jobbande söndagen..

Gårdagens kväll blev mycket lyckad, min familj, ja den är som den är, mamma lagar otroligt god mat och pappa går runt och ser mest lurig ut hela tiden. morfar fliosoferar i trädgården och mormor gillar spelet kubb, vilket jag förövrigt inte är någon stor stjärna på!

men golfen förlorade jag såklart med några få poäng mot Rääs,  jag vann över pappa iallafall, vilket kanske egentligen var det mest roliga!.. blev en tur till havet, otrooligt vackert väder och illaluktande tång var det med!.. myssigt!..

Nu blir det solning tills man ska iväg igen!.. bläää!..




soliga lördag..

Sitter på jobbet, är här alldeles för tidigt, orka det, jag hade kunnat sova 7 minuter längre!!.. men trots allt att det var mördande jobbigt att vakna upp denna morgon är jag nu hyffsat pigg, lite svettig på ryggen och rent hår, helt underbart ju! kommer bli en sån kanondag tror jag! =)

Börja jobba!!

fkbrg

Idag är då alla radiostationer spelar extra mycket Michael Jackson, idag är dagen då alla fick reda på att han var död.. popkungen, en rätt stor grej kan jag tänka mig i denna musikhistoria, själv har man väl inte varit något jätte fan men det är väl så det är..

Idag är även dagen då man vaknade upp i falkenberg och trodde att stugan skulle sprängas, men så var icke fallet utan vi låg på stranden heela daagen eller iallafall halva och sedan chilla resten vid Lennis stuga.. good dag helt enkelt! schteek blev det men inte såpass att det inte går att hantera det.. maten blev otroooligt god, att vi är så bra på att laga mat de kan man inte tro ;)..

Nu blir det sängen för jag är aptrött!.. klockan ringer 05:50 imorgon, känns det lockande? Svar nej!.. urk jag orkar inte, men ser fram emot en bra eftermiddag kväll imorgon istället!

Guten Nacht

gilla läget..

Eftersom jag nästan alltid kommenterar vädret, tänker jag även börja med det idag igen... Mer än att det är helt underbart behövs inte sägas... önskar bara att jag vore ledig!.. men så är icke fallet och jag får genomlida en varm dag på jobbet ända till klockan 20 ikväll... vad som händer sen är fortfarande ett stort frågetecken.. men man har väl sina förhoppningar om saker och ting..

Imorgon ska vi äntligen få komma ut och lufta våra lurviga ben, vi drar nämligen ända ner  till Falkenberg för att schteeeka! ska bli sååå gött =).. Sedan väntar en helg och mer dagar där till med jobb jobb o jobb.. jobbstimmet bara fortsätter men jag klagar inte för det, jag önskar att jag kan flexa så mkt att jag kanske skulle kunna få EN hel vecka semester i sommar! hade ju varit heelt underbart!


Simma lugnt!

tänk om..

Tänk om jag befunnit mig på en strand och inte på en 50 graders altan och inte skulle jobba om 45 minuter, jag är svettigt och jag gillar inte mitt hår, måste duscha men jag orkar inte, orkar inte att jobba idag.. Idag är en sådan dag man bara vill umgås med vänner istället för alla gamlingar på jobbet!.. men ska iallafall jobba ihop med Jonna ikväll och det känns mycket bra!! =)..

bara ta tag i livet och jobba två dagar till innan en dags ledighet igen...


får helt enkelt fortsätta dagdrömma...

jag är glad och jag ler..

Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då....
Jag tar en paus från solningen, annars blir man stekt helt enkelt, men ska passa på sista timmarna innan jobbet kallar igen,..

minigolfen igår blev på ett sätt ett stort fiasko, men oxå en mysig stund... jag förlorade med ett fjuttigt poäng och banorna, ja man har ju sett bättre behöver nog inte säga mer än så!.. Sedan blev det Kina-mat och det tycker jag om eller vi tyckte om det så vi inte ens orkade äta upp Ben&Jerrysen... den ligger i frysen och bara väntar på att bli uppäten!..

