tänkvärda ord...

Pratar du bakom MIN rygg- betyder det att jag är längre fram än dig

Kommenterar du MITT liv- betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt

Har du tid att leta efter MINA misstag- betyder det att du är avundsjuk..

Fortsätt DU med detta... så lever jag livet under tiden :)



Tog detta av Evelina men hoppas inte det gjorde nått, för jag tycker det var ett par bra rader helt enkelt :)


Grattis Therese!



Idag fyller lilla söta Tettan år och det ska vi fira med musikquiz på kinna hotell (!) Jag tror på en mycket trevlig kväll! =)

in your dreams bejbi..

Vilken tur att jag är en sån människa som inte har höga krav på mig själv eller hatar att misslyckas! Tur att jag tar ett U som en liten klackspark och kämpar vidare!

onsdaag

idag är en sån dag som jag har väldigt ont i nacken, hatar min nacke när den gör så mot mig! Ska gå på body balance sen hoppas att det hjälper lite :)..

hade inga föreläsningar i skolan idag, väldigt skönt, men betyder det att man inte har pluggat då? Eh nej! satt från 9-16 o det får man väl vara ganska nöjd med, med tanke på hur ont min lilla nacke gör :( ..

Ska lyssna på denna ikväll på BB :)

ge mig mitt väldigt lugna o sköna liv tillbaka!



Att jag inte blev kock istället asså.. min kycklingsoppa blev kanongod ;) Borde nog satsa på att laga mat istället, för just nu känns min karriär som sjuksköterska sjukt långt borta!
Om man skulle kunna be till gud o han hjälper mig att fuska på nästa tenta hade jag betalat alla pengar jag äger och har! (inte för att det är så mycket men ändå)


måndag.

Den absolut minsta purjolöken på Ica City Knalleland går inte ens in i mitt kylskåp, säger dettaen del om hur litet mitt kylskåp egentligen är eller?!.. men problemlösare som man är så var även det problemet ganska så snart fixat..

Skola och föreläsning idag igen då, jag gick inte hem från bibblan förrän kvart i sex och det borde väl vara ett ganska så bra betyg?.. fast hade väl behövt sitta där dygnet runt egentligen, men vad är det för liv?.. 

Ensam mamma söker är på tv, o det går ju inte missa ;)


söndag.

Det luktar så gott i min lilla lägenhet nu kan jag lova, inte visse jag att en simpel ugnspannkaka kunde lukta så gott, men det gör det ;) tänkte lägga ut ett kort på den, men så va kamerajäfeln urladdad igen och laddaren är hos bror i fritsla :(

Hoppade av bussen hem nån hållplats tidigare idag, så fick man sig en liten promenad genom stan;) Fina grejer, älska höst när den visar sig från sin braiga sida!..

Nu tv- söndag och en hel vecka har gått, en vecka med mycket snor och väääldigt lite plugg, nästa vecka hoppas jag det blir preecis tvärtom!!


En familjehelg.

Vem kunde tro att min förkyldning skulle vara så dum? En hel skolvecka har jag nu varit helt utslagen, tackar han där uppe att vi inte hade skola idag för det hade jag inte orkat med!

Pappa kom o hämtade sjuka lilla mig igår, så fick jag komma hem till det lilla blå huset på danska vägen, här finns det mycket omtanke som gör att man blir frisk! Eller ja, det är iallafall första dagen idag som inte mina ögon rinner som ett soll och näsan den håller kranen ganska så stängd iallafall :)

Men har det blivit något pluggande? Nej, och stressen bara blir värre och värre, fasen hur ska man klara den här terminen då? Rena döden att bli sjuk juh! Många timmar som gått till spillo...

Imorgon ska det iallafall bli en tripp till min sköna Farfar, han är 86år men också en go liten gubbe:) Och på söndag blir det kalas för Therese som fyller 25år nästa vecka.

En familjehelg helt enkelt:)

Tips!


