväll så jag fick en anledning till att städa rummet, det behövdes verkligen och nu är det i topptrim  igen....:).. Jaoo väntar nu på att hon ska ringa så att vi får åka till Borran någon gång!!.. Men det dröjer väl kan jag tänka:P.. 

Mallan

nytt o fräscht

weeii har äntligen hunnit fixa min blogg nu:) måste oxå säga att Linda och ja äger på att Springa!.. e så göttans :P.. Nu ska ja ner till brollan å kolla matchen! tjipp o hoj!

26 maj

japp måndag igen då tyvärr går helgen alldeles för fort :S.. vaknade upp ngn gång vid åtta idag, hade bestämt mig för att missa bartekniken, skolkis som jag är, åkte istället med mamma till Kinna, köpte en ny parfym:).. och lite annat tjaffs en present till pappa med som fyller år nästa vecka ska bara komma på ngt till brorsan oxå :P..

Men iallafall kom till skolan och det var nästan direkt dags för engelska, blev lite nervös för vi skulle få tillbaka nationella proven. Men jag fick iallafall G vilket jag är sjukt nöjd med för en gång skull :).. trodde aldrig jag skulle säga att jag är nöjd med ett G men nu är det faktiskt så för jag hatar engelska!!!... Gjorde sedan färdigt naturkunskaparbetet på rasten och jag skolakde sista lektionen me så jag kom hem tidigare :)..

Vid fyra kom linda och vi har pluggat matte sen dess, imorgon gäller det för henne men jag tror att det kommer att gå mkt bra :)..

Ska ut och springa vår lilla runda nu, hoppas att det går lika bra som förra gången :)

Ha en bra kväll och heja Sverige!! :D..

All night long



Danmarks bidrag i eurovision, en mycket go låt:)

bokat och klart

Okej Söndag, är just för tillfället bara hemma på rast börjar jobba igen klockan 17 jobbigt med två pass.. Har precis varit hos Caroline och vi har bokat resan till Island nu :).. den 24:e augusti bär det av och jag tror det kommer bli mkt roligt!!..

Igår var oxå den förbannade guidningen, jo det blev väl lyckat till slut men tråkigt för MLi att hon gjorde allt jobb i onödan, men så är det väl med virriga konferensledare:S.. iallafall en bra erfarenhet att ta med sig och det var roligt att det blev bra till slut :).. På kvällen bar det iväg till Tittebo igen, och ja det kändes ungefär lika långt dit denna gång oxå:P.. Men det var mkt trevligt iallafall och jag hoppas Susie gillade presenten...

Den konstiga headern är fortfarande kvar och jag ska väl ta tag i det nu i veckan någon dag när jag får tid över, nämligen så är det inlämning på den sista saken imorgon och sen ska hela trean vara slut :).. jippie! och nästa vecka är det bal och jag längtar:).. Köpte också en ny dator i Fredags vilken funkar perfa!! :D..

Jaoo men ha en fin dag!!

***

ååå hatar denna dag mer och mer efter varje sekund och nu har jag fått ngn cpig header oxå!! åå längtar bara tills dagen tar slut!

le är ibland överskattat

är hos brorsan just nu, han jobbar  å therese är ju på mallorca så här är ingen hemma gött!.. kände bara att jag ville vara själv ett tag. Har en så kallad bad day idag, borde egentligen inte ha det för Susanna fyller år och Malin har klarat uppskrivningen Grattis till er iallafall:)

Eftersom datorn hemma snart har kraschat måste jag fixa alla kort till skivor, så nu sitter jag här ochväntar på att det kopieras och det tar en j'kla massa tid som jag egentligen inte har.. Planerna inför i kväll är väl att öva på svenska redovisningen och sen kolla på eurovision och se om charlotte verkligen är så bra som alla säger.. vilket inte jag tror men vi får väl se:P..