Säger lycka till till Rääs på matchen idag, om man inte jobbat så jefla länge hade jag gärna sett den, sen säger jag tråkigt att jag jobbar imorgon, blir ju tyvärr ingen torsdagskväll då verkar det som :S.. Uscha!..

Nepp ut och schteeeka lite igen!

<3

Måndagskvällen tog fort slut, först stannade jag kvar en halvtimme efter att jag slutat för att jag dels inte orkade gå hem och sen va de gött å tjöta lite med Linda å Jenntan... sms:a lite med Maria och vi fick infallet att åka iväg mot Örby och sedan cykla hem cyklarna istället för att ta dom på bilen! duktigt av oss!.. alltså blev det en 50 minuters lång och go cykeltur.. vilket vacker landskap med denna fina solnedgång, synd att man inte hade med sig kameran :P..

nu blir det sova och sedan jobb och förhoppningsvis solning imorgon tills Rääs kommer hit och det bär av till Hanatorp och en minigolfmatch:P. hehe jag är laddad och jag hoppas på vinst!..

GOD NATT

måndag.

Vaknade upp i Borås men vissa skulle ju jobba så jag åkte hem.. la mig i sängen och vaknade klockan tio, gött!.. myysigt igår och jag gillar sällskapet!..

Vad som händer idag behöver det inte vara så stora funderingar över, solen skiner ju! jag ska för första gången på säkert två månader sola på min altan! Wiee!.. sedan blir det jobb klockan 14.. så ser dagen ut helt enkelt!..

vanlig söndagsdag.

Rastlösheten är nog min största lass här i livet:P.. har försökt få dagen att gå genom att tvätta, och sedan kollat på tv.. kanske ska ta å vika tvätten med så går tiden lite till.. om det inte hade vräkt ner vatten hela hela tiden hade man ju kunnat gå ut å gå, men jag ser inget nöje i att bli så blöt!

Låt klockan gå nu så att jag kan byta miljö och åka till Tullen istället =)...

HÖRS!

lyckad helg!

midsommarhelgen var hur bra som helst!.. började med en hurtig cykling ner till Hjortedal och Jenntan vi började skrubba potatis, plocka blommor och göra midsommarstång så det stod härliga till! mysigt och gött var det, sedan blev det "midsommarlunch" med svenskstarköl och nubbe! så var man igång...

gästerna kom en efter en, och det blev bara bättre och bättre, trots regnet fick vi till några danser runt stången och midsommaraftonen var fulländad och laddad för ännu mer dans och roligheter ;).. jaa vissa hade det mysigare än andra, men Kusk, Marre och jag intog tältet till slut och sov gött!..Lyckad kväll som innehöll saker som helst ska glömmas och många saker som måste minnas!.. =)

Igår var chillarens dag, jenntan sov på golvet hela eftermiddagen, vi kollade på massor av film, och sedan var det grill å chill på altanen!.. Idag är det söndag, blev en titt på scary movie 3 med Sara å Rickard som kom gåendes här på gatan vid tio, sedan blev det lunch bestående av överblivet kött och en majskolv!.. orkar man inte laga mat så orkar man helt enkelt inte:P..

Nu kommer lite bilder av alla härligheter!

here it goes again.

Kändes helt plötsligt mycket tomt och tråkigt, att vara hemma och sova helt själv..  men det är väl bara till att ta!

har lämnat alla saker hos Jenntisen nu, ska bra hitta regnkläderna tills imorgon:P.. man vet aldrig vad man möter för väder på cykelturen!.. Kameran måste laddas och vara redo med! för här ska dokumenteras!.. det gillar jag =)..

nepp nu blir de sängen och jag ska sova.. får en liten sovmorgon iallafall, vi sköt nämligen upp starttiden med en halvtimme!.. ja herregud, är lite rädd för att kondisen inte ska hålla, men det får vi verkligen inte hoppas!

Guten Nacht!

torsdag!

kom nyss hem från jobbet, helt urladdad!.. tar mig en liten tupplur innan jag måste sätta igång med packandet inför midsommarafton imorgon!.. Eftersom jag å Marre har fått för oss att vi ska cykla till Jenntan imorgon måste jag köra ner allt idag, eftersom det kan bli lite svårt att ha en hel stereo och kläder för en regnig natt i tält på en cykel!.. Japp alltså kommer det bli sjukt mkt packning för endast en dag/natt.. men jag ska då icke frysa!