Här är alltså saker som är bra att ha hemma när man är förkyld:
-Kan Jang - nått naturtjaffs som jag inte tror ett dugg på
-Näsdukar, sjukt bra annars får man en söndersnuten näsa
-Helosansalva, till den söndersnutna näsan
- Nässpray, natten och föreläsningens räddning!
-Ipren, Alvedon, mot feber och din värk i kroppen.
- Apelsiner - C-vitamin, mycket bra för att bygga upp försvaret igen
- Det röda lilla hjärtat symboliserar kärlek, utan omtanke känner man sig aldrig frisk!


schnuvig



Kändes tungt att avboka hela veckans träningar. Men vad ger det för nytta och träna när man är förkyld? Det är farligt för lilla myokardiet också!

Skulle inte orka heller för den delen, orkar ju knappt sitta upp i soffan och jag orkar verkligen inte läsa om alla jefla läkemedel som finns! Nepp jag tar pluggpaus till helgen för då ska jag plugga så att pennan glöder och sidorna nästan brinner upp för att jag läser så intensivt!

hade för en gångs skull tänkt att lägga in en liten bild här, men tro inte att kamerabatteriet hade dött då eller?! Jo det var väl givet!

krank

åå vad jag är ynklig just nu! Hatar att vara förkyld och att det känns som om hela huvudet sprängs snart och så gör det ont i mina leder också! Ska droga ner mig o så får vi väl hoppas att nån snäll själ (helst en man) snart kommer och tar hand om stackars lilla mig :)

Kan man vara hemmafru utan en karl?

Är helt slut! har tvättat, lagat mat och röjt i lägenheten plus att jag har virkat! herregud det går nedför för mig det känner jag!

Men jäklar vad arg jag va innan alltså! De va nån brud som tvättade innan mig och sen tömde hon inte ur tvättumlaren eller torkåpen! o jag har två fulla maskiner med våt tvätt! nepp fasen heller, hennes kläder åkte ur ganska snabbt där efter att jag hade bestämt mig vad jag skulle göra! Sen hade hon faktiskt hämtat dom! Tur för henne!


sanningens ord

Måndag, ny vecka, nya tag, nytt hopp om livet? Är hemma på lite lunch, ska snart gå till studenbokhandeln och spendera några väl förhoppningsvis investerade hundralappar.

Helgen blev både kanonbra och väldigt dålig på sina ställen!!.. Fredagen var bra rakt igenom, wisers levererade väl inte nått beundransvärt, men de va trevligt :)...

Lördagen va fin! Babbel va mkt bra! Va längesen jag skrattade så mkt och åt så god mat samtidigt, ett fint gäng flickor va vi ;).. Sedan blev det harrys o det kunde ju vi lika gärna skippat, jag lovar att jag ska inte sätta min fot där inne på extemt lång tid!


lets go babbel

halv sex och jag sitter fortfarande i mjukisbyxor och är inte så snygg och inte så redo för kvällens bravader.. måste bara dricka lite kaffe först... Har kollat på Greys hela eftermiddagen! så himla skönt, somnade i soffan med o de va nog ännu skönare!!

Vad jag ska ta på mig kvällen till ära är fortfarande ett problem, men hoppas det hoppar ut en outfit bara jag slår upp dörrarna till min walk in closet (om det nu vore så bra). Fredrika fyller år och hon kommer vara tjusigast!

here we go



Först och främst ett stort tack till papi som lät mig sätta en PVK på honom :) Jag är förvånad hur lätt det kändes och det var ju inte alls som på dockorna i skolan. Bra gjort av mig!

Räkmackans dag igår och det firades såklart med räkmacka och vitt vin!.. Mycket smarrigt, sedan blev det en liten spontanutgång till wisers med Matilda. Va riktigt mycket folk ute o träffa lite folk o tjöta med!..