Jag och MLi hae iallafall en go stnd på donken idag efter att vi jobbat häcken av oss på samhällen, haha jaa jag säger då det Bjarne är en go typ.. haha..

upp med mungiporna och le :)

i ett.

Onsdagen är över och jag ska strax som alltid titta på Greys Anatomy, att få förvandlas in i någon annans värld kan vara ganska härligt ibland när ens eget liv är ganska kaotiskt..
Dagen började då med att Susie ringde till mig vid halv sju hon var askass så hon fick stanna hemma i sängen och kurera sig, jag åkte till skolan vid åtta mötte MLi och vi skrev klart all guidning fick även höra lite vad hon haft fört sig i Grekland:)

Sedan drog vi i väg med min rishög till bil och körde vår guidning på prov det visade sig att det var inte var så bra men jag tror vi löser det ändå och till slut känns det ganska bra får köra en gång på fredag med:).

Har oxå varit mattelärare idag, hon gör framsteg å de e bra:P.. Var även ute en sväng och gick med mamsen de va mysigt :)..

Nepp nu börjar de!..

// Malin


Made

jahapp då har denna dag snart oxå gått, spyr snart på allt vad som handlar om guidningen! är så trött på detta och det bara blir mer och mer arbete för varje sekund som går känns det som. Allt som var planerat inför dagen har blivit gjort och jag ska snart gå och prova klänningen. mycket spännande:)..

Imorgon ska vi träffas tidigt i skolan så att vi kan blir färdiga med alla förberedelser och sedan åka turen en gång så att det blir så bra som möjligt på lördag!.. MLi hoppas att du dyker upp då oxå!! ;)..

Hej svejs!

09.18

Blev nyss väckt av telefonen jobbigt, man orkar lixom inte va så där illa trevlig då! Får väl se om jag vaknar till snart:P.. Ja å Susie ska till Turistbyrån och snacka med Eva sen ska vi göra klart guidningen tills i eftermiddag då det är Svenska och Samhäll.. Har inte gått på samhällen på två veckor nu så det kanske är dags för lite uppdatering:P.. 
Till kvällen ska jag också testa min balklänning:)... Alltså en mycket tätt planerad dag och jag hoppas den inte blir allt för jobbig:P..

Ha en bra dag!

.M.

Monntag, som vanligt inte alls laddad för skola när klockan ringer på morgonen, Vi började iallafall med champagne provning eller ja rättare sagt mousserande vinprovning, men tjaa det funka väl även fast jag inte var så värst sugen på alkohol efter helgens bravader:P..
Sussie och jag har varit mycket duktiga idag och det återstår inte alls mkt av vår guidning nu. och mycket tacksamhet riktas till Linda som hjälper oss med översättning annars hade vi nog inte klarat detta:)..

Har inte så mkt mer att säga idag, mer än att MLi kommer hem igen imorgon och hon kommer va brun som en neger och vi har bara varit hemma i regnet hela helgen:S..

Over and out!

dagen efter


image115
Har kommit på efter denna galna kväll i gbg att jag hade inte skulle bytt bort mina kompisar mot något annat, göteborg är en go stad och vi är inget bra alls på att sjunga carola!!..
Men tack för en go kväll iallafall!! ;)

ja det vore ganska gött faktiskt!

oj vilken jobbig fredagkväll det blev, rastlös som aldrig förr och nej det är inte roligt att bara sitta hemma även fast man kanske tänker det i början av kvällen. Blev iallafall god mat med grillat kött och potatisgratäng:).. Har sedan varit hos camilla kollat in deras nya kök mycket snyggt blev det :).. jaa annars kan jag bara säga att kvällen är allmänt tråkig, i och för sig blev det lite snackis med sussie och jag fick sms från jonas:).. Han hade överlevt flygresan och vunnit son grupp idag, kul för honom:)... Tänker även på MLi som är i grekland på ngn båt och glassar och Kirre som är på Kreta och lever lyxliv.. Jag vill oxå åka utomlands och bli brun!!.. men mitt kommer väl nån dag det med:).. Får väl tänka tillbaka på sommaren som var istället och där blev det mycket sol, partaj och goa vänner:).. Kan bara se fram emot förhoppningsvis lika go sommar :D..

