Söndag..

Då har jag lämnat Borås för några dagar.. Ska bara ta det lugnt i stugan, skönt:)

Blev en go promenad med lille mamsen och camilla innan.. Tog en välbehövlig paus i kärradal.. Har man semester så har man!


Lörda´

Kom fram två norska cyklister till mig och frågade om vägen... där gjorde dom dagens största misstag har jag kommit på nu i efterhand..

Det är iallafall lördag idag och det betyder grill på Järnvägsgatan! Fint! Fast efterrätten tror jag nog kommer bli kvällens största succé!


Fredag..

En sliten själ, mycket sliten själ.. Jobbigt när man inte får till sömnen efter att man har jobbat natt.. Får hoppas att det löser sig till nästa vecka! Nu har jag ledigt i måånga dagar! Grymt skönt:)

Ikväll blir det tacos och fotboll niice!!


En ledig dag


tisdag.

Idag tycker jag faktiskt lite synd om mig själv.. och det får man göra ibland tycker jag! Men som alltid kämpar jag vidare och det kommer säkert lösa sig även denna gång..

Har gjort min bredvidgång på dagen nu på jobbet, har bara en natt kvar sen är jag ledig en hel vecka! Helt otroligt! Men skönt ska det bli :).. Men sen börjar allvaret på självaste midsommarafton, man behöver ju iallafall inte bekymra mig om vad jag ska hitta på då.

Jag bygger, bygger upp och du river, river ner.


Måndag

Fan va trött man blir på folk ibland asså! Men kanske är min magkänsla den bästa i världen?

Har haft en fin kväll på jobbet idag iallafall, det flöt på och tiden gick snabbt! Nu får man väl slå igen de små locken, ska ju va på sjukan om några timmar igen...


Fredag!

Jag är uttråkad och rastlös med ett litet pirr i magen.. Vad ska jag göra??

Får väl ta tag i min garderob och städa den sen kanske nån hört av sig när jag är färdig? Vi får se, vi får se;)


Studenternas dag!

Först får jag ju säga grattis till min lilla kusin Daniel som tog studenten idag! Jag hoppas att han har en väldigt kul och minnesvärd kväll på hotellet:)

Efter all denna tårta och allt vad det har varit idag så är det ett under att jag ens kom ut på en liten runda! Men det gjorde jag med och det är jag glad för:)


Kvällsgöra..

Nu har jag tagit några tupplurer här under kvällen, att det ska vara så svårt att hålla sig vaken?

Men har iallafall suttit och pillat lite med mitt lilla skötebarn till iPhone finns mycket kul man kan hitta på där.. Det här är kvällens lilla underverk.


Tisdag..

Två dagar på E71 är gjorda! Kan väl säga att jag gör mig nog ganska så bra som undersköterska också, så den här sommaren blir nog bra den med:)

Skulle träffat kussen ikväll..men med lite punka så blev det snabbt ändrat! vad ska jag göra av denna kvällen nu då?? Får nog bli soffan och bara ta det lugnt. Kan ju vara skönt det ibland med.


...

Kan inte förstå att jag har legat här nu en halvtimme och försökt sova men det går inte, är ju svintrött!!

Men jag är väl helt enkelt för nervös inför nya jobbet imorgon.. Spännande ska det bli:)

Nepp får göra ett nytt försökt med sömnen och så hoppas jag att det går bra imorgon!!

Det sötaste tjejen på jorden.. Farfars skor är nog lite stora för dig..


Söndag!!

Vilken helg det blev va :).. jag kan bara säga att jag är helt slut och hade väl helst gått o lagt mig så fort som möjligt..men det är ju helt klar sånna här helger man lever för.. mycket skratt, det älskar jag!  
Får gratulera brorsan som fyller år idag med ! GRATTIS GRATTIS!


2 juni 00:44

Det har varit en mycket rolig eftermiddag/ kväll med klasskompisarna.. fortfarande helt ofattbart att vi har gått två år och att det är mindre än hälften kvar.. men jag lever ju i nuet och jag är ju undersköterska nu :).. ingen panik än inte!

Idag fyller lilla pappsen år GRATTIS!


RSS 2.0