Vädret verkar ju bli KANON (dåligt) imorgon... typ regna hela dagen, skuttar nästan av lycka!.. eller inte!.. men jag är laddad för partajet och jag hoppas på en mycket lyckad midsommarhelg -09

Får också lägga in en kommentar om gårdagen och jag säger bara så här:

Du gör mig glad!


kvällen

Det är kvällen, det har varit en hektisk dag, det blev ingen promenad tyvärr, men här har inte slöats för de! har nämligen städats en massa i huset på danska vägen 15 i Fritsla... Imorgon är det äntligen onsdag men har mycket att göra.. har t o m skrivit en lapp över allt som behöver göras eftersom jag är så förvirrad som jag är.. men ska nog passa på att springa in på apoteket när jag ändå är i skene så att jag kan köpa mina vitaminer som hjälper mig stort i denna vardag jag lever i :P..

På kvällen kommer Rääs =).. trevligt! jag har utlovat en guidad tur i Kinna Skene, inte för att det är så mycket att se men, måste ses! eller jaa.. har ikväll även tagit tag i att färga mina byxor svarta, föra över alla turkiet kort till en skiva och lagt in i min käcka "bildbank".. bra av mig!.. så nu kan jag sova med gott samvete i natt och jag kommer ha en bra dag imorgon!.

God Natt!

tisdagg

Sitter här är allmänt kissnödig, tittar ut över den nyregnade altanen här hemma Tomas Ledin låter ur högtalarna, har massa saker som jag egentligen borde göra... Elin har iallafall varit här en stund trevligt var det! alltid kul att snacka av sig lite ;)..

Ringde till Marre innan men hon ville inte svara, jag hoppas på en promenad senare under dagen.. men det löser väl sig!.. har iallafall sovmorgon imorgon. sköönt, underbart härligt!.. sedan blir det en tripp till lassarettet, och på kvällen händer det jag sett fram emot sen i söndags!.. =).. gott!

hörs.

Måndag.

Har varit en mycket aktiv dag som började 05:57.. först jobb, sedan iväg till Jenntan och planera för dunderpartaj på Fredag.. är laddad och jag har mycket höga förväntningar på midsommar 2009.. Sedan blev det fika med Kusk, Marre och Carro på cafét här i sköna gröna Fritsla.. Fick sedan ett infall och drog vidare mot NetonNet i Borås, jag tog fram min sötaste sida och fick byta den brusande datorn med en helt ny och nu känns allt rätt! =)..

Blev sedan en härlig promenad med flickorna i de fina vyerna:P.. känner att jag pratar väldigt gott om den fina men öde by jag bor, kanske överdriver jag lite kanske inte..

Imorgon blir det jobb, fika och promenad.. om det ändå vore onsdag snart!!.. Helgen kommer bli toppen med grillning på lördag och kanotäventyr på söndag!.. Ååå vad jag gillar att planera min vardag!..

slut.

Vilodagen söndag har nästan gjort mig segare än segast? Det enda bra som uträttats denna dag var en promenad med Marre på förmiddagen, det som egentligen inte borde nämnas var att jag somnade först en timma före och sedan sov jag när jag kom hem.. seg helt enkelt..

Har kollat på säsongsavslutningen på Greys oxå.. herregud! satt här hemma alldeles själv och grät i soffan.. sorgligt! Nu måste jag bara få tag i Elin så vi kan diskutera detta!. Jag är sjuk i huvet.. men jag är glad ändå, och trivs väldigt bra just nu!.

Imorgon blir det nog planering inför midsommar =)


VÄLDIGT goo

Söndag och vilodag, Liseberg igår var mycket trevligt, och vi åkte allt som var värt att åka.. mycket folk var det med gick rätt bra ändå, jag hade roligt iallafall =) Tur hade vi med vädret också, kom inte en endaste droppe regn och jag blev röd av solen på mina kinder, det gillar vi!..