En liten återblick:


- alla är väl inte jättesnygga men roligt hade ja iallafall! :)


Wochenende

Fredg och helg igen då:).. tog en trip till skolan vid halv tio tiden, va tråkigt, men vi fick iallafall gjort lite av vår guidning.. vid elva tiden tyckte jag att jag redan hade fått tillräckligt av dagens dos av skola så jag skippade de två sista lektionerna och drog hem.. nu kan jag ärligt säga att jag har blivit en skolkis och jag är stolt!
Väl hemma kollade jag på The Wedding date, absolut en film i min smak..

Pappsen är sjuk så jag kände att jag var tvungen att göra ngt vettigt, så jag har nu städat och dammsugit hela nedervåningen och varit med mamma och handlat, oj oj jag säger bara duktig flicka!!

Imorgon Lördag blir det först jobb till fyra sen dras det iväg mot förferre och sedan vidare till gbg :).. ska bli riktigt sköj och testa de en gång, jag hoppas bara på en go kväll helt enkelt.. Söndag hoppas jag att jag mår bra och inte allt för bakis så att jag kan plugga och sedan motionera lite!!..

Trevlig helg da!

maxad guidning

japp, dagen började med engelska nationella och ja som ni alla vet engelska är inte ett av mina bättre ämnen vilket gjorde att jag var mycket förvånad när jag kunde svara på allt:S.. har antagligen fattat hela uppgiften fel:P.. men men fick ökat självförtroende och man gick inför hörförståelsen med gott humör. .. dom satte igång och snacka och jag fattade inte ett skit och det goda umöret var som bortblåst.. kryssade iallafall i saker som lät bra och det hela var över. Aldrig att jag ska göra ett nationellt prov mer i hela mitt liv!!

Åt lunch vid halv elva sen satt vi och väntade på att klockan skulle bli halv ett så att vi kunde bege oss till kinna.. MLi Sussie och jag gick förbi donken köpte en kaffe sen var det bestämt träff vid kinnahotell fem i ett. Jo serru! Guidning skulle de bli och det blev det kan jag lova! tre timmar i sträck och det var inte många minuter lilla Eva hållde tyst... Hyffsat drygt kan man säga men ändå lärorikt inför vår guidning nästa vecka som desutom ska ske på engelska:S hur har detta gått till att jag ska vara med å hålla i en guidning på fyra timmar på engelska? Lite överskattad känner man sig ja!.. 

Om en timme kommer grannen och hämtar upp sen blir det sminkpartaj:).. 

Ha de! 

onsdag.

jahapp då var iallafall projektarbetet färdigt och man kan gå på nästa stora sak att göra. Skolan var sjukt jobbig idag var så trött och jag ville inte vara där bara!. Men iallafall kom hem vid ett vi skulle beställa resan men kom upp en del problem och vi får vänta med det, caroline återkommer snart och vi ska nog få allt fixat :)..
La mig sedan i soffan och sov i en timme de va gött, Linda kommer hit sen och det står mattelektion på schemat, ja jag är glad för det, för konstigt nog är matte nått jag verkligen gillar:S vet inte hur det kommer sig men så är det jag är skapt..
Till kvällen blir det nog en liten spring runda och så klart Grey's anatomy:) det är ju onsdag!..

Nu för tiden känns det inte som om man gör annat än att tänka på skolan och hur gött det ska bli med studenten. tyvärr är det massa saker som måste göras innan man står där den 12 juni klockan 12 och sjunger, men man får ta en sak i taget och jag hoppas jag kan reda ut detta oxå..

