Tisdag

Då var man en pendlande kvinna igen då.. Har inte vågat titta ut om det regnar än, vill ju inte förstöra mitt hår menar jag ;)..

Igår fick Sebbe ut mig på en joggingtur, tur att jag har honom annars hade jag aldrig kommit ut o rört på fläsket!.. Vi sprang iallafall runt Finabo och jag klarade av att springa hela tiden!.. galet bra om jag får säga det själv, mycket nöjd och det står jag för :).

Hoppas på något liknande ikväll så att det blir några resultat någon gång!!

Ha en bra dag!.. Tänk på mig när jag nästan dör av tristess i någon föreläsningsstol och öronen bara lyssnar på massa kvantitativ forskning..

Fredag!

Då var det äntligen fredag.. Men blir det en lugn helg kanske? Nej skulle inte tro det.. Även denna helgen går åt till flytt och städ, snart borde man vara kompetent nog att starta städ/flyttfirma tror jag:)

Keep up the Good work!!


Torsdag

Fy satan va kallt det var idag när jag vandrade till tåget! Trodde nästan att näsan skulle trilla av.. Men det är väl friskt antar jag, man känner ju att man lever iallafall!

Heldag i skolan idag.. Vi får se hur länge man står ut.. Vårdvetenskapens forskningsfält, ja ni hör ju hur det klingar i öronen!!


Tråkigt!

Sitter på föreläsning om forskningsetik och har en väldigt stor lust att bara ta på mig jackan och gå!! Tur att det snart är slut:)


Onsdag!

Då har vi flyttat in helt o hållet:) är så himla nöjd.. Känns väl lite konstigt att behöva pendla igen men det är ju bara ett par månader!

Mamma o jag klädde om stolarna häromdagen.. Blev kanonfint, och nu går ju även dom i grått som allt annat:).. Måste helt enkelt va en väldigt grå person..

En bild på vårt köksbord..


Torsdag

Det är torsdag och imorgon gäller det! Hela natten har jag ägnat åt att sortera fria fettsyror, tänk vad hjärnan kan ställa till det va?? Hoppas allt faller på plats idag iallafall så att tentan går som en dans på rosor imorgon!!

Helgen ägnas iallafall åt att göra fint i lägenheten, tänk vad mycket mamma o pappa har hjälpt till. Vilka guldklimpar!

Här är det fina bordet mormor hitta på second hand:)


Tisdag!

Då har jag käkat upp gröten och jag är redo för en liten tripp till gymmet! Fysisk aktivitet och kognitiv förmåga det hör ju ihop därför borde tentan gå mycket bättre om jag rör på fläsket;)


Måndag..

Då har vi fått lägenheten! Helt otroligt vad snabbt det gick, men snabbast är väl ändå de guldklimpar som renoverar den! Det kommer bli så fint, det är jag säker på:)

Har varit en händelserik dag, jag har tagit mitt första EKG, ja så fick man vara på andra sidan, är väl bra att man får känna på hur det känns att ligga där helt utlämnad på britsen kanske.. Men EKG:t var iallafall fint, så det känns ju skönt, men det betyder ju inte att alla gåtor är lösta för det:S får se om hjärtmottagningen vill ta emot mig nån gång under våren!

Natta!


Fredag

Då var det fredag! Känner ett tryck över bröstet och paniken kommer, men orkar inte bry mig om det! Tentan får vänta , det är ju trots allt en vecka kvar;) Det är ju fredag och den ska tillbringas med goda vänner:)


Onsdag

Ännu en heldag med föreläsning i stressens tecken.. Ironiskt nog blir man bara ännu mer stressad av det! Tentaångesten är på ingående, kanske värre än någonsin, kanske för att det är bland det sista man gör innan verkligheten närmar sig? Jag vet inte men ändå är jag glad för att det faktiskt är så:)

Jag saknar den här lilla fisen, hon är sån som ger energi:)


Tisdag..

Då var det morgon igen.. Denna natten gick snabbt och kunde lätt kunna sova lite till! Idag är det föreläsning hela dagen lång! Det va väldigt längesen nu.. Men läkemedel och äldre ska vi prata om tror det blir intressant:)

God morgon!


Måndag

Hej jag vill bara säga att jag lever och att livet är hyfsat på topp just nu! Det kommer nog bli ganska så bra trots allt! Det här med lägenhet och jobb och kärleken så klart;)

Får hoppas att jag hittar någon som vill ta över min fina lilla studentlya så snart som möjligt!!

Julen och nyårsfirandet va riktigt bra med!

Skrevs måndag 7 jan


RSS 2.0