Flumride var det blötaste tillfället och höjdskräcken var det mest skräckinjagande, balder var som vanligt goast och jag gillar nöjesparken och att åka karusell!.. Sacke var snäll och hämtade oss i Kinna, annars hade vi fått stå där i en timma och vänta, mindre trevligt..

Idag 17.10 händer det som är mest värt att komma ihåg idag, är nämligen säsongsavslutning på Greys, tur att det finns repriser ibland asså!.. Blir också en promenad med Marre senare.. känner verkligen att man får komma igång med rörande av kropp nu igen! Vart tog den ihärdiga träningslust vägen? Jag hoppas att den kommer snart igen!..

Too much skitsnack nu och jag säger hejdå!

Äntligen!

Jag är vaken, jag sitter vid min nya dator som har ett mkt mindre tangentbord än den gamla men är ändå mkt större, hur går det ihop? nej jag ska inte deppa för jag gillar den ändå =)..

Idag är det Liseberg som gäller! Wihoo!.. Jag är laddad till tusen och här ska åkas karusell det säger jag bara ;).. Verkar som regnet ska hålla upp jag håller tummarna till gud..

fredagkväll

idag har jag fått en ny dator eller ja fått o fått jag har köpt en ny fin klumbig dator (den va betydligt större än vad jag tänkt mig) men är det lagershop så är det!.. blev chaufför för kvällen ner till Varberg kände att jag kunde ställa upp för våra små studenter ..  sen blev det björketorp och Maria. det var mycket trevligt den lilla stund jag var där =)..

Imorgon blir det Liseberg, har längtat ända sen det blev bestämt, jag gillar stället å såå får vi hoppas att det inte är allt för mkt folk där samtidigt som oss!..

Nu blir det sänger i de nya lakanen.. alltid lika gott att lägga sig i helt nytvättade lakan! Var avundsjuk på mig!

Fredag.

Kul att alla säger grattis, och det vore ju kul om alla kom å hälsa på mig!!.. Guld värt!..

Imorgon blir det Liseberg och jag längtar!.. Hoppas att vädret visar upp sig från en annan sida (helst den soliga sidan).. Ikväll blir det Björketorp och Maria, ska åka min nya racerbil.. broom broom!..

Igår var bästa kvällen på länge, jag gillar det =)..

Nu blri det vila middag och sedan storstädning på rummet till pappa kommer hem å sen blir det netonnet och ny dator med WiFi, cam och mikrofon!! Annars kommer jag nog inte överleva Staten Island. 

Hörs! 

ja nej kanske

Då var det tydligen klart utan mitt vetande, Staten Island, New York den 21:a september!.. Det är med glädje på läpparna men med gråt i halsen som man tänker på att lämna allt det trygga och alla underbara människor för att helt utelämna sig själv, liten som man är.. kommer sakna alla människor så nått oerhört det vet jag! men också kommer man uppleva det, förhoppningsvis, bästa året i sitt liv!.. kommer bli ett äventyr, med barn, college och route 66! Man skulle ju haft med sig någon att dela sin upplevelse med, men kanske hittar man någon ny vän i det stora landet.. det tror jag!..

Men just nu lever jag i livet och vill helst inte tänka för mycket på framtiden för jag trivs så helt underbart med tillvaron i detta nu! Borås ikväll helt enkelt!

Hörs.

torsdag.

otroligt seg när klockan ringde idag!.. fyyy, men ändå färdig för tidigt.. alltså jobb till 16 som gäller idag.. förlåt flickor att jag inte hämtade er i natt när ni ringde. men jag var knappt närvarande skulle gjort det om jag inte jobbat idag!..

Torsdag, och regnet fortsätter väl komma, låt dagen gå fort så hoppas jag på en träff senare ikväll!

Ha en bra dag!

Glädjens dag.