En del andra saker har väl inte heller blivit som man tänkt sig men allt kan man faktiskt inte klara av helt själv och jag får överlåta uppgiften till andra..

// Malin

Tisdag.

Puh vilken dag! åkte in till skolan vid åtta mötte Elin. vi övade på redovisningen tills imorgon ca 1.5h väldigt ambitiöst.. sedan var klockan tio jag åkte och tankade hämtade mamma och vi var på väg till stora staden Borås, Åkte till Knalleland var i alla skoaffärer två gånger:S.. usch å fy jag hatar skor. Vi försökte nämligen hitta ett par skor till balen, men hepp vi fick ge upp knalleland åkte in till stan testade alla skoaffärer där, men inget passsade där heller, tyvärr har mina fötter krymp och endast ett få par 36:or passar mig:S.. 

Vi åkte till Skene och Visko och äntligen hittade jag ett par skor som var någorlunda iallafall! :D jippe.. nu behöver jag inte gå barfota iallafall:).. fick även massa smycken till balen av mamma och pappa i present:).. blir nog mycket bra tror jag.. 

Nu ska jag iväg och jobba sen får man väl öva lite till på redovisningen ikväll.. fyyyy! 


Jungfrun 24/8-23/9

Månen ger dig en sensuell och synnerligen romantisk tisdag. Du struntar i allt utom kärleken just nu.

Gud så töntigt, börjar tvivla lite på det här med horoskop..


plugghest

måste bara framföra att jag är mycket stolt över mig själv för jag har seriöst satt mig och pluggat vilket inte har skett på mycket länge:P.. men det känns bra och man kan bocka av ytterligare några saker som behöver göras:). 
Kvällen blir nog lugn, jag å mammsen ska ha  det lite mysigt med räkmacka och tv:).. käckt och imorgon ska vi till Borås och shoppa loss, måste hitta skor till balen och så lite smycken som jag ska få av mina kära som päron i studentpresent :)
kanske något? 

Ha de!

12 maj.

Ny vecka, måndag, började med barteknik tackar gud för att vi inte skulle blanda drinkar idag!:).. får bli nästa måndag istället, då ska vi nämligen blanda champagnedrinkar..
Har också suttit och gjort klart powerpointen till redovisningen på onsdag:).. nu är det endast rapporten som ska skrivas klart sen är det klart!! jippie! hoppas bara på en lyckad redovisning...
Ska ha engelska nationellt snart oxå, sport var ämnet känns väl inte så jättesvårt, men man vet aldrig.. bara Scheelin kommer till skolan snart så!!
Elfsborg spelar mot IFK ikväll hade gärna sett det live men men sånt är livet ibland att pappa å brorsan inte tänker på mig när dom beställer biljetter, tack för den!! ..får helt enkelt kolla den på tv istället

nepp ska plugga vidare!!..


Jungfrun 24/8-23/9

Inget särskilt händer under dagen, mest handlar det om jobb. Men kvällen blir oväntat skön och romantisk.


11 maj

Vi kan börja med fredagen, dagen då projektarbetet skulle avslutas, måste säga att jag är mycket nöjd och jag tror de andra hade ganska roligt oxå :).. Åkte sedan ner till Espevik på kvällen för att sova där. I lördags kom Sussi och MLi till Kärradal och vi låg och solade hela dagen :). mmm va det var härligt, alltid gött med lite färg oxå:P..