Idag är det hej aktiva lördag! Snart blir det Svensons med Matilda, sen ska vi göra lite ärenden i knalleland, o jag kanske hittar mig en vinterjacka! :) Sedan självklart systämet, finvin ska inköpas! Sedan hoppas jag på en lugn eftermiddag i soffan! Sedan blir det good mat på Babbels, Fredrika fyller år idag så vi ska fira henne! :)


räkmackans dag!

har du hört något så töntigt? Men jag ska iallafall åkte med Matilda till Fritsla, o sen blir det räkmacka hemma hos mami o papi.. Men först det bästa av allt ska jag få träffa Tilde!!! =)

Övade på att sätta PVK innan, och det känns faktiskt som att jag börjar få in det nu! Så nu återstår bara att få sätta på en riktig människa, och eftersom pappa har lovat så lär det ju ske ganska så snart;)..

Har precis käkat så jag är apmätt!.. får lägga mig en liten stund sen ska jag möta Matilda på gymmet klockan 14!.. känns som en väldigt bra fredag detta!!


hade inte jag en hjärna här?

Jo men kul att man tror att man har tvättid, går in i tvättstugan blir sur på tjejen som står o tvättar o sen upptäcket att det var ju inte alls idag jag skulle tvätta!! Det var ju på tisdag, vart har jag glömt min hjärna?

Carrokusin har precis varit! KUL! Alltid så himla skönt när det kan ha tagit mer än en månad sen man snackade fast det känns som om man sågs igår! Fast nu ska de ju inte ta så lång tid igen innan vi hörs då ;)..

Va på gymmet idag igen, gick på bollstyrka, o ja det är faktiskt extremt jobbigt att rulla runt som en tjock säl på en boll! Problemet är ju att man ser inte snygg och smidig ut hur man än försöker!

Fredag imorgon, sen helg! underbart är ordet och känslan är det också!

Välkommen in.

Gick väl åt liiite mer pengar på Ge-Kås än vad det var tänkt ;) men är man lite halv shoppingsjuk så är man!.. Jag tycker iallafall inte att jag köpte massa onödigt, det mesta var väl egentligen inredning till min lilla lägenhet. Runt jul kommer jag iallafall ha väldigt mysigt här hemma och jag längtar nog faktiskt en smula till allt mys med tända ljus!

Måste hitta min kamerasladd så att jag kan ladda in lite roliga bilder, men tur att jag har vänner som gör de :)

 - tre extremt snygga flickor + en filur.

Ge-Kås!

sitter i soffan i morgonrock o har käktat frukost, äggmacka med kaffe! Gött med en lugn morgon! Halv tio kommer joel och sofie o vi draar! Har lagt fram listan på allt jag vill köpa,  så att jag inte glömmer den! Vet ju inte hur många gånger man åkt iväg utan!

Igår va Maria, matilda och Fredrika här och myste i soffan, eller ja Fredrika fick ju sitta på golvet, men man får ju skylla sig själv när man kommer så sent för jag har ju bara tre platser i soffan ;)..

Nepp nu ska jag välja bra shoppingkläder!

Solen skiner i Borås, iallafall i detta nu.

Idag var första lektionen med läkemedelsräkningen, usch va svårt! eller så är det bara vår underbara lärare Fredrik som rör till det i skallen som vanligt!!.. Farmakologin är lika jobbig den så det kommer bli tufft det här! Imorgon ska jag köpa böcker för 800 svenska kronor, och jag hoppar av glädje! eller inte. Det är helt enkelt inte billigt att vara student.

Imorgon ska jag spendera mina födelsedagspresentpengar i en liten by som heter Ullared! Har längtat efter det sedan sista jag åkle därifrån i april så nu är det på tiden att jag åker dit =)...

Snart kommer mormor och morfar hit på ett litet besök, kul kul! =)


Måndag.

Idag har vi haft första lektionen av Farmakologin... ja jag kan väl inte säga att jag hängde med i så mycket av vad han snackade om, men jag tycker ändå det är ganska intressant!!..