Glädjen hos en student går knappt att beskriva, kanske föll man t o m en tår bara för att det är så fint med obeskrivlig glädje och en början på ett nytt liv hos de alla.. man vet ju själv hur man kände sig för bara ett år sedan!.. kan knappt tro att det har gått så fort! men nu är de deras tur att svara på den eviga frågan: Vad händer i höst, vad ska du gröa med ditt liv ? Jag säger iallafall grattis till alla er =)

Har varit hos kussen, hon uppfyllde inte riktigt kravet att vara lika bra i gasen som sin kusin men bra var det iallafall!. Maria däremot var en riktigt partypingla och det var nog hon som utstråla mest dimma och lycka!.. det gillar jag :).. Var även hos Matilda och Natalie där det blev mycket tårta, känns nästan som om jag borde spricka nu.. ska bara vidare till Robin och kan man hoppas att det inte serveras mer tårta på nästa kalas?. Tråkigt med regnet idag bara, men tur att det höll sig borta när dom sprang ut och när det åkte runt =)..

glad är jag och torsdag är det snart med!


botad.

huvudvärken är nästan helt borta och jag är glad igen.. skönt.. kanske var det vädret som gjorde mig så illa, vad vet jag?.. Imorgon är det alla marks studenters lyckliga dag att sluta skolan! Hoppas att regnet håller sig borta och alla får så roligt som dom förtjänar.. blir iallafall mycket kalasande för min del oxå, alltid trevligt!..

bilen är så gott som fixad gjordes av pappa Börje idag.. bara avgasröret som låter mer än vad det ska så vi får hoppas att det också går att laga.. sedan är han nästan som vanligt igen:).. Nu blir det snart sängen och så hoppas vi att morgondagen går fort!

suddigt.

Frågan är, kan ett huvud spricka om man har riktigt ont?.. fy fään tror snart att jag spyr.. kanske var promenaden mer än vad min lilla kropp klarade av idag.. och varför äger inte detta hus en huvudvärkstablett?.. jag blir galen!!.. ska nog lägga mig i soffan (igen) och tycka synd om mig och sedan hoppas att det går över till kvällen..

Gick iallafall bra den lilla stund då jag och Othilia lekte mamma, pappa, barn och prinsessor, vart kommer all denna energi hos barn ifrån? Har man varit sånn själv tro?.. antagligen..

slö

ganska nyss hemkommen från promenad, guud det var det jobbigaste på länge, märks att man har supit stoll en vecka och sen varit förkyld, min kondis är i botten!.. men blir väl att ta tag i det sen någon annan gång:P.. nu ligger jag i soffan, har ont i huvet och ska strax gå bort till kusinen och passa de små barnen... måste bara ladda batterierna lite innan..

Mycket trevlig kväll igår, blev en sväng till Hofsnäs, mysigt ställe, skulle tittat förbi Torpa stenhus, men vi fatta aldrig hur man kom upp till huset, eller om det ens går?.. sedan blir det marängschwitz (eller hur du nu vill uttala det) på donken.. den uppfyllde inte alls kraven och banan var absolut en ingrediens som saknades! hepp får nog bli att göra egen nästa gång! de må jag säga! Sedan blev det skräckis på 2001, the uninvited jag satt som en pinne hela den timmen och 28 minuter filmen pågick, jag tror att det var en rätt bra film för att vara skräckis :)..



bladder.

har sovit middag nu, alltid lika skönt =).. men måste nu ta tag i mitt liv och komma ur pyjamasen, eller nej så illa är det inte men nästan.. Har slagit in paket i flera timmar idag, jobbigt, och dom blev inte ens speciellt snygga, men det är väl roligare med lite charmiga paket kanske:P..

Har fått satans ont i nacken, hoppas bara att det var för jag sov konstigt och att det försvunnit när jag kommit ur duschen om en stund.. sedan kommer Rääs hit och hämtar mig snäll som han är.. blir ju så när den där bilen som står på gården strejkar varannan kvart!.. just nu hatar jag nog den mer än jag gjort med något annat i hela livet:P.. Dagens stora i-landsproblem jag vet. men det är väl så min vardag ser ut... jag stör mig på att bilen inte funkar och jag äter så att jag är alldeles för mätt vid varje måltid, och jag vet att jag inte är ensam om problemen!. 

får väl se vad och om det blir någon bio ikväll då.. men den som lever får se, som också kan säga..  

Mondi.