Tog sedan tåget till Skene och det var dags för partaj hos H-S, mycket trevligt måste jag säga med alla flickorna, vid tog sedan en sväng om donken på väg till Fritsla, Donken är nog stället alla i moppeåldern hänger på verkar det som men iallafall vid halv tio tiden var vi hos Jonas:).. Kalas blev det och jag kanske fick i mig en aning för mycket av det goda och har lidit i denna dag. Men man har väl bara sig själv och skylla:P.. Får bli lugnare nästa gång... Som sagt Söndag har helt enkelt gått ut på att tycka synd om sig själv och tänkt att man aldrig ska dricka något mer, men man vet ju att det är kört ganska snart igen.. ack ack, kom också på att jag missade hasses borsars lillasyrras kompis igår, attans. Har ju blivit lite av höjdpunkten på lördagsmorgonen där:P

Dagens horoskop:
Jungfrun 24/8-23/9

Du trivs bäst med en stillsam söndag, helst tillsammans med din älskling eller en riktigt nära vän. Mysigt.

synd att det inte stämde idag bara:P


tjipp o hoj!


Fredag



Jungfrun 24/8-23/9

Fredagen innehåller många trevliga saker. Framför allt har du tur i kärlek. Kvällen blir riktigt romantisk.


praktik: vuxen

Har hittils varit en sån där sjukt vuxen dag, varit på möten med olika branschfolk och man har kunnat bestämma lite själv vad man vill göra. Är på mycket bättre humör idag än igår vilket är en bra sak att säga för  mitt dåliga humör vill man inte uppleva :)...
Ska iväg till jobbet nu och tjänstgöra i ett par timmar sen får det väl bli till att slappa och ladda upp inför morgondagen när vårt projekt ska genomföras, men jag tror det kommer att bli kanonbra;)..

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen börjar inte särskilt bra men kvällen blir trots det ganska trevlig. Fin chans till sköna vårupplevelser.

Låter perfa ;)


hold on.

Jaoo blev som sagt skolan vid elva tiden, kul att höra vad MLi har haft för fuffens för sig :).. blev inte så mycket annat gjort å sen åkte jag hem vid halv ett igen:P.. Ja varför går man i skolan egentligen?.. -Fick massa uppgifter av bettan som ska bli gjort tills nästa vecka, undra om man orkar, sen har man svenskan och ta tag i med:S.. oj oj..
Kom iallafall hem vid ett la mig på altanen och stekte lite men var nästan för varmt, tempen stod nämligen på 48 grader, orka ligga där då! INTE!

Har nått konstigt i halsen oxå den e lixom tjock på något vis å jag vet inte vad jag ska göra:S.. orkar inte vara positiv idag.. Väntar på att elfsborgmatchen ska komma igång och sedan är det Grey´s anatomy! å vad jag har väntat, hela två veckor faktikskt!
Skulle vilja att det hände ngt roligt nu i mitt regelbundna liv, vill vara vuxen samtidigt som man fortfarande vill vara barn. Vet inte hur man ska gå till väga för att allt ska släppa och bara känna sig fri. Antagligen är det skolan som ligger och gnager där bak eller så måste jag börja ta tag i sakerna precis just nu, men jag hittar inte riktigt orken, hoppas denna dag snart tar slut och att jag kan börja om på nytt imorgon keep on smiling! :)


09.09

la mig klockan 22 vakna klockan 9 och så sov jag två timmar på eftermiddagen igår, vart kommer all trötthet ifrån!! :S.. 

Onsdag idag, har än så länge inte uträttat så mycket, vi sak väl bara prata med Thomas om guidningen idag när vi kommer till skolan, sen får vi sätta igång och göra en rutt:P.. Hoppas på att komma hem vid ett så att man kan lägga sig på altanen och steka lite :).. Måste ju lägga upp dagens horoskop me:

Jungfrun 24/8-23/9

Onsdagen blir ganska knepig. Du skall samarbeta med någon men ni kommer inte överens alls. Stressigt.

Ja det låter ju som en lovande dag! (NOT)


.. .. ..