Det är ett riktigt skitväder ute!.. men ska ändå åka med Marie och Sofie till andra sidan av stan för att göra ett besök hos Vickan!.. En fika har ju aldrig suttit fel;)..

Ikväll blir det step och sen core, bra träning och man blir helt slut!!.. Ska även försöka laga moussaka ikväll, sist jag gjorde den blev den sjukt god så får hoppas den blir lika bra denna gången!!..

söndag

har väl en aning huvudvärk idag?.. har i och för sig haft det konstant sen i fredags så idag kan jag väl inte skylla på vinet eller?

Inflyttningsfesten hos Sofie & Joel va mycket trevlig igår! Dom fick en dörrmatta med, kanske inte det man brukar ge bort i inflyttningspresent men den var mycket fin där på sin plats innanför dörren :) Sedan blev det hyllan på X&Y sjukt längesen jag va där!.. och det var kul men hoppas det dröjer lika lång tid till ;) Jekligt bra musik iallafall!!

 - bild på biffarna, kul att jessica sitter där bak med sina ostbågar o tittar snett på våra fina muskler! ;)

påsar under ögonen är inte charmigt.

tjugo i fyra redan.. dagen går alldeles för fort!!..  men har hunnit med en hel del redan idag!.. Först dammsugat hela min stora lägenhet på 34 kvadrat tog sisådär en kvart, men ändå är det så svårt att få tummen ur!

Sedan blev det gymmet med Sofie, va väl inte jätteambitiösa men vi va där och svetten rann! det är huvudsaken ;)..

Har även hunnit med en sväng på stan med Marie, och jag inhandlade lite smått & gott, bla en ny halsduk! ooh ja vad jag gillar det :).. Har även provat lite vinterjackor till den hemska vintern och har kommit fram till att jag måste gå till barnavdelningen och köpra en annars drunknar jag! bra för min lilla plånbok;).. Finns alltså nån liten fördel med att bara vara en och en halv meter hög!

Hade gärna varit hemma hos mamma o pappa idag för dom har haft finbesök heela långa dagen av min allra käraste lilla ägodel!

god natt

Då var det redan lördag, vinkvällen hos Sofie, får högsta betyg och var precis så bra som en fredag kan bli..! Finvinet visade sig vara bra i rött också!!:)

Sofies hår blev väl sisådär 15cm meter kortare, hyffsat rakt och mycket snyggt!.. Tror hon blev nöjd iallafall ;) Nu ska jag lägga mig i min nästan nybäddade säng, släcka lampan och sova länge! Det är lördag efter tenta vilket betyder att jag inte behöver ställa klockan! gött!

God natt!
 nu ska jag sova lika gott som Tilde!


fredag och jag är en glad tjej.

Har varit på gymmet nu, andra fredagen i rad!.. bra gjort av mig!.. kondisen är väl kanske inte den bästa för efter en halvtimma på crosstrainern är jag döööd, men de ska bli bättre!

Nu blir det dusch för jag är svettig likt en apa som stått i ösregn alldeles för länge.. sedan blir det cykeltur med Marie bort till da hoods, Norrby!

 - mitt andra hem


nu mina trogna läsare så ska jag försöka börja skriva här igen!

7:e oktober, och ja det var en evighet sen jag skrev här sist. jag har helt enkelt inte haft något liv, min nästa har pekat neråt mot böckerna nästan varenda vakna timma!.

men idag var det tenta och jag känner mig sjukt glad faktiskt :).. Har egentligen inte en aning om hur det gick på tentan, men känner just nu bara att det är gött att den är gjord och jag har inte en enda skolgrej att tänka på!!..

Nu blir det snart gymmet, har nämligen blivit en sjukt aktiv person på Svenson hälsocenter, Sofie och jag har ingått en pakt och det går nog ganska så bra för oss båda ;)..



RSS 2.0