Var så helt jefla säker på att jag hade fått ett mail när jag vaknade upp idag, men hade jag fått det då? Sver nej!.. åå jag blev så sur!.. men det är väl bara till att vänta en hel dag till och ständigt räkna 6 timmar bakåt och vad är klockan nu?.. galen kommer jag nog bli på köpet tror jag... men nog om det så ska jag ringa till organisationen och se hur allt ligger till..

Men måndag idag iallafall, vilket betyder Borås :).. glad är jag för det.. för att få dagen att gå ska jag tvätta, att det kan bli så mycket tvätt av tre personer är helt oförståerligt.. men iallafall, sen ska jag slå in alla mina studentvänners paketer, alltså en hel del inslagande:P..

Överlevde första natten utan nässpray på en vecka oxå!.. det är enormt positivt vilket betyder att näsan är nästan helt frisk=).. Nu blir det frulle!

återblick och flashbacks

Har fortfarande inte fått ngt mail från da New york familia.. men hoppas på att det kommer ngn gång under natten.. har iallafall skickat ett mail till henne med frågorna... kände väl att det blev lite väl många frågor men jag vet ju inget då måste man ju fråga:P..

är äntligen måndag imorgon igen och det blir att träffa Rääs, treevligt, kanske ska gå på bio men det är ändå något som säger en att man ska inte gå på bio på sommaren... fast det känns ju nästan höst ute så det borde väl vara okej eller??..

Uppdatering om vädret i veckan var väl inte såå lysande, och verkar som om våra studenter får regn på självaste dagen, vilket vore surt, men en sån dag kan kanske inte bli misslyckad.. kan bara inte fatta att det redan gått ett år sen man själv vaknade klockan 3 på natten hypernervös av förväntningar inför dagen, hade ju gärna upplevt dagen igen, kanske skulle man tagit det lite lugnare på champagnefrukosten då, eller varför egentligen? jag hade ju jätteroligt:P.. Är helt enkelt avis på årets alla studenter!


Staten Island

japp då var lördagskvällen slut och jag borde egentligen sova, men snart så!.. Blev mysig och god grillning med familj grannar och MLi, kul att du kom en sväng, sedan kom även Caroline hit och tittade på matchen.. fyy fäään vilken dålig match! tråkigt att Sverige förlorade!.

Dagens stora händelse är väl ändå att det ringde en mamma från New York och var väldigt intresserad av mig!.. två barn 3 och 5 år, låter mkt bra förutom att dom hade en jättestor hund:P.. en positiv sak är även att NY är bara 6 timmar bort! alltså helt överkommligt ;).. men vi får nu se vad som händer, jag ska iallafall få kort på familjen sen i natt och sen ska jag skicka frågor till henne imorgon!.. pirrigt i magen men man har ju ändå lite blandade känslor!.. usch!..

nepp låt morgondagen med massa jobb gå fort så att det blir måndag snart!!..

GOD NATT

lördag.

Äntligen var lördagens jobb även det slut=).. men troo fasen att jag glömde mobilen på jobbet, så  nu måste jag dit igen! såå typiskt..

Ikväll blir det iallafall träff med Emelie, treevligt!.. vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men kommer nog bli lugnt.. får väl kanske ställa upp och se på fotbollsmatchen ikväll, kan ju vara ganska kul faktiskt!.. men vi får se hur det går med lilla Nova oxå :)..

Svenska flaggans dag idag med, jag skötte min uppgift att hissa flaggan på Solgård iallafall dock blev det inte klockan 8 men tio över, kan väl inte vara så farligt va?..

hörs!


cough

okej. då var denna jobbdag över med.. fick till och med sluta lite tidigare idag! skönt!.. var en liten sväng hos Maria, trevligt, men sen tog förkylningen över och jag känner nu att jag snart behöver sova..

Trodde att jag hade blivit nästan frisk idag men har nu börjat hosta.. fään vad jag hatar hosta, men har också hört att man får hosta när man håller på att bli bra=) jag hoppas på de senare alternativet!..

Lygnevi ikväll, hoppas alla får det roligt och att Björn Rosenström är lika bra som han utgör sig för att vara, vilket jag inte tror men jag har ingen åsikt i temat..

Ska avverka en tidig sänggång, men hoppas ändå på ett litet sms innan man somnar! ;).. känn pressen! haha.. Nepp men God Natt iallafall!..

slutet av veckan..