åkte till skolan idag tidigt, lyssnade på några projektredovisningar, det visade sig att hela grejen är gravseriös och det gäller att jag och Älin är väl förberedde nästa veckan;).. Men det löser vi nog, eftersom jag inte orkade vänta i skolan ända till klockan tre bestämde vi oss för att åka en sväng till Turistbyrån och sen drog jag hem.. gött och slappt var det.. har ordnat lite här hemma var sedan färdig vid tolv la mig i soffan och helt plötsligt var klockan halv tre! :S..
hmmm känner mig en aning deckad och stel i nacke och huvud, inget jag kan rekommendera att somna i soffan asså, jag hatart!.. ska gå en liten promenad med carrisen så att man kanske vaknar till..



Säger även Välkommen hem till dig MLi ska blir roligt att höra vad du har haft för dig;)..





Hej Svejs!

funderingar

är en överstressad person som vid pressade lägen sätter mig vid datorn och spelar harpan för att tagga ner en aning, har sedan tvångstankar om att jag inte kan sluta förrän den har gått ut och att sista kortet jag lägger är hjärter kung, hmmm är det något fel på mig??..


onödigt ont

då var det simage87å att vi skulle blanda drinkar på morgonen, jag gjorde ett litet misstag att jag blanade till en åtta istället för en fyra :S.. oj det blev lite starkt, kunde inte ens dricka upp de, men men något Anna-lärare aldrig behöver få veta något om att jag har bidragit till sådant stort svinn i baren:P..

Jättefint väder idag, var ju meningen att jag å carrisen skulle ut och promenerat men icke sa nicke, jobbet ringde och jag ska infinna mig där klockan 16 till 21.. det får la gå.. jaoo annars har väl dagen varit hyffsat soft, hade då som sagt lektion på morgonen sen rast till halv två :S.. usch va det är tråkigt att bara gå runt att vänta hela tiden, och sen när vi väl kom till naturen skulle vi sitta där i en timme och sortera bönor!!.. ja jag säger då det, bönorna skulle också föreställa kaniner bruna och vita för sig.. "på sommaren gör kaninen det dom är bäst på - pippar" -citat från Karin-lärare..

/Malin

After-eight coffe

Eftermiddagens rastlöshet gjorde att jag höll på att bli galen, tog på mig springkläderna och sprang enimage103 runda, tyvärr fick jag värre håll än vad jag någonsin haft, men känns bättre nu.. Väntar på att dom kommer hem från pizzerian med min kebabrulle, jaa vilken fin kombination kebab och springning, känns som om jag kunde skippat de va?..  Men aktiviteten gjorde iallafall så att jag kom på andra tankar och nu känner jag mig inte depp längre:)

Linda Bengtzing på radion nu, shit va kul i fick det i torsdags, mot alla odds.. Hon är inte så värst bra ändå men de e drag i flickan iallafall:).. Imorgon blir det till att blanda kaffedrink, min heter after eight nånting, kaffe mjölk, whisky och mint, hmm hoppas den blir god och inte smakar för mkt whisky..  

Nu kom rullebudet! :)..

sorrie

känner mig på något konstigt sätt lite depp idag. Vill ju egentligen inte såra någon men om man har fått fel uppfattningar måste man ju säga det till den personen och ja nu är det gjort, personen i fråga kommer väl antagligen aldrig prata med mig mer men det är nog bara till att tömma och glömma...  

Idag har jag städat bilen den blev mycket fin:).. har oxå tvättat lite åt mamma sen mest bara legat ute på altanen och stekt, tog till och med på mig oljan idag så att det blir verklig effekt, måste se lite brun ut nu när MLi kommer hem från Kreklandet efter två och en halv vecka på onsdag, ska bli roligt att träffa henne igen och höra allt vad hon har hittat på:P.. 

