måndag!

Enligt horoskopet som jag så slaviskt följer ska detta bli en djävulusik vecka... låt det inte vara sant!..

Att jag gick och la mig klockan 19 igår, kan varit det smartaste jag gjort på länge..för idag känner jag mig hyffsat utvilad!.. konstigt nog!.. Nu ska jag snygga till mig, sen blir det en regning promenad ner till tåget!.. och jag ska plugga!


M&M&M

Det är söndag... JAg är trött o lycklig över att jag har två så fina vänner som mina M... Har varit en helt underbar (men mycket regnig) helg i Bryssel!!!..

Det blev en skvätt här och där, men kanske mest av alla skrattårar som kom!.. En sak som vi inte fick mycket av var sömn!.. men det var det absolut värt!.. Maria har ett bra liv där nere, men ska bli skönt att hon snart kommer hem!..

Jupp klockan är ca 19 på en söndag, och jag är redo för sängen.. jag ska soooova sova sova!.. imorgon börjar Tentaplugget på allvar och jag ska bli så där smart igen!.. Ser fram emot tiden i grupprummet med mina studentbuddies också!.. det är lixom det som sätter guldkanten på plugglivet i Borås!

Nepp jag säger god natt.. och tack för mig!.. Jag har haft en jekligt go helg!..


2morrow is the day! ..

Har de senaste dagarna varit alldeles för insyltat i allt vad hälsa o lidande heter!.. jag är snart fullproppad med en massa onödig kunskap.. kanske exploderar mitt huvud snart? låt det vänta till 12.30 imorgon isåfall!!

Imorgon gäller det, kände mig säker, kände mig osäker, KÄNNER MIG SÄKER och sedan känner jag mig osäker en gång till... Hur ska det gå, hur ska det gå, Hur ska de gå?... Jag säger bara så här!.. Det kommer att gå skitbraaa!.. Och om det inte gör det så har jag fyra tillfällen till på mig... so whats the problem here??...

Imorgon blir det iallafall feeeest!.. säg lycka till, till mig jag är ett nervöst vrak som älskar afrodans..


Den här veckan förvandlas jag till ett stud.

Jahapp.. då var man på plats i skolan.... att gå upp i morse, var något ofantligt jobbigt, men ambitiös som är så är det tentaplugg som gäller!... fyra dagar kvar, och nu ska en massa kunskap bankas in i mitt lilla huvud..
På något sätt gillar jag utmaningen och jag ska bara klara av den hä första tentan i mitt liv!!.. Vore ju iofs inte jordens undergång om jag inte klarar det heller, eftersom jag har fyra tillfällen till att klara den på.. men jag vill!

motivationen är på topp!!..

RSS 2.0