Regnet fortsätter även fast man skulle vara van vid det så kan jag nog aldrig bli det tror jag inte.. men varför är jag född i ett land där det regnar nästan konstant?!.. Men klart det finns fördelar med det bortskämda landet Sverige också, när det väl är varmt och solen skiner då är det ju underbart..

idag är det fredag och man undrar vart tog veckan vägen? att tiden går så fort det kan man egentligen inte förstå.. helgen kvar och sedan är det ny vecka igen.. nästa vecka tror jag kommer bli en bra vecka, jag känner det på mig =).. Hoppas bara på bra väder, om man skulle önska en dag så röstar jag på lördag!..

Vad som händer idag är att jag ska dammsuga huset, och sedan iväg till jobbet kl.14.. segt att jobba helgen.. men det är väl så det är, men nu är jag iallfall ledig två tills nästa gång..

aja ha en bra dag iallafall! :)

bra

Grymt trevlig torsdagskväll, med restaurangbesök, god mat och gott sällskap!.. Det gillar vi skarpt, fick ju äntligen höra Rääs sjunga, det var en trevlig liten smakbit iallafall ;)..

På vägen hem började bilen låta hyperkonstigt, orka de för jag hatar den bilen just nu! har den gjort ngt annat än krånglat sen vi köpte den? Typ inte!.. Men pappa ska kolla på de imorgon så får vi hoppas att det inte blir allt för dyr historia, isåfall är det väl bara hejdå ny dator nästa vecka!.. men sånt är livet!..

Nu ska jag tömma kranen, och sedan sova! Äntligen, att det är så uttröttande att var förkyld asså?! kan inte förstå detta, men sover nog gott iallafall gott med en sån här lyckad dag=)

morgonen började med mord

Vaknar vid kvart över åtta och slår upp ögonen, det första man ser är en äcklig jäkla spindel som hänger ner från taket! Blää!.. fy fään vad jag hatar detta djur! och vad hade den där å göra egentligen?! Nepp fy.. blev till ta till sig modet och döda den.. får hoppas att det inte börjar regna nu då, fast har känslan av att regnet skulle kommit i allafall..


kvällen på onsdagen den 3:e juni

Ja då har man firat bror detta år med. treevligt med lite kalas och smörgåstårta! hoppas han blev nöjd med presenterna.. Alla flickor och pojkar på balen var också mycket stiliga, kan nästan inte förstå att det var ett år sedan man stod där själv! tiden går så himla fort, men hoppas att alla får de kul på Valand ikväll iallfall :)..

Kollade Grey´s också, bara ett avsnitt kvar på säsongen nu, sorgligt.. men men det är väl bra för sommaren då ska man inte titta på tv!.. Imorgon spelar Caroline af Ugglas på torget i Borås, har väl aldrig varit något fään av henne men kan ju alltid vara kul å se.. hoppas bara regnet håller sig där de ska!.. Ska iallafall bli roligt att träffa Rääs igen, och så blir det Liseberg nästa helg! Rooligt, älskar verkligen att åka runt och vara som ett litet barn igen!..

Förstår inte varför näsan alltid ska bli så tjock på kvällen och natten!.. men blir väl ett par sorut av nässprayen och sedan hoppas man på att kunna få sova, så blir det fika å lunch med Scheelin hos greken imorgon!.. trevligt!.

GOD NATT!


onsdag..

jag har handsvett kanske inte så värst romantiskt, jag är rastlös vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. har tvättat och vikt som en idiot i källaren och ska väl ta tag i allt det andra snart med, väntar på att Caroline ska ringa snart! blir såå irriterad när man måste vänta på folk hela tiden!..

läste igenom hela dagboken från Island igår innan jag somnade, åå shit va man får minnen av att bara läsa, vi hade verkligen kul! absolut de två bästa månaderna i mitt liv hittills!.. Nu vill jag bara att det ska bli torsdag!.. hoppas på att någon flicka vill umgås med mig lite på förmiddagen och kanske göra ett besök hos greken?.. Sedan på kvällen ska ja träffa Rääs =) roligt!..

hepp nu slår jag en pling till Caroline!