Veckan som kommer betyder redovisninar i projekt men inte för oss för vårt blir av på fredag, känns som om det kommer att bli bra är bara en del saker som behöver fixas men det ordnar vi väl imorgon.. När denna vecka och nästa är slut känns det som om 3:an oxå går mot sitt slut, tycker nog inte det ska bli lika roligt nu som jag har tyckt de sista veckorna, blir så konstigt att inte ha sina vänner där så nära.. men det löser vi :).. 

image74   nästan alla <3

 

.du gör mig glad.

lördag idag, söndag imorgon och långledigheten redan slut. har gått hur fort som helst men jag har haft kul:D.. Blev Varberg igår trevligt värre. tyvärr mycket kallt, men vi hittade en liten "klippa" vid fästningen och vi kollade in solnedgången, mysigt blev det :).. Skulle hälsat på jonas kompisar men det var så kallt så vi drog hem istället och spela spel och åt rabarberpaj.. det var gott men tyvärr har jag en tendens till att alltid förlora:S..

Idag var det som om tröttheten tog över min kropp låg kvar ända till klockan ett i sängen, gick upp och åt middag och sen la vi oss lite till och sen åkte jag till stugan.. kollade på tv med pappa och råkade somna lite där med, kom sedan fram till att jag längtade hem till den egna sängen och jag åkte hem:).. klokt val av mig.. Helt enkelt tillbringar jag min lördagskväll helt ensam men ändå känns det ganska bra

Om det är någorlunda väder imorron blir det städning av bilen, den är i behov av dammsugning, i brist på annat tittade jag på V-75 idag 7 rätt gav 19 miljoner, jaa då börjar man tänka lite på vad man skulle kunnat göra annorlunda, livet hade väl helt klart blivit lite lättare då.. 

Ha en bra kväll!:)

kort från valborg:
 


i farten-

jaa igår blev det lygnevi till slut iallafall, tur att vi åkte dit för de två timmarna blev galna och vi hade hur kul som helst! tack susie och kirre för detta!! :)..

Kom precis hem från kirre, ska duscha packa m.m. tills tåget går vidare mot derome kvart över tolv, känns en aning halv stressigt men det löser la sig, får vila när jag kommer till stugan..

Aja ha en bra helg och vi hoppas på bra väder!! :).



nu får du sluta!

spelar harpan, väntar på susanna som äntligen ringde mig, å så detta eviga regn som donar i mina öron, Lygnevi låter inte lockande för fem öre.. om inte regnet håller upp snart så vet jag inte vart jag ska ta vägen!!

Gud sluta pissa nu !!


"städa mig"

gårdagen blev en aning galen, förferre i Espevik 9 tjejor i vår pyttelilla stuga, men det var bara sköj!! :).. vi drog in till vbg och societen, va där ett litet tag sen träffade jag jonas och vi gick väl runt lite träffade kusinen Carolina, haha då blev det galet som vanligt ;) vi skulle gå till den evigt återkommande pingishallen som bara skulle ligga runt "hörnet" högst 300 meter bort men det var längre kan jag lova! men till slut kom vi väl dit:P..

halv tre fick mamma nog och hämtade hem oss ja det kanske var dags men men, jag hade roligt:).. vaknade vid sju imorses för att susanna skulle iväg å spela klarinett, carro ja å marty kände oss så där int alls trötta och valde att ligga å tjöta tills klockan var tio och vi skulle städa för att sen ta tåget hem till Fritsla igen :) .. tåget var fullt av folk som hade vart ute igår för det var inte nån som såg direkt fresch ut..

Kom iallafall hem framåt kvart i tolv idag på förmiddagen keka lite sen fick jag för mig att jag skulle kolla på dirty dancing, mamma ringde efter en kvar hade visst redan somnat, fixade ihop lite saker till henne, gick upp till rummet igen, sen ringde caroline efter litet tag hade visst redan somnat, hon tyckte jag skulle hänga med till borås, men njaa var inte så sugen på de.. somnade igen vaknade när filmen var slut satte på den igen och fick iallafall se slutet :)..

Detta blev bara helt jättelångt och jag fattar ingenting för jag e trött och söker efter susanna för hon e borta!!.. Men jag förbereder mig på fest och Lygnevi så får vi väl se!!!

Ha de gött!


RSS 2.0