Hörs!

Grattis Brorsan!!

avverkade ungefär 17 minutar på vårdcentralen och sedan var man 375 kronor fattigare.. förjeevligt!.. men nu är iallafall hälsoundersökningen också gjort så bara till att bocka av det på listan! skönt!..

Vad som står på schemat idag är ganska mycket. Måste ta tvätten nere i källaren, ska gå ut och gå med Caroline, ner till Skene och kolla alla snyggingar som ska gå på bal =).. Kalas hos Mikael och sedan tv:n från 21- 22 då Greys visas!.. haha japp då vet ni vad jag ska göra i minsta detalj, alltså inget föträffligt roligt.. eller jo kusinen, går bara på studenbal en gång i livet och Mikael fyller bara 24 år en gång i livet =)..

Det blåser väldigt mycket idag, och kanske att man ska ta tag i livet och göra allt vad sysslordärhemma heter innan mamma kommer hem.. så att man kan glädja någon denna dag iallafall..

Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet och skål på dig!
 

keep going!

vädret är inte vad det ska idag.. gillar vi inte, fast i och för sig är det inte gott å ligga på våran 50 graders altan när man är dunderförkyld ändå!.. jag hoppas på bättre ons - tors för då är jag leeedig!.. gött ska det bli! sedan jobbar jag monster hela helgen så då får det gärna regna!.. en positiv sak är att MLi kommer hem till helgen, kändes inte som om vi hann att snacka så mycket hos Susie förra helgen!.. men hoppas iallfall på en liten träff ;)..

Två timmar kvar tills jobbet kallar, ångest.. ibland är det jobbigt att jobba med gamla människor, men man vet ju innerst inne att dom bor ju där tills dom går bort, helt enkelt bara till att kämpa på!

Hepp nu blir det lunch, sova middag och sedan tillfräschning!..

När jag hör låten, tänker man tillbaka på Turkiet, trycket på the doors och allsång!
Jag gillar det helt enkelt!


Grattis Pappsen!!

Idag fyller lilla pappa år.. får säga grattis till han, blev lite kalas här hemma för han igår eftersom vi andra jobbar hela kvällen.. men hoppas iallafall han blev nöjd med presenterna!

Vad som händer idag, är väl förmodligen en lugn promenad med Caroline, orkar verkligen inte anstränga mig känner jag.. Hatar att vara förkyld!..

Måste städa och vika lite tvätt här hemma sen med.. trååkigt!.. Vad som händer till kvällen är som sagt att jag jobbar till halv nio.. men imorgon är jag ledig! Skönt!!.. Då ska lilla kussen på bal, så då får man åka och titta på de! :)..

Har laddat in alla kort från Turkiet till datorn nu!.. shit vad jag vill tllbaka! Vi hade så roligt!.. Måste bara få alla andra flickors kort oxå! ;)..




jobbet.

Börjar jobbet om en kvart.. orkar egentligen inte med detta.. ringde till sköterskan å frågade om man verkligen fick jobba med ögoninflammation och ja det fick man ju tydligen, bara till att palla sig dit och se glad ut och undvika att ta sig själv i ögat!..

Hade väl underlättat om solen inte stekte så jäkligt och om jobbet hade lite bättre ventilationssystem!.. Men nej jag klagar inte, för att innerst inne gillar jag att jobba och det ska faktiskt bli lite kul att träffa de gamla tanterna igen =)..

Ha en trevlig kväll!!..

chill..

Turkan var best ever! tack för det flickor! Bilder och mer utförande om resan kommer när jag orkar ta tag i det och när min näsa inte rinner som en öppen kran och ögat har slutat att va så dumt!..

Med andra ord jag är dunderförkyld, kan väl tänka mig att det slog till mig över något utav länderna i Europa, absolut inte bra att åka flygplan helt enkelt!.. men det är ju värt det!..  Jag älskar vädret och att jag kan fortsätta sola här hemma=).. Vad som händer idag är då helt enkelt steeeek.. vika tvätt och sedan tillbringa de sista timmarna på jobbet.. bara 5 timmar idag så de e soft! =)..

vi hörs!!

RSS 2.0